امروز جمعه 20 تیر 1404
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 20 صفحه

2 باید گفتمان مسلط جامعه، گفتمان علمی باشد. مقام معظم رهبری اتوآنالایزر (Auto analyzer) اتوماسیون آزمایشگاهی از سال 1950 با افزایش تقاضای تستهای متنوع آزمایشگاهی شروع شد و آزمایشگاهها را قادر به انجام حجم کاری زیادتر و متنوع تر در زمان کوتاهتر بدون نیاز به افزایش پرسنل فراهم ساخت.
اتوآنالایزر بیوشیمی دستگاهی است که جهت اندازه گیری غلظت متابولیت ها، الکترولیت، پروتئین ها و داروهای موجود در سرم،‌پلاسما، ادرار، مایع و سایر مایعات بدن با دقت و صحت زیاد بکارمی رود 1 افزایش سرعت کار آزمایشگاه
2 کاهش خطاهای انسانی
3 افزایش دقت و صحت نتایج
4 صرفه جویی در مصرف نمونه و مواد مصرفی
5 کاهش هزینه های پرسنلی کاربرد این دستگاه مزایای آزمایشگاه دارد از جمله اینکه:‌ اساس کار این دستگاه همانند بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی مبتنی بر میزان جذب نوری مواد آزمایش شده استوار است البته این دستگاهها دارای برنامه های کامل جهت انجام تمام مراحل آزمایش بصورت اتوماتیک می باشد. حتی برخی از آنها دارای یخجال برای نگهداری محلول ها و کیت های آزمایش می باشند. سیستم های اتوآنالیزور همانند دستگاههای مثل فتومتر و کمی لومیسناس در دو حالت وجود دارد:‌
1 سیستم های open
2 سیستم های closed
در سیستم open اپراتور قادر است پارامترهای تست را تغییر داده و از کیت های متنوع موجود در بازار استفاده نماید. در حالیکه در سیستم های closed پارامترهای آزمایش توسط کارخانه سازنده برای کیت های خاصی برنامه ریزی شده و قابل تغییر نمی باشند لذا بایستی فقط از کیت های مورد نظر شرکت سازنده دستگاه استفاده شود.
با توجه به اینکه اکثر دستگاهها و کیت های آزمایشگاهی در کشورما، وارداتی هستند لذا بهتر است هنگام خرید از دستگاههای با سیستم باز خریداری شود.
آنالایزرهای بیوشیمی ساختمان کلی تجزیه گر های خودکار 1-منبع نوری (هالوژن تنگستن)
2- مونو کروماتور
3کووت
4- فتودتکتور(آشکارساز): تبدیل انرژی نوری به الکتریکی
5- بازوی مکنده نمونه
6- بازوی مکنده معرف
7- انکوباتور
شستشوی Probe -8
9- مخلوط کننده
10- واحد پردازش بخش های سخت افزاری (الکترومکانیکی) یک دستگاه اتوآنالیزر بیوشیمی موتورهای الکتریکی کاربردهای وسیعی در دستگاه های پزشکی و آزمایشگاهی دارند، وظیفه این موتورها در دستگاه های اتوآنالایزر بیوشیمی تولید نیروی لازم جهت حرکت افقی (چرخشی) سینی سمپل، سینی واکنش، سینی معرف ها و نیز حرکت عمودی سوزن های سمپلینگ و مکش و و حرکت پیستون در داخل سرنگ نمونه بردار و به حرکت درآوردن غلطک پمپ های پریستالتیک است. همچنین از این موتورها برای حرکت دورانی چرخ فیلترها (Filter Wheel) در مقابل لامپ دستگاه استفاده است. با توجه به وسیع بودن دامنه استفاده از این موتورها در اتو آنالایزرهای بیوشیمی بسیار مهم است که اپراتور یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی حداقل اطلاعاتی در خصوص تنظیم و سرویس های دوره ای آنها داشته باشد.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 9 صفحه

اثرات گرمایش جهانی اثرات گرمایش جهانی تغییرات آب و هوا، تأثیرات عمیق و شدیدی بر بسیاری از عوامل اساسی موثر بر سلامت از جمله: آب، غذا، هوا و محیط زیست دارد که این مورد خود اثر مستقیم بر عوامل مخاطره‌زای سلامت در منطقه و جهان دارد.
تغییرات آب و هوایی باعث کاهش کیفیت آب آشامیدنی و کمبود آن می‌شوند و در نهایت منجر به افزایش بیماریهای ناشی از آب و غذا و سوء تغذیه می‌گردند.
قرار گرفتن در معرض هوای گرم و یا شدیداً سرد تاثیر مستقیم بر سلامت انسان داشته و یا با افزایش احتمال خطربیماری ومرگ همراه است. 1 اثرات گرمایش جهانی افزایش دمای اتمسفری موجب افزایش مقدار ازن در سطح زمین می‌شود. وجود لایه ازن به صورت طبیعی در لایه‌های بالایی اتمسفر از ورود اشعه مضر ماوراء بنفش به سطح زمین جلوگیری می‌کند اما ازن در لایه‌های پایین اتمسفر (سطح زمین تا کیلومتر 12) به عنوان یک آلاینده خطرناک مطرح است.
ازن به بافتهای ریه صدمه می‌زند و برای کسانی که دچار آسم یا دیگر مشکلات تنفسی هستند مضر می‌باشد.
حتی تماس با مقادیر کمی از ازن برای افراد سالم موجب درد قفسه سینه، تهوع و انسداد ریوی می‌گردد. در بسیاری از مناطق، گرم شدن درحد 4 درجه فارنهایت میزان غلظت ازن را تا 5 درصد افزایش داده است. 2 در سراسر جهان، شیوع برخی بیماریها و بخشی از خطرات تهدید کننده سلامت وابسته به آب و هوای مناطق زمین است.
افزایش دمای جهانی خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای عفونی را افزایش می‌دهد. خصوصاً بیماریهایی که فقط در مناطق گرم بروز می‌نمایند.
بیماریهایی از قبیل مالاریا، تب دانگ، تب زرد، آنسفالیت. بیماری وبا نیز که با مصرف آب آلوده ارتباط مستقیمی دارد هنگام افزایش دمای هوا شایع خواهد شد. اثرات گرمایش جهانی 3 گرمای فوق العاده زیاد می‌تواند مستقیماً منجر به مرگ شود.
برخی بیماری ها فقط در مناطق گرم شایع هستند.
دمای خیلی زیاد تعداد افرادی را که به دلایل مختلف در یک منطقه فوت می‌کنند را افزایش می‌دهد.
نوسانات شدید و کوتاه مدت دما می‌تواند سلامت را به طور جدی تحت تاثیر قرار دهد. مواردی از قبیل تنشهای گرمایی یا سرماهای بی‌سابقه می‌تواند میزان ابتلا به بیماریهای قلبی، تنفسی و مرگ و میر را افزایش دهد. اثرات گرمایش جهانی 4 سوء تغذیه سالیانه میلیونها مرگ و میر را در پی دارد.
ضعیف شدن بدن می‌تواند احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی از قبیل عفونتهای گوارشی و تنفسی را افزایش دهد.
آمار مرگ و میر و بستری های بیمارستانی نشان داده است که طی دوره‌های خیلی گرم هوا این مقادیر افزایش داشته است خصوصاً در سالمندان و کودکانی که در شهرها زندگی می‌کنند. اثرات گرمایش جهانی 5 فعالیتهای بشری، خصوصیات اتمسفری را از قبیل دما، میزان بارشها، مقدار Co2 و ازن سطح زمین، تغییر داده است.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 7,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 21 صفحه

اختلالات اضطرابی اختلالات اضطرابی: تعریف: اضطراب حالتی بیمارگونه که با احساس بیم و نگرانی، همراه با نشانه های جسمی حاکی از وجود فعالیت مفرط دستگاه عصبی خودکار مشخص می‌شود. از ترس، که به علت شناخته شده دارد، تفکیک می‌شود.
تشخیص، نشانه ها و علائم:جدول
اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: A- اختلال هراس(panic disorder): مشخص با حملات هراس خود انگیخته که ممکن است با گذر هراسی(agoraphobia) نیز همراه باشد(ترس از فضاهای باز، تنها بودن دور از خانه، یا ازدحام).
اضطراب انتظار(anticipatory anxiety): مشخص است با این احساس که هراس و درماندگی یا تحثیر زمانی در آینده روی خواهد داد.
اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: اختلال اضطراب منتشر: مشخص با اضطراب مزمن و منتشر حداقل به مدت 6 ماه شامل اختلال اضطراب مفرط کودکی نیز می گردد. اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: C- فوبی خاص(Specific phobia): ترس غیر منطقی از یک شیء، مثل اسب، مکان های خاص، مثل بلندی، و نیاز به اجتناب از آن. اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: فوبی اجتماعی(جامعه هراسی): ترس غیر منطقی از موقعیت های عمومی، مثل سخنرانی در جمع.
اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: اختلال وسواس- جبری(obsessive compulsive disorder): عقاید، تکانه ها، افکار(obsession). یا الگوهای رفتاری(compulsion) مزاحم و تکرار شونده که خود ناپذیر(ego-alien) بوده و در صورت مقاومت ایجاد اضطراب می کنند. اختلالات اضطرابی: اختلالات اضطرابی: اختلال استرس پس از سانحه(posttraumatic and acute stress disorder): اضطراب حاصل از یک استرس عمده در زندگی رویدادها در رویا و افکار حالت بیداری احیاء می شوند. علائم تجربه مجدد، اجتناب، و ترصد مفرط بیش از یک ماه دوام می یابند. در کسانی که علائم کمتر از یک ماه طول کشیده اند. تشخیص مناسب احتمالاً اختلال استرس حاد است.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 13 صفحه

اخلاقدر طب اعتیاد عمران محمد رزاقی
مرکز ملی مطالعات اعتیاد
دانشگاه علوم پزشکی تهران اهمیت مصرف مواد و وابستگی به آن در ایران شایع است
مصرف مواد در جمعیت مردان ید میان رتبه های اول بار بیماری است تعاریف بالینی مصرف مواد
سوء مصرف مواد
وابستگی به مواد اخلاق خوب و بد
هر چیز لذت بخش خوب و هر چیز ناخوش آیند بد است
برای هر پدیده بد الزاماً قانونگذاری مورد نیاز نیست اخلاق در مصرف مواد مصرف
سوء مصرف
وابستگی مداخلات چلوگیری از تولید مواد
مبارزه با قاچاق و توزیع مواد
پیشگیری اولیه
پیشگیری ثانویه
پیشگیری ثالث و کاهش آسیب
قانونی سازی مبانی حقوقی عدل و ظلم
Addicere بع معنای بندگی
حق آزادی از بندگی غیر قابل خدشه است (inviolable)
خق آزادی از بندگی غیر قابل سلب است (inalienable) مداخلات مبتنی بر مبانی حقوقی چلوگیری از تولید مواد (تعطیل آزادی؟)
مبارزه با قاچاق و توزیع مواد (تعطیل آزادی؟)
جرم انگاری مصرف مواد (خدشه و سلب حق آزادی از بندگی) مداخلات مبتنی بر مبانی حقوقی پیشگیری اولیه (اختگی موضوع)
پیشگیری ثانویه (سلب آزادی)
پیشگیری ثالث و کاهش آسیب (خدشه حق آزادی از بندگی، تعرض به حقوق سایرین)
قانونی سازی (خدشه به حق آزادی از بندگی، تعرض به حقوق سایرین) مداخلات مبتنی بر مبانی اخلاقی چلوگیری از تولید مواد (؟)
مبارزه با قاچاق و توزیع مواد (؟)
جرم انگاری مصرف مواد (فقدان پیشگیری، تنبیه خانواده)
پیشگیری اولیه
پیشگیری ثانویه (درمان اجباری؟)
پیشگیری ثالث و کاهش آسیب (کاهش حساسیت جامعه و ایجاد نرم جدید)
قانونی سازی (؟) اخلاق در حوزه درمان استفاده از منابع برای درمان یکرفتار اختیاری
درمان اجباری و سلب آزادی رفتار
مصرف منابع در شرائط عدم سلب اختیار
تعارض در حفظ اسرار بیمار
مداخلات افراد غیر متخصص
عدم پوشش بیمه ای اخلاق در حوزه مصرف تجویز در شرائط بیماری

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 13 صفحه

ارزشهای سازمانی ارزشهای سازمانی بیان کننده خط مشی هر یک از کارکنان سازه گستر در رفتار و روابط شان در محیط کار می باشد. ارزشهای سازمانی ارزشها در سازه گستر سایپا مسئولیت پذیری امور برنامه ریزی و نظارت ارزشهای سازمانی شرکت سازه گستر سایپا عبارت است از: کرامت انسانی و صداقت:
احترام گذاشتن به حقوق فردی و اجتماعی ورعایت راستی و شفافیت در گفتار و کردار در ارتباط با ذینعان با توجه اهداف سازمان
خلاقیت و نوآوری:
خلق، ارائه و اجرای ایده های جدید در جهت بهبود عملکرد سازمان
مشتری مداری:
در محوریت قرار دادن مشتری در انجام تمامی فعالیتها و در الویت قراردادن انتظارات و خواسته های او
مسئولیت پذیری:
پذیزش داوطلبانه مسئولیت و تعهد به پاسخگوئی در راستای ارتقاء بهره وری و دستیابی به اهداف کلیدی سازمان
شادی وسلامت:
تلاش در فراهم نمودن فضای پرنشاط سازمانی به منظور کسب ارامش کامل جسمی و روانی در زندگی کاری
رقابت پذیری:
توسعه رقابتی سالم به جهت افزایش سهم بازار وسود پایدار به منظور ایجاد سازمانی متمایز
دانش محوری و یادگیری:
خلق؛ کسب؛ ثبت؛ اشتراک وبه کارگیری دانش وتجربه به منظور ایجادسازمان یادگیرنده امور برنامه ریزی و نظارت کدهای اخلاقی کدهای اخلاقی: مصادیق اجرایی مرتبط با هر یک از ارزشهای سازمانی، تحت عنوان کدهای اخلاقی ارزش مربوطه شناخته می شود.
امور برنامه ریزی و نظارت کدهای کرامت انسانی و صداقت: راستی، شفافیت و بی­ریایی در گفتار و کردار
از پیش سلام گفتن
پاسخگویی صحیح و مناسب توام با خوشرویی و نزاکت
احترام گذاشتن به همکاران
دوری از قیاس و تبعیض
عدم بدگویی و غیبت از یکدیگر
دوری از ریاکاری و شایعه پراکنی
امور برنامه ریزی و نظارت کدهای اخلاقی ارزش خلاقیت ونواوری: برداشتن محدودیت ها برای حل مسائل و ارائه ایده ها
شناسایی و ایجاد فرصت برای بروز استعدادها (افراد صاحب ایده)
همکاری در جهت عملیاتی کردن ایده ها و راه­کارهای جدید
شناسایی راه­کارهای جدید و بهتر انجام وظایف
شناسایی مشکلات و نیازمندیها
فعال بودن در پاسخگویی به فراخوان­های شرکت (نظام پیشنهادات،‌...)
امور برنامه ریزی و نظارت کدهای اخلاقی ارزش مشتری مداری: اولویت دادن به نظرات و خواسته­های مشتریان
ارائه پاسخ شفاف، صحیح، سریع و محترمانه به مشتری
احترام گذاشتن به مشتری با انجام تعهدات به موقع و با کیفیت
مشعوف نمودن مشتری به وسیله انجام خدمات بیش از حد انتظار مشتری امور برنامه ریزی و نظارت کدهای اخلاقی ارزش مسئولیت پذیری: پاسخگو بودن در مقابل وظایف محوله
تلاش در جهت کسب دانش و مهارت مورد نیاز برای انجام وظایف
تلاش در جهت تصمیم گیری مناسب در مواقع مقتضی
انجام وظایف بدون نیاز به کنترلهای اداری
اطلاع رسانی به موقع به مسئولین در زمان مواجهه با بحران­ها
استفاده صحیح و بهینه از وسایل و ابزار کار
عدم ارائه اطلاعات سازمانی به افرادی که مجاز به دریافت آن نیستند

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 28 صفحه

ارزشیابی عملکرد کارکنان سازمان هدفهای ارزشیابی عملکرد کارکنان 1- اولین و مهمترین هدف، آگاه ساختن کارکنان از نحوه کار کردن، انجام دادن وظایف و مسئولیتها و رفتارهای آنان است
2- تشخیص نیازهای آموزشی کارکنان
3- ایجاد یک نظام منطقی تشویق و تنبیه
4- ایجاد شیوه صحیح نقل و انتقالات و ترفیعات
5- تهیه طرحهای پرداخت بر اساس بهره وری
6- طراحی صحیح مشاغل
7- رفع نارسایی های مربوط به شیوه های نیرویابی، جذب و گزینش
8- ایجاد عدالت استخدامی
9- تقویت نظام ارتباطی میان مدیران و کارکنان در سازمان معیارهای ارزشیابی 1- معیارهای کاری
شرایطی که برای موفقیت آمیز بودن کار لازم است
2- معیارهای اخلاقی
صفات و خصوصیات خوب انسانی
3- معیارهای ارزشی
ریشه در جهان بینی انسان دارند ارزشیابی عینی است یا ذهنی؟ منظور از عینی آن است که از نظر دیگران هم قابل تصدیق و تایید است.
ارزشیابی عینی معمولا در مورد عوامل قابل رویت از قبیل کمیت و کیفیت کار، رفتارها و مسئولیتها صورت می گیرد و از اعتبار بالایی برخوردار است.
در مقابل ارزشیابی ذهنی مورد تصدیق و تایید دیگران نیست مانند داوریهای شخصی سرپرستان. این نوع ارزشیابی معیار مشخصی ندارد و اعتبار کمی دارد. انحرافات در ارزشیابی عملکرد کارکنان یکی از بزرگتریم عوامل انحرافات در ارزشیابی، ارزشیابی های ذهنی است
1- قضاوتهای شخصی (خطای هاله ای)
2- تمایل به ارزشیابی متوسط (خطای گرایش به مرکز)
3- سختگیری های بی مورد
4- گرایش به تبعیض
5- معیارهای فرهنگی ارزیاب
6- تاثیر رفتارهای آخر سال
خطای هاله ای قضاوتهای شخصی به دلایل ذهنی انسانی را موافق یا مخالف شخصی دیگری می سازند.
مانند زمانی که سرپرستی کارمند خود را به خاطر یک ویژگی مثبت یا منفی دوست داشته یا نداشت باشد.
خطای هاله ای زمانی خطرناک است که شخص ناآگاهانه قضاوت شخصی خود را معیار ارزشیابی عملکرد قرار دهد خطای گرایش به مرکز برخی از سرپرستان تمایلی به سنجیدن عملکرد واقعی کارکنان ندارند بلکه سعی می کنند تا آنها را با در نظر گرفتن یک حد متوسط بسنجند. سختگیری های بی مورد برخی از سرپرستان نیز بیش از اندازه در نحوه ارزشیابی خود وسواس به خرج می دهند. این امر موجب دادن امتیازات پایین تر از حد واقعی به کارکنان می شود معیارهای فرهنگی ارزیاب هر شخص دارای معیارهای فرهنگی خاصی است. زمانی که سرپرستان یا ارزیابها معیارهای فرهنگی خاص خود را الگوی ارزشیابی قرار می دهند دچار این خطا می شوند.
این خطا در مورد ارزشیابی کارکنان خارجی پر رنگتر است. گرایش به تبعیض برخی از ارزیابها آگاهانه یا نه آگاهانه بر اساس یکسری معیارهای بی اهمیت مانند نژاد، رنگ پوست، مذهب، جنسیت و... تبعیضاتی را در ارزشیابی روا می دانند تاثیر رفتارهای آخر سال کارکنان در ارزشیابی های ذهنی احتمال بروز این خطا بسیار بالاست چرا که معیار روشنی برای ارزشیابی وجود ندارد.
در این حالت سرپرستان تحت تاثیر رفتارهای آخر سال کارکنان قرار می گیرند و توجه ای به روند فعالیتهای کارکنان در طی دوره ندارند چه کسانی باید ارزشیابی کنند؟

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 93 صفحه

ارزن ارزشها شامل 6 جنس panicum و setaria و echinocholoa و eleusine و pennisetum و paspalum می باشند و متعلق به دو قبیله chlorideae و paniceae هستند. گونه های اصلی جنس panicum عبارتند از: p.miliaceum و p.miliare و p.ramosum. ارزن پروسو(p.miliaceum):
ارزن پروسو؛ گیاهی کوتاه، کم برگ و دارای خوشه های باز و بذور آن تا حدودی پهن می باشند. این گیاه، دارای واریته های متعددی است که از نظر ارتفاع، فشردگی خوشه و رنگ گلومها با هم متفاوتند. این گونه، برای آب و هوای خشک قاره ای مناسب است و در مقایسه با سایر ارزنها، تا عرضهای جغرافیائی بالاتری می تواند رشد کند. ارزن پروسو عمدتاً در شوروی آسیای مرکزی، سوریه، ایران، عراق، و افغانستان کشت می شود و مصارف غذائی برای انسان دارد. مقدار بذر لازم جهت کاشت، 25 کیلوگرم در هکتار؛ عمق کاشت سانتیمتر و موقع کاشت آن با گرم شدن خاک شروع می شود. چون بذر این گیاه کوچک است، رشد اولیه آن بسیار کند است ولی با گرم شدن هوا به سرعت رشد می کند و دانه آن ممکن است 60-50 روز پس از خروج گیاه از خاک برسد. به هنگام رسیدن دانه ها، ساقه و برگها هنوز سبز هستند. ارزن پروسو به علت کوتاه بودن دوره رشد آن، نیاز به مقدار کمی آب دارد. ریشه آن کم عمق است و در شرایط تنش رطوبت به خوبی رشد نمی کند. اگر در برداشت این گیاه تأخیر شود، مقدار زیادی از دانه ها ریزش می کنند؛ بنابراین دانه های آن باید زمانی برداشت شوند که قسمتهای پائین خوشه ها هنوز سبز هستند. ارزن دم روباهی(setaria italica):
ارزن دم روباهی گیاهی کوتاه با ساقه های راست و پربرگ و سنبله های استوانه ای و طویل و کرکدار است. بذر این گونه کوچکتر از بذر ارزن پروسو است. بذور این گیاه در داخل یک پوسته خارجی قرار دارند که به هنگام برداشت و جداکردن دانه از آن جدا می شوند، ولی قسمت اعظم پوسته داخلی به بذر سبیده باقی می ماند. ارزن دم روباهی به اقلیمهای معتدلتر سازگار است و نسبت به سایر ارزنها، احتیاج به خاکهای حاصلخیزتری دارد ولی گیاه مقاومی است و در بسیاری از مناطق چین که سایر غلات رشد نمی کنند، این گیاه میروید. ارزن دم روباهی عمدتاً جهت تهیه علوفه کشت می شود و اگر به هنگام سنبله رفتن برداشت شود، می توان علوفه خشک مناسبی تهیه نمود. چون دوره رشد این گیاه کوتاه است، جهت تهیه علوفه در مواقع اضطراری مناسب می باشد. سوروف
گیاهی است کوتاه، و دارای سنبله های ضخیم می باشد؛ و رشد آن از همه ارزنها سریع تر است و اگر رطوبت و حرارت مساعد باشد. 45 روز پس از کاشت دانه آن می رسد. این گیاه عمدتاً برای مصرف علوفه کشت می شود. ارزن انگشتی(eleusine coraccina):
این گونه درآفریقا وآسیا، جهت تهیه غذای انسان کشت می شود. گیاهی است کوتاه و در روی ساقه آن یک یا دو سنبله وجود دارد. دانه آن از سایر ارزنها کوچکتر است. این گیاه بسیار مقاوم است و در همه نوع خاک و با بارندگی بسیار اندک رشد می کند. در هندوستان به این گیاه راجی می گویند. از نظر اهمیت بعد از ارزن مروارید قرار دارد و عمدتاً در جنوب هندوستان کشت می شود و به مصارف تهیه نان، کیک و آش می رسد. ارزن مروارید(pennisetum glaucum):
ارزن مروارید یکی از طویلترین و خشن ترین علفهای چمنی است که در مناطق خشک کشت می شود و ریشه آن ممکن است تا عمق 200 سانتیمتری...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 22,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 19 صفحه

Evaluation of Health Promotion Programs
1 مقدمه
تعریف ارزیابی برنامه ارتقاء سلامت
چرا باید ارزیابی کنیم؟
انواع ارزیابی
نکات کلیدی در ارتقاء سلامت و ارزیابی برنامه ارتقاء سلامت
اصول راهنمایی کننده ارزیابی 2 سر فصل مطالب: تعریف برنامه
برنامه، گروهی از فعالیت های مکمل و مربوط به هم بوده که جهت رسیدن به نتایج و بازده خاصی انجام می شود برای مثال باغچه های آشپز خانه ای، کلاسهای مهارت خرید کردن و آشپزی بهداشتی برنامه هایی جهت بهبود وضعیت تغذیه ای خانواده های کم درآمد می باشد
تعریف ارزیابی برنامه
ارزیابی برنامه عبارتست از جمع آوری سیستماتیک اطلاعات، تجزیه و تحلیل و گزارش اطلاعات درباره یک برنامه جهت کمک به تصمیم گیری می باشد 3 تعریف ارزیابی برنامه ارتقاء سلامت ارزیابی ارتقاء سلامت به دلایل زیر انجام می شود:
جمع آوری مدارکی درباره اثر بخشی/ تاثیر برنامه
پاسخگویی به ذینفعان، سرمایه گذاران، مددجویان و جامعه
شناسایی راههایی برای بهبود برنامه
چه کارهایی باید انجام شود و چه کارهایی نباید انجام شود
ارزیابی نیازهای جمعیت هدف
بهبود موضوعات برنامه
مقایسه برنامه با برنامه های دیگر
ارزیابی کارایی برنامه (cost/ benefit بودن برنامه)
آزمون فرضیات پژوهش 4 چرا باید ارزیابی کنیم؟ ارزیابی برنامه به 3 نوع اصلی بر اساس زمان ارزیابی و نوع اطلاعات جمع آوری شده تقسیم می شود که عبارتند از:
ارزیابی تکوینی Formative evaluation
ارزیابی فرایند Process evaluation
ارزیابی پایانی Summative evaluation A. Noroozi, Evaluation of Health Promotion Programs. 5 انواع ارزیابی
ارزیابی برنامه های در حال شکل گیری بوده که جهت برنامه ریزی مراحل برنامه و اطمینان از اینکه برنامه براساس نیاز های مردم می باشد طراحی می گردد 6 Formative evaluation این ارزیابی برای برنامه های در حال اجرا بکار می رود و رویکردها و مهارتهای لازم در برنامه را ارزیابی کرده و در پی پاسخگویی به این سوال است که چه خدماتی واقعاً ارائه شده و این خدمات در اختیار چه کسانی قرار گرفته است.
ارزیابی فرایند شامل موارد زیر است:
پیگیری افرادی که تحت تاثیر برنامه قرار می گیرند
پیگیری کیفیت و نوع خدمات
پیگیری چگونگی فراهم شدن خدمات
پیگیری نتایج حاصل از ارائه خدمات
7 Process evaluation این ارزیابی برای برنامه های در حال اجرا و یا برنامه های تکمیل شده بکار می رود و اثر خواسته و ناخواسته برنامه را ارزیابی کرده و در پی پاسخگویی به این است که آیا برنامه تغییری ایجاد کرده است؟(impact evaluation) وآیا برنامه به اهداف مورد نظر رسیده است؟(outcome evaluation) ارزیابی نتیجه نتایج کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت را دربردارد 8 Summative evaluation ارزیابی پایانی شامل موارد زیر است:
تغییر در نگرش، آگاهی یا رفتار
تغییر در میزان مرگ و میر
تعداد افراد درمان شده
تجزیه و تحلیل هزینه / فایده
تجزیه و تحلیل هزینه / اثر بخشی
تغییر در سیاستها

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

این پاورپوینت در مورد اصول مقاله نویسی علمی پژوهشی و ISI، در 130 اسلاید کامل و شامل  اصول مقاله نویسی علمی پژوهشی و ISI،مقاله نویسی،نگارش مقاله،آموزش مقاله نویسی،کارگاه مقاله نویسی،مقاله علمی پژوهشی،مقاله کنگره ای،مقاله،کارگاه نگارش مقاله،مقالات isi،مقالات پژوهشی و... می باشد.

قسمتی از متن پاورپوینت:

اولین گام در تهیه یک مقاله علمی-پژوهشی انتخاب موضوعی است که چیزی به علم اضافه کند. یک پژوهشگر تازه کار ممکن است تصور کند یک موضوع با اهمیت در زمینه مدیریت مانند TQM یا CRM یا موارد دیگری از این دست یک موضوع بسیار علمی و قابل توجه است. بنابراین مطالعات گسترده در این زمینه و استفاده از چندین و چند منبع داخلی و خارج، تلخیص، مقایسه و ارزیابی و نتیجه گیری از این منابع یک پژوهش کامل و جدید را شکل می دهد اما این بزرگترین اشتباهی است که برای نگارش یک مقاله علمی-پژوهشی بدان دچار می شوید. انتخاب یک موضوع بزرگ و گسترده از عهده یک مقاله خارج است و انتخاب یک موضوع گسترده برای یک مقاله اشتباه است.

جهت نگارش یک مقاله علمی-پژوهشی و درج آن در مجلات معتبر داخلی یا ISI رعایت برخی نکات الزامی است. پژوهش علمی را با روش صحیح پژوهش می شناسند و بخاطر داشته باشید همیشه روش پژوهش از موضوع پژوهش مهمتر است. بهترین موضوع اگر با روش صحیح مورد پژوهش قرار نگیرد و با روش صحیح نگارش نشود فاقد هرگونه اعتبار و ارزش علمی است.

ویژگی های اصلی مقاله علمی-پژوهشی

اشتباه بزرگ دوم این است که به چنین مقالاتی Review گفته می شود و فاقد ارزش علمی است. گردآوری آثار و نتایج مولفین دیگر و درکنار هم قرار دادن آنها مجموعا ادبیات پژوهش یک مقاله علمی-پژوهشی را تشکیل می دهد. پس از انتخاب یک موضوع مناسب سپس باید به گردآوری آثار و نتایج مولفین داخلی و خارجی در زمینه موضوع منتخب بپردازید. به این ترتیب ادبیات پژوهش شما شکل می گیرد. مهمترین ویژگی و ارزش هر پژوهش علمی اتکای آن بر اطلاعات دست اول است که در روند انجام پژوهش بدست می آید.

بخشهای یک مقاله علمی-پژوهشی

  • بخش اول: چکیده

صفحه اول به ترتیب شامل عنوان، نام مولف یا مولفین، چکیده و واژگان کلیدی است.

عنوان را در خط اول درج کنید. معمولاً عنوان را با یک فونت Bold و اندازه بزرگتر از سایر فونت های متن می نویسند.

نام نویسنده را با یک پاورقی همراه کنید. در پاورقی باید آدرس الکترونیک نویسنده ذکر شود تا خوانندگان مقاله در صورت نیاز بتوانند با نویسنده ارتباط برقرار کنند. نوشتن سمت یا ویژگیهای بارز علمی نویسنده در پاورقی نیز مرسوم است.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 68 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم ارزیابی اثربخشی دوره های آموزشی مقدمه ‌ ‌آموزش‌ و بهسازی‌ منابع‌ انسانی‌ در عصر کنونی‌ به‌ لحاظ‌ شرایط‌ خاص‌ زمانی، یکی‌ از وظایف‌ اجتناب‌ناپذیر سازمانها و موسسات‌ محسوب‌ می‌شود و ضرورت آموزش به صورت یک امر طبیعی در آمده است چراکه پیشرفت و توسعه سازمانها و موسسات درگرو ارتقای سطح دانش، مهارت، رفتار و بینش منابع انسانی است.
لذا آگاهی از میزان اثربخشی دوره های آموزشی و بازدهی حاصل از آنها برای مدیران بسیار بااهمیت است.
دارایی ارزشمندی که برای ما مزیت رقابتی ایجاد می کند، کارکنان ما هستند”مدیرعامل کرایسلر، رابرت ایتون، ضمن بیان این مطلب به مدیران قرن بیست ویکم گوشزد می کند، “فرهنگ سازمانی شما و اینکه به کارکنانتان انگیزش دهید و آنان را توانمند سازید و آموزش دهید، چیزی است که شما را از دیگران متمایز می سازد و سبب پیشتازی شما در صحنه رقابت می شود”
بعلاوه آموزش یک بعد ضروری فرایند مدیریت کیفیت جامع نیزبه شمار می رود الزام آموزشی
TQM EFQM
ISO
9001:2000 سایر سیستمهای مدیریت مثل ISO/TS 16949. ISO 9000 , و غیره
اصول هشتگانه
مدیریت کیفیت جایگاه و مفاهیم آموزش در استانداردهای تضمین کیفیت
با توجه به اینکه کیفیت آموزش نقش تعیین کننده ای در توسعه منابع انسانی و توسعه سازمانی ایفا می کند.، اکثر سازمانها دوره های آموزش موجود در داخل یا خارج از کشور برای کارکنان خود برگزار می‌کنند و اجرای هر دوره متضمن سرمایه گذاری هنگفت است لذا آگاهی از میزان اثربخشی دوره های آموزشی و بازدهی حاصل از آنها برای مدیران بسیار بااهمیت است. مبحث‌ حاضر به این مطالب می پردازد:
معنی - اهمیت -فواید و انواع آموزش کارکنان بطورخلاصه
چرخه فعالیت آموزشی در هر سازمانی چگونه است؟
برنامه ریزی آموزشی و مراحل آن چگونه است؟
چرخه فعالیتهای آموزشی در موسسه و متصدیان آن کدامند؟
ارزیابی اثربخشی چیست؟
ضرورت‌ سنجش‌ اثربخشی‌ برنامه‌های‌ آموزشی‌ چیست؟برای‌ تحقق‌ این‌ مهم‌ رویکردها یا روشهای‌ علمی‌ کدامند؟
درهر یک‌ از این‌ روشها چه‌ شاخصهایی‌ را می‌توان‌ به‌کاربرد؟
در موسسه چه الگویی بکار میرود؟
ایزو 10015 که استاندار آموزشی است چه می گوید؟
پیشنهادات و نکات مورتوجه در رابطه با بهبود سیستم ارزیابی اثربخشی آموزش کارکنان در سازمان
آموزش کارکنان راهکاری برای از بین بردن فاصله بین صلاحیت - شایستگی - مهارت -توانایی ودانش موجود کارکنان با صلاحیت - شایستگی - مهارت -توانایی ودانش مورد نیاز برای انجام اثربخش مشاغل و وظایف آنان است.
آموزش کارکنان عبارتست از کلیه مساعی و کوششهائی که در جهت رفع ارتقاء سطح دانش و آگاهی , مهارتهای فنی, حرفه‌ای و شغلی و همچنین ایجاد رفتار مطلوب در کارکنان یک سازمان به عمل می اید و آنان را آماده انجام وظایف و مسئولیتهای شغلی خود می نماید. اهمیت و فواید آموزش کارکنان آموزش کارکنان نقش بسیار مهمی در افزایش اثر بخشی و کارآیی نیروی انسانی دارد از طرف دیگر عامل موثری در افزایش رضایت شغلی کارمندان به حساب می آید چرا که هر کارمندی نیز که خود علاقمند به رشد و ترقی و آشنایی با آخرین دستاوردی علمی...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان