امروز شنبه 22 دی 1403
0

شرکت سونی پرچمدار جدیدش را با نام اکسپریا ایکس زد 1 (Xperia XZ1) با سیستم عامل اندروید8 در 6 ماه دوم  سال به بازار وارد کرد.

یک ماه قبل نیز اکسپریا ایکس زد پریمیوم (Xperia XZ Premium) آخرین به روز رسانی اندروید 8 را دریافت کرد که حجم این اندروید 1.2 گیگابایت بوده و شماره ساخت آپدیت آن 41.3.A.0.401 می باشد.

همچنین طبق اعلام کمپانی سونی گوشی اکسپریا ایکس پرفورمنس (Xperia X Performance) نیز به زودی اندروید 8 را دریافت خواهد کرد.

شرکت سونی با توجه به اهمیت زیاد بروزرسانی گوشی های هوشمند در نظر دارد که تمام گوشی های هوشمند این برند از سال 2016 تا الان آپدیت اندروید 8 را به زودی دریافت کنند و همین تصمیم کمپانی سونی باعث شده در دنیای رقابت بین رقبا پیشی بگیرد.

سیستم عامل اندروید 8 به صورت OTA در دسترس کاربران قرار می گیرند و شما برای استفاده از آن باید در بخش تنظیمات گوشی روی بروزرسانی یا آپدیت کلیک کنید.سپس اندروید دانلود شده و سایر مراحل آپدیت اکسپریا ایکس زد به صورت خودکار انجام می شود.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

امروزه با توجه به گستردگی عکاسی در میان کاربران گوشی های هوشمند , دوربین گوشی از جمله مهم ترین فاکتورهایی است که کاربران هنگام خرید گوشی به آن توجه می کنند و در میان مدل های مختلف گوشی با کیفیت های مختلف دوربین انتخاب بسیار سخت می باشد.

به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به معرفی 4 گوشی اندرویدی بپردازیم که از دید کارشناسان دارای بهترین دوربین عکاسی می باشند.

1-گوگل پیکسل2

گوگل پیکسل 2 با بهره مندی از سنسور 12 مگاپیکسلی و تجهیز به سیستم لرزش‌گیر اپتیکال که می‌تواند ویدیوهای 4K را بدون لرزش و به زیبایی هر چه تمام‌تر ضبط کند, توانست برای دومین سال پیاپیتوانست عنوان بهترین دوربین گوشی موبایل را از آن خود کنند.

دیگر ویژگی های دوربین عکاسی گوگل پیکسل2 را می توان به اضافه شدن حالت پرتره به دوربین پشتی و جلویی و همچنین قابلیت «موشن فوتوز» (Motion Photos) اشاره کرد که تقریبا مشابه «لایو فوتوز» (Live Photos) گجت‌های اپل است و به کاربر اجازه می‌دهد لحظات قبل و بعد از عکس را به‌صورت متحرک ذخیره کند.

اپلیکیشن دوربین پیکسل 2 مشابه رقبایش نیست و مثلا از حالت «دستی» (Manual) پشتیبانی نمی‌کند. اما بخش زیادی از کیفیت بالای این دوربین به لطف قابلیت‌های مخفی همین اپلیکیشن ممکن شده است. گوگل همچنین یک قطعه‌ی سخت‌افزاری به نام Pixel Visual Core را به سیستم این دوربین اضافه کرده است. این قطعه به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد که برای اپلیکیشن‌هایشان از قابلیت یادگیری ماشینی دوربین این گوشی استفاده کنند.

برای گرفتن بهترین عکس‌ها در انواع و اقسام موقعیت‌ها، پیکسل 2 بهترین انتخاب است.

پیکسل 2 و پیکسل 2 ایکس‌ال هر دو دقیقا از یک دوربین استفاده می‌کنند و همین باعث شده که عکس‌های گرفته‌شده توسط آن‌ها کاملا مشابه باشد.

دوربین نوت 8,عکس نوت8,بهترین دوربین گوشی,بهترین دوربین موبایل,تعمیر دوربین گوشی

2-سامسونگ گلکسی نوت 8

می توان گفت گلکسی نوت 8 و گلکسی اس8 از لحاظ دوربین مشابه یکدیگر می باشند اما نوت 8 از یک دوربین دوگانه بهره می‌برد که گرفتن عکس‌هایی با حالت پرتره یا طبق نام‌گذاری سامسونگ «لایو فوکوس» (Live Focus) را برای این گوشی ممکن کرده است.

note8 با بهره مندی از پیکسل‌های 1?4 میکرونی در سنسور و لنزی با دیافراگم باز، تقریبا در انواع و اقسام شرایط نوری می‌تواند عکس‌های خوبی را ثبت کند.

همچنین رنگ عکس‌های نوت 8 طبیعی‌تر از عکس‌های گلکسی اس 7 است، اما هنوز هم دوربین گلکسی نوت 8 در زمینه‌ی رنگ به جای پیابندی به واقعیت بیشتر به سمت جذاب کردن تصویر تمایل دارد. البته این یک ضعف نیست، بلکه از ویژگی‌های دوربین این گوشی محسوب می‌شود. وضوح و جزییات عکس‌های دوربین این گوشی هم نسبت به نسل قبلی تا حد زیادی بهبود یافته است.
اپلیکیشن دوربین این گوشی سرعت بسیار بالایی دارد. علاوه بر این، کاربر با استفاده از این اپلیکیشن می‌تواند از انواع و اقسام حالت‌های عکاسی بهره ببرد. هرچند استفاده از سنسور و لنز ثانویه چندان ضروری نیست، اما سیستم لرزش‌گیر اپتیکال دوتایی و حالت پرتره باعث شده که دوربین این گوشی قدرت بالایی داشته باشد.

استفاده از دوربین گوشی موبایل گلکسی نوت 8 بسیار لذت‌بخش است، به‌خصوص اگر حرفه‌ای باشید و بخواهید از حالت دستی آن استفاده کنید.

همچنین دوربین سلفی این گوشی از قابلیت فوکوس خودکار هم پشتیبانی می‌کند؛ قابلیتی که در دوربین سلفی بسیاری از گوشی‌های هوشمند مشاهده نمی‌شود.

دوربین گوشی ال جی g6,دوربین موبایل جی6,بهترین دوربین گوشی,بهترین دوربین موبایل,تعمیر دوربین گوشی ال جی

3-ال‌جی G6

ال‌جی سیستم دوربین دوگانه‌ی V20 را تا حد زیادی بهبود داده و از آن در G6 استفاده کرده است. دوربین دوگانه‌ی این گوشی از دو سنسور 12 مگاپیکسلی بهره می‌برد. این هماهنگی سنسور لنز عریض 125 درجه‌ای با سنسور لنز استاندارد 71 درجه‌ای باعث بالا رفتن کیفیت نهایی عکس‌ها شده است.


علی‌رغم استفاده از پیکسل‌های نسبتا کوچک 1?12 میکرونی، دوربین اصلی این دوربین که از گشودگی دیافراگم f/1.8 بهره می‌برد، عکس‌های بسیار خوبی را ثبت می‌کند. در طول روز، رنگ‌های عکس‌های این دوربین تا حد زیادی طبیعی است و در طول شب هم بدون افزودن نور غیرطبیعی، منظره‌ها را به زیبایی ثبت می‌کند.

اپلیکیشن دوربین ال‌جی سرعت سامسونگ و سادگی گوگل را ندارد، اما درهرحال می‌توان با آن کنار آمد. همچنین انواع و اقسام کنترل‌های دستی هم در آن تعبیه‌شده که کاربر با استفاده از آن‌ها می‌تواند تغییرات زیادی را در تنظیمات لحاظ کند.

در واقع این گوشی با کیفیت بسیار بالای دوربین اصلی و همچنین لنز عریضش توانسته سایر گوشی ها را به چالش بکشد.

همچنین در میان لیست معرفی شده در این مقاله این گوشی ارزان ترین است و همین موضوع ارزش خریدش را در میان کاربران خواهان عکاسی باکیفیت بالا می برد.

دوربین گوشی هواوی میت10,کیفیت عکس mate10,بهترین دوربین گوشی,بهترین دوربین موبایل,تعمیر دوربین گوشی هواوی

4-هوآوی میت 10

آخرین گوشی موبایلی که در این لیست معرفی می شود, هواوی میت 10 با بهره گیری از یکی از بهترین سیستم‌های دوربین دوگانه می باشد.این سیستم از دو سنسور 12 مگاپیکسلی رنگی و 20 مگاپیکسلی مونوکروم استفاده می‌کند که سنسور دومی از طریق دریافت نور زیاد می‌تواند مانع افت کیفیت عکس در محیط‌های کم‌نور شود.
البته اپلیکیشن دوربین این گوشی هنوز جای کار دارد. مثلا حالت HDR باید به‌صورت دستی فعال شود. با این وجود ویژگی‌های زیادی در این اپلیکیشن تعبیه شده و حتی برای ویرایش عکس هم امکانات فراوانی دارد.

مقایسه کلی دوربین های گوشی

با یک بررسی کلی می توان گفت گوشی موبایل گوگل بهترین کیفیت را دارد و سه گوشی دیگر در رده های بعدی جای دارند.دوربین گلکسی نوت 8 دارای ویژگی‌های متنوع و جذابی می باشد؛ دوربین ال‌جی G6 با بهره مندی از لنز بسیار پهن منحصر به فرد است و دوربین میت 10 برای عکاسی در محیط ها کم نور بهترین انتخاب می باشد.

منبع:تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

حتما بارها شنیده اید که هنگام پرواز گوشی موبایل باید در حالت پرواز قرار گیرد و دلیل این کار نیز ایجاد اختلال امواج تلفن همراه در سیستم مسیریابی هواپیماها بیان می شود. اما آیا چنین دلیلی واقعا درست است؟

همیشه قبل از پرواز از مسافران درخواست می شود که موبایل خود را درحالت پرواز قرار دهند یا خاموش کنند تا هیچ سیگنالی از آن منتشر نشود.طبق ادعای خلبان ها امواج و سیگنال های تلفن های هوشمند مسافران می تواند در سیستم مسیریابی آن ها اختلال ایجاد کند، اما جالب است بدانید که این ادعا هرگز به لحاظ علمی و تجربی تایید نشده است.

حالت پرواز هواپیما,صحبت با موبایل در هواپیما,استفاده از اینترنت در هواپیما

البته باید به این موضوع توجه کنید که تا کنون هیچ مشکلی ناشی از تداخل سیگنال های موبایل و هواپیما پیش نیامده، به این معنی نیست که در آینده هم هرگز چنین اتفاق روی نخواهد داد!

اما سوال اینجاست که دلیل اصلی قرار دادن موبایل روی «حالت پرواز» چیست؟

درواقع این قانونی است که «کمیسیون ارتباطات فدرال» تصویب کرده است تا به موجب آن از ایجاد هرگونه اختلال رادیویی در شبکه های تلفن های همراه بر روی زمین پیشگیری شود زیرا در ارتفاع 40 هزارپایی از سطح زمین (12 هزار متری)، تلفن های همراهِ فعال ممکن است از چندین برج مخابراتی گوناگون سرویس دریافت کنند که این موضوع می تواند منجر به ایجاد اختلال در شبکه های مخابراتی در روی زمین بشود.

اما جالب است بدانید برخی از شرکت های هوایی، در هواپیماهای برگزیده خود گیرنده های تلفن همراه دارند.بنابراین، در پروازهای ویژه، مسافران امکان و اجازه برقراری تماس تلفنی و ارسال و دریافت پیامک را خواهند داشت. همچنین آن ها می توانند به وای فای داخلی هواپیما نیز وصل شده و از اینترنت هم بهره بگیرند.

صحبت با موبایل در هواپیما,اینترنت موبایل در هواپیما,حالت پرواز موبایل

البته گفتنی است که بیشتر هواپیمایی ها اجازه برقراری تماس صوتی از طریق اینترنت را حین پرواز به مسافران نمی دهند.

به طور مثال آمریکن ایرلاینز در قوانین سفرهای هوایی خود به مسافران یادآور شده که: «برقراری تماس صوتی و تصویری از طریق پروتکل های اینترنتی در طول پرواز مجاز نیست.»

ویرجین امریکا و یونایتد ایرلاینز نیز نوشته اند: «به منظور حفظ امنیت و راحتی مسافران، VoIP و چت تصویری در طول پرواز ممنوع است.»

منبع:تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

براساس ضوابط در نظر گرفته شده برای اجرای طرح ملی رجیستری و با توجه به اجرای قطعی این طرح از امروز با مدنظر قرار دادن برند اپل، خریداران آیفون حتما از فروشندگان کد فعالسازی دریافت کنند.

هم‌زمان با آغاز اجرای رسمی طرح ملی رجیستری گوشیهای موبایل برای مقابله با کالاهای قاچاق و استارت رسمی برخورد با برندهای قاچاق از امروز، متقاضیان خرید گوشی موبایل باید نسبت به اصالت محصولات خریداری شده مطلع باشند.

به گزارش آوافیکس به نقل از تسنیم، لذا خریداران حتماً پس از خرید دستگاه، باید فاکتور رسمی با مهر فروشگاه که شماره شناسه 15 رقمی (IMEI) دستگاه بر روی آن درج شده را از فروشنده دریافت کنند و درصورت بروز هرگونه مشکل در مورد غیرقانونی بودن گوشی یا تجهیز، فروشنده می‌بایست پاسخگو باشد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که خریداران پس از خرید گوشی تلفن همراه و تجهیزات دارای سیم‌کارت با شماره‌گیری کد دستوری #6#*، شناسه بین‌المللی 15 رقمی (IMEI) گوشی را دریافت می‌کنند که این شناسه باید با شناسه ثبت شده بر روی جعبه دستگاه یکسان باشد.

گوشیهای دو سیم‌کارته دارای دو شناسه IMEI و گوشیهای چند سیم‌کارته دارای چند IMEI هستند.

در گام بعدی دستگاه باید در شبکه اپراتوری فعال شود برای این کار خریدار باید کد فعالسازی (Activation Code) را در هنگام خرید از فروشنده دریافت کند.

برای فعال سازی تجهیز در شبکه اپراتوری، خریدار کد دستوری #7777* را شماره‌گیری کرده و عدد مربوط به گزینه فعالسازی را انتخاب می‌کند؛ پس از آن شناسه بین‌المللی 15 رقمی (IMEI) دستگاه و کد فعال سازی مربوط به دستگاه و شماره سیم‌کارت دستگاهی را که قصد فعالسازی آن را دارد به ترتیب وارد می‌کند.

پس از تأیید اطلاعات وارد شده، پیام موفقیت‌آمیز بودن فرآیند را دریافت می‌کند.

کد فعالسازی یک کد شش رقمی یکبار مصرف است که برای فعال شدن در تجهیز در شبکه اپراتوری، با هدف جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی، تولید و استفاده می‌شود.

این کد توسط فروشنده بابت هر گوشی به خریدار ارائه می‌گردد؛ همچنین در فرآیند انتقال مالکیت نیز می‌توان از این کد استفاده کرد.

بنابراین خریداران گوشی موبایل از امروز باید نسبت به دریافت کد فعالسازی گوشیهای آیفون که در گام نخست اعمال مقررات رجیستری قرار دارند، اقدام کنند در غیر این صورت امکان فعالسازی گوشیها در شبکه اپراتوری نیست.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

یکی از سؤالاتی که اغلب کاربران گوشی‌های هوشمند می‌پرسند این است که چطور تصویر گوشی خود را روی صفحه‌ی تلویزیون به نمایش درآوریم. این یک سؤال مشترک با جواب‌هایی متفاوت برای کاربران مختلف است. به این دلیل که چگونگی انجام این کار بستگی به فناوری‌های به کار رفته در گوشی و تلویزیون شما دارد. باید دقت داشته باشید صرف این‌که گوشی و تلویزیون شما جدید هستند باعث نمی‌شود که بتوانید به راحتی تصویر گوشی را به تلویزیون منتقل کنید؛ بلکه برای این کار باید دو دستگاه با هم سازگار بوده و امکانات لازم برای یکی از راهکارهای موجود را داشته باشند.

چند سال پیش، ارتباط بی‌سیم یا وایرلس گزینه‌ی کارآمدی نبود و تنها دستگاه‌های خیلی گران امکان استفاده از وایرلس برای ارسال و دریافت تصویر را داشتند؛ اما امروزه بیش از هر زمان دیگر برای این‌کار گزینه پیش روی خود داریم. در این مطلب به گزینه‌های موحود برای انتقال تصویر از گوشی به تلویزیون می‌پردازیم.

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

سؤالی که باید در همین ابتدا از خود بپرسید این است که اتصال باسیم را ترجیح می‌دهید یا بی‌سیم. احتمالا پاسخ بسیاری از کاربران بی‌سیم است؛ چرا که سیم‌های کمتر یعنی ریخت و پاش کمتر؛ به علاوه اگر ارتباط از نوع بی‌سیم باشد، آزادی عمل بیشتری خواهید داشت و می‌توانید با فاصله از تلویزیون بنشینید و محتوای مناسب را برای پخش انتخاب کنید؛ اما در اتصال باسیم یا کابلی باید محتوا را انتخاب کنید و گوشی را همان‌جا در نزدیکی تلویزیون رها کنید. همچنین اتصال بی‌سیم در مواردی که تلویزیون روی دیوار نصب شده است و جایی برای قرار دادن گوشی کنار آن نیست اهمیت ویژه‌ای می‌یابد.

فناوری وایرلس از طرف دیگر مشکلاتی را به همراه دارد؛ یکی هزینه و دیگری سازگاری؛ البته این موارد در مقایسه با گذشته، مثلا یک سال پیش، حل شده و تقریبا دیگر مشکل به حساب نمی‌آیند. وقتی اتصال بی‌سیم را انتخاب می‌کنید، باید مطمئن شوید که دستگاه‌های فرستنده و گیرنده قادر به برقراری ارتباط با هم هستند. این موضوع به ندرت اتفاق می‌افتد. یعنی در اکثر مواقع باید دستگاه سومی تهیه کنید تا پیام‌های فرستنده را برای گیرنده ترجمه کند. سابق بر این، دستگاه سوم آن‌قدر گران بود که گزینه‌ی باسیم ترجیح داده می‌شد؛ اما امروزه این دستگاه‌ها دست‌خوش کاهش قیمت شده‌اند.

مشکل بعدی شبکه‌ی خانگی شما است. اگر فناوری که برای انتقال تصویر انتخاب می‌کنید به جای اتصال مستقیم از شبکه‌ی بی‌سیم خانگی شما استفاده کند (که اکثرا استفاده می‌کنند)، ارسال محتوا از این طریق باعث کاهش پهنای باند خواهد شد. البته روترهای امروزی از پس ترافیک‌های بالا برمی‌آیند؛ اما چنانچه تعداد دستگاه‌هایی که به روتر وصل هستند زیاد باشد، آنوقت است که انتقال ویدیوی فول اچ‌دی از این طریق باعث افت سرعت دستگاه‌های متصل خواهد شد. حالا تصور کنید محتوایی که قصد انتقال آن را دارید آنلاین باشد و مثلا از سرویس‌هایی مانند یوتیوب یا نت‌فلیکس در حال دانلود و پخش باشد؛ در این حالت مسلما از نظر پهنای باند دچار مشکل خواهید شد. در صورتی هم که روتر خود را چند سال پیش خریداری کرده‌اید، بهتر است بررسی کنید که آیا اصلا قابلیت انتقال تصویر و اتصال همزمان به دستگاه‌های دیگر را دارد یا خیر.

مدت‌ها پیش گوشی‌هایی با پشتیبانی از پورت HDMI عرضه شدند؛ اما امروزه تنها پورت‌هایی که روی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها دیده می‌شود پورت میکرو یواس‌بی و شاید جک هدفون باشد. این که بتوانید با استفاده از کابل، محتوای ویدویی را به تلویزیون خود منتقل کنید بستگی به سازنده‌ی گوشی شما دارد که پورت یو‌اس‌بی شما را سازگار با این امکان ساخته باشد.

البته، اینطور نیست که بتوان از روی نام سازنده قضاوت کرد و گفت که این سازگاری وجود دارد یا خیر؛ چرا که مثلا مدل‌هایی از سامسونگ از این امکان پشتیبانی می‌کنند، ولی مدل‌های دیگری از همین شرکت پشتیبانی نمی‌کنند. اگر اطلاعات کافی ندارید، بهترین راه بررسی دفترچه‌ی راهنمای گوشی یا پایگاه اینترنتی شرکت سازنده است. تماس با فروشنده‌ی گوشی نیز می‌تواند راه‌گشا باشد.

برای اینکه پورت یو‌اس‌بی گوشی شما قابلیت ارسال تصاویر را داشته باشد، باید یکی از دو فناوری MHL یا Slimport را داشته باشد. هر دوی این فناوری‌ها این امکان را به شما می‌دهند که محتوای داخل گوشی خود را از طریق پورت یواس‌بی گوشی به پورت HDMI روی تلویزیون منتقل کنید.

اسلیم‌پورت (SlimPort)

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

در گوشی‌های اندرویدی اسلیم‌پورت را باید تقریبا در انحصار پرچم‌دارهای شرکت ال‌جی نظیر G3،G2 و جی‌فلکس، نکسوس 4 و نکسوس 5 و چند مدل دیگر ساخته شده توسط این شرکت دانست. می‌توانید فهرست کامل گوشی‌هایی که از این فناوری پشتیبانی می‌کنند را در اینجا ببینید. یکی از نکات مثبت و کلیدی اسلیم‌پورت‌ این است که علاوه بر سازگاری با استانداردهای اچ‌دی‌ام‌آی، با فناوری DisplayPort که در مانیتورها مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز سازگار است. همچنین از پورت‌های VGA و DVI نیز پشتیبانی می‌کند.

ایده‌ی ساخت اسلیم‌پورت این بود که استانداردی در حوزه‌ی چندرسانه‌ای تعیین شود که نه تنها در منزل، بلکه در محیط‌های کاری و تحصیلی که ممکن است نمایشگرها قدیمی‌تر باشند نیز مورد استفاده قرار گیرد. برتری دیگر اسلیم‌پورت نسبت به رقیب مستقیم خود یعنی MHL این است که این فناوری نیازی به منبع برق خارجی ندارد.

متأسفانه اسلیم‌پورت کمی دیر به دنیای گوشی‌های هوشمند اضافه شد. MHL در آن زمان توسط بسیاری از تولیدکنندگان انتخاب شده بود و در نتیجه به گزینه‌ی رایج خروجی کابلی تصویر تبدیل شد.

اگر علاقه‌ای به اتصال بی‌سیم ندارید و گوشی شما از اسلیم‌پورت پشتیبانی می‌کند، می‌توانید مبدل آن را از بازار تهیه کنید؛ هنگام خرید مبدل به خاطر داشته باشید که اسلیم‌پورت علاوه بر HDMI از پورت‌های دیگری نیز پشتیبانی می‌کند؛ پس دقت کنید مبدل مورد نیاز و سازگار با نمایشگر خود را تهیه کنید.

ام‌اچ‌ال (MHL)

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

فناوری انتقال تصویر ام‌اچ‌ال اولین بار در گوشی سامسونگ گلکسی اس 2 مورد استفاده قرار گرفت و به عنوان راهکاری ساده برای گرفتن خروجی اچ‌دی‌ام‌آی از درگاه میکرو یواس‌بی معرفی شد. از آن پس تا‌کنون اکثر تولیدکنندگان مطرح مانند سونی و HTC به استفاده از این فناوری روی آورده‌اند.

اما همچنان این امکان وجود دارد که گوشی شما از این فناوری پشتیبانی نکند؛ چرا که ممکن است ام‌اچ‌ال به دلیل هزینه‌بر بودن در تمام مدل‌های یک شرکت مورد استفاده قرار نگیرد؛ زیرا پورت یواس‌بی باید برای پشتیبانی از آن دست‌خوش تغییراتی شود و به علاوه حق امتیاز استفاده از آن نیز پرداخت شود. به همین دلیل، عموما گوشی‌های ارزان‌تر و مقرون به صرفه از قابلیت ام‌اچ‌ال پشتیبانی نمی‌کنند.

در صورتی‌که گوشی شما از این فناوری پشتیبانی کند، نیاز به یک مبدل برای پورت یواس‌بی گوشی خود خواهید داشت. با استفاده از این مبدل قادر خواهید بود اتصال اچ‌دی‌ام‌آی را بین گوشی و تلویزیون خود برقرار کنید. گوشی‌های قدیمی‌تر نیاز به منبع برق خارجی نیز خواهند داشت؛ اما چنانچه گوشی شما از نسخه‌ی دوم ام‌اچ‌ال (MHL 2.0) پشتیبانی کند نیازی به منبع برق نخواهید داشت. همچنین اگر از گوشی‌های سامسونگ نسل اس3 و بعد از آن استفاده می‌کنید محدود به استفاده از آداپتورهای رسمی سامسونگ خواهید بود؛ چرا که این گوشی‌ها از مبدل متفرقه پشتیبانی نمی‌کنند.

با رعایت نکات فوق در نهایت موفق به برقراری ارتباط کابلی بی‌نقصی بین گوشی و تلویزیون خواهید شد؛ به‌طوری‌که کیفیت صدا و تصویر خیره‌کننده‌ای را تجربه خواهید کرد.

در صورتی‌که می‌خواهید از این امکان هنگام بازی کردن بهره ببرید، باز هم ام‌اچ‌ال به دلیل واکنش سریع بهترین گزینه است. در این مورد استفاده از روش بی‌سیم چندان کارآمد نیست و اغلب به دلیل تأخیر در واکنش، کاربران را اذیت می‌کند. به همین دلیل گیمرها عموما ترجیح می‌دهند کمی محدودیت حرکتی را به جان بخرند و اتصال مطمئن‌تری داشته باشند.

معجزه‌ی شبکه‌های بی‌سیم و انتقال تصویر

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

در دنیای پردازنده‌های 8 و گاهی 10 هسته‌ای که در آن بازی‌های کامپیوتری با بودجه‌هایی کلان‌تر از فیلم‌های هالیوودی ساخته می‌شوند، شاید انتقال بی‌سیم تصویر از گوشی به تلویزیون کار چندان سختی نباشد؛ اما همین کار نسبتا آسان نیز نکاتی دارد که اگر مورد توجه قرار نگیرد ممکن است موفق به انجام آن نشوید.

نکته‌ی قابل توجه در گوشی‌های اندرویدی این است که گوگل متوجه نیاز انتقال تصویر بی‌سیم شده و میراکست (Miracast) یا وایرلس دیسپلی را به عنوان یک ویژگی استاندارد در اندروید گنجانده است. این یعنی تمام گوشی‌هایی که از اندروید 4.2 جلی‌بین و بالاتر بهره می‌برند، می‌توانند به نحوی از این قابلیت استفاده کنند. این ویژگی برای تولیدکنندگانی که از ام‌اچ‌ال یا اسلیم‌پورت پشتیبانی نمی‌کنند یا برای دستگاه‌های مقرون به‌صرفه که در آن‌ها ویژگی‌های سخت‌افزاری عمدا محدود شده‌اند می‌تواند بسیار کارآمد باشد.

هرچند میراکست تنها فناوری وایرلس موجود نیست؛ اما برای گوشی‌های اندرویدی مناسب‌ترین گزینه است. از سایر فناوری‌های موجود می‌توان به کروم‌کست (Chromecast) و DLNA اشاره کرد که روش‌های استفاده خاص خود را دارند.

میراکست (Miracast)

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

میراکست توسط ائتلاف وای‌فای (WiFi Alliance) به عنوان یک افزونه‌ به فناوری وای‌فای اضافه شد تا امکان انتقال تصویر به‌صورت بی‌سیم را فراهم کند. بهترین راه برای فهم چیستی میراکست این است که آن را به عنوان یک کابل اچ‌دی‌ام‌آی بدون سیم تصور کنید. هدف از ساخت این فناوری این بود که تصاویر روی صفحه‌ی موبایل عینا در نمایشگر دیگر قابل رؤیت باشند. در اتصال میراکستی، هر دو دستگاه باید با میراکست سازگار باشند تا یکی نقش فرستنده و دیگری نقش گیرنده را ایفا کند. چنانچه گیرنده‌ی شما از این فناوری پشتیبانی نمی‌کند، می‌توانید یک مبدل مانند Netgear PTV3000 تهیه کنید تا تصاویر را از گوشی شما تحویل گرفته و به ورودی اچ‌دی‌ام‌آی تلویزیون منتقل کند.

برای پیدا کردن گزینه‌ی Miracast در گوشی اندرویدی خود به تنظیمات بروید. در اندروید خام، این گزینه با عنوان Wireless Display وجود دارد که به صورت پیش‌فرض غیرفعال است. چنان‌چه آن را فعال کنید، گوشی شروع به جستجو برای دریافت‌کننده‌ی مناسب می‌کند تا اتصال را برقرار کند. دقت داشته باشید که برخی شرکت‌ها این گزینه‌ها را تحت منوی Display و برخی دیگر مانند گوشی‌های سونی اکسپریا آن را در بخش Connectivity و با عنوان Screen Mirroring اضافه کرده‌اند. به هرحال، مادامی که گوشی مجهز به اندروید 4.2 و بالاتر باشد امکان وجود گزینه‌ی انتقال بی‌سیم تصویر تحت یکی از عناوین یادشده وجود دارد. کافی است در منوی تنظیمات گوشی خود کمی جستجو کنید.

وقتی به گیرنده متصل شدید، درست مثل زمانی که از ام‌اچ‌ال یا اسلیم‌پورت استفاده می‌کنید، هر آنچه در گوشی می‌بینید باید روی نمایشگر دیگر نیز قابل مشاهده خواهد بود.

برتری میراکست نسبت به گزینه‌های بی‌سیم دیگر این است که تأثیری بر شبکه‌ی خانگی شما ندارد. در واقع، موبایل و دریافت‌کننده با استفاده از قابلیت وای‌فای دایرکت شبکه‌ای از نوع Ad-hoc را بین خود به وجود می‌آورند که این یعنی ارسال اطلاعات بدون واسطه انجام می‌گیرد و روتر شما و پهنای باند آن نقشی در این نوع ارتباط ندارند. بنابراین، از لحاظ امنیتی نیز میراکست گزینه‌ی مناسب و امنی به حساب می‌آید.

تنها ضعف میراکست شاید در پخش محتوای سنگین و با کیفیت بالا باشد. در این موارد مشکلاتی مانند گیر کردن‌ و قطع و وصل‌های کوتاه ممکن است بروز پیدا کنند. با پیشرفت فناوری، گوشی‌های هوشمند روزبه‌روز هوشمندتر می‌شوند و سازگاری آن‌ها با تلویزیون‌های هوشمند و دانگل‌های مختلف بیشتر می‌شود. در حال حاضر، میراکست برای نمایش محتوای معمولی گزینه‌ی پشنهادی خوبی است؛ اما در مورد ویدیوهای حجیم و بازی‌های سنگین بهتر است از روش‌های کابلی یا در صورت امکان از کروم‌کست استفاده شود.

کروم‌کست (ChromeCast)

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

ا وجود داشتن اسامی مشابه، میراکست و کروم‌کست طرز کار کاملا متفاوتی دارند؛ هرچند که نتیجه‌ی کار هردو یکسان است. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد در استفاده از میراکست دو دستگاه به طور مستقیم با هم ارتباط برقرار می‌کنند؛ اما کروم‌کست از شبکه‌ی محلی و با استفاده از روتر کار می‌کند.

کروم‌کست در واقع یک کامپیوتر کوچک است که از طریق روتر شما به اینترنت وصل می‌شود. سپس، شما باید در گوشی هوشمند خود برنامه‌ی گوگل کست (google cast) را نصب کنید و به شبکه‌ی محلی وصل شوید و در آن دانگل کروم‌کست متصل به آن شبکه را یافته و به آن وصل شوید.

روند جستجو و اتصال در روش کروم‌کست بسیار ساده است و می‌توانید دانگل‌های کروم‌کست متعددی را در یک شبکه داشته باشید و با نام‌گذاری آن‌ها همگی را در برنامه‌ی گوگل کست به صورت مجزا ذخیره کنید‌.

وقتی اتصال برقرار شد، بسته به اینکه از چه گوشی و چه نرم‌افزاری استفاده می‌کنید امکاناتی خواهید داشت. مثلا وقتی گوگل کست روی گوشی نصب باشد، یوتیوب و نت‌فلیکس دکمه‌ی مجزایی برای پخش تصاویر خود از طریق کروم‌کست خواهند داشت. لمس این دکمه این امکان را به شما می‌دهد که در لحظه محتوای در حال نمایش را به دانگل کروم‌کستِ متصل به تلویزیون ارسال کنید. بسته به منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنید ممکن است سرویس‌های دیگری وجود داشته باشند که پشتیبانی پیش‌فرض از کروم‌کست را در اپلیکیشن خود گنجانده باشند.

نکته‌ی مثبت در مورد کروم‌کست این است که هنگام استفاده از آن گوشی شما کار سنگینی انجام نمی‌دهد؛ کروم‌کست به اینترنت وصل می‌شود و با استفاده از نسخه‌ی ویژه‌ای از کروم ویدیوی مربوطه را بارگذاری و منتقل می‌کند. در نتیجه، گوشی شما برای استفاده، جستجو در اینترنت و پیدا کردن محتوای جدید و اضافه کردن به لیست پخش، آزاد خواهد بود.

جدا از پخش تصویر از طریق اپلیکیشن‌هایی که این قابلیت را پشتیبانی می‌کنند، می‌توانید از طریق مرورگر کروم نیز در لپ‌تاپ، رایانه‌ی شخصی و گوشی این انتقال تصویر را انجام دهید.

این امکان باعث می‌شود که اتصال بی‌نقصی بین رایانه‌ی شخصی و تلویزیون برقرار شود که پشتیبانی از فرمت‌های ویدیویی متنوع را نیز به همراه دارد.

آخرین امکانی که در یکی از به‌روزرسانی‌های اخیر گوگل کست اضافه شد، این است که می‌توانید با استفاده از کروم‌کست یک ارتباط بی‌واسطه نظیر آن‌چه در میراکست وجود دارد برقرار کنید. البته این امکان روی همه‌ی گوشی‌ها به درستی کار نمی‌کند؛ اما اگر یکی از مدل‌های اخیر شرکت‌هایی مثل سامسونگ، اچ‌تی‌سی، ال‌جی را در دست دارید یا گوشی شما از سری گوشی‌های نکسوس و پیکسل شرکت گوگل است، احتمالا عملکرد خیلی خوبی را تجربه خواهید کرد.

دی‌ال‌ان‌ای (DLNA)

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

عبارت DLNA مخفف Digital Living Network Alliance به معنی ائتلاف شبکه‌ی زندگی دیجیتالی است که در سال 2003 توسط سونی معرفی شد. به همین دلیل بیشترین سازگاری را با دستگاه‌های سونی نظیر پلی‌استیشن 3 و 4، لپ‌تاپ‌های وایو و گوشی‌های اکسپریا دارد. با این حال، اکثر گوشی‌ها و تلویزیون‌های هوشمند این استاندارد را پوشش می‌دهند.

در اتصال DLNA یک دستگاه نقش سرور و دستگاه‌های دیگر نقش کلاینت یا کاربر را ایفا می‌کنند. وقتی دستگاهی نقش سرور را داشته باشد، فایل‌هایی در آن دستگاه که برای اشتراک‌گذاری توسط DLNA انتخاب شده‌اند، برای سایر کاربران متصل به شبکه‌ی محلی قابل دسترس خواهند بود.

بنابراین، یک رایانه‌ی شخصی متصل به DLNA می‌تواند موسیقی‌ها و فیلم‌های موجود در دستگاه سرور را مشاهده و ذخیره کند. گوشی هوشمند شما نیز می‌تواند این فایل‌ها را مشاهده کند و آن‌ها را روی تلویزیون دارای قابلیت DLNA نیز به نمایش در بیاورد.

روی کاغذ، دی‌ال‌ان‌ای ابزار بسیار قدرتمندی است؛ اما در عمل محدودیت‌های بسیاری دارد. مثلا تنها فایل‌های ذخیره شده امکان انتقال از این طریق را دارند. یعنی محتواهایی مانند صفحه‌ی مرورگر و ویدیوی یوتیوب از طریق دی‌ال‌ان‌ای قابل انتقال نیستند. از سوی دیگر، هرچند تولیدکنندگان برای پشتیبانی از دی‌ال‌ان‌ای باید گواهی دریافت کنند، اما طبیعت آزاد این فناوری این اجازه را به آن‌ها می‌دهد که هر کدام روند خود را در به‌کارگیری آن پیش بگیرند و در نتیجه دستگاه‌هایی که از دی‌ال‌ان‌ای پشتیبانی می‌کنند در مواردی مانند نوع فایل‌های مورد پشتیبانی، تصاویر thumbnail و متادیتای فایل با هم سازگاری نداشته باشند.

اگر دانش و حوصله‌ی کافی برای راه‌اندازی شبکه‌ی خانگی خود به گونه‌ای که همه‌چیز بی‌نقص کار کند را دارید، دی‌ال‌ان‌ای می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد. در حالی که استفاده از این فناوری در کنسول‌های بازی و لپ‌تاپ‌های جدید معمول است، به کارگیری آن در گوشی‌های هوشمند در عین ممکن بودن چندان کار آسانی نیست.

در مورد اپل، مایکروسافت و بلک‌بری چطور؟

 

مایکروسافت و بلک‌بری و اپل

چنانچه کاربر اپل هستید، احتمالا باید با AirPlay آشنایی داشته باشید. ایرپلی برنامه‌ی اختصاصی اپل است که امکان برقراری ارتباط و اشتراک صدا و تصویر بین دستگاه‌های مشخصی از این کمپانی را فراهم می‌کند. همچنین تعدادی از اسپیکرهای این شرکت به ایرپلی مجهز شده‌اند تا کاربر بتواند از این طریق موسیقی موجود در گوشی را از اسپیکر جانبی گوش دهد. برخلاف بلوتوث که اتصال مستقیم را ایجاد می‌کند، ایرپلی از شبکه‌ی محلی و با استفاده از وای‌فای این کار را انجام می‌دهد. این کار باعث می‌شود بتوانید موسیقی را همزمان از چند دستگاه مجهز به ایرپلی پخش کنید و از امکانات آیتیونز مانند متادیتا نیز هنگام استریم بهره‌مند شوید.

اگر صاحب اپل تی‌وی هستید، می‌توانید با استفاده از فناوری ایرپلی از آیفون، آی‌پد یا آی‌پاد به تلویزیون اپل خود محتوا ارسال کنید. ضمنا گوگل در سال 2013 اپلیکیشن تنطیم کروم‌کست را برای گوشی‌های آیفون نیز عرضه کرد. در نتیجه در صورتی که تلویزیون شما اپل نباشد نیز می‌تواند با استفاده از دانگل کروم‌کست تصاویر آیفون را روی تلویزیون مشاهده کنید.

نمایش تصاویر گوشی روی تلویزیون,مشاهده فیلم های گوشی روی تلویزیون,انتقال عکس های گوشی روی تلویزیون

کاربران ویندوزفون بعد از انتشار ویندوز فون 7 هیچ گونه امکان ارسال تصویر بی‌سیم را نداشتند. اگر کنسول Xbox در اختیار دارید، گزینه‌ی Play To در این دستگاه ماهیتا همان ویژگی DLNA است که با فعال کردن آن می‌توانید دریافت کننده‌ی محتوا از شبکه‌ی محلی باشید؛ اما برخی دستگاه‌های ویندوزفون امکان تبدیل شدن به سرور در شبکه‌ی دی‌ال‌ان‌ای را ندارند؛ در عوض می‌توانند، فارق از اینکه از چه اپلیکیشنی استفاده می‌کنید، دریافت کننده‌ی سریع و پایداری باشند.

خوشبختانه در سال 2014 و با انتشار ویندوز 8.1 این محدودیت برطرف شد و مایکروسافت قابلیت میراکست را به ویندوزفون اضافه کرد. برخی دستگاه‌ها مانند نوکیا لومیا 930 به طور پیش‌فرض به این قابلیت مجهز شدند و مابقی نیز در به‌روزرسانی موسوم به Cyan آن را دریافت کردند. این ویژگی حالا در ویندوزفون‌ها به همان کیفیتی که در گوشی‌های اندرویدی سراغ داریم کار می‌کند و قابل استفاده است.

در دستگاه‌هایی که به بلک‌بری 10 مجهز هستند، هر دو گزینه‌ی اتصال باسیم و بی‌سیم در دسترس است. دستگاه‌های بلک‌بری 10 گران‌تر مانند Z10،Z30 و Q10 همگی به پورت میکرو اچ‌دی‌ام‌آی مجهز هستند. این یعنی انتقال ساده و باکیفیت تصویر از پورت میکرو اچ‌دی‌ام‌آی گوشی به پورت اچ‌دی‌ام‌آی تلویزیون. از نقاط مثبت این امکان این است که تصویر دچار هیچ‌گونه فشردگی و تبدیل نمی‌شود و عینا به پخش‌کننده‌ی دیگر منتقل می‌شود و در نتیجه کیفیت مطلوبی دارد. بلک‌بری 10 همچنین امکان برقراری ارتباط از طریق دی‌ال‌ان‌ای هم به عنوان سرور و هم به صورت کلاینت را فراهم کرده است بدون اینکه نیازی به برنامه‌ی جانبی داشته باشید. ویژگی Play On در این دستگاه‌ها به طرز بی‌نقصی با سایر دستگاه‌های مجهز به دی‌ال‌ان‌ای متصل به شبکه‌ی خانگی ارتباط برقرار می‌کند.

جمع‌بندی

با وجود امکانات زیاد، به‌کارگیری آن‌ها در دنیای فناوری همیشه آسان نیست. بعضی گوشی‌ها گزینه‌های متعددی برای خروجی تصویر دارند، بعضی تنها یک گزینه و بعضی دیگر هیچ گزینه‌ای را در اختیار نمی‌گذارند. بهترین راه برای حصول اطمینان از اینکه گوشی شما امکان گرفتن خروجی تصویر را دارد یا خیر، بررسی مشخصات آن در وبسایت شرکت سازنده است. از طرف دیگر گزینه‌هایی مانند استفاده از کروم‌کست ممکن است چندان به صرفه نباشند و هر کاربری راضی نشود که مبلغ مورد نیاز برای تهیه‌ی کروم‌کست را بپردازد. بنابراین، همواره باید با در نظر گرفتن جوانب مختلف بهترین گزینه‌ی موجود را انتخاب کرد. البته لازم به ذکر است که امروزه گزینه‌های دیگری مانند EasyCast و AnyCast از تولیدکنندگان دیگری به بازار آمده‌اند که از لحاظ هزینه نیز مقرون به صرفه هستند. شرکت مطرح آمازون نیز دانگل Fire TV را برای رقابت با کروم‌کست ارائه کرده است که کاربردی مشابه و قیمتی پایین‌تر دارد.

بین سایر گزینه‌ها مانند میراکست و اسلیم‌پورت باید دید دستگاه‌های ما از کدام فناوری دریافت تصویر پشتیبانی می‌کنند. دقت داشته باشید که در صورت پشتیبانی از میراکست نیز ناچار به تهیه‌ی مبدل آن خواهید بود که البته هزینه‌ی آن به اندازه‌ی کروم‌کست نخواهد بود. بین اتصال بی‌سیم و کابلی نیز باید گزینه‌ی متناسب با مصرف خود را انتخاب کنید.

برای اینکه دستگاه شما از میراکست پشتیبانی کند باید اندروید آن نسخه‌ی 4.2 و بالاتر باشد. در غیر این صورت باید سراغ روش‌های کابلی بروید. البته، دو امکان اتصال کابلی اسلیم‌پورت و ام‌اچ‌ال تنها در دستگاه‌های گران‌قیمت و پرچم‌دار وجود دارند.

پس اگر خروجی ویدیو از مواردی است که از گوشی قدیمی خود انتظار دارید، وقت آن رسیده است که گوشی جدیدی خریداری کنید؛ چرا که گوشی‌های ارزان قیمتی در بازار وجود دارند که از آخرین نسخه‌های اندروید بهره می‌برند و بنابراین می‌توانند انتظار شما را با استفاده از امکان میراکست به صورت بی‌سیم برآورده کنند.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

این سوالی ست که برای اکثر کاربران گوشی های موبایل پیش آمده است و شاید شما نیز درگیر این مشکل شده باشید.

معمولا زمانی که کیفیت عکس هایی که با دوربین موبایل گرفته می شوند پایین می آید اکثر کاربران اولین موضوعی که به ذهنشان می رسد کثیفی لنز گوشی موبایل می باشد که در واقع تصور درستی نیز می باشد.

کثیف شدن لنز دوربین گوشی بیشتر برای دوربین جلوی گوشی کاربران خانم به دلیل استفاده از مواد آرایش و چسباندن موبایل به صورت اتفاق می افتد.


پیشنهاد می شود بخوانید: تعمیر موبایل در محل


در چنین شرایطی اکثر کاربران با استفاده از پارچه های نرم سعی در تمیز کردن لنز دوربین دارند در حالی که بهترین روش استفاده از پاک کن است!

شما می توانید با یک پاکن کن ساده لنز دوربین را به بهترین نحو تمیز کنید.

تمیز کردن لنز دوربین گوشی,چگونه لنز دوربین موبایل را تمیز کنیم؟,تعمیر گوشی


پیشنهاد می شود بخوانید: تعویض ال سی دی موبایل در محل


منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

اگر شما در اینستاگرام نمی خواهید شخصی عکس های شمارا ببیند یا از کامنت های تبلیغاتی و دایرکت افراد مزاحم به ستوه آمده اید , پیشنهاد می کنیم که آنها بلاک کنید.

بلاک کردن (block) قابلیتی ست که اینستاگرام برای اسودگی و حفظ حریم شخصی کاربران خود قرار داده است.

آموزش بلاک کردن افراد (Block User) در اینستاگرام:

1-برای بلاک کردن شما باید وارد صفحه کاربر موردنظر شوید و روی آیکون سه نقطه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

2-سپس از منوی باز شده گزینه block را انتخاب کنید.

3-پس از انتخاب block پیامی برای تایید درخواست بلاک ظاهر می شود و شما دوباره باید روی block ضربه بزنید.

به این ترتیب شما کاربر مورد نظر را بلاک کرده اید و نگران نباشید چون هیچ پیامی مبنی بر بلاک شدن از سوی شما برای کاربر نخواهد رفت.

آموزش خارج کردن از بلاک (Unblock User) در اینستاگرام:

1-دوباره به پروفایلی کاربری که بلاک کرده اید,بروید و روی آیکون سه نقطه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

2-سپس از منوی باز شده گزینه unblock را انتخاب کنید.

3--پس از انتخاب unblock پیامی برای تایید درخواست ظاهر می شود و شما دوباره باید روی unblock ضربه بزنید.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی به دلیل حجم محدود بسته های اینترنتی و هزینه بالای فعال سازی هر بسته با نمایش خودکار ویدئو ها مشکل دارند.

کاربران اینستاگرام نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بسیاری از آنها به دلیل این ویژگی اینستاگرام که باعث مصرف بالای اینترنت می شود, قید استفاده از اینستاگرام را زده اند.

با توجه به محبوبیت بیش از حد اینستاگرام انتظار می رود این شبکه اجتماعی نیز همچون تلگرام به کاربران خود این امکان را  بدهد که بتوانند نمایش خودکار ویدئوها را غیرفعال کنند.

اما در حال حاضر اینستاگرام این قابلیت را ندارد و تنها راه حلی که پیشنهاد می شود برای کاهش مصرف حجم بسته های اینترنت همراه و عدم نمایش ویدئو ها در حالت اتصال از طریق دیتا موبایل به صورت زیر است:

1-به صفحه پروفایل خود در اینستاگرام بروید.

2-وارد قسمت settings یا تنظیمات بشوید.در اندروید برای دسترسی به این بخش روی آیکن سه نقطه بالا سمت راست ضربه بزنید و در iOS علامت چرخ دنده را بفشارید.

3-روی گزینه Cellular Data Use کلیک کنید.

4-در آخر گزینه Use Less Data را انتخاب کنید.

به این ترتیب همانطور که گفتیم زمانی که شما با دیتا (اینترنت همراه) به اینترنت متصل می شوید ویدئو ها به طور خودکار نمایش داده نمی شوند و در مصرف حجم بسته های اینترنت شما صرفه جویی می شود اما در صورت اتصال به صورت وای فای همچنان نمایش خودکار ویدئوها فعال می باشد.

برای مشاهده آموزش کاهش مصرف حجم مصرف اینترنت در تلگرام کلیک کنید.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

از زمان محبوبیت تلگرام بارها کاربرانش هک شده اند و از اطلاعات شخصی آنها سو استفاده شده است و تقریبا همه کاربران تلگرام از هک شدن بیم دارند.

اگر شما نیز جزو کاربران نگران از هک شدن هستید, با روشی که در این آموزش پیشنهاد می شود کاربری خود را در تلگرام ایمن کنید و یکبار برای همیشه خیال خودتان را راحت کنید.

تلگرام برای جلوگیری از هک شدن کاربرانش ویژگی" تایید دو مرحله ای" را قرار داده است که با این روش علاوه بر نیاز به پیامک تاییدیه شماره شما، به رمزی تعیین شده از سوی شما نیاز دارد که این رمز را می‌توانید به همراه ایمیل تان به تلگرام بدهید تا در صورت فراموش کردن، در ایمیل آن را بازیابی کنید.

مراحل انجام تایید دو مرحله ای تلگرام برای جلوگیری از هک شدن به صورت زیر است:

1- وارد منوی settings شوید.

2-گزینه Privacy and security را انتخاب کنید.

**** , جلوگیری از ****

3-در صفحه باز شده گزینه two-step verification را انتخاب کنید.

**** , جلوگیری از هک شدن تلگرام

4- سپس روی گزینه Set Additional Password کلیک کنید.

جلوگیری از هک شدن تلگرام , چگونه در تلگرام هک نشویم؟

5-در این مرحله رمز عبور خود را وارد کنید و سپس روی Next کلیک کنید.

هک شدن در تلگرام , جلوگیری از هک شدن تلگرام

6-سپس طبق تصویر زیر ایمیل خود را وارد نمایید.

****,جلوگیری از ****

7-دراین مرحله می توانید ایمیلی که وارد نمودید را مطابق تصویر مشاهده کنید.

****,جلوگیری از هک شدن تلگرام

8-حال به ایمیل خودتان مراجعه کنید و برروی لینک فرستاده شده از تلگرام کلیک کنید.

****,جلوگیری از هک شدن در تلگرام

به این ترتیب رمز شما دو مرحله ای می شود و از هک شدن در تلگرام جلوگیری کرده اید.

اگر می خواهید مطمئن شوید که تا حالا هک نشده اید و کاربر دیگری به تلگرام شما دسترسی ندارد پیشنهاد می کنیم آموزش زیر را مشاهده کنید.

لینک مشاهده آموزش آیا در تلگرام هک شده ایم؟

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس

0

 

امروزه بسیاری از کاربران گوشی های اندروید با ویروسی شدن گوشی خود به مشکل خوردند.کاهش توان باتری، پر شدن حافظه داخلی، هنگ کردن برنامه ‌های در حال اجرا، ارسال پیامک و ایجاد تماس ‌های ناخواسته و حتی روشن نشدن گوشی از جمله مواردی است که می‌تواند هشداری مبنی بر ویروسی شدن دستگاه شما باشد.

بیشتر ویروس ها از طریق نصب بعضی برنامه ها بر روی گوشی , وارد دستگاه می شوند پس کاربران باید مراقب باشند که از کجا و چه برنامه هایی را نصب می کنند و با نصب برنامه های مطمئن از منابع ایمن از ویروسی شدن گوشی خود جلوگیری کنند.

اما اگر با رعایت تمامی موارد گوشی شما دچار ویروس شده است می توانید به روش زیر گوشی خود را پاکسازی کنید.

1- گوشی یا تبلت خود را در حالت safe mode قرار دهید و در این صورت شما مانع از اجرای برنامه‌ های کاربردی شخص سومی که حاوی بدافزار هستند می‌شوید.قرار دادن گوشی در حالت safe mode در گوشی های مختلف, روش های متفاوتی دارد اما در بیشتر دستگاه ها شما می توانید با نگه داشتن دکمه پاور دستگاه و سپس فشردن و نگه داشتن power off , گزینه safe mode ظاهر می شود که می توانید با انتخاب آن دستگاه را به حالت safe mode ببرید.

در برخی دیگر از گوشی های نیز اگر گوشی خود را خاموش کنند و به هنگام روشن شدن دکمه power و Volume Down را همزمان فشار بدهند , گوشی به حالت safe mode می رود و می توانید در قسمت پایین سمت چپ صفحه نمایش Safe mode را ببینید.

اگر هیچ کدام از دو روش فوق روی گوشی شما کاربرد نداشت , می توانید با جستجوی مدل دستگاه خود در سایت سازنده آن، دستورالعمل حالت Safe mode را پیدا کرده و مراحل آن را انجام دهید.

2-بعد از تغییر حالت به safe mode حالا وارد منوی settings دستگاه شده و سپس با انتخاب گزینه App(یا در برخی دستگاه ها Application manager) وارد لیست برنامه های دانلودی خود شوید و به دنبال برنامه هایی باشید که شما آن ها را دانلود یا نصب نکرده اید.

3-با ضربه زدن روی برنامه های مخرب و باز شدن صفحه اطلاعات برنامه , گزینه Uninstall را انتخاب کنید.در این مرحله برنامه کاربردی مخرب حذف می شود اما ممکن است که گزینه Uninstall غیرفعال باشد که علت این موضوع قرارگیری ویروس در حالت administrator دستگاه است.

حذف ویروس گوشی,پاک سازی گوشی ویروسی

4-برای خروج ویروس از حالت administrator می توانید از منوی settings وارد صفحه Security و سپس Device Administrators شوید.در این صفحه می توانید تیک برنامه ای را که میخواهید حذف کنید,منبع:تعمیر موبایل آوافیکسبردارید و دوباره وارد صفحه Application manager شوید و مطابق مرحله سوم برنامه مخرب را Uninstall کنید.

5-در مرحله آخر می توانید با خاموش روشن کردن دستگاه خود را از حالت safe mode خارج شوید.

با انجام درست مراحل بالا گوشی شما کاملا پاکسازی می شود و اکنون بهترین زمان برای پشتیبان گیری از اطلاعات گوشی می باشد و سپس با نصب یک آنتی ویروس اندرویدی از گوشی خود در برابر ویروس های احتمالی آینده محافظت کنید.

منبع: تعمیر موبایل آوافیکس