امروز چهارشنبه 25 تیر 1404
0

دوربین های  مداربسته تحت شبکه  (IP)  ،نوع حرفه ای تری از دوربین های حفاظتی و امنیتی است که کیفیت بسیار بالایی دارد و به همان نسبت نیز پر هزینه می باشد، دوربین ها و دستگاه های ذخیره سازی NVR در بستر شبکه و با استفاده از پروتکل های شبکه اقدام به  انتقال تصویر و ذخیره سازی می کنند.

دوربین های تحت شبکه از رزولوشن 720P  تا 4K هر کدام به تناسب کاربری در بازار موجود می باشند.

دردوربین های تحت شبکه رزولوشن بر اساس پیکسل اندازه گیری می شود همچنین دوربین های تحت شبکه قابلیت ثبت و انتقال تصویر بدون استفاده از DVR,NVR  را دارا می باشند در این نوع دوربین ها پردازش داخل دوربین صورت می گیرد بر خلاف دوربین های آنالوگ که DVR  مسئولیت پردازش نهایی تصویر را بر عهده دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تجهیزات مداربسته

نام فیش BNC از عبارت Bayonet Neill–Concelman گرفته شده که نام اختراع کننده آن است. فیش BNC یک رابط بسیار رایج مخابراتی آنالوگ است که معمولا برای اتصال کابلهای کواکسیال به دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از فیش های BNC در سیستم های مداربسته آنالوگ بسیار رایج است. در واقع به علت نوع قفل شدن و اتصال خیلی خوب این فیش ها، استفاده از آنها برای دوربین های مداربسته ایده آل شده است. در سیستم های مداربسته مرسوم معمولا از فیش BNC برای اتصال کابل RG59 به دوربین و DVR استفاده می شود.

کابل شبکه IP

تجهیزات مداربسته

کابل های IP، دسته ای از کابل های زوج به هم تابیده یا Twisted pair هستند که از آن برای اتصال تجهیزات مختلف در شبکه های کامپیوتری استفاده می شود. با هدف کاهش تاثیر نویز بر روی سیگنال عبوری از کابل، در کابل های شبکه IP از زوج های به هم تابیده برای انتقال اطلاعات استفاده می شود. این زوج سینگال های یکسان را با جهت مخالف ارسال می کنند. در طرف گیرنده، اطلاعات از دو سیم دریافت شده و با هم مقایسه می شود. با توجه به یکسان و مخالف بودن سیگنال کابل ها تشخیص تاثیر نویز بر روی آنها ساده بوده و این تاثیر به سادگی حذف می شود. به این روش از ارسال اطلاعات ارسال اطلاعات تفاضلی یا differential mode transmission نیز گفته می شود.

هارد مخصوص ذخیره تصاویر

تجهیزات مداربسته

هارد های معمولی بیشتر مناسب کامپیوتر های شخصی هستند که روزانه چند ساعتی روشن هستند و حتی در زمان روشن بودن بسیار کم به کار رایت می پردازند. دوربین های مداربسته 24 ساعته در طول روز 7 روز هفته و در طول کل ماه و سال خاموشی نداشته و دائم در حال ذخیره اطلاعات می باشند، از این رو نمی توان از هارد معمولی در دوربین مداربسته استفاده کرد. به منظور تهیه هارد مناسب برای دوربین مداربسته باید با کارشناسان مشورت کنید.

مانیتور یا نمایشگر تصویر

تجهیزات مداربسته

در سیستم دوربین مدار بسته، برای نمایش تصاویر ارسالی دوربین مداربسته، از صفحات نمایشگر استفاده می شود. انتخاب اندازه این مانیتور به عواملی مثل فاصله مانیتور از بیننده، تعداد دوربین های مداربسته قابل نمایش، رزولوشن تصویر و.. بستگی دارد.

لنز دوربین مداربسته

تجهیزات مداربسته

همانطور که می­ دانید برای تشکیل تصویر باید بازتاب نور از جسم روی پرده ای تشکیل شود. مثلا برای اینکه ما جسمی را ببینیم، عدسی چشم ما باید نور انعکاسی از جسم را روی شبکیه متمرکز کند. در دوربین های مدار بسته انجام این کار به عهده ­ی لنز است. لنز سیگنال­های نوری را جمع آوری می­کند و روی سنسور متمرکز می­کند تا تصویر تشکیل شود. در هر لنز یک یا چند عدسی وجود دارد که با کمک آنها پرتوهای نوری متمرکز می­ شوند.

رک دوربین مداربسته

تجهیزات مداربسته

رک یک محفظه یا قفسه استاندارد شده برای جاسازی و محافظت از تجهیزات الکتریکی و کامپیوتری است. رک ها در اندازه های متفاوتی ساخته می شوند. اما رایج ترین نوع رک ها که در دوربین مداربسته استفاده می شود، رک های 19 اینچ هستند.

رک ها از نظر نوع ساخت به انواع متفاوتی طبقه بندی می شوند و رایج ترین انواع آن عبارتند از:

رک دیواری

رک های دیواری برای پیچ شدن به دیوار ساخته شده اند. این رک ها معمولا در اندازه های 4 تا 12 یونیت و با عمق 45 یا 60 سانتی متر ساخته می شوند. درب رک های دیواری به صورت افقی باز می شود و معمولا شیشه ایست.

رک ایستاده

رک های ایستاده، بر روی زمین قرار می گیرند. این رک ها معمولا در اندازه های 16 تا 47 یونیت و با عمق 60، 80 یا 100 سانتی متر ساخته می شوند. رک های ایستاده دارای یک درب از جلو هستند اما دربهای کناری و پشتی آن ها نیز قابل باز شدن است.

نور افکن (پروژکتور) مادون قرمز

تجهیزات مداربسته

پروژکتور مادون قرمز نوعی پروژکتور است که امواج نوری مادون قرمز را تولید می کنند. این پروژکتورها در دو حالت مورد استفاده قرار می گیرند:

  • در صورتی که دوربین شما فاقد LED مادون قرمز است: دوربین های مداربسته ی ساده، عموما فاقد LED مادون قرمز هستند و اگر نیاز به دید در شب وجود داشته باشد، باید از پروژکتور مادون قرمز استفاده کرد.
  • در صورتی که برد دید در شب دوربین شما به اندازه کافی نباشد: در صورتی که دوربین های انتخاب شده برای محل، برد دید در شب کافی را ندارند یا فضایی در تصویر تاریک می شود، می توان این ضعف را با استفاده از پروژکتورهای مادون قرمز رفع کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین های پلاک خوان در دو حالت کلی مورد استفاده قرار می گیرد:

حالت اول دوربین مداربسته پلاک خوان پلیس می باشد که می تواند به صورت نصب برروی سه پایه، نصب در خودرو های پلیس و یا نصب در خیابان ها و جاده باشد،که به دوربین های (ANPR (Atomatic Number PlateRecognition  معروف می باشند.حالت دوم از دوربین های پلاک خوان در پارکینگ ها،پمپ بنزین ها و مراکز مهم شهری مورد استفاده قرار می گیرد.

با توجه به ضبط تصاویر توسط تمامی دوربین های مداربسته نصب شده، مساله ی مهمی که در قرائت پلاک ها وجود دارد وضوح تصاویر و میزان دقت در تشخیص اعداد و حروف پلاک می باشد.دوربین های مداربسته تنها قادر هستند  تصاویر را ضبط و برروی صفحه نمایش نشان دهند و اگر تنها هدف از نصب دوربین، نمایش اطلاعات باشد از دوربین هایی با تکنولوژی(HS-BLC (High SpotlightBack Light Compensation استفاده می شود که هیچ نیازی به نرم افزار ندارد.این دوربین ها با به حداقل رساندن نور چراغ اتومبیل، حروف و اعدا پلاک را قابل رویت می سازند.ولی موضوعی که در سیستم های پلاک خوانی حائز اهمیت است، علاوه بر نمایش اعداد و حروف درصفحه نمایش، قرائت اطلاعات می باشد.که از طریق نرم افزار امکان پذیر می باشد.این نوع از نرم افزارها با استفاده از الگوریتم OCR، که مخفف عبارت Optical Character Recognition می باشدکه با دقتی بالای 96درصد اعداد و حروف پلاک ها را تشخیص می دهند. این نرم افزار توانایی خواندن و تشخیص پلاک در خودرهایی با سرعت بالا را نیز دارد.

در خودروهایی با سرعت بالا دوربین های مداربسته در کمتر از یک ثانیه 15 عکس متوالی و پیوسته را می گیرند.پس از آن نرم افزار به طور خودکار عکس ها را با یکدیگر مقایسه می کند و عکسی را انتخاب می کند که واضح تر باشد و آن را  برروی صفحه نمایش نشان  می دهد. سپس آن را به اعداد و حروف تبدیل می کند و ذخیره می نماید.

در سیستم های پلاک خوان اگر از دوربین هایی با لنز با کیفیت استفاده شود دیگر لازم نیست در ورودی هایی مانند پارکینگ اپراتور پلاک ها را دستی وارد کند. بدان صورت که می توان اپراتور را کاملا حذف کرد و دوربین مدار بسته  را برروی درب برقی و یا سیستم راه بند متصل کرد.البته در بسیاری مواقع با تابش پروژکتورهای مادون قرمز دوربین ها می توانند اطلاعات پلاک ها را با خطای کمتر از 4 درصد ثبت کنند.برای حداقل رساندن میزان خطا در قرائت پلاک ها، از دوربین های پلاک خوان ترکیبی CCD های حساس به IR و رنگی، استفاده می شود.به همین دلیل مادون قرمز تصویر واضح تری جهت پلاک خوانی ارائه می دهد  وتصویر مرئی به عنوان تصویر کمکی مورد استفاده قرار می گیرد.این روش مناسب درسیستم های هوشمند ترافیکی می باشد.

این نوع سیستم ها به دلیل عدم نیاز به هرگونه تگ برای نصب برروی خودروها، از نظر هزینه بسیار مرقون به صرفه می باشد.

با توجه به توضیحات فوق سیستم های پلاک خوان دارای سه اجزای اصلی می باشند که عبارت اند از:

1) دوربین پلاک خوان: که وظیفه ثبت تصاویر را دارد.

2) نرم افزار: که الگوریتم تشخیص پلاک در تصاویر را برعهده دارد.

3) سخت افزار: شامل پردازنده، متعلقات  و پایه دوربین می باشد، که برای پشتوانه عملکرد الگوریتم ها می باشد.

طلاع از برد پلاک خوانی دوربین مداربسته کمک زیادی در انتخاب دوربین مناسب برای کاربری شما خواهد کرد اما برد پلاک خوانی دوربین ها به راحتی قابل تشخیص نیست و محاسبه آن از روشهای نسبتا پیچیده ای انجام می شود که در این مطلب با آن آشنا خواهید شد.

همه چیز از PPF شروع می شود!

PPF مخفف اصطلاح Pixel Per Foot به معنای تعداد پیکسل در هر فوت عرض است. (در صورتی که نمی دانید هر فوت حدود 30 سانتی متر است). این واحد کاربردی بسیار زیاد در تشخیص جزئیات تصویر می کند.

در یک تصویر ممکن است اجسام با اندازه های متفاوت در فواصل متفاوت از دوربین وجود داشته باشند. از آنجایی که نوع لنز دوربین می تواند زاویه دید دوربین و در نتیجه اندازه اجسام را در تصویر تغییر دهد نمی توانیم فرمولی با توجه به فاصله برای تشخیص صورت استفاده کنیم و باید از PPF  برای این کار استفاده کنیم.

PPF میزان تراکم پیکسلی در پلاک خودرو را نشان می دهد. برای مثال در دوربینی با رزولوشن ثابت هر قدر پلاک به دوربین نزدیک تر شوند PPF آن بالاتر می رود. به همین صورت هر قدر زاویه دید دوربین کمتر شود (لنز زوم شود) PPF بیشتر می شود. 

چند PPF برای خواندن پلاک لازم است؟

به صورت استاندارد برای تشخیص پلاک خودرو ، شما به تصویری با 40PPF  نیاز دارید. اندازه پلاک استاندارد خودرو 1.7 فوت است این یعنی عرض پلاک خودرو باید حداقل 68 پیکسل داشته باشد. ممکن است پلاک خودرو با 30 PPF نیز قابل تشخیص باشد اما تشخیص صورت با کمتر از این مقدار بسیار مشکل خواهد بود. 

چطور از این فرمول برای به دست آوردن برد تشخیص چهره دوربین استفاده کنم؟

از انجایی که میدانم محاسبه PPF برای شما مشکل است یک جدول اماده از برخی رزولوشن ها با لنزهای متفاوت و برد تشخیص چهره آنها تهیه کردم. (برد تشخیص چهره با در نظر گرفتن 40PPF به عنوان حالت مناسب در نظر گرفته شده) 

برد تشخیص صورت با زاویه دید 30درجه برد تشخیص صورت با زاویه دید 60درجه برد تشخیص صورت با زاویه دید 90درجه PPF لازم برای تشخیص صورت عرض تصویر به پیکسل رزولوشن دوربین
14 متر 7 متر 4.5 متر 40PPF 960Pixel 720TVL
20 متر 10 متر 6 متر 40PPF 1280Pixel HD 720p
20 متر 10 متر 6 متر 40PPF 1280Pixel 1.3MP
30 متر 15 متر 8.8 متر 40PPF 1960Pixel HD 1080p
25 متر 12.5 متر 7.35 متر 40PPF 1600Pixel 2MP
32 متر 16 متر 7.4 متر 40PPF 2048Pixel 3MP
40 متر 20 متر 11.7 متر 40PPF 2560Pixel 5MP

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین مدار بسته
نصب و راه اندازی سیستم های حفاظتی و نظارتی
دوربین های مداربسته

آموزش تنظیمات نرم افزاری DVR

آموزش تنظیم نقطه دوربین مدار بسته

آموزش انتقال تصویر از دوربین مدار بسته بر روی موبایل

آموزش انتقال تصویر از دوربین مدار بسته بر روی کامپیوتر

آموزش انتقال تصویر با IP استاتیک و P2P

آموزش و معرفی تاریخچه دوربین مداربسته

آموزش سیستم مداربسته و معرفی اجزای آن

آموزش و معرفی انواع کابل کواکسیال

آموزش و معرفی انواع کابل CAT شبکه

آموزش و معرفی انواع منابع تغذیه

آموزش استانداردهای کابل کشی

آموزش طراحی دوربین مداربسته برای سازمان های مختلف

آموزش و معرفی نرم افزار های مرتبط با دوربین مداربسته

آموزش و نصب عملی تمامی دوربین ها به صورت عملی

آموزش داکت کشی و کابل کشی به صورت عملی

آموزش نصب دوربین مداربسته آنالوگ و معرفی ساختار آن

آموزش نصب سیستم مداربسته HD و معرفی ویزگی های آنها

آموزش و معرفی انواع برند های دوربین مداربسته موجود در بازار

دوره آموزش نصب دوربین مداربسته IP

آموزش و معرفی تاریخچه دوربین IP

معرفی ساختار سیستم مداربسته IP و اجزای آن

آموزش طریقه نصب سیستم مداربسته IP

آموزش و معرفی انواع کابل CAT شبکه و رنگ بندی آنها

آموزش و معرفی انواع منابع تغذیه

- دوربین های مدار بسته آنالوگ

- دوربین های مدار بسته دیجیتال
- دوربین مداربسته دید در شب
- دوربین مدار بسته مادون قرمز
- دوربین مداربسته لنز خور با برد بالا
- دوربین گردون (اسپیت دام)
- دوربین های حساس با سنسور حرکتی
- انواع دستگاه های ضبط تصویر دوربین (DVRوNVR)

مشاوره، طراحی، اجرا، توزیع و خدمات دوربینهای مداربسته آنالوگ و تحت شبکه.
وارد کننده و توزیع کننده دوربینهای مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP) به همکاران و مشتریان با برندهای مختلف.

مشاوره، طراحی و اجرای سیستمهای نظارت تصویری و دوربینهای مداربسته در کارخانجات، کارگاهها، ادارات دولتی، نهادهای عمومی، فروشگاهها و اماکن عمومی و خصوصی.
ارائه خدمات گارانتی و وارانتی بطور مستقیم در محل شرکت.
اجرای پروژه طبق اصول فنی و مهندسی روز و با بکارگیری پرسنل فنی کارآزموده.
اجرای پروژه های خاص و پیچیده از لحاظ ابعاد و گستردگی پروژه با تکیه بر توانمندیهای پرسنل شرکت.
پرسنل متخصص در زمینه برق و الکترونیک و کامپیوتر جهت نظارت و بررسی دقیق پروژه های اجرایی.
تحلیل پروژه های تحت شبکه و بررسی پهنای باند و... توسط نرم افزارهای پیشرفته.
انتقال تصاویر مداربسته و مدیریت سیستم از راه دور.
قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا در اجرای پروژه های مداربسته و نظارت تصویری.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

یو پی اس چیست و چه مزیت هایی دارد؟

یو پی اس یک منبع برق الکترونیکی است که برای دستگاه‌های مختلف، برق را بدون وقفه تامین می‌کند. به نوعی می‌توان گفت که این دستگاه مابین برق شهری و دستگاه‌های مصرف کننده قرار می‌گیرد و علاوه بر تنظیم برق شبکه جلوی ایجاد نویزو افتادن نویز بر روی شبکه و دستگاه های موجود در آن را می گیرد تا به دستگاه های موجود در شبکه آسیبی وارد نشود.

در خیلی از شرکت ها و یا مراکز مهم مانند بیمارستان ها برای جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند قطع برق و محافظت از دستگاه های حساس در برابر قطع کلی برق یا محافظت از دستگاه های شبکه در برابر نویز های موجود در شبکه برق از یک سیستم پشتیبان انرژی به نام یو پی اس استفاده می شود.

نحوه کارکرد دستگاه های یو پی اس به این نحو است که فیلترهای الکترونیکی موجود در یو پی اس باعث می شود نوسانات و نویز برق شهری نتوانند به دستگاه های موجود در شبکه صدمه وارد کنند و به این نحو دستگاه های موجود در شبکه در برابر رعد و برق و ولتاژ بالا محافظت می شوند. به این شکل که یو پی اس ها همیشه جریان برق یکنواختی با شکل موج ثابت به مصرف کننده ارسال می کنند.

اجزای یو پی اس

رکتیفایر

یک رکتیفایر در دستگاه منبع برق اضطراری وظیفه دارد تا جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل کند.

اینورتر

یک اینورتر وظیفه دارد تا جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل کند. به طور کلی می‌توان گفت که خروجی یک اینورتر باید تقریبا معادل ولتاژ برق شهری باشد. این سیستم تنها در منابع برق اضطراری کاربرد ندارد بلکه در مجموعه‌هایی مانند سلول‌های خورشیدی نیز کاربرد فراوانی دارد. اینورترها را بر اساس این که شکل موج خروجی آن‌ها به چه صورتی است به 3 دسته اصلی تقسیم می‌کنند. دسته اول اینورتر با خروجی مربعی، دسته دوم اینورتر با خروجی شبه سینوسی و دسته سوم اینورتر با خروجی تمام سینوسی است.

باتری

باتری‌ها بخشی از منبع تغذیه بی وقفه هستند که در زمان عدم وجود جریان برق شهری، وظیفه رساندن انرژی به دستگاه‌های وصل شده به خروجی را دارند. به همین خاطر می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین اجزا باتری یو پی اس می باشد. البته باید خاطر نشان کرد که در صورتی که برق شهری دچار نوسان یا فرکانس غیرطبیعی هم باشد تامین برق دستگاه‌های خروجی بر عهده باتری است. بیشتر باتری‌های دستگاه برق اضطراری از نوع سیلد اسید است. این باتری‌ها کاملا توسط لایه‌هایی محافظ از جنس فیبر و دیگر محافظ‌ها پوشیده شده تا از هرگونه نفوذ رطوبت و دیگر عوامل مخرب در امان باشند.

عملکرد باتری در یو پی اس

ابتدا باتری ها از طریق شارژر دستگاه یو پی اس متناسب با ظرفیت باتری که عموما برحسب آمپر مشخص می شود شارژ شده و در ادامه هنگام قطعی برق، عملکرد باتری مشخص می شود یعنی جریان ذخیره شده در باتری از طریق یو پی اس بر اساس فاکتورهایی به دستگاه مورد نظر به صورت خودکار ارسال می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

انواع باتری مورد استفاده برای یو پی اس

باتری های اسید سرب

دسته اول که همان باتری لید اسید سرب می باشد به دلیل نیاز به نگهداری و کنترل دوره ای برای یو پی اس هایی که دارای توان پایین تری می باشند استفاده می شوند و در نقطه مقابل آن ها از باتری های خشک برای نگهداری طولانی مدت یو پی اس استفاده می شود

این باتری ها به گونه ای طرحی و ساخته شده اند که به آب اسید داخل باتری دسترسی نداشته و به همین خاطر نیاز به نگهداری در طول دوره بهره برداری ندارند. مسئله مهم درباره این باتری ها این است که تنها رسیدگی مورد نیاز آن ها تمیز کردن آن می باشد زیرا گه این باتری ها به گردو غبار و دمای بالای محیط بسیار حساس می باشند.

باتری سیلد اسید نوعی از باتری های لید اسید است که با توجه به ساختار مهندسی آنها توانایی استفاده در حوزه های گوناگون بدون نیاز به تعمیرات را دارند. البته تنها نیاز آنها تمیز کردن آنهاست و موارد دیگر را شامل نمی شود.

باتری ها نیکل کادمیوم

این باتری نسبت به باتری سیلد است از تکنولوژی پیشرفته تری ساخته شده است. در عوض قیمت بالاتری نسبت به آن دارد.

باتری نیکل کادمیوم از قرار گرفتن فلز نیکل و مایع بازی الکترولیت پتاسیوم ایجاد می شود که حداکثر ولتاژ هر سلول در حدود 1٫2 ولت می باشد که برای ساخت یک باتری 12 ولت نیاز به سری کردن 10 سلول دارد.

طول عمری که باتری نیل کادمیوم دارد بسته به نوع اسیدی، وزن پایین، مقاومت بیشتر و تغییرات دمایی وابسته می باشد. این باتری دارای ویژگی شارژ با سرعت بالا می باشد و به همین خاطر است که طرفداران زیادی دارد.

در باتری های نیکل کادمیوم یو پی اس شما می توانید در کوتاهترین زمان ممکن آن را شارژ کامل کرده و استفاده کنید.

باتری لیتیوم یون

باتری های لیتیوم یون یک فناوری باتری قابل استفاده در یو پی اس است که به سرعت در حال رشد است که از انرژی بالا استفاده می کند و دارای چگالی و وزن کم هستند.

در یک باتری یو پی اس لیتیوم یون، کاتد معمولا از اکسید فلزی ساخته می شود، در حالی که آند معمولا گرافیت کربن متخلخل است. هر دو غوطه ور هستند. در یک الکترولیت مایع ساخته شده از نمک لیتیوم و حلال آلی است. در جریان تخلیه، جریان یون ها جریان دارند از آند به کاتد از طریق الکترولیت و جداساز؛ شارژ مسیر را عوض می کند و یون ها از کاتد به آن جریان می یابند.

باتری یو پی اس سیلور آلکالاین

باتری های یو پی اس آلکالین نوعی از انواع باطری های قابل استفاده در ups هستند که در کنار وسایل الکتریکی وصل می شوند و برق را در خود ذخیره می کنند؛ این باتری ها اندازه ها و ولتاژ های مختلفی دارند و در اشکال و ابعاد متفاوتی ساخته می شوند. باتری های آلکالاین قوی تر از باتری های معمولی هستند و مواد داخلی آن ها از روی و دی اکسید منگنز تشکیل شده است و ظرفیتی 2 الی 4 برابر باطری های معمولی دارند.

هر نوع باتری با توجه به کیفیت ساخت آن یک عمر مفید در شرایط ایده آل دارد ولی مهمترین عامل در طول عمر باتری ها عامل انسانی است. نحوه استفاده از باتری ها شامل شرایط نگهداری، دما و میزان گرد و غبار محیط، شرایط و نیز تعداد دفعات شارژ و دشارژ، پرهیز از عدم استفاده طولانی مدت از باتری، استفاده و جاسازی صحیح باتری، پرهیز از ضربه زدن و ایجاد شوک حرکتی در باتری و استفاده از شارژر مناسب و سالم مهمترین پارامترهای تعیین کننده عمر باتری در شرایط واقعی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

انتقال اطلاعات در دوربین های دیجیتال در بستر شبکه رخ می دهد. پس از نصب و تاسیس یک سیستم تحت شبکه برای آگاهی و اطمینان از عملکرد درست ساز و برگ و کابل کشی های اتمام شده از تجهیزاتی مانند دستگاه تستر استفاده می شود. این دستگاه ها گونه ها مختلفی داشته و یگانه از آنها دستگاه تستر ساخت کمپانی fluke است. این شرکت در سنه 1948 به منظور گسترش یک فناوری منحصر به فرد جهت تولید تجهیزاتی با توانایی های تست و عیب یابی تأسیس شده است.

دستگاه های تستر کمپانی فلوک گونه ها مختلفی داشته که هر کدام بسته به نوع آن، اطلاعاتی را در پسندیدن مصرف کننده قرار می دهند. از دسته اطلاعات مهمی که یک دستگاه تستر فلوک با کیفیت مناسب در پسندیدن نصب کنندگان دوربین مداربسته پیمان می دهد، تشخیص احتمال هستی قطعی در طول راه و متراژ کابل است. 



برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

همه چیز از زمانی شروع شد که جمعی از کارشناسان برق و رایانه تصمیم گرفتند ساختار سنتی برق ساختمان را متحول کنند. زمانش رسیده بود که اتوماسیون با تمام ابعاد پیشرفته آن وارد ساختمان شود و روحی تازه در کالبد بی جان خانه ها بدمد. پیش بینی دقیقی که سال بعد IBM در جلساتNext Five in Five خویش آنرا تایید کرد و طی نوشتاری رسمی پیش بینی کرد که یکی از پنج پدیده ای که طی پنج سال آینده دنیا را متحول خواهد ساخت پدیده خانه هوشمند است. بنیانگذارانM&H طی جلسات انبوه و طولانی به پیگیری سیستمی بودند تا بوسیله آن وارد این دنیای جدید شوند. همزمان با آن شماری از شرکت های اروپایی و امریکایی در همین امتداد به محصولاتی دست یافته بودند و آنرا بعنوان تجهیزات منزل هوشمند و یا در قالب دیگر و بهتر آن بعنوان BMS به بازار ارائه می کردند. ساده ترین روش، بررسی این محصولات و گزینش بهترین آنها و در گام بعدی دریافت نمایندگی از شرکت تولید کننده خارجی بود. عدم صرف خرج بسیار و عدم نیاز به ایجاد یک ساختار بزرگ برای فرآوری سیستم هوشمند امتیازاتی بودند که نمی شد از آنها گذشت.

برندهای هوشمند سازی ساختمان

این ایام کمپانی ها و برندهای نامدار زیادی در زمینه هوشمند سازی ساختمان کار می کنند که محصولات انبوه با رنج قیمتی متنوعی را هم فرآوری می کنند لغایت کسان زیادی بتوانند از تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در منزل و محل پیشه خودشان بهره‌گیری کنند.

لوازم هوشمند سازی ساختمان تحت برند و مارک های مختلفی توسط شرکتهای متفاوت فرآوری و عرضه می شوند از برندهای مشهور در مقوله هوشمند سازی ساختمان و منزل هوشمند می طاقت موارد پایین را نام برد:

1.Siemens

زیمنس شرکتی چندملیتی است، و در شهر برلین راه اندازی شد. امروزه شرکت زیمنس در گویه فرآوری ساز و برگ مخابراتی و نورپردازی، لوازم خانگی، گونه ها قطار، تجهیزات تولید برق، سیستم‌های خودکارسازی،اتوماسیون صنعتی، ساز و برگ پزشکی و سامانه‌های اعلام حریق پیشه می‌کند. محصولات این شرکت در حال حاضر در دسته اتوماسیون ساختمان و هوشمند سازی ساختمان تحت پروتکل های KNX، Bacnet وLonworks ارائه می شود.

2.Schneider

اشنایدر الکتریک شرکتی فرانسوی است، که در گویه تولید ساز و برگ الکترونیکی و الکتریکی، مهندسی برق، تجهیزات تولید، توزیع و انتقال انرژی الکتریکی تکاپو می‌کند. محصولات این شرکت در سیستم هوشمند ساختمان تحت پروتکل KNX فرآوری می شود.

3.IBM

شرکت IBM به عنوان یکی از کمپانی های پرکار در گویه هوشمند سازی می باشد. با پروا به تاسیس این کمپانی بر پای بست، علوم کامپیوتری، گویه پیشه این کمپانی در بازار هوشمند به پهنه نرم انگیزه ها ها و پایین سیستم های اصلی مدیریت هوشمند ساختمان و خانه هوشمند و همچنین گستره هایIOT معطوف می شود.

4.Honeywell

این شرکت در مقوله های گوناگون کار و کار و جنبش دارد و گرد از این مقوله ها هوشمند سازی و اتوماسیون می باشد. این شرکت نخستین محصولات خود را در مقوله ساختمان تحت عنوان سیستم های امنیتی و ایمنی رو کرد و در سالهای آتی محصولات خود را در گویه مهار هوشمند سازی ساختمان و نیز صنعت ارائه نموده است. محصولات این شرکت بیشتر در زمینه BMS در بازار هوشمند سازی ساختمان قابل بهره‌گیری است.

5.ABB

عمدتاً در زمینه‌های برق توان و تکنولوژی اتوماسیون شغل و فعالیت می‌کند. محصولات این شرکت تحت پروتکل KNX در بازار عرضه می شود. این کمپانی با توافق با شرکتBosch، کلید های هوشمند خویش را تحت برند Bosch به بازار عرضه می نماید و تمرکز خود را بر روی ساز و برگ کنترلی تابلویی قرار دیتا است.

6.HDL

شرکت HDL در چین راه اندازی شد و در حال حاضر  در گویه هوشمند سازی پیشتاز است. این شرکت محصولات خود را به شکل بیسیم و باسیم و تحت پروتکل هایKNX وBUS فرآوری می کند و با توجه به وجود درگاه های ارتباطی امکان پیوستگی با دیگر پروتکل ها نظیرZigbee، Bacnet، Z-wave و… را دارا می باشد.

این برندها در زمینه هوشمند سازی ساختمان، ساختمان هوشمند، هوشمند سازی مراکز تجارت و اداری و … دارای طیف وسیعی از هوشمند سازی می باشند  که دربرگیرنده قطعات متنوعی است مانند:

  • سیستم های کنترل هوشمند گرمایشی-سرمایشی
  • سیستم های مهار هوشمند درب و کرکره
  • سیستم های مهار هوشمند دزدگیر و اعلام حریق
  • سیستم های مهار روشنایی
  • انواع سنسورهای حرکتی و نوری
  • سیستم های هوشمند امنیتی
  • انواع سیستم های هوشمند کنترل تردد
  • سیستم های کنترل آبیاری هوشمند
  • سیستم های هوشمند موتورخانه

منبع: الکاو

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

 با استفاده از سیستم خانه هوشمند می توان براحتی انواع مدلهای پرده برقی، کرکره و سایبان را براحتی و با روش های مختلف کنترل نمود. شما با این سیستم می توانید با بهره گیری از کلیدهای هوشمند و صفحه نمایش لمسی در قالبهای دستوری مختلف همچون دستور مستقیم، سناریو و یا حتی با گوشی هوشمند و وب از راه دور نیز آنها را کنترل نمایید. در سیستم هوشمند پرده برقی می توانند در صورت تمایل کاربر بصورت اتوماتیک در زمانهای مختلف و یا تحت عواملی همچون تمایز شدت نور داخل و خارج ساختمان و یا شدت گرمای محیط باز وبسته شوند بدون آنکه نیاز به صرف وقت و انرژی خاصی جهت مدیریت وضعیت پرده ها باشد.

انواع  پرده ها

پرده های برقی قابل استفاده در خانه هوشمند می باشند این پرده ها در انواع مختلف وجود دارند پرده های رول پرده های از کنار جمع شو و پرده های سایه روشن

پرده های رول

موتور پرده های رول از نوع موتورهای توبولار می باشد. این موتورها بصورت لوله ای بوده و درون لوله بالایی که پارچه پرده ای به آن وصل می شود قرار می گیرند این پرده ها به صورت بالا و پایین رونده کار می کنند و با چرخش موتور به سمت چپ یا راست پرده را بالا و یا پایین می برند و پارچه پرده ای را به صورت رول بر روی لوله اصلی جمع می کنند

پرده های کنار باز شو

این پرده ها همان پرده های نرمال خانه ها می باشند که پرده را به کنار می برند در این سیستم ها، کار به دو صورت انجام می گیرند یکی موتور پرده در بالا قرار گرفته و به گوشه ریل پرده وصل می شود و با فرمان به آن پرده باز یا بسته می شود در انواع دیگر موتور پرده به نخی که از ریل آمده وصل می شود و نخ را می چرخاند که این باعث باز یا بسته شدن پرده می شود

پرده های هلندی(سایه روشن)

این پرده ها علاوه بر بالا پایین شدن پرده می توانند میزان نور ورودی را نیز کنترل نمایند و این کار بوسیله باز و بسته شدن شیبدار تیغه های پرده انجام می گیرد که برای کنترل آن دو موتور جدا گانه یکی برای بالا و پایین کردن و دیگری جهت تنظیم نور استفاده شده است.
کرکره های برقی در خارج پنجره ها جهت امنیت بیشتر ساختمان و همچنین تنظیم نور استفاده می گردد. 

ویژگی ها و قابلیت های پرده برقی

  • این نوع از ریل پرده برقی مجهز به سنسور حرکتی می باشد تا در مواقعی که ریموت در دسترس نیست، تنها با کمی حرکت پرده، سنسور فعال شده و بقیه مسیر را بپیماید.
  • سنسور موقعیت یاب برای تشخیص هوشمند ابتدا و انتهای ریل پرده برقی.
  • دارای سنسور تشخیص خرابی ریل برقی.در صورت قطع برق بیش از 5 دقیقه شفت موتور آزاد شده و پرده بصورت دستی قابل حرکت می باشد.
  • این نوع از موتور پرده برقی تنها و فقط تنها موتوری است که دارای سیستم IR , RF برای اتصال به خانه هوشمند و سیستم BMS، جهت پرده هوشمند و پرده اتومات و MOTORIZE می باشد.
  • ضمنا در صورت درخواست مشتری، نصب سیستم بلوتوث برای اتصال به موبایل و یا سیستم خانه هوشمند نیز امکان پذیر است.
  • علاوه بر این نصب سنسور نور و سنسور باد نیز بر روی پرده برقی امکان پذیر می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

در هوشمندسازی ساختمان، خانه هوشمند به عنوان خدمتگزاری منظم و وقت شناس عمل می کند که عادات افراد خانه را به خوبی می داند و تمامی کارهای خانه را با اتوماسیون تجهیزات خانه هوشمند به صورت اتوماتیک انجام می دهد:

چراغ ها در زمان مناسب روشن می شوند، نورپردازی بیرون هنگام شب روشن می شود و تا پاسی از شب روشن می ماند و بعد از چند ساعت خاموش می شوند و فقط با حس کردن حرکت روشن می شوند، پرده برقیصبح ها باز می شود و شب بسته می شود. استخر هوشمند قبل از ورود شما به ویلا گرم و پر از آب خواهد بود. پارکینگ شما هوشمندانه عمل خواهد کرد و ویلای شما به گرمی پذیرای شما خواهد بود.

هزینه هوشمندسازی خانه ساختمان، آپارتمان یا ویلا به سرعت توسط صرفه جویی که در مصرف انرژی در پی خواهد داشت برگردانده می شوند به اضافه حس بسیار خوب و لوکسی که از داشتن خانه هوشمند خواهید داشت.

شاید بلیط هواپیمایی در دستان شما باشد و شما منتظر پرواز خود برای داشتن لذت توری بی نظیر باشید. نگران ملک خود هستید؟! شیر گاز را بسته اید؟ در خانه هوشمند، سیستم اعلام حریق شما را در جریان همه مسایل خواهد گذاشت و شما همیشه توسط دوربین مداربسته،قادر خواهید بود خانه خود را مشاهده کنید به طوری که تمام کارهایی که در خانه انجام می دهید را از راه دور و هنگام مسافرت، در درون هواپیما انجام دهید.آیفون تصویری شما با اتصال به شبکه سانترال و مرکز تلفن منزل شما را قادر خواهد کرد تا با تماس ویدیویی با شخصی که هم اکنون پشت در خانه شما هست صحبت کنید. خانه هوشمندشما به لطف پردازش ابری به سرور های قدرتمندی وصل خواهد شد تا همیشه یک کپی از اطلاعات در جایی امن، بیرون از آپارتمان شما در دسترس باشد تا هیچ چیزی حتی از کار افتادن برق اضطراری (UPS) شما نتواند آسایش خاطر را از شما سلب کند!

(برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد دوربین مداربسته و نصب دوربین مداربسته  و اجرای آن به صفحه مربوطه مراجعه فرمایید.)

برای داشتن خانه هوشمند همین امروز با ایده پردازان به عنوان یکی از خوش فکرترین و پیشروترین شرکت های مهندسی نرم افزار و سخت افزار تماس حاصل فرمایید.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.