امروز یکشنبه 30 دی 1403
0

وورنک

Woorank  یک ابزار رایگان را در اختیار شما قرار می دهد که با استفاده از آن می توانید هر هفته یک گزارش کامل را در مدت زمان کوتاهی از سایت خود داشته باشید. همچنین این سایت یک اکانت آزمایشی رایگان با امکانات کامل را به مدت یک هفته به شما عرضه می کند که امکان بررسی تعداد نامحدود سایت را در این هفته به شما می دهد و در صورتی که علاقه مند به استفاده بیشتر از این سایت باشید با پرداخت ماهانه 49 دلار به تمامی امکانات آن دسترسی خواهید داشت.

چرا خرید بک لینک اشتباه است؟

در اینجا به بررسی گزارش این سایت از وضعیت بهینه سازی سایت شما می پردازیم.

خدمات بهینه سازی سایت

بهینه سازی و سئو

هر گزارش به 12 قسمت اصلی تقسیم می شود:

5 اولویت اصلی در سئو – این 5 بخش مهمترین فاکتورها در بهینه سازی هر سایتی را شامل می شوند

بازدید کنندگان – در این بخش آماری از میزان بازدید کاربران از صفحه شما و اطلاعاتی در مورد آنها ارائه می شود.

عملکرد در شبکه های اجتماعی – این بخش محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی پرکاربر مانند توییتر و لینکدین را بررسی کرده گرازشی از عملکرد شما می دهد.

موبایل – نحوه نمایش سایت شما در گوشی های تلفن همراه و تبلت ها را به شما نمایش داده و تبعیت کد نویسی سایت شما از اصول بهینه سازی این دستگاه ها را بررسی می کند.

اصول اولیه بهینه سازی – این بخش اصول اولیه در بهینه سازی را برای شما بررسی می کند (مانند وجود نقشه سایت، جلوگیری از چند آدرس بودن سایت و …)

بهینه سازی مطالب – مهمترین فاکتورهای سئو برای هر سایت مانند عنوان صفحه و توضیحات صفحه که بسیار مورد توجه موتورهای جستجو هستند در این بخش بررسی می شوند.

بهینه سازی کلمات کلیدی – این بخش تعدادی از مهمترین کلمات کلیدی سایت شما که توسط موتورهای جستجو مانند گوگل شناخته می شوند را به شما نشان می دهد.

اعتبار سایت – با استفاده از رنک سایت شما، میزان ایندکس گوگل از سایت شما و تاریخ ثبت دامنه اعتبار سایت شما را می سنجد.

 بک لینک –  این بخش تعدا سایت هایی که در آنها لینکی به سایت شما موجود است را محاسبه کرده و به شما نشان می دهد.

افزایش ورودی گوگل با تولید محتوی ناب

کاربردی بودن سایت – فاکتورهای کاربری سایت شما مانند سرعت لو د شدن سایت، حجم صفحات و لینک های خراب موجود در سایت شما در این بخش ارزیابی می شوند.

امنیت – اصول امنیتی سایت شما در این بخش سنجیده می شود.

فن آوری – این بخش به بررسی اصول کدنویسی و استانداردهای مربوط به آن در سایت شما می پردازد.

در پایان به همراه یک نمره کلی از 100، گزارشی کامل و براساس رعایت اصول بهینه سازی و سئو در سایت شما تحویلتان داده و شما را در رفع مشکلات آن و بهبود وضعیت سایت یاری می دهد.

امید است این به شما در ارتقای رتبه سایت کمکی هرچند کوچک رسانده باشد.

منبع وبسیما

0

 

A

Automated Submitting

استفاده از یک سری نرم افزارهای مختلف برای معرفی و ثبت اتوماتیک وب سایت شما در موتورهای جستجو.

ASP

مخفف  Active Server Pages,. زبان برنامه نویسی متعلق به شرکت مایکروسافت برای ساختن وب سایت های داینامیک.

API

مخفف Application Program Interface.. یک API مجموعه ای از روال ها، ابزارها و قوانینی است که برای ساخت نرم افزار ها بکار می رود.

Announcing

به معنی Submitting Definition مراجعه شود.

announce site to search engines

معرفی یک وب سایت به موتورهای جستجو با اضافه نمودن آدرس آن سایت در یک سایت دیگر.

Animated Ad

سئو و شباهت های آن به علم پزشکی

یک تبلیغ متحرک که غالبا از java applet و یا فایل Gif در ساخت آنها استفاده می گردد.

Anchor text

یک لینک متنی (معمولا به همراه خط زیرین) که توسط موتورهای جستجو به عنوان یک معیار مهم مورد استفاده قرار می گیرد. گوگل توجه ویژه ای را به متن های داخل anchor text ها دارد و همچنین به کلمات کلیدی که در این متن ها بکار برده شده است حساس می باشد و این متن های لینک دار در Seo از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای اطلاعات بیشتر به بخش “Google Bombing” مراجعه کنید.

Alt tags

محتوای این شناسه، متنی است که یک عکس را توضیح می دهد. موتورهای جستجو با خواندن این تگ متوجه می شوند که محتوا از نوع تصویر بوده و آن را از متن متمایز می کنند.

Alt Attribute

یک جایگزین متنی برای شرح دادن تصاویر

AllTheWeb

یک موتور جستجو است که توسط یاهو خریداری گردیده و مورد استفاده قرار می گیرد.

Algorithm

الگوریتم به مجموعه ای از قوانین برنامه نویسی اطلاق می گردد که به موتورهای جستجو فرمان می دهند که چگونه محتوای صفحات وب سایت ها را بررسی نموده و آنان را به کاربران نمایش دهند. برای مثال گوگل از الگوریتم های مختلفی مانند: پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار و … جهت رتبه بندی سایت ها در صفحه نتایج جستجوی خود استفاده می کند.

AJAX

مخفف  Asynchronous JavaScript And XML
آژاکس به شما اجازه می دهد تا نرم افزارهای تحت وب کاربرپسند تری را طراحی نمایید، در واقع با استفاده از تکنولوژی آزاکس به جاوا اسکریپت ها این امکان داده می شود که اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت و ارسال نمایند بدون آنکه صفحه دوباره بارگذاری (Reload) شود.

Agent Name

این نام crawler و یاspider  است که از یک صفحه در حال بازدید می باشد. Spider یک روبات هوشمند است که از جانب موتور جستجو برای به نمایش در آوردن محتوای یک وب سایت در اینترنت بکار می رود.

AdWords

Ad words سیستم تبلیغاتی گوگل است. با این سیستم تبلیغاتی می توانید براحتی و به سرعت تبلیغات کالا، خدمات خود را ایجاد کرده و آنرا به تمامی افرادی که به دنبال آن هستند نمایش دهید. Adwords ابزاری است برای نمایش تبلیغات شما فقط برای افرادی که در جستجوی آن هستند.

زمانی که جستجوکننده یکی از کلمات کلیدی شما را جستجو می کند در صفحات نمایش جستجوی گوگل، تبلیغات گوگلی (Google Adwords) شما متمایز از رقبا نمایش داده می شود. با این روش تبلیغات شما فقط برای کسانی نشان داده می شود که بدنبال محصولات و یا خدمات شما می باشند.
می توانید برای هر گروه از محصولات خود، متنهای تبلیغاتی متنوع و گروهای مختلفی از واژه های کلیدی مرتبط را انتخاب کنید. زمان نمایش، منطقه جغرافیایی نمایش و بودجه روزانه، پرداخت برای هر کلیکی که بر روی آگهی شما می شود و تمامی این فاکتورها قابل تعیین و ویرایش هستند.

AdSense

Google AdSense  یکی از بهترین و سریعترین روش ها برای صاحبان وب سایت هایی با هر اندازه می باشد  که تبلیغات مرتبط گوگل را در سایت خودنمایش داده و کسب درآمد نمایند. از آنجاییکه تبلیغات نمایش داده شده از سوی گوگل در وب سایت شما کاملا با موضوع و مطالبی که کاربران در سایت شما بدنبال آن می گردند منطبق است، لذا نمایش این تبلیغات هم سبب درآمد زایی می گردد و هم باعث ارتقاء محتوا و ارزش صفحات شما می شود.

Accessibility

فرآیندی است که با انجام آن صفحات وب سایت برای افراد معلول بخصوص نابینایان قابل استفاده می شود. اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که موتورهای جستجو نیز نابینا می باشند یعنی آنان نیز نمی توانند تصاویر و فایل های فلش را ببیند. بنابراین انجام فرآیند فوق می تواند به بهتر یافت شدن یک وب سایت در موتورهای جستجو نیز کمک نماید.

Absolute link

لینک بالا مثالی از یک لینک absolute می باشد و نمایانگر پروتکل نقل و انتقال(http)، نام دامنه و اغلب نام یک فایل است.

B

Bulk submission services

یک نرم افزار که وظیفه ثبت اتوماتیک نام دامنه تعداد زیادی از وب سایتها را در موتورهای جستجو بر عهده دارد.

Broad Match

یک حالتی از انطباق کلمات کلیدی است و به انطباق نتیجه جستجو و کلمات کلیدی مد نظر شما گفته می شود.
این بدان معنا است که اگر شما بدنبال واژه “کفش ورزشی” در یک موتور جستجو بگردید ممکن است نتایج زیر را بدست آورید:
–    کفش ورزشی
–    لباس ورزشی
–    کفش طبی
در حالت Broad Match  نتایج بالا ممکن است دقیقا با واژه مورد جستجوی شما انطباق نداشته باشند.

Bridge page

به معنی Doorway Page رجوع شود.

Bot

خلاصه Robot. به معنی Spider رجوع شود.

Body copy

نسخه متنی یک وب سایت.Body copy به متن های قابل دیدن توسط کاربر گفته می شود که فاقد هرگونه عکس و گرافیک باشد.

Blog

اغلب با نام weblog نیز شناخته می شود. بلاگ در واقع یک دفتر خاطرات یا نوشته های شخصی، یک فضای همکاری، یک محیط سیاسی، بازار ارائه آخرین اخبار، مجموعه ای از لینک ها، افکار خصوصی شما و نهایتا یادداشتهایی برای تمام دنیاست. وبلاگ شما می تواند هر یک از این موارد باشد. میلیونها وبلاگ در شکلها و اندازه های مختلف وجود دارد. با وجود تمام مسائلی که مطرح شد هنوز هم نمی توان قانون و تعریف خاصی برای بلاگ تعریف کرد.

Blacklist

لیست سیاه همان لیستی است که موتورهای جستجو و یا کاربران خاصی آنرا تدوین کرده اند تا از به نمایش درآمدن spammer ها در نتیجه جستجو جلوگیری نمایند.

سئو چیست؟ اهمیت سئو برای کسب و کارهای آنلاین

Black Hat SEO

سئو کلاه سیاه همان افزایش ترافیک بازدیدکنندگان یک سایت با روش های غیر قانونی و پیاده سازی سئو بصورت غیر واقعی و فریب دادن موتورهای جستجو می باشد.
روش های زیر جزء روش های غیر قانونی برای افزایش ترافیک سایت می باشند:
–    استفاده از متن و لینک های پنهان
–    استفاده از روشهایی که بصورت مصنوعی تعداد لینک های ورودی به سایت شما را افزایش می دهند. بطور مثال استفاده از سایتهای لینکدونی
–    استفاده بیش از حد از لینک های متقابل میان دو سایت بمنظور ساختن تعداد بک لینک های زیاد (تبادل لینک دو طرفه)
–    نمایش دو محتوای مختلف به موتورهای جستجو و کاربران عادی سایت
–    استفاده از صفحات پرش، صفحات درگاهی و یا صفحاتی که محتوای آنها تعداد زیادی لینک است که ارزش محتوایی چندانی ندارند
–    راه اندازی یک  وب سایت دیگر با محتوای یکسان با سایت قبلی (کپی)
–    استفاده از نرم افزارهای تولید کننده اتوماتیک  محتوای سایت که برای کاربر مفید نباشند
–    لینک دادن بیش از حد به وب سایت هایی که در امور spamming فعالیت می نمایند

Bidding

Bidding (پیشنهاد یا مزایده) به معنی مشخص نمودن یک قیمت برای نمایش تبلیغ شما در موتورهای جستجو است. بدین معنی که شما یک قیمتی را برای به نمایش درآمدن تبلیغ خود به موتور جستجوگر اعلام می کنید و این هزینه را در صورتی خواهید پرداخت که بر روی آگهی شما کلیک شود، بنابراین با هر بار کلیک بر روی آگهی شما مبلغ مشخص گردیده از حساب شما کسر خواهد شد. حال چنانچه در حوزه کلمات کلیدی که انتخاب نموده اید رقبای دیگری نیز آگهی سفارش داده باشند ابتدا آگهی کسانی نمایش داده خواهد شد که قیمت Bidding بالاتری را انتخاب نموده اند. حداقل مبلغ Bidding  5 سنت به ازاء هر بار کلیک شدن می باشد.

Bid management tool

نرم افزاری است که برای مدیریت قیمت پیشنهادی هربار کلیک شدن بر روی تبلیغ در موتورهای جستجو بکار می رود.

Beyond The Banner

هر نوع تبلیغی که بصورت بنر نباشد و مثلا بصورت pop up باز شود.

Beacon

یک خط کد برنامه نویسی می باشد که در داخل یک تبلیغ و یا گوشه ای صفحه وب قرار داده می شود تا فعالیت های کاربران از قبیل عضویت و عملیات خربد را زیر نظر داشته باشد. این فایل معمولا غیر قابل دیدن است چرا که اندازه آن معمولا 1 * 1 پیکسل بوده و فاقد رنگ است.

Banner Ad

یک تصویر گرافیکی است که غالبا بصورت فایل GIF ویا JPEG می باشد که می تواند در هر نقطه ای از صفحه وب سایت قرار گیرد. اندازه استاندارد یک بنر تبلیغاتی 60 * 468 پیکسل می باشد. و اندازه متداول آن 125 * 125 پیکسل می باشد.

Banned

هنگامی که یک موتور جستجو از نمایان شدن وب سایت شما در صفحه نتیجه جستجوی خود جلوگیری می کند.

Bait and Switch

تغییر دادن محتوای صفحه بعد از آن که در موتور جستجو یا فهرست ثبت شد. مثلاً معرفی سایت یک آژانس املاک مسافرتی به گروه املاک دایرکتوری DMOZ و سپس تغییر دادن محتوای آن به “فروش مواد خوراکی” بعد از آن که سایت برای نمایش در گروه املاک مورد تأیید قرار گرفت.

Back links

لینکی که به صفحه‎ای از سایت داده شود، لینک ورودی به آن صفحه گفته می شود. اگر سایت A به سایت B لینک دهد، لینک از سایت A یک “بک لینک” برای سایت B است. تعداد بک لینک های یک سایت از سایت ها دیگر عامل مهمی در بهبود رتبه سایت ها در نتایج جستجوی گوگل محسوب می شود. در سال های اخیر گوگل ارزش بیشتری به کیفیت بک لینک ها قائل شده و از صاحبان سایت می خواهد تا بیشتر بک لینک هایی از سایت های معتبر و مرتبط با موضوع سایت خود دریافت کنند.

C

CTR – Click Through Rate

درصدی از کاربران که تبلیغی را می‎بینند و بر روی آن کلیک می‎کنند. درصدی از کاربران که لینک سایت را در نتایج جستجو می‎بینند و با کلیک کردن بر آن به سایت مراجعه می‎کنند. تحقیقات نشان داده است که نسبت افرادی که بر روی لیست نتایج جستجو حاصل از موتورهای جستجو کلیک می کنند 6 برابر کلیک بر روی تبلیغات بنری است. در سال های اخیر نرخ کلیک صفحات یک سایت از دیدگاه گوگل به فاکتور مهمی برای رتبه بندی سایت ها در صفحه نتایج جستجو تبدیل شده است. 

Crawler

به معنی Spider رجوع شود.

Cost Per Thousand -CPM

هزینه پرداختی برای هزار بار نمایش آگهی در یک موتور جستجو.

Cost Per Sale -CPS

هزینه فروش از یک تبلیغ انجام یافته در موتور جستجو را CPS می گویند. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، خرید کالا و خدمات باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPS می گویند.

Cost Per Order -CPO

هزینه سفارش گیری از یک تبلیغ انجام یافته در موتور جستجو را CPO می گویند. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، سفارش کالا و خدمات باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPO می گویند.

Cost Per Lead -CPL

هزینه ایجاد یک مشتری بالقوه. بطور مثال چناچه یک مشتری بر روی یک تبلیغ کلیک نماید و نتیجه این کلیک نمودن، پر کردن یک فرم استعلام قیمت باشد، هزینه انجام این فرآیند را CPL می گویند.

Cost Per Click -CPC

هزینه پرداخت شده برای هر کلیک. به عبارت دیگر برای این که یک بار بر روی لینکی کلیک شود، چه هزینه‎ای باید پرداخت شود.

Cost Per Action -CPA

هزینه های پرداخت شده برای انجام یک عمل در یک سایت، همانند هزینه تمام شده برای ارسال یک خبرنامه، هزینه ثبت نام در سایت، دانلود یک نرم افزار آزمایشی و …

Conversion rate

درصد موفقیت در تبدیل بازدیدکنندگان عادی به مشتری و یا موفقیت در نزدیک نمودن آنان به عملیات خرید.(همانند درصد موفقیت در گرفتن مشخصات فردی همانند نام، نام خانوادگی و ایمیل آنان). بنابراین اگر از 100 بیننده ای که به سایت مراجعه می کنند تنها یک خرید انجام شود و یا فقط یک فرم تماس پر شود، نرخ تبدیل 1% است.

Conversion

عملیات تبدیل کاربران عادی سایت به مشتری و یا حداقل نزدیک نمودن آنان به فرآیند خرید. (همانند ترغیب آنان به ثبت نام در حبرنامه و…).

Cloaking

نمایش دو محتوای مختلف به موتور جستجو و کاربر عادی سایت. در این پروسه ابتدا IP بازدید کننده صفحه مشخص می‎شود. اگر درخواست کننده موتور جستجو باشد محتوای خاص آن موتور جستجو به وی نمایش داده می‎شود و اگر درخواست کننده کاربر باشد، صفحه اصلی به وی نشان داده می‎شود. این تکنیک جز تکنیکهای سئو کلاه سیاه محسوب می شود.

Clickthrough

عملیات کلیک نمودن بر روی یک تبلیغ و رفتن به یک وب سایت دیگر.

D

Dynamic URL

آدرس یک صفحه داینامیک. صفحات داینامیک معمولاً دارای کاراکترهایی مانند?, &, =, %, +, cgi هستند.

Doorway page

صفحاتی که مخصوصاً برای کسب رتبه بالا طراحی می‎شوند و نه برای کمک به کاربران. این صفحات متناسب با هر موتور جستجو ساخته می‎شوند. معمولاً در پروسه Cloaking از آن‏ها استفاده ‌شود. در ساخت این صفحات تلاش می‌شود تا وزن‎ها برای همه پارامترها در بهترین حالت باشد و از همه پارامترها استفاده می‎شود. این تکنیک نیز جز سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود.

Domain name

نامی اختصاصی که سایتی را مشخص می‎کند مانند organet.ir.

Directory enhancement

پروسه نوشتن عنوان و توضیح مناسب برای یک سایت و انتخاب مناسب‎ترین گروه فهرست برای معرفی سایت به آن.

Directory

وب دایرکتوری سایتی است که سایت‎های دیگر را در گروه‎های خود دسته‎بندی می‎کند و نمایش می‎دهد.

Destination page

صفحه‎ای که کاربر بعد از کلیک کردن بر لینکی در نتایج جستجو به آن می‎رود.

Deep linking

لینک دادن به صفحه‎ای که دو سطح و یا بیش‏تر از صفحه اول سایت پایین تر است.

E

Entry page

اولین صفحه‎ای که کاربر بعد از کلیک کردن بر لینکی از طریق آن وارد سایتی می‎شود.

F

Full-text index

بایگانی کردن همه کلمات موجود در یک صفحه بدون حذف کلمات رایجی مانند با، به، از…

Frame

تکنیکی در HTML است که صفحه نمایش را به چندین بخش تقسیم می‎کند.

Filter words

کلمات عمومی و رایج. مواردی مانند a, and, or, for, is, but و به فارسی از، به، با، بر، در…

FFA, free for all

رایگان برای همه. سایت‎هایی که هر کس می‎تواند لینک خود را در آن قرار دهد. صفحاتی که حاوی لینک‌هایی غیرمرتبط هستند.

False drop

نمایش صفحه‎ای در نتایج جستجو که ارتباطی به عبارت جستجو شده ندارد.

Fake copy listing

صفحه‎ای که رتبه بالا دارد اما محتوای آن از صفحه‎ای در سایتی دیگر دزدیده شده است.

G

Gibberish

محتوایی که نظم و ترتیب منطقی ندارد و برای کاربر قابل فهم نیست. در این متن‎ها تلاش می‎شود که فقط کلمات خاصی تکرار شود و اصلاً معنادار بودن جملات و کل متن مورد توجه قرار نمی‎گیرد.

0

 

ترفندها و میانبرهای زیادی مانند انتخاب کلمات کلیدی

 

 غیر مرتبط و پربازدید، تبادل زیاد لینک با سایت‌های دیگر، رفرش کردن صفحات و … برای رسیدن سریع‌تر به هدف اصلی یا همان سئو برای فریب موتورهای جستجو ایجاد شد، که هر کدام در مقاطع کوتاه زمانی نتایج مناسبی را به کاربران و سئو کاران ارائه می‌کردند ولی الگوریتم موتورهای جستجو مانند گوگل همه روزه در حال تغییر هستند بطوریکه در سال 2011 موتور جستجوی گوگل نزدیک به 516 تغییر در الگوریتم خود ایجاد کرد. در نتیجه پس از مدت کوتاهی شرایط جدیدی ایجاد می‌شود و فعالیت‌های شما باعث ضعیف شدن سئو سایت‌تان و افت ناگهانی آمار بازدید و رنک صفحات شما می‌گردد. دقت کنید که شعار و هدف گوگل در 14 سال اخیر تغییر چندانی نکرده است تنها توان و امکانات این سایت به مرور زمان برای دستیابی به این هدف بیشتر شده است.

آموزش سئو سایت

لوگوی گوگل در سال 1998 و 2012

 

هدف گوگل سازمان دهی اطلاعات در جهان

و ایجاد امکان دسترسی برای همه افراد در هرکجا به آن است

Google’s mission is to organize the world’s information

and make it universally accessible and useful

 

 

زمان تغییر استراتژی سئو

 

خدمات بهینه سازی سایت

کاری را انجام دهید که در آن بهترین هستید. یک شرکت، موسسه یا سایت واقعی باشید، هیچ راه میانبری برای رسیدن به موفقیت ماندگار وجود ندارد، از ابزاری که در دست دارید نهایت استفاده را ببرید، انعطاف پذیر، خلاق و کمی احساساتی باشید. به کاری که می‌کنید ایمان داشته باشید و هر کجای اینترنت که به شما مربوط است خود را معرفی کنید.

جامعه ای از مشتریان خود تشکیل دهید و با آن‌ها در ارتباط باشید، به مشتریان و کاربران خود احترام بگذارید و وجهه ی شرکت خود را حفظ کنید. اغلب شرکت‌ها امروزه با این تعداد از رقیبان و امکاناتی که در اختیار کاربران اینترنتی قرار دارد، وفاداری زیادی از خود نشان نمی دهند.

سئو سایت را بر اساس اصول سئو و بدون استفاده از روش‌های میانبر و فریب موتورهای جستجو انجام دهید. ممکن است بعضی از این روش‌ها در کوتاه مدت جوابگو باشند ولی مطمئن باشید که یک برنامه ریزی بلند مدت نتیجه بهتری بهمراه خواهد داشت، آرام حرکت کنید و از مسیر لذت ببرید.

0

تگ کلمات کلیدی و نقش آن در سئو

این روزها نظرات متفاوتی مبنی بر تاثیر و یا عدم تاثیر کلمات کلیدی متا بر سئو سایت میشنویم. فرض کنید که شما صاحب یک سایت خدمات مجالس هستید و یکی از رقیبان شما کلمات کلیدی شما را در سایت خود قرار می دهد، حتی نام شرکت شما نیز در بین آنها دیده می شود، آیا باید به این امر اهمیتی بدهید؟ خیر، حداقل از نظر موتور جستجوی گوگل از سپتامبر 2009 تگ کلمات کلیدی هیچ کاربرد و تاثیری در سئو سایت ندارد.

در سپتامبر 2009 یکی از مدیران گوگل در بلاگ وبمستر این شرکت مطلبی را درباره کلمات کلیدی منتشر کرد و به چهار سوال اصلی در این مورد به وضوح پاسخ داد که در ادامه آنها را برای شما بازگو می کنیم.

واژه نامه سئو

1- آیا گوگل تگ کلمات کلیدی را در نتایج جستجو تاثیر می دهد؟

در یک کلمه، خیر. موتور اصلی جستجوی گوگل که به آدرس google.com شناخته می شود و روزانه میلیون‌ها نفر از امکانات آن بهره میبرند تگ کلمات کلیدی را کاملا نادیده می گیرد و به بیان ساده تر تگ کلمات کلیدی هیچ تاثیری بر سئو سایت شما نخواهد داشت.

2- چرا گوگل تگ کلمات کلیدی را نادیده می گیرد؟

نزدیک به یک دهه پیش گوگل صفحات را تنها براساس محتوای آنها رتبه بندی می کرد و عواملی مانند لینک ورودی که امروزه به نام سئو خارجی سایت میشناسیم بی تاثیر بودند. در آن زمان تگ کلمات کلیدی به مکانی برای درج کلمات غیرمرتبط بامحتوای سایت تبدیل شد، به همین دلیل به مرور زمان گوگل تصمیم به نادیده گرفتن تگ کلمات کلیدی گرفت.

3- آیا گوگل بقیه تگ‌های متا را مانند تگ کلمات کلیدی نادیده می گیرد؟

خیر، گوگل تعداد زیادی از تگ‌های متا را میشناسد، بعنوان مثال تگ توضیحات متا بعنوان محتوایی که در نتایج گوگل نشان داده می شود استفاده می شود. تصویر زیر نمایی از این مثال را نشان می دهد:

خدمات بهینه سازی سایت

تفاوت توضیحات متا و کلمات کلیدی متا در خدمات بهینه سازی سایت

با اینکه این تگ در نتایج گوگل نمایش داده می شود ولی در رتبه بندی سایتها برای نتایج بی تاثیر است.

4- آیا گوگل برای همیشه تگ کلمات کلیدی را نادیده گرفته؟

این امکان وجود دارد که گوگل در آینده از تگ کلمات کلیدی استفاده کند ولی احتمال آن بسیار کم است، سالهاست که گوگل تگ کلمات کلیدی را نادیده گرفته و نیازی به تغییر سیاست خود احساس نمی کند.

با این وجود بسیاری از وبمستران و صاحبان سایت هنوز تگ کلمات کلیدی را در سایت خود استفاده می کنند تا در صورتیکه گوگل دوباره روی خوشی به آن نشان داد از مزایای آن بهره مند شوند، عده ای نیز مشخص کردن کلمات کلیدی را راهی برای تمرکز بهتر بر موضوع مورد بررسی خود و نحوه ویرایش آن میدانند.

تمام اینها بدان معنی نیست که شما بطور کامل استفاده از کلمات کلیدی مناسب را نادیده بگیرید، برای هر مطلبی که در بلاگ یا سایت خود مینویسید کلمه کلیدی محوری انتخاب کنید و آن را تاحد امکان و نه بیش از اندازه در محتوا بکار ببرید، جمله بندی خود را طوری تنظیم کنید که کلمات کلیدی مورد نظرتان را شامل شود و این کلمات را در توضیحات، عنوان و آدرس دهی صفحه بکار ببرید.

 

0

اهمیت توضیحات متا چقدر است؟

محتویات توضیحات متا در نتایج جستجوی گوگل قابل رویت است. زمانیکه سایت شما در میان صفحات بسیار دیگری در گوگل به کاربران اینترنتی نشان داده می شود، تنها توضیحات متا و عنوان صفحه قابل رویت است و همین دو عامل است که به کاربران در انتخاب بهترین نتیجه کمک می کند.

بعنوان مثال اگر شما بدنبال بلیط هواپیما باشید و در میان نتایج توضیحات متا ی صفحه‌ای شامل قیمت باشد، به احتمال زیاد آن سایت را به سایر گزینه‌ها ترجیح میدهید.

درج-اطلاعات-در-توضیحات-متا

درج اطلاعات در توضیحات متا

تعداد کلیک به نسبت نمایش یا نرخ کلیک سایت شما (Click-Through Rate: CTR) در صفحه نتایج جستجوی گوگل تاثیر زیادی بر رتبه بندی شما از نظر گوگل خواهد داشت. هرچه CTR صفحات سایت شما بالاتر باشد در رتبه بندی گوگل جایگاه بهتری خواهید داشت و این امر اهمیت تگ توضیحات متا را بهتر نشان می دهد. تحقیقات جدید سئو نشان می دهد که گوگل در الگوریتم رتبه بندی رنکبرین (RankBrain) خود اهمیت زیادی برای توضیحات متا از جهت افزایش نرخ کلیک CTR قائل است.

نکته: از عوامل تاثیرگذار دیگر بر رتبه سایت شما نرخ پرش یا بانس ریت (Bounce Rate) صفحات سایت است. نرخ پرش یا بانس ریت (Bounce Rate) در واقع درصد افرادی هستند که بلافاصله پس از ورود به یک صفحه از سایت شما از آن خارج می شوند و به صفحه نتایج برمی گردند، این امر به گوگل نشان می دهد که توضیحات متا شما با آنچه در سایت دارید متفاوت است و در رتبه شما تاثیر منفی خواهد داشت.

8 تکنیک سئو کلاه سیاه

5 نکته برای سئو بهتر توضیحات متا

در این بخش نکاتی برای بهینه سازی تگ توضیحات متا و بالابردن CTR به شما معرفی می کنیم.

1- یکتا بودن توضیحات متا

بهترین کار نوشتن توضیحات متا برای صفحه اصلی و صفحات داخلی بصورت مجزا و متفاوت از یکدیگر است. زمانیکه گوگل متوجه یکسان بودن توضیحات متا در چند صفحه می شود آن را در گوگل وبمستر هایلایت می کند، شما می توانید این اطلاعات را در بخش زیر از گوگل وبمستر پیدا کنید:

Google Webmaster Tools > Optimization > HTML Improvements

توضیحات-متا-ی-یکسان-در-گوگل-وبمستر

توضیحات متا ی یکسان در گوگل وبمستر

متفاوت بودن توضیحات متا برای دو صفحه تجربه کاربری (UX) بهتری را برای بازدیدکنندگان سایت شما بهمراه خواهد داشت، با توجه به اینکه هر صفحه محتویات خاص خود را دارد یکسان بودن توضیحات متا معنی منطقی نخواهد داشت. گاهی اوقات نوشتن توضیحات متا برای هر صفحه بصورت جداگانه ممکن نیست، بخصوص برای سایت‌هایی که بیش از 1000 صفحه دارند، در این موارد توضیحات متا را برای صفحه اول و صفحات اصلی سایت خود کامل کنید.

2- تعداد کاراکتر توضیحات متا

تعداد کاراکترهای توضیحات متا هیچ محدودیتی ندارد ولی از آنجایی که گوگل تنها 150 تا 170 کاراکتر را در صفحه نتایج خود از توضیحات متا سایت شما قرار نشان می دهد، با قراردادن کلمات کلیدی خود در ابتدای توضیحات متا آن را بهینه کنید. سعی کنید جملات خود را جذاب نوشته تا احتمال کلیک کاربران بر روی آن‌ها را افزایش دهید.

*تغییر در آذر 96: به تازگی گوگل اعلام کرده است که محدودیت تعداد کاراکتر برای توضیحات متا برداشته شده است و هم اکنون تا 320 کاراکتر در نتایج گوگل نمایش داده می شود. برای اطلاعات بیشتر به مقاله افزایش طول توضیحات متا در نتایج گوگل مراجعه کنید.

3- کلمات کلیدی در توضیحات متا

برای استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات متا محدودیتی وجود ندارد ولی توصیه می شود که بیش از یک یا دو کلمه کلیدی در آن استفاده نکنید. در صفحه نتایج گوگل کلمات کلیدی موجود در تگ توضیحات متا بصورت پررنگ تر نشان داده می شوند و این امر شما را در جذب بازدیدکنندگان بیشتر یاری می کند.

کلمات کلیدی در توضیحات متا

کلمات کلیدی در توضیحات متا

4- از کاراکترهای ریاضی استفاده نکنید

موتورهای جستجو کاراکترهایی مانند +، – و ” را بعنوان کد HTML میشناسد، در صورت استفاده از این حروف در توضیحات متا ممکن است گوگل آن را بعنوان کد شناسایی کند و به کل نادیده بگیرد. برای بهینه کردن توضیحات متا باید از متون ساده استفاده کنید.

5- بازتابی از تجارت شما

توضیحات متا باید به شکلی باشد که در میان رقبا بازدیدکنندگان را به سمت سایت شما بکشد، اطلاعاتی متفاوت و تخصصی مربوط به تجارت خود را در کنار کلمات کلیدی مربوط به آن در توضیحات متا قرار دهید تا محتوای متفاوتی را ارائه داده باشید. به مثال بلیط هواپیما برمی گردیم، اگر تخفیف یا پیشنهاد ویژه‌ای دارید حتما آن را در 160 کاراکتر اول توضیحات متا قرار دهید.

در پایان توجه داشته باشید که با توجه به سیاست‌های جدید گوگل بدون استفاده از توضیحات متا هم امکان موفقیت دارید ولی با استفاده درست از آن شانس بیشتری خواهید داشت.

وبسیما

0

پیوند یکتا و استفاده از خط تیره

موتورهای جستجو خط تیره (–) و خط زیرین (_) را کاملا متفاوت از هم میشناسند. گوگل بطور واضحی مشخص کرده است که استفاده از خط تیره در پیوند یکتا (آدرس صفحات یا URL) در مقایسه با خط زیرین، شناسایی صفحات شما را برای موتور جستجویش آسانتر می کند. می توانید به بلاگ پشتیبانی گوگلپیشنهاد گوگل برای استفاده از خط تیره در پیوند یکتا

پیشنهاد گوگل برای استفاده از خط تیره در پیوند یکتا

در واقع گوگل خط تیره را بعنوان جداکننده کلمات در پیوند یکتا میشناسد ولی خط زیر را شناسایی نمی کند و کلمات را بهم چسبیده تشخیص می دهد. موتورهای جستجو درک متفاوتی نسبت به این دو کاراکتر در پیوندهای یکتا دارند، و این موضوع در تگ عکس‌ها نیز صادق است که تاثیر زیادی بر ایندکس صفحات سایت شما دارد.

برای مثال اگر پیوند یکتا سایت شما شامل عبارت جستجوگر_خودرو_باما (با خط زیر) باشد، موتورهای جستجو آن را بصورت جستجوگرخودروباما (بدون فاصله) شناسایی می کنند. مسلما کسی که این عبارت را در گوگل جستجو می کند کلمات را با فاصله از هم مینویسد، در مقابل اگر شما عبارت را بصورت جستجوگر-خودرو-باما (با خط فاصله) در پیوند یکتا وارد کنید و از کلمات کلیدی صفحه در این آدرس استفاده کنید موتورهای جستجو کلمات را با ترکیبات مختلفی شناسایی می کنند که بعضی از آنها را در پایین به شما نشان میدهیم:

  • جستجوگر خودرو باما
  • جستجوگر خودرو
  • خودرو باما
  • جستجوگر باما
  • جستجوگر
  • خودرو
  • باما
  • جستجوگر-خودرو-باما
  • جستجوگرخودروباما

نتیجتا شانس شما برای حضور در نتایج گوگل با استفاده از خط تیره در پیوند یکتا به شدت افزایش می یابد، اگر همین دلیل برای شما کافی نیست تا از خط تیره استفاده کنید توجه شما را به نکته دیگری جلب می کنیم؛ بطور معمول لینک‌ها در صفحات بصورت آندرلاین یا خط زیر نمایش داده می شوند و اگر شما در پیوند یکتا از خط تیره استفاده کنید کاربران آدرس شما را راحتتر تشخیص می دهند و در وارد کردن آن دچار مشکل نمی شوند به مثال نماسایت توجه کنید:

http://namasite.com/جستجوگر-خودرو-باما/

http://namasite.com/جستجوگر_خودرو_باما/

همانطور که مشاهده می کنید در پیوند یکتا با خط زیر آدرس به درستی دیده نمی شود و کاربران میان دو کلمه را فاصله تشخیص می دهند.

در نظر داشته باشید که گوگل همچنان پیوند یکتا با خط زیر را شناسایی می کند و اگر صفحات شما با این نوع آدرس دهی وضعیت سئو مناسبی دارند آنها را تغییر ندهید و نکات بالا را در صفحات جدید خود رعایت کنید. گوگل در نظر دارد تا در آینده خط زیر را مانند خط تیره برای روباتهای خود قابل فهم کند ولی تا آن زمان رعایت این نکات در پیوند یکتا ضروری بنظر میرسد.

در پایان دقت داشته باشید که استفاده از کلمات فارسی در پیوند یکتا یا همان آدرس صفحات به سئو شما و شناخت بهتر کلمات کلیدی سایتتان کمک می کند ولی با توجه به اینکه گوگل آدرس طولانی تری با استفاده از کاراکترهای انگلیسی برای آن می سازد، استفاده بیش از سه کلمه فارسی در پیوند یکتا توصیه نمی شود؛ پس سعی کنید همراه با کوتاه بودن پیوند یکتا کلمات کلیدی خود را در آن لحاظ کنید.

 

0

سئو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک ورودی وب‌سایت از طریق جستجوی ارگانیک موتورهای جستجو صورت می‌گیرد که افزایش بازدید سایت را به دنبال دارد.

سئو

سئو نقش ویژه‌ای در بهبود رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو دارد و در نتیجه باعث افزایش رتبه و بازدید شما می‌شود. در حال حاضر، همه چیز به صورت آنلاین اتفاق می‌افتد. سئو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک ورودی وب‌سایت از طریق جستجوی ارگانیک موتورهای جستجو صورت می‌گیرد که افزایش بازدید سایت را به دنبال دارد. معروف‌ترین موتور جستجو در جهان،‌ موتور جستجوی گوگل است. بینگ و یاهو نیز از دیگر موتورهای جستجو هستند. زمانی که شما عباراتی را در موتور جستجو سرچ می‌کنید، نتایج در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) نمایش داده‌ می‌شود.

بنابراین شاید شما هم تصمیم گرفته‌اید که به سرعت یک وب‌سایت برای تجارت یا سازمان خود راه‌اندازی کنید. یا، تصمیم گرفته‌اید وب‌سایت موجود خود را احیا کنید. وقتی به دنبال این موضوع هستید مدام با این عبارت "SEO" یا سئو روبرو می‌شوید. این عبارت به چه معنی است؟ در اینجا معنی و نحوه نزدیک شدن به آن را بهتر توضیح خواهیم داد!

نزدیک به 60٪ از کل ترافیک در سایت‌ها مربوط به جستجوی گوگل می‌شود. اگر شما ترافیک سایر موتورهای جستجو محبوب (مانند بینگ، یاهو و یوتیوب) را نیز اضافه کنید، 70٫6٪ کل ترافیک از موتورهای جستجو سرچشمه می‌گیرد و باقی ترافیک وب، از منابعی مانند شبکه‌های اجتماعی و ایمیل‌ها می‌آید.

سئو چیست؟

سئو مخفف "Search Engine Optimization" یا بهینه‌سازی موتور جستجو است. این روش بهینه‌سازی صفحات وب شما برای رسیدن به جایگاه بالا در نتایج جستجوی گوگل یا سایر موتورهای جستجو است. سئو بر بهبود رتبه‌بندی در نتایج جستجوی ارگانیک متمرکز است. اگر وب‌سایتی دارید و می‌خواهید بازدید بیشتری داشته باشید، باید شناخت و رعایت نکات مرتبط با آن بخشی از تلاش‌های بازاریابی شما باشد.

رتبه‌بندی نتایج جستجو کلمات کلیدی توسط الگوریتم گوگل تعیین می‌شود. اگرچه الگوریتم گوگل مخفی باقی مانده است، اما سال‌ها تجربه در جستجوگرها ایده خوبی در مورد عوامل مهم رتبه‌بندی ایجاد کرده است. از نظر ما، عوامل موجود در الگوریتم گوگل را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

فاکتورهای سئو داخلی

رتبه‌بندی وب‌سایت شما تا حدودی توسط عوامل موجود در صفحه تعیین می‌شود. فاکتورهای سئو داخلی همه مواردی هستند که می‌توانید از طریق وب‌سایت واقعی خود تحت تأثیر قرار دهید. این عوامل شامل جنبه‌های فنی (به عنوان مثال کیفیت کد و سرعت سایت شما) و جنبه‌های مربوط به محتوا، مانند ساختار وب‌سایت شما یا کیفیت کپی در وب‌سایت شما است. این‌ها همه فاکتورهای مهم سئو داخلی هستند.

عوامل سئو خارجی

علاوه بر تکنیک های سئو داخلی، عوامل سئو خارجی نیز وجود دارد. این عوامل شامل لینک‌هایی از وب‌سایت‌های دیگر، توجه رسانه‌های اجتماعی و سایر فعالیت‌های بازاریابی خارج از وب سایت خودتان است. تحت تأثیر قرار دادن این عوامل سئو خارجی می‌تواند دشوار باشد. مهم‌ترین این فاکتورهای خارج از صفحه تعداد و کیفیت لینک‌هایی است که به سمت سایت شما هدایت می‌شوند. هرچه سایت‌های مرتبط و با کیفیت بیشتر به وب‌سایت شما لینک شوند، موقعیت شما در گوگل بالاتر خواهد بود.

یکی دیگر از فاکتورهای خارج از صفحه، رقابت شما در رابطه با تجارت خاص شماست. در بعضی موارد، داشتن رتبه بالاتر بسیار دشوارتر از بعضی دیگر است. از این رو رقابت‌پذیری بازار شما نیز در شانس رتبه‌بندی شما تأثیر به سزایی دارد.

سئو جامع (Holistic SEO)

سئو جامع یکی از اساسی‌ترین نکاتی است که شما حتما باید آن را شناخته و اصول آن را رعایت نمایید. این بدان معنی است که هدف اصلی شما باید ایجاد و نگهداری بهترین وب‌سایت ممکن باشد. سعی نکنید گوگل را گول بزنید، اما از یک استراتژی بلندمدت و پایدار استفاده کنید. اگر وب‌سایت شما از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد به طور خودکار رتبه‌بندی می‌شود. گوگل می‌خواهد کاربران خود را به مکان مناسب برساند، زیرا ماموریت آن این است که تمام اطلاعات آنلاین جهان را فهرست بندی کند و آنها را به صورت جهانی قابل دسترسی و مفید کند.

علاوه بر این، البته گوگل می‌خواهد درآمد کسب کند. برای دستیابی به این هدف، آنها باید اطمینان حاصل کنند که مردم همچنان از گوگل استفاده می‌کنند. این بدان معنی است که آنها باید نتایج مورد نظر خود را به مردم نشان دهند. بنابراین اگر وب‌سایت شما در بازار شما بهترین است، گوگل می‌خواهد در نتایج بالاترین رتبه را به سایت شما بدهد.

رتبه‌بندی خوب و دائمی در گوگل نیاز به یک استراتژی سئو گسترده‌تری دارد که بر هر جنبه از وب‌سایت شما و بازاریابی آن متمرکز باشد. جنبه فنی، تجربه کاربری (UX)، محتوای وب‌سایت شما: همه باید درجه یک باشند. برای اینکه رتبه‌بندی خوبی در گوگل داشته باشید، باید روشی جامع برای سئو ایجاد کنید.

امروزه به جهت آسانی کارکرد و سادگی بسیار وردپرس یکی از قالب‌هایی است که بسیار استفاده می‌شود و ما در آنی آی تی گستر به صورت تخصصی به دلیل مزایای وردپرس به سئو این مجموعه از سایت‌ها می‌پردازیم. به صورت کلی می‌توان گفت که بهبود سایت وردپرس یا غیر وردپرسی شامل ایجاد محتوای با کیفیت بالا، سئو محتوا برای کلمات کلیدی خاص، ایجاد لینک داخلی و خارجی و بهبود عملکرد سایت از نظر فنی می‌باشد. سئو بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای دستیابی به جایگاه بالا در نتایج جستجوی گوگل یا موتور جستجوی دیگر است. در آنی آی تی، ما معتقدیم که سئو جامع بهترین راه برای رتبه‌بندی وب‌سایت شما است زیرا شما بر جذاب سازی هر جنبه ای از سایت خود تمرکز می‌کنید. از هیچ  روش کلاهبرداری و سئو کلاه سیاه استفاده نکنید، زیرا در نهایت، این نتایج منفی برای رتبه‌بندی شما به همراه خواهد داشت. در عوض، با در نظر گرفتن کاربر خود، سئو پایدار را تمرین کنید و در دراز مدت از این مزیت بهره‌مند خواهید شد.

منبع: سایت تجارت نیوز

 

0

تابحال به این موضوع فکر کرده اید که چه چیزی سایت را به صفحه ی اول گوگل می رساند؟ یا اصلا چگونه گوگل متوجه می شود یک سایت با محتوای مذکور وجود دارد؟ یا اینکه از میان تمامی روش هایی که برای افزایش رتبه سایت شما وجود دارد، کدام یک بهتر است؟ پاسخ تمامی این سوالات در کلمات کلیدی خلاصه شده است.

همانطور که می دانید قلب هر سایتی را سئوی آن تشکیل می دهد و با اطمینان می توان گفت یک سایت بدون سئو کاملا بی ارزش و متروکه محسوب می شود. چرا که این انتخاب کلمه کلیدی مناسب است که وب سایت شما را معرفی می کنند و در معرض دید ربات های گوگل قرار می دهند. ربات های گوگل هم متناسب با کلمات کلیدی شما، وب سایت را رتبه بندی می کنند. اما سوال این است که چرا برخی از این وب سایت ها در صفحه ی اول گوگل می باشند و برخی در نتایج برتر گوگل ظاهر می شوند؟ در واقع تمامی کلمات کلیدی برای افزایش رتبه ی سئو استفاده می شوند اما برخی از آن ها در نتایج برتر گوگل ظاهر می شوند و برخی دیگر از نظر گوگل ارزشی ندارند.

سئو

منظور از چگالی کلمه ی کلیدی چیست؟ چگالی انتخاب کلمه کلیدی مناسب را کاربران تعیین می کنند. این عدد میزان جستجوی کاربران را نشان می دهد. برخی از کلمات کلیدی مانند “طراحی سایت” پر سرچ هستند و در نتیجه برای ربات های گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند. اما برخی دیگر از کلمات کلیدی به تعداد بسیار کمی سرچ می شوند و این کلمات از نظر گوگل اهمیت بالایی ندارند. حال می خواهیم به شما آموزش دهیم که برای وب سایت خود چه کلمات کلیدی را انتخاب کنید که بهترین و بیشترین نتیجه را دریافت کنید. با ما همراه باشید.

0

این روزها کمتر کسی را می‌توان یافت که عبارت "تولید محتوا" را نشنیده باشد. چه به هنگام وبگردی روزمره (تولید محتوای سایت)، چه در حین چک کردن شبکه‌های اجتماعی، این عبارت زیاد به چشم می‌خورد. تولید محتوا که در حال حاضر یکی از رایج‌ترین اصطلاحات به شمار می‌رود، به معنی گردآوری، تدوین و خلق اطلاعات در مورد موضوعات مشخص در جهت ارائه به مخاطبان خاص (اصطلاحاً مخاطب هدف) است؛ این اطلاعات از طریق کانال‌های مختلف مانند وبسایت ها و شبکه‌های اجتماعی و به اشکال مختلف مانند متن، تصویر، صوت و ویدیو منتشر می‌شود. 

با وجود سادگی تعریف، سؤالات زیادی پیرامون تولید محتوای سایت وجود دارد؛ مثل اینکه تولید محتوا برای سایت چه ضرورتی داره؟ یا محتوای مناسب را به چه صورت باید نگارش کرد؟ اصول سئو در تولید محتوا به چه صورت باید به کار گرفته شوند؟ و…

در ادامه به پاسخ هر کدام از این سؤال‌ها می‌پردازیم.

0

شاید تا به حال خیلی‌ها به اهمیت سئو سایت آن چنان که باید توجه و دقت نداشته‌اند. امروزه طراحی سایت به قدری آسان و راحت شده است که حتی با سرچ در گوگل و یوتیوب آموزش طراحی سایت در دسترس همگی قرار می‌گیرد و بدون نیاز به شرکت در کلاس می‌توان سایت را در هر فرم و قالبی طراحی کرد.

اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا سایت را همه می‌توانند ببینند یا خیر؟ بهتر است با یک مثال جلو برویم. فرض کنید شخصی سایت فروش آنلاین ساعت دارد، بعد از اینکه سایت خود را آماده کرد آیا هر کاربری که در گوگل فروش ساعت را جستجو می‌کند، سایت او پیشنهاد می‌شود؟ آیا در صفحه اول گوگل سایت وجود دارد؟ جواب این سوال به طور قاطعانه منفی است.

وقتی که هیچ کدام از مراحل سئو انجام نشده باشد چطور می توان توقع بودن در صفحه اول گوگل و یا پیشنهاد شدن توسط آن به کاربران را داشت؟

در ضمن سئو، کاری نیست که با انجام دادن قسمت‌هایی از آن در مدت کوتاه و به سرعت بتوان جایگاهی در گوگل داشت. سئو کاری زمان‌بر و دقیق است که اگر فردی مبتدی آن را انجام دهد ممکن است مشکلاتی برای سایت به وجود آورد و یا حتی باعث هشدار به گوگل جهت مخرب بودن آن شود.

در نتیجه می‌توان دریافت که سئو سایت کاری به شدت دقیق و حساس است. از آنجائیکه شما در برابر ربات گوگل هستید و این ربات بر اساس معیارهائی همچون جستجوی کاربران بر روی کلمات و میزان ماندگاری افراد در یک سایت و الگوریتم‌های مشخص دیگری که در حال رتبه‌بندی سایتها هستند، عمل می کند، پس باید این الگوریتم‌ها را شناخت تا طبق هرآنچه که مد نظر ربات‌ها است سایت خود را بهینه نمائید.

تجربه نشان داده است که کاربران هر چیزی را که در گوگل جستجو می‌کنند نهایتا تا صفحه سوم ممکن است به دنبال آن بگردند چون میدانند اگر آن موضوع موجود بود در همان صفحات اول و یا صفحه دوم می‌توانستند مطلب مورد نظر خود را پیدا کنند بنابراین به جای گشتن در صفحات دیگر، کلمه جستجوی خود را تغییر می‌دهند. یعنی اگر ساعت مچی را سرچ کرده باشند و به نتیجه دلخواهی که در ذهن دارند نرسیده باشند، ممکن است کلمه خود را به کلمه دیگری مانند "ساعت مچی دیجیتالی" تغییر دهند. یعنی تنها با اضافه کردن یک کلمه "دیجیتالی"، در سایت‌های اول و دوم به آنچه که می‌خواهند می‌رسند. پس اهمیت سئو و تاثیر آن بر کسب و کار را اینجا می‌توان متوجه شد.

امروزه کسب و کارهای آنلاین در زمینه‌های مختلفی به وجود آمده است. یعنی دیگر فرد احتیاجی به خرید حضوری ندارد و می‌تواند از طریق شبکه‌های مجازی و سایت اقدام به خرید کند. شاید شخصی با خود فکر کند به جای یادگیری طراحی سایت و انجام سئو و یا پرداختن مبلغی بابت حضور در کلاس می‌توان با راه اندازی یک صفحه مثلا در اینستاگرام بدون هزینه‌ای کسب‌وکار خود را راه اندازی و کسب درآمد کند، اما این روش همیشه و برای هر نوع شغلی نمی‌تواند مناسب باشد و منجر به فروش گردد.

هدف از سئو به این صورت است که وقتی کاربری دنبال کلمه کلیدی خاصی است و آن را جستجو می کند به کلمه کلیدی و سایت شما برسد و از سایت شما بازدید نموده و باعث شود سایت و یا فروشگاه اینترنتی شما در نزد موتورهای جستجو اعتبار بیشتری کسب نماید و در نتیجه باعث افزایش سود شما شود.

مدیران سایت ها و فروشگاههای اینترنتی مسلما از قدرت سئو بیشتر از کاربران در جریان هستند و این را می دانند که سئو در کسب و کارشان چقدر تاثیر دارد و از این نکته باخبرند که اگر سایتشان را برای موتورهای جستجو بهینه سازی نکنند حتی اگر دارای محصولات قدرتمندی باشند باز هم نمی توانند فروش خوبی داشته باشند.

سئو

مساله سئو با بازاریابی اینترنتی چه تفاوتی دارد؟

بازاریابی دارای شاخه های زیادیست که می توان گفت سئو یکی از ابزار های مهم برای رشد و رونق در کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی می باشد. همچنین از جمله ابزارهای دیگری که می توان گفت که میزان تاثیر گذاری آنها با سئو برابری می کنند شبکه های اجتماعی، ایمیل و استراتژی محتوا هستند.

هر کس که به راه اندازی یک وب سایت اقدام می کند مسلماً در حال ایجاد یک کسب و کار اینترنتی می باشد که باید در این میدان با هزاران رقیب و سایت مشابه و شاید بهتر از خود رقابت کند که می توان گفت سئو بهترین ابزار برای رقابت و پیروزی است.

سئو دارای دو بخش اساسی است: قسمت اول سئو شما را به موتورهای جستجو معرفی کند و جایگاهتان را بهتر می کند و بخش دوم مربوط به بعد از ورود بازدیدکنندگان و کاربران به سایتتان می باشد که باید نهایت رضایتشان را جلب نماید.

دلیل نیاز داشتن فروشگاه و سایت اینترنتی به سئو چیست؟

آمارها نشان از این دارند که یکی از راههای جذب مشتری و بیننده به سایت، دو مبحث سئو و بهینه سازی سایت می باشد. حدود نزدیک به 89 درصد از کاربران اینترنتی از موتورهای جستجو برای رسیدن به اهدافشان استفاده می کنند، بنابراین عدم توجه به سئو و اصول آن باعث از دست دادن حجم عظیمی از کاربران اینترنتی می شود.

مسلماً وقتی فروشنده ای توانسته است توجه دیگران را جلب کند تا بتواند در دسترس و دید افراد باشد، زمانیکه در کلمه "سایت و فروشگاه اینترنتی" در لیست بالای گوگل قرار بگیرد مسلماً نگاهها و توجهات عده زیادی را به سمت خودش جلب می کند و می تواند فروش بیشتر و بهتری داشته باشد. این مساله قرار گرفتن در صفحات اول موتورهای جستجو دقیقاً همان کاری است که رقبای شما انجام می دهند. یعنی به فکر بهینه سازی سایت و استفاده از تاثیرات مثبت سئو در عملکرد و فروش محصولات خودشان هستند.

بعضی از سایت ها هم هستند که جایگاه متوسطی در بین نتایج گوگل و دیگر سایت ها دارند و به همین وضعیت خودشان بسنده می کنند در صورتی که اگر به مفهوم و تاثیر عملکرد گوگل توجه کنند مطمئناً قادر خواهند بود جایگاه بهتری را کسب نمایند.

ماندگاری عملکرد سئو به صرفه تر و بیشتر از تبلیغات

در دنیای اینترنت و خصوصاً کسب و کارهای اینترنتی برای دیده شدن و مطرح شدن روش ها و راهکارهای فراوانی وجود دارد مانند تبلیغات بنری و شبکه های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و… که برای بهره مندی و استفاده بیشتر از هر کدام باید یک هدف بلند مدت همراه با استراتژی مخصوص به خودشان را داشته باشید.

منبع: سایت سئو لایت و سایت اخبار رسمی