امروز جمعه 20 تیر 1404
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 31 صفحه

ارزیابی جامعه اهمیت ارزیابی جامعه و تجزیه و تحلیل وضعیت موجود:
آموزش
نقطه مرجع
بازخورد برای کارکنان بهداشتی
سند زمینه ای بخش بهداشت ابعاد و زمینه های تجزیه و تحلیل وضعیت موجود
1- نیازهای بهداشتی
2- خدمات و منابع
3- محیط سیاسی و خط مشی های کلی ملی Community Assessment Wheel physical
environment recreation education safety & transportation politics &government health & social services communication economics core Ways to get community data Analyze census tract and vital statistics data
Attend community meetings (PTA, citizen groups, etc)
Conduct windshield survey
Attend Board of Health meeting or other policy-focused meeting
Shop in district to determine cost of essentials More ways to get data Identify location of community resources:
clinics
recreational facilities
churches
schools
shopping areas
Make field visits with community workers
Participant-observation Community AssessmentData Gathering demographic data
vital statistics
institutional data Core Data History
Demographics
Age & *
Ethnic distribution
Vital statistics
births
deaths
age
leading causes Library, historical society, census, planning board, chamber of commerce
Local and state health department
Census Bureau Community AssessmentDetermination of Meaning Ask
Listen
Understand Physical Environment Analogous to the Physical Examination
Inspection observe
Auscultation listen
Vital signs climate, terrain, life signs
Systems review social systems, businesses, hangouts
Lab studies almanac, census, surveys Health & Social Systems Services inside and outside of the community
fees, hours
patterns of services (new or discontinued services)
resources (personnel, space, budget)
statistics (number of users)
accessibility, acceptability of services Economics Financial characteristics of households
median household income
per capita income
% in poverty
Labor force characteristics
% employed or unemployed
occupational categories
technical
service
etc Safety & Transportation Protection Services:
police, fire, sanitation, air quality
Transportation:
Private & public Politics & Government Form of Government (official)
Voting patterns
Political involvement
Other sources of power
business organizations
C.O.P.S.
“gray panthers” Communication Formal
Newspapers
Radio
Telephone service
Informal
bulletin boards, posters, telephone poles
newsletters, “unofficial” neighborhood papers
Dissemination

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 28 صفحه

ارزیابی زیست محیطی سدها دانشجو: خلاصه بحران کم آبی در آینده نه چندان دور از مواردیست که ذهن جهانیان را به خود مشغول کرده و این امر درکنار مسئله تولید انرژی موجب پیدایش علم مهندسی سد شده است ولی ارزشهای بدست آمده در نتیجه احداث سد بایستی دربرابر اثرات منفی آن موازنه گردند. سدها درمراحل مختلف احداث، بهره برداری و پایان عمر مفید خود تاثیرات عمیقی بر محیط زیست برجای خواهند گذاشت. واقعیت امر اینست که در بیشتر سدهای احداث شده در کشورمان، بررسی اثرات زیست محیطی بطورکامل درنظر گرفته نشده است. مقدمه: احداث سدهای بزرگ بواسطه مزایای اجتماعی و هزینه های زیاد آنها یک مسئله بحث برانگیز شده است. ارزشهای کنترل سیلاب، تامین منابع آب، تولید برق، استفاده های ورزشی تفریحی و غیره باید درمقابل تغییر اکوسیستمها، زه دار شدن اراضی کشاورزی، بالا آمدن سطح آب زیرزمینی، عوض شدن کیفیت آب خروجی و دیگر اثرات منفی زیست محیطی آنها موازنه گردند.
در طی سالهای اخیر اثرات زیست محیطی توانسته همپای سایر مسائل در توجیه پذیری طرحها دخالت نموده و اجرای پروژه را ممکن و یا غیرممکن سازد متاسفانه در بیشتر سدهای احداث شده در کشورمان بصورت جامع به بررسی اثرات زیست محیطی پرداخته نشده است. اگر مطالعه وبررسی اثرات زیست محیطی بصورت صحیح انجام میگرفت، هم اکنون علاوه بر رفع مشکلاتی که در بعضی از سدها وجود دارد می توانست اطلاعات مفیدی در این خصوص در اختیار متخصصین داخلی قرار دهد تا در پروژه های احداث دیگر سدها این موارد لحاظ گردد. تعریف ارزیابی زیست محیطیEIA ارزیابی اثرات زیست محیطی عبارت است از فرایند و جریان بررسی و مطالعات رسمی جهت پیش بینی اثرات فعالیت ها و عملکردهای یک پروژه بر محیط زیست , سلامت انسان ها و رفاه اجتماعی و یا به عبارت دیگر شناسایی و ارزیابی سیستماتیک پیامدهای پروژه ها , برنامه ها و طرح ها بر اجزای فیزیکی ,شیمیایی ,بیولوژیکی ,فرهنگی و اقتصادی,اجتماعی محیط زیست است. بنابراین ارزیابی اثرات محیط زیست به عنوان یک ابزار برنامه ریزی, اثرات مثبت و منفی یک پروژه را بر روی محیط زیست مشخص می نماید. ارزیابی اثرات زیست محیطی,یک برنامه پایش محیط زیست را با استفاده از شاخص های زیست محیطی متناسب برقرار و به اجرا در می آوردتا بهره برداری از پروژه به نحوی صورت پذیرد که اثرات مخربی را از خود بر جای نگذارد.
به طور کلی کلمه محیط زیست در مفهوم گسترده آن شامل مواردی از قبیل مردم ,اراضی, محل زندگی و اقتصاد می باشد که تاثیر سدها و مخازن در آنها یک امر مسلم اجتناب ناپذیر است. اثرات زیست محیطی سدها را به طور کلی تاثیرگذاری محیط بر دریاچه سد و اثر متقابل این سازه ودریاچه را شامل می شود و مورد بررسی قرار می دهد. اهداف، ضرورت و فواید ارزیابی اثرات زیست محیطی سدها هدف از انجام مطالعه ارزیابی اثرات زیست محیطی طرح های توسعه منابع آب اطمینان یافتن از رعایت سیاست ها و اهداف تعیین شده در برنامه ها و فعالیت های پروژه در راستای ضوابط , معیارها, قوانین و مقررات زیست محیطی می باشد. بنابراین با انجام این گونه مطالعات, روند اجرای پروژه های توسعه منابع آب همسو با اهداف توسعه پایدار گردیده و نهایتا موجب بهره برداری بهینه از منابع آبی کشور با حداقل آثار سوء زیست محیطی در راستای دست یابی به اهداف مدیریت...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 71 صفحه

ارزیابی سریع بهداشتی در جمعیتهای پناهنده و آوارگان مقدمه:
به منظور برنامه ریزی و کمک به جمعیت آسیب دیده، آگاهی از وضعیت بهداشتی و برآورد نیازهای آنها در حوزه حیاتی معین اجتناب ناپذیر است.
بنابراین جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به جمعیت شناسی، مرگ و میر، ابتلاء وضعیت تغذیه ای و وضعیت ایمنی سازی و همین طور منابع غذا، آب و بهسازی منابع مورد نظر ضروری است.
در این مبحث که ارزیابی سریع بهداشتی (RHA) نامیده می شود بررسی شود تا نیروهای امدادی بتوانند با ارزیابی فوری از وضعیت بهداشتی یک جمعیت آسیب دیده یا آواره که شامل اجزاء بهداشتی یک جمعیت را که عبارت است از:
چهار چوب ارزیابی سریع بهداشتی
معرفی اهداف و روشها
ارزیابی میدانی و شاخص های مربوطه
توصیه های لازم برای انجام ارزیابی
می‌باشد برآورد نموده تا با برنامه ریزی مناسب ارائه خدمات لازم بهداشتی را بنمایند.
چهارچوب ارزیابی های سریع بهداشتی: در حال حاضر با توجه بحران های منطقه ای و حوادثی که در جهان رخ می دهد آواره و پناهنده زیادی در جهان وجود دارد آوارگی وسیع جمعیت اغلب با مرگ و میر بالا بویژه در گروههای آسیب پذیر نظیر کودکان زیر 5 سال همراه می باشد، علل اصلی مرگ اغلب سرخک، عفونت های حاد تنفسی، اسهال، مالاریا و یا سوء تغذیه می باشند. در مرحله بحرانی جابجایی جمعیت، هدف، کاهش هر چه سریعتر مرگ و میر ناشی از این جابجایی است. از این رو اولویتهای عملی زیر بایستی انجام پذیرد:
ارزیابی سریع وضعیت بهداشت جمعیت
واکسیناسیون وسیع بر علیه سرخک
تأمین آب و اجرای اقدامات بهسازی
تأمین غذا و اجرای برنامه های بازتوانی تغذیه ای ویژه
تأمین پناهگاه و انرژی
مراقبت درمانی مبتنی بر تأمین داروهای اساسی و بکار گیری پروتکل های درمانی استاندارد
برنامه های کنترل بیماریهای اسهالی و همه گیریها
سیستم های اطلاعات بهداشتی(HIS)
ارزیابی منابع انسانی و آموزش کارکنان بهداشتی واحدهای محیطی
هماهنگی عملیات در بخشهای مختلف
جایگاه ارزیابی بهداشتی:
معمولاً ارزیابی بهداشتی در آغاز مداخله، همزمان با اجرای عملیات کمکهای اولیه (تأمین آب، واکسیناسیون سرخک) انجام می گیرد.
بایستی داده های مربوط به اندازه جمعیت، اولویت های بهداشتی و نیازهای اولیه را جهت تطبیق مداخله و ارزیابی نتایج آن را سریعاً جمع آوری نمود.
داده های مورد نیاز در ارزیابی سریع بهداشتی: در این بخش داده های اصلی که در جریان ارزیابی سریع بهداشتی جمع آوری می گردد مورد بحث قرار می گیرند، تعیین شاخص های در دسترس با در نظر گرفتن روند کلی مورد استفاده و متناسب با شرایط منطقه ای فراهم می شود.
جمعیت شناسی: تعداد کل پناهندگان یا افراد آواره یا آسیب دیده ابعاد مشکل را نشان می دهد و امکان برنامه ریزی مداخله ای (مقدار آب، غذا و غیره) را فراهم می سازد به همین دلیل اینکه برنامه های خاص برای گروههای معینی وجود دارد (کودکان زیر 5 سال، زنان حامله، افراد مسن و غیره) تعیین ساختار جمعیت ضروری است. تعداد جمعیت در تعیین مخرج کسر و محاسبه تعدادی از شاخص های بهداشتی نظیر میزان مرگ نیز کاربرد دارد.
مرگ و میر:
در فوریتها مرگ و میر شاخصی است که به بهترین شکل...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 27 صفحه


ارزیابی سود و زیان
در پژوهش های پزشکی
در هر اقدام
متناسب با درک و عقل
با هر زمینه فکری و اعتقادی اهمیت مضاعف
ارزیابی سود و زیان در بهداشت و درمان
درمان
پژوهش
«...واللّه لو اعطیت الاقالیم السبعه بما تحت افلاکها علی ان اعصی الله فی نمله اسلبها جلب شعیره ما فعلته»
به خدا اگر هفت اقلیم را با آنچه زیر آسمانهاست به من دهند، تا خدا را نافرمانی نمایم و پوست جوی را از مورچه‌ای به ناروا بربایم، چنین نخواهم کرد.
نهج البلاغه امام علی (ع)، خطبه 224، ترجمه دکتر سید جعفری شهیدی، انتشارات علمی و فرهنگی، 1374 تبیین ارزشی سود و زیان
هدف
مدل پیشنهادی جامع
درباره ارزیابی سود و زیان مناظر ارزیابی
ابعاد هر منظر ابعاد ارزیابی سود و ضرر از منظر محقق حق الناس، هزینه از بیت المال، قداست حیات، قداست آبروی افراد... ارتقای شغلی، شهرت، احترام اجتماعی،... تولید علم، خدمت به جامعه، نجات جان بیماران، معنوی: اجتماعی مشکلات حقوقی، سوء شهرت... اقتصادی درآمد مستقیم، درآمد حاصل از نتایج، حمایت شرکت‎های دارویی،... هزینه‎های قابل پیش بینی، هزینه‎های غیر قابل پیش بینی... روانی اعتماد به نفس، لذت حل مشکل پژوهشهای با گروه های خاص،فرسودگی عاطفی،. جسمی ابعاد ارزیابی سود و ضرر از منظر سوژه پژوهش آسیب به خود، شهرت،محبوبیت. کمک به تولید علم، کمک به نجات بیماران معنوی: اجتماعی بدنامی، انزوا، اقتصادی دریافت به واسطه همکاری در طرح، رفع ناتوانی، هزینه های تحمیلی همکاری در طرح، هزینه عوارض،... روانی احساس مفید بودن، حس حق شناسی نسبت به پزشک با استاد، استرس آزمایشات مکرر،
استرس عوارض ناخواسته، جسمی درمان آسیب در اثر تعویق درمان
آسیب در اثر عوارض درمان جدید فلسفه ترکیب کمیته اخلاق در پژوهش:
ریاست دانشگاه: سیاستگذاری
عالم دینی: مذهبی
حقوقدان: حقوقی
معاون پژوهشی: مدیریت
اپیدمیولوژی، محقق برجسته: علمی – پژوهشی
فرد غیر حرفه ای(عا می): باورها – سنت ها و... دوازده اصل از اصول 26 گانه به موضوع ارزیابی سود و زیان توجه دارد.
تحمیل خطر مضاعف به سوژه پژوهش با هیچ توجیهی پذیرفتنی نیست.
اصل دوم) هیچ توجیهی برای به مخاطره انداختن بی مورد یک انسان و یا محدود کردن اختیارات وی وجود ندارد.
اصل سیزدهم) تحقیق بر روی «انسان» فقط در صورتی توجیه پذیر است که مزایای بیشتری از خطرات بالقوه تحقیق باشد. داوری این امر بر عهده کمیته اخلاق در تحقیقات پزشکی می باشد که با کمک نظرات متخصصین مربوطه به نتیجه در این بابت می رسد.
اصل چهاردهم) در تحقیقات غیر درمانی، سطح آسیبی که فرد مورد مطالعه در معرض آن قرار می گیرد نباید بیشتر از آن چه باشد که به طور عادی در زندگی روزمره خود با آن مواجه می شود.
موقعیت ممتاز سوژه پژوهش
اصل هشتم) شرکت کننده باید بداند که می تواند هر لحظه که بخواهد از بررسی کنار بکشد و باید درباره خطرات و زیان های بالقوه ناشی از ترک (زودرس) بررسی آگاه و پشتیبانی شود.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 59 صفحه

به نام خدا

ارزیابی و شبیه سازی آنتنهای موبایل
فهرست فصل اول - مشخصات تشعشعی یک آنتن
فصل دوم- آنتن های تلفن همراه
فصل سوم – توصیف کیفی و تحلیل عملکرد آنتن PIFA
فصل چهارم – نحوه طراحی آنتن PIFA در این تحقیق فصل 1- مشخصات تشعشعی یک آنتن تقسیم بندی نواحی اطراف یک آنتن
شدت تشعشعی آنتن
نمودارهای تشعشعی
پهنای تابه نیم توان (HPBW)
VSWR و پهنای باند فرکانسی یک آنتن
بهره جهتی آنتن
سمتگرایی
بازده تشعشعی آنتن
بهره یا گین آنتن (g)
امپدانس ورودی آنتن
قطبش موج فصل 2- آنتن های تلفن همراه انواع آنتنهای موبایل
آنتنهای سیمی و روند تکاملی آنتن PIFA
یک روش ساده برای بهبود پهنای باند آنتن با حجم ثابت
13 12 14 فصل 3- توصیف کیفی و تحلیل عملکرد آنتن PIFA آنتن و پیکربندی پورت زمین
تحلیل آنتن PIFA با استفاده از مدل خط انتقال
روش تحلیل عملکرد آنتن PIFA در این پژوهش
شبیه سازی یک آنتن مونوپل به کمک نرم افزار HFSS 15 18 24 16 فصل 4- نحوه طراحی آنتن PIFA در این تحقیق مقدمه
طراحی اولیه آنتن
تبدیل آنتن PIFA تک باند به دو باند
بهینه سازی آنتن طراحی شده
اثر حضور باطری در مشخصات تشعشعی آنتن 25 26 35 39 49 پایان - توان تشعشع شده از یک آنتن در واحد زاویه فضایی، شدت تشعشعی U (وات بر استرادیان) خوانده میشود.
- با حرکت یک آنتن کاوشگردر یک فاصله ثابت حول یک آنتن آزمون می توان نمودار تشعشعی را بصورت یک تابع مختصات زاویه اندازه گیری کرد. هر نمودار تشعشعی در صفحات ثابت موسوم به یک نمودار تشعشعی صفحه E است زیرا بردار الکتریکی کاملا در آن قرار دارد. نمودار تشعشی در یک صفحه عمود بر صفحه E که از وسط دوقطبی آزمون می گذرد (صفحه xy) موسوم به نمودار تشعشعی صفحه H است، زیرا بردار میدان مغناطیسی کاملا در آن جای دارد. HPBW بصورت فاصله زاویه ای بین دو نقطه روی تابه اصلی
در پرتو توان بوده که اندازه توان نصف حداکثر اندازه آن است. نسبت موج ساکن ولتاژدر طول خط انتقال، بصورت نسبت ماکزیمم دامنه ولتاژ به می نیمم دامنه ولتاژ در خط vswr نام دارد. بهره جهتی به صورت نسبت شدت تشعشع در یک جهت معین به شدت تشعشع متوسط تعریف میشود.
سمتگرایی بسادگی به صورت حداکثر اندازه بهره جهتی تعریف میشود
بازده تشعشعی آنتن
نسبت توان تشعشع کل به توان ورودی کل است که تلفات درون ساختار آنتن را شامل میگردد. امپدانس ورودی آنتن عددی است مختلط که دو جزء حقیقی و موهومیدارد
قطبش موج نحوه تغییرات میدان الکتریکی را در یک نقطه از فضا مشخص می‌کند دوپارامتر سمتگرایی و بازده تشعشعی آنتن را به هم مربوط میکند آنتن شلاقی Whip
پیچشی و فنر مانند
وایپ مارپیچی با باند دوگانه
آنتنهای اولیه درونی
آنتنهای درونی دو باند
آنتنهای 4 باند و 3 باند و 5 باند
آنتنهای مرکب
طرحهای چند ورودی، چند خروجی مونوپل
L– معکوس
F- معکوس (IFA)
F - معکوس صفحه ای (PIFA) آنتنهای سیمی و روند تکاملی آنتن PIFA آنتن و پیکربندی پورت زمین آنتن و پیکربندی پورت زمین مدل خط انتقال برای آنتن PIFA مشخصات...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 253 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم ارزیابی کار و زمان مقدمه
فصل اول- تاریخچه
فصل دوم- مطالعه روش
فصل سوم- تجزیه و تحلیل عملیات و پیشنهاد روشهای بهبود یافته
فصل چهارم- روشهای زمان سنجی مستقیم
فصل پنجم- سیستمهای زمان سنجی پیشرفته فهرست مقدمه اهداف
آشنایی با:
تاریخچه مطالعه کار و زمان سنجی
نحوه مطالعه روش
ابزار مطالعه روش
تجزیه و تحلیل عملیات در کارهای صنعتی و خدماتی
بالانس کار
مطالعه حرکت و مکانیزه کردن
روشهای زمان سنجی مقدمه جایگاه درس در رشته مهندسی صنایع
ارزیابی کار و زمان از زیربنایی ترین و اساسی ترین دروس رشته مهندسی صنایع و پیش نیاز یک شاخه مهم از دروس این رشته می باشد.
دانشی است که در کلیه واحدهای تولیدی و صنعتی و حتی خدماتی جهت بالابردن بهره وری در فرآیند, مورد نیاز مهندسین صنایع می باشد. مقدمه کاربردهای ارزیابی کار و زمان
افزایش بهره وری
تجزیه و تحلیل کارایی عملیان
تعیین استانداردهای انجام کار جهت برنامه ریزی و کنترل موثر تولید
یکی از موثرترین ابزار تحقیقاتی و کنترلی مدیریت بر روی کارایی افراد و سازمان مقدمه موضوع ارزیابی کار و زمان
ثبت سیستماتیک وقایع (در قالب جداول) و راه های موجود و پیشنهاد شده برای انجام کار و مقایسه آنها با معیارهای اقتصادی.
مجموعه تکنیکهایی برای بررسی، ثبت و مطالعه عملکرد جاری و بهبود و توسعه آن مقدمه تاریخچه فصل اول زمان سنجی
فردریک تیلور (1881) پدر علم زمان سنجی
تیلور امیدوار بود که با مطالعات زمان سنجی بتواند مقدار کاری را که یک نفر در روز انجام می دهد را محاسبه نماید و مشخص نماید که چه نسبتی از نیروی کار یک شخص بکار گرفته می شود.
تیلور در سال 1883 با روش سیستماتیک مطالعه کار توانست یک کار مشخص را به عناصری تقسیم کرده و تک تک این عناصر را بررسی کند. تاریخچه
زمان سنجی یک عنصر در مدیریت علمی است که می تواند مهارت مدیریت را از مدیران به افراد انتقال دهد.
Taylor, 1883 تاریخچه مطالعه حرکت
به دنبال نظریات تیلور مبنی بر لزوم تجزیه و تحلیل حرکات، فرانک گیلبرت و لیلیان گیلبرت کوششهای فراوانی صرف پایه گذاری و توسعه روش علمی تجزیه و تحلیل حرکات کردند.
تجزیه و تحلیل حرکات به عنوان یکی از فنون ساده کردن کار و یکی از ملزومات اندازه گیری کار می باشد.
Gilberth, 1885 تاریخچه مطالعه حرکات جزئی
فن مطالعه جزئیات حرکات برای اولین توسط گیلبرت در سال 1912 بکار گرفته شد.
مطالعه جزئیات حرکات عبارتست از بررسی اجزاء اساسی یا حرکات جزئی یک عمل با استفاده از یک دوربین فیلمبرداری و یک وسیله اندازه گیری زمان بطوریکه فواصل زمانی دقیق را روی فیلم مشخص نماید تا امکان بررسی حرکات جزئی و اختصاص زمان به آنها فراهم گردد. تاریخچه مهندسی روشها
در دهه 1930 مهندسی روشها توسط مینیارد پایه ریزی شد.
برای بالابردن راندمان کاری نباید حرکات، استانداردها، پاداشها و... را به صورت مجزا مورد بررسی قرار داد بلکه باید آنها را به صورت یک مجموعه با روشهای علمی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
Minard, 1930 تاریخچه کاربرد روش سنجی و...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 29,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 15 صفحه

اساسنامه شبکه پزشکی مولکولی
کشور Iranian Molecular Medicine Network ماده1- مقدمه شبکه پزشکی مولکولی مجموعه ای از مراکز تحقیقاتی کشور است که به منظور ایجاد هماهنگی و تعیین سیاستهای کلی تحقیقات در زمینه پزشکی مولکولی جهت مشارکت در اعتلای سطح سلامت جامعه از طریق پیشگیری، تشخیص و درمان و ریشه کنی بیماریها تشکیل شده است. ماده 2- تعریف و دامنه شامل مجموعه ای از مؤسسات تحقیقاتی اموزشی خدماتی، مؤسسات استفاده کننده از تحقیق و سازمانهای سیاستگذار می باشد. ماده3- رسالت (مأموریت) ساماندهی و بسترسازی تحقیقات بنیادی - کاربردی در زمینه تحقیقات پزشکی مولکولی که در راستای ارتقاء سلامت و تندرستی جامعه و دستیابی به اهداف مورد نظر است. ماده4- اهداف 4تهیه بانک اطلاعات
4-2- ظرفیت سازی
4تقویت روحیه کارگروهی
4-4- توسعه ارتباطات داخلی و خارجی
4-5- ارتقاء زمینه استفاده از نتایج تحقیقات
4-6- توسعه فرهنگ پژوهش در ذینفعان بخصوص استفاده کنندگان و سیاستگذاران
4-7- توسعه کمی و کیفی تحقیقات مرتبط
4-8- تعیین اولویتهای تحقیقاتی
4-9-تدوین کدهای اخلاقی که برابر با استاندارد های بین المللی و با عنایت به مسائل فرهنگی وقانونی کشور بوده وبا توجه به بحث و پایش وگزارش دهی. ماده 5- ارکان 5هیأت مؤسس
5-2- شورای راهبردی
5رئیس
5-4- دبیر
5-5- شورای پژوهشی، آموزشی
تعاریف 5هیأت مؤسس: بین 5تا7 نفر که توسط معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تعیین می شوند. وظایف هیأت مؤسس 5-- تدوین و تصویب اساسنامه
5-- برگزاری اولین نشست تعین اعضاء شورای راهبردی
5-2- شورای راهبردی: شامل یک نماینده از اعضاء پیوسته است که از بین خود یکنفر را به عنوان رئیس شبکه به مدت 2سال انتخاب و حکم نامبرده توسط معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صادر و انتخاب مجدد وی بلامانع است وظایف شورای راهبردی 5- تهیه و تدوین برنامه استراتژیک
5- تعیین اولویتها
5- تأمین منابع
5-- پیشنهاد رئیس شبکه به معاون تحقیقات و فناوری و تعیین وظایف و اختیارات وی
5-- تدوین آئین نامه های داخلی
5-- اصلاح/تغییر اساسنامه
5-- تعیین ضوابط و انتخاب اعضاء
5-- انتخاب عضاء شورای پژوهشی/کمیته های تخصصی
5-- تعیین و تصویب خط مشی و سیاستهای علمی، مالی و اداری شبکه
تبصره: در مواردی که تعداد اعضاء شبکه بیش از 20 نفر باشد می توان مؤسسات همگون را به صورت خوشه در نظر گرفت و از هر خوشه یک یا چند نماینده را انتخاب نمود به نحوی که شورای راهبردی حداکثر 20 نفر باشد. 5رئیس شبکه بالاترین مقام اجرایی شبکه می باشد که به مدت 2سال با پیشنهاد شورای راهبردی و حکم معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تعیین و انتخاب محدودی بلامانع است. 5-4- دبیر توسط رئیس شبکه انتخاب می شود.
وظایف دبیر:
5-4وظایف و اختیارات دبیر توسط رئیس شبکه تعیین و به او ابلاغ خواهد شد.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 84 صفحه

بسم الله الرحمان الرحیم

اسباب ممرضه
منابع: قانونچه چغمینی
مفرح القلوب
خلاصه الحکمه
قانون
ذخیره خوارزمشاهی اسباب ممرضه:
اسباب کلیه ممرضه(بادیه.سابقه. واصله)
اسباب جزئیه ممرضه(سوء مزاج. مرض ترکیب. تفرق اتصال) اسباب ممرضه: سببهایی که باعث حدوث بیماری می شود اسباب کلیه ممرضه(تقسیم بندی دیگر)
1- خارج از بدن(بادیه) 2- داخل بدن(سابقه. واصله)
وجوه تسمیه بادیه:
بدو به ضم باءوسکون دال مهمله و واو موقوف
بمعنای شدید الظهور بودن این امور است
بادی بمعنای صحرا و خارج از بدن است در مقابل مدینه
بادی بمعنای مبداء امراض
مثال:
هوای حارمنجر به سردرد گردد..
هوای بارد منجر به استرخاء عصب گردد..
.امری از امور نفسانی مانند غضب منجر به سخونت ارواح شده و ایجاد حمای یومیه کند
امور داخل بدن: سابقه. ایجاب حالت با واسطه.مانند انکه میان سبب غیر بدن و مرض واسطه باشد
واصله. ایجاب حالت بلا واسطه.مانند میان سبب غیر بدنی و مرض واسطه نیست
مثال سابقه:امتلاء –عفونت --- حمای یوم.
مثال واصله: ضربه به استخوان - شکستگی اسباب ثلاثه صحت بادی مانند خبر مسرت افزاء
سابق مانند نضج تام
واصل مانند اعتدال مزاج و ترکیب اسباب جزئیه ممرضه:
1- سوء مزاج
2- مرض ترکیب
3- تفرق اتصال سوء مزاج:
حار
بارد
یابس
رطب علل امراض حار:
حرکت غیر مفرط د رقلت و ضعف-کثرت و قوت
ملاقات مسخن بالفعل نه بحد افراط
ملاقات مسخن بالقوه
عفونت
سده اسباب امراض بارد:
ملاقات برودت بالفعل
ملاقات برودت بالقوه
قلت اکل فی الغایه
افراط اکل
تکاثف مفرط
حرکت مفرط
سکون مفرط
گشاده شدن مسام به افراط اسباب امراض یابس:
ملاقات یابس بالفعل
ملاقات یابس بالقوه
قلت اکل
حرکت مفرط اسباب امراض رطب:
ملاقات مرطب بالفعل
ملاقات مرطب بالقوه
قلت اکل
سکون مفرط
از ترکیب اسباب مفرد ه اسباب امراض امزجه مرکبه ظاهر می گردد مانند جمع شدن حرارت و رطوبت یا یبوست
برای تسبب اسباب سه شرط لازم است:
توفیر مقدار سبب فاعلی
طول ملاقات او بدن را
استعداد بدن مر قبول انرا انواع مرض ترکیب:
خلقت
عدد
مقدار
وضع
امراض خلقت:مرض شکلمرض مجاریمرض اوعیهمرض سطحمرض تعدادمرض...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 25,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 25 صفحه

استراتژی پوشش ریسک با قراردادهای آتی تولد و رشد بازار مشتقات گام اول: معاملات سلف
تلاش کشاورزان در جهت کاهش ریسک فعالیت و اقدام به فروش به قیمت امروز جهت تحویل آتی
معامله مجدد کالا قبل از سررسید و امکان تبدیل تعهد
ورود ریسک پذیران جهت بهره بردن از این بازار بر اساس قدرت پیش بینی
گام دوم: سازماندهی و استاندارد در قالب معاملات آتی
یک تعریف ساده از بازار مشتقات بازار مشتقات بازاری است که:
مقدار معینی از یک دارایی پایه
با قیمت مشخصی به ازای هر واحد
در زمان مشخصی در آینده
خرید یا فروش می شود
محصولات بازار مشتقات پیمان آتی
پرداخت وجه جهت تحویل در آینده برای کالای خاص Forwards
قرارداد آتی
پرداخت قسمتی از وجه وتعهد تحویل در آینده برای کالای استانداردFutures
اختیار معامله
اختیار خرید یا فروش کالا درآینده در قبال پرداخت مبلغی مشخص Options
قرارداد تاخت
معاوضه یک جریان نقدی با نرخ ثابت با جریان نقدی با نرخ شناور Swaps انواع معاملات قرارداد آتی دریک تعریف ساده قرارداد آتی بعنوان ابزاری برای خرید یا فروش:
مقدار مشخصی از یک دارایی مشخص
با قیمت مشخصی جهت هر واحد
در زمان مشخصی در آینده
تعریف می گردد.
انواع دارایی های پایه در قراردادهای آتی از انواع دارایی های پایه قراردادهای آتی در بورسهای دنیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شاخص ها
ارز
کالاها
فلزات (پایه، فلزات آهنی و غیر آهنی مانند بیلت، مس، آلومینیوم و...)
محصولات کشاورزی (غلات، دام زنده، مرکبات، لبنیات و...)
انرژی (برق، نفت و...)
سهام تفاوت پیمان های آتی و قراردادهای آتی بازار معاملات آتی و مفاهیم مدیریت ریسک
مدیریت ریسک
آنچه باید قبل از برخورد با ریسک بدانیم؟
ماهیت ریسک
گستردگی ریسک
انواع ریسک
توانایی بنگاه در کاهش احتمال وقوع ریسک
درجه تاثیر ریسک بر روند فعالیت بنگاه
هزینه و سود مدیریت ریسک
هر فعالیت اقتصادی توأم با ریسک است و ریسک را نمی توان حذف کرد تاثیرات ریسک در بازار کالا بر فعالیت یک واحد اقتصادی کوتاه مدت:
افزایش ناگهانی قیمت و افزایش پیش بینی نشده مواد اولیه کاهش سود بنگاه
کاهش ناگهانی قیمت و کاهش پیش بینی نشده فروش
میان مدت و بلند مدت:
تداوم اثرات کوتاه مدت کاهش ارزش دارایی و کاهش سهم بازار راهکارهای مواجهه با ریسک حذف/پوشش ریسک:
همزمان با حذف یک ریسک، ریسک های دیگری را می پذیریم!
قبول ریسک:
قبول ریسک گام برداشتن در فضای مبهم! برنامه ریزیهای مشروط!

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 13 صفحه

اسرار تجاری و حمایت از آنها چکیده
مقدمه
تعریف اسرار تجاری
معیارهای تعیین و تشخیص اسرار تجاری
راهکارهای حمایت از اسرار تجاری
طول مدت حمایت از اسرار تجاری
مطالعه ی تطبیقی حمایت از اسرار تجاری در سطح بین المللی
مقررات داخلی ایران
نتیجه گیری
مراجع چکیده
در این مقاله اسرار تجاری مورد بررسی قرار گرفته و روشهایی برای حمایت از آنها ارائه شده است. همانند امضای قرارداد عدم افشا همچنین تفاوتهای میان اسرار تجاری و سایر انواع مالکیت معنوی مورد بررسی قرار گرفته.
در این مقاله با مقررات داخلی ایران در این زمینه بیشتر آشنا می شویم. مقدمه
واژ ه ی اسرار تجاری که در فعالیت های صنعتی و تجاری دارای نقش مهمی است، اغلب به عنوان اطلاعات محرمانه ای مورد تعریف واقع می شود. تعریف و طبقه بندی اشکال مختلف اطلاعات محرمانه به عنوان اسرار تجاری دارای اهمیت زیادی است. زیرا حمایت از آن بسیاری ازاوقات بستگی به این تعریف دارد. اسرار تجاری دارای جنبه هایی است که آن را از سایر انواع مالکیت های معنوی متمایز می سازد. تعریف اسرار تجاری اسرار تجاری هر نوع اطلاعات ارزشمندی است که دارای ارزش مستقل اقتصادی باشند بدون آنکه در نزد عموم مورد شناسایی واقع شده باشند.
دو خصیصه ی اسرار تجاری:
این اطلاعات به صاحب خود امتیاز رقابتی در بازار تجاری اعطا می کند.
این اطلاعات همواره مورد تهدید هستند پس باید اقداماتی از سوی صاحب این اسرار صورت گیرد تا از نشر آن جلوگیری شود. معیار های تعیین و تشخیص اسرار تجاری ما نمی توانیم هر اطلاعاتی را جزء اسرار تجاری محسوب کنیم بنابراین باید تشخیص دهیم که آیا برخی اطلاعات جزء اسرار تجاری هست یا خیر:
اسرار تجاری نباید به آسانی توسط عموم قابل شناسایی و یا تعیین باشد.
این اطلاعات دارای ارزش اقتصادی مستقل در بازار هستند.
اطلاعاتی که توسط رقبای تجاری مورد شناسایی واقع شده اند و آنها نیز ازطرق صحیح بدانها دست بافته اند نمی تواند به عنوان اسرار تجاری باشند.
راههای حمایت از اسرار تجاری تا زمانی که صاحب اسرار اقدامات معقول و پیش بینی های لازم را برای حفظ اطلاعات به نحو سری، انجام دهد،این اسرار محرمانه باقی مانده و دارای ارزش اقتصادی و تجاری هستند. بنابراین در این نوع حقوق نقش صاحب و مالک حق بسیار تعیین کننده و مهم است.تکنیکهایی جهت حفظ اسرار تجاری وجود دارند که به قرار ذیل هستند:
ایجاد امنیت فیزیکی و معقول
انعقاد قرارداد عدم افشا
قرارداد های یک جانبه
قراردادهای دو جانبه طول مدت حمایت از اسرار تجاری اسرار تجاری بر خلاف سایر اشکال مالکیت معنوی مانند کپی رایت دارای زمان مشخّصی نیست. این اسرار تا زمانی مورد حمایت قرار دارند که شایسته ی تعریف اسرار تجاری باشند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان