امروز شنبه 21 تیر 1404
0

دوربین مدار بسته را اگر بخواهیم به چند دسته تقسیم نماییم می توانیم از لحاظ مکان نصب آن را بررسی نماییم. برای مثال اگر نصب دوربین مدار بسته در فضای آزاد صورت گیرد از انواع دوربین های Outdoor و یا به عبارتی دوربین های خارجی استفاده می شود. اگر هم نصب دوربین مدار بسته در فضای داخلی صورت گیرد باید از انواع دوربین های Indoor و یا داخلی استفاده شود.

در هر حال می توان انواع دوربین را به دو دسته تقسیم بندی کرد. دوربین های داخلی و دوربین های خارجی.

دوربین های خارجی مقاومت بالاتری در مقابل باد و باران از خود نشان می دهند. لذا دوربین مدار بسته داخلی اصلاً برای در فضای باز توصیه نمی شود.

از انواع تجهیزات مورد استفاده در نصب انواع دوربین های مداربسته که به صورت اینترنتی نیز به فروش می رسد می توان به دستگاه NVR اشاره کرد. دستگاه NVR که کار ذخیره سازی اطلاعات را انجام می دهد می تواند به چندین دوربین مدار بسته متصل شود. در واقع یکی از تفاوت NVR های مختلف با هم در تعداد پورت های آن هاست. اگر تعداد زیادی دوربین دارید که می خواهید آن ها را به NVR متصل کنید باید دستگاهی را خریداری نمایید که توانایی پشتیبانی چندین دوربین را داشته باشد. لذا در هنگام خرید خود مشخص نمایید که تا چه تعداد دوربین مدار بسته را می خواهید به دستگاه وصل نمایید.

از طرفی دستگاهی به نام سوییچ نیز وجود دارد که شما می توانید همه دوربین ها را به آن وصل کرده و سپس آن را به دستگاه NVR متصل نمایید. البته باید قبل از خرید همه این تجهیزات با کارشناسان شرکت مشورت نموده و از آن ها راهنمایی های لازم را دریافت کرده باشید تا بدانید دقیقاً چه وسایلی را با چه مشخصاتی باید خریداری نمایید. برای خرید می توانید به صورت اینترنتی نیز اقدام کنید و از مزایای فروش اینترنتی بهره مند گردید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

در این مقاله به معرفی و آموزش برخی تکنولوژی های دوربین مداربسته Hikvision می‌پردازیم. در سالهای اخیر با واژه هوشمند در دنیای نظارت تصویر مواجه شده ایم. فشرده سازی هوشمند، کنترل هوشمند و تشخیص هوشمند (مثل تشخیص چهره) از قابلیت هایی هستند که دنیای نظارت تصویر را به سمت تکنولوژیها و قابلیتهای هوشمند سوق داده اند. امیدواریم مواردی که در این مقاله در ارتباط با تکنولوژی های بکار رفته در محصولات و دوربین مداربسته هایک ویژن بکار رفته است، مطرح می‌شود، برای شما عزیزان مفید باشد. 

face detection یا تشخیص چهره

دوربین های مدار بسته تحت شبکه هوشمند سری 4 هایک ویژن با بکارگیری تکنولوژی تشخیص چهره هایکویژن، توانایی تشخیص دقیق چهره افراد به منظور ضبط تصویر چهره یا روشن کردن زنگ خطر را فراهم آورده‌اند.

3D DNR

دوربین های مداربسته سری چهار هایکویژن با استفاده از تکنولوژی پیشرفته ISP (پردازش سیگنال تصویربرداری)، قادرند تصاویر با کیفیت شفاف در شرایط محیطی با نور کم، بدون هیچگونه نویز ضبط کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

یک مدیر موفق با نصب دوربینهای مدار بسته در نقاط مختلف و مهم مجموعه کاری خود می تواند همیشه مراقب و محافظ پرسنل زحمت کش خود باشد تا حادثه ای برای آنها رخ ندهد.

ضمناً مدیران موفق دوست دارند در تمام ساعات شبانه روز مراقب مجموعه کاری خود باشند و از اوضاع آنجا بصورت آن لاین خبر دریافت نمایند.

ما می توانیم تمام این خدمات را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین هزینه در اختیار شما قرار دهیم .

شما با مشاوره رایگان از طرف ما می توانید به خواسته خود برسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نصب دوربین های مداربسته تحت شبکه با توجه به تفاوت کلی سیستم مداربسته شبکه با سیستم آنالوگ تا حد زیادی با سیستم های آنالوگ متفاوت است. در این مطلب به صورت گام به گام روش های نصب دوربین های مداربسته تحت شبکه را بررسی می کنیم.
پیش از مطالعه این مطلب در صورت نیاز به اطلاعات اولیه مطالب زیر را بخوانید:

  • سیستم مداربسته شبکه چیست؟
  • دوربین مداربسته شبکه چیست؟
  • تجهیزات لازم برای سیستم مداربسته تحت شبکه چیست؟
  • دستگاه NVR چیست؟

اطلاعات پیش از نصب

پیش از نصب و در زمان انتخاب دوربین های مداربسته و تجیهزات باید به برخی نکات توجه کنید که در اینجا به مهمترین آنها اشاره می کنیم.
دو عامل مهم باید پیش از طراحی سیستم مداربسته باید مد نظر قرار داده شود. اولین مورد انتخاب نوع تغذیه دوربین های مداربسته است. شما در این انتخاب دو گزینه متفاوت دارید:

  • تغذیه دوربین ها به صورت POE: در این حالت دوربین ها از طریق کابل شبکه تغذیه می شوند. (برای اطلاعات دقیق مقاله دوربین مداربسته POE ر را مطالعه کنید)
  • تغذیه دوربین ها به صورت مستقل: در این حالت شما از منبع تغذیه مجزا و کابل برق برای تغذیه دوربین ها استفاده می کنید.

انتخاب مهم دوم در رابطه با نحوه ضبط و نوع دستگاه سرور انتخاب شده برای سیستم مداربسته است. شما در این انتخاب با چندین گزینه مواجه هستید، هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند (برای اطلاعات بیشتر مطلب مقایسه NVR و سرور در سیستم مداربسته شبکه را بخوانید) که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  • در حالت اول که ساده ترین و بی دردسر ترین روش نصب سیستم مداربسته شبکه است شما تمامی دوربین ها را از طریق سوئیچ (در صورت POE بودن NVR به سوئیچ نیازی نخواهد بود) به NVR متصل کرده و در هارد نصب شده در NVR ضبط می کنید. تصاویر نیز با اتصال یک نمایشگر به دستگاه NVR قابل مشاهده است. این حالت نزدیک ترین روش نصب دوربین های شبکه به دوربین های آنالوگ است.

استفاده از NVR به عنوان ضبط کننده و پخش کننده

  • حالت دوم نیز تا حد زیادی مشابه روش اول است با این تفاوت که در این حالت نیاز به مشاهده دوربین ها از طریق شبکه نیز وجود دارد. در این حالت با اتصال یک یا چند کامپیوتر به شبکه و نصب نرم افزار Client بر روی دستگاه ها شما قادر به مشاهده تصاویر دوربین ها در آنها خواهید بود.

استفاده از NVR به عنوان ضبط کننده و رایانه به عنوان پخش کننده

  • حالت سوم استفاده از یک کامپیوتر یا سرور برای ضبط و پخش دوربین هاست. سرور وظیفه ضبط و پخش تصاویر دوربین ها را بر عهده خواهد داشت. البته در این حالت نیز شما می توانید از کامپیوتر های دیگر شبکه برای دیدن یا ضبط تصویر استفاده کنید.

استفاده از سرور یا رایانه به عنوان ضبط کننده و پخش کننده

  • حالت چهارم اتصال مستقیم یک دوربین شبکه به کامپیوتر یا مودم است. این حالت تنها در صورتی که نیاز به یک دوربین در شبکه داشته باشیم قابل انجام است.

تجهیزات مورد نیاز

  • دوربین مداربسته تحت شبکه: دوربین مداربسته شبکه یک تجهیز تحت شبکه است که تصاویر را دریافت کرده و وارد شبکه می کند.
  • سوئیچ شبکه: در سطح اولیه بیشتر نقش یک انشعاب را در سیستم مداربسته شبکه دارد. در صورتی که نوع سوئیچ POE باشد تغذیه دوربین ها را نیز انجام خواهد داد.
  • دستگاه NVR یا سرور: دستگاه NVR یا سرور وظیفه ضبط و پردازش تصاویر در سیستم مداربسته را برعهده دارد.
  • هارد دیسک: هارد دیسک در NVR یا سرور نصب می شود و محل ضبط تصاویر و اطلاعات سیستم مداربسته است.
  • کابل شبکه: کابل شبکه وظیفه متصل کردن اجزای مختلف سیستم مداربسته شبکه را برعهده دارد. در صورت POE بودن سوئیچ یا NVR، کابل شبکه وظیفه انتقال برق تا دوربین ها را نیز برعهده دارد.
  • کابل برق (در صورت POE نبودن): در صورت POE نبودن سوئیچ ها یا NVR، از کابل برق برای انتقال برق تا دوربین ها استفاده می شود.
  • منبع تغذیه (در صورت POE نبودن): در صورت POE نبودن سوئیچ ها یا NVR، از منبع تغذیه برای ایجاد ولتاژ مناسب دوربین ها استفاده می شود.
  • تجهیزات نصب: تجهیزات نصب دوربین مداربسته شامل تمامی ادوات مورد نیاز کابل کشی و نصب تجهیزات مانند داکت، لوله، فلکسی، پایه و... می شود.

مراحل نصب

آموزش نصب دوربین تحت شبکه به NVR

نصب دروبین تحت شبکه به NVR کار بسیار ساده ای است. بیشتر NVR های امروزی Plug and play هستند و با وصل کردن دوربین به آنها شما می توانید تصاویر را به سادگی ببینید. مراحل گام به گام نصب دوربین مداربسته شبکه به NVR را در مطلب آموزش نصب دستگاه NVR بخوانید.

آموزش نصب دوربین تحت شبکه به کامپیوتر

برای نصب دوربین مداربسته به کامپیوتر روش های متفاوتی با توجه به انواع برندهای دوربین مداربسته وجود دارد. سعی می کنیم در اینجا روش کلی نصب این دوربین ها را آموزش دهیم.

  1. (در صورت POE نبودن سوئیچ) دوربین ها را به منبع تغذیه متصل کنید.
  2. دوربین را از طریق کابل شبکه به سوئیچ متصل کرده و سوئیچ را به کامپیوتر متصل کنید.
  3. نرم افزار IP Finder یا نرم افزار مشابه برای پیدا کردن دوربین ها را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. (در صورتی که این نرم افزار بر روی CD دوربین ها نبود می توانید از این وبسایت ها این نرم افزار را دانلود کنید [1][2])
  4. با استفاده از نرم افزار IP Finder شما می توانید آدرس IP دوربین خود را مشاهده کنید.
  5. آدرس IP تمامی دوربین ها را به رنج آدرس موجود در شبکه تغییر دهید.
  6. نرم افزار CMS یا PCNVR مرتبط با دوربین ها را بر روی کامپیوتر نصب کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

در این مطلب به صورت گام به گام نحوه انجام تنظیمات مرتبط با انتقال تصویر دوربین مداربسته را خواهید آموخت. از انجایی که تنظیمات عمومی نرم افزارها مشابه است در اینجا نحوه انجام تنظیمات بر روی نرم افزار IVMS4500 مربوط به برند Hikvision آموزش داده شده که می توانید به صورت مشابه تنظیمات را برای دیگر برندها نیز انجام دهید.

پیش شرط

پیش از شروع انتقال تصویر روی موبایل باید پورت های دستگاه DVR که معمولا دو یا سه پورت است برروی مودم خود فوروارد کرده باشید. (در آموزش این کار به مطلب آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته مراجعه کنید.)

مراحل کار

  1. نرم افزار انتقال تصویر را از وب دانلود کرده یا از روی سی دی دستگاه بر روی موبایل یا تبلت خود بریزید.
  2. پس از نصب نرم افزار به منوی اصلی وارد شوید.
  3. در منوی اصلی برای اضافه کردن دستگاه DVR یا NVR خود روی گزینه Device کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.تصویر منوی اصلی نرم افزار IVMS4500

     

    1. پنجره Device قسمت اصلی کار شماست. در این پنجره باید در فیلدهای مختلف اطلاعات مربوط به دستگاه DVR را وارد کنید. در عکس زیر می توانید بخش های مختلف این پنجره را ببنید

      تصویر پنجره Device روی نرم افزار انتقال تصویر IVMS4500

      1. Alias یا نام مستعار به نامی گفته می شود که شما میخواهید به این دستگاه بدهید. در این بخش هر نامی که دلخواه شما است وارد کنید.
      2. قسمت بعدی Register mode است. از انجایی که در این بخش نحوه انتقال تصویر با آی پی استاتیک بر روی موبایل را آموزش می دهیم گزینه Ip/Domain را انتخاب می کنیم اما در صورتی که بخواهید بدون IP Static انتقال تصویر داشته باشیم گزینه DDNS را انتخاب می کنیم (روشهایی دیگری هم برای انتقال تصویر بدون IP استاتیک وجود دارد.)
      3. قسمت آدرس مربوط به آدرس IP دستگاه شماست. در صورتی که میخواهید دستگاه را روی شبکه داخلی ببینید می توانید آدرس شبکه داخلی خود را اینجا وارد کنید و در صورتی که نیاز است دستگاه را روی اینترنت ببینید باید IP استاتیک خود را در این قسمت وارد کنید.
      4. قسمت پورت مربوط به پورت Server پورت شماست. این پورت بر روی دستگاه DVR شما مشخص می شود و در تنظیمات شبکه دستگاه می توانید آن را پیدا کنید. این پورت حتما باید قبلا بر روی مودم شما فوروارد شده باشد. در این صورت پورت را در این قسمت وارد می کنید. (برای دستگاه های هایک ویژن این پورت 8000 است.)
      5. قسمت بعدی user name یا نام کاربری دستگاه DVR یا NVR شماست. در بیشتر دستگاه ها با کاربرد admin انتقال تصویر صورت می گیرد اما در صورتی که میخواهید محدودیتی روی دیدن تصاویر ایجاد کنید یک کاربرد جدید ایجاد کنید و در آن را محدود کنید در این صورت روی نرم افزار موبایل کاربر دیگر نخواهد توانست برخی تصاویر را ببینید یا فیلم های ضبط شده را ببند (بسته به انتخاب شما).
      6. قسمت Password نیز کمله عبور همان کاربری است که بر روی DVR از آن استفاده می کردید.
      7. قسمت آخر نیز تعداد دوربین های متصل شده به دستگاه را صورت خودکار نمایش داده می شود.
      8. پس از وارد کردن این اطلاعات کار شما تمام شده و با برگشتن به صفحه نمایش می توانید تصویر دوربین های خود را ببنید.

      چطور تصویر چند دستگاه را روی موبایل ببنیم؟

      برای این کار ابتدا لازم است دستگاه ها با هم همخوانی داشته باشند. در بیشتر موارد لازم است دستگاه ها از یک برند باشند. همچنین باید پورت ها از هم متفاوت باشند پس باید پورت یکی از دستگاه ها را تغییر بدهید و به صورت جداگانه فوروارد کنید.

       

      قسمت نمایش تصاویر دوربین ها

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به منظور مشاهده پرتاب موشک های v2 نصب شد. یک مهندس آلمانی بنام "والتر بروچ" مسئول نصب این سیستم بود. در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام "وریکون" بود که در تبلیغات گفته می شد به مجوز دولتی نیازی ندارد.از آن پس سیستم های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک ها نصب شد تا جایی که تصاویر را همراه با صدا به زمین ارسال کرد. 

 اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از جرایم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرایم ایفا نکرد. تا ایتکه در سال 1980 دوربین های مداربسته در سطح گسترده ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد. بنظر می آمد استفاده از دوربین مداربسته راهی ارزان تر در مقایسه با بکارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرایم باشد.

بتدریج برخی از حرفه ها و مشاغل بخصوص آنهایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه های ضبط تصاویر دوربین ها تنها با قابلیت " ضبط بعد از شناسایی حرکت" وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار بیشتر کرد. تا قبل از آن، دستگاه های ضبط تصاویر تا حد زیادی از نظر میزان حجم ذخیره و قابلیت ها بسیار محدود بود. از نیمه دوم سال 1990 پلیس دوربین های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی، مدارس و پروژه های ساختمانی نصب کرد. در انگلستان نیز استفاده از دوربین مداربسته بسیار متداول شد. شهر "نورفولک" انگلستان نخستین جایی در این کشور بود که دوربین ها در آن نصب شدند.بطور کلی در دهه میلادی بین 1990 تا 2000 استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از کشورها رواج یافت.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

کاربرد اصلی و عمده دوربین های مداربسته در سیستم های حفاظتی است اما کاربرد های آن به سیستم های حفاظتی محدود نبوده و از آن فراتر میرود کاربردهایی از قبیل کاربردهای پلیسی، نظامی، فضایی،صنعتی، کنترل ترافیک، ارتباطات ویدیویی، و تصویر برداری نامحسوس. 

 - جلوگیری از ارتکاب جرایم:

کاربرد دوربین های مداربسته در جلوگیری از ارتکاب جرایم بسیار وسیع است. از جلوگیری از جرایم رانندگی تا جرایم جنایی. استفاده نامحسوس از دوربین های مخفی نیز بسیار رواج یافته است. بطور مثال می توان به دوربین های دستگاه های خود پرداز اشاره کرد که برای شناسایی جرایمی چون وارد کردن تصادفی رمز کارت اعتباری کاربرد دارد.

آخرین تحقیقات آماری از شهر های بزرگ آمریکا و انگلستان نشان می دهد بعد از نصب دوربین های مداربسته در پارکینگ ها 51 درصد از تعداد جرایم کاسته شده است. در فرودگاه ها میزان کاهش جرایم 23% و در سایر مراکز عمومی روی هم رفته این مقدار 7% بوده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

"واژه "دوربین مداربسته" برگردان فارسی کلمه انگلیسی  closet circuit television  یا به اختصار cctv می باشد. معنی لغوی آن جعبه جادویی مدار بسته است و به دوربین هایی گفته می شود که در جای خود ثابت اند. دوربین مداربسته به کلیه دوربین هایی اطلاق می گردد که در محل خود ثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می کنند. از آنجا که اغلب این دوربین ها در حفاظت، نظارت و سیستم های مانیتورینگ امنیت بکار می رود این واژه بیشتر به همین حیطه بر می گردد اما معنی فنی آن حتی دوربین های ویدیو تلفن و کنفرانس را نیز دربر می گیرد.

انواع دوربین:

 از نظر نوع سیگنال: -دوربین های آنالوگ -دوربین های ip (آی پی تحت شبکه) -دوربین های دو منظوره

از نظر شکل ظاهری و کاربرد متناظر: -دوربین های دام dome -دوربین های صنعتی -دوربین های مینیاتوری -دوربین های مادون قرمز ir -دوربین های اسپید دام (دوربین های چرخشی ptz)

از نظر قاب و پوشش: -دوربین های ضد آب قاب بزرگ (پمپ بنزینی) -دوربین های مخفی -دوربین های قاب فانتزی

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

سرفصل های دوره نصب دوربین مداربسته 

آموزش دوربین مداربسته ساری 

خلاصه ای از برق صنعتی و ساختمان

آموزش تمامی منوهای دستگاه ضبط تصاویر DVR

آموزش تنظیمات نرم افزاری DVR

آموزش تنظیم موشن دوربین مداربسته

آموزش تنظیم ریزش ویدیو دوربین مداربسته

آموزش تنظیم نقطه دوربین مداربسته

آموزش تنظیم ارسال ایمیل دستگاه DVR

آموزش تنظیم آپلود FTP دستگاه DVR

آموزش انتقال تصویر از دوربین مدار بسته بر روی موبایل

آموزش انتقال تصویر از دوربین مدار بسته بر روی کامپیوتر

آموزش انتقال تصویر با IP استاتیک و P2P

آموزش و معرفی تاریخچه دوربین مداربسته

آموزش سیستم مداربسته و معرفی اجزای آن

آموزش و معرفی انواع کابل کواکسیال

آموزش و معرفی انواع کابل CAT شبکه

آموزش و معرفی انواع منابع تغذیه

آموزش استانداردهای کابل کشی

آموزش استانداردهای نصب دوربین ها در محل مناسب

آموزش طراحی دوربین مداربسته برای  سازمان های مختلف

آموزش و معرفی نرم افزار های مرتبط با دوربین مداربسته

آموزش و نصب عملی تمامی دوربین ها به صورت عملی

آموزش داکت کشی و کابل کشی به صورت عملی

آموزش نصب دوربین مداربسته آنالوگ و معرفی ساختار آن

آموزش نصب سیستم مداربسته HD و معرفی ویزگی های آنها

آموزش نصب دوربین مداربسته دیواری یا BULLET و محل نصب آنها

آموزش و معرفی انواع دوربین مداربسته سقفی یا DOME

آموزش نصب انواع دوربین مداربسته مینیاتوری PINHOL

آموزش نصب دوربین مداربسته صنعتی یا BOX و معرفی و آموزش تمام منو دوربین صنعتی

آموزش نصب دوربین مداربسته  speed dome و طریقه برنامه ریزی آن

آموزش و معرفی انواع دوربین مداربسته ptz

آموزش و معرفی انواع برند های دوربین مداربسته  موجود در بازار

و…

دوره آموزش نصب دوربین مداربسته IP

آموزش و معرفی تاریخچه دوربین IP

معرفی ساختار سیستم مداربسته IP و اجزای آن

آموزش طریقه نصب سیستم مداربسته IP

آموزش و معرفی انواع کابل CAT شبکه و رنگ بندی آنها

آموزش و معرفی انواع سوکت RJ45

آموزش و معرفی انواع منابع تغذیه

آموزش استانداردهای کابل کشی

آموزش استانداردهای نصب دوربین ها در محل مناسب

آموزش طراحی دوربین مداربسته برای  سازمان های مختلف

آموزش و معرفی ننرم افزار های مرتبط با دوربین مداربسته

آموزش و نصب عملی تمامی دوربین ها به صورت عملی

آموزش داکت کشی و کابل کشی به صورت عملی

آموزش و معرفی انواع دوربین مداربسته IP دیواری یا BULLET

آموزش نصب دوربین مداربسته IP سقفی یا DOME و محل نصب آنها

آموزش نصب دوربین مداربسته IP مینیاتوری PINHOL و معرفی انواع آنها

آموزش و معرفی انواع دوربین مداربسته IP صنعتی یا BOX وتنظیم منوهای آن ها

آموزش نصب دوربین مداربسته speed dome، IP راه اندازی آن ها

آموزش نصب دوربین مداربسته ptz، IP و تنظیمات آن ها

آموزش کانفیگ کردن دوربین مداربسته IP

آموزش تغییر دادن آی پی دوربین مداربسته های IP

آموزش و معرفی دستگاه ضبط تصاویر NVR

آموزش تنظیمات نرم افزاری NVR

آموزش انتقال تصویر بر روی موبایل

آموزش انتقال تصویر بر روی کامپیوتر

آموزش انتقال تصویر با IP استاتیک و P2P

آموزش و معرفی انواع کابل CAT شبکه

آموزش و معرفی انواع سوکت RJ45

آموزش و معرفی انواع منابع تغذیه

آموزش استانداردهای کابل کشی

آموزش استانداردهای نصب دوربین ها در محل مناسب

آموزش طراحی دوربین مداربسته برای  سازمان های مختلف

آموزش و معرفی نرم افزار های مرتبط با دوربین مداربسته

آموزش و نصب عملی تمامی دوربین ها به صورت عملی

آموزش داکت کشی و کابل کشی به صورت عملی

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

سیستم مداربسته IP یک سیستم مداربسته است که در مقابل سیستم مداربسته آنالوگ قرار می گیرد.

چرا این سیستم را شبکه یا دیجیتال می نامند؟

دلیل نامیدن این سیستم به نام سیستم شبکه استفاده از پروتکلهای شبکه های کامپیوتری برای انتقال اطلاعات است. تمامی اطلاعات مرتبط با این سیستم مداربسته به صورت دیجیتال انتقال پیدا کرده و ضبط می شوند و از این جهت به آن سیستم مداربسته دیجیتال نیز می گویند.

اجزای سیستم شبکه

دوربین مداربسته شبکه: دوربین مداربسته شبکه در واقع یک کامپیوتر کوچک است که به صورت جزئی از شبکه تصاویر را به صورت اطلاعات دیجیتال به شبکه انتقال می دهد.

دستگاه NVR یا سرور: در سیستم مداربسته شبکه از NVR برای ضبط و پخش تصاویر دوربین های استفاده می شود. یک سرور مناسب نیز می تواند وظیفه NVR را در سیستم ایفا کند.

سوئیچ شبکه: سوئیچ های به عنوان انشعابات کابلی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده و انتخاب سوئیچ مناسب نقش مهمی در ضرفه جویی در مصرف کابل دارد.

کابل شبکه: کابل شبکه وظیفه انتقال اطلاعات از دوربین به دستگاه ضبط کننده یا دیگر تجهیزات شبکه را دارد.

مزایای سیستم شبکه

عدم وجود محدودیت کیفیت تصویر: دوربین های شبکه به صورت تئوریک هیچ محدودیتی در کیفیت تصویر ندارند و هر کیفیت تصویری در سیستم شبکه قابل دستیابی خواهد بود.

انعطاف پذیری بالا: تغییرات پس از اجرا معمولا مشکلات خیلی کمتری را در سیستم های شبکه ایجاد می کند. در صورت طراحی مناسب این سیستم ها به راحتی قابل تغییر هستند.

کاهش مصرف کابل: مصرف کابل با توجه به خصوصیات سیستم های شبکه به مراتب کمتر خواهد بود. این خصوصیات به ویژه در پروژه های بزرگ بسیار روشن می شود.

تاثیر پذیری پایین از نویزهای محیطی: به طور کلی سیستم های دیجیتال تاثیر پذیری پایین تری نسبت نویز های الکترومغناطیسی دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.