امروز جمعه 21 دی 1403
0

معاملات اسپات (Spot) چیست؟

در دنیای ارزهای دیجیتال، معاملات اسپات فرآیندی مستمر از خرید و فروش توکن‌ها و کوین ها به قیمت لحظه ای برای تسویه فوری می باشند. یک معامله گر قصد دارد با معامله توکن های خود در یک بازار نقدی، از نوسانات بازار در ارزهای دیجیتال سود کسب کند. در این روش معاملاتی، افراد از بازه های زمانی کمتری استفاده می کنند و از طریق چندین معامله و در عین حال کوچک سود بیشتری به دست می آورند. به عنوان یک نوسان گیر در بازار کریپتو، نیازی نیست که ارزها را برای مدت طولانی نگه دارید، زیرا معاملات اسپات تاکتیکی سودآور برای به دست آوردن چندین سود کوچک در یک روز می‌باشد.

معاملات اسپات در ارزهای دیجیتال

معاملات اسپات در بین معامله گران ارزهای دیجیتال بسیار محبوب است. بسیاری از صرافی های رمزنگاری گزینه های مختلفی را برای خرید و فروش رمز ارز در هر زمان که بخواهید در اختیار شما قرار می دهند. رمز ارزهای با نقدینگی بالا نسبت به سایرین حجم معاملات بیشتری در صرافی های محبوب دارند. شما به عنوان یک معامله گر ارز دیجیتال، باید با الگوها و تکنیک های مورد استفاده توسط معامله گران نقطه ای (اسکلپ) آشنا باشید.

نمونه هایی از معاملات اسپات

نمونه های زیادی از معاملات اسپات در بازارهای معمولی و هم در بازارهای رمزنگاری وجود دارد. به عنوان مثال، شما طلا را به قیمت نقدی خریداری می کنید با این امید که در ماه های آینده افزایش یابد. حالا اگر قیمت طلا طی چند ماه آینده افزایش پیدا کند، سود کلانی خواهید داشت. اگر کم شود متحمل ضرر خواهید شد. به طور مشابه، در بازار کریپتو، اگر در حال حاضر یک رمزارز را به قیمت نقدی بخرید و آن را برای چند ماه آینده نگه دارید، یا سود زیادی خواهید داشت یا متحمل ضرر خواهید شد.

قبل از اینکه بیشتر به فواید آن بپردازیم، بیایید در مورد اینکه بازار نقدی واقعاً چیست بحث کنیم.

بازار نقدی چیست؟

بازار نقدی در ارزهای دیجیتال به ویژه در صرافی‌ها، پلتفرمی است که در آن می‌توانید معاملات آنی با سایر کاربران انجام دهید. معاملات در لحظه تسویه می شوند و سفارش‌ها به موقع تکمیل می شوند. به عنوان یک خریدار، می توانید چندین ارز را در جفت های خاص (مانند BTC، ETH، BNB یا حتی FIAT) معامله کنید. علاوه بر این، این بازارهای نقدی دارای سه جزء عمده هستند: فروشندگان، خریداران و دفترچه سفارش. بازارهای اسپات به اشکال مختلفی مانند معاملات خارج از بورس (OTC) و صرافی های شخص ثالث وجود دارند. به ویژه معاملات خارج از بورس فقط شامل فروشندگان و خریداران بدون دخالت کارگزاران می باشد. در مقابل، صرافی های شخص ثالث به عنوان دلال یا واسطه بین فروشندگان و خریداران کار می کنند.

مزایای معاملات اسپات

معاملات اسپات مزایای مختلفی را هم برای فروشندگان و هم برای خریداران ارائه می دهد. برخی از این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشد:

یک معامله اسپات برای شما تسهیلات مذاکره را فراهم می کند یعنی هم خریداران و هم فروشندگان می توانند در مورد قیمت ها مذاکره کنند تا به نفع خودشان سود برداشت کنند. این فرآیند مذاکره یک مزیت منصفانه و برابر را ارائه می دهد که آن را به یکی از سودآورترین بازارها در تجارت ارزهای دیجیتال تبدیل می کند.چشم انداز ایجاد سود در معاملات اسپات نسبتاً بالاتر است. این به معامله گران امکان خرید و فروش رمزارز را به طور همزمان می دهد.یک بازار نقدی دروازه‌های معاملات روزانه را باز می‌کند که در آن می‌توانید توکن‌های رمزنگاری خود را به سرعت بخرید و بفروشید تا به سودهای کمی برسید.به عنوان یکی از بازارهای معاملاتی سودآور، معاملات اسپات خرید توکن ها را با نرخ های پایین برای فروش آنها با قیمت های بالاتر تسهیل می کند و فرآیند سودآوری متعادل را تضمین می کند.از آنجایی که معاملات اسپات شامل معاملات در محل می شود، شفافیت را تضمین می کند.در بازار نقدی، هیچ مانعی برای ورود وجود ندارد. معامله گران با سرمایه گذاری های کوچک نیز می توانند از نوسانات بالای قیمت ها استفاده کنند.در یک بازار نقدی، توکن های کریپتو را می توان به راحتی در برابر یکدیگر و فیات معامله کرد و به معامله گران اجازه می دهد تا تراکنش های فوری انجام دهند.
نکته پایانی:

در بازار نقدی کریپتوکارنسی مزایای زیادی وجود دارد اما اگر شما نیز قصد ورود به آن را دارید بسیار توصیه می‌شود که با احتیاط معامله کنید و حتما مبلغی را سرمایه گذاری کنید که می‌توانید روی آن ریسک کنید. همچنین صرافی را که قابل اعتماد است و حداکثر نقدینگی و امنیت را به شما ارائه می دهد انتخاب نمایید.

منبع: معاملات اسپات (Spot) در ارزهای دیجیتال

0

قرارداد آتی یا (Future) چیست؟

قراردادهای آتی یا فیوچر، قراردادهای مالی مشتقه ای هستند که طرفین را ملزم به معامله یک دارایی در تاریخ و قیمت آتی از پیش تعیین شده می کند. خریدار باید بدون توجه به قیمت فعلی بازار، در تاریخ انقضا، دارایی پایه را به قیمت تعیین شده خریداری کند یا فروشنده باید دارایی پایه را بفروشد.

دارایی های اساسی شامل کالاهای فیزیکی یا سایر ابزارهای مالی مانند ارزهای دیجیتال است. قراردادهای آتی مقدار دارایی پایه را به تفصیل شرح می دهند و برای تسهیل تجارت در بورس آتی شکل گرفته اند. از معاملات آتی می توان برای پوشش ریسک یا سفته بازی استفاده کرد.

درک بهتر قرادادهای آتی

قراردادهای آتی یا فیوچرز به معامله گران اجازه می دهد قیمت دارایی یا کالای اساسی را قفل کند. این قراردادها تاریخ انقضا دارند و قیمت هایی را تعیین می کنند که از قبل مشخص است. قراردادهای آتی با ماه منقضی می شوند. به عنوان مثال قرارداد آتی طلای دسامبر، در ماه دسامبر منقضی می شود.

معامله گران و سرمایه گذاران از اصطلاح “آتی” با اشاره به طبقه کلی دارایی استفاده می کنند. با این حال، انواع مختلفی از قراردادهای آتی برای معاملات در دسترس می باشد از جمله:

قراردادهای آتی کالا مانند نفت خام، گاز طبیعی، ذرت و گندممعاملات آتی شاخص سهام مانند S&P 500 Indexمعاملات آتی ارز شامل یورو و پوند انگلیسمعاملات آتی فلزات گرانبها برای طلا و نقرهقراردادهای آتی خزانه داری ایالات متحده برای اوراق قرضه و سایر محصولاتمعاملات آتی ارزهای دیجیتال یا کریپتوکارنسی

توجه به تمایز بین قراردادهای آپشن و قراردادهای آتی مهم است. قراردادهای آپشن معامله به سبک آمریکایی به دارنده این حق را (و نه تعهد) برای خرید یا فروش دارایی پایه در هر زمانی قبل از تاریخ انقضای قرارداد می دهد اما با قراردادهای آپشن اروپایی شما فقط می توانید در زمان انقضا اقدام کنید، اما مجبور نیستید از این حق استفاده کنید.

از سوی دیگر، خریدار یک قرارداد آتی، موظف است کالای پایه (یا معادل نقدی) را در زمان انقضا و نه قبل از آن، در اختیار بگیرد. خریدار قرارداد آتی می تواند در هر زمانی قبل از انقضا موقعیت خود را بفروشد و از تعهد خود عدول کند. به این ترتیب، خریداران قراردادهای آپشن معامله و آتی از بسته شدن موقعیت دارنده اهرم قبل از تاریخ انقضا سود می برند.

استفاده از معاملات فیوچر

در بازارهای آتی معمولاً از اهرم بالایی استفاده می کنند. اهرم به این معنی است که معامله گر نیازی به قرار دادن 100٪ مبلغ قرارداد در هنگام ورود به معامله ندارد. در عوض، کارگزار به یک مقدار حاشیه اولیه نیاز دارد که شامل کسری از ارزش کل قرارداد است.

صرافی که در آن قرارداد آتی معامله می شود تعیین می کند که آیا قرارداد برای تحویل فیزیکی است یا می توان آن را به صورت نقدی تسویه کرد. یک شرکت ممکن است برای قفل کردن قیمت کالایی که برای تولید به آن نیاز دارد، قرارداد تحویل فیزیکی منعقد کند. با این حال، بیشتر قراردادهای آتی مربوط به معامله گرانی است که در مورد معامله سفته بازی می کنند.

قرارداد آتی یا (future) برای سفته بازی یا (Speculation)

یک قرارداد آتی به معامله گر اجازه می دهد تا در مورد جهت حرکت قیمت یک کالا حدس بزند. اگر معامله‌گری یک قرارداد آتی بخرد و قیمت کالا افزایش یابد و در انقضا بالاتر از قیمت قرارداد اصلی معامله شود، آن‌وقت سود خواهد داشت. قبل از انقضا، معامله خرید – موقعیت خرید – با معامله فروش به همان مقدار در قیمت فعلی جبران یا بازگشایی می شود و عملاً موقعیت خرید بسته می شود.

مابه التفاوت قیمت های دو قرارداد به صورت نقدی در حساب کارگزاری سرمایه‌گذار تسویه می شود و هیچ کالای فیزیکی تغییر نمی کند. با این حال، اگر قیمت کالا کمتر از قیمت خرید مشخص شده در قرارداد آتی باشد، معامله گر می تواند ضرر کند.

در صورت پیش‌بینی کاهش قیمت دارایی پایه، سفته‌بازان می‌توانند یک موقعیت سفته‌بازی Short  یا فروش داشته باشند. اگر قیمت کاهش یابد، معامله‌گر برای بستن قرارداد موضع جبرانی را اتخاذ می‌کند. باز هم، مابه التفاوت خالص در انقضای قرارداد تسویه خواهد شد. اگر قیمت دارایی پایه کمتر از قیمت قرارداد باشد، سرمایه‌گذار متوجه سود خواهد شد و اگر قیمت فعلی بالاتر از قیمت قرارداد باشد، ضرر خواهد کرد.

معامله‌گری را تصور کنید که موجودی حساب کارگزاری 5000 دلاری دارد و در حال معامله برای موقعیت 50000 دلاری بیت کوین است. اگر قیمت بیت کوین برخلاف مبادلات خود حرکت کند، ممکن است زیان هایی را متحمل شود که بسیار بیشتر از مبلغ حاشیه اولیه 5000 دلاری حساب است. در این حالت، کارگزار یک مارجین فراخوانی را انجام می‌دهد که نیاز به واریز وجوه اضافی برای پوشش زیان‌های بازار دارد.

معاملات آتی برای پوشش ریسک یا (Hedging)

می توان از معاملات آتی برای محافظت از حرکت قیمت دارایی پایه استفاده کرد. در اینجا هدف به جای حدس و گمان، جلوگیری از زیان ناشی از تغییرات بالقوه نامطلوب قیمت است. بسیاری از شرکت‌هایی که وارد پوشش‌ ریسک می‌شوند، از دارایی اساسی استفاده می‌کنند یا در بسیاری موارد تولید می‌کنند.

به عنوان مثال، کشاورزان گندم می توانند از قراردادهای آتی برای قفل کردن قیمت خاصی برای فروش محصول گندم خود استفاده کنند. با این کار ریسک خود را کاهش می دهند و تضمین می کنند که قیمت ثابت را دریافت خواهند کرد. اگر قیمت گندم کاهش یابد، کشاورز برای جبران ضررهای ناشی از فروش گندم در بازار، سودی در آن خواهد داشت. با چنین سود و زیان هایی که یکدیگر را خنثی می کنند، پوشش ریسک به طور مؤثر اتفاق می افتد.

نمونه قراردادهای آتی در دنیای واقعی

فرض کنید یک معامله گر می خواهد با عقد قرارداد آتی در ماه خرداد با این توقع که قیمت آن تا پایان سال قرار است بیشتر شود، روی قیمت نفت گمانه زنی کند. قرارداد آتی نفت در بهمن ماه با قیمت 50 دلار معامله می شود و معامله گر قرارداد را قفل می کند.

از آنجایی که نفت با افزایش 1000 بشکه ای معامله می شود، سرمایه‌گذار اکنون موقعیتی به ارزش 50000 دلار نفت خام دارد (1000 x 50 دلار = 50000 دلار). حاشیه ای که نزد کارگزار سپرده گذاری می کنند.

از ماه خرداد تا بهمن، قیمت نفت مانند ارزش قراردادهای آتی در نوسان است. اگر قیمت نفت بیش از حد نوسان داشته باشد، کارگزار ممکن است درخواست کند وجوه اضافی به حساب مارجین واریز شود.

در دیماه به تاریخ پایان قرارداد نزدیک می شود که در سومین جمعه ماه است. قیمت نفت خام به 65 دلار افزایش یافته است و معامله گر برای خروج از موقعیت، قرارداد اصلی را می فروشد. تفاوت خالص به صورت نقدی تسویه می شود و آنها 15000 دلار، کمتر از هر گونه کارمزد و کمیسیون از کارگزار (65 – 50 دلار = 15 دلار x 1000 = 15،000 دلار) به دست می آورند.

با این حال، اگر قیمت نفت به جای آن به 40 دلار کاهش می یافت، سرمایه‌گذار 10000 دلار ضرر می کرد (40 – 50 دلار = منفی 10 دلار در 1000 دلار = منفی 10،000 دلار).

قراردادهای آتی چیست؟

قراردادهای آتی ابزار سرمایه گذاری است که به خریدار اجازه می دهد روی قیمت آتی یک کالا یا اوراق بهادار دیگر شرط بندی کند. انواع مختلفی از قراردادهای آتی وجود دارد، در مورد دارایی هایی مانند نفت، شاخص های بورس، ارزها و محصولات کشاورزی

برخلاف قراردادهای آتی که بین طرفین معامله سفارش گذاری می شود، قراردادهای آتی در مبادلات سازمان یافته مانند مواردی که توسط CME Group Inc (CME) اداره می شود، معامله می شود. قراردادهای آتی در میان معامله گرانی که هدفشان سود در نوسانات قیمت است و همچنین مشتریان تجاری که مایل به محافظت از ریسک های خود هستند، محبوبیت دارد.

اگر قرارداد آتی را تا انقضا آن نگه داریم چه اتفاقی می افتد؟

اغلب، معامله گرانی که قراردادهای آتی را تا انقضا نگه می دارند، موقعیت خود را به صورت نقدی تسویه می کنند. به عبارت دیگر، معامله‌گر بسته به افزایش یا کاهش دارایی پایه در طول دوره نگهداری سرمایه‌گذاری، به سادگی تسویه نقدی را پرداخت یا دریافت می‌کند.

با این حال، در برخی موارد قراردادهای آتی به تحویل فیزیکی نیاز دارند. در این سناریو، سرمایه‌گذار دارای قرارداد پس از انقضا، مسئول نگهداری کالا خواهد بود و باید هزینه‌های جابجایی مواد، ذخیره‌سازی فیزیکی و بیمه را پوشش دهد.

نکات مهم قراردادهای آتی یا فیوچرزقراردادهای آتی قراردادهای مالی مشتقه ای هستند که خریدار را ملزم به خرید یک دارایی یا فروشنده را ملزم به فروش دارایی در تاریخ آتی و قیمت از پیش تعیین شده می کند.یک قرارداد آتی به سرمایه‌گذار اجازه می دهد تا در جهت یک اوراق بهادار، کالا یا ابزار مالی حدس بزند.قراردادهای آتی برای محافظت از حرکت قیمت دارایی پایه برای کمک به جلوگیری از زیان ناشی از تغییرات نامطلوب قیمت استفاده می شود.

مشاهده مقاله کامل ومنبع پست: قرارداد آتی یا فیوچر (Future) در معاملات

0

بیتکوین کش (BCH):

بیت کوین کش (BCH) داستان متفاوتی دارد،بیت‌کوین کش توسط استخراج‌کنندگان و توسعه‌دهندگان بیت کوین راه‌اندازی شد. آنها احساس می کردند که SegWit2× (یک ارتقاء نرم افزاری پیشنهادی که برای ارتقاء حد اندازه بلوک و بهبود پردازش تراکنش کلی بیت کوین طراحی شده بود) به مشکل اساسی مقیاس پذیری به روشی معنادار رسیدگی نکرده و همچنین از نقشه راهی که در ابتدا توسط ساتوشی ناکاموتو ترسیم شده بود، پیروی نکرده است.علاوه بر این، روند معرفی SegWit2× به عنوان راه رو به جلو،شفافیت نداشت و نگرانی هایی وجود داشت که معرفی آن تمرکززدایی و دموکراتیزه شدن ارز را تضعیف می کرد.

در اوت 2017، برخی از ماینرها و توسعه دهندگان چیزی را که به عنوان هارد فورک شناخته می شود، راه‌اندازی کردند و در واقع ارز جدیدی را به نام BCH ایجاد کردند. BCH دارای بلاکچین و مشخصات خاص خود است. BCH افزایش اندازه بلوک 8 مگابایتی را برای تسریع فرآیند تأیید، با سطح دشواری قابل تنظیم برای اطمینان از بقای زنجیره و سرعت تأیید تراکنش، بدون توجه به تعداد ماینرهایی که از آن پشتیبانی می‌کنند، پیاده‌سازی کرد. از اکتبر 2021، حداکثر اندازه بلوک برای BCH چهار برابر شد و به 32 مگابایت رسید.

بنابراین بیت‌کوین کش می‌تواند تراکنش‌ها را سریع‌تر از شبکه بیت‌کوین پردازش کند، به این معنی که زمان انتظار کوتاه‌تر است و هزینه‌های پردازش تراکنش کمتر است. شبکه بیت کوین کش می تواند تراکنش های بسیار بیشتری را در هر ثانیه نسبت به شبکه بیت کوین انجام دهد. با این حال، نقاط ضعف نیز با زمان سریعتر تأیید تراکنش همراه است. یک مشکل بالقوه در مورد اندازه بلوک بزرگتر مرتبط با BCH این است که امنیت نسبت به شبکه بیت کوین به خطر می افتد. به طور مشابه، بیت کوین همچنان محبوب ترین ارز رمزنگاری شده در جهان و همچنین بزرگترین ارز دیجیتال از نظر سرمایه بازار است، بنابراین کاربران BCH ممکن است متوجه شوند که نقدینگی و قابلیت استفاده در دنیای واقعی کمتر از بیت کوین است. بحث در مورد مقیاس پذیری، پردازش تراکنش و بلاک ها فراتر از فورکی که منجر به بیت کوین کش شد، ادامه یافته است. به عنوان مثال، در نوامبر 2018، شبکه بیت کوین کش هارد فورک خود را تجربه کرد که منجر به ایجاد مشتق دیگری از بیت کوین به نام بیت کوین SV شد. بیت کوین SV در تلاشی برای وفادار ماندن به دیدگاه اصلی برای بیت کوین که ساتوشی ناکاموتو در کاغذ سفید بیت کوین توضیح داد و در عین حال تغییراتی را برای تسهیل مقیاس پذیری و سرعت تراکنش های سریع تر انجام داد، ایجاد شد.

مقایسه ی بیت کوین با بیت کوین کش:

حامیان اصلی بیت کوین کش، مانند راجر ور(Roger Ver)، اغلب دیدگاه اصلی ناکاموتو از یک سرویس پرداخت را به عنوان دلیلی برای افزایش اندازه بلوک استناد می کنند. به گفته آنها، تغییر اندازه بلاک بیت کوین، استفاده از بیت کوین را به عنوان رسانه ای برای تراکنش های روزانه امکان‌پذیر می کند و به آن کمک می کند تا با سازمان های پردازش کارت اعتباری چندملیتی مانند ویزا که هزینه های بالایی برای پردازش تراکنش های فرامرزی دریافت می کند، رقابت کند.

بیت کوین کش همچنین از جنبه دیگری با بیت کوین متفاوت است. زیرا شاهد جداسازی شده (SegWit) را در خود جای نمی دهد، راه حل دیگری که برای تطبیق تراکنش های بیشتر در هر بلوک پیشنهاد شده است. SegWit فقط اطلاعات یا ابرداده های مربوط به تراکنش را در یک بلوک حفظ می کند. به طور معمول، تمام جزئیات مربوط به یک تراکنش در یک بلوک ذخیره می شود.

جدای از تفاوت های ایدئولوژیکی و اندازه بلوک، شباهت های متعددی بین بیت کوین و بیت کوین کش وجود دارد. هر دو از مکانیسم اجماع اثبات کار (PoW) برای استخراج کوین های جدید استفاده می کنند. آنها همچنین خدمات Bitmain، بزرگترین ماینر ارزهای دیجیتال جهان را به اشتراک می گذارند و حتی میزان عرضه بیت کوین کش به 21 میلیون محدود شده است، همان رقم بیت کوین است.ماینرها با تغییر فعالیت استخراج خود بین بیت کوین و بیت کوین کش از این شباهت استفاده کردند. در حالی که برای ماینرها سودآور بود، این عمل برای افزایش عرضه بیت کوین کش در بازارها مضر بود و از این رو، بیت‌کوین کش الگوریتم EDA خود را اصلاح کرده است تا استخراج ارز دیجیتال را آسان‌تر کند.

ارزش بازار بیت کوین کش چگونه با بیت کوین مقایسه می شود:

تا 9 فبریه 2022، بیت کوین کش دارای ارزش بازار 6.4 میلیارد دلاری بود که با این معیار در رتبه 29 در میان ارزهای دیجیتال قرار گرفت، در حالی که بیت کوین با ارزش بازار 829.7 میلیارد دلار بیش از دو برابر ارزش ارز دوم جهان اتریوم، بزرگترین ارز دیجیتال است.

چه تعداد بیت کوین کش موجود است:

مانند بیت کوین، مجموع عرضه بیت کوین کش هرگز از 21 میلیون تجاوز نخواهد کرد. نرخ اضافه شدن کوین های جدید به عرضه در گردش به تدریج در طول یک برنامه تعریف شده کاهش می یابد و نرخ انتشار تقریباً هر چهار سال یکبار به نصف کاهش می یابد. تا 31 ژانویه 2022، عرضه بیت کوین کش در گردش 18,945,593 بود.

چه چیزی بیت کوین کش را منحصر به فرد می کند:

بیت‌کوین کش پرداخت‌های همتا به همتا را بین افراد، مانند پول نقد، اما به صورت دیجیتالی امکان‌پذیر می‌سازد. کارمزدهای ارسال بیت کوین کش معمولاً کسری از سنت است در حالی که تسویه حساب تقریباً فوراً بدون توجه به موقعیت فیزیکی شرکت کنندگان در تراکنش انجام می شود. این ویژگی ها بیت کوین کش را برای تراکنش های روزانه و همچنین تراکنش های خرد مفید می کند.

برخلاف لایت کوین که سعی می کند به عنوان برادر بیت کوین عمل کند، بیت کوین کش رقیب مستقیم بیت کوین است. منحصر به فرد بودن آن ناشی از راه حل مقیاس پذیری آن است که اندازه بلوک افزایش یافته است به جای شبکه SegWit یا Lightning بیت کوین. در حال حاضر بیت‌کوین کش می‌تواند تا 61 تراکنش در ثانیه را پردازش کند، به این معنی که سقف تراکنش‌های شبکه فعلی آن بسیار بالاتر از بیت‌کوین است.

نگرانی ها در مورد بیت کوین کش:

بیت کوین کش وعده چندین پیشرفت را نسبت به نسخه قبلی خود داده است. اما هنوز به این وعده ها عمل نکرده است. مهمترین مورد در مورد اندازه بلوک است. اندازه متوسط ​​بلوک‌های استخراج‌شده در بلاک‌چین بیت‌کوین کش بسیار کوچک‌تر از بلاک‌های بلاک‌چین بیت‌کوین است. اندازه بلاک کوچک‌تر به این معنی است که تز اصلی آن مبنی بر امکان تراکنش‌های بیشتر از طریق بلاک‌های بزرگ‌تر هنوز از نظر فنی آزمایش نشده است. کارمزد تراکنش های بیت کوین نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و آن را به رقیبی قابل قبول برای بیت کوین کش برای استفاده روزانه تبدیل کرده است.

ارزهای دیجیتال دیگری که در آرزوی جاه طلبی های مشابه برای تبدیل شدن به رسانه ای برای تراکنش های روزانه هستند، چین و چروک دیگری به جاه طلبی های اولیه بیت کوین کش اضافه کرده اند. آنها پروژه ها و مشارکت هایی را با سازمان ها و دولت ها در داخل و خارج از کشور انجام داده اند. به عنوان مثال، لایت کوین همکاری با سازمان‌دهندگان رویداد و انجمن‌های حرفه‌ای را اعلام کرد. در حالی که جدایی آن از بیت کوین نسبتاً پرمخاطب بود، بیت کوین کش بیشتر در خارج از جامعه رمزنگاری ناشناخته است و هنوز اعلامیه های مهمی در مورد پذیرش انجام نداده است. بر اساس سطوح تراکنش در بلاک چین، بیت کوین همچنان برتری قابل توجهی نسبت به رقبای خود دارد.

دومین فورک در بلاک چین بیت کوین کش نیز مشکلات مدیریت استخر توسعه دهندگان آن را برجسته می کند. اینکه بخش قابل توجهی از استخر فکر می‌کردند بیت‌کوین کش چشم‌انداز اصلی خود را کمرنگ می‌کند، نگران‌کننده است، زیرا دری را برای انشعابات بیشتر در آینده باز می‌کند. قراردادهای هوشمند یکی از ویژگی های اساسی همه ارزهای دیجیتال است. با این حال، باید دید که آیا بیت‌کوین کش تبدیل به یک پلتفرم برای ترکیب قراردادهای هوشمند برای تراکنش‌ها یا صرفاً برای سیستم‌های پرداخت می‌شود. بیت کوین کش همچنین پروتکل حاکمیتی مشخصی ندارد. در حالی که سایر ارزهای دیجیتال مانند Dash و VeChain پروتکل‌های حاکمیتی دقیقی را ابداع کرده‌اند که حق رای را اختصاص می‌دهند، به نظر می‌رسد توسعه و طراحی بیت‌کوین کش با تیم‌های توسعه آن متمرکز شده است. دارایی های قابل توجهی از ارز دیجیتال دارای حق رای یا حق اظهار نظر در جهت آینده ارز دیجیتال هستند.

نحوه استفاده از بیت کوین کش:

بیت کوین کش برای استفاده به عنوان روش پرداخت در نظر گرفته شده است و موارد استفاده از آن با این ادعا مطابقت دارد. این ارز رمزنگاری شده همچنان مورد استفاده قرار نمی گیرد زیرا بسیاری از بازرگانان آن را قبول ندارند. با این حال، بیت کوین کش در تلاش است تا به هدف خود برای تبدیل شدن به یک سیستم پرداخت الکترونیکی همتا به همتا برسد.

منبع پست: بیت کوین کش چیست؟ همه چیز درباره BCH

0

اتر (ETH) چیست؟

اتر توکن تراکنشی است که عملیات در شبکه اتریوم را تسهیل می کند. همه برنامه ها و خدمات مرتبط با شبکه اتریوم به قدرت محاسباتی نیاز دارند (و این قدرت محاسباتی رایگان نیست). اتر نوعی پرداخت برای شرکت کنندگان در شبکه است تا عملیات درخواستی خود را در شبکه اجرا کنند. می توان اتر را به عنوان ارز دیجیتال شبکه اتریوم در نظر گرفت، اما اگر بخواهیم مفهمومی دقیق تر از آن ارائه دهیم آن را به عنوان “سوخت” شبکه اتریوم معرفی می کنیم. اتر تمام تراکنش ها را در شبکه ردیابی و تسهیل می کند. این فرآیند به طور قابل توجهی با عملکرد یک ارز دیجیتال استاندارد متفاوت است. با این وجود، اتر دارای ویژگی هایی است که آن را به سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین شبیه می کند.

آشنایی بیشتر با اتر (ETH)

شبکه اتریوم از توسعه بلاکچین خود برای جایگزینی ذخیره‌سازی داده های مصرف کننده، از جمله سوابق مالی، توسط شرکت های اینترنتی شخص ثالث استفاده می کند. بلاکچین نوع منحصر به فردی از پایگاه داده است. به این صورت که در بلاکچین، داده ها در بلوک هایی ذخیره می شوند که به ترتیب زمانی به هم متصل شده اند. بلاکچین در ابتدا برای ثبت تراکنش های بیت کوین استفاده می شد که امروزه پایه و اساس اکثر ارزهای دیجیتال اصلی را فراهم می کند.

هدف اتریوم ایجاد موقعیتی است که در آن داده‌های شخصی مصرف‌کنندگان در برابر هک کمتر آسیب ببینند، زیرا هیچ شرکتی آن‌ها را ذخیره نمی‌کند. اتر مانند سایر ارزهای دیجیتال یک وسیله برای مبادله است، اما با این تفاوت که توکن‌های اتر فقط برای یک هدفی خاص قابل استفاده هستند و آن هم تسهیل محاسبه برنامه‌های غیرمتمرکز در شبکه اتریوم می باشد. کاربران ممکن است ارزهای دیجیتال دیگر را با توکن‌های اتر مبادله کنند، اما توکن‌های اتر را نمی‌توان با ارزهای دیجیتال دیگر جایگزین کرد تا قدرت محاسباتی برای تراکنش‌های اتریوم فراهم شود.

شبکه اتریوم از ساخت و اجرای برنامه‌های دیجیتال غیرمتمرکز  به نام dapps برای استفاده تجاری و شخصی بر روی این پلتفرم پشتیبانی می‌کند. منابع محاسباتی مورد نیاز برای اجرای این عملیات ردیابی و با توکن های اتر پرداخت می شود.

توسعه‌دهنده‌ای که برنامه‌های اتریوم را می‌سازد ممکن است نیاز به پرداخت هزینه برای میزبانی و اجرای برنامه‌ها در شبکه اتریوم را داشته باشد و کاربری که از چنین برنامه‌هایی استفاده می‌کند ممکن است نیاز به پرداخت هزینه استفاده از برنامه را داشته باشد. در اینجا اتر به عنوان واسطه ای عمل می کند تا امکان چنین پرداخت هایی را فراهم کند.

توسعه‌دهنده‌ای که برنامه‌ای می‌سازد و از حداقل منابع شبکه استفاده می‌کند، در مقایسه با توسعه‌دهنده‌ای که برنامه‌های کاربردی با منابع بالا می‌سازد، توکن‌های اتر کمتری پرداخت می‌کند. همانطور که یک موتور ناکارآمد به سوخت بیشتری نیاز دارد، و یک موتور کارآمد سوخت کمتری مصرف می کند، برنامه های کاربردی به اتر بیشتری برای پردازش تراکنش ها نیاز دارند. هرچه قدرت محاسباتی و زمان بیشتری برای یک برنامه مورد نیاز باشد، هزینه اتری که برای تکمیل عملیات دریافت می شود، افزایش می یابد.

برنامه هایی برای اتر

توسعه دهندگان اتریوم در سال 2017 کار بر روی تغییر شبکه از سیستم اثبات کار (PoW) به سیستم اثبات سهام (PoS) را آغاز کردند. شبکه زیربنایی جدید با نام اتریوم 2.0.3 شناخته می شود. وظیفه 2.0 این است که شبکه زیربنایی را سریعتر و ایمن تر کند. طرفداران ارتقای این برنامه می گویند که این امکان را برای هزاران تراکنش بیشتر در هر ثانیه فراهم می کنند.

در یک سیستم PoW، به اصطلاح “ماینرها” برای حل مسائل ریاضی دشوار با یکدیگر رقابت می کنند تا تراکنش ها را از طریق رایانه های خود تأیید کنند. با سیستم جدید PoS، شبکه اتریوم برای پردازش تمام تراکنش‌های جدید به «استیکرها» (به جای ماینرها) که قبلاً برخی از توکن‌های اتر را در اختیار دارند، تکیه می‌کند. به منظور اعتبارسنجی تراکنش در شبکه اتریوم 2.0، یک استیکر باید توکن‌های اتر را به کیف پول ارز دیجیتال واریز کند. برای واریز توکن‌های اتر به کیف پول، سهامداران باید از یک قرارداد هوشمند استفاده کنند (قراردادی در بلاکچین اتریوم که به طور خودکار با استفاده از کد اجرا می‌شود). برخلاف سیستم PoW، سهامداران نیازی به استفاده از مقادیر قابل توجهی از توان محاسباتی ندارند، زیرا آنها به صورت تصادفی انتخاب می شوند و با سایر ماینرها رقابت نمی کنند. استکرها نیازی به استخراج بلوک ندارند. در عوض، آنها بلوک‌ها را زمانی که انتخاب می‌شوند ایجاد می‌کنند و زمانی که بلوک‌های پیشنهادی انتخاب نشده‌اند، اعتبارسنجی می‌کنند. این فرآیند اعتبار سنجی به عنوان “تصدیق” شناخته می شود. شرکت‌کنندگان در این فرآیند می‌توانند هم برای پیشنهاد بلوک‌های جدید و هم برای تأیید بلوک‌هایی که دیده‌اند، جوایزی کسب کنند.

در 2 دسامبر 2020، بنیانگذار اتریوم، ویتالیک بوترین، نقشه راهی برای انتشار اتریوم 2.0 ارائه کرد. و اگرچه اولین بلوک بلاکچین جدید اتریوم در 1 دسامبر 2020 ایجاد شد، نقشه راه روشن کرد که اجرای کامل اتریوم مدتی طول خواهد کشید. اگرچه این پلتفرم به طور رسمی به نسخه 2.0 تغییر یافته است، اما همچنان برای قدرت محاسباتی به ماینرها بستگی دارد.

نکات خلاصه و پایانیاتر توکن تراکنشی است که عملیات در شبکه اتریوم را تسهیل می کند.می توان اتر را به عنوان ارز دیجیتال شبکه اتریوم در نظر گرفت، اما اگر بخواهیم مفهمومی دقیق تر از آن ارائه دهیم آن را به عنوان “سوخت” شبکه اتریوم معرفی می کنیم.فناوری اتریوم از توسعه بلاکچین خود برای جایگزینی ذخیره‌سازی داده های مصرف کننده، از جمله سوابق مالی، توسط شرکت های اینترنتی شخص ثالث استفاده می کند.اتر از نظر ارزش بازار دومین ارز دیجیتال بزرگ دنیا از سال 2021 می باشد. همچنین بلحاظ ارزش بازار پس از بیتکوین رتبه دوم را در مارکت کپ داراست.توسعه دهندگان شبکه اتریوم از سال 2017 کار بر روی تغییر شبکه از سیستم اثبات کار (PoW) به سیستم اثبات سهام (PoS) را شروع نمودند. شبکه زیربنایی جدید با نام اتریوم 2.0 شناخته می شود و هنوز به طور کامل منتشر نشده است.

منبع: اتر (ETH) توکن اتریوم و کاربردهای آن

0

معرفی سیگنم Signum

سیگنم قبلا با نام Burstcoin (BURST) شناخته می شد، یک ارز دیجیتال است که به گونه ای طراحی شده است که انرژی بسیار کارآمدی داشته باشد و الگویی برای استخراج سبز باشد. بلاک چین Signum/Burstcoin با استفاده از الگوریتم اثبات ظرفیت (PoC) عمل می‌کند که به جای پیروی از سایر روش‌های استخراج انرژی بر، از فضای دیسک موجود دستگاه استخراج، استفاده می‌کند.

Burstcoin اولین کوینی بود که از الگوریتم PoC استفاده کرد و از فضای خالی هارد دیسک استخراج کننده برای استخراج استفاده کرد. سایر ارزهای دیجیتالی که از PoC استفاده می کنند، Storj، ارز Chia و SpaceMint هستند. فرآیند استخراج برای اکثر ارزهای مجازی به ماشین های تخصصی، گران‌قیمت و انرژی بر نیاز دارد. برای Signum/Burstcoin، شرکت کنندگان فقط باید یک هارد دیسک معمولی داشته باشند. در واقع، شرکت کنندگان حتی می توانند در تلفن های اندرویدی ماین کنند.

از آنجایی که ورود به استخراج Signum/Burstcoin بسیار آسان است، این فناوری نسبت به سایر ارزهای دیجیتال غیرمتمرکزتر است. به عنوان مثال، بیت کوین به تعهد مالی زیادی نیاز دارد.

Signum/Burstcoin برای معامله در صرافی های مختلف صرافی، از جمله Bittrex،Upbit و Eterbase در دسترس است. Burstcoin پس از حذف از Poloniex در می 2019، کاهش قیمت قابل توجهی را تجربه کرد. به همین دلیل، تا حدی، Burstcoin در 24 ژوئن 2021، رسماً نام خود را به Signum، تحت نماد SIGNA تغییر داد. این نتیجه یک هارد فورک بود که اساسا Burstcoin اصلی را باطل کرد.

از اکتبر 2021، SIGNA تقریباً 0.01 دلار آمریکا ارزش دارد و ارزش بازار کلی آن 21.7 میلیون دلار است.

درک Signum/Burstcoin:

Signum/Burstcoin توسط Burst-coin.org اداره می شود. یک کاربر ناشناس Burstcoin را در سال 2014 در bitcointalk.org معرفی کرد. این فناوری بر اساس پلتفرم Nxt توسعه یافته است و بسیاری از ویژگی های مشابه ارز دیجیتال را دارد. مانند خالق بیت کوین، ساتوشی ناکاموتو، خالق Burstcoin نیز ناشناس ماند. تیمی به نام کنسرسیوم اثبات ظرفیت (کنسرسیوم PoC) در حال حاضر در حال توسعه این پروژه است.

Signum/Burstcoin از قراردادهای هوشمند مبتنی بر فناوری بلاک چین پشتیبانی می کند و همان ویژگی های استاندارد سایر ارزهای مجازی را ارائه می دهد: ناشناس بودن، تمرکززدایی، و رمزنگاری با امنیت بالا. توکن های Burstcoin به عنوان Bursts شناخته می شوند. هیچ پیشنهاد اولیه کوین (ICO)، هیچ تخصیص قبل از ماینینگ به پذیرندگان اولیه، و هیچ airdrops برای تبلیغات ارز دیجیتال در طول راه‌اندازی وجود نداشت.

Signum/Burstcoin از طریق فرآیند اثبات ظرفیت (PoC) استخراج می شود. (PoC گاهی اوقات به عنوان اثبات فضا نیز نامیده می شود.) در حالی که استخراج اثبات کار (PoW) به قدرت محاسباتی زیادی نیاز دارد، روش PoC اجازه می دهد تا محاسبات از قبل انجام شود و تمام پاسخ ها دریک هارد دیسک آن ذخیره شوند.

برای هر بلوک جدید در بلاک چین، ماینر کمتر از پنج دقیقه فرصت دارد تا معادلات حل شده (همچنین “نقشه” نامیده می شود) را در هارد دیسک خود بخواند و پاسخ صحیح را برگرداند. اولین پاسخ صحیح برنده بلوک می شود و با کارمزد تراکنش و پاداش بلوک Signum/Burstcoin پاداش می گیرد. منابع محاسباتی برای استخراج Signum/Burstcoin محدود به زمانی است که استخراج کننده فایل های نمودار ذخیره شده در ذخیره‌سازی انبوه را بخواند.

توسعه دهندگان Burst کوین های صفر را از قبل استخراج کردند. بلاک چین Signum/Burstcoin با زمان بلوک چهار دقیقه کار می کند. اندازه پاداش بلاک هر ماه با نرخ ثابت 5 درصد کاهش می‌یابد و شامل عرضه توکن محدودی از 2,158,812,800 توکن Burst است. شبکه Signum/Burstcoin همچنین یک کیف پول دیجیتال اختصاصی به نام Burst Wallet ارائه می دهد.

سایر ویژگی های مهم Signum/Burstcoin عبارتند از Burst Asset Exchange، یک صرافی همتا به همتا که در Burst Wallet ادغام شده است و تبادل یکپارچه، سریع، ایمن و غیرمتمرکز از دارایی های Burst مختلف را ارائه می دهد. بورس دارایی Burst به دارایی های Signum/Burst اجازه می دهد تا به عنوان نشانه مالکیت برای هر چیزی که دارای ارزش است، استفاده شود، که ممکن است شامل صندوق های بازنشستگی، مزارع معدنی و استخرها، شرکت ها و سایت های کازینو باشد. این یک راه راحت برای سرمایه گذاری، به دست آوردن سود تقسیمی یا رشد سرمایه، و اطمینان از نقدینگی در دارایی های تجاری است.

اهداف Signum/Burstcoin:

Signum/Burstcoin همچنین از تامین مالی جمعی، قراردادهای هوشمند، و یک بازار اختصاصی پشتیبانی می‌کند که به شرکت‌کنندگان بلاک چین اجازه می‌دهد تا با استفاده از این توکن‌ها، هر چیزی را در یک بازار بدون کمیسیون فهرست، خرید و فروش کنند.ویژگی های Signum/Burstcoin شامل پیام های رمزگذاری شده ایمن است. از این می توان برای برقراری ارتباط ایمن با سایر شرکت کنندگان شبکه استفاده کرد و پیام ها را می توان به تراکنش های مختلفی که در شبکه رخ می دهد متصل کرد که شرح و همچنین حسابداری ساده را تسهیل می کند.

منبع: معرفی سیگنم Signum – بلاک چین سبز 

0

توکن طرفداری پاری سن ژرمن (PSG)

نماد پاری سن ژرمن، نشانه هواداران یکی از تیم های برتر فوتبال است. فان توکن پاریس سن ژرمن (PSG) یک ارز رمزنگاری شده است که مستقیماً با باشگاه فوتبال پاری سن ژرمن مرتبط است.

این بدان معناست که، برای مثال، (لیونل مسی، بخشی از دستمزد خود را با توکن های PSG دریافت می کند) که معمولاً ارزش توکن افزایش می یابد، زیرا هواداران می خواهند نقشی را در حمایت بازی کنند. و تصمیمات رهبری برای باشگاه خود را از طریق تعاملات معنی دار در دنیای واقعی می گیرند. نشانه‌های هواداران ورزشی اخیراً در همه جا ظاهر می‌شوند و قصد دارند از خواسته‌های طرفداران سرسختی که مایل به پرداخت هزینه برای بیان نظرات و ایده‌های خود برای باشگاه مورد علاقه‌شان هستند، سرمایه‌گذاری کنند.

باشگاه های فوتبال در هر فصل فوتبال صدها میلیون دلار تولید و خرج می کنند. با این حال، مدرن‌سازی فرهنگ هواداران تیم‌های ورزشی را مجبور کرده است که خارج از چارچوب فکر کنند و به‌ویژه هواداران جوان خود را با جوایز جدید ابتکاری جذب کنند. هدف اصلی پروژه PSG Fan Token، مانند دیگر توکن‌های هواداران، ارتقای تعامل و مشارکت مستقیم با تیمشان است و فرصتی برای تأثیرگذاری بر فعالیت‌ها و تصمیمات باشگاه به جو عمومی می‌دهد. فان توکن ها پلی بین مدیریت باشگاه، بازیکنان و هواداران در سراسر جهان هستند.

مارک آرمسترانگ، مدیر ارشد شراکت پاری سن ژرمن، گفت:“به لطف راه‌اندازی PSG Fan Token، هواداران ما اکنون می توانند تصمیمات مهم و نمادین برای باشگاه بگیرند. از امروز، باشگاه نزدیکی خود را با هواداران تقویت می کند که یکی از ارزش های اصلی ما است.”

توکن هواداران PSG چگونه کار می کند؟

برخلاف NFT، فن توکن ها قابل تعویض هستند، یعنی درست مانند فیات یا پول نقد، می‌توان آن‌ها را با کالاهای انحصاری یا تجربه‌های طرفداران مبادله کرد.

Socios، پلتفرم پیشرو برای توکن‌های هوادار، توکن PCG را در سال 2020 راه‌اندازی کرد. کاربران می‌توانند برای مشارکت در مدیریت باشگاه، فن نوکن را از طریق پلتفرم Socios خریداری کنند. تیم پاری سن ژرمن اولین فرنچایز ورزشی بود که با Socios، که توسط بلاک چین Chiliz پشتیبانی می‌شود، شریک شد. Chiliz (CHZ) یک توکن ERC-20 در بلاک چین اتریوم است که طرفداران باید آن را در صرافی های رمزنگاری خریداری کنند تا توکن طرفداران PSG را در پلتفرم Socios دریافت کنند. توکن طرفداران PSG یک توکن ابزاری ایمن در شبکه Chiliz است که یک زنجیره جانبی اثبات اقتدار ساخته شده بر روی اتریوم است.

پلتفرم Socios مقدار محدودی $PSG تولید می‌کند که کاربران می‌توانند برای بازخرید پیشنهادات مربوط به فوتبال بین خود معامله کنند. هرچه کاربران بیشتر روی پلتفرم تعامل داشته باشند، امتیاز بیشتری برای برنده شدن جوایزی مانند بلیط های VIP و فرصتی برای شکار کوین های بیشتر کسب می کنند. فن توکن ها را می‌توان تقریباً به‌عنوان NFT با پاداش‌های بزرگ در نظر گرفت.

توکن‌های طرفداران PSG محدود هستند و آنها را به کالایی با قیمت برای کاربران تبدیل می‌کند. در مجموع عرضه 20,000,000 توکن با انتشار 2,500,000 توکن در سال به مدت هشت سال وجود خواهد داشت. پس از پیشنهاد Fan Token آن (FTO) 1,288,396 توکن توزیع شد که باقیمانده در اختیار باشگاه بود.

چه چیزی $ PSG را منحصر به فرد می کند

توکن طرفداران PSG هم به بازیکنان و هم به طرفداران خدمت می کند، زیرا برخلاف سایر ارزهای دیجیتال، دارای حق رای است. PSG لزوماً به تغییرات قیمت اتریوم یا بیت کوین وابسته نیست، بلکه بر اساس میزان ارزش طرفداران برای شرکت در آن، ارزش خود را به دست می آورد یا از دست می دهد. دارندگان توکن حق دریافت NFT باشگاه، نشان های دیجیتال و بلیط های VIP Matchday را دارند.

با جوایزی از جمله NFT های Gamified برای بازی های مبتنی بر بلاک چین و Pure Collectibles که NFT های زیبایی شناختی کمیاب هستند، شرط بندی $PSG برای جوایز اضافی نیز امکان‌پذیر است. در آینده، دارندگان توکن دلار PSG را برای بازخرید کالاها و خدمات باشگاه خرج خواهند کرد.

این باشگاه قصد دارد با راه‌اندازی تبلیغات برای دارندگان توکن برای برنده شدن پیراهن‌های امضا شده از بازیکنان، میزبانی رویدادهای رمزنگاری در اطراف توکن با بازیکنانش به عنوان تأثیرگذار و راه‌اندازی یک کمپین بازاریابی گسترده در آمریکای لاتین و آسیا، این توکن را به سطح بعدی برساند. همه این اهداف زمانی ممکن می شود که طرفداران نقش های مهم تصمیم گیری را ایفا کنند.

تصمیمات کلیدی که دارندگان توکن ها حق دریافت آن ها را دارند عبارتند از

کتیبه روی گروه کاپیتان: کاپیتان همیشه یک چهره الهام بخش برای کلوپ های هواداران بوده است. هواداران معمولاً در مورد تحولات باشگاه با کاپیتان در تعامل هستند. بازوبند کاپیتانی در سال‌های اخیر برای ارسال پیام‌های الهام‌بخش برای هیجان‌انگیز کردن طرفداران یا حمایت از پیام‌های خاصی مانند «جان سیاه‌پوستان مهم است» و غیره استفاده می‌شود. با نماد هوادار، طرفداران اکنون می‌توانند به نوشته روی گروه کاپیتان رأی دهند.

آرا برای گل سال و سایر جوایز درون باشگاهی: دومین هدف اساسی از فن توکن ها، رای دادن به گل سال، بازیکن سال، جوایز بازیکن جوان و غیره است. از طریق اعلام آرا در شب جایزه.، پیام هواداران با صدای بلند و واضح شنیده می شود. توکن طرفداران PSG یک توکن ابزاری ایمن در شبکه Chiliz است که یک زنجیره جانبی اثبات اقتدار ساخته شده بر روی اتریوم است. 

چه چیزی باعث رشد اخیر نوکن هواداری PSG شده است

فوتبال فرهنگ هواداری منحصر به فردی دارد که در ورزش بین المللی بی رقیب است. پاری سن ژرمن باشگاهی است که به بازاریابی از طریق سرگرمی و هیجان اعتقاد دارد – بنابراین $ PSG محبوبیت زیادی را در نتیجه فعالیت های باشگاه به دست آورده است.

اخیرا، خرید لیونل مسی، که مسلماً بهترین بازیکن جهان است، با انتقال رایگان از باشگاه بارسلونا، هیجان باورنکردنی را در میان هواداران پرشور این باشگاه ایجاد کرد. قبل از اینکه انتقال در اوایل تابستان امسال انجام شود، قیمت توکن دو برابر شده بود و به 55.31 دلار رسیده بود. $PSG بازار توکن هواداران را تا حدودی به دلیل ستاره‌های خود طوفانی کرده است و افزودن مسی به این ترکیب بهترین گزینه برای این توکن بود.

0

رمز‌ارز اتم، توکن بومی شبکه قدرتمند کازماس است. در پست معرفی بلاکچین کازماس به معرفی کامل شبکه کازماس پرداختیم، حال در این مقاله قصد معرفی ارز اتم، کاربرد‌‌های آن، نحوه خرید و فروش و معرفی بهترین کیف‌پول‌های اتم را داریم. قبل از خواندن این مطلب، پیشنهاد می‌شود با مطالعه این مقاله در مورد شبکه کازماس و بلاکچین مادر رمز‌ارز اتم اطلاعات کسب کنید.

معرفی ارز دیجیتال ATOM و کاربرد‌های آن

ارز دیجیتال اتم ارز بومی شبکه کازماس است. اتم وظیفه تامین امنیت بلاکچین‌های مرکزی (Hub) را به واسطه سهام‌گذاری برعهده دارد. هرچه توکن اتم بیشتری در شبکه سهام‌گذاری شوند، امنیت شبکه بیشتر خواهد شد. از طرف دیگر اتم کاربردی به‌عنوان حاکمیت شبکه دارد. حاکمیت به معنی داشتن حق رای برای تصمیمات آینده و مسیر توسعه شبکه. کاربرد دیگر توکن‌‍ اتم سپرده کردن آن برای تبدیل شدن به‌عنوان اعتبارسنج شبکه اتم است. عتبارسنج‌ها برای اعتمادسازی نیازمند سپرده کردن مقداری اتم هستند، همچنین درصورت بروز خرابکاری یا قصد دستکاری شبکه دارایی سپرده شده آنها در معرض خطر قرار می‌گیرد.

اتم برای اولین بار از طریق ICO در سال 2016 با قیمت کمتر از یک دلار عرضه شد. 75 درصد توکن‌ها در ICO فروش رفت که در زمان خود رقم چشمگیری بود. عرضه اولیه اتم جزو ICOهای موفق کل صنعت بلاکچین به‌شمار می‌رود. از زمان عرضه اولیه تا کنون ارز دیجیتال اتم رشد قابل توجه‌ای را تجربه کرده است.

تاریخچه و اطلاعات قیمتی ارز دیجیتال اتم

ارز دیجیتال اتم از سال 2019 همزمان به راه‌اندازی شبکه اصلی کازماس، در بازار آزاد قابل معامله بود. از حدود قیمتی 2 دلار شروع به‌کار کرد. تا اوایل سال 2020 قیمت روندی خنثی داشته بین 2.5 تا 4 دلار نوسان می‌کرد. در بازار صعودی سال 2021 قیمت اتم همگام با صعودی کلی بازار شروع به صعود کرد و موفق به ثبت سقف تاریخی 44 شد. در زمان نگارش این مقاله اتم قیمتی در حدود 22 دلار با حجم بازار 6.4 میلیارد دلاری دارد.

نمودار تاریخی قیمت اتم

 خرید ارز دیجیتال اتم

برای خرید ارز دیجیتال اتم مانند دیگر رمز‌ارز‌ها نیازمند وجود یک صرافی است. علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری اتم می‌توانند از طریق صرافی‌‌های داخلی و خارجی اقدام به خرید اتم و سرمایه‌گذاری کنند. از آنجایی که کازماس و ارز دیجیتال اتم جزو پروژه‌های مطرح بازار هستند، تقریبا تمامی صرافی‌های معتبر از معاملات این رمز ارز پشتیبانی می‌کنند.

صرافی‌های خارجی از معاملات اتم پشتیبانی می‌کنند شامل:

Binance, Kucoin, Coinbase, Coinex, Kraken

همچنین صرافی‌های داخلی بسیاری نیز هستند که خدمات خرید یا فروش رمز‌ارز اتم را رائه می‌دهند.

بهترین کیف‌پول‌ها برای ذخیره رمز ارز اتم

ارز دیجیتال اتم تقریبا توسط تمامی کیف‌پول‌های مطرح دنیای بلاکچین پشتیبانی می‌شود. کیف‌پول‌هایی نظیر:

تراست ولت (Trust Wallet) لجر (Ledger)اتومیک ولت (Atomic Wallet)مث ولت (Math Wallet)کازماس استیشن (Cosmostation)

کلام آخر

رمز‌ارز اتم، جزو بهترین ارز‌های بازار است. کازماس و اتم پروژه‌ای هستند که تا حد بالایی آینده تضمین شده دارند. به‌عنوان شخصی که قصد سرمایه‌گذاری در این صنعت را دارد، وجود اتم در سبد سرمایه‌گذاری انتخاب مناسبی است. در این مقاله به معرفی، نحوه خرید و بهترین کیف پول‌های این رمز‌ارز پرداختیم. همواره به‌یاد داشته باشید رعایت مدیریت سرمایه در سرمایه‌گذاری‌‌ها مهم‌ترین مسائله است.

0

کوانتوم Qtum چیست؟

Qtum (تلفظ “کوانتوم”)، یک ارز دیجیتال است که عملکرد قرارداد هوشمند اتریوم را با امنیت مدل خروجی تراکنش خرج نشده بیت‌کوین (UTXO) ترکیب می‌کند تا پلتفرمی ایجاد کند که برای سازمان‌های بزرگ مناسب باشد. Qtum در سال 2016 توسط پاتریک دای، جردن ارلز و نیل ماهل تأسیس شد و عرضه اولیه کوین آن (ICO) در مارس 2017 برگزار شد.از اکتبر 2021، کوین از نظر ارزش کل بازار در رتبه 91 قرار گرفت و قیمت آن در حدود 13.45 دلار با ارزش بازار 1.4 میلیارد دلار بود.

درک Qtum

بنیانگذاران Qtum، به دنبال ترکیب برخی از بهترین جنبه های هر دو بیت کوین و اتریوم، با هدف تبدیل شدن به یک مبادله امن برای برنامه های کاربردی غیرمتمرکز بر تجارت (dApps) بودند. Qtum امیدوار است که بازار معاملات آنلاین را مختل کند و به بخشی جدایی ناپذیر از صنایعی مانند امور مالی و شبکه های اجتماعی تبدیل شود و واحد پول آن توکن نامیده می شود.

یکی از عناصر اصلی Qtum که از بیت کوین وام گرفته شده است، مدل UTXO است، نوعی سیستم حسابداری که توسط بیت کوین استفاده می شود و سطح بالایی از امنیت تراکنش را فراهم می کند. سیستم UXTO نوعی رسید برای کوین های خرج نشده پس از تراکنش فراهم می کند. Qtum کد UTXO بیت کوین را برای پلتفرم خودش کپی و دوباره کار کرد.

Qtum قراردادهای هوشمند را از اتریوم قرض گرفته است. قراردادهای هوشمند بلوک‌هایی از کدهای خوداجرا هستند که پس از تأیید در بلاک چین، شرایط معامله را اجرا می‌کنند و قرارداد را غیرقابل فسخ می‌کنند.

کوانتوم، بیت کوین و اتریوم

در حالی که Qtum هم از بیت کوین و هم از اتریوم وام گرفته است، از جهات کلیدی با هر دو رقبای بسیار بزرگتر خود متفاوت است. برای شروع، Qtum آنچه را که Account Abstraction Layer (AAL) می نامد، به کار گرفت، فناوری که استفاده از قراردادهای هوشمند را در ارتباط با مدل UTXO امکان پذیر می کند. AAL UTXO و مدل های قرارداد هوشمند را قادر می سازد تا با هم تعامل داشته باشند.

Qtum همچنین از مدل اجماع اثبات سهام (PoS) به جای مدل اثبات کار استفاده شده توسط بیت کوین استفاده می کند. این کار استخراج کوین های جدید را آسان تر می کند. رویکرد PoW بیت کوین منابع فشرده ای است و باعث می شود شبکه های کامپیوتری که کوین های آن را استخراج می کنند، سالانه بیشتر از بسیاری از کشورها برق مصرف کنند. رویکرد PoS فرآیند را ساده می کند و منجر به مصرف انرژی بسیار کمتر می شود.

با یک سیستم PoS، ماینرها برای تایید بلوک ها بر اساس سهام خود در سیستم انتخاب می شوند، نه اینکه چه کسی می تواند یک مسئله پیچیده ریاضی را سریعتر حل کند. هر چه سهام بزرگتر باشد، شانس انتخاب شدن کاربر برای تأیید تراکنش ها بیشتر است.

0

مونا کوین (MonaCoin) چیست؟

مونا کوین MonaCoin یا MONA یک ارز دیجیتال است که عمدتاً در ژاپن استفاده می شود. این ارز دیجیتال از کد بلاک چین استفاده می‌کند که در اصل بر پایه لایت کوین، یک ارز دیجیتال دیگر است. با این حال، بر خلاف لایت کوین، از الگوریتم Scrypt استفاده نمی کند. در عوض، از الگوریتم Lyra2REv2 استفاده می‌کند که انرژی کمتری مصرف می‌کند و به در دسترس بودن ماشین‌های ASIC برای استخراج وابسته نیست. MonaCoin در سال 2013 راه‌اندازی شد و نام آن برگرفته از یک الگوی رفتاری اینترنتی، یک شکل گربه‌ مانند که با استفاده از کاراکترهای ASCII ایجاد شده است. این ارز دیجیتال زاییده فکر یک «آقای واتانابه» ناشناس است که هویت او هرگز تأیید نشده است. مجموع عرضه MonaCoin 105,120,000 تعیین شده است. یک بنیاد MonaCoin در سال 2014 برای ترویج استفاده و توسعه ارز دیجیتال راه‌اندازی شد.

مراحل خرید مونا کوین (MonaCoin)

تراکنش آغاز شده و به بلاک چین MonaCoin ارسال می شود: با استفاده از یک صرافی ارزهای دیجیتال مانند Bittrex که MonaCoin را فهرست می کند، می توانید یک تراکنش برای خرید MonaCoin آغاز کنید. برای خرید MONACoin به ین ژاپن یا یک ارز دیجیتال از جمله بیت کوین نیاز دارید.

بلاک چین MonaCoin تراکنش را پردازش می‌کند: تراکنش MonaCoin شما با استفاده از پروتکل عملیاتی اثبات کار پردازش می‌شود، که به استخراج‌کنندگان با شبکه‌های گسترده رایانه‌ها نیاز دارد تا به سرعت توابع پیچیده ریاضی را حل کنند. همزمان با پردازش تراکنش های MonaCoin توسط ماینرها، MonaCoin جدید ضرب می شود و به عنوان پاداش به ماینرها پرداخت می شود.

بلاک چین MonaCoin به روز می شود: به طور متوسط ​​در عرض 1.5 دقیقه پس از شروع خرید MonaCoin، تراکنش کامل می شود و بلاک چین MonaCoin یک بلوک طولانی تر می شود.

MonaCoin در کیف پول دیجیتال شما ذخیره می شود: MonaCoin تازه خریداری شده شما از طریق یک کیف پول دیجیتال قابل دسترسی است. این کیف پول ممکن است توسط صرافی ای که MONACoin را خریداری کرده اید میزبانی شود، یا می تواند یک کیف پول غیرقانونی مانند یک دستگاه سخت افزاری باشد که ذخیره‌سازی آفلاین را فعال می کند.

هاوینگ MonaCoin چیست؟

استخراج‌کنندگان MonaCoin برای پردازش بلوک‌های جدید تراکنش‌های MonaCoin پاداش‌های MONACoin دریافت می‌کنند. مبلغ MONACoin که به عنوان پاداش بلوک پرداخت می شود، بر اساس طراحی، در هر 1,051,000 بلوک به نصف کاهش می یابد. پاداش فعلی پرداخت شده به ازای هر بلوک، در ژانویه 2022، 12.5 MONACoin است. با نصف شدن پاداش بلوک MONACoin بعد از هر 1 میلیون بلاک تقریباً، پاداش بلاک تقریباً هر سه سال یکبار تغییر می کند. آخرین نصف شدن در اکتبر 2020 رخ داد.

تاریخچه قیمت MonaCoin

قیمت MonaCoin در بیشتر تاریخ خود زیر 2.00 دلار باقی مانده است. قیمت سکه برای چهار سال اول پس از تأسیس آن در سال 2013 از 1.00 دلار بالاتر نرفت، تا زمانی که MONACoin برای مدت کوتاهی تا 16.61 دلار در دسامبر 2017 معامله شد. از ژانویه 2022، MONACoin حدود 1.00 دلار معامله شد.

نحوه استفاده از MonaCoin

MonaCoin یکی از اولین سکه هایی بود که Segregated Witness (SegWit) را پیاده‌سازی کرد. بنابراین، در مقایسه با بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال، زمان پردازش تراکنش سریع تری دارد. وقتی آقای واتانابه MonaCoin را در یک انجمن آنلاین معرفی کرد، اظهار داشت که این ارز دیجیتال یک امنیت نیست. او گفت که این سکه بخشی از یک بازی بود که هدف آن یافتن هش در شبکه MonaCoin بود. به گفته وی، MonaCoin قرار بود شبیه به امتیازات صرف شده در شبکه Monacoin باشد.

MonaCoin در ژاپن

MonaCoin خود را به عنوان اولین ارز دیجیتال ژاپنی به حساب می آورد و عمدتاً در ژاپن استفاده می شود. در سراسر ژاپن، بسیاری از دستگاه‌های باجه خودکار «هوشمند» (ATM) از معاملات ارزهای دیجیتال، از جمله خرید و فروش MONACoin، پشتیبانی می‌کنند.

در حالی که پلت فرم Monappy مرکز غیر رسمی جامعه MonaCoin است، MONACoin همچنین در چندین صرافی ارز دیجیتال مستقر در ژاپن معامله می کند. MonaCoin توسط آژانس خدمات مالی ژاپن تأیید شده است، که ارزهای دیجیتال را یک روش قانونی پرداخت می‌داند.

گمانه زنی در مورد اینکه چرا MonaCoin ایجاد شد اغلب بر تمایل فرهنگی در ژاپن برای ایجاد نسخه های ملی از محصولات شناخته شده متمرکز است. این تمایل ناشی از تقاضا برای محصولات و خدماتی است که هم در ژاپن ایجاد شده اند و هم با داشتن اسناد ژاپنی و سایر محتوای نوشته شده به زبان ژاپنی. اما علیرغم ارتباط قوی آن با ژاپن، MonaCoin به عنوان یک ارز دیجیتال ملی مانند Auroracoin ایسلند طراحی نشده است.

هک های MonaCoin

هکرها با هک کردن صرافی‌ها و استفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در برنامه ذخیره‌سازی MonaCoin Monappy برای هک آن، MonaCoin را از بین برده‌اند. اولین هک در سال 2018 رخ داد، زمانی که یک ارز دیجیتال به ارزش 60 میلیون دلار در ژاپن از یک صرافی مجازی به سرقت رفت. در دومین هک، یک سال بعد، یک هکر 18 ساله 15 میلیون ین MonaCoin را از 7700 کاربر Monappy سرقت کرد.

از کجا می توانم MonaCoin بخرم؟

می‌توانید MonaCoin را از طریق صرافی‌های ارزهای دیجیتال از جمله Bittrex و Zaif که در ژاپن مستقر هستند، خریداری کنید. همچنین در ژاپن می توانید علاوه بر استفاده از پلتفرم Monappy، از یک دستگاه خودپرداز هوشمند که از خرید MONACoin پشتیبانی می کند، بازدید کنید.

آیا MonaCoin سرمایه گذاری خوبی است؟

MonaCoin تا حد زیادی برای انعام در بازی های آنلاین استفاده می شود و استفاده از آن تا حدودی در ژاپن جدا شده است. ممکن است تصمیم به خرید و استفاده از MONACoin داشته باشید، به خصوص در اقتصاد ژاپن، اما باید قبل از خرید از محدودیت های MonaCoin آگاه باشید.

با MonaCoin چه چیزی می توانم بخرم؟

می توانید از MonaCoin برای پرداخت انعام به گیمرها استفاده کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از بخش Monappy که مانند یک سایت حراج آنلاین عمل می‌کند، دارایی‌های دیجیتال و سایر کالاها را خریداری کنید. دارندگان MonaCoin می توانند برای برخی از کالاها و خدمات در ژاپن با استفاده از MONACoin پرداخت کنند.

کلام آخر:

MonaCoin یک ارز دیجیتال است که برای استفاده در ژاپن توسط مخترع ناشناس به نام آقای واتانابه توسعه یافته است. لایت کوین حذف شده است اما از الگوریتم یکسانی استفاده نمی کند. MonaCoin یکی از اولین کوین هایی بود که SegWit را در بلاک چین خود پیاده‌سازی کرد. بنابراین، معاملات با استفاده از سکه در مقایسه با بیت کوین بسیار سریعتر است.MonaCoin را می توان با استفاده از ین ژاپن یا بیت کوین در صرافی های ارزهای دیجیتال یا در “خودپردازهای هوشمند” در ژاپن خریداری کرد. این سکه عمدتا برای انعام در بازی های آنلاین استفاده می شود. برخی از فروشگاه ها در ژاپن نیز امکان خرید با استفاده از MonaCoin را می دهند.

0

دیجی بایت DigiByte

DigiByte (دیجی بایت)، یک پلتفرم ارز دیجیتال و بلاکچین همتا به همتا است. توکن های DGB به عنوان وسیله مبادله برای برنامه های غیرمتمرکز (dApps) و قراردادهای هوشمند ساخته شده بر روی بلاک چین DigiByte استفاده می شوند.بلاک چین DigiByte به گونه ای طراحی شده است که مقیاس پذیر باشد و ظرفیت پردازش تعداد زیادی تراکنش در ثانیه را دارد. DigiByte یکی از جایگزین های قدیمی ارزهای دیجیتال برای بیت کوین است و در اصل مبتنی بر بلاک چین بیت کوین است.

آشنایی با دیجی بایت

DigiByte در سال 2013 با هدف ایجاد یک ارز دیجیتال سریع و امن راه اندازی شد که بتواند به جامعه گسترده تر و غیرمتمرکزتری نسبت به بیت کوین دسترسی پیدا کند.DigiByte از مکانیزم عملیاتی اثبات کار استفاده می کند، که از فرآیندی به نام استخراج برای تولید نشانه های DGB جدید و پردازش تراکنش های DGB استفاده می کند. بلاک چین DigiByte که به گونه ای طراحی شده است که سازگار باشد، از چندین روش استخراج پشتیبانی می کند.پنج الگوریتم استخراج مختلف که دیجی‌بایت پشتیبانی می‌کند عبارتند از:

Sha256ScryptSkeinQubitOdocrypt

بلاک چین DigiByte طوری برنامه ریزی شده است که به طور مداوم میزان قدرت محاسباتی مورد نیاز برای افزودن موفقیت آمیز یک بلوک جدید به بلاک چین DigiByte را تغییر دهد. هر بار که یک بلوک جدید به بلاک چین DigiByte اضافه می شود، دشواری بلاک تغییر می کند.

بلاک چین DigiByte از سه لایه تشکیل شده است:لایه بالایی از برنامه های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند که در پلتفرم DigiByte ادغام شده اندیک دفتر کل الکترونیکی عمومی که توسط بلاک چین DigiByte ایجاد و نگهداری می شودشبکه جهانی از گره‌های DigiByte که تراکنش‌های DGB را رله و اعتبارسنجی می‌کنند و ارز جدید DGB را ضرب می‌کنند
چندین ویژگی DigiByte پلتفرم بلاک چین را منحصر به فرد می کند

فرآیند استخراج چند الگوریتمی: با پشتیبانی از پنج الگوریتم مختلف برای ماینینگ، DigiByte غیرمتمرکزتر و به طور کلی امن تر از پلتفرمی است که فقط از یک فرآیند استخراج پشتیبانی می کند.

تغییرات سختی بلاک: با تغییر میزان قدرت محاسباتی مورد نیاز برای استخراج هر بلوک، بلاک چین DigiByte احتمال تصاحب شبکه توسط گروه تلفیقی از ماینرها را به حداقل می رساند.

بدون ICO: بسیاری از ارزهای رمزنگاری شده برای توسعه و راه اندازی یک پلتفرم بلاک چین از طریق عرضه اولیه کوین (ICO) سرمایه تولید می کنند. DigiByte بدون ICO راه اندازی شد و کاملاً داوطلبانه است.

دیجی بایت در مقابل بیت کوین

ممکن است در مورد تفاوت دیجی بایت با بیت کوین تعجب کنید. در حالی که پلتفرم دیجی‌بایت در اصل مبتنی بر کد بیت‌کوین است، دیجی‌بایت و بیت‌کوین تفاوت‌های کلیدی دارند:

حداکثر عرضه کوین: هم دیجی‌بایت و هم بیت‌کوین حداکثر عرضه کوین را دارند، اما حداکثر تعداد DGB از حداکثر عرضه بیت‌کوین با یک مرتبه بزرگی بیشتر است. حداکثر عرضه DGB 21 میلیارد توکن است، در حالی که عرضه سکه بیت کوین به 21 میلیون توکن محدود شده است.

برنامه پاداش استخراج: دیجی‌بایت و بیت‌کوین هر دو به‌تدریج مقدار ارز دیجیتالی را که به عنوان پاداش به ماینرها پرداخت می‌شود، کاهش می‌دهند، اما دو شبکه بلاک چین از برنامه‌های کاهش متفاوتی استفاده می‌کنند. پاداش هر بلاک دیجی‌بایت هر ماه 1 درصد کاهش می‌یابد، در حالی که پاداش بیت‌کوین تقریباً هر چهار سال یک‌بار نصف می‌شود.

سرعت تراکنش: دیجی‌بایت می‌تواند تراکنش‌ها را سریع‌تر از بیت‌کوین پردازش کند، زیرا بلاک‌های جدید را بیشتر به بلاک چین اضافه می‌کند. تراکنش های DigiByte در حدود 15 ثانیه پردازش می شوند، در حالی که میانگین زمان پردازش یک بلوک از تراکنش های بیت کوین 10 دقیقه است.

منبع: ارز دیجیتال دیجی بایت (DigiByte) و تفاوت آن با بیت کوین