امروز پنجشنبه 26 تیر 1404
0

4 عدد دوربین مداربسته از برندهای معتبر و با کیفیت بازار دید درشب AHD فول HD با کیفیت 2 مگاپیکسل 

لنز: 3 مگا پیکسل 2.8 میلیمتری 

دستگاه DVR 4 کانال فولAHD 

قابلیت فوق العاده تشخیص چهره و پلاک 

انتقال تصویر P2P

هاردیسک یک ترابایت با گارانتی مادام العمر

اتصالات رایگان + 20 متر کابل رایگان

12 ماه گارانتی تعویض 

36 ماه خدمات پس از فروش

بدون احتساب نصب و کابل کشی

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین مداربسته ضد ضربه

دوربین مداربسته ضد ضربه بعضا در مورد بسیاری از دوربین هایی که با بدنه فلزی سخته می شوند مورد استفاده قرار می گیرد. اما در واقعا این دوربین ها شاخه ای از دوربین ها امنیتی هستند که مقاومت بسیار بالایی را در مقابل ضربات فیزیکی مستقیم دارند. 

توجه داشته باشید که دوربین های Vandal Proof معمولا نمی توانند مقاومتی در مقابل گلوله داشته باشند و به شدت توسط ان اسیب می بینند. برای محافظ از دوربین ها در مقابل گلوله باید از پوشش های ضد گلوله (Bullet Proof) استفاده کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین های مدار بسته یکی از وسایل رایج در کارخانه ها،رستوران ها،مراکز خرید و فروشگاه ها می باشند.با اینحال،بسیاری از مردم هنوز اهمیت نصب دوربین مدار بسته در مکان های مسکونی را درک نکرده اند.خیلی از مردم از مزایای بسیار نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته در خانه ها باخبر نمی باشند.در حالیکه این وسیله یک دارایی باارزش برای خانه شما می باشد.در زیر 6 مزیت نصب دوربین مدار بسته در خانه ها بیان شده است.
مهمترین مزیت نصب دوربین مدار بسته در منازل، افزایش امنیت خانه می باشد. اکثر دوربین های مدار بسته فیلم ها را ضبط و در همان زمان منتقل می کنند و این کار از لحاظ امنیتی دو مزیت دارد:اول اینکه شما می توانید آنچه در خانه تان اتفاق می افتد را توسط دوربین مدار بسته در همان لحظه تماشا کنید و این زمانی مفید است که خانه شما توسط یک شرکت ارائه دهنده خدمات امنیتی تحت نظارت باشد یا اگر شما بخواهید مراقب خیلی چیزها مانند خواب کودکانتان باشید.
یکی دیگر از مزایای نصب دوربین مدار بسته در خانه ها،کاهش حق بیمه می باشد.اگر شما از یک شرکت بیمه بپرسید که آیا واقعا نیاز به نصب دوربین مدار بسته در خانه تان می باشد؟،پاسخ قطعا بله خواهد بود.اکثر شرکت های بیمه،امنیت فوق العاده که از نصب دوربین مدار بسته بدست می آید را می شناسند.شرکت بیمه که خانه شما را امن می بیند در نتیجه حق بیمه کمتری را برای شما در نظر خواهد گرفت.از آنجا که شما برای نصب دوربین مدار بسته یکبار هزینه می کنید،در هزینه های بیمه شما برای مدت زمان طولانی صرفه جویی خواهد شد و اینکار بسیار عاقلانه است.
دوربین مدار بسته می تواند به عنوان یک مدرک معتبر مورد استفاده قرار بگیرد.زمانیکه نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته برای خانه تان به پایان می رسد،سیستم دوربین مدار بسته وقایع را به همان صورتی که رخ می دهند ضبط می کند.از این رو می توان فیلم ضبط شده هر آنچه در آن مکان و در زمان خاصی رخ داده را مشاهده کرد.اگر یک دزد در زمانیکه شما در خانه نیستید وارد منزلتان شود،فیلم ضبط شده توسط دوربین مدار بسته می تواند به عنوان مدرکی معتبر در محاکمه استفاده شود.
یکی دیگر از مزایای نصب دوربین مدار بسته در منازل،نظارت بهتر آن بخش از منزل می باشد که شما به راحتی قادر به دیدن آنجا نمی باشید.با نصب دوربین مدار بسته در بالای در ورودی خانه تان،شما می توانید هرکسی که به خانه تان می آید را بدون باز کردن در ببینید.دوربین مدار بسته دید بهتری نسبت به یک روزنه کوچک می دهد.همچنین دوربین مدار بسته می تواند طوری تنظیم شود که کل منطقه را در زمان های مشخصی اسکن کند.
یکی دیگر از مزیت های نصب دوربین مدار بسته در منازل،آن است که شما می توانید از راه دور آنچه در خانه تان رخ می دهد را مشاهده کنید.این امکان توسط دوربین های مدار بسته پیشرفته ممکن می باشد.شما می توانید فیلم ها را از طریق اینترنت مشاهده کرده و در زمان هایی که از خانه دور هستید آرامش فکری داشته باشید.
مزیت دیگر،قیمت آن می باشد.نصب دوربین مدار بسته برای خانه ها دیگر گران نیست.پیشرفت تکنولوژی باعث شده است تا تولیدکنندگان دوربین مدار بسته،دوربین های مقرون به صرفه ای تولید کنند.کافی است یک فروشنده دوربین مدار بسته را ملاقات کرده و او به شما محصولاتی را پیشنهاد خواهد داد که از بودجه شما بیشتر نخواهد بود. تهران آلارم نیز این افتخار را دارد که با انواع دوربین های دام و بالت با قیمت های مقرون به صرفه و کیفیت های عالی،انواع خدمات خرید،نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته را به هموطنان عزیز ارائه دهد.
مزایای بسیاری در رابطه با نصب دوربین مدار بسته در خانه ها وجود دارد.شما تنها زمانیکه اقدام به نصب دوربین مدار بسته در خانه تان بکنید،این خوبی ها را کشف خواهید کرد.هرگز اینگونه فکر نکنید که:"این اتفاق برای من نمی افتد."و قبل از اینکه دزد به خانه تان بزند یا خانه تان دچار خرابی وخسارت شود اقدام به نصب دوربین مدار بسته در منزلتان کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصب دوربین مداربسته در واحدهای اداری معمولا بیشتر با هدف نظارتی صورت می گیرد تا امنیتی. با این حال گاهی با توجه به شرایط مشتری ممکن است نیاز آنها متفاوت باشد.

برندهای مناسب

معمولا کارفرمایان در محیطهای اداری به دنبال دوربین های با برندهای مطرح تر هستند. در صورتی که مصرف کننده حساسیتی روی کشور تولید کننده برند خود نداشته باشد برای این کاربری ها برندهای معتبر توصیه می شوند که از برندهای چینی با شهرت بین المللی هستند. 

انتخاب نوع سیستم مداربسته

انتخاب نوع سیستم مداربسته به شدت به کاربری دوربین ها وابسته است. در بیشتر محیطهای اداری تنها نظارات عمومی نیروی کار مورد نظر مشتری است. برای براورده کردن چنین نیازی استفاده از دوربین های انالوگ نیز کافی خواهد بود. اما در صورتی که کیفیت تصویر تخصصی تر یا نیاز خاص در محیط الزامی باشد استفاده از دوربین های AHD ضروری خواهد بود.

انتخاب محل نصب

نصب دوربین های مداربسته در محیطهای اداری به شدت به نیاز کارفرما وابسته است از این رو نمی توان جزئیاتی از محل دوربین ها را ارائه کرد و برای تعیین تعداد دوربین ها به بازدید از محل نیاز خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصب دوربین مداربسته در ساختمان های مسکونی عموما با اهداف امنیتی صورت می گیرد و اهالی ساختمان معمولا دغدغه های مشترکی دارند. این مقاله به شما کمک می کند تا انتخاب راحتری را برای دوربین های مداربسته مورد نیاز در منازل داشته باشید.
برندهای مناسب

از انجایی که کاهش هزینه و حفظ کیفیت از دغدغه های مشتریان مسکونی است معمولا برندهای چینی معتبر به انها معرفی می شود. برندهایی مشهور و مورد اعتماد معمولا طول عمر و گارانتی بسیار مناسبی دارند و برای نصب در منازل ایده آل هستند.

انتخاب نوع سیستم

استفاده از دوربین های انالوگ در منازل بسیار رایج است که در حال حاضر از تکنولوژی های جدی AHD و HDCVI استفاده می شود. این کار یک دلیل منطقی دارد چرا که دوربین های شبکه بسیار پر هزینه تر هستند (حدودا سه برابر) و با توجه به محدود بودن ورودی های ساختمان نیازی به کیفیت بسیار بالای تصویر نخواهد بود پس هزینه کردن در این زمینه از نظر فنی و مالی منطقی نخواهد بود.


انتخاب محل های نصب

محل نصب دوربین ها می تواند برای هر ساختمان متفاوت باشد اما به صورت کلی محل های رایجی برای نصب دوربین وجود دارد که به آنها اشاره می کنیم:

درب ورودی ساختمان: مهمترین قسمت برای کنترل ورود و خروج افراد.

پارکینگ ها: با توجه به شکل و تعداد طبقات باید دوربین های مناسب برای پارکینگ طوری انتخاب شود که حداقل ورود و خروج خودروها را نشان دهد.

حیاط: در صورتی که حیاط شما پشت ساختمان قرار دارد و امکان ورود از محیطهای مجاور به ان وجود دارد باید با حداقل یک دوربین محافظت شود.

روبه روی ساختمان: در صورتی که اهالی ساختمان خودروهای خود را روبه روی ساختمان پارک می کنند نیاز خواهد بود یک یا دو دوربین برای پوشش محیط رو به روی ساختمان در نظر گرفته شود.

پشت بام: در صورتی که پشت بام ساختمان از ساختمان های مجاور قابل دسترسی است نیاز خواهد بود حداقل یک دوربین برای ورودی پشت بام در نظر گرفته شود و یا دوربین هایی برای پوشش قسمت های حساس پشت بام در نظر گرفته شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین های مداربسته حرارتی یا گرمایی نوعی از دوربین های مداربسته هستند که تصاویر خود را به جای نور با توجه به شکل حرارتی محیط می سازند. در این مطلب با این دوربین ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

دوربین های حرارتی چطور کار می کنند؟

دوربین های مدار بسته حرارتی ساختاری تا حدی مشابه به دوربین های مداربسته عادی دارند. در این نوع دوربین ها بسیاری از قسمت های دوربین عملکردی مشابه دارند.

دوربین حرارتی از طریق یک لنز پرتوهای گرمایی منتشر شده توسط اجسام گرم را بر روی چیپ تصویر گرمایی متمرکز می کنند. چیپ تصویر این دوربین دوربین ها به جای دیود حساس به نور از دیودهای حساس به پرتوهای گرمایی تشکیل شده است. این دیودها پس از برخورد پرتوهای گرما با توجه به شدت آن مقداری از ولتاژ را ایجاد می کنند که در نهایت به اطلاعات دیجیتال یا سیگنال های آنالوگ تبدیل می شود و از این طریق شما خواهید توانست آنها را در یک نمایشگر ببینید.

کاربرد دوربین های مداربسته حرارتی چیست؟

دوربین های حرارتی با توجه به خصوصیات و مشخصاتشان تنها کاربری های مرتبط با ردیابی و تشخیص دارند. عمده کاربری این دوربین ها برای محل هایی با حساسیت امنیتی بالاست. این دوربین به کاربر امکان می دهد تا اطلاعات حرارتی محیط اطراف خود را دریافت کند. این اطلاعات می تواند نقش حیاطی در ایجاد امنیت بیشتر در محیط را داشته باشد.

نقاط قوت و ضعف دوربین های حرارتی

نقاط قوت

دوربین های حرارتی امکان تشخیص موجودات زنده و خودروها را تا برد بسیار بالا را فراهم می کند.
دوربین های حرارتی امکان تشخیص و مکان یابی موجودات زنده و خودروها را در شرایط بد آب و هوایی ایجاد می کنند.
دوربین های حرارتی می تواند امکان دسترسی به اطلاعات حرارتی محیط را فراهم کند. این اطلاعات می تواند کاربردهای مهم و خاصی داشته باشد. برای مثال زنده بودن یک جسم یا موجود را نشان دهد. یا روشن بودن یک خودروی بی حرکت را تشخیص دهد.

نقاط ضعف

دوربین های حرارتی رزولوشن بسیار محدودی دارند (نهایتا تا 288*384) که در تشخیص جزئیات تصویر شما را با مشکل رو به رو خواهد کرد.
دوربین های حرارتی با توجه به دادن تصویر حرارتی از صورت، نمی توانند امکان تشخیص هویت افراد را ایجاد کنند.
دوربین های حرارتی به نسبت پر هزینه هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تهیه لیستی از نیازها برای نصب دوربین مداربسته

اولین قدم تهیه لیستی از نیازهایی و انتظارات شما از سیستم دوربین مداربسته است. این به این معناست که مشخص کنید در چه مکان هایی نیاز به کنترل و نظارت تصویر دارید و در هر محل چقدر شفافیت و کیفیت تصویر مهم است.

نظارت تک تک نقاط توسط دوربین های مداربسته هم گران است، هم غیرضروری. در نتیجه نقاطی از محل که مهم‌تر هستند و نیاز بیشتری به نظارت دارند را باید مشخص و اوولیت‌ بندی کنید. نقشه را روی یک کاغذ کشیده و نقاطی که نیاز به نصب دوربین مدار بسته است را مشخص کنید. سپس تک تک مکان‌هایی که برای نصب دوربین مداربسته مشخص کرده‌اید را چک کنید تا مطمئن شوید در آن نقطه بهترین تصویر را از دوربین مداربسته می‌گیرید و شیئی مانع ضبط تصویر توسط دوربین مداربسته نیست.

مکان‌های معمول برای نصب دوربین مدار بسته:

درب های جلویی و پشتی و اضطراری

پنجره‌های رو به خیابان

فضاهای داخلی (در خانه: آشپزخانه , پذیرایی و اتاق ها. در مجتمع مسکونی: لابی , ورودی اصلی , پارکینگ ها , اتاق حراست.  در دفاتر اداری: اتاق های انتظار , لابی , اتاق کارکنان. در محیط های صنعتی: سالن های تولید , انبار ها , اتاق ها)

کوچه یا خیابانی که محل در آن واقع است

اتاق تاسیسات , برق , موتورخانه , آتش نشانی

راه‌پله‌ ها و راهرو های خروج اضطراری

خرید بهترین دوربین مداربسته مطابق نیاز های امنیتی

اگر پروژه ی نصب دوربین مداربسته شما بزرگ یا حرفه ای است می‌توانید تمام دستگاه‌های مورد نیازتان را بصورت جدا تهیه کنید. اگر به نصب سیستم دوربین مداربسته ی کوچک و خانگی نیاز دارید معمولا خرید سیستم نظارت تصویر بصورت پکیج آماده ارزان تر، مقرون بصرفه‌تر و راحت‌تر است. سیستم امنیتی مورد نیاز تان شامل دوربین مداربسته، یک دستگاه DVR (دی وی آر)، کابل دوربین مداربسته (کواکسیال یا شبکه)، فیش BNC یا سوکت شبکه (بسته به سیستم دوربین مداربسته ای که نصب می‌کنید) و منبع تغذیه و … است.  اگر قصد نظارت بر محیط بزرگی را ندارید، یک سیستم دوربین مداربسته بیسیم (وای فای یا وایرلس) نیز تا حدودی نیازهایتان را برطرف می‌کند.

نصب دوربین مداربسته معمولی برای خانه

پک دارای دو یا سه دوربین مداربسته (برای نظارت بر درب‌ها)، و یک دستگاه DVR (دی وی ار) با فضای ذخیره سازی (هارد دیسک) کافی برای ضبط دو یا سه هفته ویدئو است.

نصب دوربین مداربسته برای نظارت کودکان و دیگر اشیاء و اماکن مهم در خانه:

تعداد یک تا سه دوربین مداربسته وایرلس indoor می‌تواند یک اتاق را کاملا پوشش داده و تصویر را مستقیما به کامپیوتر یا تلفن همراه تان ارسال کند.

نصب دوربین مداربسته برای مجتمع مسکونی

سیستم دوربین مداربسته در مجتمع های مسکونی با هدف کنترل ورود و خروج افراد و خودرو ها و بالا بردن ضریب امنیتی ساختمان در برابر ورود افراد غریبه یا سارقین نصب می شود.  همچنین با نظارت بر نوع تردد خودرو ها در پارکینگ چشم ناظری بسیار دقیق برای خودرو ساکنین محسوب می شود. کنترل تردد سرویس کار ها ع نظافت کار ها , مامورین قرائت کنتور و پیک ها از دیگر اهداف نصب دوربین مدار بسته در مجتمع های مسکونی است.

نصب دوربین مداربسته برای فروشگاه ها و شرکت ها

هدف اصلی نصب دوربین مدار بسته برای شرکت ها کنترل و نظارت بر نحوه رفتار و عملکرد پرسنل و ارباب رجوع و مشتری است. شما پس از نصب سیستم دوربین مداربسته در محل شرکت یا فروشگاه خود می توانید نظارتی همه جانبه بر نوع رفتار و برخورد با دیگر پرسنل و مراجعه کنندگان , لحن صحبت و یا اشتباهات آن ها داشته باشید و در نهایت با استفاده از این نظارت راندمان کاری خود را بالا ببرید.

نصب دوربین مداربسته برای محیط های صنعتی و تولیدی و کارخانه ها

دوربین مداربسته در محیط های صنعتی, تولیدی و کارخانه ها در ابعاد گوناگون می تواند نقش حیاتی و مسمر ثمری ایفا کند. نظارت بر نحوه کارکرد پرسنل , تشخیص خاطی در وقایع پیش آمده , کنترل موجودی انبار و ورود و خروج کالا , کنترل و نظارت بر بخش های اداری و مالی از مهمترین اهداف نصب دوربین مداربسته در محیط های صنعتی و تولیدی است.

دوربین های مداربسته موردنیازتان را شخصا خریداری کنید.

وقتی تعداد دوربین مورد نیاز تان را جمع بندی کردید، باید دقیقا نوع دوربین مداربسته ای که احتیاج دارید را مشخص کنید. خرید یک سیستم امنیتی دوربین مداربسته برای هر محلی می‌تواند از چند صد هزار تومان تا چند ده میلیون تومان قیمت داشته باشد، پس باید دقیقا نوع و مشخصاتی که می‌خواهید دوربین مداربسته‌ تان داشته باشد را مشخص کنید.

یکی از مزایای استفاده از دوربین های مداربسته وایرلس (بی سیم یا وای فای)، امکان نصب آن بدون نیاز به ایجاد حفره روی دیوارهای خانه برای سیم کشی می‌باشد. اما لازم به ذکر است هرچه دوربین مداربسته وای فای (وایرلس، بی سیم) از دستگاه DVR دورتر شود، قدرت و کیفیت سیگنال تصویر ارسالی کمی کمتر می‌شود. اگر قصد نظارت بر مکان بزرگی را دارید، از دوربین های مداربسته سیمی استفاده کنید، ولی اکثرا برای نصب دوربین مداربسته در خانه، سیستم دوربین مداربسته بیسیم (وای فای، وایرلس) چه از لحاظ سادگی نصب و چه از لحاظ سادگی سیستم، بهتر است.

تشخیص حرکت (موشن دیتکشن):

بعضی دوربین های مدار بسته تنها وقتی حرکتی تشخیص دهند شروع به ضبط تصویر می‌کنند. ضبط تصویر تنها وقتی کسی در اتاق است، باعث صرفه جویی در فضای ذخیره سازی و انرژی می‌شود.

انتقال تصویر دوربین مداربسته:

بسیاری از دوربین های مدار بسته قابلیت انتقال تصویر دستگاه DVR را ممکن می‌کنند. با استفاده از این قابلیت می‌توانید در کیلومترها دورتر از خانه یا محل کار از طریق گوشی تلفن همراه و یا لپ تاپ، تصاویر دوربین های مدار بسته نصب شده در خانه و محل کارتان را با استفاده از نرم افزار انتقال تصویر نصب شده روی سیستم‌تان، ببینید.

راه اندازی یک دستگاه DVR و یک مانیتور

برای مشاهده و ضبط تصویر دوربین های مدار بسته تان نیاز به یک دستگاه DVR دارید. دی وی ار تمام تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته را دریافت کرده و به یک مانیتور یا تلویزیون ارسال می‌کند. دستگاه های DVR فضای ذخیره سازی (هارد دیسک) متفاوتی دارند که به آنها اجازه می‌دهد از چند روز تا چند ماه تصویر ذخیره کنند.اگر یک پکیج دوربین مداربسته خریداری کنید، معمولا پکیج شامل دستگاه DVR است.

دستگاه NVR (ان وی آر یا Network Video Recorder که برای سیستم دوربین های مداربسته شبکه استفاده می‌شود) و دستگاه VCR (وی سی آر برای سیستم دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده می‌شود) نیز برای خرید در دسترس هستند.

تست تجهیزات قبل از نصب دوربین مداربسته

قبل از نصب پکیج دوربین مداربسته، از سلامت تمام تجهیزات از جمله کابل‌ها و فیش‌ها، دستگاه DVR، دوربین های مدار بسته، مانیتور یا تلویزیون اطمینان حاصل کنید.

نصب دوربین مدار بسته

انتخاب ارتفاع و زاویه مناسب برای نصب دوربین مداربسته

بهترین زاویه هر اتاقی برای نصب دوربین مدار بسته معمولا کنجی از اتفاق است که دیوارها و سقف به هم می‌رسند. اطمینان حاصل کنید که دوربین مداربسته تصویر تمام ورودی‌ها و خروجی‌های موجود در اتاق را پوشش داده و نزدیک به یک منبع انرژی برق مانند پریز برق است.

اگر قصد نصب دوربین مدار بسته در فضای بیرون را دارید، دوربین مدار بسته را در ارتفاع 3 متر یا بیشتر نصب کنید، تا دوربین مداربسته در دسترس افراد نباشد.

دوربین مداربسته را روی دیوار نصب کنید

همراه بعضی دوربین های مدار بسته لنت‌های چسبنده‌ای برای نصب دوربین مداربسته روی دیوار ارسال می‌شود، ولی راه مطمئن‌تر پیچ کردن دوربین مداربسته به دیوار است.

مکان مناسب را مشخص کنید.

محل پیچ‌های دوربین مداربسته را روی دیوار علامت‌گذاری کنید.

جاهای علامت‌گذاری شده را با استفاده از یک دریل سوراخ کنید.

دوربین مداربسته را به دیوار پیچ کنید.

سمت دوربین مداربسته را تنظیم کنید.

دوربین مداربسته را به یک منبع تغذیه برق متصل کنید.

تقریبا همراه تمام دوربین های مدار بسته یک آداپتور برق ارسال می‌شود که اتصال دوربین مداربسته به پریز برق معمولی دیواری را ممکن می‌کند. یک سر سیم آداپتور را به پشت دوربین مدار بسته و سر دیگر را (دوشاخه) به پریز برق متصل کنید.

اگر آداپتور برق دوربین مداربسته در جعبه ارسالی موجود نیست، و یا شکسته است، با محلی که دوربین مداربسته را خریداری کرده‌اید تماس بگیرید.

یک دوربین مداربسته سیمی را به DVR متصل کنید

تجهیزات نظارت تصویر از طریق فیش BNC به یکدیگر متصل می‌شوند. استفاده از فیش های بی ان سی آسان است و با چرخاندن پیچی که در انتهای فیش BNC قرار دارد، به پورت متصل شده قفل می‌شود. یک سره کابل RG (که به دو سرش فیش بی ان سی متصل است) را به دی وی ار و یک سر دیگر کابل را به دوربین مدار بسته متصل کنید. توجه کنید که باید فیش BNC را به درگاه ورودی دی وی آر (Input) متصل کنید تا تصویر دوربین مداربسته را ببینید.

دوربین مداربسته بیسیم را به کامپیوتر خود متصل کنید.

همراه دوربین های مدار بسته بیسیم (به این دوربین های مدار بسته وای فای یا وایرلس نیز گفته می‌شود) دیسک فشرده‌ای (CD) ارسال می‌شود، که باید برای نظارت و دسترسی به دوربین مداربسته وایرلس این دیسک را روی کامپیوتر خود نصب کنید.

بعضی دوربین های مدار بسته وای فای گیرنده کوچکی دارند که از طریق درگاه USB به کامپیوتر متصل می‌شوند. اطمینان حاصل کنید گیرنده دوربین مداربسته وایرلس به درستی به کامپیوتر متصل شده است.

آی پی دوربین مداربسته بیسیم خود را یادداشت کنید. با وارد کردن این شماره (IP Address) در هر مرورگری (Browser) می‌توانید از راه دور به دوربین مداربسته وای فای خود دسترسی پیدا کرده و تصویرش را ببینید.

6. نمایشگر (مانیتور یا تلویزیون) را به دستگاه DVR متصل کنید.

برای اتصال دستگاه DVR به نمایشگر نیز از فیش BNC استفاده می‌شود. اما برای مشاهده تصویر دوربین مدار بسته با کیفیت بالاتر، از کابل‌های HDMI، کابل کواکسیال (AV) و کابل VGA استفاده می‌شود. بعد از انتخاب نوع کابل، یک سر کابل را به دستگاه DVR و یک سر دستگاه را به نمایشگر متصل کنید.

شما می‌توانید به تعدادی که دستگاه DVR ورودی دوربین مداربسته دارد، به آن دوربین مدار بسته متصل کنید، دستگاه DVR بطور اتوماتیک تصویر هر دوربین مداربسته ای که به آن متصل کنید را ضبط می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

عامل موثر دیگر در تعیین قیمت دوربین مداربسته و همچنین کیفیت آن مجهز بودن دوربین به ال ای دی های دید در شب و همچنین تعداد این ال ای دی ها که در برد مفید دید در شب دوربین تآثیر می گذارند می باشد.قیمت دوربین مداربسته با توجه به دید در شب بودن یا نبودن آن متفاوت می شود و همچنین با توجه به تعداد و سایز ال ای دی های های به کار برده شده قیمت دوربین مداربسته تفاوت پیدا می کند.

دیگر عامل موثر در تعیین قیمت دوربین مداربسته جنس به کاربرده شده برای ساخت بدنه آن می باشد. بدنه های فلزی دارای نسبت به بدنه های پلاستیکی قیمت دوربین مداربسته را افزایش می دهد. همچنین بسته به مقاومت جنس بدنه دوربین در برابر عوامل مختلف از جمله گرما، برودت، رطوبت و ضد ضربه بودن  قیمت دوربین مداربسته کم و یا زیاد می شود.

عوامل دیگری که در تعیین قیمت دوربین مداربسته موثرند عبارتند از مجهز بودن دوربین به لنز های متغیر که سایز لنزهای متغیر به کاربرده شده در دوربین نیز بر تعیین قیمت دوربین مداربسته نقش زیادی دارد.

دارابودن منو OSD که به کاربر اجازه تغییرات زیای دررنگ،کنتراست،و چندین کارایی دیگر را می دهد در تعیین قیمت دوربین مداربسته تاثیرگذار می باشد.

مجهز بودن دوربین به چند تکنولوژی خاص و پیشرفته مثل WDR ویا HLC,BLC  که از لحاظ کارایی با دوربین های مداربسته معمولی می تواند ویژگی های خاصی مثل کم کردن نور زیاد پشت اجسام و یا ماسک کردن منابع نوری به اینگونه دوربین ها بدهد نیز از عوامل موثر در تعیین قیمت دوربین مداربسته می باشد

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تصویری که توسط یک لنز بر روی صفحه حساس دوربین (CCD) نقش می‌بندد پس از فرایندهای گوناگون تبدیل به فرکانس‌های حامل اطلاعات تصویری گشته و در خروجی دوربین ظاهر می‌گردد. این خروجی از دو طریق قابل انتقال به یک گیرنده می‌باشد. این طریق را بستر انتقال تصویر می‌نامیم.این بستر می‌تواند از طریق سیم (Cable) و یا بدون سیم (Wire Less) و یا فیبر نوری (Fiber) مهیا گردد.الف: انتقال تصویر بصورت بی‌سیم (Wire Less)این روش نیز خود به زیرگروه‌های دیگر بخش پذیر است، مثلا خروجی دوربین مستقیما به ورودی فرستنده‌های آنالوگ وصل گردیده و تصاویر بصورت انالوگ ارسال می‌گردد. گاهی اوقات نیز می‌توان تصاویرخروجی دوربین را پس از تبدیل به کد به صورت دیجیتالی از طریق فرستنده مخصوص خود ارسال نمود. واضح است که گیرنده پس از دریافت تصاویر آن را به صورت انالوگ برگردانده و به ورودی AV مانیتورهای CCTV منتقل خواهد نمود. در اینجا قدرت فرستنده‌ها (وات)، برد مسافت را (در صورتی که مانعی مابین آنتن‌های گیرنده و فرستنده نباشد) مشخص می‌نماید.از راه‌های دیگر انتقال تصویر شبکه کامپیوتری بی‌سیم (Wire Less Lan) می‌باشد. در این روش تصاویر پس از کپچر (Capture) وارد رایانه (PC) شده و سپس در شبکه بی‌سیم که می‌تواند محلی (مثلا در حیطه یک شرکت) و یا از طریق ماهواره از نقطه‌ای به نقطه دیگر انتقال یابد. به صورت مختصر می‌توان گفت در روش‌های انتقال بدون سیم، نوع انانوگ (چه با آنتن‌های معمولی و یا BTS و...) با توجه به نوع باند فرکانسی، فواصل مابین گیرنده، موانع طبیعی، شرایط آب و هوایی و حتی شرایط منظومه‌ای (مانند طوفان‌های خورشیدی) با افت کیفیت ناچیزی مواجه است، لیکن در صورت جابجایی مختصر آنتن‌ها، تصویر به صورت کامل محو نخواهد گشت حتی اگر تصویر دریافتی بسیار نامفهوم و بد باشد، لیکن در نوع دیجیتالی، کیفیت تصویر تقریبا مناسب است اما در صورت جابجایی آنتن‌ها (در مواقع وجود بادهای شدید) با وضوح بودن و یا نبودن تصویر مواجه خواهیم بود. در نوع انتقال از طریق شبکه بی‌سیم (WireLess) کیفیت تصویر در صورت وجود پهنای باند مناسب و تنظیم کیفیت مناسب جهت تصویر (Quality) مطلوب بوده و حتی می‌توان از طریق ماهواره نیز تصاویر را انتقال داد لیکن این روش بسیار پرهزینه خواهد بود. معمولاانتقال تصویر از طریق Lan زنده (Live) نمی‌باشد و ممکن است به صورتReal و یا با فاصله (Delay) مابین فریم‌ها روبرو گردیم.ب: انتقال تصویر از طریق سیم (Cabling)معمول‌ترین راه انتقال تصویر از طریق سیم می‌باشد چرا که اولا امن‌تر است (یعنی اطلاعات ارسالی توسط گیرنده ناشناس مخصوصا در محیط‌های امنیتی قابل دریافت نبوده مگر در بستر حرکت نفوذ نمایند) و نیز در مسافت‌های کوتاه کاملا مقرون به صرفه می‌باشد. در این روش نیز راه‌های گوناگونی وجود دارد که به طور مجمل به آن می‌پردازیم.

1. استفاده از سیم‌های هم محور (Coaxiall)پیش‌تر کاربران از این روش استفاده نموده و در اکثر موارد نوع 75Ω آن مرسوم است ده‌ها کتاب و Refrence در این مقوله وجود دارد که فقط با اشاره مختصری از آن می‌گذریم.سیم‌های کواکسیال در ده‌ها شکل و با RC‌های مختلف در بازار وجود دارد.چیزی که مهم است استانداردهای استفاده از آن می‌باشد مثلا برای انتقال تصویر از طریق سیم کواکسیال RG59 حداکثر تا 250 متر (در منابع مختلف اعداد متفاوتی ارائه شده است) مجوز ما در گردیده و یا مثلا برای سیمهای RG11 حداکثر تا 700 متر و برای 64 تا 400 متر مجاز به کابل گزاری می‌باشیم. محصولاتی که در بازار ایران وجود دارد مانند 4.5C2V نیز حداکثر تا 400 متر قابلیت تصویر مطلوب را داراست. اگر طول کواکسیال‌ها بیش از استانداردهای تعریف شده باشد بعلت بالا رفتن R1 و R2 کیفیت تصویر افت خواهد نمود و حتی برای دوربین ارسال کننده تصویر نیز مضر است. این افت از 30% تا 70% به بالا کلا تصویر غیر استاندارد بوده و حتی موجبات قطع تصویر را نیز فراهم می‌سازد.از نکات بسیار مهم در انتقال تصویر از طریق کواکسیال، نحوه کابل گزاری می‌باشد. هیچ‌گاه نباید این گونه سیم‌ها دچار کشیدگی، له‌شدگی، پیچیدگی و خم خوردگی شدید گردد چرا که با به هم خوردن توپولوژی سیم، کیفیت آن به عنوان بستری برای انتقال تصویر افت نموده و مشکل‌ساز خواهد بود از طرفی همواره سعی بر این باشد که سیم از دوربین تا گیرنده آن مستقیم بوده و حتی الامکان دو یا چند تکه نگردد. در موارد ضروری حتما از طریق لحیم کاری دقیق و با پوشش آلومینیومی و در نهایت استفاده از پوشش‌های حرارتی (وارنیش) استفاده شود.(در ابتدا مغزی‌ها را به هم لحیم نموده سپس پوشش PVC قبلی را روی آن گذاشته و آنگاه سیمهای شیلد را بهم لحیم کرده و با یک ورق آلومینیومی روی شیلدها را پوشانده و در انتها وارنیش را بر روی کل آن می‌کشیم.)از موارد بسیار مهم دیگر تاثیر رطوبت و گرما بر روی سیمهای کواکسیال می‌باشد پس باید مراقب باشیم هیچگاه پوشش خارجی سیم زخمی و یا پاره نگردد.سیم کواکسیال را هرگز در کنار سیم‌های برق (مخصوصا فشار قوی) و هنگام BNC زدن (BNC کانکتوری است که سیم کواکسیال را به دوربین و یا گیرنده منتقل می‌کند) پس از انتخاب درست BNC به صورت استاندارد اتصالات انجام می‌‌گیرد. سیم‌های کواکسیال هیچگاه نباید در فضای باز و یا همانند سیم‌های برق از یک دکل به دکل دیگر کشیده شود و حتما در داخل لوله کابل گذاری گردد.

2. انتقال تصویر از طریق سیم‌های بهم تابیده (Twist Pairs)در این روش خروجی تصویر از دوربین به دستگاه انتقال داده شده (TX)و پس از فرایندهای مختلف از طریق یک جفت سیم تابیده (Twist Pairs) به گیرنده (RX) منتقل می‌گردد و سپس آن گیرنده، تصاویر را به شکل قابل فهم دستگاه‌های گیرنده اصلی (مانیتور، مالتی پلکسر، ماتریس و...) تبدیل کرده و ارسال می‌نماید. در این روش تا 1200 متر می‌توان تصویر را انتقال داد لیکن در مورد کیفیت و زنده بوده (Live) تصاویر بحث‌های گوناگونی وجود دارد که این نیز یکی از راه‌های انتقال تصویر است. جدیدا نیز تلاش‌هایی صورت گرفته تا تصاویر بر روی خطوط داخلی تلفن شرکت و یا کارگاه انتقال یابد و یا از طریق خطوط برق این عمل صورت پذیرد که از این روش‌ها اطلاعات زیادی در دست نیست.

3. انتقال تصویر از طریق فیبر نوری:این متد بسیار شبیه انتقال تصویر از طریق سیم (Cabling) می‌باشد با این تفاوت که تصویر خروجی از دوربین در ابتدا می‌بایست تبدیل به امواج نوری قابل انتقال از فیبر نوری گردد ودر گیرنده عمل عکس آن صورت گرفته تا بتواند تصاویر را دریافت دارد.فیبرهای نوری در دو شکل معمول Single Mode و Multi Mode وجود دارد. در نوع اول (Single Mode)تصاویر تا چندین کیلومتر قابل انتقال می‌باشند لیکن در نوع Multi Mode معمولا محدودیت تا 4 کیلومتر وجود دارد تفاوتهای ساختاری زیادی مابین این دو نوع فیبر وجود دارد لیکن مکانیسم انتقال، شبیه هم نمی‌باشد. این فیبرها در رشته‌های مختلف و پوشش‌های متفاوت (مانند آرمولد) وجود دارد و هر کدام بسته به نوع طراحی بکار برده می‌شود.از مزیت‌های استفاده از فیبر نوری می‌توان امنیت بسیار بالای انتقال تصویر و کیفیت بالای آن نام برد. علاوه بر اینکه در این نوع بسترسازی علاوه بر تصویر، کاربر می‌تواند استفاده‌های دیگری نیز نمایدمن جمله ایجاد یک شبکه کامپیوتری، استفاده به عنوان خطوط تلفن، دیتا، علائم اخطار و...، لیکن هزینه این نوع بستر بسیار گران می‌باشد چرا که تصویر می‌بایست در ابتدا تبدیل به امواج نوری گردد که این عمل با ماژول‌های گران قیمتی میسر می‌شود و در انتها نیز دستگاههایی لازم است که عکس عمل ارسال را انجام دهد. این دستگاه‌ها می‌توانند یک کاناله همراه با ورودی صدا و دیتا باشند و یا با چند ورودی (مالتی پلکس) که می‌تواند مثلا تصاویر هشت دوربین را یک جا انتقال دهند. ضمنا گاهی لازم است فیبرها در مقاطعی بهم جوش بخورند(فوسژن) که این فرایند نیز هزینه‌بر است.استفاده از خطوط تلفن جهت انتقال تصویر:این متد ارزانترین و موفقترین نوع انتقال تصویر بدون در نظر گرفتن بعد مسافت در دنیا می‌باشد. با توجه به اینکه معمولا از کیفیت پایینی نیز برخوردار است.تصاویر می‌توانند با استفاده از کامپیوتر(PC Pase) و یا دستگاههایی که مستقیما از طریق مودم به خطوط تلفن متصل می‌گردند انتقال یابند.کارت‌های متفاوتی با قیمتهای مختلف (با توجه به تعداد ورودیها تصویری یا صوتی نوع Format و یا Safe Ware به کارگرفته شده و Quality تصاویر) در بازار یافت می‌شود. این کارتها مستقیما بر روی مادربرد قرار گرفته و می‌توان از آن جهت انتقال تصویر استعانت جست این کارتها در بردهای شبکه محلی خوب جواب داده لیکن جهت انتقال بر روی خطوط تلفن (چون کامپیوتر می‌بایست مدام روشن باشد) با مشکلات خاصی روبرو خواهیم گشت مگر از مادربردهای گران قیمت که معمولا در سرورها بیشتر استفاده می‌شود کمک بگیریم. ضمنا این کارتها PC Base بوده و در صورت اختلال بر روی سیستم عامل و یا ویروسی شدن کیس با مشکلات عدیده‌ای بوبرو خواهیم شد.البته هم اکنون نیز شما توسط دوربین‌های PC Camera تصاویر را انتقال می‌دهید لیکن قضیه کارت‌های فوق‌الذکر بسیار متفاوت و پیشرفته‌تر می‌باشد.در روش دیگر شما می‌توانید از دستگاه‌هایی که در بازار موجود می‌باشد و بدون استفاده از کامپیوتر تصاویر را بر روی خطوط تلفن می‌برند استفاده نمایند. امروزه در فناوری پیشرفته دستگاه‌هایی وجود دارد که چندین تصویر از دوربین‌های مختلف را دریافت کرده و پس از مالتی پلکس نمودن آنها به صورت دیجیتالی بر روی هارد رکورد می‌نماید ضمنا به شما این امکان را می‌دهد که بر روی خطوط تلفن نیز آنها را انتقال دهید. در این دستگاه‌ها ویدئو سرور قوی (دستگاهی که تصاویر را جهت انتقال روی خطوط شبکه ویا ارسال به مودم فراهم می‌سازد) وجود دارد که این عملیات را میسر می‌سازد لیکن در هر صورت تصویر دریافتی در طرف دیگر (گیرنده) توسط کامپیوتر صورت می‌پذیرد. یعنی تصویر ارسالی از یکی از طرق فوق الذکر بر روی خطوط تلفن می‌بایست توسط کامییوتر و با یک نرم افزار خاص انجام گردد و البته این تصاویر زنده نبوده و فریم به فریم می‌باشد. در سیستم (Pal) برای دیدن تصاویر بصورت زنده همانند دیدن یک فیلم سینمایی به 24 فریم در ثانیه عکس پیاپیی نیاز داریم و اگر تعداد این فریم‌ها کمتر گردد تصاویر دریافتی مقطع مقطع خواهد بود (این موضوع با Slow Motion بسیار متفاوت است) و حال چرا این مشکل ایجاد می‌گردد. به دلیل سیم‌های تلفن یا سیستم‌های فعلی کشورمان PSTN است یعنی بستر حرکت تصویر شما سیستم PSTN بوده و متاسفانه ظرفیت انتقال تلفن 24فریم در ثانیه نیز ارسال می‌کند از طرف دیگر گیرنده نمی‌تواند تمامی آن را جذب نماید. به طور کلی اکثر این دستگاه‌ها توانایی ارسال بر روی خطوط ADSL,ISDN,PSTN و اینترنت را دارا می‌باشند. لیکن اگر به مراکز خطوط ADSL نزدیک باشد (حداکثر 4 تا 5 کیلومتر) باز هم ارسال تصویر بهتری خواهید داشت ولیکن Live نخواهد بود. پس عیب از دستگاهها نبوده و ایراد از بستر حرکت تصویر می‌باشد. مع‌الوصف با این تکنولوژی شما می‌خواهید تصاویر مثلا کارخانه خود را از مکانی به مکانی دیگر و یا منزل خود دریافت نمائید تا به روز شدن سیستم‌های تلفنی فعلی می‌بایست از این روش‌ها استفاده کنید و صد البته دانستن مطالب ذیل خالی از لطف نمی‌باشد.

1. انتقال تصاویر دوربینهای سیاه و سفید بهتر و سریعتر از دوربین‌های رنگی است.

2. با کم کردن کیفیت تصاویر (Quality)مثلا از 750X480 به 340X240 سرعت انتقال بالاتر خواهد رفت.

3. استفاده از سیم‌های تک زوج به هم تابیده (Twist Pair) از محل اتصال مودم به ورودی سیم‌های تلفن که از طرف شرکت مخابرات تعبیه گردیده است.

4. دیدن تصاویر در زمانی که ترافیک خطوط مخابراتی سبک می‌باشد.

5. استفاده از دستگاههای که با فریم بالاتری تصاویر را انتقال می‌دهند و البته گران‌تر نیز می‌باشند.

6. استفاده از مالتی پلکسرهایی که تصاویر Live دارند.

7. استفاده از مودم‌های به نام و استاندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

در این بخش با مثال های تصویری به توضیح اشتباهات و ایرادات نصب سیستم  دوربین مداربسته می پردازیم از جمله این اشتباهات:

1 - ظاهر نا آراسته و غیر استاندارد

2 - در دسترس بودن کابل های تصویر و برق
3 - افزایش امکان خرابکاری افراد
4 - نصب منبع تغذیه در محل نامناسب و در دسترس
5 - افزایش نویز تصاویر در دلیل پیچیدگی کابل برق و تصویر در هم
6 - استفاده از پایه های غیر استاندارد و دست ساز که باعث لرزش تصاویر می گردد.
7 - عدم حفاظت از کابل ها در فضاهای باز سبب بروز آتش سوزی و اتصالی
8 - نصب دوربین مادون قرمز در داخل کاور
9 - آشفتگی آرایش رک در اتاق کنترل
10 - استفاده از تجهیزات نصب غیر استاندارد و کاهش عمر مفید تجهیزات اصلی

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.