امروز جمعه 27 تیر 1404
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 43 صفحه

دستگاه عصبی و سلولهای عصبی
مشخصات سلول های عصبی: 1- تحریک پذیری Excitability
حساسیت موجودات زنده به تغییرات محیط خارجی و درونی می باشد.
2- هدایت Conduction
خاصیت رشته های عصبی برای انتقال پیام به مغز برای آگاه کردن آنها از تغییرات محیط پتانسیل استراحت Resting potential وقتی هیچ محرک خارجی برای غشاء عصبی وجود نداشته باشد. گفته می شود غشاء در حالت استراحت است. در این حالت چون غشاء پلاریزه می باشد پتانسیلی در آن به وجود می آید که به آن پتانسیل استراحت می گویند.
میزان آن 70- تا 90- میلی ولت است.
عوامل مهم در ایجاد پتانسیل استراحت 1- پمپ سدیم پتاسیم
2- بالا بودن نفوذپذیری غشاء در انتشار و جابه جایی یون پتاسیم نسبت به سدیم. پمپ سدیم پتاسیم یک مجموعه از آنزیم های pr با صرف انرژی 3 یون سدیم را از درون به بیرون سلول و 2 یون پتاسیم را از بیرون به درون سلول منتقل می کند.
انتشار یون پتاسیم به خارج اختلاف سطح الکتریکی غشاء را تا 70- میلی ولت نشان می دهد. گرادیان غلظتی حاصل از پمپ سدیم پتاسیم پمپ سدیم پتاسیم گرادیان های غلظتی بزرگی بین دو سوی غشاء در حالت استراحت برای سدیم و پتاسیم به وجود می آورند که عبارتند از:
غلظت سدیم در خارج غشا 142 میلی اکی والان
نسبت یون از داخل به خارج
غلظت سدیم در داخل غشاء 14 میلی اکی والان
غلظت پتاسیم در خارج غشا 4 میلی اکی والان
نسبت یون از داخل به خارج
غلظت پتاسیم در داخل غشا 140 میلی اکی والان سهم پتانسیل انتشار یون
از این رابطه هنگامی استفاده می شود که غشا فقط نسبت به یک یون نفوذ پذیر باشد.
معادله گولد من
این رابطه هنگامی که غشاء به چندین یون مختلف نفوذ پذیر باشد کاربرد دارد. معادله نرنست خارجی داخلی با استفاده از معادله نرنست و گلدمن برآیند پتانسیل انتشار یون های سدیم و پتاسیم مقدار 86- میلی ولت بدست می آید.
- با توجه به اینکه نفوذ پذیری غشا نسبت به پتاسیم صد برابر یون سدیم است.
این نتیجه بدست می آید که انتشار پتاسیم سهم بیشتری در ایجاد پتانسیل غشا دارد. سهم پمپ سدیم، پتاسیم در پتانسیل غشا اختلاف پتانسیلی حدود 4- میلی ولت، ناشی از عملکرد پمپ سدیم پتاسیم ایجاد می شود.
که با در نظر گرفتن پتانسیل ناشی از انتشار یونهای سدیم و پتاسیماختلاف پتانسیلی معادل 90- میلی ولت، در غشا ایجاد می شود. پتانسیل عمل Action potential هنگامی که بخشی از غشا نرون تحریک می شود یک دگرگونی الکتریکی بنام پتانسیل عمل در غشاء آن پدید می آید که در طول غشا انتشار می یابد به این پدیده موچ یا جریان عصبی می گویند.
مراحل متوالی پتانسیل عمل
استراحت
دپلاریزاسیون
رپلاریزاسیون آستانه تحریک حداقل دی پلاریزاسیون مورد نیاز برای ایجاد پتانسیل عمل آستانه تحریک نام دارد.
یک افزایش ناگهانی حدود 15 تا 30 میلی ولت
قانون همه یا هیچ
هر زمان که دی پلارسیزاسیون به آستانه تحریک برسد یا از آ ن تجاوز کند پتانسیل عمل روی می دهد. کانال دریچه دار وابسته به ولتاژ سدیمی این کانال دارای 2 دریچه یکی در خارج کانال (دریچه فعال شدن) و دیگری در داخل کانال (غیر فعال شدن) می باشد.
فعال شدن (70- تا 50- میلی ولت) غیرفعال شدن (چند ده هزارم بعد از باز شدن)
کانال دریچه دار وابسته به ولتاژ پتاسیم
این کانال دارای یک دریچه است. که وقتی پتانسیل غشا از 90- میلی ولت به سوی صفر افزایش می یابد این دریچه به آهستگی باز می شود. 1- یونهای منفی غیر قابل نفوذ
آنیون های pr
فسفات
سولفات
2- یونهای کلسیم
در پتانسیل عمل در برخی موارد به جای Na استفاده می شود.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 22,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 356 صفحه

دیدگاه های نو در برنامه ریزی آموزشی
هدف کلی درس آشنایی با برنامه ریزی آموزشی بخش اول چالش های نو در برنامه ریزی آموزشی فصل اول تحلیل های بخش آموزش و
توسعه منابع انسانی اهداف تحلیل های بخش آموزش و پرورش و منابع انسانی دارای سه هدف است:
1- استقرار پایگاه اطلاعاتی و الگوی روش شناسی برای بهبود برنامه ریزی توسعه منابع انسانی به صورتی نظام یافته و ادامه اهداف تحلیل های بخش آموزش و پرورش و منابع انسانی 2- مشخص نمودن زمینه های نیازمند به تغییر در نظام آموزشی و تعیین محدودیت ها و امکانات و ادامه اهداف تحلیل های بخش آموزش و پرورش و منابع انسانی 3- تعیین زمینه های مناسب برای ایجاد تغییر با امکانات موجود حوزه های آموزش و منابع انسانی آموزش ابتدایی
آموزش متوسطه
تربیت معلم
آموزش عالی
آموزش غیر رسمی یا مداوم
کارآموزی ها تعریف بخش هر بخش دارای مجموعه ای از ویژگی های مشترک است که آن را از بخش های دیگر متمایز می سازد. مانند بخش آموزش که از بخش های کشاورزی، صنعت یا مالی متمایز می باشد. مفهوم تحلیل مفهوم تحلیل در برگیرنده سه مؤلفه به شرح زیر است:
1- مشخص کردن
2- بازبینی
3- سنجش مفهوم تحلیل های بخش آموزشو منابع انسانی این مفاهیم در برگیرنده موارد زیر می باشد:
1- بیان وضعیت موجود (بازبینی)
2- قضاوت درباره موفقیت برنامه ها در نیل به اهداف (سنجش)
3- تعیین نیاز ها، محدودیت ها و فرصت ها برای بهبود نظام آموزشی (مشخص کردن) چهارچوب تحلیل بخش آموزش و منابع انسانی این چهارچوب در برگیرنده وضعیت موجود نظام آموزشی است. از این رو مانند هر رویداد نظام مند درون داد، فرایند و برون داد را در بر می گیرد. همچنین، ادامه چهارچوب تحلیل بخش آموزش و منابع انسانی به ویژگی های محیطی مانند فرهنگ، تاریخ، اقتصاد و توانمندی های موجود کشور را که بر کمیت و کیفیت نظام آموزشی تأثیر دارد، توجه دارد. درون داد ها درون داد ها مانند نوع مدارس و نسبت معلم به دانش آموز در هر یک از بخش های آموزش، محدودیت هایی در انتخاب فرایند ها ایجاد می کنند. فرایند ها انتخاب فرایند ها، مانند سرمایه گذاری در تربیت معلمان به تعداد کافی، نیز می تواند در تبدیل درونداد ها به نتایج مورد نظر، مثل نسبت مناسب معلم به دانش آموز مؤثر باشد. برون داد ها ارزیابی موفقیت دانش آموزان، نرخ پیشرفت تحصیلی، مردودین و قبول شدگان، محاسبه نرخ اشتغال و پیش بینی تغییرات در نگرش ها و ارزش ها را در بر می گیرد. چهارچوب مرجع در تحلیل بخش آموزش چهار چوب مرجع در تحلیل بخش آموزش و منابع انسانی، وضعیت موجود نظام آموزشی است. عناصر چهارچوب مرجع در تحلیل بخش آموزش و منابع انسانی وضعیت نظام آموزشی که چارچوب مرجع در تحلیل بخش آموزش و منابع انسانی است شامل اجزای متشکل نظام یعنی درون داد، فرایند و برون داد است. سایر عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت نظام آموزشی ویژگی های محیطی چون فرهنگ، تاریخ، اقتصاد و توانمندی های موجود در کشور است. پاسخ دهید عوامل فرهنگی و تاریخی چگونه می تواند بر کمیت و کیفیت آموزش و پرورش تأثیر بگذارد؟ هدف ارزیابی اثر بخشی نظام آموزشی سنجش میزان دستیابی به اهداف ملی است. هدف ارزیابی کارآیی نظام آموزشی سنجش میزان تأثیر صرف منابع مالی و هزینه ها است. کارآیی درونی نظام آموزشی مشتمل است بر میزان موفقیت های حاصل در درون نظام مانند قبولی دانش اموزان در طی سال یا پایان مقاطع آموزشی با توجه به اهداف از قبل تعیین شده کارآیی برونی نظام آموزشی کارآیی برونی دستیابی به اهداف بلند مدت اجتماعی-اقتصادی نظام آموزشی را با حداقل هزینه مورد توجه قرار می دهد. ارزیابی در تحلیل های بخشی ارزیابی در تحلیل های بخشی، متمرکز بر کل نظام آموزشی و کارآیی منابع انسانی است. انواع نظام آموزشی 1- رسمی
2- غیر رسمی توانایی های مالی و مدیریت نظام کلان آموزشی تحلیل های بخشی به حوزه مالی توجه دارند، زیرا میزان آن بر افزایش یا کاهش کارآیی...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 25,300 تومان
0

آزمون سبک هویت برزونسکی دارای 13 صفحه وبا فرمت ورد و می باشد


بخشی از محتوا::
روایی: دارد
پایایی: دارد
نمره گذاری وتفسر: دارد
منبع: دارد

معرفی آزمون:

آزمون سبک هویت برای اولین بار توسط برزونسکی (1989) برای اندازهگیری فرایندهای شناختی- اجتماعی که نوجوانان در برخورد با مسایل مربوط به جنبهای از بحران هویت یعنی فرایندهای شناختی درگیر در مقابله و حل مسئله میان افراد در مراحل گوناگون بحران هویت در آمریکا طراحی شد و در سال 1992 توسط برزونسکی و سالیوان مورد تجدیدنظر قرار گرفت (برزونسکی، 1989 و.(1992

این آزمون شامل 40 سؤال بوده و 4 سبک هویتی شامل اطلاعاتی 11) سؤال)، هنجاری 9) سؤال)، سردرگم- اجتنابی 10) سؤال) و تعهد هویت 10) سؤال) را مورد ارزیابی قرار می دهد (برزونسکی،.(1989

ای آزمون توسط زارع و امینپور (1390) مورد هنجاریابی قرار گرفت و 6 عامل از آن استخراج شد. فرم نهایی آن (جدول(5-8 شامل

34 سؤال 5 گزینهای (کاملاً مخالف، تاحدودی مخالف، مطمئن یستم،ن تاحدودی موافق، کاملاً موافق) است و آزمودنی بر این اساس

میزان موافقت یا مخالفت خود را برای هر سؤال مشخص می کند.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 8 صفحه


ذرات بنیادی اتم
اتم و ذرات بنیادی
جهان، بزرگ‌ترین مجموعه ممکن است که از ذرات بنیادی شکل یافته است. این ذرات توسط نیروهای گرانشی، الکترومغناطیسی و هسته‌ای به هم پیوند یافته‌اند. سلسله مراتب ساختمانی آن در فضا (از هسته‌های اتم گرفته تا ابر کهکشانها) و سیر تکاملی آن (از گوی آتشین تا اشکال کنونی) توسط ویژگیهای ذرات بنیادی و برهمکنش آنها اداره می‌شود. بنابراین، تشریح ساختمان جهان و تکامل آن بر اساس خواص و برهمکنش ذرات بنیادی صورت می‌گیرد.
ماده جهان از ذرات بنیادی تشکیل شده است. اجسام، بدن انسان، ستارگان و... سیستم‌هایی متشکل از ذرات بنیادی هستند که از نظر تعداد و نحوه جفت و جور شدن با هم تفاوت دارند. بنابراین، وجود ذرات بنیادی باید در تمام پدیده‌های جهان ملموس باشد. فیزیک ذرات بنیادی درک عمیقتر و دید بالایی را در مورد ساختمان و تکامل اجسام منفرد مانند اتم‌ها، مولکول‌ها، بلورها، صخره‌ها، سیارات، ستارگان، منظومه‌های ستاره‌ای و کل جهان ارائه می‌دهد. برای همین مطالعه ذرات بنیادی برای فیزیک معاصر و بخصوص اختر فیزیک و کیهان شناسی اهمیت اساسی دارد.
خواص ذرات بنیادی
* ذرات بنیادی دیده نمی‌شوند.
جرم ذرات بنیادی
جرم ذرات بنیادی بسیار کوچک است، از اینرو آنها را می‌توان تا سرعت بالایی رساند. مانند فوتونها که بدون جرم بوده و بالاترین سرعت ممکن «سرعت نور) را دارا هستند. سبکترین ذره با جرم غیر صفر الکترون است با جرمی در حدودme = 9x10-28 gr اغلب به عنوان واحدی برای سنجش جرم سایر ذرات به کار می‌برند. جرم پروتون برابر mp=1836me و جرم نوترون mn=1838.6me می‌باشد. انرژی ذرات بنیادی
انرژی به سبب تغییرپذیری زیادش بر کل جهان حاکم است که ساختمان فضایی، تکامل زمانی تمام سیستم‌ها از ذرات بنیادی گرفته تا خوشه‌های کهکشانی را تعیین می‌کند. این تنوع انرژی به چند برهمکنش معدود بین ذرات بنیادی می‌تواند تقلیل یابد.
عدد باریونی
ذرات سنگین، باریون نام دارند. چنانچه باریونها به حال خود رها شوند، متلاشی می‌گردند. تنها باریون پایدار پروتون است. در تمام فرایندهای مشاهده شده، تعداد باریونها همواره بقا دارد «قانون بقای باریون ΔN=0).قانون بقای باریون پایداری پروتونها را بیان می‌کند، باریونی سبکتر از پروتون وجود ندارد. آزمایشات نشان داده‌اند که مدت زمانی که طول می‌کشد تا پروتون تلاشی یابد طولانی تراز 1022 سال، یعنی +1 (N برابرعدد جرمی A است) و برای پاد هسته‌ها Nعدد لپتونی
فرمیونهای سبک همان لپتونها هستند که عدد لپتونی را با L نشان می‌دهند. برای لیپون‌ها «الکترون، موئون، نوترینو) این عدد برابر L=+1، برای غیر لیپونها (باریونها، بوزونها) این عدد برابر L=0 و برای پالیتونها «پوزیترون، موئون مثبت، پادنوترینو) این عدد برابر L=-1 می‌باشدو قانون بقای لیپتون بصورت ΔL=0 می‌باشد. یعنی مجموع تمام لیپتونها قبل و بعد از واکنش مقدار ثابتی دارند. ایزواسپین
برهمکنش قوی نوکلئون‌ها در هسته، به بار الکتریکی بستگی ندارد. اندرکنش‌های N-P، N-N، P-P، همگی شبیه هم هستند و تفاوت چندانی بین نکلئونهای باردار و خنثی وجود ندارد. که اختلاف آنها به وسطه ایزواسپین بیان می‌شود.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 63 صفحه

روش تدوین برنامه کسب و کار Business Plan

برنامه کسب و کارچیست؟ برنامه کسب و کار روش اجرای یک فعالیت تجاری در یک دوره
زمانی مشخص را بیان می‌کند که شامل بخشهای گوناگون از
جمله بازاریابی و توجیه اقتصادی طرح می باشد
یک برنامه کسب و کارخوب باید دارای پیوستگی و هماهنگی در طول کل سند باشد. بخش مالی باید منعکس‌کننده تصمیمات موجود در بخش بازاریابی و سازماندهی باشد. تعادل بین اطلاعات کیفی و کمی ویژگی های یک برنامه کسب و کارقابل دفاع اجزای اصلی برنامه کسب و کار صفحه جلد (Cover Page)
فهرست مطالب (Table of Contents)
خلاصه مدیریتی
شرح طرح (کسب و کار)
برنامه بازاریابی
برنامه مالی و توجیه اقتصادی
برنامه عملیاتی
برنامه سازمانی
اسناد تکمیلی و ضمیمه ها
فهرست مطالب یک برنامه کسب و کار Executive Summary
Introduction
Mission Statement
Unique Features
Marketing Objectives
Expected Accomplishments
Required Capital
The Business
Purpose Statement
Description of the Business
History of the Business
Founder of the Business
Management and Operations
Regulations and Licensing
Objectives Market Analysis
Market Research
Target Market
Competition
Customer Profile
The Product
Production
Product Decisions
Inventory
Marketing
Objectives and Strategies
Unique Selling Advantage
Selling Tactics
Channels of Distribution
Pricing فهرست مطالب یک برنامه کسب و کار Promotions
Advertising
Sales Promotions
Publicity and Public Relations
Risks
Description of Risks
Contingency Plans
Finances
Sources and Uses of Capital
Balance Sheet
Cash Flow Statement
Income Statement
Break Even Analysis
Ratio Analysis
Cost Containment
Assumptions Conclusion
Justification for Loan/Investment
Milestones/Timetable
Appendix
Market Segments table and chart
Sales Targets table and chart
Balance Sheet table
Cash Flow Statement table and chart
Income Statement table and chart Technology Intellectual
Property Market
Analysis Competitive
Analysis Sales and
Distribution Team Financial
Projections Detailed
Support/Foundation 1 paragraph 30 seconds pages 10-15 minutes 20-30 pages ساختار یک برنامه کسب و کار خلاصه مدیریتی (Executive Summery) کوتاه
آخرین بخشی که نوشته می‌شود
سراصل موضوع
خلاصه فعالیت‌ها
اندازه
ترجیحاً دو صفحه حداکثر پنج صفحه
خلاصه مدیریتی باید:
منطقی
روشن
هیجان انگیز
خلاصه مدیریتی شبیه یک رزومه است.
اگر بتواند توجه خواننده را جلب نماید بقیه گزارش نیز خوانده خواهد شد.
خلاصه مدیریتی بیان می‌کند که: شما چه کسی هستید؟
راهبرد و چشم‌انداز شما چیست؟
مدل کسب و کار شما چیست؟
بازار شما چیست؟
چه قدر پول می‌خواهید و آن را چه خواهید کرد؟
مزیت‌رقابتی پایدار شما چیست؟
پتانسیل تولید درآمد برنامه کسب و کارشما چقدر است؟ معرفی شرکت و کسب و کار ماموریت و چشم‌انداز
تاریخچه و مراحل رشد شرکت
معرفی محصول و فنّاوری
راهبرد‌های خروج
فهرست دارایی‌های کلیدی
شرح تجهیزات و امکانات
معرفی تیم مدیریت و مشاوران حرفه‌ای نمونه ای از ماموریت و چشم‌انداز سازمان شرکت تلفن و تلگراف آمریکا (AT&T):
ما نهایت سعی خود را می‌کنیم تا به بهترین شکل ممکن همه مردم دنیا را در هر کجا و در هر زمان به یکدیگر برسانیم.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 25,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 65 صفحه

روش حریصانه(Greedy Approach)

رویکردی که روش حریصانه برای حل مسائل بهینه‌سازی دارد شامل تصمیم‌گیری‌های پشت‌سرهم است که برای هر تصمیم‌گیری تنها از اطلاعات بدست آمده تا آن مرحله استفاده می‌کند.
بنابراین اصطلاحا گفته می‌شود که تصمیم‌گیری بر اساس انتخاب‌هایی صورت می‌پذیرد که به صورت محلی بهینه هستند.
در این رویکرد حل مساله امیدواریم تا به راه حل بهینه برسیم. اما...
این راه حل بهینه دربرخی موارد بدست نمی‌آید.
در این رویکرد برای هر الگوریتم پیشنهادی باید نشان داده شود که پاسخ همواره در تمامی موارد بهینه است. 2 روش حریصانه(Greedy Approach) مساله: می‌خواهیم باقی پول مشتری را با تعدادی سکه (اسکناس) پرداخت کنیم
while (تازمانیکه سکه‌های بیشتری وجود دارد و مساله هنوز حل نشده است)
{
بزرگترین سکه باقیمانده را بردار;//selection procedure
If (اضافه کردن سکه سبب می‌شود مجموع سکه‌های برداشته‌شده از مبلغ بدهی بیشتر شود)//feasibility check
از اون سکه صرفنظر کن;
else
سکه را اضافه کن;
If (اگر مجموع سکه‌های برداشته شده با بدهی برابری می‌کند)//solution check
مساله حل شده است;
}
3 1 2 3 روش حریصانه(Greedy Approach) در حل مسائل با شیوه حریصانه هر تکرار از سه بخش تشکیل شده است:
الف) روال انتخاب (selection procedure)
ب) امکان‌سنجی (feasibility check)
ج) بررسی راه‌حل (solution check) 4 روش حریصانه(Greedy Approach) در حل مسائل با شیوه حریصانه هر تکرار از سه بخش تشکیل شده است:
الف) روال انتخاب (selection procedure)
با معیاری آیتم بعدی را انتخاب می‌کند تا به مجموعه راه‌حل اضافه شود.
توجه شود که معیار انتخاب مسلما بر اساس اطلاعات تا هر مرحله است...
هرچند سعی می‌شود تا بهینه باشد ولی چون...
از اطلاعات فقط تا همان مرحله استفاده می‌کند گفته می‌شود که معیار بهینگی محلی است.
ب) امکان‌سنجی (feasibility check)
با اضافه شدن آیتم جدید به مجموعه پاسخ، کنترل می‌شود که آیا با تکمیل کردن این مجموعه می‌توان به پاسخ رسید یا خیر
ج) بررسی راه‌حل
کنترل می‌شود که با بدست آمدن مجموعه جدید آیا پاسخ پیدا شده یا باید تکرار بعدی هم انجام شود. 5 الف) درخت‌های پوشای کمینه(Minimum Spanning Trees) فرض کنید که در برنامه‌ریزی احداث جاده بین شهرها، می‌خواهیم تعدادی شهر را با جاده به هم وصل کنیم تا امکان رفتن از هر شهر به شهر دیگر با جاده‌های احداث شده ممکن باشد.
چنانچه بحث محدودیت بودجه‌ای مطرح باشد، بنابراین در این برنامه‌ریزی می‌خواهیم حداقل جاده را از نظر طولی احداث کنیم.
در ادامه به دنبال الگوریتمی هستیم که مسائلی از این قبیل را حل کند. 6 الف) درخت‌های پوشای کمینه اگر ارتباط بین شهرها را با گراف نمایش دهیم...
گراف حاصل جهت‌دار (directed) نیست. چراکه با احداث یک جاده بین هر دو شهر امکان رفت‌وآمد از هر دو شهر در این جاده وجود دارد.
به گراف بدون جهت‌داری متصل (connected) گفته می‌شود که...
مسیری بین هر دو جفت راس وجود داشته باشد. 7 الف) درخت‌های پوشای کمینه چرخه ساده (simple cycle):...
در هر گراف بدون جهت، مسیری از یک راس به خودش است چنانچه...
حداقل شامل سه راس باشد و...
هیچ راس میانی تکراری نباشد.
گراف فاقدچرخه (Acyclic): گرافی غیرجهت‌دار است که...
هیچ چرخه ساده‌ای در آن وجود نداشته باشد.
درخت (Tree) گرافی است...
غیرجهت‌دار (undirected)،
متصل (connected) و
فاقد چرخه (acyclic) 8 9 گراف متصل، غیرجهت‌دار و وزن‌دار اگر (v4,v5) را حذف کنیم این گراف همچنان متصل می‌ماند. درختی پوشا برای گراف بالا درخت پوشای کمینه الف) درخت‌های پوشای کمینه این مساله به این صورت بیان می‌شود:
حذف یال‌هایی از یک گرافِ...
متصلِ
وزن‌دارِ
غیرجهت‌دار
تا زیرگرافی بدست آید تا...
همچنان تمامی راس‌ها متصل به هم باقی بمانند و
مجموع وزن یال‌های باقی‌مانده کمینه...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 17,600 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 67 صفحه

روشهای بازنمایی دانش
دانش زیاد کم درجه
انتزاع
کیفیت دانش اطلاعات داده ها 3 منابع دانش مستندات (کتاب،راهنماها،...)
غیر مستندات (در ذهن مردم،از ماشین ها،...)
کسب دانش از پایگاه داده های موجود
کسب دانش از اینترنت 4 سطوح دانش دانش سطحی (Shallow Knowledge)
دانش عمقی(Deep Knowledge)
برخی روش های ارائه دانش از قبیل شبکه های معنایی و فریمها امکان پیاده سازی استدلال در سطح عمیق(انتزاع و قیاس) را میسر می کنند. 5 انواع دانش دانش اعلانی(Descriptive knowledge)
دانش رویه ای(Procedural Knowledge)
فرا دانش(Meta Knowledge) 6 دانش اعلانی یک ارائه توصیفی از دانش است که:
در اظهارات علمی بیان می شود
سطحی است
با اهمیت است
دانش توصیفی در ارتباط با یک شئ خاص است
مرحله ابتدایی در یادگیری دانش می باشد 7 دانش رویه ای دانش رویه ای به رویه هایی که در فرایند حل مسئله به کار گرفته شده اند مرتبط است
ترتیب قدم به قدم و چگونگی انجام را شامل می شود
ممکن است شامل توضیحات باشد
پاسخ های خودکار را شامل می شود
ممکن است چگونگی استفاده از دانش سطحی و چگونگی استنباط کردن را بگوید 8 فرا دانش دانشی در رابطه با ساختار، جایگاه و مشخصات دانش موجود 9 باز نمایی دانش دانش اکتساب شده جهت محاسباتی شدن سازمان دهی مجدد می گردد.
هدف از بازنمایی دانش، تغییر syntax با کامل نمودن معنی است.
یک باز نمایی خوب، دانش را به صورت طبیعی در دامنه مسئله ارائه می دهد.
10 بازنمایی منطقی (Logical Representation)- در مرتبه اول به جبر،prolog و دانش اعلانی اطلاق می شود
باز نمایی رویه ای(Procedural Representation)- یک مجموعه از دستورالعمل ها برای حل یک مسئله مثل یک سیستم فروش
بازنمایی شبکه ای(network Representation)- دانش در یک ساختار گرافی قرار دارد مثل وابستگی مفهومی و گراف های مفهومی که آنها را در این فصل مطالعه می کنیم
باز نمایی ساختاری(structural Representation)- یک بسط از شبکه مثل اسکریپت ها و فریم ها که در این فصل آنها را مطالعه خواهیم کرد
11 باز نمایی منطقی فرم کلی از هر پردازش منطقی
ورودی ها فرض های منطقی
فرضیات منطقی برای تولید خروجی و نتیجه گیری به وسیله پردازش منطقی استفاده شده اند (استنباط)
حقایق می توانند برای مشخص کردن حقایق جدید که صحیح اند استفاده شوند. 12 منطق نمادین سیستم قوانین و رویه ها که استنباط از فرضیات منطقی را اجازه می دهد.
فرم های اساسی منطق محاسباتی:
منطق گزاره ای (Propositional Logic)
منطق گزاره نما(Predicate Knowledge) 13 منطق گزاره ای گزاره عبارتی است که صحیح یا غلط است.
قوانینی برای مشخص کردن صحیح یا غلط بودن یک گزاره جدید استفاده می شوند. 14 جبر گزاره نما گزاره نما یک عبارت را به قسمت های جزئی می شکند
جبر گزاره نما از متغیر ها و توابع متغیر در یک عبارت نمادین منطقی استفاده می کند.
جبر گزاره نما پایه prolog است (برنامه نویسی در منطق).
مثال های عبارات prolog:
Likes(jay,chocolate)
15 لیست ها مجموعه ای از عناصر مرتبط
به صورت طبیعی برای ارائه سلسله مراتبی دانش استفاده می شوند.
اشیاء بر اساس درجه یا ارتباط گروه بندی یا مدرج می شوند.
16 درخت های تصمیم گیری به درخت های تصمیم گیری در تئوری تصمیم گیری شبیه هستند
می توانند فرایند یادگیری دانش را ساده کنند.
ارایه دانش به صورت دیاگرام 17 سه تایی O-A-V اشیاء،صفات و مقادیر.
اشیاء می توانند فیزیکی یا مفهومی باشند.
صفات مشخصه اشیاءاند.
مقادیر اندازه خاص صفات اند. 18 نمایش آیتم های O-A-V 19 شبکه های معنایی شبکه های معنایی به وسیله Quilian در قبل از 1960 برای ارائه دانش به عنوان یک شبکه از تخصیصات ارائه شده اند.
به وسیله link های زیر سوالات ساده می تواند پاسخ داد شود.
20 شبکه های معنایی نما یش گرافیکی از دانش.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 20,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 35 صفحه


روش‌های برنامه‌ریزی شهری در ایران و جهان
8اولین عملیات شهرسازی در دوره معاصر
همزمان با منشور آتن در سال 1313 سرتیپ "کریم آقابوذر جمهری" کفیل شهرداری تهران به روش "بارون هوسمن" شهردار پاریس، خیابان‌های جدید تهران را در بافت قدیم شهر می‌گشود.
در آن موقع دو دهه از انتشار کتاب "پاتریک گِدِس" به نام شهرها در تحول (1915) می‌گذشت. که متدولوژی سنتی شهرسازی که بر یک رشته عملیات حرفه‌ای و فیزیکی استوار بود را برپایه الگوی علمی (بررسی- تحلیل- طرح) و با درک همه جوانب و وجوه به طور جامع قرار داد.
نظریات "گدس" مدت 60 سال بر تفکر شهرسازی علمی سایه انداخت. 25 سال تجربه شهرسازی بعد از جنگ جهانی در اروپا، مشکلات این رویکرد یا طرز تفکر را به تدریج آشکار ساخت.
ناهمزمانی برنامه‌ریزی شهری در ایران با جهان یک بار دیگر رخ نمود و در همان حال که طرح‌های جامع مورد انتقاد کوبنده این شهرسازان قرار داشت یعنی در سال 1347 ه‍.ش طرح جامع تهران با همین سیاق تهیه و الگوی شهرسازی کشور گشت.
1 – "طرح جامع مهندس فرمانفرمائیان" که بعداً به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری رسید. 8-2- تغییرات بنیادین در برنامه‌ریزی طرح‌های شهری
از "اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد میلادی طرح‌های جامع در بیشتر کشورها دستخوش دگرگونی شد و خصلت استراتژیک (راهبردی) یافت.
برنامه‌ریزی شهری از یک سو به "برنامه‌ریزی فضایی" و از سوی دیگر به " برنامه‌ریزی عمل" گرایش یافت. یک- برنامه‌ریزی ساختاری
از سال 1968 در بریتانیا و سپس در آمریکا نضج گرفت.
تفاوت برنامه‌ریزی ساختاری با برنامه‌ریزی سنتی، علاوه بر افزوده شدن چند مرحله اصلی و مهم دیگر به مرحله برنامه‌ریزی سنتی یعنی شناسایی، تحلیل، سیاست‌گذاری و توجه بیشتر به امر برنامه‌ریزی اقتصادی و اجتماعی می‌باشد. دو- برنامه‌ریزی مبتنی بر نگرش سیستمی
سیستم، کلیتی است از عناصری که برای دستیابی به هدفی (یا اهدافی) خاص عمل می‌کند و شبکه‌ای از روابط متقابل بین آنها برقرار است و دارای سازمانی خاص از عناصر و روابط است.
تفکر سیستمی در برنامه‌ریزی شهری ابتدا در ایالات متحده در اوایل دهه 50 با مطالعه سیستم حمل و نقل دیترویت آغاز شد.
این روش قائل بر تفکری شد که شهر را سیستمی دائماً در حال تکامل و تحول می‌دید.
مراحل برنامه‌ریزی سیستمی عبارت است از:
- تنظیم اهداف کلان و تعیین اهداف خرد،
- بررسی مسیرهای ممکن،
- ارزش‌گذاری مسیرهای عمل گزینه، به منظور انتخاب یک مسیر برتر
و اقدام برای اجرای برنامه شامل اعمال مستقیم و کنترل ممتد. سه- برنامه‌ریزی وکالتی و یا تعاون برنامه‌ریزی
در طول دهه 60 میلادی راهبرد اصلاحات اجتماعی تحت عنوان "اقدامات جامعه" مطرح شد که برنامه‌ریزی وکالتی یک شکل آن اقدامات به حساب می‌آید.
این نوع برنامه‌ریزی دو هدف کلی دارد:
اول- تعاون در امر برنامه‌ریزی با افراد یک جامعه به منظور تأمین ابزاری برای شرکت افراد در فرآیند برنامه‌ریزی
دوم- سمت‌گیری درجهت رفع تبعیض و محرومیت شهری چهار- برنامه‌ریزی اختیار راهبردی (Stratigic Choice)
برنامه‌ریزی همواره با مشکل "نامعلومی" روبرو است. مشکل "نامعلومی" نه تنها از این حقیقت سرچشمه می‌گیرد که برنامه‌ریزی با آینده سر و کار دارد،
به طور معمول و سنتی، برنامه‌ریزی در حیطه جنبه‌های قابل شناسایی و کنترل (یا آنهایی که تصور می‌شود قابل کنترل هستند) صورت می‌پذیرد، اما نگرش اختیار راهبردی به دنبال تشخیص متغیرهای کنترل ناشدنی (یا قید) و متغیرهای ناشناخته یا "نامعلومی‌ها" نیز می‌باشد.
اصول برنامه‌ریزی راهبردی بر کاهشِ "نامعلومی"، از طریق تعیین تصمیماتی دارد که باعث می‌شوند در عین حرکت در جهت و مسیر موردنظر حیطه‌ای از زمینه‌های اختیار برای آینده محفوظ بماند.
8-6- سابقه تهیه طرح‌های شهری در ایران (تاریخچه شهرسازی و آشنایی با مبانی انواع طرح‌های شهری)

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 23 صفحه

رویکرد برنامه ریزی جهانگردی

فهرست مطالب: اهمیت برنامه ریزی گردشگری
سیر تکاملی برنامه ریزی گردشگری
مراحل برنامه ریزی گردشگری
عناصر موجود در برنامه ریزی مقاصد گردشگری
واژگان فنی برنامه ریزی
رویکردهای برنامه ریزی گردشگری
سطوح گردشگری
عوامل فعال در برنامه ریزی گردشگری
انواع مشارکت مردم
برنامه ریزی برای یک مقصد رقابتی/ پایدار
منابع
اهمیت برنامه ریزی گردشگری نظم دادن به چارچوب کاری بخش دولتی و خصوصی
نتیجه بخشیدن به سرمایه گذاری های بخش دولتی و خصوصی
تطابق جاذبه ها با موقعیت و نوع استفاده از آنها
جلوگیری از بروز مشکلات زیست محیطی و اجتماعی
تضمین سودآوری بلند مدت و مداوم
جلب رضایت بازار گردشگری
ایجاد و توسعه مناسب جاذبه های گردشگری سیر تکاملی برنامه ریزی گردشگری روزهای اول برنامه ریزی گردشگری (1950s- 1970s)
در راستای بلوغ برنامه ریزی گردشگری (1980s-1990s)
برنامه ریزی گردشگری مدرن: بعد از دهه 1990 سیر تکاملی برنامه ریزی گردشگری
مراحل برنامه ریزی
THE PLANNING PROCESS تعریف سیستم
جمع آوری اطلاعات
تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات
ایجاد برنامه اولیه
تصویب برنامه
ایجاد برنامه نهایی
اجرای برنامه 1. Define the system
2. Gathering data
3. Analyze and interpret
4. Create the preliminary plan
5. Approve the plan
6. Create the final plan
7. Implement the plan
عناصر موجود در برنامه ریزی مقاصد گردشگری تجزیه و تحلیل تقاضای گردشگری:
-بررسی کردن بازار گردشگران موجود و احتمالی برای یک مقصد
-بررسی در مورد گردشگران ورودی و ویژگی ها و الگوهای سفر و نرخ بازار
-تجزیه و تحلیل تقاضا به ما در بررسی های مربوط به رقابت مقاصد توریستی با یکدیگرکمک می کند.
تجزیه و تحلیل عرضه گردشگری:
-بررسی خود مقاصد شامل جاذبه ها، اقامتگاه ها و امکانات خدماتی، حمل و نقل، زیرساخت ها، منابع انسانی و دیگر عوامل موثر در کیفیت تجربه فرد مسافر
-انتخاب مقاصد توریستی و ایجاد هتل ها و امکانات مختص به آن ها واژگان فنی برنامه ریزی: برنامه عملکرد (Action Plan)
ظرفیت تحمل (Carrying Capacity)
امکان مالی (Financial Feasibility) رویکرد های برنامه ریزی گردشگری برنامه ریزی گردشگری به عنوان یک سیستم ترکیبی
(PLANNING TOURISM AS AN INTEGRATED SYSTEM)
2. برنامه ریزی برای توسعه پایدار (رویکرد زیست محیطی)
(PLANNING FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT)
3. برنامه ریزی طولانی مدت
4. برنامه ریزی استراتژیک (LONG-RANGE PLANNING) (STRATEGIC PLANNING) برنامه ریزی گردشگری به عنوان یک سیستم ترکیبی PLANNING TOURISM AS AN INTEGRATED SYSTEM یک نظام دو طرفه بین عوامل تقاضا و عرضه
ارتباط دو جانبه
اهمیت انعطاف پذیری
رویکرد فراگیر
استفاده چند منظوره از منابع و جاذبه ها
2. برنامه ریزی برای توسعه پایدار(رویکرد زیست محیطی) PLANNING FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT رسیدن به توسعه پایدار
اهمیت حفظ منابع فرهنگی و طبیعی
تاکید بر کار مردمی
توسعه پایدار (دهه 1980) 3. برنامه ریزی طولانی مدت LONG-RANGE PLANNING برای مدت زمان طولانی (15 تا 20 سال) 4. برنامه ریزی استراتژیک شناسایی و پیش بینی مسایل ناگهانی،
رسیدگی به وقایع غیر قابل پیش بینی،
بجستجوی بهترین تناسب بین سیستم گردشگری و محیط آن،
استفاده در مواقع خاص ودر مقایسه با برنامه سوم کمتر فراگیر است. STRATEGIC PLANNING سطوح برنامه ریزی گردشگری سطح بین المللی
سطح ملی
سطح منطقه ای
سطح محلی
سطح موقعیتی International level
National level
Regional level
Local or community level
Site planning level عوامل فعال در مراحل برنامه ریزی ساکنین مقاصد توریست پذیر
گرو های حامی محیط زیست

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 24 صفحه

زباله ثروتی ناشناخته "بخورید، بیاشامید ولی اسراف نکنید. (قرآن کریم)"
زباله مواد زائد جامد که به اختصار زباله نامیده می شوند،هم اکنون در چهار چوب برنامه های زیست محیطی اهمیت ویژه ای یافته اند. انسان وسایر موجودات کره زمین زباله ساز هستند وسلامتی آنان به کنترل این ماده بستگی دارد.که در این راستا هر روز شاهد پیدایش روشهای نوینی در عرصه ساماندهی مواد زائد جامد هستیم.
فرآیند تولید زباله که خود ناشی از فعالیت انسان شهرنشین مصرف ‌کننده است و هر روز نیز او را به مصرف بیشتر ترغیب می‌کنند، جزء لاینفک زندگی است. بطوری که بطور متوسط هر انسان شهرنشین روزانه نیم کیلوگرم زباله تولید می‌کند و چنانچه جمعیت شهرنشین کشور را سی میلیون نفر تخمین زنیم، روزانه معادل پانزده هزار تن زباله تولید می‌شود که دفع این حجم عظیم زباله، چنانچه بطور اصولی و بهداشتی انجام نشود، معضلات جبران ناپذیر زیست محیطی را بدنبال خواهد داشت. از سوی دیگر چنانچه با دیدگاه
مثبت به زباله بنگریم و عبارت
طلای کثیف بر آن نهیم، زباله
ماده‌ای است ارزشمند و قابل
بازیافت.
انواع پسماندپسماند یا زباله به مواد جامد، مایع و گاز(غیر از فاضلاب) گفته می شود که بطور مستقیم یا غیر مستقیم حاصل فعالیت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی می گردد. پسماندها به پنج گروه تقسیم می شوند:
1-    پسماندهای عادی: به پسماندهایی گفته می شود که به صورت معمول از فعالیت های روزمره انسان ها در شهرها، روستاها و خارج از آْنها تولید می شود. از قبیل زباله های خانگی و نخاله های ساختمانی.
2-    پسماندهای پزشکی: به کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاههای تخصصی طبی و سایر مراکز مشابه گفته می شود.
3-    پسماندهای ویژه: به کلیه پسماندهایی گفته می شود که به دلیل بالا بودن حداقل یکی از خواص خطرناک از قبیل سمی بودن، بیماری زایی، قابلیت انفجار یا اشتعال، خورندگی و مشابه آن به مراقبت ویژه نیاز داشته باشد.
4-    پسماندهای کشاورزی: به پسماندهای ناشی از فعالیت های تولیدی در بخش کشاورزی گفته می شود از قبیل فضولات، لاشه حیوانات، محصولات کشاورزی فاسد یا غیر قابل مصرف.
5-    پسماندهای صنعتی: به کلیه پسماندهای ناشی از فعالیت های صنعتی و معدنی، پسماندهای پالایشگاهی، صنایع گاز، نفت و پتروشیمی و نیروگاهی و امثال آن گفته می شود از قبیل براده ها، سرریزها و لجن های صنعتی.
نخاله های ساختمانی دفع این مواد علاوه بر مسائل اقتصادی باعث آلودگی های زیست محیطی نیز می شود. بنابراین بازیافت این مواد از جنبه های زیست محیطی و اقتصادی حائز اهمیت است. مواد زائد جامدی که از تغییر وضع، تعمیر و از نو بنا کردن سازه ها از قبیل راهها یا ساختمان های مسکونی و تجاری در شهرها حاصل می شود، در اصطلاح نخاله های ساختمانی نامیده می شود.
شیرابه زباله از هر تن زباله 400 تا 600 لیتر شیرابه خارج می‌شود‌ که می‌تواند‌ تاثیر خطرناکی روی آب و خاک د‌اشته باشد‌ و محل‌های د‌فن زباله هر روز گسترش بیشتری پید‌ا می‌کنند‌. اگر تولید‌ زباله به همین ترتیب اد‌امه د‌اشته باشد‌، مد‌ت زیاد‌ی طول نخواهد‌ کشید‌ که تمام اراضی اطراف شهرها پر از زباله شد‌ه و محلی برای د‌فن زباله باقی نخواهد‌ ماند‌. بازگشت به طبیعت د‌ر مورد‌ بسیاری از مواد‌ موجود‌ د‌ر زباله به طول می‌انجامد‌ و این مواد‌، سال‌ها باعث آلود‌گی و آسیب به محیط زیست می‌شوند‌. روش های دفع زباله کمپوست کودی است که از بازیافت مواد ارگانیک (مواد زائدی که ازگیاهان و حیوانات برجای می‌مانند) به دست می‌آید.
ازکمپوست (Compost) در باغبانی و کشاورزی به عنوان تقویت‌کننده خاک استفاده می‌شود.
کمپوست یکی از بهترین کودهای گیاهی و تقویت‌کننده‌های طبیعی خاک است و می‌تواند جایگزین خوبی برای کودهای تجاری شود. مهمترین حسن این کود، ارزان بودن آن است. شما می‌توانید بدون پرداخت حتی یک ریال آن را در خانه‌تان تولید کنید.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان