امروز پنجشنبه 26 تیر 1404
0

جزوه حاضر جزوه استاتیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر  با توضیحات کامل و مثال های مرتبط می باشد.

بخش هایی از جزوه:

مختصات مرجع

کمیات

گشتاور

تجزیه برداری

خرپاها

بار های گسترده

مرکز سطح

تیر ها


خرید و دانلود - 16,500 تومان
0

قسمتی ازمتن اسلایدها:
وضعیت طبیعی مهره ها
به طور کلی ستون فقرات از 31 مهره تشکیل  شده است   که   وظیفه   مهم  نگهداری قامت و حفاظت از نخاع را به عهده دارد    وجود  قوسها  در ستون فقرات  سبب  دفع   بهتر نیروهای وارد شده  ونیز حرکات  بالا تنه  را  به همه جهت ممکن و آسان می سازد.ستون فقرات از چهار قوس تشکیل شده است:قوس گرد نی (7 مهره)قوس پشتی (12مهره)قوس کمری(5 مهره)قوس خاجی(5مهره متصل)
با توجه به دلایل متعددو پیشرفت تکنولوژی و عدم آشنایی به تأثیر حرکات بدنی صحیح، انسان سخت مغلوب بی حرکتی شده است تا جایی که دچار ضعف، سستی و بیماریهای گوناگون گردیده است و از نظر جسمانی باعث گردیده توانایی انجام خیلی کارها از او صلب گردد  و  از نظر شکل ظاهر دچار خیلی ناهنجاریهای ظاهری گردیده است.
عامل اصلی خیلی از بیماریها فقدان فعالیت های بدنی است و همچنین استفاده نا صحیح از عضلات که سبب شکل گیری و ضعف وناتوانی شده و منجر به ناهنجاری های اندام های فوقانی وتحتانی می گردد..
این ضعف وناتوانی نه تنها شکل ظاهری را تغییر داده بلکه  یکی از عوامل انزوا و افسردگی است،   در ضمن  باعث فشار بر روی مفاصل زانو،کمر و آرتروززودرس می گردد..
در جامعه کنونی بسیاری از جوانان از ناهنجاریهای قامتی رنج می برند (داشتن شانه ای افتاده، زانویی پرانتزی، سر به جلو و...)
...


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

چکیده محتوای فایل:

مفهوم مدیریت استراتژیک

مدیریت استراتژیک هنر و علم تدوین , اجرا و ارزیابی تصمیمات وظیفه ای چندگانه است که سازمان را قادر می سازد به مقاصد خود دست یابد. مدیریت استراتژیک شامل سه بخش اصلی تدوین , اجرا و ارزیابی استراتژی می باشد.

تدوین استراتژی

در این مرحله ماموریت سازمان / شرکت تعیین شده , عوامل خارجی و داخلی بررسی می شوند تا فرصت ها , تهدیدها , قوت ها و ضعف ها مشخص شوند و بر اساس آنها اهداف و استراتژیهای مختلف سازمان در سطوح مختلف تعیین شوند.

اجرای استراتژی

در این مرحله استراتژی های تعیین شده در مرحله تدوین بایستی به اجرا درآیند. برای اجرای استراتژی ابتدا اهداف و سیاست ها در راستای ماموریت و استراتژی ها تعیین شده و بر اساس آنها منابع سازمان تخصیص داده می شوندو سپس در ساختار مناسبی و با فرهنگ سازنده هدایت می شوند تا استراتژی ها به اجرا درآیند.

ارزیابی استراتژی

در این مرحله تغییرات احتمالی عوامل تاثیر گذار داخلی و خارجی و اثرات احتمالی آنها بر ماموریت , اهداف و استراتژی ها و راه کارهای اجرایی بررسی می شود. هم چنین نحوه انجام هر کدام از مراحل تدوین و اجرای استراتژی از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت نتایج به دست آمده و نحوه دستیابی به آنها مورد ارزیابی قرار می گیرند تا انحرافات احتمالی شناسایی شده و در جهت رفع آنها اقدام شود.

سطوح مدیریت استراتژیک

فرایند مدیریت استراتژیک دارای سه سطح است ولی در سازمانهایی که کوچک بوده و از ساختار سخت تری برخوردارند ممکن است در دو سطح تعیین شوند.این سطوح شامل:

1- سطح کل سازمان

2-سطح بخشی/واحد تجاری استراتژیک/کسب و کار

3-سطح وظیفه ای

سطح بخشی

در سازمانهای بزرگ در راستای ماموریت و استراتژی سطح کل سازمان برای هر قسمت ماموریت و استراتژی تعیین می شود. به این استراتژی ها استراتژی کسب و کار اطلاق می شود.

سطح وظیفه ای

در این سطح بر اساس اهداف و استراتژی های سطوح بالاتر برای هر کدام از وظایف واحد های تجاری استراتژیک , استراتژی وظیفه ای تعیین می شود. مسئولیت بزرگ مدیران این بخش ها اجرای استراتژی است.

برای تدوین استراتژی از چارچوبی  با عنوان چارچوب جامع تدوین استراتژی استفاده می شود. این چارچوب ابزار و روشهایی را ارائه می دهد که برای انواع سازمانها مناسب است و به استراتژیست ها کمک می کند تا استراتژی های ممکن را شناسایی , ارزیابی و گزینش کنند.

مرحله شروع: تعیین و تهیه بیانیه ماموریت

مرحله ورودی:شامل ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی (اطلاعات مورد نیاز)

مرحله تطبیق یا مقایسه:مقایسه  عوامل اصلی داخلی و عوامل اصلی خارجی  با استفاده از ماتریس سوات(SWOT)  و ماتریس داخلی و خارجی (IE) برای شناسایی استراتژی ها در راستای ماموریت سازمان

مرحله تصمیم گیری: ارزیابی استراتژی ها یانتخاب شده با استفاده از ماتریس QSPM (گزینه های مختلف استراتژی شناسایی شده در مرحله قبل به شیوه عینی و بدون اعمال نظر شخصی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

فرایند انتخاب استراتژی

انتخاب استراتژیک عبارت است از ارزیابی استراتژیهای مختلف و انتخاب بهترین آنها.

نکته: در به کارگیری چارچوب جامع تدوین استراتژی باید یکپارچگی در قضاوت شهودی و تجزیه و تحلیل های منطقی را در نظر داشت.

تعیین ماموریت و تهیه بیانیه ماموریت سازمان

ماموریت یک سازمان نشان دهنده علت یا فلسفه وجودی و رسالت سازمان بوده و به عبارتی دیگر بیانگر هویت سازمان است. هر سازمان چه مکتوب باشد چه نباشد دارای یک فلسفه یا ماموریت است.

بیانیه ماموریت در واقع همان ماموریت سازمان است که به صورت مکتوب به اطلاع کلیه ذی نفعان سازمان می رسد.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

توسعه شهرها، افزایش جمعیت و تغییرات شیوه های زندگی از جمله الگوهای مصرف مشکلات و معضلات متعدد و متنوعی ایجاد نموده که چاره اندیشی و تلاش برای مقابله با آنها اجتناب ناپذیر است و سهم کلان شهرها از تبعات زندگی شهری بیش از روستاها و شهرهای کوچک می باشد.

کلان شهر تهران نیز با گسترش جغرافیایی و افزایش جمعیت، معضلات فراوانی را پیش رو دارد و از اهم آنها می توان به رشد روز افزون تولید زباله اشاره نمود، مشکلی که گاه به شکل یک تهدید جدی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و در صورت مسامحه و عدم توجه دست اندرکاران امور شهری، فجایع زیست محیطی جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.

اگر چه در این زمینه، تدبیر، راه کاریابی و اجرای شیوه های نوین از وظایف مدیریت شهری بوده و ما را ملزم می نماید تا با تلاش مسئولانه و بی وقفه در جهت حفظ بهداشت و سلامت جامعه در انجام وظایف خود بکوشیم لیکن مشارکت شهروندان نیز در امور شهری بسیار حایز اهمیت و ضروری است.

از این روی برآنیم تا با آشنا نمودن عموم شهروندان با معضلات و مشکلات زیست محیطی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ناشی از تولید زباله و دفع نامناسب آن، مشارکت بیش از پیش شهروندان را جلب نماییم تا در ساختن شهری عاری از هرگونه آلودگی از همکاری آنها بهره مند باشیم و در پرتو تعامل سازنده، فردای روشنی برای فرزندان این مرز و بوم ترسیم نماییم.

تاریخچه

پس از چند دهه عملکرد سنتیدر زمینه دفع زباله در ایران به ویژه دفن زباله در اطراف شهرها، برای اولین بار در سال 1346 اولین واحد تولید کمپوست از زباله توسط بخش خصوصی و به صورت نیمه صنعتی در شهر اصفهان احداث گردید و درپی آن در سال 1348 شهرداری تهران طی قراردادی با یک شرکت انگلیسی کارخانه کمپوست تهران را در صالح آباد، محلی در جنوب شهر تهران، احداث نمود تا بخش عمده زباله شهر تهران به کود گیاهی تبدیل گردیده تا علاو ه بر جلوگیری از انتشار آلودگی ناشی از زباله در محیط زیست، کود تولید شده نیز در کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

در این راستا اداره کل کود گیاهی شهرداری تهران تشکیل و مسئولیت راهبری کارخانه کمپوست به این اداره محول گردید.

پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و با توجه به گسترش شهر تهران و افزایش جمعیت به منظور نظارت عالیه بر کلیه امور و فعالیت های مرتبط با دفع زباله، اداره کل کود گیاهی به سازمان بازیافت و تبدیل مواد تغییر نام یافته و در سال 1370 با تصویب وزارت کشور به عنوان متولی مدیریت مواد زاید جامد شهر تهران شناخته شد.

این سازمان در مسیر رشد و توسعه در سال های گذشته همگام با انجام مطالعات گسترده و بهره برداری از منابع علمی و تجارب کشورهای دیگر در زمینه دفع و پردازش زباله، طرح ها و شیوه های نوین دفع بهینه و بازیافت مواد را به اجرا در آورده که اهم آنها عبارتند از احداث کارخانه های کمپوست، کارخانه های بازیافت کاغذ و پلاستیک، اجرای شیوه های بهداشتی دفن زباله، استحصال گاز متان از مرکز دفن زباله و سایر طرح ها و پروژه هایی که به آنها اشاره خواهد شد.

و اکنون پس از سال ها تلاش کارشناسان این سازمان و کسب تجارب بسیار ارزنده که می تواند در زمینه های حفظ محیط زیست، ارتقاء سطح بهداشت جامعه و بهره برداری مناسب از منابع و کسب در آمد، مورد استفاده کلیه شهرهای کشور قرار گیرد تا با به کارگیری روش های بهینه مدیریت مواد زائد جامد، در سراسر کشور شاهد شکوفایی و بالندگی باشیم.

پسماند یا زباله چیست؟

پسماند یا زباله به مواد جامد، مایع و گاز(غیر از فاضلاب) گفته می شود که بطور مستقیم یا غیر مستقیم حاصل فعالیت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی می گردد.

پسماندها به پنج گروه تقسیم می شوند:

1- پسماندهای عادی: به پسماندهایی گفته می شود که به صورت معمول از فعالیت های روزمره انسان ها در شهرها، روستاها و خارج از آْنها تولید می شود. از قبیل زباله های خانگی و نخاله های ساختمانی.

2- پسماندهای پزشکی: به کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاههای تخصصی طبی و سایر مراکز مشابه گفته می شود.

3- پسماندهای ویژه: به کلیه پسماندهایی گفته می شود که به دلیل بالا بودن حداقل یکی از خواص خطرناک از قبیل سمی بودن، بیماری زایی، قابلیت انفجار یا اشتعال، خورندگی و مشابه آن به مراقبت ویژه نیاز داشته باشد.

4- پسماندهای کشاورزی: به پسماندهای ناشی از فعالیت های تولیدی در بخش کشاورزی گفته می شود از قبیل فضولات، لاشه حیوانات، محصولات کشاورزی فاسد یا غیر قابل مصرف.

5- پسماندهای صنعتی: به کلیه پسماندهای ناشی از فعالیت های صنعتی و معدنی، پسماندهای پالایشگاهی، صنایع گاز، نفت و پتروشیمی و نیروگاهی و امثال آن گفته می شود از قبیل براده ها، سرریزها و لجن های صنعتی.


خرید و دانلود - 19,030 تومان
0

پرسشنامه زمینه‌یابی خودادراکی پی‌ریت منداگلیو (PMSPS) دارای 8 صفحه وبا فرمت ورد و می باشد


روایی: دارد

پایایی: دارد

نمره گذاری وتفسیر: دارد

منبع دارد

قسمتی از متن:

معرفی آزمون
این پرسشنامه یک مقیاس خودگزارشی کودکان پایه چهارم و پنجم ابتدایی است که توسط پیریت و منداگلیو در سال 1994 ساخته و در سال 1996 مورد تجدیدنظر قرار گرفته است. این پرسشنامه دارای 30 عبارت (جمله اخباری ساده) است که برای سنجش پنج بعد: خودپنداره تحصیلی، خودپنداره اجتماعی، خودپنداره ظاهر جسمانی، خودپنداره ورزشی و خودپنداره صداقت طراحی شده و هر عبارت در مقیاس چهار ارزشی لیکرت درجهبندی می شود.
مفاهیم و خردهمقیاسها
از نظر راجرز خودپنداره آن تصویر کلی است که فرد از خود دارد که این تصویر از طریق روابط اجتماعی کسب می شود، در واقع به عقیده راجرز، فرد با تعاملهایی که با اطرافیانش در محیط دارد و ارزیابیهایی که سایرین در مورد او می کنند، به مفهومی از خویشتن میرسد که همان خودپنداره است.
-1 خوپنداره تحصیلی: اسنادات فرد نسبت به خود در زمینه امور و مسایل تحصیلی.
-2 خودپنداره اجتماعی: اسنادات فرد در زمینه روابط اجتماعی و کنش متقابل با دیگران.
-3 خودپنداره ظاهر جسمانی: اسنادات یا احساس فرد در زمینهی خودجسمانی.
4 خودپنداره ورزشی: اسنادات فرد در زمینهی بازیها و ورزشها.
-5 خودپنداره صداقت: اسنادات فرد در زمینه اعتماد دیگران نسبت به خود.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 54 صفحه

داروهای ضدقارچی درمان عفونتهای قارچی شدت بیماری و دامنه عفونت در نوع درمان موثر است عفونتهای کم التهاب عموماً وسیع و گسترده می باشند در حالیکه عفونتهای شدید و التهابی اغلب نقاط محدودی را گرفتار می سازند.
عفونتهای التهابی با محدوده مختصر عموماً نسبت به درمان پاسخ می دهند.
عواملی که در انتخاب داروی ضد قارچی مناسب موثرند سن، جنس، شغل، عادت و بهداشت عمومی بیمار و نقاط آناتومیک تحت درمان می باشد که باید به آنها توجه شود. درمان عفونتهای قارچی ضایعات آلرژیک و بثورات با یک دوره کوتاه درمان کورتیکوستروئیدی همراه با داروهای ضدقارچی تحت کنترل قرار می گیرد.
عفونتهای درماتوفیتی پوست را در صورتیکه جزئی و مختصر باشند می توان بطور موضعی درمان نمود، لیکن در مورد ضایعات درماتوفیتی مزمن، ضایعات گسترده و عفونتهای مو و ناخن باید از درمان سیستمیک استفاده شود. داروهای ضدقارچی باوجود افزایش روزافزون داروهای ضدقارچی ولی همچنان در مقایسه با داروهای آنتی باکتریال تعداد آنها بسیار کمتر است. داروهای ضد قارچی موجود به چهار گروه اصلی تقسیم بندی می شوند:
پلی اِن ها
آزولها
آلیل آمینها
اکینوکاندینها
علاوه بر چهار گروه اصلی، تعدادی از داروها نظیر فلوسیتوزین و گریزئوفولوین در هیچ یک از گروههای فوق الذکر قرار نمی گیرند و در یک گروه متفرقه دسته بندی می شوند. داروهای ضدقارچی این داروها را می توان براساس مکانیسم اثر دارو به چند دسته تقسیم نمود:
داروهای موثر بر غشاء سلولهای قارچی مثل پلی اِن ها و ایمیدازولها
داروهای موثر بر سنتز DNA یا RNA مثل فلوسیتوزین
داروهای موثر بر دوک تقسیم مثل گریزئوفولوین Amphotericin B یک داروی ضدقارچی از گروه پلی اِن ها با ساختمان ماکروسیکلیک می باشد. این دارو از استرپتومیسس نودوزوس بدست می آید. آمفوتریسین B همچنان داروی انتخابی در بسیاری از عفونتهای سیستمیک قارچی است. Amphotericin B آمفوتریسین B از طریق اتصال به ارگوسترول (استرول اصلی در ساختمان غشاء قارچها) عملکرد غشاء سلول را مختل کرده و متعاقباً باعث اختلال در فعالیتهای متابولیکی و نهایتاً منجر به مرگ سلول قارچی می شود. سلولهای پستانداران نیز حاوی استرول می باشد و به نظر می رسد آسیب ناشی از آمفوتریسین B به سلولهای قارچی و انسانی مکانیسم مشترکی داشته باشد. فارماکوکینتیک: آمفوتریسین B فاقد جذب سیستمیک از راه غشاء های مخاطی یا پوست است، به همین دلیل جذب دارو از دستگاه گوارش نیز محدود می باشد. آمفوتریسین B برای مدت طولانی به بافتها متصل بوده و از این محل ذخیره مجدداً به جریان خون وارد می شود. فرآورده متابولیتی برای آمفوتریسین B شناخته نشده است. بیش از 70 درصد دوز مصرفی بدون تغییر طی یک هفته اول در صفرا و ادرار دفع می شود.
فارماسیوتیکس: آمفوتریسین B در اشکال خوراکی، موضعی و تزریقی در دسترس می باشد. این دارو را می توان از راه تزریق داخل ورید، درون نخاع و یا بطور موضعی به شکل لوسیون، کرم و پماد در درمان ضایعات جلدی مصرف نمود. Amphotericin B مصارف درمانی: انواع موضعی آمفوتریسین B در درمان عفونت کاندیدیازیس جلدی و مخاطی کاربرد دارد. فرم تزریقی دارو همچنان داروی انتخابی در بسیاری از عفونتهای سیستمیک قارچی نظیر؛ کاندیدیازیس، کریپتوکوکوزیس، آسپرژیلوزیس، هیستوپلاسموزیس و... می باشد. آمفوتریسین B و فلوسیتوزین دارای اثر سینرژیسم یا افزایشی در مصرف همزمان در برابر گونه های کاندیدا و کریپتوکوکوس می باشد.
این دارو بسیار سمی است و تنها باید در بیمارانی که عفونت قارچی عمیق آنها تشخیص داده شده و تحت نظارت کامل پزشک می باشند مصرف گردد.
Amphotericin B عوارض جانبی: خطرناکترین عارضه آمفوتریسین B آسیب توبولی کلیه ها است. در اغلب بیماران چندین ماه پس از قطع درمان عملکرد کلیوی به حالت طبیعی باز می گردد. ولی ممکن است نارسایی برگشت ناپذیر کلیوی نیز اتفاق می افتد. همچنین مصرف این دارو گاه با عوارضی چون تهوع، استفراغ، سردرد، دل پیچه، تب، لکوپنی، آنمی همولیتیک، نقص انعقادی، اریتمی، درد مفاصل، تشنج، از بین رفتن شنوایی، سقوط فشار خون، ضعف عضلانی...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 22,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 19 صفحه

داروهای کاهنده حرکت و ترشح اهداف فیزیولوژیک داروها حرکت
حرکت محتوی گوارش به انقباض و انبساط یک سری عضلات وابسته است.
این حرکت تحت کنترل سیستم عصبی مرکزی و سیستم عصبی رودی است
سیستم عصبی رودی دارای حدوداً 108 سلول عصبی است.
این مجموعه عصبی تمامی اعمال دستگاه گوارش از جمله:
اعمال حرکتی، جریان خون، ترشحات، جذب و کنش با اندام های دیگر همچون لوزالمعده و کیسه صفرا را کنترل می کند ترشحات و چرخش مایعات ترشحات و چرخش مایعات
روده کوچک هر روز با 9 لیتر مایع سر و کار دارد که از این مقدار
2 لیتر از غذا ها تامین می شود و بقیه ترشحات دستگاه گوارش است.
از حجم فوق فقط 1.5 لیتر به روده بزرگ راه پیدا می کند
ترشح اسید معده
دستگاه گوارش دارای یک میلیارد سلول پاریتال است
اسید کلریدریک در pH برابر 0.8 یا 150 میلی مول در لیتر توسط این سلول ها تامین می شود تا کمک کننده برای هضم غذا و جلوگیری از رشد باکتری در روده باشد
ترشح اسید معده با سه روش کنترل می شود
نوروکرین: مانند استیل کولین از انتهای اعصاب پاراسمپاتیک
پاراکرین: مانند هیستامین
اندوکرین: گاسترین از سلولهای انترال معده ترشح و باعث تحریک ترشح هیستامین از سلولهای شبه انتروکرمافین روده ای و هیچنین تحریک گیرنده گاسترین می شود.
آخرین گام در تولید اسید آنزیمی است که یون هیدروژن ترشح می کند
این آنزیم برای فعالیت به پتاسیم و ATP نیاز دارد
این آنزیم با نام پمپ H+ K+ /ATPase شناخته می شود آنتاگونیست های گیرنده هیستامین آنتاگونیست های گیرنده نوع دو هیستامین
سایمتدین
رانی تیدین
فاموتیدین
نیزاتیدین ساختار شیمیایی سایمتدین مکانیسم عمل:آنتاگونیست رقابتی گیرنده هیستامینی نوع دو
فارماکوکینتیک:
بهره دهی درمانی 60%
حذف: 60 درصد متابولیسم کبدی و 40 درصد دفع کلیوی
عبور از جفت، سد خونی مغزی و ترشح در شیر
اثرات ناخواسته:
CNS: مهار گیرنده های H2 در مغز و در نتیجه سردرد، خوابگردی، گیجی، هذیان
قلبی-عروقی: برادیکادری، هیپوتانسیون
اندوکرین: ناتوانی جنسی، کاهش تمایل جنسی، ژینکوماستی، هیپرپرولاکتینوما
سایمتدین تداخلات دارویی:
اتصال به گروه هم آنزیم سیتوکروم P450 و مهار متابولیسم
مهار متابولیسم: وارفارین، تئوفیلین، فنی توئین، کاربامازپین، لیدوکائین
مصرف توام با سوکرالفات یا آنتی اسید باعث کاهش جذب این دارو می شود
جنبه های بالینی
سایمتدین برای زخم های خوش خیم معده و دوازدهه، ازوفاژیت رفلاکسی و سندروم زولینگر-الیسون مناسب است
طولانی ترین زمان ترشح پایه اسید معده در شب است. به همین دلیل تجویز شبانه مهار کننده های گیرنده نوع دو هیستامین باعث تسریع در ترمیم زخم می شود
مهار کننده های پمپ پروتون امپرازول
لانزوپرازول
رابپرازول
پانتوپرازول
ازومپرازول ساختار شیمیایی مهار کننده های پمپ پروتون مهار کننده های پمپ پروتون همگی به شکل پیش دارویی غیر فعال تجویز می شوند
برای جلوگیری از تخریب سریع پیش دارو توسط اسید معده فرآورده ها به شکلی تهیه می شوند که از اسید محافظت شوند
قرص یا کپسول با پوشش روده ای
قرص های بدون پوشش روده ای ولی محتوی بیکربنات سدیم
این ترکیبات باز ضعیف لیپوفیک می باشند و طبق قانون هندرسن-هاسلباخ تمایل به تجمع در بافت های اسیدی را دارند و تا هزار برابر تغلیظ می شوند.
در این محیط اسیدی به فرم فعال کاتیون تیوفیلیک سولفانامیدی تبدیل می شوند
فرم فعال با پمپ H+ K+ /ATPase اتصال برگشت ناپذیر ایجاد می کند. فارماکوکینیتک مهار کننده های پمپ مهار کننده های پمپ پروتون غذا با کاهش جذب تا 50% می شود به همین دلیل با شکم خالی و یک ساعت قبل از غذا مصرف می شود
نیمه عمر داروها کوتاه است ولی اثر معمولا تا 24 ساعت باقی می ماند

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 21 صفحه

درسهای بازاریابی از خوزه مورینیو 

1 بازاریابی بازاریابی به عنوان یک علم بهره بردار، ظرفیت وسیعی برای خود ایجاد کرده است. آنچه در طول سالهای اخیر نیز نصیب این رشته از مطالعات علمی شده است، حاصل همین ظرفیت پذیرش است. تازگی و طراوت این رشته از مطالعات علمی نیز مرهون همین الگوبرداری است از آنچه می تواند به رشد بازاریابی بیانجامد.
بازاریابهای خوش ذوق دریافتند بین فوتبال و بازاریابی مشابهت های فراوانی وجود دارد؛ میدان ورزشی، صحنه ی رقابت جوانمردانه است، آنانکه با جسارت و جنگندگی ظاهر شوند، پیروز میدان خواهند بود؛ تیمی که فشارها و بحرانها را مدیریت کند، فرجام بازی را به نفع خود تغییر خواهد داد.  2 بازاریابی و فوتبال آنانکه عاشقانه وارد میدان مسابقات می شوند، احترام حریف را برمی انگیزند و بسیاری مشابهت های دیگر که می توان در بازار و بازاریابی سراغ آن را گرفت.
از این رو بازاریابان بر آن شدند تا آموزه ها را از بزرگان فوتبال بیاموزند. خوزه مورینیو، آقای خاص فوتبال، برای خود اصولی دارد که برخی بازاریابان این اصول را به هنگام فعالیت حرفه ای در دستور کار خود قرار داده اند. این اصول کدامند؟  3 طرح های تحقیق طرح تحقیق به دو دسته استنتاجی و اکتشافی تقسیم می شود.
طرح های استنتاجی می توانند به دو صورت تحقیق علی و تحقیق توصیفی انجام شوند.
طرحهای توصیفی را هم می توان به صورت طرحهای طولی یا مقطعی تقسیم کرد.  4 خوزه مورینیو آقای خاص فوتبال جهان، تابستان امسال راهی فوتبال جزیره می شود تا هدایت تیم فوتبال چلسی را بر عهده گیرد تیمی که پیش از این نیز در فاصله ی بین سالهای 2004 تا 2007 سرمربی بوده است.
به گواه بسیاری از طرفداران، منتقدان، بازیکنان و مربیان فوتبال مورینیو هم اکنون یکی از بهترین مربیان فوتبال است و حضور وی در هر تیمی آن تیم را متحول خواهد کرد.
مورینیو کار خود را درفوتبال به عنوان یک بازیکن آغاز کرد اما خیلی زود بازی کردن را رها کرد و تصمیم گرفت وارد دنیای مربیگری شود.  5 آغاز یک ستاره او پس از مربیگری در چند تیم جوانان، کار خود را به عنوان مترجم سر بابی رابسون و سپس لوئیس ونگال در تیمهایی همچون اسپورتینگ لیسبون، پورتو و بارسلونا پیش گرفت. نام این مربی پرتغالی با نام پورتو گره خورده است، زیرا برای اولین بار در پورتو بود که مورینیو به چهره ی سرشناس در فوتبال اروپا و جهان تبدیل شد. وی پس از پورتو به چلسی رفت و سپس راهی اینترمیلان ایتالیا شد. مورینیو پس از دو فصل در اینتر و تکرار افتخاراتش با این تیم به یکی از بزرگترین باشگاههای جهان یعنی رئال مادرید رفت و توانست در این تیم تاثیرگذار باشد.  6 آقای خاص در بیستم ماه می سال جاری فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که مورینیو پس از توافقی دو جانبه از این تیم جدا خواهد شد. آبیهای لندن مقصد بعدی آقای خاص است. شهرت خوزه مورینیو او را به چهره ای فراتر از یک مربی فوتبال تبدیل کرده است و افراد زیادی در حوزه های مختلف سعی کرده اند از ویژگیهای فنی و رفتاری وی الگوبرداری آگاهانه کنند.  7 برندی به نام مورینیو مطمئنأ آموختن از فردی که در مدتی نسبتأ کوتاه از فردی ناشناخته به برندی معروف در دنیای فوتبال تبدیل شده است، می تواند بسیار مفید واقع شود. این موضوع بویژه برای بازاریابان که شناساندن خود و محصولشان به مشتری و ساختن برند فردی و سازمانی می تواند نقش مهمی در موفقیت حرفه ای آنها ایفا کند از اهمیت بسزایی برخوردار است. در پاسخ به این پرسش که بازاریابان می توانند
چه چیزی از خوزه مورینیو بیاموزند
می توان به پنج مورد زیر اشاره کرد:  8 1- نترسید نظرتان را با صراحت اعلام کنید. در پی رکود اقتصادی بسیاری از برندها و بازاریابان از ترس فلج شده‌اند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 14,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 40 صفحه


دستورالعمل های اجرائی و قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت دفتر پرستاری دانشگاه
تابستان 1391 مقدمه مدیران محترم پرستاری
سوپروایزرین محترم آموزشی
سوپر وایزرین محترم بالینی
سرپرستاران و مسئولین سخت کوش و پر تلاش واحدهای بالینی
همکاران عزیز و گرانقدر پرستاری، اتاق عمل، هوشبری و مامائی مجموعه مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
سلام علیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و تقدیم احترام و آرزوی سلامت و موفقیت شما عزیزان جامعه بزرگ، پرتوان و سنگر داران جبهه اول نظام سلامت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اکنون که به فضل و یاری پروردگار قریب به یک سال از اجرای قانونی ارتقاء بهره وری در مراکز تابعه دانشگاه می گذرد و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از معدود دانشگاه هایی بود که در فاز اول زمانی (مهر 1390) با برنامه ریزی دقیق حوزه معاونت درمان و دفتر پرستاری، حمایت های بی دریغ ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم درمان، توسعه، حراست محترم، امور مالی، امور حقوقی، تشکیلات و اداره نیروی انسانی و همکاری صادقانه و صمیمی و گسترده شما سنگرداران پر تلاش نظام سلامت و درمان موفق به اجرای کامل قانون ارتقاء بهره وری گردید و به لطف الهی در نمودارها و ارزیابی شاخصهای کشوری رتبه بسیار خوبی را کسب نمود و اگرچه در طول یکسال گذشته در راستای اجرای قانونی ارتقاء بهره وری با چالشها و فراز و نشیبهای زیادی مواجه بوده و هستیم اما حوصله و سعه صدر شما همکاران عزیز و جدیت و پیگیری های مدیران محترم پرستاری و مسئولین دانشگاه موجبات حل و فصل مشکلات و سرعت بخشیدن به روند امور را فراهم نمود که جای سپاس و تشکر است. قانون ارتقاء بهره وری که در همه مراکز درمانی تابعه دانشگاه و در سطح استان خراسان جنوبی اجرایی شده و هم اکنون کلیه نیروهای بالینی از مزایای آن بهره مند گردیده اند گاها در برنامه ریزی ساعات کار موظف همکاران، محاسبات میزان تقلیل ساعت کاری و ثبت ساعات اضافه کار برخی از واحدها نواقص و اشکالاتی مشاهده می شود و همچنین در گزارش بازدیدهای انجام شده از سوی کارشناسان بازرسی دانشگاه همکاران طرحی یا جدید الاستخدام اطلاعات جامع و کاملی از قانون ارتقاء بهره وری ندارند. لذا دفتر پرستاری دانشگاه مصمم شد تا خلاصه ای از اهم مطالب و دستورالعمل های اجرایی قانون ارتقاء بهره وری را بصورت بسته ای آموزشی تهیه و در دسترس همکاران محترم قرار دهد تا مورد استفاده قرار گرفته و برخی از ابهامات موجود برطرف گردد انتظار می رود سرپرستاران محترم و مسئولین واحدها نیروهای جدید الورود را با متن قانونی و دستورالعملهای مربوطه آشنا نمایند. 1- مبانی قانونی کلیه موارد و موضوعات مورد بحث در چارچوب دو ابلاغیه زیر صورت گرفته است:
الف): آیین نامه اجرایی قانونی ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت که طی مکاتبه شماره 222168/ت 43616 ه مورخه 1388/11/11معاون محترم اول رئیس جمهور ابلاغ گردیده است.
ب): دستورالعمل کسر ساعات کار کارکنان بالینی قانون ارتقاء بهره وری که طی مکاتبه شماره 100/306021- مورخه 1389/10/1 از سوی مقام محترم وزیر بهداشت
و درمان وآموزش پزشکی ابلاغ گردیده است.
ج): دستورالعمل های داخلی دانشگاه و جلسات متعدد برگزار شده با ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم درمان و توسعه، مدیر تشکیلات، مدیر توسعه، رئیس اداره نیروی انسانی، اعتبارات، امور حقوقی، و امور مالی و روسای بیمارستانها و دفتر پرستاری که نتایج آن منجر به عملیاتی شدن قانون ارتقاء بهره وری از 1390/7/1 در مراکز تابعه دانشگاه گردید. 2- مشمولین قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت به استناد ماده یک قانون، شامل کارکنان رسته بهداشتی درمانی می شود که در بیمارستانها و مراکز درمانی شبانه روزی دولتی (کشوری و لشکری) و غیر دولتی به بیماران بستری به صورت مستقیم ارائه خدمت می دهند و شامل پرستاران، بهیاران و کمک بهیاران، ماماها، کاردان ها و کارشناسان اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی می باشند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 23 صفحه

دستگاه جذب اتمی

امروزه کاربرد دستگاه جذب اتمی جهت تجزیه ترکیبات فلزی در هوا اهمیت روز افزونی پیدا کرده است. دقت دستگاه جذب اتمی همراه با استفاده از کوره آنرا را روشی ایده ال برای تعیین بسیاری از ترکیبات شیمیایی فلزی در هوا قرار داده است. بطور کلی موسسه ملی بهداشت و ایمنی شغلی آمریکا و اداره بهداشت و ایمنی شغلی تجزیه دهها ترکیب شیمیایی فلز دار در هوا بوسیله دستگاه جذب اتمی توصیه نموده است.
موارد مورد نیاز در گزارش اندازه گیری با دستگاه جذب اتمی منحنی نمونه های استاندارد کاربردی
زمان، حجم دبی نمونه برداری
آماده سازی نمونه ها
محاسبات نهایی
چگونگی محاسبه میانگین وزنی 8 ساعته
مقایسه با حدود استاندارد اجزاء دستگاه جذب اتمی
دستگاه جذب اتمی اولین بار در سال 1952 در ملبورن استرالیا برای تجزیه عناصر بکار گرفته ‌‌شد. اجزای اصلی دستگاه جذب اتمی که در شکل شماره نشان داده‌‌شده ‌‌است عبارتند از:
الف - منبع تابش
ب - اتم ساز
ج - تکفام کننده و شکاف
د - آشکارسازها اجزاء دستگاه جذب اتمی لامپ کاتد توخالی برای اندازه‌‌گیری هرعنصر از لامپ کاتد توخالی اختصاصی استفاده می شود، این لامپ از یک استوانه شیشه‌‌ای، یک آند و یک کاتد تشکیل شده‌‌است کاتد به شکل یک سیلندر از عنصر مورد نظر ساخته شده یا از آن پر شده که قطر آن mm5 - 3 است. آند به شکل یک سیم باریک و معمولاً از جنس تنگستن، نیکل، تیتانیم و یا زیرکونیوم است.
روش کار لامپ کاتد توخالی ابتدا لوله شیشه‌‌ای تخلیه شده و با یک گاز بی‌‌اثر مانند ارگون یا نئون پر می‌‌شود (فشار گاز بی‌‌اثر kpa2/1 - 5/0 است.) در یک لامپ کاتد توخالی ولتاژ V 400 - 100 بین آند و کاتد برقرار می‌‌شود که در نتیجه آن گاز موجود در داخل لامپ یونیزه شده، جریانی حدود 10-3 میکرو آمپر از آن عبور می‌‌کند. سپس یونهای آرگون یا نئون شتاب گرفته به کاتد برخورد نموده و موجب خارج شدن اتمهای فلزی از سطح آن می شوند. در این حالت اتمهای فلزی یونیزه شده در اثر برخورد با یونها یا الکترونها برانگیخته می‌‌شوند. لامپ کاتد توخالی شعله
از ابتدای به کارگیری روش جذب اتمی تاکنون شعله مورد استفاده داشته‌‌است کیفیت شعله، نوع سوخت و نسبت سوخت به اکسیدکننده از فاکتورهای مؤثر برنتایج آنالیز دستگاه جذب اتمی بشمار می‌‌روند. عملیاتی که با شعله انجام می‌‌شود روش کار شعله محلول نمونه به صورت قطره‌‌های ریز به داخل شعله پاشیده می‌‌شود، حلال موجود در محلول به علت گرمای زیاد شعله به سرعت بخار می‌‌شود ذرات جامد مواد حل شده که پس از تبخیر حلال باقی می‌‌مانند، ذوب و به مایع تبدیل می‌‌شوند سپس به حالت گازی درآمده در پایان به اتم تفکیک می شوند. جدول شماره مشخصات شعله های متداول در جذب اتمی
روش کار شعله در هنگام عملیات گازهای اکسیدکننده و سوخت وارد یک محفظه مخلوط‌‌کننده شده و از آنجا بطرف یکسری پره حرکت کرده که این امر باعث مخلوط شدن کامل آنها قبل از رسیدن به سر مشعل می شود سوراخ مشعل به شکل یک شکاف باریک دراز می‌‌باشد بطوریکه باعث ایجاد شعله نواری می‌‌گردد. نمونه در محلول توسط مهپاش به صورت ذرات ریز داخل محدوده آبی مشعل پاشیده می‌‌شود. پره‌‌ها از تشکیل قطره‌‌های درشت‌‌تر جلوگیری نموده بطوریکه قطره‌‌هایی که به شعله می‌‌رسند تقریباً یکنواخت می‌‌باشند. گازهایی که وارد مشعل می‌‌شوند. بوضوح سبب خطر می‌‌شوند زیرا اگر شعله عقب بزند و به محفظه اختلاط برسد باعث انفجار شدیدی خواهد شد.
کوره
کوره اولین روش تجزیه غیرشعله‌‌ای است، دستگاه از دو قسمت تشکیل شده‌‌است، قسمت اول الکترودی است که نمونه در آن قرار می‌‌گیرد قسمت دوم یک لوله‌‌ای گرافیتی است که بوسیله یک مقاومت الکتریکی گرم شده و در یک درجه حرارت بالا نگهداشته می‌‌ش کوره معمولاً برای محافظت از اکسیده شدن کوره‌‌ها در حین کار از آرگون یا نیتروژن استفاده می‌‌شود لازم به ذکر است که در دمای بالاتر از C2600 گاز نیتروژن مورد استفاده قرار نمی‌‌گیرد زیرا...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 16,500 تومان