امروز پنجشنبه 19 تیر 1404
0

طریقه نصب اولیه دستگاه DVR

نصب دستگاه DVR بسیار ساده است. کافیست به صورت زیر عمل کنید.
پیش از نصب دستگاه پیچ های بدنه دستگاه را باز کنید. پس از باز کردن دستگاه، هارد دیسک را داخل دستگاه قرار دهید. بری نصب هارد دو فیش را باید به مادربرد DVR وصل کنید. یکی فیش SATA که از طریق کابل موجود در جعبه دستگاه به مادربرد وصل می شود و دیگری کابل برق هارد که یک پورت پهن است. توجه داشته باشید که هیچ یکی از پورت ها شبیه هم نیستند پس با خیال راحت می توانید انها را وصل کنید و نگرانی از اشتباه در این زمینه نداشته باشید. (برای اموزش مشروح نصب هارد این مطلب را بخوانید)

پس از نصب کابلها به هارد باید هارد را کف دستگاه پیچ کنید. پیچ های این کار درون جعبه دستگاه است. حتما هر چهار پیچ را به خوبی ببندید چون لرزش هارد می تواند عمر ان را به شدت کاهش دهد.
پیش از بستن درب دستگاه بهتر است همه چیز را یک بار تست کنید. کابل برق یا اداپتور DVR را وصل کنید. کابل نمایشگر را نیز به دستگاه و نمایشگر وصل کنید. (برای نصب دستگاه به مانیتور معمولا یک کابل VGA درجعبه DVR موجود است.)
مانیتور و دستگاه DVR را روشن کنید. پس از مدتی صفحه دستگاه در نمایشگر دیده می شود. در اینجا شما باید تاریخ و زمان دستگاه تنظیم کنید. در برخی DVRها حتی هارد شناخته شده نیز به نمایش در می اید و با فرمت کردن ان ضبط شروع می شود.
در صورتی که در ابتدا چیزی در مورد هارد نمایش داده نشد به منوی ضبط یا هارد دیسک مراجعه کنید. در صورتی که هارد را درست وصل کرده باشید و بدون اشکال باشد هارد شما دراین قسمت شناسایی شده است. هارد را فرمت کنید تا ضبط دستگاه فعال شود.
پس از اطمینان از درست بودن عملکرد هارد می توانید درب دستگاه را ببندید. سپس دوربین ها را مرحله به مرحله به دستگاه وصل کنید و تصاویر انها را چک کنید.
حال نوبت به تنظیم دستگاه DVR خواهد دسید. (برای اشنایی دقیق با نحوه تنظیم دستگاه و منوهای آن این مطلب را بخوانید)
پس از انجام تنظیمات دستگاه اماده استفاده خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

با افزایش روز افزون میزان درخواست تکنولوژی دوربینهای تحت شبکه مانند رزولوشن بالاتر، میزان فریم بالاتر  وتوابع دیگر نرم افزارهای هوشمند از سوی  مصرف کنندگان سیستم های نظارتی، محدودیت پهنای باند تبدیل به چالشی بزرگ شده است، بدین معنی که اکثر کاربرها مجبور به کد گشایی تصویر در دوربین و نادیده گرفتن کیفیت تصویر برای تنظیم محدودیت پهنای باند NVR شدند، و یا  برای ذخیره شواهد ارزشمند، با محدودیت فضای ذخیره سازی مواجه هستند.

توسعه تکنولوژی I-Stream (تکنولوژی ارائه شده توسط کمپانی  Brickcom)کمک بزرگی به کاهش مصرف پهنای باند در زمان انتقال داده، با حفظ جزئیات مهم برای مصرف کننده است. کاربرها می توانند محدوده های مهم مختلفی را مشخص کنند و سیستم می تواند مناسب ترین میزان ارسال بیت برای محدوده های مهم و زمینه های کم اهمیت را محاسبه کند. ویا اینکه کاربر ها می توانند هر دو محدوده با اهمیت و غیر ان را به صورت دستی تنظیم کنند.

هدف تکنولوژی I-Stream کمک به کاربر در تخصیص پهنای باند به طور موثر و صرفه جویی در فضای ذخیره سازی است. در واقع تکنولوژی I-Stream  دستیابی به طرح ایجاد کیفیت تصویر عالی نواحی مختلف،همزمان با کاهش مصرف پهنای باند توسط دیگر اطلاعات زمینه در جهت ایجاد فضای ذخیره سازی بیشتر برای کاربرها است. تجربه نشان داده است که I-Sream در شرایط مختلف می تواند حداقل 30% پهنای باند را ذخیره کند.

I-Stream  در بسیاری از دوربینها پشتیبانی می شود تا به کاربران اجازه افزایش ظرفیت نظارت و حفظ کیفیت بالای تصویر، مخصوصا در محیط هایی با محدودیت پهنای باند را بدهد.  I-Stream برای منافع کاربران با انعطاف پذیری بیشتر در هر جایی که هستند، طراحی شده است. این تکنولوژی در ماه جولای سال 2015 در دسترس عموم خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

تفاوت سیستم های متعارف و آدرس پذیر

امروزه از سیستم های اعلام حریق به طور گسترده در ساختمان ها و اماکن مسکونی و صنعتی استفاده می شود از آنجا که دقایق اولیه شروع حریق دارای اهمیت زیاد و حیاتی می باشند، از طرفی عوامل ایجاد حریق بسیار متنوع بوده و همچنین در تمامی ساعات شبانه روز امکان بروز آن می رود لذا امروزه سیستمهایی ایجاد و تعبیه گردیده تا خسارتهای ناشی از حریق را به حداقل برسانند و همچنین برای اطلاع دادن به ساکنین ساختمان در مواقع بروز حریق از این سیستم ها استفاده می شود تا حتی الامکان از تلفات جانی جلوگیری شود برای تشخیص حریق از اثرات سه گانه آن یعنی دود و حرارت و شعله استفاده می شود.

سیستم های متعارف و آدرس پذیر علی رغم تمایز در نحوه هم بندی و سطح فناوری به کار گرفته شده در آنها، در یک اصل مشترک هستند و آن نحوه عملکرد رله گونه آشکار سازها است، همچنین وسایل خبردهنده در سیستم اعلام حریق مانند آژیرها، زنگها، بوقها و لامپها و.... که در صورت بروز حریق و شناسایی آن توسط مرکز کنترل، فرمان گرفته و ساکنین یا افراد داخل ساختمان را مطلع می کنند.این مراکز به دو دسته متعارف (Conventional) و آدرس پذیر(Addressable) تقسیم می شوند.

لازم به ذکر است هر دو سیستم از تجهیزاتی به نام آشکارساز(Detector) استفاده می شود که در مکان های مختلف مانند آشپزخانه، اتاق های بازرگانی، هتل ها و.... به صورت سقفی یا پایه های دیواری نصب می گردد و وظیفه شان تشخیص حریق و اعلان آن به مراکز کنترل نامبرده می باشد.که در 5 نوع زیر ساخته 
می شوند:
1- دتکتور دودی(Smoke detector): نوری (photo electric) یونیزاسیون ionization))
2- دتکتور حرارتی (heat detector): الف) Fixed tem (مبنا با درجه ثابت) ب) Rata of rice (مبنا بر اساس افزایش ناگهانی)
3- دتکتور شعله (flame detector)
4- دتکتور مونوکسید کربن (Monoxid carbon detector)
5- دتکتور ترکیبی (دود و حرارت) (Multi- sensor alarm)
بعد از تشخیص حریق و اعلام به مرکز کنترل پنل توسط خروجی های رله می توان دستور اطفاء حریق، تماس تلفنی، هشداردهنده های عمومی یا آژیرها و....... را فعال نمود.
حال به معرفی این دو نوع کنترل پنل های متعارف (Conventional) و آدرس پذیر (Addressable) می پردازیم

• سیستمهای متعارف (Conventional)
از قدیمیترین انواع سیستمهای اعلام حریق است که علی رغم تغییرات کیفی اندک، همچنان مورد استفاده قرار می گیرد. در این سیستم مکانی را که از نظر حریق می خواهیم حفاظت کنیم با مناطق مشخص می کنیم تا در صورت بروز حریق بتوان محل حریق را سریعتر تشخیص داد که به هر کدام از این مناطق یک زون (zone) گفته می شود
اغلب زون های Conventional از سیستم two- wire به همراه یک مقاومتEOL (END OF LINE) استفاده 
می کنند.

• سیستمهای آدرس پذیر (Addressable)
نسل جدید سیستمهای اعلام حریق، سیستم های آدرس پذیر در این سیستم تمامی عناصر به کاررفته مثل آشکارسازها، شستی ها، آژیرها، توسط یک کد یا آدرس مشخص می شوند.
این سیستم قادر است با شناسایی آدرس المان ها محل دقیق وقوع آتش سوزی را با به صدا درآوردن آزیر آن بخش اعلام کند. این سیستم ها معمولا به صورت حلقوی (loop) سیم کشی می شوند. این سیستم ها دارای مشخصات فنی بالاتر و قابلیت های بیشتری نسبت به سیستم های متعارف هستند دارای سرعت بالای تشخیص حریق، شناسایی محل حریق و نگهداری آسان تر و راحت تر است. قابل ذکر است که با استفاده از این وسیله می توان به طور چشمگیری هزینه سیم کشی سیستم را کاهش داد. اغلب پیشنهاد می شود برای مکانهایی از قبیل کارخانه ها، ادارات، مدارس، دانشگاهها و بیمارستان ها از این سیستم استفاده گردد. ماژولها و بردهای مدارات اضافی به این سیستم اجازه می دهد تا قابلیت توسعه بیشتری برای خروجی های راه دور، نظارت، کنترل تغذیه و خدمات دیگری داشته باشند.

سیستم های آدرس پذیر همچنین اجازه می دهند تا برروی ورودی ها و خروجی نظارت داشته باشید. علاوه بر این در صورت رخ داد مشکل و یا نقصی اطلاعات کنترل پنل های این سیستم به شما کمک خواهد کرد.برای مثال در هنگام نصب، در صورت فراموش کردن نصب قطعه ای، اشتباه در انتخاب نوع قطعه ای، مشکل قابل رویت و به سادگی قابل رفع خواهد بود.
- سیستم های هوشمند، آنالوگ نیز همانند سیستم های آدرس پذیر دارای تمامی مزیت های دیگر می باشد.با این تفاوت که ویژگی های بیشتری را در زمینه تست و نگهداری سیستم ارائه می دهد و به جای استفاده از دتکتور برای هردو شرایط عادی و نرمال، این سیستم از سنسور برای تخمین سطح هشدار استفاده می کند در سیستم های هوشمند، دتکتورها همواره فعال و به طور پیوسته پاسخگوی سیگنال های ارسالی از سوی کنترل پنل هستند و مانند سیستم های آدرس پذیر و متعارف تنها در دو وضعیت هشدار و عدم هشدار قرار ندارد و به وسیله این ارتباط سنسور و پنل، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مشخص خواهد کرد که وسیله در شرایط نرمال یا آلوده، هشدار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-روی-موبایل,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

در این مطلب به صورت گام به گام نحوه انجام تنظیمات مرتبط با انتقال تصویر دوربین مداربسته را خواهید آموخت. از انجایی که تنظیمات عمومی نرم افزارها مشابه است در اینجا نحوه انجام تنظیمات بر روی نرم افزار IVMS4500 مربوط به برند Hikvision آموزش داده شده که می توانید به صورت مشابه تنظیمات را برای دیگر برندها نیز انجام دهید.

پیش شرط

پیش از شروع انتقال تصویر روی موبایل باید پورت های دستگاه DVR که معمولا دو یا سه پورت است برروی مودم خود فوروارد کرده باشید. (در آموزش این کار به مطلب آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته مراجعه کنید.)

مراحل کار

  1. نرم افزار انتقال تصویر را از وب دانلود کرده یا از روی سی دی دستگاه بر روی موبایل یا تبلت خود بریزید.
  2. پس از نصب نرم افزار به منوی اصلی وارد شوید.
  3. در منوی اصلی برای اضافه کردن دستگاه DVR یا NVR خود روی گزینه Device کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.

انتقال-تصویر-روی-موبایل-2,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

تصویر منوی اصلی نرم افزار IVMS4500


  1. پنجره Device قسمت اصلی کار شماست. در این پنجره باید در فیلدهای مختلف اطلاعات مربوط به دستگاه DVR را وارد کنید. در عکس زیر می توانید بخش های مختلف این پنجره را ببنید.

انتقال-تصویر-روی-موبایل-1,,آموزش انتقال تصویر روی موبایل

تصویر پنجره Device روی نرم افزار انتقال تصویر IVMS4500


  1. Alias یا نام مستعار به نامی گفته می شود که شما میخواهید به این دستگاه بدهید. در این بخش هر نامی که دلخواه شما است وارد کنید.
  2. قسمت بعدی Register mode است. از انجایی که در این بخش نحوه انتقال تصویر با آی پی استاتیک بر روی موبایل را آموزش می دهیم گزینه Ip/Domain را انتخاب می کنیم اما در صورتی که بخواهید بدون IP Static انتقال تصویر داشته باشیم گزینه DDNS را انتخاب می کنیم (روشهایی دیگری هم برای انتقال تصویر بدون IP استاتیک وجود دارد.)
  3. قسمت آدرس مربوط به آدرس IP دستگاه شماست. در صورتی که میخواهید دستگاه را روی شبکه داخلی ببینید می توانید آدرس شبکه داخلی خود را اینجا وارد کنید و در صورتی که نیاز است دستگاه را روی اینترنت ببینید باید IP استاتیک خود را در این قسمت وارد کنید.
  4. قسمت پورت مربوط به پورت Server پورت شماست. این پورت بر روی دستگاه DVR شما مشخص می شود و در تنظیمات شبکه دستگاه می توانید آن را پیدا کنید. این پورت حتما باید قبلا بر روی مودم شما فوروارد شده باشد. در این صورت پورت را در این قسمت وارد می کنید. (برای دستگاه های هایک ویژن این پورت 8000 است.)
  5. قسمت بعدی user name یا نام کاربری دستگاه DVR یا NVR شماست. در بیشتر دستگاه ها با کاربرد admin انتقال تصویر صورت می گیرد اما در صورتی که میخواهید محدودیتی روی دیدن تصاویر ایجاد کنید یک کاربرد جدید ایجاد کنید و در آن را محدود کنید در این صورت روی نرم افزار موبایل کاربر دیگر نخواهد توانست برخی تصاویر را ببینید یا فیلم های ضبط شده را ببند (بسته به انتخاب شما).
  6. قسمت Password نیز کمله عبور همان کاربری است که بر روی DVR از آن استفاده می کردید.
  7. قسمت آخر نیز تعداد دوربین های متصل شده به دستگاه را صورت خودکار نمایش داده می شود.
  8. پس از وارد کردن این اطلاعات کار شما تمام شده و با برگشتن به صفحه نمایش می توانید تصویر دوربین های خود را ببنید.

چطور تصویر چند دستگاه را روی موبایل ببنیم؟

برای این کار ابتدا لازم است دستگاه ها با هم همخوانی داشته باشند. در بیشتر موارد لازم است دستگاه ها از یک برند باشند. همچنین باید پورت ها از هم متفاوت باشند پس باید پورت یکی از دستگاه ها را تغییر بدهید و به صورت جداگانه فوروارد کنید. 

انتقال-تصویر-روی-موبایل-3,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

قسمت نمایش تصاویر دوربین ها

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

طریقه اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی

آنتن-مرکزی,آنتن مرکزی دوربین مداربسته,آنتن مرکزی دوربین مداربسته

اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی یکی از درخواست های مشتریان دوربین مداربسته است. در این مطلب نحوه نصب این تجهیزات را آموزش خواهیم داد. 

آنتن مرکزی چطور کار می کند؟

روش کار سیستم آنتن مرکزی بسیار ساده است. این سیستم در ساده ترین حالت از یک آنتن، یک تقویت کننده و یک یا چند اسپلیتر یا تقسیم کننده تشکیل شده است. هر یک از این تجهیزات وظیفه خاص خود را دارند. آنتن وظیفه دریافت سیگنال های تلویزیونی را برعهده دارد. تقویت کننده خروجی آنتن را تقویت می کند تا پس از تقسیم سیگنال ها دچار افت نشوند. وظیفه اسپلیتر یا تقسیم کننده هم تقسیم کردن مساوی سیگنال ورودی بین خروجی هاست. 

دوربین مداربسته چطور به سیستم آنتن مرکزی وصل می شود؟

سیستم مداربسته را نمی توان به صورت مستقیم به سیستم مداربسته متصل کرد. دلیل این امر متفاوت بودن نوع سیگنال های آنهاست. برای همسان کردن این دو سیگنال از وسیله ای به نام مدولاتور RF استفاده می کنند. امروزه برای سادگی بیشتر کار معمولا از مدولاتور های فول باند RF برای اتصال دستگاه DVR به آنتن مرکزی استفاده می شود. 

مدولاتور چطور باید متصل شود؟

نصب مدولاتور بسیار ساده است. در پایین می توانید تصویر یک مدولاتور فول باند را ببنید. مدولاتور دارای یک ورودی RF و یک خروجی RF و یک ورودی تصویر (Video In) و یک یا دو ورودی صدا (Audio In R and L) است است. 

مدولاتور-آنتن-مرکزی-دوربین-مداربسته,مدولاتور فول باند,مدولاتور دوربین مداربسته,مدولاتور آنتن مرکزی,مدولاتور اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی

مدولاتور فول باند RF


خروجی تقویت کننده را باید به ورودی RF مدولاتور متصل کنید. ورودی تصویر DVR هم به Video In متصل خواهد شد. در صورت داشتن صدا در محل می توانید خروجی صدای DVR را نیز به Audio In مدولاتور متصل کنید و نهایتا خروجی RF را به اسپلیتر خود متصل می کنید. 
پس از روشن کردن دستگاه از طریق کلیدها و سون سگمنت موجود بر روی مدولاتور خواهید توانست کانال مورد نظر خود برای نمایش تصاویر دوربین مداربسته را انتخاب کنید. 

استفاده از آنتن مرکزی برای دیدن تصاویر دوربین مداربسته چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا
  • سادگی: با استفاده از آنتن مرکزی برای دیدن تصاویر، تصاویر دوربین ها به صورت یکی از شبکه های تلویزیونی تبدیل خواهد شد. مشاهده تصاویر به این صورت برای افرادی که هیچ اطلاعات فنی یا کامپیوتری ندارند به راحتی قابل انجام خواهد بود.
  • هزینه پایین: هزینه اتصال دوربین به سیستم آنتن مرکزی بسیار ناچیز و در حد خرید یک مدولاتور و تنظیم آن خواهد بود.
معایب
  • عدم امکان بازپخش تصاویر: متاسفانه با اتصال سیستم مداربسته به آنتن مرکزی شما امکان بازبینی تصاویر یا دسترسی به منوهای دستگاه را در محل نمایش آنها نخواهید داشت.
  • رزولوشن پایین: با توجه به انتقال تصاویر دوربین ها به صورت PAL رزولوشن تصویر دوربین ها به شدت در محل نمایش کاهش خواهد یافت.

آیا می توان NVR را نیز به آنتن مرکزی متصل کرد؟

بله، از طریق استفاده از تبدیل VGA به AV شما می توانید خروجی دیجیتال دستگاه NVR را به آنالوگ تبدیل کرده و از این طریق دستگاه دوربین های تحت شبکه را به سیستم آنتن مرکزی متصل کنید. توجه داشته باشید که با توجه به انتقال آنالوگ دوربین ها تا محل نمایش روزولشن تصاویر آنها به شدت کاهش خواهد یافت.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

چه هارد دیسکی برای دوربین مداربسته مناسب است؟

از هارد دیسک برای ذخیره اطلاعات در سیستم های مختلف از جمله دستگاههای ضبط تصاویر مانند DVR و NVR و … استفاده می شود با این تفاوت که در دوربین های مداربسته عملیات خواندن و نوشتن (مخصوصا نوشتن) به صورت مداوم (24 ساعته) انجام می گیرد که همین امر سبب بالا رفتن میزان آسیب هارد دیسک می شود. از این رو کمپانی WD اقدام به تولید هارد دیسک هایی کرده که مخصوص دستگاههایی می باشد که به صورت 24 عملیات نوشتن بر روی هارد دیسک انجام می دهند که این هارد دیسک ها معمولا با برچسب بنفش به بازار عرضه می شوند.

همان طور که در تصویر بالا می بینید بر روی هارد 24×7 به این معنی است که در 24 ساعته، 7 روز هفته می توان عملیات خواندن و نوشتن روی هارد دیسک انجام داد و کلمه reliability به معنی قابل اطمینان می باشد.

استفاده از هاد دیسک هایی که مناسب این دستگاهها نباشد سبب مشکلاتی همچون به وجود آمدن بد سکتور، متوقف شدن ضبط به صورت نا منظم، آسیب دیدن هد و پلاتر ها می شود

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به منظور مشاهده پرتاب موشک های V2 نصب شد. یک مهندس آلمانی بنام "والتر بروچ" مسئول نصب این سیستم بود.

در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام "وریکون" بود که در تبلیغات گفته می شد به مجوز دولتی نیازی ندارد.

از آن پس سیستم های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک ها نصب شد تا جایی که تصاویر را همراه با صدا به زمین ارسال کرد.اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از جرایم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرایم ایفا نکرد. تا ایتکه در سال 1980 دوربین های مداربسته در سطح گسترده ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد. بنظر می آمد استفاده از دوربین مداربسته راهی ارزان تر در مقایسه با بکارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرایم باشد.بتدریج برخی از حرفه ها و مشاغل بخصوص آنهایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه های ضبط تصاویر دوربین ها تنها با قابلیت " ضبط بعد از شناسایی حرکت" وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار بیشتر کرد. تا قبل از آن، دستگاه های ضبط تصاویر تا حد زیادی از نظر میزان حجم ذخیره و قابلیت ها بسیار محدود بود. از نیمه دوم سال 1990 پلیس دوربین های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی، مدارس و پروژه های ساختمانی نصب کرد.

 در انگلستان نیز استفاده از دوربین مداربسته بسیار متداول شد. شهر "نورفولک" انگلستان نخستین جایی در این کشور بود که دوربین ها در آن نصب شدند.بطور کلی در دهه میلادی بین 1990 تا 2000 استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از کشورها رواج یافت.

"دوربین مداربسته" چیست؟

واژه "دوربین مداربسته" برگردان فارسی کلمه انگلیسی  Closet Circuit television  یا به اختصار CCTV می باشد. معنی لغوی آن جعبه جادویی مدار بسته است و به دوربین هایی گفته می شود که در جای خود ثابت اند.دوربین مداربسته به کلیه دوربین هایی اطلاق می گردد که در محل خود ثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می کنند. از آنجا که اغلب این دوربین ها در حفاظت، نظارت و سیستم های مانیتورینگ امنیت بکار می رود این واژه بیشتر به همین حیطه بر می گردد اما معنی فنی آن حتی دوربین های ویدیو تلفن و کنفرانس را نیز دربر می گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

گرچه استفاده از اصلاح برترین در مقایسه برندهای متفاوت کاری مشکل یا شاید استباه است اما موسسات تحقیقاتی امار خود را با توجه به پارامترهای متفاوتی منتشر می کنند. مطلب زیر بر پایه اخرین مقاله تحقیقاتی موسسه IMS در رابطه با بزرگترین فروشندگان تجهیزات مداربسته جهان نوشته شده است. توجه داشته باشید که رتبه بندی برندها بر اساس میزان فروش آنها نوشته شده است.

در این تحقیقات 5 برند برتر فروش تجهیزات حفاظتی در سال 2012 به ترتیب به صورت زیر معرفی شده اند:

شرکت هایک ویژن یک شرکت چینی است که فعالیت خود در زمینه تولید تجهیزات حفاظتی را در سال 2001 اغاز کرد. مانند بیشتر شرکت های چینی در سالهای اخیر رشد فنی هایک ویژن در طول 11 سال اخیر خیره کننده بوده به طوری که خود را به بزرگترین فروشنده تجهیزات حفاظتی تبدیل کرد. این شرکت در سال 2011 در رتبه چهارم در همین لیست قرار داشت.

ادرس وبسایت این شرکت:

http://hikvision.com

پاناسونیک یکی از شرکت های قدیمی در زمینه تولید تجهیزات سیستمهای حفاظتی است که با توجه به کیفیت بالای محصولات بازار بزرگی را در فروش این محصولات به خود اختصاص داده است. پاناسونیک فعالیت خود را در سال 1918 در زمینه تجهیزات الکترونیکی در ژاپن اغاز کرد اما فعالیت این شرکت در زمینه سیستم های حفاظت تصویری عمری تقریبا 30 ساله دارد.

ادرس وبسایت این شرکت:

http://panasonic.com

اکسیز را بیشتر به عنوان پیشگام صنعت دوربین های شبکه می شناسند. شرکت اکسیز یک شرکت سوئدی است که به طور کاملا تخصصی در زمینه دوربین های شبکه فعالیت می کند. این شرکت اولین شرکت و بزرگترین شرکت تولید کننده دوربین های شبکه در جهان است و تا امروز نیز در زمینه تکنولوژی ها مرتبط با این دوربین ها پیشگام بوده است. شرکت اکسیز فعالیت خود را در سال 1984 در زمینه تجهیزات رایانه ای اغاز کرد.

ادرس وبسایت این شرکت:

http://axis.com

شرکت امنیتی بوش یکی از زیر شاخه های شرکت بوش است که در زمینه تولید سیستم ها امنیتی فعالیت می کند. بوش یک شرکت آلمانی که پیشینه آن به ابتدای قرن بیستم باز می گردد. فعالیت اصلی شرکت بوش در زمینه تولید تجهیزات خودکار است اما قسمت بزرگی از بازار دوربین های حفاظتی را نیز در دست دارد. البته در سالهای اخیر بوش رتبه خود تا حدی در زمینه تجهیزات حفاظتی از دست داده است.

ادرس وبسایت این شرکت:

http://boschsecurity.com

سامسونگ تکوین یکی یاز زیر شاخه های شرکت سامسونگ است که به صورت تخصصی در زمینه سیستم های حفاظتی فعالیت می کند. این شرکت در سال 1977 در کره جنوبی فعالیت خود را در زمینه تحقیقات الکترونیک اغاز کرد.

ادرس وبسایت این شرکت:

http://samsungtechwin.com

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین های راداری به این صورت عمل می کنند که دستگاه رادار عادى یک پالس رادیویى را صادر می کند و منتظر انعکاسش می ماند. سپس انتقال دوپلر را در سیگنال اندازه می گیرد و از آن استفاده می کند تا سرعت را تعیین کند. (پدیده دوپلر) در سالهای اخیر دستگاههای کنترل سرعت به جای امواج رادیویی بر اساس نور کار می کنند. در واقع عنصر اساسی در این دستگاه موسوم به لیدار(lidar)، نور متمرکز لیزر است.

لیدار هم مثل رادار با محاسبه زمان رسیدن نور فروسرخ بازتابیده از اتومبیل و ضرب این عدد در سرعت نور، فاصله شی تا دستگاه را محاسبه می کند. احتمالا زمان بازتاب امواج صوتى را در قالب یک پژواک تجربه کرده اید. براى مثال، اگر شما درون یک چاه یا میان یک دره فریاد بکشید، صدا مقدار قابل توجهی زمان می برد که به ته چاه برسد و دوباره به گوش شما بازگردد. صوت چیزی در حدود 304 متر را در یک ثانیه طی می کند، بنابراین یک چاه عمیق یا یک دره یِ عریض زمان محسوسی برای رفت و برگشت صدا به وجود می آورد.

سرعت سنج لیزری زمان رفت و برگشت را براى نور اندازه می گیرد که به یک خودرو برخورد می کند و به سمت سرعت سنج باز می گردد. نور منتشر شده از یک سرعت سنج لیزری خیلی سریع تر از صوت حرکت می کند– حدود 984000000 فوت در ثانیه(300000000 متر در ثانیه) یا حدود 1 فوت(30٫4 سانتیمتر) در نانو ثانیه(یک میلیاردیوم ثانیه). سرعت سنج براى یک رفت و برگشت تعداد نانو ثانیه ها را می شمارد و با تقسیم کردن بر 2 می تواند فاصله تا خودرو را محاسبه کند. اگر سرعت سنج 1000 نمونه گیری در هر ثانیه انجام دهد می تواند تغییر فاصله بین دو نمونه برداری را با هم مقایسه و سرعت خودرو را محاسبه کند. دقت می تواند با چند صد نمونه گیری روی مسیر در یک سوم ثانیه (یا در همین حدود) خیلی بیشتر شود.

مزیت یک سرعت سنج لیزری (براى پلیس) آن است که اندازه ی مخروط نور منتشر شده از سرعت سنج خیلی کوچک است، حتی در محدوده ی 300 متری. امکان دارد قطر مخروط در این فاصله یک متر باشد. این مزیت به سرعت سنج این اجازه را می دهد که یک وسیله ی نقلیه مشخص را هدف گیری کند. 
بنا براین سرعت سنج لیزری بسیار دقیق است. لیدار رگباری از لیزر فروسرخ را در زمان بسیار کوتاهی به سوی اتومبیل در حال حرکت روانه می کند تا بتواند مجموعه ای از فواصل بین اتومبیل و دستگاه به دست آورد،سپس این سیستم با مقایسه نمونه های فواصل مختلف می تواند سرعت اتومبیل را محاسبه کند. با توجه به اینکه لیدار در مدت کمتر از نیم ثانیه حدود چند صد نمونه فاصله تهیه می کند، دقت محاسبه آن بینهایت زیادست.


برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.
0

دوربین های بیگ برادر (Big Brother) که توسط شرکت بی آر اس لبز (BRS Labs) طراحی شده اند به گونه ای هستند که می تواند همه رهگذران را اسکن کنند و اگر هر گونه رفتار مشکوکی از آنها دیده شود گزارش دهند. این دوربین های کامپیوتری به زودی در تعدادی از مکان های عمومی مانند ایستگاه های قطار یا مکان های عمومی نصب می شوند. دامنه ای از پارامترها درساخت آن ها به کار رفته است که آن را وسیله ای مناسب می سازد. این دوربین ها قادرند تا به نیروی حراست از طریق پیام یا تماس هشدار دهند. BRS مدعی است که هر دوربین یک سری سیم های مجازی دارند که اگر هر گونه فعالیتی را ببینند هشداری را به سرپرست انسانی می فرستند. کلیپی از فیلم مربوطه سپس بر روی اینترنت برای کارکنان فرستاده می شوند یا متن پیامی می فرستند تا به آنها جزییاتی را اطلاع دهند. مشخصات پیشرفته به کار رفته درآن، حتی در موقعیت هایی که نور ضعیف است یا تصویر لرزان می باشد می تواند آن را مناسب سازد و بنابراین نیاز به نظارت بیشتر انسانی را کاهش می دهند. آخرین پیش فرض پروژه بی آر اس لبز نصب دوربین در سیستم حمل و نقل سانفرانسیسکو است. این دوربین مداربسته می تواند در هر لحظه 150 نفر را اسکن کند و در نتیجه این وسایل هزاران نفر را هر روز اسکن می کنند و جرم را حتی پیش از آنکه مجرمی مرتکب آن شوند شناسایی خواهند کرد.


برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و درخواست خود را برای ما ارسال کنید.