امروز پنجشنبه 19 تیر 1404
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 66 صفحه

آزبست قاتل خاموش) مروری بر خطرات و کنترل ها(عناوین و اهداف آموزشی بخش 1:
تعاریف، ویژگیها و کاربرد
تعاریف
وی‍ژگی های آزبست
کاربردهای آزبست
بخش 2:
خطرات،ارزشیابی و کنترل
خطرات آزبست برای سلامت
خطرات آزبست برای محیط زیست
مواجهه با آزبست
کنترل مواجهه با آزبست
جایگزین های آزبست
بخش 3:
آزبست در جهان و ایران
آزبست در جهان
آزبست در ایران
نمونه هایی از کارخانجات آزبست در ایران
بخش 4:
آزبست: حذف و کاهش در ایران
برنامه کشوری کنترل و حذف مواجهه با آزبست
منابع خطرات آزبست خطرات آزبست در دهه های اول قرن بیستم شناخته شده است.
طبق گزارش موسسه تحقیقات سرطان IARC همه انواع آزبست به عنوان سرطانزای انسانی شناخته شده اند.
این ماده از نظر زیست محیطی نیز بسیار مخرب است.
آزبست به تنهایی عامل بیش از 50 درصد از سرطان های شغلی در سراسر دنیاست،
سالانه بیش از 100 هزار نفر در سطح جهان به علت بیماری های ناشی از آزبست فوت می کنند.
1،523،000 سال از دست رفته به دلیل نقص عضو(DALYs)
خطرات آزبست خطرات تنفسی(مهم ترین)
خطرات گوارشی
خطرات پوستی خطرات تنفسی الیاف آزبست هوابرد اگر تنفس شود و به بخش های عمیق ریه رود می تواند باعث آسیب شود. فیبر های قابل تنفس کوچک آزبست در آلوئول ها یا کیسه های هوایی شش ها ته نشین می شوند. مکانیسم ایمنی بدن هم نمی تواند این الیاف را هضم کند.
این الیاف حتی می توانند به پرده پلور یا جنب نیز برسند و باعث مزوتلیوما شوند. بیماری های مرتبط با آزبست. آزبستوزیس
مزوتلیوما
سرطان ریه
دیگر سرطان ها معمولاً 15 تا 20 سال طول می کشد تا علائم خود را نشان دهند
اثرات بهداشتی ناشی از مواجهه با آزبست حتی می تواند حتی پس از قطع مواجهه پیشرفت کنند. مقایسه ریه سالم و ریه مبتلا به سرطان آزبستوزیس مقایسه ریه سالم و ریه مبتلا به مزوتلیوما نمونه ای از آزبستوزیس جو دارابانت: سال 1949 که به مدت بیش از 30 سال در کارخانه ازبست نیوجرسی کار کرد. جو در سال 1989و او در سال 1974 به طور اجباری در سن بازنشسته شد و در سال 1990 در سن 66 سالگی به علت آزبستوزیس فوت کرد.. Photos © RAVANESI@2000 آزبستوزیس یک بیماری مزمن شدید و پیشرونده تنفسی است که می تواند به طور ناگهانی منجر به ناتوانی یا مرگ افرادی گردد که در تماس مقادیر زیادی از آزبست در یک دوره زمانی بوده اند. الیاف آزبست می تواند موجب آسیب بافت ریه شود و تنفس را سخت تر و سخت تر کند. علائم آن شامل تنگی نفس، صدای تق و تق ریه ها در زمان نفس کشیدن،‌ سرفه و درد سینه باشد. این شرایط به صورت پایدار باقی می ماند و درمان موثری ندارد. Photo © RAVANESI@2000 نمونه مزوتلیوما مزوتلیوما (Mesothelioma) فرم نادری از سرطان پرده جنب است(پرده نازک اطراف ریه ها). سالانه در ایالات متحده 200 مورد از این بیماری گزارش می شودکه تقریباً همه موارد آن ناشی از مواجهه با آزبست می باشند. این سرطان دست اندازی زیادی دارد و به سرعت در تمام بدن گسترش می یابد و به طور ناگهانی ریه ها را نابود می کند به طوریکه بیمار نمی تواند تنفس کند. این بیماری خیلی دردناک است و همیشه مرگ آور است.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 20,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 27 صفحه

آزمایشگاه خواص سیالات مخزن عناوین آزمایش ها آزمایش اندازه گیری میزان آسفالتین(І)
آزمایش اندازه گیری میزان آسفالتین(І І)
آزمایش اندازه گیری میزان آسفالتین(І І І)
آزمایش اندازه گیری ویسکوزیته یک نمونه روغن
آزمایش اندازه گیری وزن مولکولی یک نمونه نفتی

آزمایش شماره 1 نام آزمایش اندازه گیری میزان آسفالتین(І)
هدف آزمایش: بر هم زدن تعادل نفت خام و ایجاد شرایط لازم جهت رسوب کردن آسفالت نمونه نفتی تعاریف و تئوری آزمایش:
آسفالتینها ترکیبات پیچیده ای هستند. این ترکیبات به دلیل اینکه، ماهیت ترکیبی آنها از یک مخزن به مخزن دیگر تغییر می کند، دارای وزن مولکولی معینی نمی باشند.
آسفالتینها اغلب به ترکیبات NSO معروفند، زیرا حاوی اتمهای O، S و N می باشند که بعضی از آنها جانشین کربن حلقه آروماتیکها می شوند. ترکیبات NSO بالاترین وزن مولکولی را دارند و سنگین ترین اجزای تشکیل دهنده نفتهای خام می باشند
آسفاتینها در اصل دارای هیدروژن و کربن همراه با یک تا سه اتم از نیتروژن، اکسیژن یا گوگرد در هر مولکول هستند. ساختمان اولیه آنها دارای حلقه های هیدروکربنی آروماتیکی با سه تا ده و حتی بیشتر برای هر مولکول است. آسفالت= رزین+آسفالتین مواد مورد نیاز: برای انجام این آزمایش مواد و وسایلی لازم است که در زیر به ترتیب شرح داده شده است:
مواد:
1- نفت خام (3 گرم)
2- نرمال هپتان (70 سی سی) شرح دستگاه آزمایش: این آزمایش توسط دستگاهی انجام می شود که از قسمتهای زیر تشکیل شده است:
1- Condenser (به دو نوع شیاری و حبابی)
2- بالن ته گرد 500 cc(Boiling Flask or Pyrex Flask)
3- Electric Heater (هیتر برقی) روش انجام آزمایش: 1- 70cc نرمال هپتان را با 3gr نفت خام مخلوط می کنیم
2-آن را روی هیتر گذاشته تا با حرارت کم در مدت (30-45min) تعادل ترمودینامیکی نفت خام به هم بخوردبعد از مدت ذکر شده نمونه را در یک جای تاریک برای انجام آزمایش بعدی قرار می دهیم. آزمایش شماره 2 نام آزمایش: اندازه گیری میزان آسفالتین(І І)
هدف آزمایش: تعاریف و تئوری آزمایش: جداسازی رسوبات آسفالتین از دیگر رسوبات موجود در نفت آسفالتینها ترکیبات پیچیده ای هستند این ترکیبات به دلیل اینکه ماهیت ترکیبی آنها از یک مخزن به مخزن دیگر تغییر می کند، دارای وزن مولکولی معینی نمی باشند. مواد آسفالتینی به دلیل دارا بودن ساختار حلقوی، در حلالهای آروماتیکی و حلقوی مانند تولوئن، بنزن و غیره به خوبی حل می شوند. اما در حلالهای شیمیایی نرمال آلکانها مانند نرمال هگزان یا نرمال هپتان حل نمی شوند آسفالت= رزین+آسفالتین مواد مورد نیاز:
5 تا 10 سی سی نرمال هپتان
وسایل و شرح دستگاه آزمایش:
بالن ته گرد
مبرد(condenser)
آدابتور
کاغذ صافی
Electric heater
محلول از هفته گذشته

مواد مورد نیاز و شرح دستگاه آزمایش:
روش انجام آزمایش: 1- 5 تا 10 سی سی نرمال هپتان را درون بالن (مرحله قبل)ریخته تا رسوبات احنمالی چسبیده به جداره ظرف را جدا کنیم


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 45 صفحه

فصل هشتم:
آزمایش میدانی و طرح های درون آزمودنیها
آزمایش میدانی وطرحهای درون آزمودنیها آزمایش میدانی:
مردم اغلب هنگام تفکر درمورد آزمایشهای مختلف یک آزمایشگاه مجهز را متصور می شوند. البته آزمایشگاه مناسب الزاماً به یک آزمایش صحیح منجر نمی شود. یکی از مجموعه فعالیت هایی که منجر به افزایش موفقیت آزمایش می شود،آرایش تصادفی است.(عدم وابستگی به مکان خاص).
تعریف:آزمایش میدانی عبارتست از انجام آزمایش درمحیط طبیعی.
مزایای آزمایش میدانی:
1) افزایش توان آزمایش 2) تعمیم نتایج به شرایط طبیعی تر
3) تعمیم نتایج به گروههای مختلف 4) اطمینان از واقعی بودن واکنش آزمودنیها دلایل استفاده از آزمایش میدانی: 1)اعتبار بیرونی(External validity):
الف)یعنی تعمیم یافته های آزمایش به شرایط خارج از آزمایشگاه یا به عبارتی اولین هدف تعمیم یافته های آزمایشگاه به موقعیتی فراتر از آن است.
هدف آزمایش میدانی پاسخ به این سؤال است:آیا نتایج آزمایشگاهی را می توان در شرایط طبیعی نیز بدست آورد؟
ب)هدف دیگر تعمیم یافته های آزمایشگاهی به گروههای مختلف مردم است که با نمونه هایی که اغلب در آزمایشها به صورت داوطلبانه انتخاب می شوند،متفاوت هستند.(مثلاً انتخاب دانشجویان یک رشته خاص و). 2)اعتبار سازه(Construct validity): - در آزمایشگاه ممکن است به دلایل گوناگون(مثل رضایت آزمونگر و...)نتایج حاصله، واقعی نباشد و بیشتر جنبه ی تصنعی داشته باشد وبخواهند فرضیه مورد آزمون را تاًیید کنند.
- برای آزمودنیهای آزمایش میدانی تمام شرایط و فعالیت ها طبیعی هستند.پس احتمال پاسخ طبیعی بیشتر است ونمی خواهند فرضیه ای را رد یا تأییدکنند.در نتیجه سازه فرضی یا ساختگی،اندازه گیری ومورد آزمون قرار نمی گیرد. 3)توان آزمایش: دلیل دیگر کمبود تعداد آزمودنیها در آزمایش می باشد.هر چه تعداد آزمودنیها بیشتر باشد،احتمال بروز تأثیرات مورد نظر نیز بیشتر می شود. محدودیت های آزمایش میدانی: هر چند آزمایش میدانی توان آزمون را بالا می برد وباعث اعتبا ربرونی وساختاری می شود، ولی نمی توان آن را برای همه زمینه ها مناسب دانست.این آزمایش ممکن است گاهی اعتبار درونی، ساختاری وبرونی خود را از دست دهد. گذشته از کمبود توان ممکن است غیر اخلاقی به شمار آمده و بیشتر از آنچه به نظر می رسد به زمان و انرژی نیاز داشته باشد. 1)آیا آزمایشهای میدانی می تواند غیر اخلاقی باشد؟ - بر طبق قوانین جامعه روانشناسی آمریکا (1981)،نمونه های هر آزمایش باید داوطلب باشند،همچنین آزمونگر باید رضایت آنها راجلب کند ونسبت به آنچه می خواهد انجام گیرد باید نظری مطلوب داشته باشد. باید از محتوای آزمایش آگاه باشند واز چند و چون اقدامات و علت آنها با خبر گردند.
- ممکن است این قواعد با اهداف تحقیق شما سازگارنباشد.
داوطلبی نفی تصادفی بودن ونمایندهای واقعی مردم نیستند.
آگاهی دادن به افراد ممکن است نخواهید به آنها اطلاعات وآگاهی در مورد آزمایش بدهید. راه حل این مشکل چیست؟ - پاسخ ساده نیست زیرا میل شما به دستیابی به اطلاعات درست در قبال حق آزمودنیها برای حفظ مسائل خصوصی قرار می گیرد.
- راه حلها:مشورت با افراد متخصص قبل از شروع

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 17,600 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 22 صفحه

آزمایشهای بتن هدف:
این آزمایش برای تعیین غلظت نرمال سیمان یعنی در صد مناسبی از آب می باشد که با آن بتوان خمیر نرمال بدست آورد. نتیجه این آزمایش در تعیین زمان گیرش استفاده می شود.
وسایل آزمایش:
1. ترازو 2. استوانه مدرج 3. دستگاه ویکات
روش استاندارد برای تعیین خمیرنرمال (غلظت نرمال) روش آزمایش:
450 گرم سیمان را با درصدهای مختلف (5/27 در صد – 5/25 در صد) وزن سیمان از آب تمیز مطابق روش استاندارد مخلوط می کنیم. سپس خمیر سیمان بدست آمده را به صورت توپی در آورده و آن را چند بار از این دست به این دست می اندازیم و سپس آن را از انتهای گشاد وارد قالب می کنیم وحلقه را کاملاٌ پر می کنیم و خمیر اضافی را از روی آن بر می داریم. ضمناٌ باید مواظب باشیم که خمیر در موقع وارد کردن در حلقه فشرده نشود.
تعیین غلظت:
در هنگامی که ما با درصدهای مختلف این آزمایش را انجام میدهیم اگر عدد 10 میلیمتر بدست آمد که همان مقدار غلظت نرمال است. ولی اگر بدست نیامد با روی نمودار بردن داده ها درصد آب مورد نیاز برای غلظت نرمال بدست می آ ید.
هدف:
تعیین زمان گیرش سیمان به وسیله دستگاه ویکات گیرش اولیه و گیرش نهایی سیمان
وسایل آزمایش:
1 ترازوبادقت از گرم 2 پیمانه مدرج شیشه ای 3 دستگاه ویکات 4 سیمان خشک 5 به مقدار کافی آب 6 کاردک 7 روغن و 8 وسایل دیگ‍‍‍ر...
در این آزمایش ما باید به ترتیب به مقداره 5 / 27 5 / 25 درصد وزن سیمان آب اضافه کنیم ولی چون اگر بخواهیم سه بار این آزمایش را تکرار کنیم با در صدهای مختلف و این کار در زمان کوتاه آزمایشگاه کافی نمی باشد , مافقط با 5 / 26 در صد این آزمایش را انجام می دهیم.
روش استاندارد برای تعیین زمان گیرش سیمان شرح آزمایش:
مقدارgr450 سیمان را به داخل ظرف می ریزیم و پس به اندازه 5 /26 درصد وزن آن به سیمان آب اضافه کنیم و سپس آن را بصورت خمیر نرمال در آورده و پس بصورت توپی در آورده وآن را در محفظه ای که از قبل روغن کاری شده است برای آزمایش ویکات قرارمی دهیم و اضافی آن را از روی آن برمی داریم.
پس از 30 دقیقه برای اولین بارسوزن دستگاه را رها می کنیم و میزان نفوذ را اندازه می گیریم وبعد از 30 دقیقه , بعد از هر10 دقیقه یکبار سوزن را رها می کنیم و میزان نفوذ را اندازه می گیریم. در اوایل چون سیمان هنوز خود را نگرفته میزان نفوذcm40 است ولی به ترتیب این مقدارکم می شود و ما در زمانی که میزان نفوذ به 25 میلیمتر رسید که به آن زمان گیرش اولیه می گویندآن رایاداشت می کنیم.
واحیا ناً اگراین زمان که را بدست نیاوردیم آن را بوسیله روی محور بردن بدست می آوریم.
این کار بوسیله درونیابی صورت می گیرد , وزمان گیرش نهایی زمانی صورت می گیردکه دیگرکه دیگر سوزن ویکات در خمیر سیمان فرونرود.
تذکر:
در هنگام آزمایش باید دقت شودکه سوزن ویکات درهردفعه تمیزشود ومحلی که سوزن فرودمی آید نبایدبه هم نزدیک باشد و خیلی باید دقت شودکه سوزن کج نباشد.
نکته دیگر اینکه درزمان گیرش سیمان عوامل محیطی مختلفی دخالت دارد , از قبیل آب , دمای آب ,
دمای محیط آزمایش و … پس نتیجه اینکه , جوابی که , ازاین آزمایش بدست می آوریم.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 18 صفحه

آزمایشهای خاک نمونه های خاک نمونه دست نخورده
نمونه دست خورده
آزمایشهای آزمایشگاهی آزمایشهای تعیین درصد رطوبت خاک، دانه بندی، حدود اتربرگ و وزن مخصوص (آزمایشهای شناسایی)
آزمایشهای تراکم، تحکیم، سی بی آر (آزمایشهای تغییرات حجمی و فشردگی)
آزمایشهای نفوذپذیری، تحکیم (آزمایشهای آب در خاک)
تعیین یونهای سولفات، کلراید (آزمایشهای شیمیایی)
آزمایشهای تک محوری، برش مستقیم، سه محوری (آزمایشهای مقاومت برشی)
آزمایشهای سه محوری سیکلی، ستون تشدید (آزمایشهای دینامیکی) آزمایش نفوذ استاندارد (SPT) انجام حفاری تا عمق مورد نظر(معمولا بعد از رسیدن گمانه به عمق حدود 1 تا 5/1 متر شروع شده و هر 1 تا 2 متر تکرار می شود)
کوبش نمونه گیر به داخل خاک انتهای گمانه تا نفوذ معین 46 سانتیمتر، عمل کوبش با بکار بردن یک وزنه 5/63 کیلوگرمی به عنوان چکش با ارتفاع سقوط 76 سانتیمتر
شمارش تعداد ضربات لازم برای کوبش نمونه گیر برای حداقل دو عمق نفوذ 15 سانتیمتر انتهایی برای بدست آوردن عدد N
آزمایش نفوذ استاندارد آزمایش نفوذ استاندارد در موارد زیر آزمایش فاقد اعتبار بوده و انجام آن متوقف می گردد:
برای هر مرحله نفوذ 15 سانتیمتری، 50 ضربه مورد نیاز می باشد.
تعداد ضربات نفوذ به 100 ضربه برسد یا 100 ضربه برای نفوذ 30 میلیمتر
با ده ضربه متوالی هیچ نفوذی صورت نگیرد. آزمایش نفوذ استاندارد باولز برآورد نموده است که نسبت انرژی ابزارهای مورد استفاده آمریکای شمالی به 70 درصد نزدیک است و بنابراین این نسبت انرژی را به عنوان نسبت انرژی استاندارد معرفی نموده است. در پیش نویس دستورالعمل تهیه شده در ایران این نسبت 60 درصد پیشنهاد شده است.
آزمایش نفوذ استاندارد
چنانچه با اعمال این ضریب اصلاحی، چگالی نسبی کمتر از 5/0 گردد، اعمال این تصحیح لازم نیست.
در هر شرایطی این مقدار نباید بزرگتر از 2 و یا خیلی کوچکتر از 1 باشد. ( )
مقادیر N برای طراحی روش کنونی استفاده از متوسط N در ناحیه تحت تاثیر عمده تنش می باشد. در یک پی منفرد ناحیه مورد توجه از حدود نصف عرض پی بالای کف پی تا عمقی در حدود دو برابر عرض پی در زیر آن می باشد. استفاده از متوسط گیری وزنی با بکارگیری حاصلضرب افزایش جزئی عمق در N، ممکن است بر متوسط گیری حسابی ارجح باشد:
آزمایش نفوذ مخروط(CPT) این آزمایش بجای آزمایش نفوذ استاندارد بخصوص برای رسها و لای های نرم و رسوبات ماسه ای ریز تا متوسط، بطور وسیعی مورد استفاده قرار گرفته است. این آزمایش تناسب چندانی با رسوبات شنی یا رسوبات چسبنده سفت و سخت ندارد. این آزمایش شامل فشردن مخروطی استادارد به داخل زمین با سرعت 10 تا 20 میلیمتر بر ثانیه و ثبت مقاومت مربوطه می باشد. اطلاعات ثبت شده معمولا مقاومت جانبی مخروط، مقاومت اتکائی و عمق می باشد. آزمایش نفوذ مخروط چنانچه خاک دارای لایه بندی باشد این آزمایش را می توان همراه با حفاری انجام داد. در این حالت گمانه تا لایه سست حفاری شده و آزمایش انجام می شود، سپس گمانه تا لایه بعدی حفر گردیده و آزمایش مجددا انجام می شود و اینکار تا عمق و لایه های مورد نظر ادامه می یابد. آزمایش نفوذ مخروط آزمایش نفوذ مخروط مقاومت اندازه گیری شد

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 87 صفحه

آزمایشگاه مکانیک سیالات آزمایشگاه مکانیک سیالات شناوری
افت فشار
پمپ ها
راهنما
مقالات
BUOYANT FORCE نیروی شناوری شناوری آزمایش‌ شماره‌ 1 - شناوری‌
عنوان‌ آزمایش‌: نیروهای‌ وارد بر یک‌ جسم‌ غوطه‌ور در مایع‌ ساکن‌
هدف‌ آزمایش‌: بررسی‌ فرمولهای‌ مربوط‌ به‌ نیروی‌ وارد بر یک‌ سطح‌ مغروِق و تعیین‌ مرکز فشار.
مقدمه‌ آزمایش‌: در حالتی‌ که‌ قسمتی‌ از جسم‌ داخل‌ مایع‌ و قسمتی‌ دیگر خارج‌ از مایع‌ باشد جسم‌ را غوطه‌ور گویند و نیروی‌ برآیند وارده‌ از طرف‌ یک‌ سیال‌ ساکن‌ بر جسمی‌ که‌ داخل‌ آن‌ فرو رفته‌ و شناور است‌ را نیروی‌ شناوری‌ گویند نیروی‌ شناوری‌ داخل‌ مولفه‌ افقی‌ نیست‌ چون‌ تصویر جسمی‌ که‌ غوطه‌ور باشد بروی‌ سطح‌ قائم‌ همیشه‌ صفر است‌. اگر سطح‌ آزاد سیال‌ را که‌ با هوا تماس‌ دارد را در المان‌ حجمی‌ استوانه‌ایی‌ غوطه‌ور است‌ را در نظر بگیریم‌ سطح‌ بالایی‌ 0 h عمق‌ کمتری‌ نسبت‌ به‌ 2 h دارد در این‌ صورت‌ داریم‌:
شناوری تئوری‌ آزمایش‌:
نیروی‌ برآیندی‌ را که‌ یک‌ سیال‌ ساکن‌ بر جسم‌ شناور یا غوطه‌ور در خودش‌ وارد می‌کند نیروی‌ شناوری‌ می‌گویند. نیروی‌ شناوری‌ همواره‌ قائم‌ و به‌ طرف‌ بالاتر اثر می‌کند. نیروی‌ شناوری‌ موله‌ افقی‌ ندارد زیرا تصویر جسم‌ غوطه‌ور یا بخش‌ غوطه‌ور از جسم‌ در روی‌ صفحه‌ قائم‌ همواره‌ صفر است‌.
برای‌ درک‌ بهتر نیروی‌ شناوری‌ شکل‌ زیر را در نظر بگیرید. نیروی‌ شناوری‌ وارد بر جسم‌ شناور برابر است‌ با مولفه‌ قائم‌ نیروی‌ فشاری‌ وارد بر سطح‌ فوقانی‌ آن‌ (ADC) منهای‌ مولفه‌ قائم‌ نیروی‌ فشار وارد بر سطح‌ تحتانی‌ آن‌ (ABC).
در شکل‌ زیر نیروی‌ رو به‌ بالای‌ وارد بر سطح‌ تحتانی‌ برابر با وزن‌ مایع‌ خیالی‌ یا واقعی‌ موجود در بالای‌ سطح‌ (ABC) می‌باشد. حجم‌ این‌ مایع‌ در شکل‌ با ABC EFA نشان‌ داده‌ شده‌ است‌. نیروی‌ رو به‌ پائین‌ وارد بر سطح‌ بالایی‌ (ADC) برابر با وزن‌ مایع‌ محصور ADC EFA است‌. تفاضل‌ این‌ دو نیرو، نیروی‌ رو به‌ بالایی‌ است‌ از وزن‌ مایع‌ جابجا شده‌ که‌ توسط‌ حجم‌ شناور ناشی‌ می‌شود مایع‌ جابجا شده‌ توسط‌ جسم‌ را در شکل‌ با ABCD نشان‌ داده‌ایم‌. بناباین‌ خواهیم‌ داشت‌:
در رابطه‌ بالا F(B) نیروی‌ شناوری‌، V حجم‌ مایع‌ جابجا شده‌ و وزن‌ ویژه‌ سیال‌ است‌. شناوری همین‌ فرمول‌ در مورد اجسام‌ شناور نیز صادِق است‌ به‌ شرطی‌ که‌ V را به‌ عنوان‌ حجم‌ مایع‌ جابجا شده‌ در نظر بگیریم‌. این‌ موضوع‌ با بررسی‌ جسم‌ شناور در شکل‌ زیر آشکار می‌شود.
در شکل‌ زیر نیروی‌ قائم‌ وارد بر یک‌ عنصر کوچک‌ از جسم‌ شناور نشان‌ داده‌ شده‌ است‌. این‌ عنصر به‌ شکل‌ منشور بوده‌ و مساحت‌ مقطع‌ آن‌ می‌باشد. بنابراین‌ می‌توانیم‌ بنویسیم‌:
این‌ رابطه‌ حجم‌ عنصر منشوری‌ است‌ با انتگرال‌گیری‌ در محدوده‌ کل‌ جسم‌، می‌توانیم‌ بنویسیم‌:
در رابطه‌ بالا g در سراسر جسم‌ ثابت‌ فرض‌ شده‌ است‌:
همچنین‌ به‌ بیان‌ دیگر:
در یک‌ سیال‌ ساکن‌ نیروی‌ وارد بر هر المان‌ سطح‌ dA یعنی‌ dF عمود بر آن‌ سطح‌ است‌ اگر چنین‌ نیرویی‌ بر یک‌ سطح‌ صاف‌ وارد شود کلیه‌ نیروهای‌ وارد

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 20,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 9 صفحه

آزمون های کوتاه پاسخ تهیه و تنظیم: فاطمه نریمانی
مدرس مراکز تربیت معلم استان آذربایجانشرقی تعریف: از تعدادی سوال مختصر تشکیل می شود جواب های آن به یک عدد،علامت، کلمه،عبارت یا جمله محدود می شود. برای سنجش طبقه دانش مورد استفاده قرار می گیرد.
با این حال می توان طبقه فهمیدن وکاربستن رانیز سنجش کرد.
انواع آزمون های کوته پاسخ
1- نوع پرسشی: سوال به صورت یک جمله استفهامی طرح می شود وآزمون شونده پاسخ کوتاهی به آن می دهد. مرکزاستان آذربایجان شرقی کجاست؟
2- نوع کامل کردنی: سوال به صورت یک جمله ناقص نوشته می شود که در آن یک جای خالی وجود دارد. بزرگترین دریاچه دنیا دریاچه... است.(خزر)
3-تشخیصی یاتداعی: سوال به صورت یک موضوع یا مطلب
ارائه می شود وآزمون شونده جواب آن راتداعی می کند.بعدازنام هر
استان، نام مرکز آن رابنویسید. خوزستان...(اهواز)
خراسان... (مشهد)
کاربرد آزمون های کوته پاسخ توانایی تفسیرساده اطلاعات وکاربرد قواعد
توانایی حل کردن مسائل عددی درریاضیات وعلوم
توانایی دستکاری نمادهای ریاضی وحل کردن معادله های ریاضی وشیمیایی
ایبل: این آزمون ها به طور عمده با کلمات واعداد سرو کاردارند، برای اندازه گیری هدف های دانش به کار می روند. محاسن آن نسبت به آزمون های عینی دیگر اجرای آن آسان است. (آسان بودن تهیه سوال وتصحیح آن)
تقلب راکاهش می دهد.
نسبت به آزمون های عینی اطلاعات تشخیصی بیشتری دراختیار معلمان می گذارد.
حدس کورکورانه در آن وجود ندارد. معایب برای سنجش هدف های سطح پایین مناسب است.
کاربردزیاد آن باعث تشویق یادگیرندگان به حفظ کردن اطلاعات جزیی وبی اهمیت می شود.
تصحیح آن به دقت وسرعت آزمون های عینی نیست. قواعد تهیه آن تهیه جدول مشخصات
هرسوال باید موضوع مهمی را شامل شود
صورت سوال کاملا روشن نوشته شود
در سوال هایی که پاسخ آنها اعداد هستند واحد مقیاس ومیزان دقتی راکه درمحاسبات باید رعایت شوند مشخص کنید
صورت سوال ازروی مطالب کتاب عینا نقل نشود
درسوال های کوته پاسخ کامل کردنی، تنها عبارات مهم راحذف کنید
7- وقتی برای ارزشیابی پیشرفت تحصیلی به کار می روند
تعدادزیادی جای خالی منظور نکنید چون مبهم می شود
8- جای خالی راتا آنجا که ممکن است درقسمت پایانی سوال قراردهید
9- جای خالی سوال های کامل کردنی را همواره یک اندازه تعیین کنید
10- تاحدامکان به جای سوال های کامل کردنی از سوال های پرسشی استفاده کنید
11- ازکاربرد اشارات دستوری وموارد دیگر که جواب سوال رامشخص می کنند خودداری کنید آزمون های کوته پاسخ که ازمسائل عددی تشکیل می شوند ایبل: آزمون هایی را که از سوال های مربوط به محاسبات عددی تشکیل می شوند نوع ویژه ای ازآزمون های کوته پاسخ می داند وبه آنها نام آزمون های مسائل عددی می دهد.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 26 صفحه

1 به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد 2 و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا
(سوره مائده آیه 32) هرکه نفسی را نجات دهد گویی همه انسانها را نجات داده 3
آسم 4 به انقباض عضلات راه هوایی که باعث تنگی راه هوایی و اشکال در تنفس می شود، آسم گویند.
ممکن است به دنبال تماس با مواد حساسیت زا،سرما و دود سیگار، آسم تشدید شود. 5 تنگی نفس و بازدم های طولانی
صدای خس خس حین بازدم
اختلال در صحبت کردن
خستگی و به ندرت بی هوشی علائم: 6 در بسیاری از موارد حمله آسم می توان آن را با اسپری کنترل نمود. 7 اقدامات لازم: مصدوم را آرام کنید
از اسپری استفاده کنید
به مصدوم وضعیت راحت بدهید (معمولا به جلو خم می شوند)
از وی بخواهید که آرام و عمیق نفس بکشد
اگر بعد از 3 دقیقه بهتر نشد مجددا از اسپری استفاده کنید
اگر بهتر نشد تماس با اورژانس و انتقال به بیمارستان 8
تشنج 9 اشکال در فعالیت الکتریکی مغز را تشنج گویند.
می تواند به علل مختلفی مثل بعضی بیماریها، ضربه مغز،نرسیدن اکسیژن یا قند به مغز و یا مصرف زیاد الکل و... باشد. 10 علائم: احساس مزه یا بوی بد در ابتدا
بیهوشی
سفت شدن اندام ها، قوس برداشتن کمر
تکانهای شدید اندام ها
قفل شدن فک
خیره شدن چشم ها
خروج کف از دهان
ممکن است دچار بی اختیاری ادرار شود
خواب عمیق 11 اقدامات لازم: مصدوم را به آرامی روی زمین بخوابانید
مراقب باشید در اثر برخورد با اشیاء اطراف، آسیب بیشتری نبیند.
قبل از قفل شدن فک اگر می توانید یک پارچه بین دندانهای مصدوم قرار دهید
در طول زمان تشنج، هیچ اقدام دیگری نیاز نیست
پس از پایان تشنجریال راه هوایی را باز کنیدو تنفس را بررسی کنید
اگر نفس می کشد در وضعیت ریکاوری قرار دهید
اگر نفس نمی کشد CPR را شروع کنید 12 وضعیت ریکاوری 13
اختلالات قلبی 14 درد قلبی 15 علایم درد قلبی دردی که از بالا به گردن و از پایین به دست چپ انتشار دارد
تنگی نفس
پوست رنگ پریده و سرد و مرطوب
احساس ضعف و غش
تهوع و استفراغ 16 اقدامات درخواست کمک از اورژانس
خودتان بیمار رابه بیمارستان انتقال ندهید زیرا حرکت دادن بیمار می تواند منجر به ایست قلبی شود
کنترل علایم حیاتی
بهتر است بیمار در حالت نیمه نشسته قرار بگیرد
به بیمار کمک کنید تا داروهای لازم را مصرف کند مثلا قرص زیر زبانی
17
اورژانسهای دیابت 18 دیابت: دیابت یک گروه از بیماریهای متابولیک است که مشخصه آن بالا رفتن سطح گلوکز در خون می باشد. 19 انسولین هورمونی است که توسط پانکراس (لوزالمعده) تولید می شود و سطح گلوکز خون را به وسیله تنظیم میزان تولید و ذخیره آن کنترل می کند. به طور طبیعی مقدار مشخصی از گلوکز در خون گردش می کند.
منبع اصلی این گلوکز جذب غذای مصرفی در دستگاه گوارشی و ساخته شدن گلوکز از مواد غذایی توسط کبد می باشد. 20 علل ایجاد دیابت: نقص در تولید و ترشح انسولین
کاهش واکنش سلولی نسبت به انسولین (مقاومت سلولی) 21 تشخیص دیابت: سطوح بالای گلوکز خون
قند خون ناشتا بیشتر از 126 mg/dl در بیش از یک بار
قند خون غیر ناشتا بیشتر از 200 mg/d

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 34 صفحه

آسکاریس لومبریکوئیدس نام بیماری:
آسکاریازیس، عفونت آسکاریس، عفونت کرم گرد.
ریخت شناسی
این کرم سفید یا صورتی رنگ با این مشخصات شناسایی می شود:
(1) اندازه کرم نر 3110 سانتی متر و ماده 35 22 سانتی متر
(2) کوتیکول صاف با خطوط ظریف،
(3) انتهای قدامی و خلفی مخروطی،
(4) انتهای خلفی پاپیل دار و خم شده به طرف سطح شکمی و دارای اسپیکول
(5) دهان به سه لب بیضوی و پاپیل های حسی،
(6) اعضای تولید مثل زوج در 3/2 خلفی کرم ماده و یک لوله منفرد پیچ و خم دار در کرم نر. تخم کرم دارای یک پوشش خارجی ناصاف، دارای برجستگی آلبومینی است که به عنوان یک سد کمکی در مقابل نفوذ پذیری عمل می کند ولی ممکن است وجود نداشته باشد.
تخم سالم دارای یک پوسته ی ضخیم، شفاف و هیالینی همراه با یک لایه ی خارجی نسبتا ضخیم که به عنوان محافظ عمل می کند و نیز یک غشاء ظریف داخلی ویتلینی و لیپیدی است که بسیار غیرقابل نفوذ می باشد. در هنگام تخمگذاری، پوسته ی تخم حاوی توده ی تخم مرغ شکلی از پروتوپلاسم تقسیم نشده است که دانه های لسیتین به صورت متراکم در درون آن فرو رفته اند.
تخم غیر بارور باریکتر از تخمهای بارور بوده و پوسته ی نازکتر با پوشش آلبومینی نامنظمی دارد.
این تخمها کاملا آکنده از توده ی بی شکل پروتوپلاسم و دانه های براق هستند.
تخمهای با اشکال عجیب و غریب، بدون پوشش آلبومینی و یا پوشش نامنظم و غیر عادی نیز دیده می شوند.
این تخمها نه تنها در غیاب کرم نر دیده می شوند بلکه در قریب به 5/2 کل عفونتها وجود دارند، زیرا تداوم تولید تخم بارور نیازمند جفتگیری های مکرر است. چرخه ی زندگی انسان میزبان واسط و نهایی کرم می باشد و تمامی مراحل رشد کرم در انسان طی می شود.
کرمهای بالغ معمولا در مجرای روده ی کوچک زندگی می کنند و غذای خود را از مواد نیمه هضم شده ی میزبان به دست می آورند.
در عفونتهای بسیار خفیف، کرم نر و یا ماده به تنهایی حضور دارند، توان تولید تخم کرم ماده، 26 میلیون عدد با متوسط روزانه ی 000/200 عدد است.
تخمها هنگام دفع از بدن میزبان تقسیم نشده هستند. در شرایط مطلوب محیطی در خاک، پس از اولین پوست اندازی، در عرض 3 هفته لارو عفونت زای مرحله ی دوم در داخل پوسته ی تخم تشکیل می شود.
حرارت مطلوب برای رشد، تقریبا 37 درجه است و تخمها فقط تا مرحله ی تقسیم 8 سلولی پیش می روند.
از آنجا که تخمها نیازمند اکسیژن هستند رشد آنها در مواد گندیده به تأخیر می افتد. تخم عفونت زا پس از خورده شدن توسط انسان در قسمت فوقانی روده کوچک باز شده و لارو رابدیتیفرم آزاد شده، وارد دیواره ی روده می شود و به سیاهرگها و یا عروق لنفاوی راه می یابد.
لاروها از طریق گردش خون به کبد و در نتیجه به ریه می رسند.
این لاروها ممکن است 7 1 روز پس از آغاز عفونت وارد ریه شوند.
چون قطر لاروها 02/0 میلیمتر و قطر مویرگهای ریوی تنها 01/0 میلی متر است، لاروها باعث پارگی مویرگ ها به داخل آلوئول ها می شوند برخی از لاروها گاهی به قلب چپ رسیده و با سیاهرگهای ریوی به صورت آمبولی در اعضای مختلف بدن منتشر می شوند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 22 صفحه

آسیب شناسی ماهواره و اینترنت
تأثیرات روانی افسردگی
درونگرایی
انفعال
توهم و خیال پردازی
شستشوی مغزی شستشوی مغزی و جنگ روانی شستشوی مغزی کوشش میان بری است برای تسخیر افکار و رفتار افراد.
که درآن اختیار و اراده آدمی به نفع دیگری سلب می شود
پیشینه بکارگیری این مفهوم به جنگ آمریکا با کره بر می گردد که در آن یک گزارشگر خبری از این اصطلاح برای توصیف فرایندی نام برد که در جریان آن اسرای آمریکایی در اردوگاههای ارتش چین تغییر موضع اعتقادی داده بودند.
در شستشوی مغزی دو نکته وجود دارد:
1- هیچ کس نمی پذیرد که آنچه به آن معتقد شده تحت تأثیر شستشوی مغزی بوده است
2- افراد به شدت به آنچه اعتقاد پیدا کرده اند می چسبند و آن را ناشی از نور هدایت می دانند.
با این حال از موضع خودی از آن با عنوان موجه تشرف یاد شده است تأثیر ات فرهنگی هنجارهای اجتماعی
آداب و رسوم
روابط بین فردی
روابط خانوادگی عوارض ارتباط الکترونیکی کاهش فعالیت های اجتماعی،
قانون گریزی،
کاهش مسئولیت پذیری در خانه،
تغییر عادت های رفتاری
ابتلاء به سردردهای عصبی
دنیای مجازی چت روم ها جایگزین افراد فامیل، دوستان، تحصیل، اشتغال و خواب می شود، عوارض ارتباط الکترونیکی(ادامه) درد در ناحیه مچ دست و کتف
سوزش چشم
فراموش کردن قول و قرارها
عدم توجه به وضع ظاهری و بهداشت شخصی
گرایش به سایبرسکس و **وگرافی
اعتیاد به اینترنت و... علل گرایش به برنامه های ماهواره و اینترنت کسی که کمرو و خجالتی است و نمی تواند در محیط های واقعی، ارتباطات اجتماعی مستحکمی را با سایرین برقرارکند، در خانه، مدرسه، دانشگاه یا محل کار، - پشت دستگاه کامپیوتر خود- به محیط و قلمروهای مجازی روی می آورد تا بدون کوچکترین احساس خجالت، وارد «اتاق گفتگویی Chat Room» شود، علل افراد تنها و تعداد زیادی از جوانانی که مهارت های اجتماعی و ارتباطی ضعیفی دارند از مشتریان ثابت چت روم ها محسوب می شوند. در چت روم ها نیازی به رعایت چارچوب ها و استانداردهای رایج در روابط فردی و اجتماعی نیست. این افراد به راحتی با دیگران ارتباط برقرار می کنند سواد رسانه ای ارزیابی، تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که از طریق رسانه ها دریافت می شود پروپاگاندا (سخن پراکنی)
پروپاگاندا عبارتست از طرح یک طرفه عقاید و دیدگاه ها به نحوی که مخاطب را به گونه داوطلبانه و از روی اختیار به پذیرش آن بطلبد. چنانچه که گویی این اصلاً فکر و نظر خود او بوده است.
در سخن پراکنی، نقطه نظری با هدف نهایی «پذیرش داوطلبانه» دریافت کننده انتقال می یابد، به طوری که شخص آن نظر را از آن خویش تلقی کند.
.برخی از صاحبنظران از سخن پراکنی بعنوان هنر دروغگویی و فریب نرم و بی سر و صدای افراد یاد کرده اند.
ویژگی های سخن پراکنی: نشر اطلاعات گزینش شده، کنترل شده مستند شده یا بی اساس
اصرار برای برقراری و حفظ ارتباط با مخاطب
قصد فعال و تلاش فراوان برای قانع سازی مخاطب به هر شیوه ممکن.
نفوذ با هر ابزار ارتباطی رسانه ای یا غیر رسانه ای
توسل به دستاویزهای مختلف روانشناختی برای تأثیرگذاری
بهره گیری از ارتباط یک سویه

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان