امروز چهارشنبه 03 بهمن 1403
0

چکیده:

موضوع عدالت از دیرشمار جزء مهمترین مباحث و دغدغه‏های بشر و اندیشمندان علوم گوناگون بوده است. عدالت، مفهوم وسیعی است و در هر حوزه‏ای کاربرد ویژه خود را دارد و در زندگی بشر، از حیات فردی گرفته تا نهادهای بسیار پیچیده اجتماعی بویژه دولت و سیستم اداری آن مد نظر قرار می گیرد. عدالت حیات و بقای سیستم های اجتماعی را استمرار می بخشد و عناصر اجتماعی را در کنار یکدیگر منسجم می سازد، در حالی که بی عدالتی موجبات جدایی و اضمحلال آنها را فراهم می آورد. در سیستم عدالت گرا، مدیران دستگاههای دولتی موظفند با افراد سازمان به نحوی رفتار کنند که عزت و آبروی هیچ فردی خدشه دار نگردد، همواره نیک خواهانه و انسان دوستانه با آنها رفتار شود و عدالت و انصاف را در توزیع منابع و امکانات، رویه های سازمانی و اداری و مراودات خود، رعایت نمایند؛ ضمن اینکه از طرف دیگر تعهد سازمانی فراگردی است مستمر که با مشارکت افراد در تصمیمات سازمانی، توجه به افراد سازمان و موفقیت و رفاه آنان، سازمان متجلی می شود. این پژوهش درباره رابطه عدالت و تعهد سازمانی در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران انجام شده است. دلالت عدالت بر تعهد سازمانی رابطه ای است که در رصد بقا و پایداری سازمان مدنظر قرار گرفته است. نتایج پژوهش بر این مهم دلالت داشته، رابطه عدالت و تعهد سازمانی را تأئید می نماید.

واژگان و مفاهیم کلیدی:

عدالت توزیعی، عدالت رویه ای، عدالت مراوده ای، تعهد عاطفی، تعهد تکلیفی، تعهد مستمر.

0

آمار و روش تحقیق

1- آمار دوجلدی عادل آذر

2- روش تحقیق بازرگان (برای تمام دانشگاهها)

3- روش تحقیق خاکی (برای دانشگاه آزاد)

بازارها و موسسات مالی

1- مبانی بازارها و نهادهای مالی فبوزی ترجمه عبده تبریزی،

تئوریهای مالی و مدیریت مالی پیشرفته / مدیریت سرمایه گذاری و ریسک

1- مالی میانه پارسائیان

2- تئوری نوین سرمایه گذاری 2 جلدی هاگن ترجمه پارسائیان

3- مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته راعی و تلنگی

4- مهندسی مالی راعی و سعیدی

5- مهندسی مالی صالح آبادی و سیاح

6- مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته جونز ترجمه تهرانی

7- تئوری های مالی کاپلن ترجمه تهرانی

8- مدیریت سرمایه گذاری و ارزیابی اوراق بهادار جهانخانی و پارسائیان

9- بورس اوراق بهادار جهانخانی و پارسائیان

10- مجموعه مقالات جهانخانی

11- مجموعه مقالات عبده

12- مالی نوین اسلامی بیدگلی

تئوری های مدیریت و رفتار سازمانی

1- دفت

2- هچ، ترجمه دانایی فرد

3- تئوری های سازمان رابینز، ترجمه اعرابی و پارسائیان

4- اسکات(تهران)

5-  تئوری های سیدجوادین

6- رفتارکتاب های سیدجوادین

7- رفتار رابینز (یک جلدی و 3 جلدی)

اقتصاد مدیریت

1- اقتصاد مدیریت تفضلی

2- اقتصاد خرد و کلان

3- اقتصاد مدیریت پیشرفته حمیدی زاده

زبان تخصصی

1- 504

2- 1100

3- Essential words for the TOEFL

4- گرامر عباس فرزام

منابع آزمون دکترای مالی دانشگاه علامه طباطبایی (آزمون تستی)

* دروس مرحله اول:

- زبان عمومی

* دروس مرحله دوم:

- زبان تخصصی ضریب 4

- مدیریت سرمایه گذاری و ریسک، تئوریهای مالی و مدیریت مالی، بازارها و موسسات مالی ضریب 3

- آمار و روش تحقیق، تئوریهای سازمان و مدیریت، اقتصاد مدیریت ضریب 2

منابع آزمون دکترای مالی دانشگاه تهران (آزمون تشریحی)

* دروس مرحله اول:

- زبان عمومی

* دروس مرحله دوم:

- زبان تخصصی ضریب 4

- مدیریت سرمایه گذاری و ریسک، تئوریهای مالی و مدیریت پیشرفته، بازارها و موسسات مالی، ضریب 3

- آمار و روش تحقیق، تئوریهای مدیریت و رفتار سازمانی، ضریب 2

منابع آزمون دکترای مالی دانشگاه شهید بهشتی (آزمون تشریحی) - یک مرحله

- زبان تخصصی ضریب 2

- تئوری های مدیریت، مدیریت مالی پیشرفته، مدیریت سرمایه گذاری، ضریب 3

- آمار و روش تحقیق، اقتصاد ضریب 2

0

آزمون های پارامتریک (parametric tests):

آزمون های پارامتریک، آزمون های استنباطی هستند که توان آماری بالا و قدرت پرداختن به داده های جمع آوری شده در طرح های پیچیده را دارند. آنها بیشتر فرض می گیرند که داده ها توزیع طبیعی داشته و نمونه ها واریانس مساوی دارند. آزمون های استنباطی غیرپارامتری، روندهایی می باشند که فرض های کمی در مورد داده ها و به ویژه توزیع آنها داشته و در مقایسه با روندهای پارامتری از توان کمتری برخوردارند. تحلیل واریانس یکی از آزمون های آماری پارامتریک پرتوان، برای آزمون فرضیه آماری، با مجموعه ایی از طرح ها و مدل های متفاوت و روندهای وابسته می باشد. از این تکنیک، جهت کشف تاثیر اصلی و نیز تاثیرات تعاملی متغیر(های) مستقل(عامل) بر روی متغیر وابسته استفاده می گردد. آزمون های پارامتریک و ناپارامتریک تحلیل واریانس، روند های آماری بسیار مفیدی می باشند که می توانند در پژوهش های مربوط به شهر، با توجه به ماهیت آن، بطور گسترده ایی مورد استفاده قرار گیرند.

به ساده ترین بیان باید گفت که برای سنجش فرضیه هایی که متغیر آن ها کمی است از آمار پارامتریک استفاده می شود. متغیر های کمی به علت کمی بودن و واحد پذیر بودن از این ویژگی برخورد دارند که آنها را میانگین پذیر و انحراف معیار پذیر می کنند و به دلیل همین ویژگی معمولا برای استفاده از آزمون های پارامتریک، پیش فرض هایی لازم است که از آن جمله نرمال بودن توزیع جامعه است زیرا در حالتی که توضیع جامعه نرمال نباشد، میانگین و انحراف معیار، نمایی واقعی از داده ها را به تصویر نمی کشانند.  به عنوان مثال فرض کنید، مدیری می خواهد میانگین موجودی حساب های قرض الحسنه یک بانک را محاسبه نماید. چنانچه از مجموع مشتریان بانک چند نفر وجود داشته باشند که موجودی های میلیونی داشته باشند، با این فرض میانگین کل به طور خودکار به سمت بالا میل خواهد کرد و از حالت عادی خود خارج می شود. این مسئله ساده خود را در نرمال بودن جامعه آشکار می کند. در چنین حالتی، چون مبنای تصمیم گیری عموما میانگین و سایر شاخصه های مرتبط با میانگین است با فرض انحراف از توزیع نرمال، تصمیم گیری ها چهره ای منطقی و واقعی نخواهند داشت. بنابراین نرمال بودن توزیع جامعه یکی از اصلی ترین پیش فرض های استفاده از آمار پارامتریک است. برای سنجش فرضیه ها با متغیر های کیفی، آمار ناپارامتریک استفاده می شود. این آزمون ها، که از آن ها با عنوان “آزمون های بدون پیش فرض ” نیز یاد می شود، به هیچ پیش فرض خاصی نیاز ندارد.  برای مثال قضاوت درباره جنیسیت افراد با میانگین و انحراف معیار مبتنی نیست، بلکه بیشتر فراوانی هر یک از ردههای آن (مونث / مذکر) مد نظر است. در خصوص تبدیل متغیر ها باید یادآور شد که می توان که متغیر های کمی را به کیفی تبدیل نمود و آنها را با آزمون های ناپارامتریک مورد ارزیابی قرار داد، ولی عکس این عمل امکان پذیر نمی باشد برای مثال، معدل افراد بر اساس نمره می تواند در آزمون های پارامتریک ارزیابی شود، ولی با تبدیل همین متغیر به مقوله های خوب، متوسط و ضعیف می توان آزمون های نا پارامتریک را هم در مورد آن ها به کار گرفت. شایان ذکر است که سطح دقت در آزمون های آماری پارامتریک از آزمون های آماری ناپارامتریک بیشتر است و معمولا پیشنهاد می شود که در صورتی که استفاده از آزمون های پارامتریک امکان پذیر باشد از آزمون های ناپارامتریک استفاده نشود، باید توجه داشت که بیشتر متغیر ها در علوم رفتار ی به کمک آزمون های نا پارامتریک مورد قضاوت قرار می گیرند.

به روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های آماری کلاسیک نظیر آزمون ANOVA، t، تحلیل کواریانس، ضریب هم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بستگی پیرسون، آزمون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پارامتریک گفته می‌شود. زیرا فرضیه‌های مربوط به پارامتر جامعه را آزمایش می‌کنند. آزمون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پارامتری را می‌توان مؤثرترین آزمون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها دانست، اما شرط استفاده از این آزمون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها آن است که پیش‌ فرض‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اساسی آنها مراعات شود. این پیش ‌فرض‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها بر چگونگی توزیع جامعه و بر روش استفاده از مقیاسی که برای به‌کمیت در آوردن داده‌ها به‌کار می‌رود، مبتنی است.

  1. هر یک از موارد مشاهده‌ شده مستقل است. انتخاب یک مورد به انتخاب هیچ مورد دیگر وابسته نیست.
  2. واریانس نمونه برابر یا تقریباً برابر است. این مطلب هنگامی که حجم نمونه کم باشد از اهمیت خاصی برخوردار است.
  3. توصیف متغیرها براساس مقیاس فاصله‌ای یا نسبی انجام می‌گیرد.

خلاصه آزمون های پارامتریک

آزمون t تک نمونه:

پبرای آزمون فرض پیرامون میانگین یک جامعه استفاده می شود. در بیشتر پژوهش هائی که با مقیاس لیکرت انجام می شوند جهت بررسی فرضیه های پژوهش و تحلیل سوالات تخصصی مربوط به آنها از این آزمون استفاده می شود.

آزمون t وابسته:

برای آزمون فرض پیرامون دو میانگین از یک جامعه استفاده می شود. برای مثال اختلاف میانگین رضایت کارکنان یک سازمان قبل و بعد از تغییر مدیریت یا زمانی که نمرات یک کلاس با پیش آزمون و پس آزمون سنجش می شود.

آزمون t دو نمونه مستقل:

جهت مقایسه میانگین دو جامعه استفاده می شود. در آزمون t برای دو نمونه مستقل فرض می شود واریانس دو جامعه برابر است. برای نمونه به منظور بررسی معنی دار بودن تفاوت میانگین نمره نظرات پاسخ دهندگان بر اساس جنسیت در خصوص هر یک از فرضیه های پژوهش استفاده می شود.

آزمون t ولچ:

این آزمون نیز مانند آزمون t دو نمونه جهت مقایسه میانگین دو جامعه استفاده می شود. در آزمون t ولچ فرض می شود واریانس دو جامعه برابر نیست. برای نمونه به منظور بررسی معنی دار بودن تفاوت میانگین نمره نظرات پاسخ دهندگان بر اساس جنسیت در خصوص هر یک از فرضیه های پژوهش استفاده می شود.

آزمون t هتلینگ:

برای مقایسه چند میانگین از دو جامعه استفاده می شود. یعنی دو جامعه براساس میانگین چندین صفت مقایسه شوند.

تحلیل واریانس (ANOVA)

از این آزمون به منظور بررسی اختلاف میانگین چند جامعه آماری استفاده می شود. برای نمونه جهت بررسی معنی دار بودن تفاوت میانگین نمره نظرات پاسخ دهندگان بر اساس سن یا تحصیلات در خصوص هر یک از فرضیه های پژوهش استفاده می شود.

تحلیل واریانس چندعاملی (MANOVA):

از این آزمون به منظور بررسی اختلاف چند میانگین از چند جامعه آماری استفاده می شود.

تحلیل کوواریانس چندعاملی (MANCOVA):

چنانچه در MANOVA بخواهیم اثر یک یا چند متغیر کمکی را حذف کنیم استفاده می شود.

ضریب همبستگی گشتاوری پیرسون:

برای محاسبه همبستگی دو مجموعه داده استفاده می شود.

0

مقدمه
یکی از وظایف مهم مدیران در سازمانها، شناسایی استعدادهای بالقوه کارکنان خود و فراهم کردن زمینه های رشد و شکوفایی آنان است که زمینه تحقق هدف مهم و اساسی ارتقای بهره وری را نیز فراهم می کند. به عبارت دیگر شناخت مسائل انگیزشی کارکنان جهت بهبود عملکرد و افزایش بهره وری سازمان بسیار حائز اهمیت است. همچنین کسب چنین شناختی می تواند به بهبود کاربرد منابع انسانی سازمانی کمک شایانی کند و در جلوگیری از مقاومت کارکنان در مقابل تغییرات، کاهش محدودیت در بازده و مبارزه با ستیز و مجادله کاری کارکنان بایکدیگر کمک کند و به ایجاد یک سازمان سودآور منتهی شود.
این مسئله مدیران را وادار و ناگزیر می‌سازد تا محیط درونی و بیرونی حاکم بر سازمان را به گونه ای شکل دهند تا اهداف مناسب برای ارضای نیاز کارکنان را انتخاب کنند و برای ایجاد انگیزش در کارکنان خود موفق باشند. در این زمینه توجه به چند نکته ضروری است:

0

بررسی ابعاد چشم انداز بانک در پیاده سازی بانکداری الکترونیک

بررسی استراتژیهای تبدیل تهدیدات به فرصتها در سیستم بانکداری الکترونیک

بررسی اثرات توسعه بانکداری مجازی در افزایش استفاده خانوارها از خدمات بانکی

بررسی زیرساختهای مورد نیاز جهت توسعه بانکداری الکترونیکی

بررسی مشکلات پیاده سازی بانکداری الکترونیک

بررسی مزایا و محاسن بانکداری الکترونیک در توسعه خدمات بانکی

بررسی تهدیدات سیستمی بانکداری الکترونیک برای سوء استفاده

بررسی توسعه بانکداری الکترونیکی در ابعاد فعالیتهای اشخاص

بررسی ابعاد بانکداری الکترونیکی در توسعه خدمات بانکی

بررسی ابعاد سیستم های الکترونیکی در ارائه خدمات بانکی مطلوبتر

بررسی جایگاه واحدهای بانک در بانکداری مجازی

بررسی جایگاه واحدهای عملیاتی و کارکنان واحد در بانکداری مجازی

تحلیل چشم انداز کامل پیاده سازی بانکداری الکترونیکی در فعالیتهای بانکی

بررسی ابعاد اشاعه فرهنگ استفاده بهینه از دستگاههای POS و ATM اینترنت، موبایل بانکینگ

بررسی موانع حقوقی در پیاده سازی بانکداری الکترونیکی

بررسی کارتابل الکترونیکی جهت تسریع در تصمیم گیریها

بررسی ساختار بایگانی و اطلاعات شعب بانکها بصورت الکترونیکی

بررسی جایگاه قانون پول شویی در بانکداری الکترونیک

بررسی آثار پیاده سازی قانون پولشویی در بانکداری الکترونیک

بررسی ابعاد استفاده از فن آوریهای نوین در تخصیص و تجهیز منابع

تحلیل عملکرد و توسعه دستگاههای POS و ATM در بانکداری الکترونیکی و عملیات بانکی

بررسی نقش POS و اینترنت در توسعه انتقال وجوه بین خانوارها

نقش POS اینترنت در کاهش هزینه های خانوارها در خریدها و تهیه موارد مورد نیاز

بررسی ابعاد تبدیل درخواست مشتریان بصورت الکترونیکی

بررسی جایگاه مشتریان در بانکداری الکترونیک

بررسی جایگاه کارکنان در بانکداری مجازی

بررسی جایگاه نظام اداری بدون کارمند در ارائه خدمات بانکی

مقایسه بانکداری الکترونیک در بانک صادرات با سایر بانکهای کشور

بررسی نقاط ضعف در خصوص زیر ساختهای بانکداری الکترونیکی و ارائه راه حل های عملیاتی

بررسی تاثیر بانکداری الکترونیکی در صرفه جویی های مالی و غیرمالی

بررسی تاثیر بانکداری الکترونیکی برکاهش جرم، جعل و...

بررسی اثرات افزایش توان علمی کارکنان در توسعه بانکداری الکترونیکی

بررسی تاثیر تکنولوژی های جدید بر صنعت بانکداری

بررسی تاثیرات رشد بانکداری الکترونیکی برعملکرد بانک

ررسی رابطه شهرت حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری

رابطه کارآفرینی سازمانی و عملکرد بانکها

بررسی رابطه شهرت بانکها و نیات رفتاری مشتریان (نقش شناخت، اعتماد و تعهد)

ارزیابی سرمایه فکری در صنعت بانکداری و ارتبط آن با عملکرد بانکها

بررسی رابطه تنوع پرتفوی وام های اعطایی با ریسک در سیستم بانکی

بررسی رابطه تنوع پرتفوی وام های اعطایی با کارایی در سیستم بانکی

بررسی رابطه تنوع پرتفوی وام های اعطایی با سرمایه گذاری در سیستم بانکی

0

ب‍ررس‍ی‌ ت‍اث‍ی‍ر ت‍ح‍ص‍ی‍لات‌ دان‍ش‍گ‍اه‍ی‌ ب‍ر ت‍وس‍ع‍ه‌ ش‍ن‍اخ‍ت‌ دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ دان‍ش‍گ‍اه‌ ت‍ب‍ری‍ز

ب‍ررس‍ی‌ ت‍ح‍ل‍ی‍ل‍ی‌ اص‍لاح‍ات‌ ارض‍ی‌ و ت‍اث‍ی‍ر آن‌ ب‍ر ن‍ظام‌ ارب‍اب‌ رع‍ی‍ت‍ی‌ در ای‍ران‌

ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍ر ع‍ل‍ت‌ ارت‍ک‍اب‌ ج‍رم‌ در زن‍ان‌ زن‍دان‌ ت‍ب‍ری‍ز

ب‍ررس‍ی‌ ن‍گ‍رش‌ ف‍ره‍ن‍گ‍ی‌ دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ ک‍ارش‍ن‍اس‍ی‌ روزان‍ه‌ دان‍ش‍گ‍اه‌ ت‍ب‍ری‍ز و ب‍رخ‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍رت‍ب‍ط ب‍رآن‌

ن‍ق‍ش‌ اع‍ت‍م‍اد در س‍ازم‍ان‍ه‍ای‌ ع‍ل‍م‍ی‌ و ب‍رخ‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍رآن‌ (م‍طال‍ع‍ه‌ م‍وردی‌: دان‍ش‍گ‍اه‌ ت‍ب‍ری‍ز)

ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍ر ای‍س‍ت‍ار دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ ع‍ل‍وم‌ اج‍ت‍م‍اع‍ی‌ (پ‍ژوه‍ش‍گ‍ری‌) ن‍س‍ب‍ت‌ ب‍ه‌ رش‍ت‍ه‌ ت‍ح‍ص‍ی‍ل‍ی‌ خ‍ود

ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍ر رض‍ای‍ت‌ ک‍ارک‍ن‍ان‌ س‍ازم‍ان‍ه‍ای‌ ب‍ن‍ی‍اد ش‍ه‍ی‍د در ش‍ه‍ر اورم‍ی‍ه‌

ب‍ررس‍ی‌ ب‍ح‍ران‌ ه‍وی‍ت‌ و پ‍ی‍ام‍ده‍ای‌ اج‍ت‍م‍اع‍ی‌، ف‍ره‍ن‍گ‍ی‌ و ف‍ردی‌ آن‌ ب‍ر دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ دان‍ش‍ک‍ده‌ ع‍ل‍وم‌ اج‍ت‍م‍اع‍ی‌

س‍ن‍ج‍ش‌ م‍ی‍زان‌ ف‍ردگ‍رای‍ی‌ در ب‍ی‍ن‌ دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ دان‍ش‍ک‍ده‌ ع‍ل‍وم‌ اج‍ت‍م‍اع‍ی‌ ان‍س‍ان‍ی‌ و اج‍ت‍م‍اع‍ی‌ و ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍رآن‌

ب‍ررس‍ی‌ ت‍اث‍ی‍ر اش‍ت‍غ‍ال‌ زن‍ان‌ در خ‍ان‍واده‌ در ش‍ه‍ر م‍ی‍ان‍ه‌ در س‍ال‌1381

ب‍ررس‍ی‌ ان‍دی‍ش‍ه‌ه‍ای‌ م‍ی‍ش‍ل‌ ف‍وک‍ودرم‍ورد پ‍دی‍ده‌ ق‍درت‌

م‍ق‍ای‍س‍ه‌ س‍اخ‍ت‍ار و ع‍م‍ل‍ک‍رد ت‍ع‍اون‍ی‍ه‍ای‌ خ‍دم‍ات‌ ب‍ه‍داش‍ت‍ی‌ و درم‍ان‍ی‌ ب‍ا درم‍ان‍گ‍اه‍ه‍ای‌ خ‍ص‍وص‍ی‌ ش‍ه‍ر ت‍ب‍ری‍ز

ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍ر ق‍ان‍ون‌ گ‍رای‍ی‌ (گ‍رای‍ش‌ ب‍ه‌ ق‍ان‍ون‌) در ب‍ی‍ن‌ دان‍ش‍ج‍وی‍ان‌ دوره‌- ک‍ارش‍ن‍اس‍ی‌ دان‍ش‍گ‍اه‌ ت‍ب‍ری‍ز

درآم‍دی‌ ب‍ر م‍ف‍اه‍ی‍م‌ ب‍وروک‍راس‍ی‌ در م‍طال‍ع‍ات‌ م‍اک‍س‌ وب‍ر

0

ب‍ررس‍ی‌ اق‍ت‍ص‍ادی‌ ت‍ول‍ی‍د در ش‍رک‍ت‌ ت‍راک‍ت‍ورس‍ازی‌ ای‍ران‌ (itm.co)

ب‍ررس‍ی‌ ک‍ارای‍ی‌ و س‍ن‍ج‍ش‌ ب‍ه‍ره‌ وری‌ ع‍وام‍ل‌ ت‍ول‍ی‍د در ص‍ن‍ع‍ت‌ م‍رغ‌ گ‍وش‍ت‍ی‌ (م‍طال‍ع‍ه‌ م‍وردی‌ ش‍ه‍رس‍ت‍ان‍ه‍ای‌ م‍ه‍اب‍اد، ب‍وک‍ان‌ و ن‍ق‍ده‌)

ب‍ررس‍ی‌ ع‍وام‍ل‌ م‍وث‍ر ب‍ر اف‍زای‍ش‌ م‍خ‍ارج‌ دول‍ت‍ی‌ در ای‍ران‌ (1338-1377)

آزم‍ون‌ م‍دل‌ ک‍لاس‍ی‍ک‌ ت‍ورم‌ در ای‍ران‌: روش‌ ه‍م‍گ‍رای‍ی‌

ب‍ررس‍ی‌ م‍زی‍ت‌ ن‍س‍ب‍ی‌ در ت‍ول‍ی‍د و ج‍ه‍ت‌ گ‍ی‍ری‌ ت‍ج‍اری‌ ک‍الاه‍ای‌ ص‍ن‍ع‍ت‍ی‌ در اس‍ت‍ان‌ آذرب‍ای‍ج‍ان‌ ش‍رق‍ی‌ (ب‍ر اس‍اس‌ ک‍ده‍ای‌ س‍ه‌ رق‍م‍ی‌ ISIC)

ب‍ررس‍ی‌ ت‍اث‍ی‍رگ‍ذاری‌ ن‍وس‍ان‍ات‌ ن‍رخ‌ ارز ب‍ر ت‍ورم‌ در اق‍ت‍ص‍اد ای‍ران‌ (1349-78)

ب‍ررس‍ی‌ م‍زی‍ت‌ ن‍س‍ب‍ی‌ و اول‍وی‍ت‌ ب‍ن‍دی‌ ب‍ازاره‍ای‌ ه‍دف‌ ص‍ادرات‌ ص‍ن‍ای‍ع‌ پ‍وس‍ت‌ و چ‍رم‌ ای‍ران‌

م‍ت‍ن‍وع‌ س‍ازی‌ م‍ب‍ادلات‌ ت‍ج‍اری‌ و ت‍اث‍ی‍ر آن‌ ب‍ر رش‍د اق‍ت‍ص‍ادی‌ و ب‍ه‍ره‌وری‌ ک‍ل‌ ع‍وام‍ل‌ ت‍ول‍ی‍د

0

بررسی توسعه صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی از منظر ضوابط دادرسی منصفانه                                     

معماری اسلامی و آثار آن در پیشگیری از وقوع جرم

سیاست جنائی مشارکتی در قبال بدحجابی در حقوق کیفری اسلام و ایران

مسوولیت مدنی ناشی از بازداشت متهمین بی گناه در حقوق اسلام و ایران

تحلیل جرم شناختی تاثیر عناصر فرهنگی بر خشونت های خانگی

بررسی تطبیقی تناسب در دفاع مشروع در فقه امامیه و حقوق کیفری ایران

مسوولیت کیفری نوجوانان از منظر حقوق کیفری ایران و فقه امامیه

بررسی اشتباه قاضی در فرایند دادرسی کیفری و آثار آن در حقوق کیفری و فقه ایران

بررسی تطبیقی قرارهای نظارت قضایی در نظام حقوقی اسلام و ایران با تاکید بر لایحه آ.د.ک.

0

رابطه بین باورهای دینی، مسئولیت پذیری و تحمل استرس با امید به زندگی در جانبازان

رابطه سرسختی روانشناختی و کمال گرایی با سبک های والدگری در مادران کودک 3 تا 12 ساله

رابطه بین بلوغ اجتماعی و سلامت روان با سبک های هویت در نوجوانان مدارس تیزهوش و عادی

مقایسه صمیمیت، هویت اجتماعی و اعتماد به نفس در دانش آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه

بررسی مقایسه طرحواره های ناکارآمد، تعارضات زناشویی و رضایت جنسی در بین افراد در آستانه طلاق، مطلقه و افراد عادی

تاثیر خودگویی بر عملکرد حرکتی ورزشکاران با تاکید بر نقش خود انتخابی

مقایسه خوش بینی، استقامت روانی و عزت نفس در سالمندان مذکر و مونث

بررسی رابطه رضایت مندی شغلی و سلامت روانی با تعهد سازمانی در بین معلمان مقطع ابتدایی مدارس

تاثیر درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی بر تکانشگری و پرخاشگری افراد مبتلا به سوء مصرف مواد در مرکز کاهش آسیب اعتیاد

بررسی و مقایسه ویژگیهای شخصیتی، سبک های مقابله و سازگاری والدین کودکان اوتیسم و والدین کودکان عادی

مقایسه ابعاد هویت، عزت نفس و مهارت اجتماعی در کودکان کار و کودکان عادی

بررسی رابطه بین هوش معنوی، تعهد سازمانی با رضایت شغلی در کارکنان شرکت ایران خودرو

مقایسه طرحواره های ناسازگار، اختلالات شخصیت و صمیمیت اجتماعی در نوجوانان بزهکار و عادی

بررسی مقایسه ای بهزیستی روانی، اجتماعی و جسمانی در کودکان طلاق و غیرطلاق

رابطه هوش هیجانی مادر با اختلالات رفتاری کودکان پیش دبستانی مهدهای کودک

رابطه طلاق عاطفی و تعارضات زناشویی با سازگاری اجتماعی دانشجویان متاهل

رابطه رضایت زناشویی و هوش هیجانی با تعهد سازمانی در کارکنان متاهل

رابطه هوش فرهنگی و هوش معنوی با سبک های مقابله با استرس در کارکنان

مقایسه ویژگی هیا شخصیتی، خلاقیت هیجانی و امید به زندگی در زنان مطلقه و عادی

رابطه تعهد مذهبی و حمایت اجتماعی با رضایت زناشویی دالنشجویان متاهل

مقایسه نیمرخ روانشناختی افراد متاهل خیانت کننده به همسر با افراد عادی به تفکیک جنسیت

رابطه بین شیوه های فرزندپروری ادراک شده و سبک های مقابله با استرس با امید به زندگی در دانشجویان دانشگاه

ارتباط تنش اخلاقی و فرسودگی شغلی در پرستاران شاغل در بیمارستان

تاثیر خود تنظیمی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان با توجه به نقش واسطه ای حالت فراشناختی

رابطه باورهای غیرمنطقی و مسئولیت پذیری با انگیزش شغلی کارخانجات

مقایسه سبک های اسناد و مکانیسم های دفاعی بر اساس مرحله تحولی در بین دانشجویان مرد و زن دانشگاه

مقایسه سبک های مقابله، فرسودگی شغلی و پرخشگری معلمان زن مف=قاطع متوسطه و راهنمایی

اثربخشی آموزش مهارت خودآگاهی بر اضطراب امتحان و انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر تیزهوش مقطع متوسطه

رابطه هوش هیجانی و سلامت روان با انگیزش تحصیلی دانش آموزان راهنمایی  در سال تحصیلی

مقایسه طرحواره های ناسازگارانه و سبک های دلبستگی والدین کودکان مبتلا به اختلال با والدین کودکان بهنجار

رابطه هوشی هیجانی با دشواری در تنظیم هیجان و منبع کنترل دانشجویان دانشگاه

رابطه بین شیوه های فرزندپروری و سبک دلبستگی در اضطراب اجتماعی دانش آموزان دبیرستان

مقایسه تیپ های شخصیتی و سبک های دلبستگی معتادین به مواد افیونی با محرک ها

رابطه تفکر مثبت با عزت نفس و انگیزش پیشرفت دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی

0

جامعه شناسی معرفت به طور کلی ممکن است به عنوان شاخه‌ای از جامعه شناسی که رابطه بین‌اندیشه و جامعه را مطالعه می‌کند، تعریف گردد. شاخه مذکور با شرایط اجتماعی و وجودی معرفت مرتبط است. 

علما، در‌ این رشته، به دور از‌این که تنها به تحلیل جامعه شناسی حوزه شناختار (ognitive sphere) آنگونه که اصطلاح فوق به نظر ‌می‌رسد بدان اشاره دارد، محدود باشند، عملاً خود را با میدان خالص فرآورده‌های فکری، یعنی فلسفه‌ها، ‌ایدئولوژی‌ها، آموزه‌های سیاسی و‌اندیشه‌های کلا‌می‌درگیر ساخته‌اند، جامعه شناسی معرفتی در تمام حوزه‌های مذکور تلاش می‌کند تا‌ایده‌های مورد مطالعه‌اش را با زمینه‌های اجتماعی تاریخی‌ای که در آن تولید و پذیرفته شده، ارتباط دهد. اظهاراتی از‌این قبیل: چگونه ساخت‌های اجتماعی به شیوه کارکردی با مقوله‌های از‌اندیشه و رشته‌های جزیی‌ای از صور مرتبط است، داستانی طولانی دارد. 

در ابتدای قرن هفدهم، فرانسیس بیکن (Francis Bacon) قلمرو کلّی‌این شاخه را ترسیم نمود، هنگا‌می‌که او درباره گمانهایی از طبیعت (Impressions of nature) نوشت که هر یک از جنس، سن، سرزمین (region) سلامتی و بیماری، زیبایی و زشتی و نظایر آن یعنی عواملی که ذاتی‌اند و نه خارجی، ذهن را وادار به پذیرش آن گمان‌ها می‌کنند. همچنانکه گمانهایی به وسیله بخت و اقبال بیرونی (extern fortune) چون حاکمیت، اشرافیت، ولادت مشکوک (bscure birth) غنا، احتیاج، قضاوت عرفی، خصوصی گری، خوشبختی، بدبختی، بخت ماندگار، شانس ناپیدار، رشد جهش، رشد تدریجی و نظایر آن نیز بر ذهن تحمیل می‌گردد. 

در واقع، ‌این میدانی است که بعدها، جامعه شناسی روشمند معرفتی، آن را به عنوان قلمرو خود اعلام نمود. ممکن است تعدادی از متفکّران اروپایی قرن هفدهم، هیجدهم و اوایل قرن نوزدهم، در میان پیش کسوتان‌این رشته ملاحظه شوند، بسیاری از فلسفه‌های عصر روشنگری (و مشخصاً کُندرسه) (condorcet) شرایط اجتماعی سابق بر تیپ‌های مختلف معرفتی را مورد تحقیق قرار داده‌اند. قانون سه مرحله‌ای اگوست کنت (auguste comte) که پیوند نزدیک بین انواع ساخته‌های اجتماعی و سنخ‌های معرفتی را بیان ‌می‌کند ممکن است به خوبی کمک کار جامعه شناسی معرفتی ملاحظه شود معذلک، ‌این حقیقتی است که تحول روشمند جامعه شناسی معرفتی به عنوان گام مستقل و نه نتیجه تبعی انواع دیگر تحقیق، نیروی محرکه اصلی اش را از گرایش موجود در‌اندیشه جامعه شناسی اروپایی قرن نوزدهم گرفته است. یعنی سنّت مارکس در آلمان و سنت دورکهای‌می‌در فرانسه. به هر تقدیر، اگر چه هیچ یک از دو گرایش مسلّط مذکور نحله‌های فرعی منشعب از آن، در فرضهای اساسی خود مشابه هم نیستند ولی نقطه شروعی بر تئوری سازی (theorizing) در‌ این رشته می‌باشند.