امروز چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 14 صفحه

آشنایی با داروی آل تیب شکل دارویی: Powder 40gr
موارد مصرف:
برطرف کننده طپش قلب و بی نظمی های ضربانات شدید قلب و دردهای قلبی با منشاء عصبی
رفع اضطراب های موقتی در بیماران مبتلا به میگرن، هیستری، زنان یائسه
رفع ترس شبانه اطفال
رفع بی خوابی های با منشاء عصبی
آل تیب Altib آنتی میگرن Anti- migrain شکل دارویی: Drop 30ml
حاوی: ریشه سنبل الطیب، پوست بید، بادرنجبویه
، میوه رازنانه
موارد مصرف:
پیشگیری از حملات میگرنی
سردردهای با منشاء میگرنی
جینکوتیدی Ginko T.D شکل دارویی: قرص روکش دارCoated tablet
حاوی: عصاره خشک برگ درخت Ginkgo biloba
موارد مصرف:
تقویت حافظه 6. درمان اختلالات گردش خون
افزایش هوشیاری 7. بهبود اختلالات جنسی
درمان افسردگی
آلزایمر
ضد سرگیجه
نوراگل Neurogol شکل دارویی: قرص روکش دار Coated tablet
حاوی: سنبل الطیب، بادرنجبویه
موارد مصرف:
اثرات آرام بخش و سداتیو (Sedative) به خاطر داشتن والپرتریات ها، والرنال و اسیدوالرنیک. این اثر به خاطر مهار آنزیم تجزیه گاما و افزایش این ماده در مغز است.
اثر ضد افسردگی و آتی دپرسانت به خاطر وجود روغن های فرار بادرنجبویه
این دارو می تواند علائم ترک بنزودیازپین ها را از بین ببرد. بنابراین در درمان سندرم محرومیت از بنزودیازپین ها کاربرد دارد. افشرده پرتقال 2% Oral Drop Orange CW2% شکل دارویی: قطره خوراکی ml15
حاوی: اسانس پوست پرتقال
موارد مصرف:
ضد افسردگی
درمان تنشهای عصبی
پیشگیری از سردردهای میگرنی
افزایش سطح هوشیاری
رفع یبوست همراه افسردگی
پاسی پی Pasipay شکل دارویی: قطره خوراکی ml30
حاوی: عصاره هیدروالکلی گیاه گل ساعتی Passof;pra omcarmata
موارد مصرف:
آرامبخش
خواب آور پرفوران Perforan شکل دارویی: Coated Tablet 160mg
حاوی: عصاره خشک گیاه علف چای Hypericum perforatum
موارد مصرف:
ضد افسردگی
درمان بی خوابی
ضد اضطراب
درمان سردردهای عصبی و سردردهای دوران قاعدگی
سدامینSedamin شکل دارویی: Capsule 530mg
حاوی: پودر ریشه و ریزوم سنبل الطیب
موارد مصرف:
درمان تنش های عصبی
ضد اضطراب
ضد بی خوابی
تانامیگرن Tanamigraine شکل دارویی: Capsule 125mg
حاوی: پودر گیاه Fever few (نوع گل داوودی)
موارد مصرف: پروفیلاکسی از دردهای میگرنی
والرین Valerian شکل دارویی: Capsule 350mg
حاوی: پودر ریشه و ریزوم سنبل الطیب
موارد مصرف:
درمان تنش های عصبی
درمان اضطراب (Anexity)
درمان بی خوابی و اثرات Sedative
والی فلور Valiflore شکل دارویی: Coated Tablet 600 mg
حاوی: عصاره گل ساعتی
موارد مصرف:
درمان تنش های عصبی
درمان اضطراب (Anexity)
درمان بی خوابی و اثرات Sedative

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 87 صفحه

آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لادرسیستم هماهنگ شده
-سیستم هماهنگ شده توصیف و کدگذاری کالا:
The Harmonized commodity description and coding system=Harmonized system(H.S)
  سیستم هماهنگ شده که به اختصار «سیستم هماهنگ شده» نامیده می شود (HS) است، نمانکلاتور(Nomenclature) کالایی چند منظوره بین المللی واساس طبقه بندی می‌باشد.
(اسم =Nomen، مجموعه Clature)
نمانکلاتور مجموعه‌ای از اعداد وقواعد جهت طبقه بندی بوده و کاربرد اصلی آن در زمینه تعرفه‌های گمرکی و آمار تجارت است.
طی اعصار و قرون گذشته، طبقه بندی کالا از توجه خاصی برخوردار بوده است. در ابتدا این توجه از جانب مقاماتی ابراز می شد که مالیاتها و عوارض راهداری را در رابطه با کالاهایی که در محدوده قلمرو یا در مناطق مرزی کشور مبادله می گردید وضع و وصول می کردند. و به مرور زمان دستیابی به اطلاعات آماری نیز بتدریج اهمیت یافت.
در ابتدای امر سیستمهای طبقه بندی کالا بسیار ساده بودند و در اکثر موارد از یک فهرست الفبایی تشکیل می شدند که کلیه یا برخی از اقلام مندرج در آن از پرداخت مالیات معاف بودند و یا مالیات خاصی به آن تعلق می گرفت.
با افزایش تعداد کالاهای مورد مبادله و تنوع حقوق گمرکی و معافیت ها، ضرورت ایجاد یک سیستم طبقه بندی مبتنی بر ضوابط ویژه احساس شد.
این امر موجبات ایجاد سیستم های طبقه بندی مختلف در طی زمان را فراهم نمود که در نهایت منجر به ایجاد «سیستم هماهنگ شده» گردیده اند.
سیستم هماهنگ شده این امکان را فراهم می‌آورد که با اتخاذ یک زبان مشترک، روش طبقه بندی اصولی، بین المللی و یکنواخت را در عین بکارگیری اصطلاحات ساده گمرکی مورد استفاده قرار دهیم تا بتوانیم به انواع مختلف کالاهای تجاری یک شماره خاص اختصاص دهیم. براساس کد سیستم هماهنگ شده می‌توان تعرفه‌های گمرکی، حقوق ورودی و محدودیت های مورد نیاز را برتجارت مشخص کرد.
Tariff: تعرفه: معیارهای عددی یا رقمی برای شناساندن و تعیین جایگاه کالا در یک فهرست معین می باشد. یک تعرفه گمرکی نمایانگر میزان حقوق گمرکی (حقوق ورودی) قابل پرداخت برای ورود یا صدور آن کالا می باشد.
تاریخچه - نمانکلاتور ژنو (The Geneva Nomenclature):
  درسال1931اولین نمانکلاتوربین المللی باتبعیت ازجامعه ملل LEAGUE OF NATIONS ایجاد شد و بدلیل محل تدوین، به نام نمانکلاتور ژنو شهرت یافت. این نمانکلاتور از سال 1937 به اجرا در آمد و از 21 قسمت، 86 فصل و 991 ردیف (عنوان تعرفه) تشکیل شده بود. از دیگر خصوصیات این نمانکلاتور سه رقمی بودن تعرفه ها بود. هدف اصلی از تدوین آن ایجاد یک معیار مشترک برای نمانکلاتور های مورد استفاده در تجارت کشورها بود ودر 1946 همزمان با انحلال جامعه ملل و پایان جنگ جهانی دوم از کاربازایستاد.
-نمانکلاتوربروکسل(B.T.N= Brussles Tariff Nomenclature)
پس از جنگ جهانی دوم تلاش برای بازسازی اقتصادی و تمایل به تجارت آزاد که مشخصه آن دوران بوده است شرایط مطلوبی را برای استاندارد کردن تعرفه ه

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 17,600 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 14 صفحه

آناتومی انسانی
فصل اول: آشنایی با آناتومی هدف این مقاله
آشنایی دانشجویان با علم آناتومی (تشریح بدن)انسان است.
آناتومی علمی است که بدن انسان وروابط بین اندامهای مختلف را بررسی می کند. واژه آناتومی
آناتومی از دو واژه ana به معنی کالبد و جسم و tomyia به معنی شکافتن یا تشریح کردن تشکیل شده است. آناتومی موضعی چیست؟
تشریح یک قسمت از بدن را آناتومی موضعی گویند.
تاریخچه آناتومی
شروع علم آناتومی به زمان یونان باستان بر می گردد واولین کتابی که در این باره نوشته شد توسط هراکلیوس بود که دارای اشتباهات زیادی بود.
در رم باستان جالنیوس: اولین کسی بود که استخوان ها و مفاصل را طبقه بندی کرد وقسمتهای مختلف بدن را تشخیص داد. تاریخچه آناتومی در ایران
ابن سینا در کتاب قانون در طب مطالب ارزشمندی در ارتباط با آناتومی انسانی آورده است که تا قرن هفدهم میلادی منبع دانش کلیه پزشکان در شرق وغرب بود.
تقسیمات آناتومی انسانی شامل:
آناتومی درشت (ماکروسکپی) که بدون استفاده از میکروسکوپ قابل شناخت وبررسی است.
آناتومی ریز (میکروسکپی) که با استفاده از میکروسکوپ قابل شناخت وبررسی است
آناتومی تکاملی: که شناخت بدن انسان را از تولد تا سالخوردگی مورد بررسی قرار می دهد. زیر شاخه های آناتومی که قسمتهای مختلف بدن انسان را مورد بررسی قرار می دهند.
شامل:استخوان شناسی غدد شناسی مفصل شناسی احشاشناسی و می باشد. وضعیت تشریحی چیست؟
برای شناخت بدن انسان لازم است وضعیت خاصی را در نظر بگیریم که به آن وضعیت تشریحی می گویند. یا همان حالتی که جسد روی تخت تشریح قرار می گیرد. در وضعیت تشریحی سر به طرف روبه رو، دستها از دو طرف آویخته وکف دستها به طرف جلو قرار دارد واندام تحتانی (پاها صاف وبدون خمیدگی است). سطوح تشریحی بدن انسان
برای مطالعه آناتومی باید سطوحی فرضی را در نظر بگیریم که بدن انسان یا یک قسمت از بدن را به دو نیمه تقسیم کند این سطوح فرضی عبارتند از:
سطح سهمی sagital plan
سطح عرضی frontal plan
سطح افقی horizontal plan سطح سهمی: سطحی است فرضی که بدن را به دو نیمه چپ وراست تقسیم می کند.
سطح عرضی: سطحی است فرضی که بدن را به دو نیمه قدامی وخلفی تقسیم می کند.
سطح افقی: سطحی است فرضی که بدن را به دو نیمه فوقانی وتحتانی تقسیم می کند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 19 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم اتاق بازرگانی (I.C.C) International Chamber Of Commerce 1 اتاق بازرگانی چیست؟ اتحادیه های محلی از افراد شاغل در امر تجارت که به منظور رونق و رفاه جامعه علی الخصوص از لحاظ منافع بازرگانی تشکیل شده اند، اتاق بازرگانی نام دارد.
هر اتاق بازرگانی معمولا یک هیئت مدیره منتخب دارد و امورمربوط ازطریق کمیته های تخصصی دنبال می شود.
از میان فعالیت هایی که معمولا توسط این کمیته ها انجام می شود، می توان به اقدامات و تلاش های صنعتی در جذب صنایع جدید به منطقه مربوطه و تهیه اطلاعات و ارائه مشاوره به دولت در مباحثی چون اختلافات کارگری تا مباحث مربوط به مالیات ورونق صنعت گردشگری در شهرها اشاره نمود. 2 تاریخچه اتاق بازرگانی در جهان: تاریخچه و قدمت اتاقهای بازرگانی در جهان به سال 1599دربندر مارسی فرانسه باز می گردد، بعدها درپی صدور یک فرمان سلطنتی در سال 1701 اتاق های بازرگانی در سراسر کشور فرانسه بر پا شدند.این تشکیلات به سرعت در قرون 17و18در سراسر خاک فرانسه گسترش یافت، پس از انقلاب فرانسه ظهور اتاق های بازرگانی به تمام اروپای غربی گسترش یافت. اولین نهاد در خارج از فرانسه در جزیره جرسی به سال 1768در خاک بریتانیا شکل گرفت.
البته این اتاقها در هرکشوری مطابق با آداب و رسوم ملی ومحلی توسعه یافتند. به همین دلیل،علی رغم ویژگی های مشترک، تفاوتهای عمده ای نیز میان آنها وجود داشت.اما مهم ترین ویژگی مشترک آنها، نقش و صلاحیت اتاقهای بازرگانی در عهده دار بودن نمایندگی فعالان اقتصادی در هر ناحیه بود. 3 اتاق بازرگانی و صنایع آمریکا: در آمریکا اولین اتاق بازرگانی به سال 1768در ایالت نیویورک ایجاد شد، و تا سال 1870 چهل اتاق بازرگانی در آمریکا تاسیس شد.
اما ایده تاسیس یک موسسه ملی برای حمایت وپشتیبانی از منافع تولید کنندگان وبازرگانان مشاغل شهروندان آمریکا، برای اولین بار از زمان پرزیدنت ویلیام هوارد تافت رئیس جمهور وقت آمریکا در سخنرانی وی در میان نمایندگان کنگره این کشور در هفتم دسامبر سال1911اعلام شد.
او در این سخنرانی بر لزوم تاسیس یک سازمان مرکزی مرتبط با مجامع ومحافل محلی مختلف بازرگانی برای دفاع از منافع تولید کنندگان وبازرگانان وتجار آمریکا تاکید کرد، در حال حاضر و 90 سال بعد از این سخنرانی اتاق بازرگانی ایالات متحده آمریکا با پوشش 3 میلیون واحد اقتصادی، حدود 3 هزار اتاق محلی و فدرال، 830 انجمن وبیش از 90 اتاق مشترک نقش بسیار فعالی در اقتصاد این کشور بازی می کند. 4 برخی از اقدامات اتاق بازرگانی آمریکا: مرکز تربیت وآماده سازی نیروی کار) از جمله کارهای این مرکز در این زمینه:
توسعه وترویج اقدامات آموزشی وتربیتی مرتبط با نیروی کار وانجام تحقیقات وپژوهش های لازم در این زمینه، راه اندازی دوره های آموزشی ویژه آماده سازی وتربیت نیروی کار
خدمات اطلاع رسانی بازرگانی آمریکا:
این مرکز به طور منظم آمار و ارقام مربوط به اشتغال وابعاد مختلف دیگر کسب وکار را از منابع مختلف دولتی

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 17 صفحه

اثرات تغییر در نرخ های ارز خارجی تقدیر و تشکر بر خود لازم می دانم از همه افرادی که در برگزاری این سمینار نقش داشته اند، به ویژه استادان محترم جناب دکتر نیکومرام و جناب دکتر رهنما، از طرف دانشجویان و استادان حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی تشکر نمایم.
با آرزوی سلامتی و موفقیت بیشتر همه عزیزان یاد باد آن چه مرا آموخت استاد استاد شباهنگ کاربرد این استاندارد
همه مبادلات ارزی و عملیات خارجی به غیر از مبادلات و عملیات مربوط به ابزار مشتقه که طبق IAS 39/IFRS 9
عمل خواهد شد تعاریف پول عملیاتی: پول محیط اقتصادی اولیه ای که واحد تجاری در آن فعالیت می کند.
ارزخارجی: پولی به غیر از پول عملیاتی واحد تجاری
واحد پول گزارشگری: واحد پول مورد استفاده در ارائه صورت های مالی
تذکر: پول عملیاتی و پول گزارشگری در ایران تفاوتی با هم ندارند.
مبادلات ارزی: مبادلاتی که با یک کشور دیگر به ارز خارجی انجام می شود نظیر خرید و فروش کالا
عملیات خارجی: عبارت است از واحد تجاری فرعی، وابسته، مشارکت خاص یا یک شعبه واحد گزارشگر که عملیات آن به ارز خارجی کشوری که درآن مستقر است انجام می شود.
مراحل تسعیر مرحله اول: تعیین پول عملیاتی هم برای شرکت اصلی و هم برای عملیات خارجی
برای تعیین پول عملیاتی می توان عمدتاً موارد زیر را در نظر گرفت:
پولی که بر اساس آن فروش انجام می شود
پولی که بر اساس آن مواد اولیه خریداری و دستمزد پرداخت می شود
پولی که بر اساس آن فعالیت تامین مالی صورت می گیرد.
مرحله دوم: تسعیر اقلام به پول عملیاتی
مرحله سوم: تعیین و تسعیر اقلام به واحد پول گزارشگری
تسعیر اقلام به پول عملیاتی در شناخت اولیه شناخت اولیه:
مبادلات ارزی به پول عملیاتی، در تاریخ انجام معامله، شناسایی و ثبت می شوند. برای تسعیر این مبادلات باید از نرخ ارز در تاریخ انجام معامله استفاده نمود. برای آن دسته از مبادلاتی که نرخ ارز آن ها نوسان قابل توجهی ندارند، می توان از نرخ میانگین ارز هفتگی یا ماهانه استفاده کرد.
تسعیر اقلام به پول عملیاتی در پایان دوره مالی در پایان دوره مالی اقلام ارزی به دو گروه پولی و غیر پولی تفکیک می شوند.
اقلام پولی: دارایی ها و بدهی هایی هستند که بر اساس واحد پول معین و ثابتی دریافت یا پرداخت می شوند. به بیان دیگر این اقلام بر حسب مبلغ واحد پولی ثابت هستند. مانند کلیه دریافتنی ها، پرداختنی ها و وجوه نقد
اقلام پولی به نرخ ارز تاریخ پایان دوره مالی به پول عملیاتی تسعیر و هر گونه تفاوت ناشی از تسعیر ارز به سودوزیان دوره منظور می شود.
تسعیر اقلام به پول عملیاتی در پایان دوره مالی اقلام غیر پولی: اقلامی که تعریف اقلام پولی برای آن ها مصداق ندارد. به عبارت دیگر دارایی ها و بدهی هایی هستند که بر اساس واحد پول معین و ثابتی دریافت یا پرداخت نمی شوند. مانند موجودی کالا، پیش پرداخت ها، دارایی

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 75 صفحه


ارتقای سلامت و آموزش بهداشت
سر فصلها و عناوین بحث عوامل موثر بر سلامتی (تعیین کننده های سلامتی)
تعریف، مفاهیم و اصول ارتقای سلامت
راهبرد های اساسی ارتقای سلامت
اجزای ارتقای سلامت
5 اولویت اقدام ارتقای سلامت (طبق منشور اوتاوا)
اهمیت، تاریخچه و تعاریف آموزش سلامت
مراحل طراحی آموزش سلامت(شناسایی محیط، نیازسنجی، طراحی یک مداخله آموزشی، اجرای مداخله آموزشی، ارزشیابی و تولید اطلاعات)
شرح وظایف آموزش دهندگان سلامت
شرح وظایف پزشک، مراکز بهداشتی- درمانی و خانه های بهداشت در برنامه های آموزش سلامت عوامل موثر بر سلامتی (تعیین کننده های سلامتی) عوامل ژنتیکی و فردی
عوامل محیطی
شیوه های زندگی مردم(رفتار)
وسعت و کیفیت ارائه خدمات
تعریف ارتقای سلامت (Health Promotion) توانمند سازی مردم در شناخت عوامل تاثیرگذار بر سلامت فردی و اجتماعی و تصمیم گیری صحیح در انتخاب رفتارهای بهداشتی و در نتیجه رعایت شیوه زندگی سالم می باشد.
هر گونه ترکیب و ابتکار طراحی شده بهداشتی، آموزشی، اقتصادی، سیاسی، معنوی یا سازمانی که موجب تغییرات نگرش مثبت، رفتاری، محیطی یا اجتماعی جهت ارتقای سلامت مردم می شود
ارتقای سلامت یک تعهد است در اتباط با کاهش نابرابری ها، اهمیت دادن و تمرکز بر پیشگیری، کمک به مردم برای تطابق و سازگاری با شرایط و موقعیتها، خلق محیط های حمایتی برای سلامت که مردم بهتر بتواننداز خودشان مراقبت کنند(WHO) مفاهیم و اصول ارتقای سلامت قادرسازی مردم برای کنترل روی سلامتی اشان و احساس مسئولیت برای سلامتی شان به عنوان جزء مهم از زندگی روزمره اشان هم به عنوان عمل خود به خودی و هم سازماندهی شده برای سلامت
نیاز به همکاری بخشهای مختلف خارج از بخش بهداشت
ترکیب روشها و رویکردهای گوناگون اما مکمل، شامل: ارتباطات، آموزش، قانون، امور مالی، تغییرات سازمانی، توسعه اجتماعی و فعالیتهای خودجوش محلی در مقابل مخاطرات سلامتی.
تشویق مشارکت عمومی واقعی و موثر شامل بسط و توسعه مهارتهای حل مسئله و تصمیم سازی به صورت فردی و جمعی و درگیر کردن متخصصان سلامتی درآموزش و دفاع از سلامت، به خصوص آنهایی که در مراقبهای اولیه فعالیت دارند.
پرهیز از سرزنش افراد دارای مشکل
پرهیز از هرگونه پیش داوری و قضاوت راهبرد های اساسی ارتقای سلامت حمایت همه جانبه Advocacy
توانمند سازی Empowerment
مداخله کردن Intervention 5 اولویت اقدام ارتقای سلامت (طبق منشور اوتاوا) ایجاد سیاست سلامت همگانی Building a healthy public policy
(مدیر باید تعهد داشته باشد، هر تصمیمی که می گیرد در ارتباط با بهداست و سلامت مردم باشد)
(تصمیم هر تصمیم گیرنده ای باید در راستای سلامت باشد) (شغل، صلح، آموزش، عدا لت و برابری)
خلق محیط های حمایتی Creating supportive environments

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 57 صفحه


اصول و مبانی تربیت بدنی 1 ریشه مبانی کلمه مبانی جمع مکسر مبنا و به مفهوم بنا ها، بنیان ها، شالوده ها و ساختارها است. در واقع مبانی هر پدیده یا علم متضمن پایه ها، چهار چوپ، اسکلت و ساختار اصلی آن پدیده یا علم است.
تربیت بدنی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
2 به قول «وست» و «بوچر» نویسندگان کتاب مشهور مبانی تربیت بدنی و ورزش بین ایجاد ساختار تربیت بدنی و بنای یک خانه شباهت های قابل توجهی وجود دارد. هم چنان که ستون ها و تیر های اصلی به خانه شکل و استحکام می بخشند، عناصر اصلی تربیت بدنی مبنا و چهار چوب مسلمی را به وجود می آورند و آن را به عنوان تجربه ای با ارزش برای تمام افراد پا بر جا می کنند. این عناصر مشخص و اجزای مختلف آن، در قالب یادگیری معنی دار به هم مرتبط خواهند شد. این عناصر، مفاهیم تربیت بدنی هستند و بیان گر ساختار تربیت بدنی در برنامه های مدارس کشور خواهند بود.
3 مفاهیم و عناصر بازی
ورزش
تربیت بدنی 4 بازی
بازی برای کودک امری فطری و نیازی طبیعی است
 بازی عامل ضروری و لازم برای رشد و تکامل کودک است.
کودکان بوسیله بازی چیزهایی را می آموزند که هیچ کس قادر نیست آن چیزها را از طریق دیگر به آنها بیاموزد.
کودک واقعیت های جهان خارج از ذهن را از طریق بازی مِی آموزد.
شروع بازی را می توان به گذشته های دور، حتی از بدو پیدایش انسان نسبت داد در حقیقت بازی جزئی از زندگی انسان ازبدو تولد تا زمان مرگ بوده و در کل تاریخچه بشریت متدرج است
5 تعریف بازی هر گونه فعالیت جسمی یا ذهنی هدفدار که در اوقات فراغت یا اشتغال و در جهت کسب لذت، آرام بخش جسم یا ذهن بازیگر و اقناع نیازهای آنی یا دراز مدت فرد یا گروه، چه به صورت انفرادی یا گروهی انجام گیرد، بازی نامیده می شود
متخصین تربیت بدنی و علوم ورزشی غالباً با این تعریف کلی موافق اند که: بازی فعالیتی است غریزی و نشاط آور که مطابق است با مراحل رشد انسان
6 بازی از نظر اسپنسر بازی را وسیله ای برای مصرف انرژی های انباشته و اضافی می داند که همین نظر منجر به این اعتقاد در عده ای از روانشناسان اجتماعی گردید که وجود جنگ و خونریزی در واقع به جهت مصرف همین انرژی های اضافی مصرف نشده بشر می باشد
7 ورزش لغت ورزش در زبان فارسی از فعل ورزیدن که بطور کلی به معنی عمل کردن، انجام کار پیاپی، به کار گماری فکری و جسمی و یا به معنی اجرای مرتب تمرین های بدنی به منظور تکمیل قوای جسمانی و روحی استعمال می شود.
تعریف وَرزش به فعالیت ها یا مهارت های عادی جسمانی ای گفته می شود که بر پایه یک رشته قوانین مورد توافق همگان و با اهداف تفریحی، یا برای مسابقه، نشاط شخصی، دستیابی به ورزیدگی، مهارت جویی یا آمیزهای از این اهداف انجام می گیرد.
8 تربیت بدنی لغت تربیت بدنی لغتی است مرکب از دو کلمه تربیت + بدن، کلمه تربیت در زبان فارسی به معنی پروردن، پروراندن و اسم مصدر پرورش می باشد و بدن که منظور همان جسم می باشد.
واژه تربیت به فرایند مداوم یادگیری گفته می شود که در سرا سر زندگی ادامه دارد.
می توان گفت

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 30 صفحه

اقتصاد کاربردی برای مدیران بسمه تعالی تابع تولید تابع تولید، تولید مقدار بازده در یک اقتصاد را به درداده عوامل تولید و وضعیت دانش فنی ارتباط می دهد. تابع زیر تابع تولید را برحسب نماد نشان می دهد:
که در رابطه، Nو K نشان دهنده درداده سرمایه و نیروی کارو A نشان دهنده وضع دانش فنی است. تابع تولید AF(K,N) در معادله بالا مبین آن است که بازده تولید شده به عوامل درداده K و N و وضعیت دانش فنی بستگی دارد. افزایش عوامل درداده و بهبود دانش فنی به افزایش در عرضه بازداده می انجامد.
عوامل تولیدکننده رشد بازداده را نشان می دهد:
پیشرفت دانش فنی+ رشد سرمایه × سهم سرمایه نیروی کار+ رشد × سهم نیروی کار= رشد بازداده که در آن ө-1 و ө اوزانی هستند که سهم درآمد نیروی کار و سرمایه را در تولید نشان می دهند. 1- تأثیر رشد عوامل درداده در دو قلم اول مشاهده می شود. نیروی کار و سرمایه هریک معادل میزان رشد خود ضرب در سهم آن داده در درآمد، به رشد بازداده کمک می کند.
2- میزان بهبود دانش فنی، که پیشرفت دانش فنی یا رشد فرآوری کل عوامل نامیده می شود. میزان رشد فرآوری کل عوامل عبارت از مقداری است که بازداده در نتیجه بهبود شیوه تولید، بدون تغییر کلیه درداده ها، افزایش می یابد، به دیگر سخن هنگامی که فرآوری کل عوامل دارای رشد است که با همان عوامل تولید، بازداده بیشتری به دست آید.
3- یک تابع تولید، عوامل درداده و دانش فنی را به سطح بازداده ارتباط می دهد. رشد بازداده با فرض ثبات سطح دانش فنی، عبارت از میانگین وزنی رشد در داده هاست که اوزان برابر با سهم درآمدند. تابع تولید توجیهات را به عوامل درداده و تغییرات در دانش فنی، به منزله منابع رشد بازداده معطوف می کند.
4- نظریه رشد، عوامل تشکیل دهنده رشد میان مدت و بلندمدت بازداده را مورد مطالعه قرار می دهد. این معادله تأثیر رشد درداده و بهبود فرآوری را در رشد بازداده خلاصه می کند:
نتیجه گیری:
اقتصاد دانان طرفدار دیدگاه عرضه، افزایش سطح و میزان رشد بازداده اشتغال کامل را، از طریق ایجاد انگیزه های بهتر برای کارکردن، پس انداز و سرمایه گذاری و از طریق کاهش مقررات پیشنهاد می کنند، پژوهشهای تجربی نشان می دهد که این انگیزه ها در بخش طرف عرضه نیروی کار موفق است و اینکه کاهش کسری دولت سبب تهییج سرمایه گذاری می شود. ∆Y ∆N NO YO Y=F(N,…) تابع تولید مقدار بازداده را به درداده نیروی کار، باتوجه به سایر عواملف، نظیر سرمایه، ارتباط می دهد. افزایشهای متوالی نیروی کار، اضافه بازداده کمتر و کمتری را به دست می دهد. تولید نهایی نیروی کار X∆/ Y∆ یعنی افزایش بازداده برای هر واحد افزایش در اشتغال با شیب تابع تولید نشان داده شده است. مسطح شدن شیب نشان دهنده آن است که تولید نهایی نیروی کار نزولی است. رشد اقتصاد رشد سولو با وجود اینکه الگوی سولو بهترین چارچوب را برای آغاز بررسی مبحث رشد اقتصادی ارائه می کند، درواقع این الگو فقط آغازگر راه است. در این الگو بسیاری از جنبه های جهان به ساده ترین شکل خود درآمده اند و بسیاری از عوامل به حساب نیامده است. اقتصاددانانی که مبحث رشد اقتصادی را مورد بحث و مطالعه قرار می دهند، سعی می ک

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 60 صفحه

اندیشه های راهبردی امام خمینی بحث اول: مخاطب اندیشه های راهبردی افراد راهبردی هستند. کسانی که می خواهند در ساختن آینده سهیم باشند. انواع انسان 1- طالب حفظ وضع موجود
2- متغیر با شرایط و پیرو تغییرات
3- سهم داران در تغییر شرایط و ساختن آینده شعر تا در پی یک لقمه نانی , نانی
گر در طلب گوهر کانی , کانی
این نکته رمز اگر بدانی , دانی
آن چیز که در جستن آنی , آنی
الناس ابناء ما یحسبون جدال برسر آینده: کدام یک از سه مسیر؟
1- صراط مستقیم
2- مسیر ضالین
3- مسیر مغضوبین
جدال برسر آینده: امام خمینی و غرب اکنون ظهور اسلام‌گرایی، بخشی از مبارزه هژمونیک برای تدوین ریشه‌ها است و تضاد میان منطق اسلام‌گرایی و منطق غرب مداری، مبارزه‌ای است بر سر این‌که تاریخ آینده را چگونه بنویسیم. دیدگاهها 1- امام خمینی و مقام معظم رهبری
2-فرانسوا توال در کتاب ژئوپلیتیک شیعه
3- ادوارد سعید در کتابهایش از جمله اسلام رسانه ها
4- بابی سعید در کتاب هراس بنیادین
جدال گفتمان ها 1- گفتمان کمالیسم ----------گفتمان غرب گرایی
گفتمان پهلویسم
2- گفتمان اسلام گرایی-----------جریان عقلگرا و نقلگرا ----------بنیاد گرا و متجمد – مجتهدین و مجددین – روشنفکران و متجددین اسلام ناب محمدی و استراتژی خاورمیانه ای آمریکا 1-مفهوم اسلام ناب محمدی – اسلام گرایی
جدال بر سرساختن حال و آینده وانواع انسانها
شرایط بردگی و استقلال -----فرد و جامعه
2- رویای آمریکا در جهان و خاورمیانه بویژه پس از فروپاشی شوروی- استراتژی 25 ساله
3 - رویای ایران در جهان و خاورمیانه پس از انقلاب اسلامی
4- انواع مسلمانان از نظر سیاسی و رویای هر یک و نسبت هر رویا با رویای غرب و آمریکا ادامه ابزارهای تحقق رویاها:
فرهنگی
علمی
سیاسی
اقتصادی
اخلاقی
نظامی ادامه شرایط لازم برای موفقیت یک گفتمان
کارامدی
اعتبار
فرابخشی
عادلانه به نظر رسیدن
پاسخگو بودن
در دسترس بودن
بحث دوم: مقدمه ای بر طرح مباحث راهبردی در اندیشه امام انواع اسلام شناسی:
جزئی
سیستمی
بر اساس لایه های وجودی انسان
داشتن مکتب فکری
راهبردهای اعتقادی-عرفانی ایمان
توحید افعالی
عالم جلوه اراده الهی است. نمونه سرد شدن اتش مارشدن عصا و راه شدن دریا و فوران اب از تنور
رهبری الهی
معاد باوری
توکل
تقدم ارزش های معنوی بر ارزش های مادی
مبانی انسان شناسی: انسان غیر مکتفی بالذات است.------------------علوم انسانی اسلامی
پیامد تقدم ارزش های مادی: قطع صله رحم و پذیرش سلطه خارجی
راهبردهای اخلاقی عزت مداری
ساده زیستی
تواضع
اخلاق حکومتی
حفظ نظام با اخلاق
صدور انقلاب با اخلاق راهبردهای فقهی-حقوقی ولایت فقیه
: فعل فردی و فعل اج

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل:  پاورپوینت ( )

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 17 صفحه

انواع ساختمان و مدلهای آوار انواع ساختمان:
ساختمان ها بر اساس جنس مصالحی که در آنها به کار رفته و نوع آنها
به چند طبقه تقسیم می شوند.
 1- ساختمان های بدون اسکلت حمال با دیوار های حمال
2- ساختمان هایی که قسمتی از آنها اسکلت حمال و قسمتی دیوار حمال است
3- ساختمان با اسکلت حمال
4- ساختمان یکپارچه
ساختمان بدون اسکلت حمال با دیوارهای حمال:
 اکثر ساختمان ها از این نوع هستند. اصطلاح اسکلت حمال به ساختمان هایی که بدون اسکلت فلزی اطلاق می شود. دیوارها با کف و سقف بار خود را حمل کرده و حفاظت داخلی ساختمان را تأمین می کند.معمول ترین نوع آن ساختمان یک منزل مسکونی است که کف آن از چوب یا بتن ساخته شده است.
ساختمان هایی که قسمتی از آنها
اسکلت حمال و قسمتی دیوار حمال است:
در این ساختمان دیوارهای خارجی قسمت بدون اسکلت حمال را تشکیل داده و بار ساختمان را تحمل می کند. قسمت اسکلت حمال شامل تیرها و ستون های فلزی است دیوارهای این ساختمان مانند دیوارهای ساختمان بدون اسکلت حمال است فقط جائی که تیرها وارد دیوار می شوند دیوارها ضخیم تر ساخته می شوند. کف اتاقها یا سقف زیرزمین ممکن است با چوب، تیر آهن یا آجر ساخته شده باشد.پشت بام ها شیب دار یا مسطح می باشند. ساختمان با اسکلت حمال:
دارای اسکلتی هستند که وزن کلیه ساختمان و دیوارها را تحمل می کنند.
این اسکلت ممکن است از فولاد یا بتن مسلح باشد.
پی ها معمولاً برای هر پایه یا ستون بطور جداگانه حفر
می شوند ممکن است بامها مسطح یا شیب دار ساخته شوند.
چنانچه مسطح نباشند مانند کف ساخته می شوند و روی آن با گونی قیر اندود عایق می کنند.
ساختمان یکپارچه:
در این ساختمان پی ها،قاب ها،دیوارها،کف ها،پلکان و بام عمارت از بتون مسلح تشکیل و در محل ساخته می شوند و آرماتورهای بتونی به دقت در محل خود قرار داده شده و بوسیله رکابی تثبیت می شوند. این ساختمان ها بسیار محکم بوده و قادرند که فشار باد حاصل از انفجار را تحمل کرده و یا در ارتعاش زلزله ها و در برابر آتش سوزی بسیار مقاوم هستند.
آوار چیست؟ آوار:
به بقایای فروریخته و باقیمانده از یک بنا یا سازه براثر:
عوامل طبیعی مانند زلزله و عوامل غیرطبیعی مانند انفجار که بدون برنامه ریزی قبلی و به یکباره اتفاق می افتد, گفته می شود. انواع آوار (عامل ایجاد)‌: 
1 سوانح زمین ساختی (زلزله،رانش زمین‌ و فرونشست سطح زمین)
آوار تولید شده بیش از یک محله را در بر می گیرد و بسیار سنگین است.
2 سوانح طبیعی (گردباد،طوفان)
آوار تولید شده بیش از یک محله را دچار صدمه می نماید و نیز کم حجم و سطحی است.
3 انفجارات (انفجار گاز،بمب گذاری ها و جنگ)
آوار به بیش از چند ساختمان صدمه قابل توجهی به دیگر مناطق شهری وارد نمی گردد و میزان آوار تولید شده زیاد نمی باشد.
4 اتفاقات (گود برداری، سستی بنا، ریزش ساختمان به علت سستی زمین، برخورد وسایل نقلیه با ساختمان) آوار ایجاد شده محدود به یک یا دو ساختمان می شود.
عوامل خاص در برو

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان