امروز یکشنبه 30 دی 1403
0

 

 

در این ویدیوی آموزشی که اولین درس از آموزش سئو مبتدی است مفاهیم سئو به شما آموزش داده می شود. این ویدیو چکیده ای از محتوای موجود در همین صفحه است.

سئو چیست؟

این عبارت مخفف Search Engine optimization یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که هدف اصلی آن کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل است. روزانه کاربران بسیاری کلمات مورد نظر خود را در گوگل جستجو می کنند و این موتور جستجو پیشنهاداتی متناسب با عبارات جستجو شده به آنها نمایش می دهد. هر چقدر جایگاه شما در لیست نتایج بالاتر باشد شانس بیشتری برای جذب کاربر خواهید داشت و اصطلاحا سئو سایت شما بهتر است. همچنین می توانید به مقاله سئو چیست در سایت وبسیما مراجعه نمایید.

تکنیک های سئو مجموعه ای از دانش، خلاقیت و آنالیز هستند و روش های متنوعی برای این کار وجود دارد ولی همه آنها در هدف مشترکند. هدف اصلی رسیدن به رتبه یک گوگل است.

برای موفقیت در سئو نیازمند تولید محتوا هستیم، محتوایی که برای کاربر ارزشمند بوده و برای موتور جستجو قابل درک باشد. علاوه بر این استراتژی درست برای تولید و ارایه محتوا در کنار طراحی مناسب سایت می تواند شانس شما را برای کسب جایگاه بهتر افزایش دهد. ورود کاربر به سایت اولین هدف ما و تبدیل بازدیدکننده به مشتری مهم ترین هدف خواهد بود که در مقالات بعدی به آن بیشتر می پردازیم.

سئو پیچیدگی و ظرافت زیادی دارد که نیازمند مطالعه همیشگی و دانش به روز است. نکته مثبت این است که شما همیشه در حال رشد و یادگیری خواهید بود.

چرا به سئو نیاز داریم؟

موتورهای جستجو مانند یاهو، بینگ، یاندکس و از همه مهمتر گوگل با ورود به سایت های اینترنتی محتوای آنها را بررسی کرده و براساس موضوع ارزش گذاری و رتبه بندی می کنند. برای این کار از الگوریتم های پیچیده ای استفاده می شود که کسی از آن اطلاع ندارد بعنوان مثال فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سایت ها بیش از 200 مورد است.

کاربران اینترنتی برای یافتن محتوای مورد نظر خود به موتور جستجو مراجعه کرده و از میان نتایج نمایش داده شده پاسخ خود را دریافت می کنند. تعداد جستجو در اینترنت روزانه در حال افزایش است و در حال حاضر بیش از 7 میلیارد جستجو در روز انجام می شود. هرچقدر سهم شما از این کاربران بیشتر باشد شانس بالاتری برای فروش محصولات، ارایه خدمات یا حتی دریافت تبلیغات خواهید داشت. برای جذب مخاطب بیشتر به سئو و حضور در صفحه اول گوگل وابسته خواهیم بود.

رتبه بندی نتایج در گوگل

چطور سایت خود را سئو کنیم؟ بهتر نیست به متخصص مراجعه کنم؟

در این سری مقالات شما را با اصول اولیه و دانش کاربردی سئو آشنا می کنیم و می توانید خودتان کار بر روی سایت را آغاز کنید. ولی همانند هر حرفه ی دیگری تجربه و دانش تخصصی نقش مهمی در موفقیت شما خواهد داشت. اگر قصد دارید یک متخصص حرفه ای سئو باشید باید مطالعات خود را گسترش داده و هر روز تازه ترین اخبار و مقالات این حوزه را رصد کنید. همچنین بعنوان یک میانبر مطمئن و سریع می توانید در کارگاه های آموزش حرفه ای سئو که توسط وبسیما برگزار می شود شرکت کنید.

خدمات بهینه سازی سایت

اگر وقت و حوصله کافی برای این کار را ندارید بهتر است به متخصصین سئو و مشاورین شناخته شده در این زمینه مراجعه کنید و کار را به آنها بسپارید. به طور حتم این کار هزینه های زیادی برای شما به همراه خواهد داشت ولی ممکن است در مقایسه با زمانی که برای آموزش و کسب تجربه صرف می کنید برای شما بصرفه باشد. در این مرحله مهم ترین کار شما انتخاب درست متخصص یا مشاور سئو است.

تاثیر سئو بر رتبه بندی نتایج گوگل

کلمات رایج در سئو

در ادامه مقالات به طور حتم با عبارات بیشتری آشنا خواهیم شد ولی برای شروع بهتر است با مفاهیم زیر آشنا شوید:

تفاوت سئو  On-page و Off-page

سئو On-page یا همان سئو داخلی سایت به معنی بهینه سازی سایت شما برای درک بهتر توسط ربات های گوگل است. هر فعالیتی که در سایت خود انجام میدهید؛ از تولید محتوا گرفته تا طراحی صفحات و نسخه موبایل بر سئو تاثیر گذار خواهد بود و به آنها سئو داخلی سایت می گویم. مهمترین بخش ها عبارتند از:

  • استفاده صحیح از تگ های متا
  • تعیین درست عنوان ها و تگ های هدینگ
  • تدوین ساختار مناسب برای آدرس دهی صفحات
  • بهینه سازی تصاویر سایت
  • تولید محتوای اختصاصی و با کیفیت
  • طراحی نسخه موبایل سایت و ریسپانسیو بودن صفحات
  • بهینه سازی سرعت لود شدن صفحات

و بسیاری فاکتورهای دیگر که در آموزش های پیش رو به آنها خواهیم پرداخت.

سئو Off-page یا سئو بیرونی مجموعه فعالیت های شما در خارج از سایت برای انتشار بهتر محتوا در اینترنت و ایجاد مسیرهای دسترسی بیرونی است. مهمترین فعالیت ما در بیرون سایت کسب بک لینک های ارزشمند است. هر سایتی غیر از سایت شما که به یکی از صفحات شما لینک داده باشد یک بک لینک محسوب شده و می تواند بر جایگاه شما در نتایج گوگل تاثیرگذار باشد. روش های مختلفی برای کسب بک لینک ارزشمند وجود دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • تبادل لینک
  • خرید بک لینک
  • ریپورتاژ آگهی
  • فعالیت در شبکه های اجتماعی
  • نوشتن محتوای ارزشمند و مرجع
  • ارسال دیدگاه در سایت های مرتبط با سایت شما

لینک سازی درست تاثیر بسیار زیادی بر جایگاه شما خواهد داشت و همین امر موجب شده در سال های اخیر تکنیک های مختلفی برای کسب بک لینک رایج شوند. تاثیر این تکنیک ها بر نتایج گوگل به حدی زیاد بوده که این موتور جستجو برای جلوگیری از همه گیر شدن آنها الگوریتم های جدیدی را معرفی کرده است. الگوریتم هایی به نام های پنگوئن، پاندا و مرغ مگس خوار. این الگوریتم های سایت هایی که قوانین گوگل در لینک سازی را نادیده گرفته اند شناسایی کرده و جایگاه آنها در نتایج گوگل را کاهش می دهند یا به عبارت دیگر سایت های غیرطبیعی را جریمه می کنند.

براساس همین طبیعی یا غیرطبیعی بودن روند کاری یک سایت مفهوم جدیدی به نام سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه شکل گرفت که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

تفاوت سئو کلاه سفید و کلاه سیاه چیست؟

این مفهوم از فیلم های وسترن سینمای کلاسیک دریافت شده است که معمولا نقش منفی فیلم ها کلاه سیاه به سر داشتند. در واقع تقابل خیر و شر در سئو است. البته این نام گذاری را خیلی جدی نگیرید هدف مشخص کردن مرز میان تکنیک های  استاندارد و تکنیک های فریبنده برای گوگل است.

تکنیک های کلاه سیاه عموما بر رشد سریع سایت در نتایج گوگل تمرکز می کنند و توجهی به میزان رضایت کاربر نخواهند داشت. هدف اصلی از این کار کسب جایگاه بهتر ولی غیرواقعی است و تلاش می شود از نقط ضعف گوگل در تشخیص صفحات بهتر استفاده شود. برخی از تکنیک هایی گوگل مستقیما به آنها اشاره کرده است به شرح زیر است:

  • ایجاد صفحاتی با محتوای اتوماتیک ‌و جمع آوری شده
  • ریدایرکت مخفیانه
  • تقلب در نشانه گذاری محتوا
  • انجام جستجو رفتار تقلبی در گوگل
  • متن یا لینک پنهان شده در صفحه
  • محتوای کم و بی ارزش
  • تکرار غیرمعمول کلمات در صفحه
  • و …

تکنیک های کلاه سیاه مدام در حال تغییر هستند و هر زمان که گوگل راه حلی برای شناسایی این سایت ها پیدا می کند روش های جدیدی پیدا می شوند. در این روش شما خیلی سریع رشد می کنند و به جایگاه مناسب میرسید ولی جایگاه شما بسیار لغزنده خواهد بود و هر روز ممکن است توسط گوگل جریمه شده و از لیست نتایج حذف شوید.

تفاوت سئو کلاه سفید و کلاه سیاه

در مقابل سئو کلاه سفید به تکنیک هایی گفته می شود که براساس اصول و قواعد اعلام شده توسط گوگل محتوای خود را تهیه و منتشر می کنند و از هر گونه راه میانبر پرهیز می کنند. مهمترین نشانه های سئو کلاه سفید عبارتند از:

  • محتوای اختصاصی و با کیفیت
  • لینک سازی واقعی میان صفحات داخلی سایت
  • ارسال پست مهمان در سایت های مرتبط
  • لینک سازی واقعی از طریق معرفی شما توسط سایت های دیگر

تکنیک های کلاه سفید معمولا زمان زیادی برای نتیجه گیری نیاز دارند و استراتژی بلند مدت محسوب می شوند ولی زمانیکه شما به نقطه موفقیت برسید حفظ و ارتقای آن بسیار راحت تر است.

تکنیک هایی نیز وجود دارند که در میان سئو کلاه سفید و کلاه سیاه قرار می گیرند که به آنها سئو کلاه خاکستری می گوییم. این تکنیک ها عموما به روش های سیاه نزدیک تر هستند ولی به گونه ای برنامه ریزی و اجرا می شوند که گوگل قادر به درک و تشخیص آنها از روش های سفید نباشد. آکادمی وبسیما کارگاه ویژه ای برای آموزش سئو کلاه خاکستری

تدوین کرده است که برآیندی از دانش و تجربه متخصصین این شرکت طی سالها فعالیت موفق بوده است.

 منبع:وبسیما

0

 

 

در این مقاله به بررسی 4 اشتباه رایج در میان طراحان سایت خواهیم پرداخت. اشتباهاتی که گاه از اطلاعات بیش از اندازه ی طراحان و یا درگیر شدن بیش از حد در جزئیات طراحی سایت ناشی می شود. اشتباهاتی که دلیل بسیاری از آن ها عدم آگاهی طراحان از میزان درک دیگران است. عدم آگاهی طراحان از میزان درک دیگران باعث ایجاد یک شکاف دانشی می شود. این شکاف دانشی ایجاد شده بر روی طراحی وب سایت تاثیر می گذارد و باعث ایجاد اشتباهات رایج و در عین حال غیرمنتظره در طراحی تجربه کاربری سایت می شود. در ادامه به معرفی 4 اشتباه رایج طراحان تجربه ی کاربری سایت خواهیم پرداخت.

1. انتظار بیش از حد از کاربران سایت

طراحان افراد منطقی هستند و مدت زمان زیادی را با رابط های کاربری سر و کله می زنند. آن ها در این زمینه دانش شهودی زیادی دارند و خوب می دانند در دنیای وب آیکون ها و نمادهای مختلف چه نقشی را ایفا می کنند. آن ها در اکثر موارد، و همچنین در مواردی که طراحی تجربه کاربری سایت ضعیف است، به خودشان می گویند اینکه خیلی واضح است! و دقیقا مشکل همینجاست! این نکات برای یک طراح (به دلیل اطلاعاتی که به واسطه ی حرفه اش دارد) امری واضح به نظر می رسد، اما برای یک کاربر عام این طور نیست.

طراحان سایت فرض می کنند که:

  • کاربر از کنترل ها آگاهی دارد.
  • کاربر آیکون ها، نمادها و لوگوها را می شناسد و مفهومش را درک می کند.
  • کاربر تمام تمرکز و حواسش را به وب سایت ما می دهد.
  • کاربر دستورالعمل های سایت ما را می خواند و …

مشکل این جاست که این فروض طراحان سایت که فرض های منطقی نیز به نظر می رسند در بسیاری از مواقع واقعیت ندارند. برخی از کاربران برای اولین بار آیکون ها و نمادها را می بینند، برخی از آن ها دستورالعمل ها را نادیده می گیرند، بسیاری تصاویر را گیج کننده می دانند و با نوشته راحت ترند و …. این مسائل باعث می شوند که در بسیاری از موارد فرض های طراحان سایت با واقعیت متفاوت باشد و در نتیجه ی آن، تجربه ی کاربری سایت مطلوب نخواهد بود.

4 اشتباه در طراحی تجربه کاربری سایت

2. طراحی برای همه ی کاربران

“سایت را برای کاربر طراحی کن” توصیه ایی است که همیشه مانند پتک بر سر طراحان سایت کوبیده می شود. همیشه به طراحان سایت توصیه می شود که بر روی نیازهای کاربران تمرکز کنند و برای آن ها طراحی کنند. کاربر با مخاطب هدف تفاوت دارد و بسیاری از کاربران سایت شما، کاربران مورد نیاز شما نیستند. برای مثال گوگل را در نظر بگیرید، گوگل تمرکز اصلی خود را بر روی جستجوگرها می گذارد، کاربرانی که در گوکل به جستجو می پردازند، اما آیا این ها تنها کسانی هستند که از گوگل استفاده می کنند؟ خیر!

الگوریتم های گوگل چیست معرفی کامل الگوریتم های گوگل

تبلیغ کنندگان، ربات ها، کلاه برداران (کسانی که با دکمه های دانلود قلابی، نرم افزارهای ناخواسته و ویروس ها را منتشر می کنند) نیز از کاربران گوگل هستند، اما گوگل برای بهتر کردن تجربه کاربری آن ها طراحی نمی کند و فقط به تجربه ی کاربری جستجوگران توجه می کند.

آنچه که به عنوان طراحی وب سایت برای کاربر توصیه می شود در واقع طراحی برای مخاطب هدف است و بسیاری از طراحان این را در نظر نمی گیرند. طراحی سایت شما باید برای کاربرانی که آن ها را هدف قرار داده اید مناسب باشد. همچنین از طرفی توصیه ی بیش از حد به توجه به نیازهای کاربر باعث ایجاد محدودیت برای طراح و مانعی برای طراحی خلاقانه وب سایت می شود.

3. استفاده نامناسب از اصطکاک در طراحی سایت

اصطکاک (Friction) مقاومتی است که در هر مرحله از فرآیندهای سایت شما ایجاد می شود. اکثر طراحان اعتقاد دارند که ایجاد اصطکاک برای کاربر بد است. فرض کنید در حال گوش دادن به موسیقی هستید و صدای آن بیش از حد بلند است، شما چه می کنید؟ صدای آن را کم می کنید،نه؟ این شبیه کاری است که باید با اصطکاک در طراحی سایت انجام داد.

با تنظیم اصطکاک در طراحی سایت و کم و زیاد کردن آن می توان کاربران و تماس های آن ها را کاهش یا افزایش داد.

در زیر چند نمونه از به کارگیری اصطکاک در طراحی وب سایت برای کاهش یا افزایش تعداد کاربران را آورده ایم:

تاثیر مخرب ارور 404 بر سئو

  • استفاده از تصاویر امنیتی (Captcha) در فرم های تماس وب سایت
  • افزایش دادن تعداد مراحل هر فرآیند درون سایت
  • استفاده از صفحات بلند با نوشته های طولانی
  • استفاده از تعداد فیلدهای زیاد در فرم ها برای افزایش خستگی و ایجاد بی میلی در کاربر
  • استفاده از تعداد فیلدهای بسیار کم برای ایجاد دسترسی راحت تر برای همه کاربران
  • پرسیدن اطلاعات شخصی یا مالی کاربران، بدون اینکه اطلاعاتی درباره ی خود ارائه دهید

4. طراحی کردن سایتی که مشتری می خواهد

طراحی تجربه کاربری سایت به طور صحیح به شهامت زیادی نیاز دارد، همچنین برای طراحی تجربه کاربری به شناسایی درست هدف نیازمندیم. حال مشکلی که پیش می آید آن است که رئیس شما، مشتری، هیئت مدیره یا … چیزی را از شما می خواهد که می دانید اشتباه است و نتیجه ی مطلوبی در طراحی ندارد. تجربه ی شما به شما می گوید که چیزی که آن ها می خواهند باعث شکست‌شان خواهد شد و به نتیجه نخواهد رسید. اغلب طراحان در این مواقع سکوت می کنند و چیزی که از آن ها خواسته می شود را طراحی می کنند، با آگاهی از اینکه خروجی مطلوبی نخواهد داشت.

با این توجیه که به هر حال رئیس، مشتری یا … کسی است که قرار است پول را پرداخت کند پس هر چه می خواهد را باید برای او طراحی کرد، و همچنین ترس از دست دادن شغل یا پروژه باعث می شود که طراحان وب سایت ساکت بنشینند و چیزی نگویند. در واقع در این موارد باید صحبت کرد و مشکلات را با مشتریان در میان گذاشت. زیرا داشتن یک رزومه ضعیف با نمونه کارهای سطح پایین باعث بی اعتبار شدن و از دست دادن پروژه های آینده خواهد شد. پس با تصمیم گیرندگان صحبت کنید و برای اثبات دلایل خود از گزارش ها، تحقیقات، داده ها و … استفاده کنید.

نباید های سئو

شما با کدامیک از این چالش ها در طراحی تجربه کاربری سایت رو به رو هستید؟ راه حل شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع:وبسیما

0
طراحی سایت شما قدیمی شده است

این یک حقیقت تلخ است که همه کاربران به ظاهر سایت شما توجه می کنند. بعنوان مثال می توان از روی جلد یک کتاب حدودا تشخیص داد که چه سالی منتشر شده و چقدر کهنه است. همین دید نسبت به وبسایت نیز وجود دارد. تحقیقات آماری نشان می دهد که نزدیک به 94 درصد کاربران به سایت هایی با طراحی قدیمی و کاربری سخت اعتماد نمی کنند و ممکن است به سرعت سایت شما را ترک کنند. متاسفانه این دست طراحی ها در سایت های دولتی و پرتال های کاربردی بسیار به چشم میخورد و کاربران مجبور به استفاده از این فضاها می شوند.

پیشنهاد می شود هر دو سال یک بار طراحی سایت خود را بازبینی کرده و صفحات را با تکنولوژی ها و متدهای روز طراحی سایت بازنویسی ک

طراحی سایت با ظاهر قدیمی

ادبیات شما مناسب نیست

نمی توان یک ادبیات مشخص برای همه سایت های اینترنتی تعیین کرد بلکه باید براساس مخاطبین سایت و نوع محصولات یا خدمات عرض شده ادبیات خود را مشخص کنید. بعنوان مثال اگر مخاطبین شما در گروه سنی جوان هستند استفاده از کلمات دشوار و مفاهیم سنگین نمی تواند جذاب باشد و در مقابل برای سایت هایی در زمینه اقتصاد و سیاست نمی توان از کلمات و عبارات روزمره استفاده نمود.

همخوانی نداشتن ادبیات شما با سلیقه مخاطب می تواند موجب بی اعتمادی یا سرخوردگی در مخاطب شود، این تناقض یکی از مهمترین دلایل ترک سایت شما توسط کاربران است.

استفاده از تکنولوژی های قدیمی در طراحی سایت

مدت هاست که استفاده از Flash Player در طراحی وب سایت

نباید های سئو

منسوخ شده است، در حالیکه تا همین چند سال پیش بعنوان یکی از تکنولوژی های پرطرفدار طراحی سایت محسوب می شد. اما هنوز سایت هایی وجود دارند که بخش هایی از محتوا یا المان های آنها با استفاده از فلش در سایت نمایش داده می شوند. این تکنولوژی هم اکنون در بسیاری مرورگرها غیرفعال شده و برای استفاده از آن نیاز به اجازه مستقیم کاربر است. همچنین حجم صفحاتی از این دست بسیار بالا بوده و زمان بسیاری برای نمایش محتوا به کاربر نیاز دارند.

استفاده از فلش در طراحی سایت

در حال حاضر پیشنهاد می شود برای پخش ویدیو و آهنگ در سایت خود از HTML5 استفاده کنید و برای طراحی انیمیشن ها از jQuery بهره

استفاده از تبلیغات زیاد و آزاردهنده

اگر پلن درآمدزایی شما براساس تبلیغات طرح ریزی شده است نمی توانید به طور کلی آنها را حذف کنید ولی دلیلی وجود ندارد که حضور تبلیغات موجب آزار بازدیدکنندگان سایت شود. افرادی که برای تبلیغ در سایت شما هزینه می کنند انتظار دارند کاربران سایت شما را به سایت یا محصول خود جذب کنند ولی استفاده بیش از حد از تبلیغات در صفحه موجب می شود اولا کاربر به هیچ یک از آنها توجه نکرده و ثانیا به سرعت سایت شما را ترک کند. تصویر زیر یک نمونه نادرست از تبلیغات در سایت است. تقریبا هرچیزی که در این صفحه برای کاربر قابل مشاهده است نوعی از تبلیغات بوده و ارتباطی با محتوای صفحه ندارد.

استفاده از تبلیغات آزار دهنده در طراحی سایت

برای تاثیرگذاری تبلیغات باید از ایده های نو و ارتباط معنایی استفاده کنید. بعنوان مثال تبلیغ خمیردندان در یک سایت که مطالب آن در حوزه سلامت دهان و دندان هستند می تواند بسیار تاثیرگذار باشد ولی همین تبلیغ در یک سایت ورزشی جذابیت زیادی نخواهد داشت. تلاش کنید تبلیغاتی را در سایت خود نمایش دهید که از نظر موضوعی به سایت شما مرتبط باشند و کیفیت محصول و ارایه آن بالا باشد.

ویدیو یا آهنگ هایی که به صورت خودکار پخش می شوند

تصور کنید که در یک جمع خانوادگی و یا محیط کار خود نشسته اید و هنگام جستجو وارد یک سایت می شوید. به محض ورود شما یک ویدیو یا آهنگ پخش می شود و اتفاقا صدای تلفن یا دستگاه شما زیاد است؛ در این شرایط چه کاری انجام میدهید؟ اولین واکنش کاربران در این موارد بستن صفحه در سریعترین زمان ممکن است و این به معنی از دست رفتن یک مشتری بالقوه است.

همچنین بسیاری از کاربران از طریق تلفنن همراه خود وارد سایت ها می شوند و عموما با سرعت پایین یا حجم محدود وارد سایت شما می شوند. زمانیکه متوجه شوند به دلیل وجود ویدیو یا آهنگ صفحه شما سنگین است ممکن است ترجیح دهند محتوای مورد نظر خود را در صفحه ای دیگر جستجو کنند و این یعنی شکست در طراحی سایت. این مورد در طراحی فروشگاه اینترنتی اهمیت بیشتری نیز خواهد داشت زیرا در این فضا کاربران به سختی اعتماد می کنند و با هر بهانه ای از خرید منصرف می شوند.

ساختار منوی سایت و نحوه دسترسی مناسب نیست

احتمالا برای خود شما هم اتفاق افتاده است که وارد یک سایت می شوید و به دنبال اطلاعات خاصی در آن هستید ولی نمی توانید مسیر مناسب برای دسترسی به آن را پیدا کنید. در این شرایط احتمالا فکر می کنید طراح این سایت هیچ تفکر و تجربه ای در ساخت آن نداشته است.

تلاش کنید گزینه های موجود در منوی سایت کاملا شفاف و قابل فهم بیان شده باشند و از عباراتی بهره بگیرید که در تجارت شما و در میان کاربران رایج است. استفاده صحیح از ابزارهای جستجو در کنار منو می تواند شانس دستیبابی کاربران به محتوا را افزایش دهد.

سرعت سایت شما پایین است

یکی از فاکتورهای تاثیرگذار بر سئو سایت سرعت بارگزاری صفحات است ولی این فاکتور بر تجربه کاربری نیز تاثیر بسیاری دارد. اگر زمان لود شدن صفحه طولانی باشد کاربران برای دریافت اطلاعات مورد نظر خود به سایت یا صفحه دیگری مراجعه خواهند کرد. تحقیقات نشان می دهد که 47 درصد کاربران انتظار دارند صفحه در کمتر از 2 ثانیه به صورت کامل در دسترس باشد و هر ثانیه تاخیر در لود صفحه تقریبا 16 درصد بر نرخ خروج کاربران تاثیر خواهد داشت. همچنین بسیار مشاهده می شود که با انتخاب هاست یا سرور ارزان و ضعیف سایت شما در ساعاتی از روز از دسترس خارج می شود و کاربر با صفحات 404 یا خطای 500 مواجه می شود.

ایرادات سرور در طراحی سایت

برای افزایش سرعت سایت تکنیک های مختلفی وجود دارد که در مقاله افزایش سرعت سایت

 

به آن اشاره شده و برای بررسی این فاکتور در سایت شما نیز ابزار page insights از طرف گوگل معرفی شده است.

طراحی سایت شما در موبایل مناسب نیست

با همه گیر شدن گوشی های هوشمند و در دسترس بودن آنها نرخ کاربرانی که با تلفن همراه وارد سایت ها می شوند هر روز در حال افزایش است و این عدد در برخی سایت ها نزدیک به 80 درصد کاربران را تشکیل می دهد. این کاربران برای دسترسی صحیح به اطلاعات صفحه نیازمند نمایش مناسب در موبایل تبلت یا اصطلاحا طراحی سایت ریسپانسیو هستند.

اگر سایت شما هنوز استاندارهای ریسپانسیو را در خود ندارند ممکن است درصد بالایی از کاربران بلافاصله پس از ورود به آن مجبور به خروج از سایت شوند که این اتفاق می تواند تاثیر منفی زیادی بر سئو سایت شما نیز داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله تست ریسپانسیو بودن سایت را مطالعه نمایید.

منبع:وبسیما

0

کلمات کلیدی پر جستجو را شناسایی کنید

انتخاب کلمه کلیدی یکی از مهمترین وظایف ما هنگام نوشتن یک مقاله یا تولید یک صفحه جدید است. قبل از شروع به نوشتن باید به این فکر کنیم که کاربران چه موضوعاتی را جستجو می کنند، با چه ادبیات و عباراتی این موضوعات را در گوگل جستجو می کنند، چه محتوایی می توان در این مورد تولید کرد و چه سوالات دیگری را می توان در همین صفحه پاسخ داد.

جستجوی کلمات کلیدی ارزشمند برای سئو داخلی

همه این سوالات به شما کمک می کنند لیستی از کلمات کلیدی تهیه کنید که باید در محتوای خود از آنها استفاده کنید. علاوه بر این ابزارهای دیگری مانند Keyword Planner وجود دارند که به شما در تعیین میزان جستجوی عبارات کمک می کنند. همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله فرمول انتخاب کلمات کلیدی را مطالعه کنید تا درک بهتری نسبت به این موضوع داشته باشید.

On Page Seo سئو داخلی چیست؟

عنوان و توضیحات مناسب بنویسید

تگ های متا یا همان Meta Tags معمولا بخشی از کدهای سایت هستند که در هدر قرار داده می شوند و به معرفی محتوای صفحه می پردازند. این اطلاعات توسط کاربرانی که در صفحه حضور دارند قابل مشاهده نیست ولی ربات های خزنده گوگل از آنها برای درک بهتر صفحه استفاده خواهند کرد و در بیشتر موارد همین محتوا در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می شود پس اهمیت بسیاری زیادی خواهند داشت.

تگ های بسیار متنوعی وجود دارند که می توان در هدر سایت قرار داد و هریک کارایی مشخصی دارند ولی مهمترین تگ هایی که برای سئو داخلی با آنها کار داریم دو تگ title‌ و description هستند.

تاثیر عنوان صفحه و توضیحات متا بر سئو

تگ title برای معرفی عنوان صفحه و تگ description برای توضیحات کوتاه در مورد صفحه استفاده می شود. ممکن است به صورت تکنیکال تاثیر این دو فاکتور در رتبه بندی صفحات پایین اعلام شود ولی در عمل اهمیت بسیار بالایی خواهند داشت. زیرا کاربر هنگام جستجو در گوگل مستقیما این دو عبارت را مشاهده کرده و بر همین اساس سایت شما را از میان سایر لینک ها انتخاب می کند. هرچقدر عنوان و توضیحات شما جذاب تر باشد شانس بیشتری برای جذب مخاطب خواهید داشت.

دو مقاله تخصصی یکی برای تکنیک های درست نوشتن عنوان صفحه و دیگری نکات مهم در نگارش توضیحات متا نوشته ایم که می تواند نگاه عمیقتری نسبت به تگ های متا برای شما ایجاد کند. ولی در همین مقاله نیز اشاره ای کوتاه به نکات نگارش عنوان و توضیحات متا خواهیم داشت:

  • برای عنوان حداکثر 70 کاراکتر و برای توضیحات متا تا 160 کاراکتر در نظر بگیرید زیرا اگر بیشتر شود ممکن است گوگل بقیه آن را به کاربر نمایش ندهد.
  • در توضیحات متا یک بار کلمه کلیدی هدف را استفاده کنید و از ترکیب های جذاب برای مخطبان بهره بگیرید. بعنوان مثال برای یک فروشگاه اینترنتی می توان از عباراتی مانند کمترین قیمت، ارزان و … استفاده نمود.
  • دقت کنید title شما به تگ h1 یا یکی از هدینگ های h2 در صفحه شبیه باشد.
  • تا حد امکان از کاراکترهای جدا کننده و ویرگول در متن توضیحات متا و عنوان استفاده نکنید.

از تگ های هدینگ به خوبی استفاده کنید

هر صفحه از سایت شما باید فقط و فقط یک تگ h1 داشته باشد. یعنی حتما این تگ را داشته باشد و در صفحه بیشتر از یک تگ  h1 نباشد. این عنوان باید دقیقا توضیح دهنده محتوای صفحه و دارای کلمه کلیدی هدف شما باشد. همچنین از نظر طراحی و ابعاد با سایر محتوای صفحه متمایز بوده و در اولین نگاه قابل شناسایی باشد.

استفاده از تگ های هدینگ در سئو

علاوه بر تگ h1 که اهمیت بسیار بالایی دارد می توانیم از تگ های h2 و h3 نیز برای معرفی بهتر موضوع مورد بحث استفاده نماییم. براساس اصول نگارشی بعد از هر 300 کلمه نیازمند یک تگ هدینگ جدید هستیم تا کاربر بتواند به راحتی موضوع این بخش از محتوای مورد مطالعه را درک کند. با توجه به اینکه پیشنهاد می کنیم محتوای صفحات شما 1200 تا 1500 کلمه باشد احتمالا در هر صفحه شما 4 تا 5 تگ h2 خواهید داشت که هر یک از آنها پیرامون موضوع عنوان اصلی مقاله هستند. با مطالعه مقاله تگ های هدینگ و تاثیر آنها بر سئو می توانید اطلاعات کامل تری در این مورد کسب کنید.

آدرس صفحه را بهینه کنید

آدرس دهی صفحات از دو منظر مورد توجه است. اولا کوتاه بودن آدرس و استفاده از کاراکترهای با معنی و دوما زیرشاخه بندی آدرس ها و تعداد / در آن.

هرچقدر تعداد کاراکتر / در آدرس شما کمتر باشد یعنی این محتوا در سطح بالاتری از سایت شما قرار دارد و ارزش بیشتری از نظر گوگل خواهد داشت. همچنین تلاش کنید از کلمات کلیدی هدف در آدرس صفحه استفاده کنید؛ بدون اینکه آدرس صفحه خیلی طولانی شود. معمولا برای سایت های فارسی از آدرس دهی فارسی نیز استفاده می کنیم ولی عبارات اضافی مثل از در با به برای و … را از آن حذف می کنیم. برای اطلاعات تکمیلی به مقاله تاثیر آدرس صفحه بر سئو مراجعه کنید.

تاثیر آدرس صفحه بر سئو داخلی سایت

از تصویر، ویدیو و نمودار استفاده کنید

اگر قصد دارید محتوا سریعتر به کاربران منتقل شود و سطح رضایت آنها را بالا ببرید بهتر است از ابزارهای چند رسانه ای مانند تصویر و ویدیو استفاده کنید یا در بخش هایی از مقاله خود محتوا را به صورت نمودار و جدول در اختیار کاربر قرار دهید.

استفاده از تصویر و ویدئو برای بهبود وضعیت سئو

بعنوان مثال استفاده از ویدئو زمان حضور کاربر در صفحه را افزایش داده و ضریب خروج کاربران شما را کاهش می دهد. همچنین تجربه نشان داده است صفحاتی که دارای تصویر و ویدیو هستند آمار بهتری در اشتراک گذاری توسط کاربران داشته اند. از همه اینها مهمتر آن است که گوگل توجه بسیاری زیادی به این موارد داشته و وجود تصویر یا ویدئو را نشانه ای بر رضایت کاربران از صفحه میداند، در نتیجه شانس شما در رتبه بندی گوگل به صورت چشم گیری افزایش خواهد یافت. قبل از رفتن به مرحله بعد پیشنهاد می کنیم مقاله ما با عنوان 4 نکته اساسی در بهینه سازی تصاویر را مطالعه نمایید.

لینک دهی به صفحات سایت و سایت های دیگر

بسیاری از ما تصور می کنیم که لینک دهی به سایت های دیگر می تواند موجب کاهش اعتبار ما و افت جایگاه کسب شده در نتایج گوگل باشد، این تصور در برخی موارد درست و در برخی نادرست است. اگر شما به یک سایت مرجع و صفحه ای کاملا مرتبط از آن لینک بدهید تاثیر منفی در جایگاه شما نخواهد داشت. حتی این ارتباط موضوعی به گوگل کمک می کند تا موضوع صفحه شما را نیز به خوبی شناسایی کند. حال اگر همین لینک سازی به سایتی نامرتبط و یا حتی صفحه ای نادرست از سایتی مرتبط انجام شود می تواند در عملکرد شما تاثیر منفی داشته باشد.

تاثیر لینک سازی داخلی بر سئو

لینک سازی داخلی؛ یعنی لینک دادن به صفحاتی دیگر از سایت خودتان موجب می شود ارتباط معنایی میان این صفحات ایجاد شده و با تقویت یکدیگر همه آنها پیشرفت کنند. بسیاری از وبمستران با دانستن تاثیر لینک سازی داخلی سعی می کنند به صورت اتوماتیک کلمات هدف را در تمام متون سایت به صفحه ای مشخص لینک کنند و یا در یک مقاله به چندین مقاله دیگر که حتی مرتبط هم نیستند لینک مید­هند. این روش ها اشتباه هستند و کلاه سیاه محسوب می شوند.

نکته مهم دیگر در این بخش لینک های مخفی شده است. بسیاری فکر می کنند با مخفی کردن لینک ها می توانند بدون آزردن کاربر وضعیت سئو خود را بهبود دهند ولی این تکنیک به شدت از طرف گوگل نهی شده و یکی از معیارهای گوگل برای شناسایی سایت ها متقلب است. در نظر داشته باشید که ربات های گوگل هم اکنون دستورات CSS را به خوبی درک می کنند و متوجه مخفی کردن لینک های شما خواهند شد.

فعالیت کاربران در صفحه را افزایش دهید

محتوای ارزشمند خودش را در سطح اینترنت پخش می کند، فقط کافیست شما ابزار لازم برای کاربران تنبل را فراهم کنید. یکی از این روش ها قراردادن دکمه های اشتراک گذاری در صفحه است. بررسی کنید که مخاطبین شما عموما در کدام شبکه اجتماعی فعال هستند و گزینه های اشتراک گذاری را بیشتر از سه مورد قرار ندهید. بعنوان مثال در ایران قراردادن گزینه تلگرام ضروری بنظر میرسد ولی در خارج از ایران ممکن است بدون استفاده باشد.

تاثیر رفتار کاربران در سایت بر سئو

قابلیت ارسال دیدگاه را به صفحات خود اضافه کنید و کاربران را تشویق کنید که نظرات و سوالات خود را بیان کنند. هنگامی که دیدگاهی برای شما ارسال می شود به دقت به آن پاسخ دهید و به شکلی پاسخ کاربران را بدهید که برای ارسال دوباره دیدگاه و مطرح کردن سوالات جدید اعتماد به نفس بگیرند. هرچقدر میزان فعالیت کاربران در سایت شما بیشتر باشد نشاندهنده میزان رضایت آنها از مطالب شماست و همین امر تاثیر زیادی در رتبه بندی نتایج گوگل و سئو سایت شما خواهد داشت.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد نوشتن محتوا و مکان استفاده از کلمات هدف پیشنهاد می کنیم مقاله کلمات کلیدی متن چگونه تعیین می شود را مطالعه نمایید. در بخش بعدی از پکیج آموزش سئو مبتدی مهمترین ابزارهایی که می توانند در سئو داخلی سایت به شما کمک کنند را معرفی کرده و مختصری در مورد عملکرد هریک توضیح میدهیم.

 

منبع:وبسیما

0

در بازاریابی اینترنتی یک از مدل های جالب برای آگاهی از نقشه سفر مشتری در خرید اینترنتی، استفاده از مدل MOT Moments Of Truth یا لحظات حقیقی است. در این مدل سعی می شود نقاط تماس مشتری با برند در جاهای مختلف شناسایی شود و با سرمایه گذاری بهتر در آن ها، فرآیند بازاریابی و فروش شرکت آسان تر شود. حال ببینیم MOT چیست؟

لحظات حقیقی (MOT) چیست؟ در بازاریابی اینترنتی

در مدل های قدیمی بازاریابی این لحظات حقیقی خطی یا یکباره در نظر گرفته می شد. در حالیکه امروزه با تحلیل رفتار خریداران فروشگاه های اینترنتی مشخص شده است که این لحظات حقیقی لزوما خطی نبوده و ممکن است با ترتیب های مختلفی اتفاق بیافتد. در ادامه 4 لحظه حقیقی برای ترسیم نقشه سفر مشتری در خرید اینترنتی توضیح داده شده است.

0

 

 

با تغییراتی که در چند سال اخیر در دنیای اینترنت و دیجیتال مارکتینگ به وجود آمده است، جلب توجه کاربران دشوار شده و نیازمند صرف زمان و انرژی بیشتری در طراحی سایت می‌ باشد. یکی از راهکارهای مناسب برای این منظور، استفاده از رویکردی روانشناسی در طراحی وب سایت به نام “طراحی سایت مبتنی بر احساسات” است که سعی دارد احساسات کاربران را بر انگیزد و آن را همسو با اهداف سایت گرداند. امروزه جذب کاربران و افزایش مدت زمان حضور آن‌ ها در سایت نیز به فاکتور مهمی در سئو تبدیل شده است. به طوری که هرچه به جلو پیش می‌رویم اهمیت بهبود تجربه کاربری (UX) سایت و توجه به فاکتورهای کیفی نسبت به فاکتورهای کمی، افزایش پیدا می‌کند.

برای مثال اگر بخواهیم برای یک برند نوشابه سایتی جهت معرفی و تبلیغ طراحی کنیم دو راه پیش رو داریم:

  1. محصول و برند را به طور مستقیم در معرض نمایش بگذاریم.
  2. محصول و برند را در بستر احساسی متناسب با آن نمایش دهیم.

برای مثال فرض کنید از سایتی بازدید می‌کنید و تصویری (یا ویدیو کلیپ) را مشاهده می‌ کنید که در آن افراد در حال بازی والیبال در پارکی هستند. حتی اگر طرفدار این ورزش هم نباشید باز تحت تأثیر هیجان و شادی بازیکنان این عکس قرار خواهید گرفت. سپس زمانی که یکی از بازیکنان برای رفع خستگی نوشابه خنکی می‌ نوشد، شما هم در خود احساس تشنگی می‌ کنید و دوست دارید یک نوشابه خنک بنوشید.

هدف عکس (یا ویدیو کلیپ) تبلیغ برای بازی والیبال نیست، بلکه فروش محصولات نوشابه برند است. در واقع در این روش هدف معرفی محصول به طور ضمنی به کاربران سایت و درگیر کردن احساسات آن‌ ها با شادی و هیجان ورزش والیبال، و همچنین مرتبط کردنش به طور ناخودآگاه با نوشابه آن برند است.

توجه به سطوح فهم کاربر در طراحی وب سایت مبتنی بر احساسات

طراحان از همان روزهای ابتدایی Web 2.0  به دنبال بررسی تأثیرات احساسی طراحی سایت خود بر روی کاربران بودند. آرون والتر در سال 2005 کتابی را در این خصوص و با عنوان “طراحی برای احساس

Designing for Emotion by Aarron Walter

Designing for Emotion has 2,271 ratings and 108 reviews. Jason said: I was very much looking forward to this book but I came away disappointed. I'm a big...

” منتشر نمود که فروش خوبی نیز کرد و تبدیل به منبعی مفید برای طراحان سایت شد. والتر در کتابش سه مرحله درگیری احساسی را برای یک بازدیدکننده عادی سایت در نظر می‌گیرد که عبارت‌اند از:

 

تحت تأثیر قرار گرفتن کاربر

  1. کنجکاو شدن کاربر
  2. درگیر شدن کاربر

طراحی سایت مبتنی بر احساسات و طراحی وب سایت خلاقانه

1. تحت تأثیر قرار گرفتن کاربر (سطح درونی)

تأثیر اولیه همیشه به طور ناخودآگاه منتقل می‌شود و بدون آن‌که بر پایه قضاوت منطقی باشد، به طور خودکار توسط ذهن ما تفسیر می‌شود. وقتی ما یک سایت را می‌بینیم سریعاً یا نظرمان را جلب می‌کند و یا حس مثبتی را در ما ایجاد نمی کند. سپس بر اساس همان حس و پیش‌بینی اولیه، شروع به مشاهده و دریافت اطلاعات از آن سایت می‌کنیم. پس با این تفاسیر، اهمیت تأثیر اولیه طراحی وب سایت بر روی کاربر بر کسی پوشیده نیست، چون همان تأثیر اولیه مبنای قضاوت فرد از باقی محتوا سایت خواهد شد.

نرخ کلیک چیست؟

2. کنجکاو شدن کاربر (سطح رفتاری)

اگر چیزی در نگاه اول جذاب و جالب باشد، مغز ما تلاش می‌کند تا اطلاعات کافی در مورد آن شی کسب کند. این جذابیت الگوهای رفتاری‌مان را بر می‌ انگیزد و باعث می‌ شود از نظر احساسی در خصوص چیزی که دوست داریم به هیجان آییم. پس قدم دوم در طراحی سایت مبتنی بر احساسات، تحریک کنجکاوی و تشویق کاربران به جستجوی بیشتر در سایت است. وقتی بازدیدکنندگان به هیجان آمدند به‌ راحتی به اسکرول کردن صفحات سایت یا پیگیری لینک‌ های سایت و یا حتی پر کردن فرم فراخوان (CTA) موجود در سایت خواهند پرداخت.

3. درگیر شدن کاربر (سطح بازتابی)

این مرحله بالاترین سطح از فرآیندهای فکری شناختی ما است. در این مرحله ما تحلیل می‌کنیم و دست به قضاوت‌ های منطقی درباره‌ی چیزهایی که دیدیم می‌ زنیم. کاربر سایت در اثر دو سطح قبلی به این مرحله می‌ رسد، و اصطلاحاً در همین مرحله باید همه‌ی کارت‌ ها روی میز قرار گیرد و برای وی مشخص گردد که محصول و خدمات سایت چیست و چرا برای او مفید است.

کاربران در ذهنشان می‌دانند که مقصود این سایت فروش محصول یا خدمات است، اما به دلیل احساسات مثبتی که تجربه کرده‌اند، مقاصد ذکر شده حس دفاعی را در آن‌ ها بر نمی‌ انگیزد. پس همان‌طور که می‌ بینید طراحی سایت مبتنی بر احساسات موجب برانگیخته شدن زنجیره‌ای از واکنش‌ های روانی خواهد شد. اول کاربران را با جذابیت به دام انداخته، دوم آن‌ ها را کنجکاو و تشویق به جستجوی بیشتر می کنیم، و سوم آن‌ها را متوجه می‌کنیم که این تلاش‌ ها برای چه هدفی بوده است.

بروزرسانی هسته اصلی الگوریتم گوگل

به طور حتم مهم‌ترین جنبه‌ی یک وب سایت ارائه تجربه‌ کاربری منحصر به فرد است که بر پایه جذابیت‌های بصری، اطلاعاتی، خلاقانه یا … باشد. اگر سایتی که طراحی می‌کنید بتواند یکی از این تجربه‌ ها را ارائه دهد، شما می‌ توانید مطمئن باشید که بازدیدکنندگان سایت‌تان در آینده باز از وب سایت شما دیدن خواهند کرد.

آیا شما از سایت های ایرانی که طراحی آن ها مبتنی بر احساسات است، بازدید کرده اید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع:وبسیما

0

تغییرات سئو

سئو از ابتدای تولد موتورهای جستجو و رتبه بندی سایت‌ها در صفحه نتایج جستجو، بحثی تکنیکال بود و افرادی که سئوکار یا متخصص سئو بودند اغلب دانش برنامه نویسی داشتند. تا قبل از سال 2011 سئوکاران به اندازه‌ای از ترفندهای سئو کلاه سیاه برای ارتقای رتبه سایت‌های خود استفاده کردند، که کمپانی گوگل (بزرگ ترین موتور جستجوی اینترنتی) مجبور شد الگوریتم‌های رتبه بندی خود را پیچیده تر و به روز کند. این اقدامات در راستای بهبود تجربه کاربری موتور جستجوی گوگل بود و کمپانی گوگل با این کار قصد داشت رتبه سایت‌هایی با محتوای ضعیف و کپی شده را در صفحه نتایج جستجو کاهش دهد.

بعد از معرفی الگوریتم پاندا گوگل در سال 2011 و معرفی الگوریتم پنگوئن در سال 2012، انقلابی در موتور جستجو گوگل به وجود آمد و رتبه سایت‌ها در صفحه نتایج جستجو به شدت تحت تاثیر قرار گرفت. گوگل توسط این دو الگوریتم سایت‌های زیادی را مورد جریمه قرار داد و از صفحه نتایج خود حذف نمود. در واقع این دو الگوریتم رتبه بندی گوگل باعث شدند بسیاری از تکنیک‌های رایج سئو که غالبا کلاه سیاه بودند، منسوخ شود.

پس از این اتفاقات، سئو بیشتر به سمت بازاریابی محتوایی و بازاریابی جاذبه ای (درونگرا) حرکت کرد. یعنی سایت‌ها برای بدست آوردن رتبه‌های خوب در نتایج جستجو می بایست محتوایی تولید می کردند که برای کاربران مفید باشد. با این کار سایت‌ها به ازای کلمات کلیدی متعددی در نتایج جستجوی گوگل رتبه می گرفتند و ترافیک ورودی خود را افزایش می دادند.

سئوکار یا نویسنده محتوا؟

آپدیت الگوریتم‌های گوگل بعد از سال 2011 موجب شد بسیاری از بازاریابان وارد حوزه سئو شوند و با تولید محتوایی تخصصی و جذاب رتبه سایت‌ها را در گوگل ارتقا دهند. این بازاریابان چون نویسنده‌های بهتری بودند و با تکنیک‌های ژورنالیستی آشنایی داشتند به رقیبی برای سئوکاران قدیمی تبدیل شدند. سئو کاران قدیمی که اکثرا برنامه نویس بودند و تعریفشان از سئو، سئو تکنیکال بود تا مدتی با این قضیه مشکل داشتند تا بالاخره به ارزش تولید محتوا پی بردند و استراتژی‌های سئو خود را تغییر دادند.

چرا سایت من رتبه خوبی در گوگل ندارد؟

این سوالی است که معمولا افرادی که به تولید محتوا در سایتشان پرداخته اند و از اصول تکنیکال سئو غافل بوده اند، می پرسند. درست است که تولید و سئو محتوا در چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته، ولی سئو تکنیکال سایت رفته رفته در حال آمدن به روی صحنه است. با آپدیت الگوریتم‌های رتبه بندی گوگل، ارزش و اهمیت سئو تکنیکال بیش از پیش روشن شده و سایت‌هایی که استانداردهای موتورهای جستجو را رعایت نکنند رتبه خوبی را در بلندمدت بدست نخواهند آورد.

سئو به طور ذاتی با دانش برنامه نویسی مرتبط بوده و بدون آشنایی صحیح با زبان HTML و CSS و JavaScript و … نمی توان سایت‌ها را به طور اصولی سئو نمود.

سئو تکنیکال یا بازاریابی محتوایی

5 نکته مهم در سئو تکنیکال

1.آشنایی با اصول DOM

DOM که مخفف عبارت Document Object Model است یک رابط برنامه نویسی برای سندهای XML  و HTML بوده که برنامه نویسان با استفاده از آن می توانند به ایجاد یک سند XML و یا HTML، حرکت در طول ساختار سند، افزودن، اصلاح و یا حذف المان های آن اقدام کنند.  آشنایی با اصول فنی مرورگرهای اینترنتی و نحوه دریافت و نمایش اطلاعات سایت در آن ها بسیار ضروری و پایه ای است.

2.آشنایی با اصول Critical Rendering Path

Critical Rendering Path به مجموعه رویدادهایی می گویند که مرورگر اینترنتی برای نمایش اولیه صفحه وب بر روی صفحه نمایش طی می کند. آشنایی با اینکه چگونه یک مرورگر یک صفحه سایت را می سازد و چه کاری در نحوه ارائه صفحه می تواند سرعت بارگذاری آن را افزایش دهد، بسیار حائز اهمیت است.

3.آشنایی با داده های ساختار یافته و مارک آپ

آشنایی با متاتگ‌ها برای درک اینکه گوگل چگونه اطلاعات موجود در صفحه سایت را می خواند، بسیار ضروری است.

تجربه کاربری مهمتر است یا سئو؟

4.فاکتورهای مهم در سرعت بارگذاری صفحات سایت

به غیر از سه موردی که در بالا به آن اشاره شد، آشنایی با سایر مباحث تکنیکال موثر بر سرعت بارگذاری صفحات سایت بسیار مهم است. البته بحث فراتر از سرعت بارگذاری بوده و به کیفیت تجربه کاربری (UX)

سایت نیز مربوط می شود. گوگل در جدیدترین الگوریتم های رتبه بندی خود به کیفیت تجربه کاربری (UX) سایت ها که سرعت بارگذاری یکی از آن است، اهمیت ویژه ای داده است.

5.آشنایی با زبان جاوا اسکریپت

زبان جاوا اسکریپت کاربرد گسترده ای در سایت‌ها و صفحات اینترنتی دارد و به کمک این زبان می‌توان به اشیاء داخل صفحات HTML دسترسی پیدا کرد و آن‌ها را تغییر داد. داشتن درک صحیحی از این زبان و ارتباطش با زبان HTML بسیار مهم است.

نظر شما در مورد اهمیت سئو تکنیکال در مقابل سئو محتوا چیست؟ در بخش نظرات از تجربیات خود برای ما بگویید.

منبع:وبسیما

0

 

 

تاریخچه هک رشد

عنوان “هکر رشد” اولین بار در سال 2010 توسط سین الیس ابداع شد. سین الیس این عنوان تخصصی را زمانی ابداع کرد که با خروجش از شرکت های مختلف نمی توانست جایگزینی برای خود پیدا کند!

سین الیس به چندین کمپانی اینترنتی کمک کرده بود تا به رشد خارق العاده ای دست پیدا کنند و زمانی که استارت آپ ها به دنبال رشد تعداد کاربران و مشتریان خود بودند، به سراغ او می رفتند. سین الیس هم در ازای دریافت پول به آن ها استراتژی های اختصاصی برای رشد سریع کسب و کارشان را می داد.

او سیستم های مورد نیاز برای رشد سریع را در شرکت ها راه اندازی می کرد، فرآیندها و ایده اصلی را نیز در اختیار مدیران استارت آپ ها قرار می داد و زمانی که می خواست شرکت را ترک کند مشکل اصلی بوجود می آمد! او وقتی به دنبال جایگزین برای خود می گشت رزومه هایی متفاوت و گاها نامرتبط دریافت می کرد. خیلی از این افراد مدرک بازاریابی داشتند و با اینکه دارای تجربه کاری هم بودند ولی همیشه یک چیزی را کم داشتند. سین الیس می دانست روشی که برای رشد استارت آپ ها به کار می برد با اصول و تکنیک های سنتی بازاریابی تفاوت دارد و اگر کار را به بازاریابان معمولی بدهد نتیجه خوبی بدست نمی آید.

تفاوت هک رشد و بازاریابی

یک بازاریاب سنتی دید کلی خوبی دارد و با اینکه دارای مهارت ‌های ارزشمندی است، اما در چرخه ابتدایی رشد استارت آپ ها مفید نیست. برای مثال در فاز اول یک استارت آپ شما به “ایجاد و مدیریت تیم بازاریابی” یا  “مدیریت فروشندگان” یا حتی  “طرح ریزی یک برنامه استراتژیک بازاریابی برای رسیدن به اهداف سازمان ” نیاز ندارید. شما در فازهای اولیه یک استارت آپ تنها به یک چیز نیاز دارید و آن هم “ رشد ” است.

شبکه اجتماعی و سئو!

یک هکر رشد (Growth hacker) جایگزینی برای یک بازاریاب نیست، یک هکر رشد بهتر از یک بازاریاب نیست. به طور کلی یک هکر رشد با یک بازاریاب تفاوت دارد. برای یک هکر رشد تنها یک هدف اصلی وجود دارد و آن هم رشد است.

هر تصمیمی که یک هکر رشد می گیرد بر اساس رشد است. هر استراتژی، هر تاکتیک و ابتکار عملی به امید رشد انجام می شود. شاید یک بازاریاب هم به رشد اهمیت دهد اما با یک هکر رشد قابل مقایسه نیست. ویژگی اصلی یک هکر رشد تمرکز جدی بر روی یک هدف واحد است، به گونه ای که تقریبا از همه چیز چشم پوشی می کند.

این تمرکز شدید بر روی رشد موجب به وجود آمدن تعدادی روش، ابزار و الگو شده که قبلا در اصول بازاریابی سنتی وجود نداشته و هرچه زمان می گذرد شکاف بین هک رشد و بازاریابی بیشتر مشخص می شود.

هک رشد یا هکر رشد برای استارتاپ

2 ایده برای درک بهتر مفهوم هک رشد

برای اینکه با نمونه هایی از هک رشد در دنیای واقعی آشنا شویم و این مفهوم را بخوبی درک کنیم، بهتر است دو ایده زیر را بررسی نماییم.

خدمات بهینه سازی سایت و آموزش سئو سایت

1. باز تعریف محصول در دنیای دیجیتال

در گذشته تعریف از محصول یک موجودیت فیزیکی بود، مانند: شامپو، مبل، میز و … ولی در دنیای دیجیتال تعریف محصول به کلی تغییر کرده است. امروزه یک نرم افزار، یک پلت فرم و به بسیاری از چیزهایی که نمی توان با دست لمس کرد هم محصول حساب می شوند. اینترنت به مردم نوع جدیدی از محصول را ارائه داده که نیازمند دیدگاه جدیدی هم از لحاظ رشد است.

به دلیل این باز تعریف، برای اولین بار یک محصول می تواند خود در اتخاذ و استفاده اش نقش داشته باشد. برای مثال محصولی مانند اینستاگرام به شما اجازه می دهد تا محصولش را با دیگران به اشتراک بگذارید تا کیفیت تجربه‌‌تان از پلت فرم آن ها افزایش یابد. یک محصول فیزیکی مثل میز نمی تواند چنین کاری کند.

نمونه دیگری از تعریف محصول در دنیای دیجیتال، نرم افزار دراپ باکس (Dropbox) است که یک سرویس اشتراک گذاری فایل محسوب می شود. دراپ باکس در ازای معرفی این محصول از طرف شما به دوستان تان، به شما فضای ذخیره سازی رایگان می دهد. در این تعریف محصول در توسعه استفاده از خودش دخیل است. اگر شما ایده باز تعریف محصول در دنیای دیجیتال را به درستی درک نکنید، نمی توانید از پتانسیل های موجود در هک رشد آگاه شوید.

2. باز تعریف توزیع در دنیای دیجیتال

اگرچه محصول مهم است اما باید به شیوه های توزیع آن هم توجه کرد. همانطور که اینترنت باعث تغییر تعریف محصول شده، تعریف توزیع هم تغییر داده است. برای هک رشد باید کانال های مناسب را جهت توزیع محصول در اینترنت شناسایی کرد. اگر شما بتوانید محصول خود را اصطلاحا در بزرگراه های اینترنتی قرار دهید، آنگاه افراد بیشتری با محصول تان آشنا خواهند شد. درست در همین بخش اهمیت فعالیت های مرتبط با طراحی وب سایت

Untitled

و سئو روشن می شود.

امروزه که افراد برای پیدا کردن محصولات و خدمات مورد نیاز خود از موتورهای جستجوی اینترنتی مانند گوگل استفاده می کنند، شما با سئو سایت خود می توانید به صدر نتایج گوگل رسیده و از این طریق ترافیک سایت خود را افزایش دهید و محصولات و خدمات‌تان را به تعداد افراد بیشتری معرفی کنید. همچنین با تولید و بازاریابی محتوایی در سایت ها و شبکه های اجتماعی که کاربران فعال زیادی دارند، می توانید امکان دیده شدن برند شرکت خود را افزایش دهید و از این طریق مشتریان جدیدی بدست آورید.

هک رشد growth hacking برای استارتاپ

کمپانی Airbnb: نمونه مشهوری از کاربرد هک رشد

کمپانی Airbnb که یک استارتاپ در حوزه گردشگری است و در سال 2008 کار خود را آغاز کرد، برای رشد سریع کسب و کار شرکت از تکنیک های هک رشد استفاده نمود. مردم از طریق سایت و اپلیکیشن Airbnb می توانستند خانه های‌ خود را با قیمت های مورد نظرشان به گردشگران اجاره دهند، این‌گونه هم گردشگران هزینه کمتری می پرداختند و هم صاحبان خانه می توانستند در فصول مختلف سال درآمدی از منزل‌شان کسب کنند. در این بین Airbnb نیز درصدی از پول پرداختی را از گردشگر و صاحب خانه به عنوان واسط دریافت می کرد.

Airbnb در آغاز کار نیاز به افزایش سریع تعداد کاربران سیستم خود داشت و برای اینکه بتواند این کار را با هزینه کمتری انجام دهد، از تکنیک های هک رشد استفاده کرد. آن ها برای اینکه آگهی منزل افراد بیشتر دیده شود به این فکر افتادند که وقتی فردی در سیستم‌شان آگهی خود را ثبت کرد، این آگهی به صورت خودکار در لیست آگهی های سایت Craigslist نیز منتشر شود. از آنجایی که شرکت Airbnb دسترسی به API های سایت Craigslist را نداشت و نمی توانست به طور مستقیم با آن همکاری کند، چاره دیگری پیدا کرد!

آن ها با استفاده از مهندسی معکوس توانستند کد درج آگهی در سایت Craigslist را کشف و خودشان مجددا برنامه نویسی کنند و از این طریق وقتی صاحب خانه ای آگهی منزلش را در سایت Airbnb قرار می داد، یک نسخه از آن نیز به طور خودکار در سایت Craigslist منتشر می شد. Airbnb با این کار توانست در عرض مدت کوتاهی تعداد کاربران سیستم خود را به طور شگفت انگیزی افزایش دهد، البته زمانی که سایت Craigslist متوجه این باگ شد جلوی آن را گرفت. از موفقیت شرکت Airbnb در هک رشد می توان متوجه نکته مهم زیر شد:

به طور کلی می توان از موفقیت Airbnb در هک رشد نکات زیر را برداشت کرد:

  • شرکت Airbnb کاری کرد که به هیچ وجه از یک بازاریاب سنتی ساخته نیست، چون تکنیک آن ها علاوه بر خلاقیت نیازمند دانش برنامه نویسی بود.
  • شرکت Airbnb از محصولش به عنوان وسیله ای برای توزیع هرچه بیشتر خودش استفاده کرد. ادغام سیستم خود با Craigslist عاملی خارجی محسوب نمی شود، بلکه تنها ابزاری فرعی برای این کار بود.
  • شرکت Airbnb متوجه شد که مخاطبان هدفی که به دنبالش است، قبلا در سایت Craigslist وجود دارند. پس استراتژی افزایش کاربران خود را اینگونه تعریف کرد.
  • شرکت Airbnb ابتکار زیادی به خرج داد. آن ها روش خود را از روی کسی کپی نکردند و قبل از آن ها کسی از سرویس Craigslist این‌گونه استفاده نکرده بود. آن ها جرات امتحان روشی را داشتند که معلوم نبود موفقیت آمیز باشد.
  • شرکت Airbnb با داشتن دانش تخصصی برنامه نویسی و استفاده از روش های مهندسی معکوس موفق به چنین کاری شد.
  • شرکت Airbnb برای افزایش کاربران سیستمش از حفره های موجود در بازار استفاده کرد. آن ها به API سایت Craigslist دسترسی نداشتند و نمی توانستند به طور رسمی با آن همکاری کنند، پس مرزهای تکنولوژیکی موجود را شکستند و به جلو حرکت کردند.

منبع:وبسیما

0

 

اندازه گیری کرده و برای رتبه دهی به سایت ها در صفحه نتایج جستجو مورد استفاده قرار می دهد.

اصطکاک در طراحی تجربه کاربری سایت چیست؟

ما در عصری زندگی می کنیم که انسان ها تمایل دارند کارها را به آسانی و بدون دردسر انجام دهند. به همین علت ایده سادگی در طراحی سایت

و طراحی تجربه کاربری سایت، چندین سال است که به نگرش رایجی در میان طراحان سایت تبدیل شده است. به صورتی که در نظر اکثر آن ها طراحی وب سایت دلخواه به معنای طراحی سایت بدون اصطکاک (Friction) است.

اصطکاک (Friction) در طراحی تجربه کاربری سایت به معنای چیست؟

یعنی طراح سایت عمدا فرآیندها و رابط کاربری (UI) سایت را طوری طراحی کند که کاربر نتواند به راحتی فعالیت های مورد نیازش را در سایت، مانند: ثبت نام، ارسال فایل، درج نظرات و … انجام دهد. بسیاری از مردم هم فکر می کنند که به کار بردن اصطکاک در طراحی سایت باعث آسیب به کیفیت تجربه کاربری سایت (UX)

شده و نرخ تبدیل و میزان فروش سایت را کاهش می دهد. این ایده ها شاید در وهله اول درست به نظر برسند، اما در این مقاله توضیح می دهیم که چطور اصطکاک می تواند در طراحی تجربه کاربری سایت مفید باشد. استفاده از اصطکاک در طراحی سایت

1. وجود اصطکاک در طراحی سایت می تواند حس خوبی به کاربران دهد

برای درک این ایده بهتر است مثالی از دنیای واقعی بزنیم. شرکت بین المللی IKEA که در زمینه طراحی و تولید لوازم خانگی با قابلیت مونتاژ سریع فعالیت می کند، روش جالبی برای فروش محصولاتش در فروشگاه های خود دارد. مشتریان پس از ورود به فروشگاه با کمک یک کارشناس فروش ابتدا قطعات محصول خود را انتخاب کرده، سپس به انبار می روند تا آن را تحویل بگیرند و در نهایت با مشارکت در ساختش محصول نهایی را تحویل می گیرند!

شاید در نگاه اول روش شرکت IKEA کاملا مخالف اصول تجربه کاربری به نظر برسد، اما آن ها در واقع یک اصل پایه ای روانشناسی را به کار گرفته اند:

مردم به چیزهایی که خودشان می سازند حس خوبی دارند، طوری که انگار دستاورد مهمی را بدست آورده اند.

روش شرکت IKEA برای فروش محصولاتش به قدری مفید و جالب بود که به اثر IKEA لقب گرفت. محققان معتقدند که چون مردم با روش شرکت IKEA احساس شایستگی بیشتری نسبت به سایر افراد بذست می آورند، از آن لذت می برند. چون به طور عمومی تلاش بیشتر برای رسیدن به اهداف، باعث ایجاد حس غرور و شایستگی در افراد می شود.

همین اصل در طراحی سایت هم وجود دارد و سایت پینترست که یک شبکه اجتماعی مبتنی بر اشتراک گذاری عکس و ویدیو می باشد، نمونه ی بارزی از آن است. کاربران در سایت پینترست با ایجاد بوردهای شخصی و درج عکس هایی که خود با جستجو و تلاش پیدا کرده اند، از اینکه این عکس ها را با دیگران به اشتراک می گذارند احساس غرور می کنند.

بازاریابی لحظه ای و سئو

2. وجود اصطکاک در طراحی سایت می تواند کیفیت را ارتقا دهد

وقتی شما به جذب کاربران بیشتر برای سایت خود فکر می کنید شاید در وهله اول وجود اصطکاک در طراحی سایت عامل منفی به نظر برسد. مثال بارز این ایده در طراحی سایت فروشگاهی اجرا می شود، وقتی فرم ثبت نام و فرآیندهای خرید به شکل ساده ای طراحی می شوند تا کاربران بیشتری به مشتری نهایی تبدیل شوند.

اما این ایده فقط وقتی درست است که رضایت کاربران سایت شما به سایر کاربران ارتباطی نداشته باشد. در زمینه طراحی یک پلتفرم مانند: شبکه اجتماعی، انجمن تخصصی آنلاین و … کیفیت کاربران سایت و نحوه تعامل آن ها با سایر کاربران، تعیین کننده ی یک محصول و تجربه خوب است.

در واقع در این سایت ها برای اینکه شما کیفیت تجربه کاربری را بالاتر ببرید، نیازمند استفاده از اصطکاک در طراحی هستید تا کاربران خوب را از بد جدا کنید و نگذارید هرکسی به راحتی عضو سایت شود.

3. وجود اصطکاک در طراحی سایت می تواند مهارت کاربران را افزایش دهد

به طور کلی استفاده از اصطکاک در طراحی موجب افزایش بار فکری کاربران می شود و ممکن است آن ها را خسته و کلافه کند. در مقابل، استفاده از اصطکاک در محصولات آموزشی می تواند باعث بهبود نتیجه خروجی شود.

این اصل در طراحی وب سایت

استوری اینستاگرام و تاثیر بر سئو

هم وجود دارد، شما نه می بایست همه چیز را به طور واضح در اختیار کاربران قرار دهید و نه همه چیز را سخت و نامفهوم طراحی کنید. بلکه باید در هنگام طراحی سایت کمی اصطکاک به کار ببرید تا حس کنجکاوی کاربران تحریک شود. با این کار شما به آن ها فرصت می دهید که تلاش کنند و خودشان مسئله را حل کنند.

اصطکاک در طراحی سایت خوب است به شرطی که تعامل کاربران با سایت را بهبود دهد نه اینکه مانع آن شود.

اصطکاک در طراحی سایت از جمله مفاهیمی است که دید عمومی منفی به آن وجود دارد، ولی در واقعیت بد نیست و مانند سایر المان های طراحی بستگی به این دارد که ما کجا و چگونه از آن استفاده کنیم.

منبع:وبسیما

0

 

بهترین کاری که یک تولیدکننده ی محتوا می تواند انجام دهد، تولید محتوای همیشه سبز است. با اینکه بسیاری از افراد در بازاریابی محتوایی سعی دارند محتوای همیشه سبز تولید کنند، درصد بسیار کمی از محتواهای تولید شده ی توسط آن ها، محتوایی ماندگار می شود. یکی از مواردی که باعث می شود درصد بسیار کمی از محتواهای تولید شده، محتوای همیشه سبز شوند، توجه به وقایع جدید و یا اخبار است که به زودی اهمیت خود را از دست می دهند. همچنین برخی افراد نیز با تمرکز بیش از حد بر روی سئو سایت، از پرداختن به موضوعات کلی و بلندمدت دست می کشند. در این مقاله سعی داریم در مورد چگونگی تولید محتوای همیشه سبز که حتی در ده سال دیگر نیز برای ما ارزش تولید کند، توضیحاتی دهیم.

محتوای معاصر

محتوای سبز، محتوایی معاصر است. محتوای معاصر همیشه ارزش خواندن را دارد. البته این موضوع در برخی از زمینه ها جواب نمی دهد. مثلا تولیدکنندگان محتوا در حوزه ی تکنولوژی یا اخبار، کار بسیار سختی دارند چون همه چیز به سرعت در حال تغییر است.

برای مثال زمانی که شما محتوایی با موضوع “چگونه محتوای همیشه سبز بنویسیم؟” تولید می کنید در حال تولید یک محتوای ماندگار هستید. اما زمانی که دارید درباره ی دوربین  به کار رفته در یک تلفن همراه محتوا تولید می کنید، محتوای شما به احتمال زیاد در چند سال دیگر اهمیت چندانی نخواهد داشت. همین مسائل کار را برای تولید محتوای سبز در حوزه های تکنولوژی سخت می کند، اما نه غیر ممکن. البته در حوزه های تکنولوژی به روز بودن محتوا از اهمیت بالایی برخوردار است می توان با همیشه به روز نگه داشتن وبلاگ باعث جذب مخاطب شد.

تولید محتوای همیشه سبز (Evergreen Content)

برای تولید محتوای همیشه سبز، گوگل آنالیتیکز یا سایر نرم افزارها و برنامه هایی که شما برای آنالیز انتخاب می کنید، بهترین دوست شما هستند. اگر شما مدت زیادی است که وبلاگ نویسی می کنید، حتما مجموعه ای عظیمی از مقالات در دسترس شماست. به مقالات خود رجوع کنید و لیستی از مقالاتی که هنوز مورد توجه قرار می گیرند را تهیه نمایید. آن ها را با دقت ویژه ای بررسی کنید و در صورتی که امکان به روز رسانی را دارند آن ها را به روز رسانی کنید.

محتواهای محبوب وبلاگ شما همیشه باید تازه به نظر برسند. همچنین در وبلاگ خود به جای اینکه زمان ارسال پست را نمایش دهید، زمان آخرین به روز رسانی را نمایش دهید. برای این کار می توانید ار پلاگین Last Modified Timestampاستفاده کنید. نمایش آخرین زمان به روز رسانی باعث می شود که مخاطب ببیند پستی که در حال مشاهده ی آن است پستی است که به روز شده و اطلاعات قدیمی به او ارائه نمی دهد.

خدمات بهینه سازی سایت

5 نوع محتوای همیشه سبز

به احتمال زیاد شما تا کنون یک محتوای معاصر با عنوان “چگونه…” تولید کرده اید. این یک نوع از دسته بندی مورد نظر ما می باشد. این نوع مقالات شامل توصیه هایی برای سلامت، آشپزی، ارائه دستور عمل، راه کار و … می باشد. در ادامه به ارائه ی 5 توصیه برای ایجاد محتوای همیشه سبز خواهیم پرداخت:

مفاهیم اولیه سئو

1. سوالات متداول

اگر از پاسخ دادن به سوالات تکراری خسته شده اید یا فکر می کنید احتمال پرسیدن برخی سوالات از طرف مخاطبان زیاد است، ایجاد یک صفحه ی سوالات متداول در هنگام طراحی وب سایت ایده ی خوبی است. لیستی از سوالات متداول جمع آوری کنید و به آن ها پاسخ دهید. با پرسیده شدن سوالات جدید و تکراری صفحه را به روز رسانی کنید. این موضوع باعث ایجاد یک رابطه ی قوی تر با مخاطبان می شود و نمونه ای از یک محتوای همیشه سبز است.

2. واژه نامه

به عنوان یک متخصص در زمینه ی کاری‌تان، شما بر بسیاری از کلمات و اصطلاح های حوزه خود اشراف دارید، این در حالی است که مخاطبان شما در سطح شما اطلاعات ندارند. برای اینکه مخاطبان خود را با خودتان هم سطح کنید از فهرست واژگان یا واژه نامه استفاده نمایید. این باعث می شود که مخاطب حرف شما را بفهمد و بهتر با مقاله ی شما ارتباط برقرار کند.

3. موضوعات تاریخی

تاریخ همیشه در گذشته است و هیچ وقت تغییر نمی کند. اگر درباره ی موضوعات تاریخی می نویسید به احتمال زیاد شما بیش از چند مقاله در سایت خود دارید که متعلق به گذشته اند و پست های قدیمی محسوب می شوند. برای مثال شما می توانید مقالاتی درباره ی دوره ی انقلاب صنعتی یا درباره ی زندگی چند نفر از بزرگان گذشته با دقت محتوا تولید کرده باشید. اگر وبلاگ شما درباره ی این نوع موضوعات است، شما خوش شانس هستید. این وب سایت ها بسیار کمیاب هستند و برای افرادی که در حال جستجو و تحقیق می باشند، به عنوان منبعی همیشگی برای به دست آوردن اطلاعات محسوب می شوند.

4. چک لیست

چک لیست ها مانند لیست های دستورالعمل هستند، فقط با این تفاوت که پایان باز دارند. چک لیست ها معمولا دستورالعمل های دقیقی ارائه نمی دهند، بلکه یک دید کلی در مورد چگونگی انجام کارها به مخاطب می دهند. با این حال، چک لیست ها کاربردی هستند و همه آنها را دوست دارند، در واقع چک لیست ها باعث افزایش بهره وری و کارایی مطالب شما می شود. همه ی ما به انجام رساندن کارها و اتمام وظایف را دوست داریم. پس چرا محتوایی بر اساس این پروسه تولید نکنید؟

تجربه کاربری مهمتر است یا سئو؟

5. محتوای بهره وری

بسیاری از محتواهای تولید شده درباره ی افزایش بهره وری و کارایی را می توان با هم مرتبط دانست. موضوع بهره وری و کارایی برای بسیاری از افراد جذاب است. چه کسی از افزایش بهره وری بدش می آید؟ محتوای بهره وری به شما اجازه می دهد قایق خود را به هر جهتی که می خواهید هدایت کنید. شما می توانید مطالبی را با موضوعاتی درباره ی اینکه چگونه کاری را در زمان کمتر یا کارهای بیشتری را در زمان معین انجام دهید، تولید نمایید. تجربه نشان داده است که این نوع مقالات بازخورد خوبی از طرف مخاطبان در بر خواهد داشت.

اگر در حال تولید چنین محتوایی برای سایت خود هستید، به کار خود ادامه دهید. محتوای همیشه سبز فضای مناسبی برای ایجاد لینک داخلی و افزایش ترافیک سایتتان است. محتوای همیشه سبز شما را به عنوان یک متخصص نشان می دهد و همین نیز باعث افزایش ترافیک سایتتان می شود.

منبع وبسیما