امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
0

بهترین شامپو ضد ریزش و رشد مجدد مو

این; روزها بسیاری از افراد با مشکل ریزش مو رو به رو هستند. مو یکی از معیار های زیبایی افراد شناخته می شود در نتیجه داشتن موهایی زیبا و بی نقص آرزوی بسیاری از افراد است.

عوامل اصلی ریزش مو:

  • مشکلات هورمونی
  • استرس و مشکلات عصبی
  • ژنتیک
  • مصرف دارو های مختلف
  • استفاده از مواد شیمیایی برای شستشو و مراقبت مو

اگر شما هم از مشکل ریزش مو رنج میبرید و یا در صدد رشد دوباره موهایتان هستید، میخواهیم یک برند فوق العاده جهت درمان تمامی الگو های ریزش مو به شما معرفی کنیم.

برند بایوفول

برند معروف و محبوب بایوفول، برندی کانادایی است که به طور تخصصی به تولید محصولات ضد ریزش و رشد مجدد مو می پردازد. محصولات این برند به طور کامل گیاهی بوده و برپایه پلاسنتا می باشند و به هیچ وجه مواد غیر ارگانیک از جمله ماینوکسیدیل در آن ها به کار نرفته است. این برند محبوب که رتبه 1 کانادا را دارا می باشد، بعد از قطع مصرف ریزش دوباره مو های شما را به همراه نخواهد داشت و به طور دائم و همیشگی ریزش موهایتان را درمان خواهد کرد.

یکی از محصولات پر طرفدار این برند، شامپو ضد ریزش و رشد مجدد مو ایج دیفنس کانادا می باشد.

شامپو ضد ریزش و رشد مجدد مو ایج دیفنس بایوفول کانادا

از جمله خواص این شامپو می توان به:

  • درمان ریزش مو و رشد مجدد آن در کوتاه ترین زمان
  • اثربخشی قطعی و فوری و کاهش ریزش مو از روزهای اول استفاده حتی برای ریزش مو های ارثی
  • نتیجه گیری دائمی و بدون بازگشت
  • قطع فوری ریزش مو و رشد مجدد مو
  • افزایش ضخامت تارهای مو
  • عدم نیاز به استفاده مادام العمر مانند ماینوکسیدیل و غیره
  • ضد پیری و احیا مو های مرده
  • ترمیم فولیکول و کوتیکول مو
  • درمان شوره سر
0

احداث گلخانه (Powerpoint)

روش های معمول کشت در شرایط صحرایی براساس مساعد بودن شرایط محیطی صورت می گیرد. معمولا در اکثر مناطق کشور به استثنای مناطق جنوبی کشور، کاشت در فصل بهار و برداشت در اواخر تابستان و با مساعد بودن هوا تا اوایل پاییز انجام خواهد شد. در روش های معمول کشت تمام عملیات کاشت تا برداشت تابع شرایط محیطی است، درحالیکه در تولید خارج از فصل باید عوامل محیطی (دما، رطوبت نسبی و نور) را کنترل کرد. گلخانه روش کنترل عوامل محیطی برای تولید خارج از فصل محصولات کشاورزی می باشد. در این فایل آموزشی مطالب مقدماتی با موضوع احداث گلخانه ارائه شده است.

لینک دانلود

Download Link

0

سه تن از محققان و صاحب‌نظران ارتباطات، آندروش، استتس و بوستروم، در کتاب خود ارتباط در کاربرد روزانه (Communication in Everyday Use) مدلى را براى فراگرد ارتباط کلامى مطرح کرده‌اند که به‌عنوان یک مدل خوب براى ارتباطات چهره به چهره و تا حدودى گروهى قابل استفاده است. آنها مى‌نویسند:

اکثر مدل‌هاى مطرح شده (مقصود مدل‌هاى برلو، شرام، وستلى و مک‌لین… است) براى ساده‌ترین معناى ارتباط هستند. در حالى که در ارتباط کلامی، میزان پیچیدگى بسیار زیادتر از یک فراگرد معمولى ارتباط است. به همین جهت در توصیف چنین فراگردی، نیاز به موشکافى بیشترى است. مثلاً در مدل‌هاى دیگر، پیام یا رفتارهاى ارتباطی، به‌عنوان نتیجه‌اى از عقیده‌ها یا ایده‌ها هستند که در کانالى از طریق زبان، حس‌ها (feeling)، یا حتى عواطف (emotions)، و باورها (believes)، به یک مقصد ویژه (particular destination) مى‌رسد.
در ارتباط کلامى هر یک از عناصر باید به شکل محتواء و شیوه‌هاى مؤثر جاى بگیرد. به‌عنوان مثال ارتباط‌گر به‌وسیله رویداد محیطى (environment event) تحریک مى‌شود.

. ارتباط‌گرى که یک ادراک خاص از آن رویداد دارد، زیر پوشش آن ادراک‌ها، از آن رویداد تأثیر مى‌گیرد.
سؤال اینجا است که این ادراک‌ها در عمل چگونه بخشى از پیام مى‌شوند. به‌عنوان مثال، اگر پاسخ داده شده از سوى یک فرد نوجوان، حالت غفلت‌‌آمیز و بى‌تفاوت گوینده را داشته باشد، ما به سرعت پیام‌هائى از آگاهى‌هاى اجتماعى درباره غفلت‌‌هاى نوجوانی، مسئولیت عمومى در برابر اعمال غفلت‌آمیز نوجوانان و همچنین داورى‌هائى از قبیل پائین بودن عمومى سطح دانش نوجوانان دریافت مى‌کنیم.
به همین ترتیب زبان و ساخت پیام نیز در اینجا دخالت دارد. اگر گوینده (همان نوجوان هیپى مانند مورد مثال) کلماتى را که به کار مى‌برد نیز کلمات خاصى باشد (به اصطلاح به شیوه‌اى عامیانه صحبت کند) باز هم بخشى از ادراکات گیرنده را تشکیل خواهد داد که عملاً قسمتى از پیام مى‌شود.
بدیهى است که حس‌ها، عواطف و باورهاى فرستنده نیز بخشى از پیامى مى‌شود که گیرنده دریافت مى‌کند. مثلاً حالت خشم، ترس و غیره که در فرستنده موردنظر (همان نوجوان) وجود دارد نیز قسمتى از پیامى است که گیرنده دریافت مى‌کند. در واقع در ارتباط، خود شخص، زبان او و سیستم‌هاى ارزشى (value systems) او همگى بخشى از پیامى هستند که در یک ارتباط کلامى دریافت مى‌شوند. به‌راستى آنچه گیرنده دریافت مى‌کند ممکن است فقط سهم کوچکى از پیامى باشد که به او عرضه شده است.
در اکثر مدل‌هاى ارتباط، به دو عنصر داراى کنش‌هاى متقابل (two interacting elements) پرداخته‌اند که در آنها یک سیستم ارسال‌کننده پیام و یک سیستم دریافت‌کننده پیام که هدف و نشانه موردنظر پیام است وجود دارد. اما محیط ارسال‌کننده شامل ظرفیت دریافت‌‌کننده براى تولید پیام، رویدادهاى بیرونى مؤثر بر ظرفیت فرستنده و گیرنده نیز ممکن است به تحریک پیام بپردازد.

به‌عنوان مثال فرض کنید دو نفر در حال دیدن و شنیدن یک برنامه خبرى از تلویزیون درباره یک کشور جنگ زده باشند. ترس و وحشت ناشى از دیدن تصاویر آن برنامه خبرى با هر دو بیننده برخورد مى‌کند اما سرانجام ممکن است یکى از آنها تحت تأثیر تحریک درونى به بیان عکس‌العمل و نظر خود درباره آنچه در آن کشور روى مى‌‌دهد بپردازد. این چنین عکس‌العمل ویژه‌اى ممکن است به تولید پیام‌هاى دیگرى در زمینه‌اى عمومى‌تر از جنگ آن کشور خاص منجر شود و ممکن است او که به بیان نظر خود در زمینه جنگ پرداخته است سرانجام خود را در یک موقعیت و تفسیر و ارزیابى فلسفى در زمینه جنگ ببیند.
تحریکى که منبع آن محیط است، همیشه حالتى نمایشى مثل آن برنامه تلویزیونى ندارد. یا به عبارتى همیشه حالت تصویرسازى قوى ندارد. مثلاً یک شرایط ناراحت ممکن است منتج به تولید یک پیام شود! ‘اجازه مى‌دهید پنجره را باز کنم؟’ به‌‌طور مشابه، یک شرایط ساکت ممکن است منتج به این شود که یکى از افراد بپرسد: ‘در این ساعت کدام ایستگاه موسیقى دارد؟’
در هر موقعیتى وقتى دو نفر یا بیشتر در کنار هم باشند، در برخى از مراحل، یکى از آنها شروع به فرستادن جنبه‌هائى از پیام مى‌کند و به‌عبارتی، خودش یک منبع پیام مى‌‌باشد.

0

عمود بر هم: دوخط که زاویه ی بین آن ها راست باشد دو خط عمود بر هم نامیده می شود. عمود منصف عمود به معنی ستون، چوب خیمه و گرز می باشد و در ریاضی عمود منصف پاره خط؛ خطی است که بر وسط پاره خط عمود می شود و آن پاره خط را به دو قسمت مساوی تقسیم می کند (عمود منصف: مکان هندسی نقاطی از صفحه که از دو سر یک پاره خط به یک فاصله هستند).

1- هر نقطه روی عمود منصف تا دو سر پاره خط به یک فاصله است.

2- اگر فاصله ی نقطه ای تا دو سر پاره خط به یک اندازه باشد آن نقطه حتما روی عمود منصف پاره خط قرار دارد.

برای تعیین فاصله ی یک نقطه از یک خط ابتدا از آن نقطه خطی عمود می کنیم.

اندازه ی این پاره خط همان فاصله ی نقطه تا خط راست است که با گونیا انجام می شود.

(رسم عمود منصف با خط کش و پرگار)

روش رسم: دهانه ی پرگار را به اندازه ی بیش تر از نصف طول پاره خط باز کرده، به مرکزهای دو سر پاره خط، دو کمان می زنیم. خط گذرا از نقاط تلاقی این دو کمان،عمود منصف پاره خط  است.

0

1) مساحت مربع = یک ضلع × خودش
محیط مربع = یک ضلع × 4

2) مساحت مستطیل = طول × عرض
محیط مستطیل = (طول + عرض) × 2

3) مساحت مثلث = (قاعده × ارتفاع) ÷ 2
محیط مثلث = مجموع سه ضلع

4) مساحت مثلث متساوی الاضلاع = (قاعده × ارتفاع) ÷ 2
محیط مثلث متساوی الاضلاع = یک ضلع × 3

5) مساحت مثلث متساوی الساقین = (قاعده × ارتفاع) ÷ 2
محیط مثلث متساوی الساقین= مجموع سه ضلع

6) مساحت مثلث قائم الزاویه = (قاعده × ارتفاع) ÷ 2
محیط مثلث قائم الزاویه = مجموع سه ضلع

7) مساحت ذوزنقه = (قاعده بزرگ + قاعده کوچک) × نصف ارتفاع
محیط ذوزنقه = مجموع چهار ضلع

8) مساحت لوزی = (قطر بزرگ × قطر کوچک) ÷ 2
محیط لوزی = یک ضلع × 4

9) مساحت متوازی الاضلاع = قاعده × ارتفاع
محیط متوازی الاضلاع = مجموع دو ضلع متوالی × 2

10) مساحت دایره = عدد پی (14/3) × شعاع × شعاع
محیط دایره = عدد پی (14/3) × قطر

0

1- هرگاه چند نقطه‏ ی متمایز (جدا از هم)، بر روی یک خط راست باشند تعداد پاره خط ها از فرمول زیر به دست می آید.

2 ÷ (تعداد فاصله ها × تعداد نقطه ها) = تعداد پاره خط ها

توجه: تعداد فاصله‏ ها همیشه یکی کم‏تر از تعداد نقطه ‏ها است.

2- هرگاه چند نقطه‏ ی متمایز،بر روی خط راست باشند، تعداد نیم خط‏ ها از فرمول زیر،به دست می آید.

2 × تعداد نقطه ‏ها = تعداد نیم خط‏ ها

3- هرگاه چند نقطه‏ ی متمایز، برروی یک نیم خط باشند،تعداد نیم خط‏ ها مانند مثال زیر به دست می آید.

مثال: برروی یک نیم خط،هفت نقطه‏ ی متمایز وجود دارد چند نیم خط،در شکل وجود دارد؟

پس (+ 7) نقطه داریم یعنی 8 نیم خط خواهیم داشت.

4- هرگاه چند نقطه‏ ی متمایز، برروی یک پاره خط باشند نیم خطی، درشکل وجود ندارد.

برش و قسمت:

وقتی می خواهیم یک قطعه یا جسمی رشته مانند را به قسمت های مساوی ویا نامساوی تقسیم کنیم همیشه تعداد قسمت‏ ها یکی بیش‏تر از تعداد برش ‏ها است.

مثال: یک آهنگر، میله ای به طول 12 متر را به چهار قسمت تقسیم کرد او برای این کار چند برش زده است؟

3 برش 4 (قسمت)

0

مقدمه:

انسان از راه زبان به افکار دیگران پی می بردو دیگران را از مقاصد و نیات خود آگاه می سازد. به وسیله زبان، تمدن و فرهنگ بشری،از یک نسل به نسل دیگر یا از یک ملت به ملت دیگرارتباط پیدامی کند. برای درست اندیشیدن باید زبان آموخت و برای خوب سخن گفتن و خوب خواندن باید درست گوش دادو برای خوب نوشتن باید خوب خواند، لازمه ی پیشرفت درهر کدام از ارکان چهار گانه زبان،توجه داشتن به جنبه های دیگر است. فردی می تواند درست حرف بزندو مقاصد خود رامنطقی بیان کند که منطقی و درست فکر کند. اکتساب زبان یا زبان آموزی (Languageacquisition): اکتساب زبان یا زبان آموزی به فرایند پیچیده ایجاد و گسترش توان زبان‌دانی، سخن‌گویی و تکلم درانسان اطلاق می‌شود. پدیده پراهمیت اکتساب زبان توسط کودکان از جمله مهمترین زمینه‌های پژوهشی در دانش امروزین و گسترده زبان‌شناسی به حساب می‌آید.

مطالعات زبان‌شناسان نشان می‌دهد که تحصیل و دریافت زبان، انسان را به سیستم ذهنی قواعد و دستورات زبانی مجهز می‌نماید تا با استفاده از آن اشخاص قادر باشند باهم صحبت نموده، و منظور یکدیگر را ادراک کنند. تاریخچه زبان آموزی: زبان آموزی و رشد گفتار در 80 سال گذشته مورد توجه قرار گرفته بویژه در نیمه دوم قرن بیستم بطور دقیق تر مورد بررسی قرار گرفته است. زبان آموزی کودک به همراه توصیف و بررسی ساخت زبان و چگونگی کارکرد آن مورد توجه زبان شناسان قرار گرفته است.

اهمیت زبان آموزی: 

زبان آموزی اساسی ترین نکته آموزشی ابتدایی است. به طوریکه پیشرفت در درسهای دیگر به طور عمده در گرو این امر است. پس از پرورش مناسب مهارتهای زبانی آموزگار می تواند مطالب و مفاهیم درسهای دیگر مانند ریاضی، علوم و... را بهتر و آسان تر آموزش دهد و از این راه است که تفکر امکان ظهور پیدا می کند. تحقیقات متعدد و تجربه نشان داده است که موفقیت دانش آموزان ابتدایی در درسهای دیگر ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با پرورش و گسترش مهارت های زبانی دارد.

0

عدم توانایی در کنترل خشم بیماریهای قلبی، دیابت و.. را به همراه دارد.
خشم همراه با اضطراب، استرس و عصبانیت باعث افزایش فشارخون، اختلال در ضربان قلب و تصلب شرائین است.

* مدیریت کنترل خشم

  •  پذیرش: خشم خود را سرکوب و انکار نکنیم،
  •  تمدید زمان: برای بررسی خشم نیاز به زمان است،
  •  ابراز:  باید خشم خود را با کسی که باعث خشم ما شده است، در میان بگذاریم،
  • ارزیابی: علل خشم خود را باید ارزیابی کرد و از تصمیمات عجولانه به شدت پرهیز کرد،

 و در نهایت 
زمان دست کشیدن از بحث را تشخیص دهید؛
یا راهکار ابتکاری خود را پیاده کنید، یا زمان مراجعه به متخصص و مشاور است.

1

بررسی و مطالعه سلامت سازمانی کارکنان بر طبق الگوی هوی و فیلد من

بررسی رابطه بین مدیریت زمان و عملکرد مدیران سازمان

رابطه هوش عاطفی با سبک رهبری در مدیران

بررسی رابطه بین عزت نفس سازمانی با بازخورد سازمانی و سازگاری شغلی میان کارکنان

شناسایی عوامل مؤثر در بکارگیری فناوری های ارتباطات و اطلاعات

بررسی چگونگی انتقال مهارتهای مدیریتی به زیر دستان به منظور جانشین پروری

بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر بهبود عملکرد کارکناناز دیدگاه

بررسی رابطه بین سلامت سازمانی و تعهد سازمانی مدارس

بررسی رابطه بین خویشتن شناسی مدیران و سلامت سازمانی

ارتباط هوش هیجانی با انگیزش شغلی کارکنان

رابطه هوش هیجانی با پیشرفت تحصیلی دانشجویان/ دانش آموزان

رابطه بین انگیزه پیشرفت و منبع کنترل با عملکرد مدیران

بررسی ارتباط بین تعهد کاری با رضایت شغلی کارکنان

بررسی عوامل موثر بر ناب بودن سازمان

تاثیر کاربرد فن آوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود عملکرد کیفی

بررسی رابطه مهارت های ارتباطی مدیران و تعهد سازمانی کارکنان

بررسی و شناسایی وظایف و ماموریت های دانشگاه کارآفرینان

بررسی ارتباط استرس با بهره وری مدیران

تدوین الگوی مناسب برای ارزیاب عملکرد کارکنان

رابطه بین استراتژیهای مدیریت تعارض مدیران با میزان استرس شغلی

ارایه چارچوب ادراکی مناسب جهت نهادینه کردن فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظام آموزش

بررسی رابطه بین سبک تفکر مدیران با پذیرش تغییر در سازمان

بررسی رابطه بین ارزشهای پرسنلی و فرهنگ سازمانی در سازمان

بررسی وضعیت انگیزش شغلی کارکنان با توجه به سبک رهبری مدیران

بررسی وضعیت خلاقیت مدیران و رابطه آن با اثر بخشی

مقایسه اثربخشی چند رسانه ای های تعاملی و غیرتعاملی (سی دی های آموزشی) بر خود نظم دهی دانشجویان

بررسی عوامل بازدارنده در ا جرای مدیریت مدرسه محور در مدارس

رابطه بین جو سازمانی با عملکرد مدیران

بررسی رابطه رضایت شغلی و عدالت سازمانی با رفتار شهروندی سازمانی در بین کارکنان

رابطه بین خلاقیت و نواندیشی مدیران و اثربخشی از دیدگاه

بررسی عوامل موثر در بهبود اثربخشی مراکز رشد فناوری و ارائه مدل مناسب

رابطه بین فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی کارکنان

چارچوب ادراکی برای تربیت مدیران کارآمد در بخشبا تکیه بر سه جنبه آموزش، پژوهش و ترویج

بررسی رابطه ویژگی های کارآفرینانه مدیران با اثربخشی آنان

بررسی میزان کارآمدی اساتید دانشگاهدر مدریت کلاس درس

برنامه ریزی راهبردی برای بهره گیری کارآمد از فناوری های اطلاعاتی

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و اثربخشی اعضای هیأت علمی در دانشگاه

بررسی رابطه بین انگیزه پیشرفت مدیران با اثر بخشی سازمانی آنها

مقایسه روش تدریس فعال و سنتی در پیشرفت تحصیلی و میزان خلاقیت دانشجویان / دانش آموزان

نیازسنجی دوره های آموزش ضمن خدمت سازماناز دیگاه مدیران و کارشناسان

بررسی رابطه رضایت شغلی کارکنان و اهمال کاری آنان در بخش آموزش سازمان

شناسایی مولفه های سرمایه اجتماعی در دانشگاه ها به منظور ارائه مدلی جهت ارتقاء آن

بررسی رابطه بین عوامل شغلی و سازمانی با رفتار شهروند سازمانی اعضاء هیأت علمی دانشگاهبه منظور ارائه مدل مناسب

برسی عامل های مؤثر برتمایل اعضای سازمان برای تبدیل شدن به سازمان یادگیرنده

بررسی رابطه هوش سازمانی و یادگیری سازمانی در بین کارکنان و ارائه الگویی جهت ارتقاء یادگیری سازمانی

بررسی و مقایسه اثربخشی سبک های رهبری خادمیت و عاملیت

توسعه الگوی مدیریت زنجیره عرضه و استفاده از تئوری محدودیت ها

بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی (برونگرایی – درونگرایی) مدیران با مهارتهای شغلی آنان

ارزیابی عملکرد سازمانبر اساس مدل تعالی سازمانی EFQM در حوزه های رهبری و منابع انسانی

بررسی تأثیر آموزش خلاقیت بر مولفه های فراشناختی تفکر خلاق

بررسی تأثیر ویژگیهای فردی و سوابق تحصیلی دانشجویان بر حیطه های دهگانه راهبردی یادگیری و مطالعه وین اشتاین

رابطه بین نگرش به عوامل ا نسانی موثر در بهره وری و سبک رهبری سرپرستان با تعهد سازمانی

بررسی تأثیر میزان شناخت اساتید از روش های تدریس در بازدهی آموزشی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان

بررسی شاخصهای مطلوب در فرایند ارزشیابی مدیراناز دیدگاه

بررسی ارتباط باورهای غیرمنطقی با فرسودگی شغلی در اساتید و کارمندان دانشگاه

بررسی تاثیر جهانی شدن آموزش عالی بر کیفیت آموزشی دانشگاهها از دیدگاه اساتید دانشگاه

مقایسه نظر سرپرستان و کارکناندر خصوص عملکرد آموزشهای ضمن خدمت جهت ارتقاء دانش و مهارت کارکنان

بررسی نقش اعتقادات فرهنگی مدیران در بکارگیری سبکهای مدیریت و تصمیم گیری

بررسی رابطه جو سازمانی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان/ دانش آموزان 

بررسی رابطه جو عاطفی خانواده با هویت یابی، خودپنداره و عزت نفس نوجوانان و جوانان

تاثیر روش تدریس مشارکتی و روش تدریس سنتی بر پیشرفت تحصیلی

ارتباط مؤلفه های استراتژی مطالعه و یادگیری با پیشرفت تحصیلی دانشجویان

بررسی وضعیت مدارس شهربر اساس شاخصهای رفتاری سازمان یادگیرنده

مقایسه راهبرد های یادگیری خود تنظیم در آموزش الکترونیکی و آموزش حضوری

بررسی ویژگیهای شخصیتی مدیران، با اثر بخشی آنان در

بررسی مؤلفه های رهبری مبتنی بر ارزش ها و ارائه چارچوبی مناسب

0

بررسی رابطه سبک های دلبستگی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه سبک های دلبستگی و عزت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه سبک های سازگارانه و عزت نفس

بررسی رابطه سبک های سازگارانه و خود شکوفایی

عوامل آموزشی، کالبدی و سازمانی موثر بر پیشرفت تحصیلی

عوامل آموزشی، کالبدی و مهارت های مقابله با استرس

بررسی رابطه الگوهای فرزند پروری و سازگاری اجتماعی

بررسی رابطه الگوهای فرزند پروری و خود شکوفایی

مدلسازی ساختاری سبکهای یادگیری و پیشرفت تحصیلی

مدلسازی ساختاری سبکهای یادگیری و پیشرفت تحصیلی

بررسی رابطه سبکهای یادگیری و مهارت های مقابله با استرس

رابطه سبکهای یادگیری و شناختی و خود شکوفایی

مدلسازی ساختاری سبک های شناختی و پیشرفت تحصیلی

مدلسازی ساختاری سبک های حل مسئله و پیشرفت تحصیلی

بررسی رابطه آموزش راهبردهای شناختی و فراشناختی با خلاقیت

بررسی رابطه آموزش راهبردهای شناختی و فراشناختی با مهارت مقابله با استرس

بررسی رابطه آموزش راهبردهای شناختی و فراشناختی با سلامت عمومی

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر شادکامی

بررسی رابطه آموزش راهبرد های شناختی و فراشناختی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه آموزش راهبرد های شناختی و فراشناختی و عزت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه آموزش راهبرد های شناختی و فراشناختی و خود شکوفایی دانش آموزان

بررسی رابطه پایگاه هویت و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه هوش هیجانی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه هوش هیجانی و خود شکوفایی دانش آموزان

بررسی رابطه هوش هیجانی و عرت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه ناگویی هیجانی و خلقی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه ناگویی هیجانی و خلقی و مهارت مقابله با استرس

بررسی رابطه ناگویی هیجانی و خلقی و عزت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه عوامل فردی و خانوادگی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه عوامل فردی و خانوادگی خودشکوفایی دانش آموزان

بررسی رابطه عوامل فردی و خانوادگی و عزت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه عوامل فردی و خانوادگی و سلامت عمومی

بررسی رابطه عوامل فردی و خانوادگی و مهارت مقابله با استرس

بررسی رابطه متغیرهای روانشناختی و فراشناختی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه مهارتهای اجتماعی و سلامت روانی دانش آموزان

بررسی رابطه مهارتهای اجتماعی و عزت نفس دانش آموزان

بررسی رابطه کارآفرینی و مدیریت دانش دانشجویان

بررسی رابطه سبک رهبری مدیران دبیرستان ها با عملکرد تحصیلی دانش آموزان

بررسی رابطه سبک رهبری مدیران دبیرستان ها با رضایت شغلی معلمان

بررسی رابطه سرمایه اجتماعی دانشجویان با متغیرهای زمینه ای

بررسی رابطه سرمایه اجتماعی دانشجویان با متغیرهای رفتاری

بررسی رابطه سرمایه اجتماعی دانشجویان با متغیرهای ساختاری

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش با روش AHP  فازی

ارزیابی اثربخشی مدیریت دانش در سازمان آموزش و پرورش

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر مدیریت تغییر در سازمان آموزش و پرورش

بررسی رابطه آموزش ICT با عملکرد تحصیلی معلمان

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر ارتقاء سطح کیفی زندگی معلمان

بررسی رابطه رضایت شغلی معلمان و عملکرد آنها

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر افزایش میزان رضایت شغلی معلمان

شناسایی عوامل موثر بر کارایی معلمان و سنجش میزان کارایی معلمان با استفاده از عوامل شناسایی شده

مقایسه رابطه هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی میان دانش آموزان ِ با و بدون ناتوانی یادگیری

رابطه خودشکوفایی و انگیزش پیشرفت دانش اموزان

بررسی رابطه وضعیت اجتماعی خانواده و متغیرهای فردی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

بررسی رابطه وضعیت اقتصادی خانواده و متغیرهای فردی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

بررسی رابطه کمال گرایی والدین با پیشرفت تحصیلی فرزندان

رابطه مطلوبیت اجتماعی و خودکارآمدی در شادکامی دانش آموزان

پیش بینی ویژگی های شخصیت با هوش معنوی وهوش هیجانی

رابطه سلامت روانی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

بررسی رابطه سبکهای فرزند پروری با کمال گرایی فرزندان

بررسی رابطه پنج عامل شخصیت با شیوه های مدیریت

رابطه هوش معنوی وهوش هیجانی با سبک های هویت نوجوانان

رابطه مطلوبیت اجتماعی و خودکارآمدی در عزت نفس دانش آموزان

تاثیر آموزش جرات ورزی بر کاهش پرخاشگری دانش آموزان

رابطه بین جو روانی با سلامت عمومی کارکنان …

رابطه عوامل عاطفی و شناختی در عملکردکارکنان

بررسی رابطه باورهای هوشی و سبک های هویت دانشجویان

رابطه باورهای هوشی و سازگاری فردی اجتماعی دانش آموزان

رابطه الگوی پنج عاملی شخصیت و خلاقیت

رابطه سبک های اسناد(تبیین) با سلامت عمومی

رابطه سبک های اسناد با سبک های هویت

رابطه باورهای هوشی و عزت نفس دانش آموزان

نقش صفات شخصیت و رویکرد یادگیری در سلامت روانی و شادکامی دانشجویان

بررسی رابطه سبک های مقابله و اسناد با شادکامی

بررسی رابطه بین سبک های شناختی و راهبردهای شناختی و فراشناختی با سازگاری فردی- اجتماعی در دانش آموزان

بررسی رابطه احساس پیوستگی و نارسایی هیجانی با عزت نفس

رابطه جهت گیری هدف با رضایت زندگی در دانش آموزان

رابطه جهت گیری هدف با عزت نفس در دانش آموزان

بررسی رابطه هوش معنوی و هوش هیجانی با پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان

رابطه خودتنظیمی یادگیری با پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان

رابطه بین سبک های شناختی و راهبردهای شناختی و فراشناختی با عزت نفس

بررسی ارتباط دست برتری با عزت نفس

نقش باورهای فراشناخت و خود کارآمدی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

اثر سبک های شناختی بر مکانیسم های دفاعی

نقش باورهای فراشناخت و خود کارآمدی در شادکامی دانش آموزان

عوامل موثر بر تنیدگی و رابطه آن با پیشرفت تحصیلی

بررسی رابطه احساس پیوستگی و نارسایی هیجانی با شادکامی

بررسی رابطه کمال گرایی مثبت و منفی و حل مسائل شناختی

بررسی رابطه سبک های دلبستگی و کاهش علائم افسردگی

رابطه سبک های دلبستگی و پرخاشگری و افزایش سازگاری فردی- اجتماعی

بررسی سبک های دلبستگی و سبک های هویت

بررسی تاثیر آموزش هوش هیجانی بر کاهش پرخاشگری و افزایش سازگاری فردی- اجتماعی در دانش آموزان

بررسی رابطه سخت رویی با افزایش سازگاری فردی- اجتماعی در دانش-آموزان

بررسی تاثیر برنامه آموزش مهارت های اجتماعی بر سلامت عمومی دانش آموزان

حافظه کاذب و عوامل موثر بر آن (فشارگروهی، سن و غیره)

اثر اموزش شطرنج بر کودکان ناقص خوان

مقایسه نقش پذیری در کودکان طلاق و گروه کنترل

یادگیری مشارکتی و عوامل موثر بر ان

رابطه الگوی پنج عاملی شخصیت، سبک های هویت و دینداری‏

مقایسه هوش و رشد اجتماعی کودکان زودرس، کم وزن در تولد و طبیعی‏

ارتباط فعالیت سیستمهای مغزی/ رفتاری و وقایع زندگی با تغییرات ایمنی‌شناختی

بررسی رابطه میان تحریک طلبی و انگیزه‌های روانی، در دانشجویان

بررسی مقدماتی روایی اعتبار و نرم یابی سیاهه حالت – صفت اضطراب (STAI-Y)

بررسی تاثیر آموزش هوش هیجانی بر کاهش پرخاشگری و افزایش سازگاری فردی- اجتماعی در دختران  متوسطه

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر سازگاری اجتماعی دانشجویان دختر و پسر با روشهای MADM

بررسی تاثیر خودآگاهی، خودکارآمدی و راهبردهای فراشناختی دانشجویان

بررسی تاثیر خودآگاهی با خود شکوفایی دانش آموزان

بررسی رابطه هوش هیجانی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

بررسی رابطه طرحواره های ناسازگاری اولیه با عملکرد تحصیلی دانشجویان

تاثیر پایگاه اجتماعی بر سبک های اسنادی دانش آموزان

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جمع گرایی دانشجویان

بررسی رابطه خود – مهاری و پایگاه اجتماعی دانشجویان

بررسی رابطه خود – مهاری، جمع گرایی و عزت نفس دانشجویان

بررسی رابطه انگیزش (درونی و بیرونی) و خود شکوفایی دانش آموزان

بررسی رابطه انگیزش (درونی و بیرونی) و عزت نفس دانش آموزان

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر انگیزش دانش اموزان

رابطه خود ادراکی دانش اموزان و عزت نفس آنها

بررسی ر ابطه نحوه گذران اوقات فراغت و شکل گیری هویت نوجوانان

طراحی و تدوین الگوئی جهت زمینه سازی رشد خلاقیت در روند یادگیری در ساختار برنامه درسی آموزش دوره راهنمائی در ایران

شناسایی و اولویت بندی عوامل آموزشی، کالبدی و سازمانی موثر بر شادمانی

طراحی الگویی جهت بررسی نقش متغیرهای فردی، خانوادگی، روانشناختی و فراشناختی در عملکرد تحصیلی دانش آموزان

رابطه الگوهای فرزندپروری با سلامت روانی و پیشرفت تحصیلی فرزندان

طراحی الگوئی جهت شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بر اساس مدل  تیمز99 (TIMSS-R)

طراحی مدلی جهت بررسی رابطه بین اهداف پیشرفت، خودکارآمدی و راهبردهای فراشناختی

بررسی رابطه بین یادگیری مشارکتی و مهارتهای اجتماعی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

رابطه هوش هیجانی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

یادگیری مشارکتی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

مدلسازی عوامل اجتماعی موثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

مدلسازی عوامل فرهنگی موثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

مدلسازی عوامل اقتصادی موثر بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی با روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)

شناسایی و رتبه بندی فاکتورهای موثر بر افزایش کیفیت خدمات آموزشی با منطق فازی

طراحی مدل سنجش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه و ارائه راهکارهای افزایش آن

بررسی عوامل موثر بر افزایش کیفیت خدمات آموزشی در سیستم آموزش مجازی (E-Learning)

بررسی رابطه رواشناسی تربیتی با انگیزش تحصیلی و خودکارآمدی و مهارت جزیی معلمان

نقش فراگیری اصول روانشناسی تربیتی در رضایت شغلی و مهارت کلی تدریس معلمان

بررسی تاثیر بازی های آموزشی کامپیوتری بر افزایش خلاقیت کودکان

ارزیابی و سنجش اثربخشی دوره های آموزش مجازی (موردی دانشگاه یا مرکز آموزش مجازی …)

“نقشه های مفهومی” و مشارکت و یادگیری همکارانه در آموزش الکترونیکی

ارزیابی کیفیت دوره های آموزش مجازی با استفاده از تئوری فازی

ارائه مدلی برای افزایش اثربخشی یادگیری در سیستمهای آموزش مجازی

شناسایی و اولویت بندی موانع توسعه آموزش الکترونیک در ایران با تاکید بر نظام آموزش عالی

بررسی و تحلیل یادگیری تطبیقی در آموزش الکترونیک

شناسایی عوامل کلیدی موفقیت و سنجش میزان اثربخشی آنها در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشور

ارائه مدلی جهت سنجش میزان آمادگی و بلوغ یادگیری الکترونیکی در مراکز

بررسی میزان اثربخشی عوامل کلیدی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشور

تحلیل هزینه - فایده و  ارزیابی اقتصادی بکارگیری یادگیری الکترونیکی در نهادها