امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404
0

پک دوربین مداربسته ارزان 

دوربین های مداربسته را می توان به صورت یک پک تهیه نمود , در پک دوربین مداربسته هرآنچه که برای نصب نیاز است قرار داده شده و شما می توانید با صرف هزینه ی کمتری دوربین مداربسته و تجهیزاتش را خریداری کنید. 

فروش پکیج دوربین مدار بسته امروزه با استقبال بیش تری مواجه شده است این امر به دلیل قیمت مناسب آن هاست , اگر دوربین و تجهیزاتش را به صورت جداگانه تهیه نمایید حتما باید قیمت بیش تری بپردازید.

پک آماده دوربین مدار بسته را می توان از نمایندگی های معتبر تهیه کرد , برای خرید دوربین مدار بسته ارزان و باکیفیت باید به شرکت سازنده و واردکننده ی آن دقت کنید.

پک دوربین مداربسته ارزان و با کیفیت

همه ما با ضرورت خرید و نصب دوربین مدار بسته در ساختمان ها آشنا هستیم. اقتصاد جهانی رو به پیشرفت است و همه صاحبان کسب و کار و همچنین مالکین ساختمان، به دنبال برقراری امنیت مالی و جانی برای خود هستند. هر هزینه ای که برای بالا بردن سطح ایمنی ساختمان اختصاص یابد، به صرفه است.

ضرر مالی و یا جانی که در اثر سهل انگاری اتفاق بیفتد، جبران ناپذیر خواهد بود. امروزه پک های دوربین مدار بسته با کیفیت و قیمت های متنوع، در بازار عرضه می شوند. 

قیمت پک دوربین مداربسته ارزان

هر چه قیمت پکیج دوربین مدار بسته ای بیشتر باشد، قابلیت ها، تجهیزات جانبی و تکنولوژی آن پیشرفته تر می شود. به طور مثال کیفیت تصویر و قابلیت های دوربین مدار بسته تحت شبکه، بیشتر از دوربین مداربسته آنالوگ است. البته ممکن است برخی از این قابلیت های پیشرفته دوربین های مدار بسته، ضرورتی برای شما نداشته باشد. به طور کلی هدف از خرید دوربین مدار بسته، در قیمت آن نقش عمده ای دارد.

لازم به ذکر است هر چه اتاق و فضاهای یک ساختمان بیشتر باشد، به منظور پوشش همه فضاهای موجود، تعداد دوربین مدار بسته بیشتری را لازم است. هر چه تعداد دوربین مداربسته موجود در پک بیشتر باشد، قیمت بیشتر می شود. دوربین هایی که قابلیت بزرگنمایی تصویر و چرخش را دارند، گران تر هستند ولی می توانند به جای چند دوربین مدار بسته معمولی، کاربرد داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصب یک سیستم مداربسته نیاز به رعایت اصول مهمی دارد که بواسطه آن بتوان کارایی دوربینهای مداربسته را افزایش داده و از سیستم نظارت تصویری نهایت بهره وری را برد. در ادامه به مهمترین نکات در نصب سیستم مدار بسته می پردازیم.

بررسی محیط و تهیه پلن نصب

قبل از انتخاب و خرید سیستم مداربسته باید نقشه و شرایط جغرافیایی محل نصب را به دقت بررسی نمایید تا بتوانید نوع و تعداد دوربینها و تجهیزات دیگر از جمله دستگاه ضبط، متراژ کابل،‌اتصالات و... را مشخص کنید. برای اینکار نیاز است از یک کارشناس نصب سیستم های مداربسته کمک بگیرید. با یک بازدید کارشناسانه و هوشمندانه می توان طوری جای نصب دوربینها را تعیین کرد که با کمترین هزینه و کمترین تعداد دوربین، حداکثر دید (پوشش تصویر) در محیط را داشت.

انتخاب مکان مناسب جهت نصب و رعایت اصول جانمایی دوربین های مداربسته

انتخاب محل نصب و استقرار دوربینهای مداربسته، ‌اولین و مهمترین عامل در بهبود کارایی و افزایش بهره وری یک سیستم مداربسته است. مکان نصب،‌ رعایت فاصله نصب دوربین از شیء مورد نظر، فاصله کانونی لنز دوربین، ارتفاع نصب، رزولوشن تصویر، میزان برد دوربینهای دید در شب، ‌در نظر گرفتن حرکت خورشید در طول روز و... از مهمترین اصول اولیه جهت نصب و راه اندازی سیستم مداربسته به شمار می رود.

آماده سازی ابزار آلات نصب

دریل،‌انواع پیچ گوشتی، سیم چین،‌پیچ و رولپلاگ، سیم لخت کن و دستگاه پرچ سوکت شبکه از مهمترین ابزار مورد نیاز جهت نصب سیستم مداربسته هستند که قبل از شروع عملیات نصب باید در دسترس باشند.

بستر سازی و کابل کشی مناسب

کابل کشی سیستم مداربسته،‌ مهمترین مرحله نصب و راه اندازی یک سیستم امنیتی است. شیوه و نوع کابل کشی بر کیفیت تصویر خروجی دوربین مداربسته موثر است. در صورت کابل کشی غیر اصولی و بدون کارشناسی، حتی استفاده از معروفترین برندهای جهانی نیز کیفیت مناسب تصویر به شما ارائه نمی کنند. لذا فارغ از نوع و مدل سیستم مداربسته، یک کابل کشی اصولی و قوی کیفیت تصویر مناسبی در اختیار شما قرار خواهد داد.

اتصالات تصویر

استفاده از اتصالات تصویر (فیش BNC، سوکت شبکه و...) با کیفیت و همچنین نصب  اصولی آن،‌ مهمترین عامل در دوام تصویر دوربین مداربسته و داشتن یک سیستم امن به لحاظ قطعی تصاویر است. بعبارت دیگر هرچه اتصالات تصویر با کیفیت بوده و بصورت اصولی نصب شوند، درصد قطعی تصاویر کاهش می یابد.

تست اولیه

قبل از شروع عملیات نصب، تمام تجهیزات شامل دوربینهای مداربسته،‌ دستگاه ضبط و نمایشگر را به هم متصل کرده و از صحت کارکرد آنها اطمینان حاصل کنید.

نصب دستگاه ضبط تصاویر

برای نصب و استقرار دستگاه DVR یا NVR باید یک محیط امن انتخاب کرد که از دسترس افراد متفرقه به دور باشد و از نظر شرایط محیطی (سرما و گرما،‌ گرد و غبار و...) نیز مناسب باشد. حتی الامکان باید فاصله DVR یا NVR از دوربینها طوری باشد که از مصرف متراژ کابل زیاد جلوگیری شود. در ضمن سعی کنید برای تغذیه برق دستگاه (بخصوص در صورت استفاده از تعداد زیاد ورودی تصویر و میزان حافظه بالا) از یک منبع تغذیه مناسب با آمپر بالا استفاده نمایید.

نصب اتصالات دوربین ها،‌ دستگاه ضبط و نمایشگر به هم

کابل انتقال تصویر به خروجی تصویر دوربین و ورودی تصویر دستگاه DVR یا NVR متصل می شود. فیش تغذیه برق نیز بصورت مشخص به ورودی برق دوربینها و دستگاه ضبط وصل می شود. در صورت استفاده از نمایشگر (مانیتور یا تلویزیون) می توان تصاویر را توسط کابل VGA، HDMI یا AV در نمایشگر مشاهده نمود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

انتخاب محل نصب و استقرار دوربینهای مداربسته، ‌اولین و مهمترین عامل در بهبود کارایی و افزایش بهره وری یک سیستم مداربسته است. برای انتخاب مکان مناسب برای نصب دوربین مداربسته به نکات زیر توجه نمایید.

¤ در مورد مکانهای مجاز نصب دوربینهای مداربسته قوانینی وجود دارد. قبل از نصب دوربین در محل های خاص حتماٌ از یک کارشناس سیستم های امنیتی راجع به این قوانین پرس و جو کنید. مثلاٌ نصب دوربین های مداربسته در نقاطی مانند حمام یا اتاق پرو باعث نقض حریم خصوصی افراد می شود و نصب در آن غیر مجاز است.

¤ دوربین مداربسته باید در ارتفاع مناسبی از کف قرار گیرد تا میدان دید مناسبی را داشته باشد و همچنین از دسترس افراد خرابکار و سارقان در امان باشد.

¤ محل نصب دوربین مداربسته باید دارای استحکام لازم باشد. همچنین دوربین باید به بهترین شکل پیچ و رولپلاگ شود تا از سرقت و یا سقوط در امان باشد.

¤ اگر قصد استفاده از دوربین های مداربسته در فضای بیرونی (Outdoor) را دارید،‌ حتماٌ‌ از دوربینهای مقاوم در برابر شرایط جوی همچون باد و باران و گرد و غبار  استفاده کنید. در صورت امکان بر روی دوربین یک سایه بان نیز نصب نمایید.

¤ موقعیت نصب دوربین مداربسته باید طوری باشد که لنز آن در برابر تابش مستقیم نورخورشید و یا نور شدید لامپها و چراغها و یا بازتاب آنها قرار نگیرد. تابش مستقیم نورهای شدید باعث کاهش کیفیت تصویر و باصطلاح کور شدن دوربین می شود.

¤ دقت کنید در محل نصب دوربین،‌مانعی در برابر دید آن وجود نداشته باشد.

¤ معمولاً گوشه ها و کنجهای ساختمانها و اماکن،‌بهترین محل برای نصب دوربینهای مداربسته هستند.

¤ حتی الامکان محل نصب دوربین باید نزدیک به پریز برق یا انواع دیگر منبع تغذیه باشد.

¤ محل نصب دوربین باید از روشنایی قابل قبولی برای تصویربرداری برخوردار باشد. برای نقاطی که روشنایی کمی دارند و یا برای تصویر برداری در شب،‌باید از دوربین های دارای حساسیت بالا و یا دارای ماژول دید در شب مناسب استفاده نمود.

¤ جهت محافظت از دوربینهای مداربسته در مناطق قابل اشتعال مانند صنایع پتروشیمی،‌تونلهای حفاری و انبارها استفاده از کاورهای محافظ ضد حریق و در مناطق مستعد صاعقه یا ایستگاههای برق فشاور قوی استفاده از میله های صاعقه گیر و سیم ارت توصیه می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

 انواع دوربین مداربسته

1- دوربین مداربسته گنبدی (Dome)

نام این دوربینها از شکل نیم دایره ای پایه ای که دوربین داخل آن قرار می گیرد، گرفته شده است. بدلیل اینکه این دوربینها بیشتر بر روی سقف نصب می شوند، به آنها دوربین سقفی نیز می گویند.

بیشترین کاربرد دوربینهای دام در نظارت و امنیت محیطهای داخلی (Indoor) است. البته با استفاده از کاورهای ضد آب و ضد ضربه، می توان از این دوربینها در فضاهای باز (Outdoor) نیز استفاده کرد.

شکل گنبدی دوربین دام، تشخیص جهت تصویر برداری دوربین را برای افراد غریبه سخت می کند و از این جهت گزینه ایده آلی برای ممانعت از اجرای جرم و سرقت می باشد.

2- دوربین مداربسته اسپید دام (Speed Dome)

نوع دیگری از دوربینهای دام است که امکان چرخش، گردش و زوم را دارد. این نوع دوربین می تواند فضایی گسترده‌تر را تحت پوشش قرار دهد.

3- دوربین مداربسته بولت (Bullet)

دوربین بولت یا بالت دارای شکل استوانه ای و مخروطی بوده و قابلیت نصب بر روی دیوار و سقف را دارد. از دوربینهای بولت می توان در فضاهای داخلی و بیرونی و برای دیدن فواصل طولانی استفاده کرد.

دوربینهای بولت معمولا تنظیمات گردش، چرخش و زوم را ندارند و برای ضبط تصاویر از یک مکان ثابت و منطقه خاص به کار می روند.

4- دوربین مداربسته صنعتی (Body Camera یا Box Camera)

این نوع دوربینها دارای ظاهری مستطیل شکل بوده و بدلیل دارا بودن قابلیت نصب انواع لنز، پایه و کاور بر روی آن، در تمامی محیطهای مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی درمورد استفاده قرار می گیرند.

قابلیت نصب و تعویض انواع لنز بر روی دوربینهای صنعتی باعث می شود که این نوع دوربینها کاربردهای متفاوتی داشته باشند.

5- دوربین مداربسته مینیاتوری یا سوزنی (Pin Hole)

این نوع دوربین دارای ابعاد کوچک و لنز ثابت بوده و قابلیت استفاده بعنوان دوربین مخفی را داراست. این دوربین می تواند از پشت یک سوراخ بسیار کوچک و بصورت مخفی، تصاویر را به ما ارائه دهد.

اکثر دوربینهای مینیاتوری کیفیت تصویر بالایی ندارند و بیشتر در محیطهای کوچک و دارای نور مناسب قرار می گیرند.

6- دوربین مداربسته گردان (PTZ)

دوربینهای PTZ مشابه دوربینهای اسپید دام هستند و دارای قابلیت‌های گردش در جهات مختلف و زوم کردن در یک زاویه خاص هستند.

از امکانات مهم این نوع دوربین، حرکت خودکار و زمانبندی شده بر روی نقاطی است که توسط اپراتور بر روی دوربین تنظیم می شود.

از دوربینهای مداربسته PTZ در مناطق حساس مانند کنترل ترافیک، سوله ها، فضاهای باز و... استفاده می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

از لحاظ هزینه معمولا دوربین های مداربسته  آنالوگ نسبت به دیجیتال مقرون به صرفه تر بوده و با پرداخت حدود 150000 تا 250000 تومان می توان تصویر قابل قبولی داشت.

در صورتی که برای داشتن همین تصویر در دوربین مداربسته دیجیتال باید 3تا4 برابر این هزینه را پرداخت کرد.

از لحاظ سیم کشی دوربین مداربسته  آنالوگ با کابل کواکسیال به دی وی آر متصل می شود در صورتیکه هر دوربین مداربسته دیجیتال دارای یک آی پی آدرس است و با  کابل cat6/cat5 با NVR در ارتباط است.

واحد سنجش کیفیت دوربین های آنالوگ تی وی لاین می باشد.

دوربین های مداربسته

دوربین مداربسته

در حال حاضر دوربین هایی با 700 تی وی لاین در بازار موجود می باشد.

کیفیت یک دوربین مداربسته دیجیتال با مقیاس مگا پیکسل سنجیده می شود.

هر یک از مدل های دیجیتال و یا آنالوگ دارای مدل چرخشی  یا همان speed dome و همچنین  مدل ثابت می باشد.

دوربین های ثابت هم دارای انواع و اقسام مختلف جهت نصب در فضاهای متنوع و با کارایی های متنوع در بازار موجود می باشد.

 مثلا:

دوربین های ثابت لنز سوزنی در ابعاد بسیار کوچک 3*3*1 سانتیمتر-  دوربین های دام ثابت fix dome- دوربین هایی که در چشم الکترونیک یا دیتکتور مخفی شده است.

دوربین های صنعتی و نیمه صنعتی دارای لنز های ثابت و اتو ایریز

این دوربین ها با قرار گرفتن در کاور در محیط های مسقف یا روباز نصب می گردد و با استفاده از کاور های ضد اب و دارای فن و هیتر و برف پاک کن براحتی در برف و باران تصاویر مطلوب ارائه خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

جهت مشاهده و راه اندازی سیستم دوربین مداربسته بایستی مراحل اولیه مورد نیاز برای این کار را انجام داد. برای این منظور، شما بایستی لوازم زیر را به همراه داشته باشید:

دوربین مداربسته

هارد دوربین مداربسته

فیش BNC

دستگاه DVR

کابل تصویر

آداپتور

در مرحله اول بایستی هارد مخصوص دوربین مداربسته را بر روی دستگاه سوار و سپس از اتصال، دستگاه را به توسط کابل برق، به برق وصل و روشن نمایید تا از صجت عملکرد دستکاه مطلع و از طرفی برای استفاده، هارد را باید فرمت نمایید. سپس یا استفاده از فیش BNC  و کابل تصویر RG59 موجود، یک کابل تست جهت تست و اتصال دوربین درست نماییم. مرجله آخر، اتصال آداپتور و کابل تصویر به دوربین می باشد. دوربین های سقفی، مادون قرمز، مینیاتوری و... دارای دو سیم خروجی و متصل به دوربین مییاشند که یکی از آنها فیش تصویر و دیگری فیش برق می باشد. آداپتور را از جعبه خارج و یک سر آن را به برق و سر دیگر آن که به صورت نری می باشد را به فیش مادگی دوربین متصل می کنیم تا تغذیه دوربین تامین و دوربین آماده به کار گردد. سپس کابل تستی را را که دو سر آن فیش BNCمی باشد، یک سر آن را به فیش نری دوربین وصل و دیگری را به یکی از کانالهای ورودی دستگاه DVR وصل می کنیم تا اتصال بین دستگاه و دوربین کامل گردد. حال پس از انجام این کارها، با تصال یک عدد ماینتور و یا تلویزیون به دستگاه که دستگاههای DVR امروزی قابلیت ساپورت این موارد را دارند، بایستی تصویر را مشاهده نماییم. در برخی از دوربینها مانند دوربین صنعتی، فیش برقی وجود ندارد، بلکه دو عدد پیچ موحود است که در زیر آنها علامتهای + و  - کشیده شده که این بدلیل این است که باید تعذیه مثبت به + و تغذیه - به منفی وصل گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

فیش BNC

جهت اتصال کابل تصویر به دوربین و یا دستگاه و انتقال تصویر، نیاز به به کانکتور جهت ایجا این ارتباط می باشد که از فیش های BNC پرسی و یا لحیمی در این مورد استفاده می گردد. جهت کار با فیشهای لحیمی نیاز به هویه وس یم لحیم می باشد ولی برای استفاده از فیشهای BN‍‍C، به دلیل وجود مغزی ماده و حلقه دور BNC، از آچار پرس BNC اسفاده می شود

کابل کواکسیال RG59

جهت انتقال تصویر و نمایش تصویر دوربین بر روی دستگاه، تلویزیون و هر وسیله دیگر، از کابلهای تصویر و یا کابهای کواکسیال RG59 استفاده می شود که دارای مقاومت 75 اهم می باشند، این کابلها دارای مغزی و شیلد می باشند که در بهترین حالت، مغزی مس یوده وشیلد نیز مس می باشد که هر چقدر تعداد شیلد کابل بیشتر باشد، به همان اندازه کیفیت و مسافت انتقالی نیز بیشتر می شود.

آچار پرس BNC

جهت اتصال مابین کابل RG59 و فیش BNC‌پرسی، از این نو آچارها استفاده  می گردد.

پلن

اولین قدم برای شروع به کار داشتن یک نقشه یا پلن از سیستم است. در هنگام مشخص کردن محل نصب دوربین‌ها به چندین نکته باید توجه داشته باشید. نصب دوربین در محیط‌های کم نور به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در صورتی که می‌خواهید از یک دوربین دید در شب برای یک محیط تاریک استفاده کنید باید بدانید که این دوربین‌ها در محیط‌های تاریک تصویری سیاه و سفید خواهند داشت. هرگز دوربین را مستقیما در جهت نور خورشید و یا لامپ‌های پر نور نصب نکنید.

انتخاب محل مناسبی برای نصب دوربین کار آسانی نیست پس بی تفاوت از کنار آن نگذرید. گذشته از موقعیت نور در تصویر موقعیت و فاصله شی مورد نظر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در موقع خرید لنز (در صورتی که دوربین شما دارای لنز فیکس نباشد) متوجه انوع مختلفی از لنزها خواهید شد. در موقع انتخاب لنز به نور محل و فاصله شی توجه داشته باشید و فاصله کانونی لنز را انتخاب کنید. در یک محیط کوچک (حدود 50 متر) استفاده از لنز 3.6 مناسب خواهد بود. هر چه فاصله شی مورد نظر بیشتر شد باید فاصله کانونی لنز نیز بیشتر باشد. البته انتخاب لنز مناسب کار آسانی نیست و نیازمند کمی تجربه خواهد بود. راه دیگر برای این کار استفاده از لنزهای با قابلیت فوکوس متغییر است محدوده فوکوس این لنزها نیز محدود است اما کار انتخاب را برای شما خیلی راحتر خواهد کرد.

با انتخاب مکان‌های مهم و استراتژیک برای نصب دوربین شما خواهید توانست تعداد دوربین‌ها مورد نیاز برای یک محیط ثابت را کاهش دهید. در موقع نصب از همپوشانی تصاویر خودداری کنید و دوربین‌ها را طوری نصب کنید که هر کدام محیطی کامل را که دیگر دوربین‌ها پوشش نمی‌دهند پوشش دهند. در صورتی که حفظ امنیت دوربین‌ها نیز دارای اهمیت باشد دوربین‌ها را معمولا طوری نصب می‌کنند که هر دوربین در دید یک دوربین دیگر قرار گیرد و به وسیله یک دوربین دیگر پشتیبانی شود. نکته بسیار مهم دیگر در زمان جایگذاری دوربین‌ها توجه به امکان کشیدن کابل در محل نصب دوربین است.

سیم‌کشی

زمان‌برترین قسمت نصب دوربین‌های مداربسته مربوط به سیم‌کشی می‌شود. باید برای سیم‌کشی در قسمت‌های مختلف برنامه داشته باشید به طوری که کمترین مقدار سیم مصرف شود و همچنین طول سیم‌ها از حد استاندارد فراتر نرود چون موجب تضعیف سیگنال‌های تصویر خواهد شد. هرگز سیم‌های انتقال دهنده سیگنال‌های ویدئویی را از کنار سیم‌های جریان بالا عبور ندهید و حداقل فاصله 12 سانتی‌متر را در این مواقع رعایت کنید. طول کابل هر دوربین نباید از 400 متر بیشتر شود همچنین سعی کنید از کابل‌های کیفیت بالا برای انتقال تصاویر استفاده کنید.

نکاتی دیگری نیز در هنگام سیم‌کشی با اهمیت است مثلا سعی کنید در موقع نصب دوربین همیشه مقداری سیم اضافی در محل نصب دوربین برای جابه‌جایی‌های احتمالی باقی بگذارید. سعی کنید از تغذیه جداگانه دوربین‌ها خودداری کنید. می‌توانید برق را با ولتاژ 220 ولت تا دوربین برده و برای هر دوربین از یک آداپتور جداگانه استفاده کنید و یا کل دوربین‌ها را با یک آداپتور مرکزی تغذیه کنید. تغذیه هر دوربین از یک محل امکان نصب  UPS مجزا برای دوربین‌ها را در آینده از شما خواهد گرفت.

جایگذاری دوربین‌ها

جایگذاری دوربین بیشتر مربوط به نصب پایه و پیچ کردن آن به دیوار یا سقف می‌شود. در موقع رولپلاک کردن دوربین به دیوار یا سقف توجه داشته باشید که دوربین کاملا محکم در جای خود قرار گیرد و در صورتی که حس کردید پیچ‌ و رولپلاک‌ها خود دوربین کوچک هستند از اندازه بزرگتری استفاده کنید.

در موقع مشخص کردن محل سوراخ‌کاری به جهت دوربین توجه داشته باشید. در مورد دوربین‌هایی که تغذیه DC دارند باید به پلاریته ورودی دوربین توجه داشته باشید. برای اتصال سیم تصویر دوربین‌ها باید از فیش BNC استفاده کنید. فکر نمی‌کنم وصل فیش BNC کار خیلی سختی باشد به همین دلیل از توضیح آن صرف نظر می‌کنم اما اگر به نظر شما ضروری بود به من اطلاع دهید تا آن را اضافه کنم.

پس از وصل BNC خواهید توانست تصویر دوربین‌ها راببینید (البته اگر مراحل قبلی را به خوبی انجام داده باشید).

جدول زیر به شما ترتیب انجام عملیات مربوط به نصب دوربین را نشان می‌دهد:

جمع‌آوری اطلاعات اولیه (مانند بازدید از محل, تعداد دوربین‌های درخواستی و...)

مشخص کردن نوع دوربین‌ها

مشخص کردن محل مرکز کنترل (با توجه به ملاحظات امنیتی و امکان سیم‌کشی و...)

تعیین سیستم تغذیه دوربین‌ها (مرکزی یا مجزا)

آماده کردن محل عبور کابل‌ها (سقف کاذب, کف, داکت و...)

اجرای کابل کشی

اصلاح و انجام جزئیات مربوط به سیم‌کشی

اصلاح و انجام جزئیات مربوط به وصل به سیستم نمایش و ضبط

گرفتن تصاویر و تنظیم دوربین‌ها

پایان عملیات نصب دوربین‌ها

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

Progressive Scan چیست؟

Interlaced Scan چیست؟

برتری دوربین های تحت شبکه ip که از Progressive Scan استفاده می کنند در مقایسه با دوربین های آنالوگ چیست؟

در حال حاضر دو روش مختلف برای تصاویر برداری ویدئویی وجود دارد.

Interlace Scaning

Progressive Scaning

که با توجه به نیاز و نوع هدف فیلم برداری یکی از این دو روش انتخاب می شوند.یکی از مهمترین پارامتر هایی که باید در این انتخاب در نظر گرفت متحرک و یا ثابت بودن تصویر است. همچنین برای این انتخاب یک سوال مهم وجود خواهد داشت: ثبت چه اندازه از جزییات این تصویر متحرک مورد نیاز است؟!

 Interlace Scan

تصویر برداری مبتنی بر این تکنیک از همان تکنولوژی که در نمایشگرهای CRT استفاده شده است، استفاده می کند. در این تصویر برداری حد اکثر 576 خط افقی وجود دارد.

تکنیک اینترلیس تصویر را به دو دسته خطوط زوج و فرد تقسیم می کند و سپس به طور پیوسته با سرعت 30 فریم در ثانیه این دو دسته خط را بروزرسانی (Refresh) می کند(یعنی در هر لحظه فقط یکی از این دو دسته خط بروزرسانی می شود یعنی در واقع نیمی از تصویر در یک لحظه و نیمی دیگر در لحظه ی بعدی ثبت می شود).

وجود تاخیرهای زمانی جزیی بین بروز رسانی این دو دسته خط باعث بوجود آمدن اعوجاج، لرزش و یا دندانه در تصاویر به خصوص تصاویر متحرک می شود.

البته برخی از اثرات نامطلوب Interlace Scaning با استفاده از de-interlacing جبران می شود.

در واقع de-interlacing مجموعه پردازش هایی است که برای تبدیل تصاویر اینترلیس به تصاویر معمولی استفاده می شود.

در برخی از تجهیزات ویدویی (اکثرا تجهیزاتی که وب سرور داخلی دارند) برای بهبود کیفیت تصویر از یک فیلتر de-interlacing داخلی استفاده می شود که باعث کمتر شدن اشکالاتی از قبیل blur شدن تصویر می شود.

تکنولوژی Interlace مدت زمان زیادی است که در دوربین های آنالوگ، تلویزیون ها و بسیاری تجهیزات ویدویی دیگر بخوبی استفاده می شود و امروزه نیز برای بسیاری از کاربرد ها بهترین گزینه به شمار می رود. این تکنولوژی  Line Doubling نیز نامیده می شود.

در هر حال تکنولوژی نمایش تصاویر با ورود DVD و نمایشگرهای LCD وTFT پیشرفت کرد و تکنولوژی جدیدی تحت عنوان Progressive Scan وارد دنیای تصویر و ویدئو شد.

 Progressive Scan

این تکنولوژی که در واقع در تضاد کامل با Interlace Scaning است.در هر لحظه کل تصویر را در یک مرحله اسکن می کند و می تواند این کار را حد اقل 60با در ثانیه انجام دهد.

به عبارت دیگر تصویر اسکن شده به دو دسته خطوط جدا از هم تقسیم نمی شود و تمام خطوط تصویر در یک مرحله اسکن می شوند.

بنابراین چون کل تصویر در یک لحظه اسکن می شود از بوجود آمدن خطاهایی از قبیل blur, flickerness ,... جلوگیری می شود.

وقتی یک دوربین در حال تصویر برداری از یک جسم متحرک است، جزییات و وضوح تصویر ثبت شده بیشتر از هر چیز دیگر به نوع تکنولوژی تصویربرداری وابسته است. 

در سیستم های نظارت تصویری و دوربین های مدار بسته، ثبت و نمایش جزییات تصاویر متحرک (به عنوان مثال چهره ی شخصی که در حال دویدن است) از اهمیت ویژه ای برخوردار است.در چنین مواقعی استفاده از سیستم های مبتنی بر تکنولوژی Progressive Scan بهترین گزینه خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

زمانی که صحبت از دوربین های پلاک خوان به میان می آید، دو مساله در ذهن مطرح می شود.اولی دوربین های پلاک خوان پلیس که به اصطلاح به آن ANPR می گویند (Automatic Number Plate Recognition) و پلیس ها از آن برای سنجش سرعت اتومبیل ها استفاده می کنند که می تواند به صورت ثابت، روی سه پایه، نصب در خودرو پلیس و یا به صورت نصب شده در خیابان ها، بزرگ راه ها و جاده ها باشد.

مساله دوم دوربین های مداربسته ای است که در ورودی پارکینگ ها،عوارضی، پمپ بنزین ها و مراکز مهم، برای کنترل ورود و خروج خودرو ها به کار می رود.

در واقع تمام دوربین های مداربسته می توانند تصویر پلاک اتومبیل را به ما نشان دهند.اما مساله مهم این است که آیا تصویر پلاک، وضوح کافی دارد و آیا اعداد و حروف قابل تشخیص است؟

آیا فقط وقتی اتومبیل جلوی راه بند توقف می کند، پلاک آن قابل خواندن است و یا در صورتی که باسرعت زیاد عبور کند هم قابل تشخیص است؟
اگر نور چراغ های جلو مزاحم دید دوربین مداربسته شود چه کار کنیم؟

برای پاسخ سوالات بالا بهتر است به این صورت بگوییم که اگر فقط هدف دیدن پلاک خودرو ها در مانیتور باشد و نیاز به خواندن آن توسط نرم افزار نباشد، از دوربین هایی با تکتولوژی Spotlight Back Light Compensation استفاده می کنیم.دوربین مداربسته ای که دارای این تکنولوژی است، نور شدید چراغ های جلو اتومبیل را در مانیتور کاهش می دهد تا پلاک قابل روئیت باشد.

اما اگر بخواهیم پس از اینکه دوربین مداربسته تصویر پلاک را در مانیتور نمایش داد، حروف و اعداد آنرا بخواند، باید از نرم افزار های پلاک خوان استفاده نماییم.

این نرم افزار به همراه دوربین مداربسته قابلیت خواندن پلاک در سرعت بالا را نیز دارد، در این حالت دوربین در کمتر از یک ثانیه، در حدود ده تا پانزده عکس پیوسته SNAPSHOT از پلاک می گیرد و پس از آن نرم افزار به صورت اتوماتیک عکس ها را با هم مقایسه می کند و یک عکس که از همه واضح تر است را برای نمایش انتخاب می کند. سپس آنرا به متن (عدد و حروف) تبدیل کرده و ذخیره می نماید.

اگر برای نرم افزار پلاک خوان یک دوربین مداربسته حرفه ای به همراه لنز با کیفیت تهیه شود و از طرفی دوربیندر مکان مناسب با زاویه دید استاندارد نصب شود، دیگر نیازی نیست تا اپراتور به صورت دستی پلاک اتومبیل ها را در یک پارکینگ وارد کامپیوتر کند. حتی در بعضی از پارکینگ ها می توان اپراتور را حذف کرد و سیستم پلاک خوان را به سیستم راه بند و درب برقی یا ACCESS CONTROL متصل نمود.
معمولا با تابش پروژکتور های مادون قرمز به پلاک خودرو ها در ورودی پارکینگ ها، دوربین های پلاک خوان می توانند تصویری با کیفیت تر و با خطای کمتر از 4 درصد را ارائه نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

همانطور که میدانید که برای ذخیره سازی تصاویر دوربین مداربسته در سیستم های دیجیتال به هارد نیاز داریم.

هارد دی وی آر

هر چه تعداد دوربین های یک دی وی آر بیشتر باشد، نیاز به هارد بیشتری داریم. همچنین کیفیت ذخیره سازی و مدت زمان مورد نیاز، تعداد و حجم هارد ها را تعیین می کند.

البته در سیستم های جدید از فرمت هایی برای ذخیره سازی استفاده می شود که تصاویر دوربین مداربسته فضای کمتری از هارد را اشغال کند.

باید در نظر داشته باشیم که اکثر سیستم های مداربسته جدید به همراه برد صدا یا همان میکروفن نصب می شود و صدای محیط نیز مقداری از فضای هارد را اشغال می کند.

در بعضی از موارد، مصرف کننده به علت گرانی هارد توانایی خرید مقدار زیادی هارد را ندارد و یا اینکه DVR خریداری شده بیش از یک یا دو هارد یک ترابایت را پشتیبانی نمی کند و کاربر نیاز به مدت ذخیره سازی بیشتری دارد.در این حالت، می توان با تغییراتی در چند معیار زیر مقدار ذخیره سازی را 2 تا 3 برابر افزایش دهیم.

1- موشن سیستم را کم کنیم.
حتما میدانید که در دی وی آر ها ذخیره سازی را می توان بر حسب حرکت انجام داد. یعنی اگر در محیط هیچگونه حرکتی نبود، فضایی هم از هارد اشغال نشود. این حرکت بر حسب مقدار قابل تعریف است.
مثلا از عدد یک تا ده را می توانید انتخاب فرمایید. هر چه عدد را کوچکتر انتخاب نمایید، سیستم کمتر به حرکت واکنش نشان می دهد و هر چه عدد به 10 نزدیکتر باشد، دوربین مداربسته شما در واقع به کوچکترین حرکت هم حساس بوده و ذخیره سازی انجام می دهد.

2- تعداد فریم ها در ثانیه را کم کنیم
در یک سیستم دی وی آر، معمولا 25 فریم در هر ثانیه از تصویر دوربین مداربسته ذخیره می شود،اگر فریم ها در هر ثانیه را کم کنیم، مثلا 10 فریم در هر ثانیه ذخیره نماییم، در زمان بازبینی تصاویر متحرک نرمی کمتری در حرکت دارند و هر چه سرعت تصویر جسم بیشتر باشد این قضیه محسوس تر است.اما در عوض هارد شما دو برابر حالت عادی تصویر دوربین های مداربسته را ذخیره می کند.

3- فرمت ذخیره سازی را تغییر دهیم
هر دستگاه با فرمت های مختلفی ذخیره سازی را می تواند انجام دهد mpeg-4 h-264 avi و…
می توانید فرمتی را انتخاب کنید که کمترین فضای هارد را اشغال می نماید.

4- سایز تصویر را کوچک نماییم
مثلا از سایز 1024 * 768 به سایز 800*600 یا سایز های دیگر تغییر دهیم.البته در زمان بازبینی تصویر به شما کوچک نمایش داده می شود و در صورتی که آنرا بزرگ کنید کمی از کیفیت کاسته می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.