امروز چهارشنبه 07 آذر 1403
0

جهش کم‌رمق قیمت سولانا از میانگین متحرک نمایی 20 روزه در 151 دلار در روزهای جمعه و شنبه نشان می‌دهد که خریداران با قدرت چندانی در بازار فعالیت ندارند. روز یکشنبه شاهد پیشی‌گرفتن عرضه از تقاضا بودیم و همین مسئله باعث کاهش قیمت تا میانگین متحرک نمایی 20 روزه شد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت سولانا

در حال حاضر خریداران تلاش می‌کنند تا از میانگین متحرک ساده 50 روزه در 141 دلار دفاع کنند. آنها ملزم به افزایش قیمت به بالای خط روند نزولی هستند. در این صورت می‌توان گفت که فشار فروش تا حدی کاهش پیدا کرده است. در صورتی که قیمت در بالای فیبوناچی 61.8 درصدی بسته شود، شتاب صعودی هم بیشتر خواهد شد. این سطح فیبوناچی روی 177.8 دلار قرار دارد.

در سوی دیگر، اگر قیمت سقوط کند و به زیر میانگین متحرک ساده 50 روزه برسد، این احتمال وجود دارد که شاهد کاهش قیمت به حمایت پرقدرت 116 دلاری باشیم. این سطح یک سطح پراهیمت به شمار می‌رود و شکسته‌شدن آن راه را برای سقوط تا میانگین متحرک ساده 100 روزه در 90 دلار باز می‌کند.

  • مقاومت‌ها: 177.8
  • حمایت‌ها: 141 – 116 – 90
0

با وجود دفاع خریداران در روزهای جمعه و شنبه از میانگین متحرک ساده 100 روزه در 0.24 دلار، آنها موفق به رساندن قیمت این ارز دیجیتال به بالای این میانگین متحرک نشدند؛ می‌توان گفت که با توجه به شرایط، تقاضا در سطوح بالاتر با کاهشی چشم‌گیر همراه می‌شود. فروشندگان با بهره‌گیری از این شرایط، روز یکشنبه قیمت دوج کوین را به زیر میانگین‌های متحرک رساندند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت دوج کوین

اگر خریداران موفق نشوند دوج کوین را به‌سرعت به بالای میانگین‌های متحرک باز گردانند، احتمال کاهش قیمت به ناحیه حمایتی 0.21 تا 0.19 دلار وجود دارد. فروشندگان هم برای آن که برتری خود در بازار را حفظ کنند، باید این حمایت‌ها را بشکنند.

در سوی دیگر، اگر قیمت صعود خود را آغاز و به بالای میانگین‌های متحرک برسد، خریداران بار دیگر تلاش خواهند کرد از سد خط روند نزولی بگذرند. اگر آنها موفق به انجام این کار شوند، حرکت صعودی به‌سمت 0.32 دلار و پس از آن به 0.35 دلار آغاز می‌شود.

  • مقاومت‌ها: 0.32 – 0.35
  • حمایت‌ها: 0.21 – 0.19
0

پولکادات طی روزها و هفته‌های گذشته، در محدوده‌ای بین 25.5 تا 38.77 دلار در نوسان بوده است. قیمت پولکادات روز یکشنبه از 37.45 دلار سقوط کرد که نشان می‌دهد فروشندگان در حال دفاع از مقاومت پیش روی این ارز دیجیتال هستند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت پولکادات

میانگین‌های متحرک رفته‌رفته شیبی صعودی پیدا کرده‌اند و شاخص قدرت نسبی هم در محدوده مثبت قرار دارد که نشان می‌دهد خریداران تا حدی نسبت به فروشندگان برتری دارند. بسته‌شدن قیمت در بالای 38.77 دلار، اولین نشانه از شروع دوباره روند صعودی خواهد بود.

هدف الگویی که پس از شکسته‌شدن الگوی مستطیل ایجاد شده است، در 52.04 دلار قرار دارد. به‌علاوه، اگر فروشندگان بتوانند قیمت را به زیر میانگین‌های متحرک برسانند، این احتمال وجود دارد که طی چند روز آینده هم شاهد نوسانات عرضی پولکادات باشیم.

  • مقاومت‌ها: 38.77 – 52.04
  • حمایت‌ها: 25.5
0

قیمت لونا، ارز دیجیتال بومی پروتکل ترا، روز جمعه از 48.56 دلار سقوط کرد که نشان می‌دهد فروشندگان با قدرت از مقاومت 50 دلاری دفاع می‌کنند. شکست در عبور از این مقاومت، معامله‌گران کوتاه‌مدت را به فکر برداشت سود انداخته است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت لونا

لونا روز یکشنبه با سقوط، در زیر میانگین متحرک نمایی 20 روزه در 39.64 دلار بسته شد. تلاش روز گذشته خریداران برای بازپس‌گیری این سطح با فشار فروش گسترده فروشندگان همراه شد؛ این یعنی احساسات حاکم بر بازار منفی شده است و معامله‌گران در رالی‌های کوچک هم اقدام به بستن موقعیت‌های خود می‌کنند.

میانگین متحرک ساده 50 روزه در 35.58 دلار، حمایت بعدی است و اگر این سطح شکسته شود، احتمال سقوط تا 32.5 دلار وجود دارد. در سوی دیگر، اگر قیمت از سطح فعلی جهش کند و به بالای میانگین متحرک نمایی 20 روزه برسد، می‌توان انتظار داشت که خریداران یک بار دیگر برای عبور از مقاومت پیش رو تلاش کنند.

  • مقاومت‌ها: 38.77 – 52.04
  • حمایت‌ها: 25.5
0

ارزهای دیجیتال باثبات با هدف نگهداری ارز دیجیتالی که ارزش آن برابر با یک واحد از یکی از پول‌های رایج سنتی (فیات) باشد، طراحی شده است.

این نوع از ارزهای دیجیتال به تازگی به شدت مورد استقبال قرار گرفته‌اند، که مهم‌ترین علت محبوبیت آنها را می‌توان وجود نوسانات شدید ارزهای دیجیتال رایج و در امان ماندن این ارزها از نوسانات عجیب و غریب این بازار دانست.

با وجود اینکه روش‌های کار ارزهای دیجیتال باثبات مختلف، با یکدیگر فرق می‌کند اما به نظر می‌رسد وجه مشترک در تمام آنها این است که در این ارزها با وجود یک پشتوانه با ارزش، قیمت در یک مقدار ثابت نگه داشته می‌شود.

بیشتر این ارزهای دیجیتال باثبات، با پشتوانه دلار ایجاد شده‌ و قیمت آنها نیز یک رابطه یک به یک با دلار دارد، یعنی هر واحد از ارز دیجیتال باثبات ایجاد شده با پشتوانه دلار، تحت هر شرایطی برابر با یک دلار خواهد بود.

اما برخی از این ارزها نیز با پشتوانه دارایی‌های با ارزش دیگری مانند طلا یا نقره ایجاد شده‌اند و قیمت آنها نیز به قیمت این دارایی‌ها وابسته خواهد بود. با وجود وابستگی این ارزهای دیجیتال باثبات به دارایی‌های با ارزشی در دنیای واقعی مانند دلار، طلا، نقره و..، قیمت این ارزها از نوسانات شدیدی که در بازار ارزهای دیجیتال بسیار رایج است، در امان خواهد بود.

0

ارزهای دیجیتال باثباتی که تاکنون ایجاد شده‌اند را می‌توان در دو دسته‌بندی بزرگ قرار دارد، آنهایی که پشتوانه دارند و بدون پشتوانه‌ها.

ارزهای دیجیتال باثبات باپشتوانه

شرکت‌های ارزهای دیجیتال باثبات باپشتوانه، ارزهای دیجیتالی ایجاد می‌کنند که در واقعیت، یک دارایی با ارزش مانند دلار، طلا و.. پشتوانه آن‌هاست.

در واقع حجم توکن‌هایی از ارز دیجیتال باثبات که این شرکت‌ها تولید می‌کنند باید مطابق با سرمایه واقعی‌ای باشد که آنها در نزد خود به عنوان تضمین یا پشتوانه آن ارز نگهداری می‌کنند. یکی از ارزهای دیجیتال باثباتی که بر این اساس ایجاد شده و محبوبیت زیادی نیز دارد، تتر (USDT) است.

بنابراین، انتظار می‌رود شرکت تتر به ازای هر یک واحد تتری که ایجاد می‌کند، یک واحد دلار آمریکا را به عنوان پشتوانه آن، نزد خود نگه دارد و بر این اساس این شرکت تنها زمانی می‌تواند توکن‌های جدیدی از تتر ایجاد کند که معادل دلاری آن را به صورت فیزیکی نزد خود ذخیره و نگهداری کند.

برخی از این ارزهای دیجیتال باپشتوانه به‌جای اینکه با پشتوانه یک دارایی با ارزش فیزیکی مثل دلار یا طلا ایجاد شوند، با پشتوانه یک ارز دیجیتال دیگر ایجاد می‌شوند. از این ارزها، اغلب با عنوان ارزهای باثبات با پشتوانه ارزهای دیجیتال نام برده می‌شود.

از سوی دیگر، ارزهای دیجیتال باثبات بدون پشتوانه وجود دارند که از یک الگوریتم ریاضی برای کنترل عرضه توکن‌های خود استفاده می‌کنند که بتواند قیمت توکن‌ها را در یک قیمت ثابت از پیش تعیین شده نگه دارند.

در بیشتر موارد، هدف این ارزهای دیجیتال باثبات بدون پشتوانه این است که با استفاده از یک الگوریتم و بدون نیاز به وجود یک پشتوانه با ارزش، قیمتشان در نزدیکی 1 دلار آمریکا نگه‌ داشته شود.

0

ایده‌ای که پشت ایجاد ارزهای دیجیتال باثبات وجود دارد، ارائه برخی از مزایای ارزهای فیزیکی (فیات) و ارزهای دیجیتال باهم است.

در حال حاضر، ارزهای دیجیتال باثبات به عنوان حصاری در برابر نوسانات شدید بازار ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما می‌توان آنها را به عنوان یک ارز پایدار که شفافیت، تمرکززدایی و حفظ حریم خصوصی بیشتری ارائه می‌دهد نیز مورد استفاده قرار داد.

علاوه بر این، در مقایسه با ارزهای سنتی (فیات)، از آنجایی که این ارزهای دیجیتال باثبات، سرعت بالاتر و کارمزد کمتری برای انجام تراکنش‌ها ارائه می‌دهند، هم برای پرداخت‌های روزمره و هم برای پرداخت‌های بین المللی بسیار مفیدتر از ارزهای فیات هستند.

0

ویژگی‌های ارزهای باثبات باپشتوانه فیات

ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه فیات دارای ویژگی‌هایی هستند که در زیر به چند مورد از آنها اشاره شده است.

جایگزینی برای فیات در معاملات صرافی‌ها

موسسات سرمایه‌گذاری، می‌توانند قبل از اینکه دارایی‌های خود را به صرافی‌های مختلف انتقال دهند، آن را تبدیل به ارزهای دیجیتال باثبات کنند، تا از امکانات و سرعت بیشتری در مبادلات خود بهره ببرند.

قیمت‌های باثبات

با توجه پشتوانه داشتن این ارزها، خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال با ارزهای دیجیتال باثبات بسیار آسان خواهد بود. ارزهای دیجیتال باثباتی که پشتوانه فیات دارند، بیشتر برای خرید و فروش‌های OTC معروف هستند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قابلیت درک آسان مفاهیم مربوط به آنها

سرمایه‌گذاران اعتماد بیشتری به ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه فیات نسبت به ارزهای دیجیتال باثبات الگوریتمی (که بر اساس یک الگوریتم ریاضی قیمتشان ثابت می‌ماند) دارند، زیرا درک سازوکار این نوع ارزها برای آنها آسان‌تر است.

بازار ارزهای دیجیتال باثبات، با ظهور مدل‌های جدید و با دو تقسیم بندی بین ارزهای دیجیتال باثبات باپشتوانه و بدون پشتوانه، همچنان به رشد و تکامل خود ادامه می‌دهد. در ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه، هم فیات و هم سایر ارزهای دیجیتال می‌توانند به عنوان پشتوانه‌ای برای به حداقل رساندن نوسانات قیمت مورد استفاده قرار گیرند، اما در ارزهای دیجیتال باثبات بدون پشتوانه، الگوریتم‌های مختلفی برای حفظ ثبات قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در جدول زیر یک مقایسه کلی بین چندین ارز دیجیتال باثبات باپشتوانه فیات صورت گرفته است. لازم به ذکر است اطلاعات مربوط به جدول زیر در تاریخ 1 مارس 2019 توسط تیم بایننس جمع‌آوری شده است.

اطلاعات مربوط به جدول بالا در تاریخ 1 مارس 2019 توسط تیم بایننس جمع‌آوری شده است.

سه ارز دیجیتال پایداری که از نظر حجم سرمایه درمیان صد ارز دیجیتال برتر قرار دارند، به ترتیب تتر (USDT)، دای (DAI) و پگزوس (Paxos) هستند که در زیر به بررسی مختصری درباره آنها می‌پردازیم.

ویژگی‌های ارزهای باثبات باپشتوانه فیات

ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه فیات دارای ویژگی‌هایی هستند که در زیر به چند مورد از آنها اشاره شده است.

جایگزینی برای فیات در معاملات صرافی‌ها

موسسات سرمایه‌گذاری، می‌توانند قبل از اینکه دارایی‌های خود را به صرافی‌های مختلف انتقال دهند، آن را تبدیل به ارزهای دیجیتال باثبات کنند، تا از امکانات و سرعت بیشتری در مبادلات خود بهره ببرند.

قیمت‌های باثبات

با توجه پشتوانه داشتن این ارزها، خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال با ارزهای دیجیتال باثبات بسیار آسان خواهد بود. ارزهای دیجیتال باثباتی که پشتوانه فیات دارند، بیشتر برای خرید و فروش‌های OTC معروف هستند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قابلیت درک آسان مفاهیم مربوط به آنها

سرمایه‌گذاران اعتماد بیشتری به ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه فیات نسبت به ارزهای دیجیتال باثبات الگوریتمی (که بر اساس یک الگوریتم ریاضی قیمتشان ثابت می‌ماند) دارند، زیرا درک سازوکار این نوع ارزها برای آنها آسان‌تر است.

بازار ارزهای دیجیتال باثبات، با ظهور مدل‌های جدید و با دو تقسیم بندی بین ارزهای دیجیتال باثبات باپشتوانه و بدون پشتوانه، همچنان به رشد و تکامل خود ادامه می‌دهد. در ارزهای دیجیتال باثبات با پشتوانه، هم فیات و هم سایر ارزهای دیجیتال می‌توانند به عنوان پشتوانه‌ای برای به حداقل رساندن نوسانات قیمت مورد استفاده قرار گیرند، اما در ارزهای دیجیتال باثبات بدون پشتوانه، الگوریتم‌های مختلفی برای حفظ ثبات قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرند.در جدول زیر یک مقایسه کلی بین چندین ارز دیجیتال باثبات باپشتوانه فیات صورت گرفته است. لازم به ذکر است اطلاعات مربوط به جدول زیر در تاریخ 1 مارس 2019 توسط تیم بایننس جمع‌آوری شده است.

سه ارز دیجیتال پایداری که از نظر حجم سرمایه درمیان صد ارز دیجیتال برتر قرار دارند، به ترتیب تتر (USDT)، دای (DAI) و پگزوس (Paxos) هستند که در زیر به بررسی مختصری درباره آنها می‌پردازیم.

0

پروژه مونرو با داشتن حجم سرمایه 1 و نیم میلیارد دلاری و قرار گرفتن در رتبه سیزدهم ارزهای دیجیتال، پیشتاز گروه پرایوسی کوین‌ها است.

با وجود تمام انتقادهایی که در مورد ارزهای دیجیتال پیگیرگریز مطرح است، این گروه از ارزها به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی که در رابطه با ناشناس ماندن و حفظ حریم شخصی ارائه می‌دهند، تاکنون توانسته‌اند طرفداران زیادی را به خود جذب کنند و با گسترش بیشتر ارزهای دیجیتال به نظر می‌رسد این گروه از ارزهای دیجیتال بیش از پیش مورد استقبال قرار گرفته و مونرو به عنوان سرگروه این دسته از ارزها بتواند حجم سرمایه زیادی را جذب کند.

0

علاوه بر حجم معاملات انجام شده در صرافی‌ها، پارامتر دیگری وجود دارد که ارزش تراکنش‌ها در شبکه مونرو را بر حسب دلار مشخص می‌کند و اهمیت بیشتری نسبت به حجم معاملات صرافی‌ها دارد. زیرا ارزش تراکنش‌های انجام شده در شبکه بلاک چین یک ارز دیجیتال بسیار بهتر می‌تواند فعالیت کاربران آن پروژه را نشان دهد. به علاوه اینکه درصد زیادی از حجم معاملات ثبت شده در صرافی‌ها نامعتبر و جعلی است و اطلاعات حاصل از آنها قابل اتکا نیست.

اما ارزش تراکنش‌های ثبت شده در شبکه بلاک چین پروژه معتبر است و نمی‌تواند دستکاری شود. اما برای همه پروژه‌ها نمی‌توان این پارامتر را بررسی کرد زیرا اطلاعات مربوط به ارزش تراکنش‌های انجام شده در بلاک چین یک پروژه در هر روز برای همه پروژه‌ها در دسترس نیست و برخی از پروژه‌ها که از شفافیت کمتری نسبت به سایرین برخوردارند، حاضر نیستند اطلاعات مربوط به معاملات انجام شده در بلاک چین خود را منتشر کنند.