امروز یکشنبه 16 دی 1403
0

همه چیز در مورد نهال انگور وارداتی

انگور یکی از میوه هایی است که از زمان های بسیار قدیم مورد استفاده بوده است. به طور کلی، دو نظریه متفاوت در مورد انگور وجود دارد، برخی معتقدند که حتی قبل از ظهور دانه توسط انسان استفاده می شده است. به گفته آنها، از 6 تا 7 هزار سال.
انگور یک درختچه کوهنوردی است که با پیچک خود به راحتی از موانع و درختان همسایه عبور می کند و طول آن به 10 تا 15 متر می رسد. این گیاه از نوع بلوغ، مایل به سفید در سطح پایین دمبرگ است، دارای گلهای کوچک و پیچیده به صورت خوشه های پیچیده است. کاسه گل با 5 فنجان دندانه دار، از 5 گلبرگ آزاد و 5 پرچم تشکیل شده است. و رنگهای مختلف مناسب نژادهای مختلف است.
به آب و هوای گرم و معتدل نیاز دارد، دارای سیستم ریشه ای عمیق و آبیاری متوسط​​است. مقاوم به خشکی است، به خصوص اگر در خاک های عمیق واقع شود، مقاومت کم در برابر رطوبت دارد و اگر در جنگل ها پیدا شود، مقاومت باد متوسط ​​تا خوبی دارد. گرده افشانی توسط باد انجام می شود، به حشرات نیازی نیست. شرایط گرم و خشک را بهبود می بخشد. گرده افشانی و باردهی.

روش های تکثیر درخت انگور:

انگور از طریق بذر و قلمه و نهال تکثیر می‌شود.

کاشت بذری: در کاشت بذری ابتدا یک حبه انگور تهیه کنید و بذر را از قسمت گوشتی گیاه جدا کنید به این صورت که قسمت گوشتی و آبدار گیاه را بگیرید و بذری را که در مرکز دانه انگور قرار دارد را بردارید و پس از تمیز کردن آماده کاشت کنید. بذرهای انگور بسیار کوچک، ریز و بیضی شکل هستند توجه داشته باشید که انگور گونه های مختلفی دارد که شما می‌توانید بسته به نیاز خود هر کدام را کاشت کنید، کاشت یکسانی دارند.

پس از تهیه بذر یک محفظه پلاستیکی در بسته پیدا کنید و بذرها را به همراه مقداری کمی خاک سبک در درون آن بگذارید و درب آن را محکم ببینید، پس از گذشت یک تا دو هفته بذر گیاه جوانه می زند (البته این زمان تقریبی است). زمانی که گیاه رشد کرد آن را به همراه مقداری خاک در درون سینی نشاء بکارید، تا گیاه ریشه‌دار شود و بتواند به رشد خود ادامه دهد. در طول مدت رشد به گیاه خود سر بزنید و احتیاجات مورد نیاز گیاه را برای رشد نهال انگور سیاه سردشت فراهم کنید. کاشت بذری این گیاه بسیار زمانبر و طولانی است به همین دلیل کاشت آن معمول نیست.

روش قلمه زنی:

کشت این گیاه بیشتر از طریق قلمه انجام می‌شود که به صرفه و نتیجه خوبی هم دارد. در این روش قلمه ها را از بوته گیاه تهیه کنید سپس گودالی در عمق مناسب ایجاد کرده عمق کاشت باید بیش از نیم متر باشد، قلمه های را درون آن بکارید در هر گودال 3 تا چهار عدد قلمه بکارید و پس از رشد آنها را تنک کنید و در هر گودال بگذارید یک قلمه باقی بماند. پس از گذشت مدتی قلمه ریشه‌دار می‌شود و به رشد خود ادامه می‌دهد.

کاشت نهال:

در این روش می‌توانید نهال ریشه‌دار درخت انگور را تهیه کنید و گودالی در عمق مناسب ایجاد و نهال را در درون آن بکارید.

رشد مو:

باردهی مو یا نهال انگور شاهانی به دو روش انجام می شود: الف) باردهی غیر جنسی: 1 هرس. برای این، وقتی می خواهیم در پاییز هرس کنیم، آنها از شاخه های امسال استفاده می کنند که چندین شاخه دو ساله دارند. طول قلمه ها از 60 تا 80 سانتی متر است پس از هرس در پاییز، آنها را در زیر ماسه نرم و مرطوب و نسبتاً سرد تا بهار ذخیره می کنند. در بهار و هنگام کاشت درختان، ابتدا آنها را به مدت 48 ساعت در آب خیس می کنند تا کاملاً در آب غوطه ور شوند، سپس آنها را می کارند. قلمه ها را می توان در دسامبر یا ژانویه برداشت و در دمای 4 درجه سانتیگراد و هوای مرطوب تا بهار نگهداری کرد، وقتی هوا به دلیل یخچال گرم شد، می توانید شپش بکارید، اگر آنها می خواهند در بهار برش بزنند، باید از شاخه های یک ساله استفاده کنید. که چندین سانتی متر از یک شاخه چند ساله (کلید) را همراهی می کند.

2 استراحت: شاخه های طولانی یک یا همان سال در خاک دفن می شوند و اجازه می دهند گیاه ریشه بزند. حتی اگر هر جوانه آن به گیاه جدیدی تبدیل شود، همیشه قوی ترین شاخه یک ساله انتخاب می شود.

3 پیوند: پیوند اسکنه از پیوند اسکنه استفاده می کند زمان پیوند پاییز است، درخت پایه Fertoot از خاک بریده می شود، در مقطع آن برشی ایجاد می شود و جوانه یا پیازچه را در شاخه قرار می دهند.

4 تکثیر ساقه: از یک شاخه خوب رشد کرده، یک یا دو سانتی متر از درخت در دو طرف راست و چپ قطع می شود، در گلدان افقی با خاک قرار می گیرد و فشار داده می شود تا فقط جوانه از خاک خارج شود. در یک اتاق گرم قرار دهید زیرا جوانه ها برای رشد به خاک گرم نیاز دارند.
ب) باردهی جنسی: تکثیر بذر با این روش معمول نیست و عمدتاً برای تولید انواع جدید انگور استفاده می شود.

0

هر آنچه باید درباره نهال انگور کشمشی بدانید در زیر آمده است:

نهال انگور کشمشی یا نهال انگور سفید بیدانه (Sultana) یکی از ارقام انگور بی دانه است که در ایران به صورت وسیعی کشت می شود. این رقم یکی از ارقام نهال انگور تولید شده در مرکز نهالستان ارغوان نهال مهندس رسول بابایی است که با کیفیتی مطلوب آماده عرضه به سراسر کشور است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نهال انگور بی دانه کشمشی و خرید نهال انگور تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مشخصات ارقام بی دانه انگور.

انگور با نام علمی Vitis vinifera گیاهی است بوته ای و رونده که میوه ی آن به شکل بی دانه و دانه دار موجود است، این دو نوع انگور در رنگ های زرد – سبز – سیاه – قرمز رویت می شوند.

ارقام بی دانه همانند نهال انگور کشمشی بهترین نوع انگور برای تولید کشمش هستند؛ از این رقم به دلیل داشتن حبه های درشت و شیرین، کشمش مرغوبی تولید می شود که پرطرفدار بوده و صادراتی است. انگور بی دانه به دو رنگ سفید مایل به زرد و قرمز دیده می شود.

نکته: انگور سفید بی دانه از معروف ترین انواع انگور است و درخت انگور بی دانه ی قرمز در برخی مناطق کمتر یافت می شود.

ویژگی های نهال انگور بی دانه سفید کشمشی

انگور بی دانه کشمشی که به آن انگور بی دانه سفید هم گفته می شود یکی از بهترین انواع انگور مجلسی است. کشمشی که از میوه ی این رقم حاصل می شود صادراتی بوده و بسیار پرطرفدار است؛ حبه های این نوع انگور طعم شیرینی داشته و درشت، به رنگ سبز، بیضی شکل و بی دانه هستند.

ریشه های نهال بسیار عمیق بوده و به همین جهت در برابر کم آبی و خشکی مقاوم و متحمل است.

نکته: اقلیم مناسب برای رشد و پرورش انگور بی دانه سفید کشمشی، معتدل و نیمه گرمسیری است، در مناطق خیلی سرد قادر به تولید محصول نبوده و در مکان های خیلی گرم نیز سبز مانده و رشد رویشی خود را ادامه می دهد در نتیجه محصول بسیار کمی را تولید می کند.

در میان استان های کشور بیشترین سطح زیر کشت این رقم، مربوط به استان فارس می باشد؛ زمان رسیدن محصول و باردهی نهال انگور سفید بی دانه کشمشی تقریبا اواسط مرداد ماه بوده و میان رس است.
عمر مفید و اقتصادی نهال انگور کشمشی حدودا بیشتر از 60 سال می باشد، این انگور به صورت تازه خوری، برای تولید کشمش با کیفیت و تهیه ی شیره، مورد استفاده قرار می گیرد.

حداکثر عملکرد میوه در هکتار

درخت انگور کشمشی زرد بیدانه ‌محصول‌دهی بسیار عالی به صورت سالیانه به همراه دارد. این رقم قادر است در سال تا 40 تن بادرهی در هکتار داشته باشد. این موضوع نشان می دهد کاشت و پرورش درختان انگور کشمشی زرد بیدانه تا سالیان سال سودآوری حداکثری را برای شما باغداران محترم به ارمغان میاورد.

شروع محصول‌دهی

درخت انگور کشمشی زرد بیدانه از سال اول ‌محصول‌دهی خود را در حجم کم و محدود آغاز می کند. با رسیدن درخت به سن بلوغ، باردهی آنها نیز رفته رفته افزایش خواهد یافت.

مدت آبیاری

برای آبیاری درختان انگور کشمشی زرد بیدانه در فصول گرم سال برای هر درخت 2 تا 3 لیتر آب در روز در نظر بگیرید. در فصل سرد و بارندگی (فصل پاییز و زمستان) مقدار آبیاری را به 1 لیتر در روز کاهش دهید. آبیاری درختان انگور کشمشی زرد بیدانه باید به صورت هفتگی انجام شود. درخت انگور کشمشی زرد بیدانه در برابر خشکی مقاومت مطلوبی از خود نشان می دهد. البته لازم است بدانید درختانی که به صورت منظم و کافی آبیاری شوند؛ باردهی بیشتر و کیفیت محصول بالاتری خواهند داشت.

زمان گلدهی

گلدهی در اواخر ماه فروردین آغاز می شود. این رقم دیرگل است از این رو ریسک‌های ناشی از سرمازدگی در فصل بهار به حداقل میرسد.

ویژگی های مربوط به اقلیم مناسب برای کاشت نهال انگور کشمشی زرد:

اقلیم مناسبی که می توانید برای کاشت نهال انگور کشمشی؛ در نظر بگیرید نیمه گرمسیری و معتدل می باشد. شما باید به خوبی بدانید که نهال در آن مناطی که آب و هوای بسیار سرد دارد به خوبی رشد نمی کند. این نهال تا اندازه ای می تواند سرما را تحمل نماید و توان تحمل آن در حد مشخص شده ای می باشد. در مناطقی که آب و هوای گرم دارد این نهال رشد خود را ادامه می دهد و رویش خوبی هم خواهد داشت.

زمان رسیدن میوه این نهال اواسط مرداد می باشد، به همین دلیل باید شرایط آب و هوایی بهار برای این نهال مناسب باشد.

بنابراین نهال انگور کشمشی؛ را باید در مناطقی که آب و هوای مناسب دارد بکارید. تابستان های گرم یکی از مهمترین نیازهای انگور کشمشی، می باشد که آن را برای رشد و میوه دهی بهتر باید به خوبی در نظر داشته باشید. بنابراین شما باید بدانید تنها مناطقی که هوای معتدل دارند را بهتر است برای کاشت نهال در نظر بگیرید. در این صورت نهال به بهترین نحو ممکن رشد می کند و کیفیت خوبی هم از خود نشان می دهد. استان فارس بیشتری سهم کاشت این نهال را به خود اختصاص داده است.

ویژگی های مربوط به آبیاری مناسب و اصولی برای انگور کشمشی:

شما بعد از کاشت انگور بی دانه کشمشی؛ باید به فکر آبیاری آن باشید. در واقع باید بدانید که آبیاری این نهال نکته بسیار مهمی است و باید به آن دقت داشته باشید. زمانی که هوا گرم می شود باید دفعات آبیاری این نهال را افزایش دهید. در این صورت نهال به خوبی رشد می کند و میوه های آن هم با کیفیت می شود. شما بعد از اینکه نهال را بکارید 4 سال بعد محصول آن را می توانید دریافت کنید.

بنابراین باید بعد از کاشت به نیازهای آن دقت داشته باشید تا بعد از مدت مورد نظر میوه های با کیفیتی را به شما ارائه دهد. در 10 سالگی باردهی این نهال انگور کشمشی؛ به رشد کاملی می رسد و به صورت اقتصادی به شما محصولات زیادی می دهد. میان رس بودن این نهال یکی از مهمترین ویژگی های انی نهال می باشد که شما زمان کاشت آن باید به خوبی این ویژگی نهال را بشناسید.

برای اطلاعات بیشتر به سایت دهوین مراجعه کنید

0

مختصری درباره نهال انگور سیاه سردشت:

همانطور که از نام این میوه پیداست خاستگاه و محل کشت اصلی آن شهرستان سردشت، واقع در استان آذربایجان غربی می باشد. البته این بدان معنا نیست که نمی توان نهال انگور سیاه سردشت (رشه) را در مناطق دیگر کاشت. اصلا چنین نیست و این نهال سازگاری بالایی داشته و در بسیاری از مناطق کشور کاشته می شود. اما در هر صورت اصل آن متعلق به شهرستان سردشت است.

نهال انگور سیاه سردشت (رشه) در اواخر تابستان و اوایل پاییز رسیده و بسیار خوش طعم و آبدار است. نهال انگور سیاه سردشت (رشه) در این شهرستان به صورت دیم کاشته می شود، به همین جهت با شرایط کم آبی که طی سال های اخیر کشور را درگیر نموده سازگاری دارد. به علاوه این انگور معمولا با محیط های کوهستانی و شیبدار (به ویژه سردشت) همخوانی بالایی داشته و از این رو به ندرت به کود های شیمیایی و هورمون های رشد و … نیاز دارد. بنابراین می توان گفت شما با محصولی کاملا ارگانیک مواجه هستید.

خبر خوب برای کسانی که قصد دارند اقدام به خرید نهال انگور سیاه سردشت (رشه)و کاشت آن نمایند این است که دفع گیاهان هرز در باغ این انگور به وسیله شخم زدن انجام می شود. به همین علت نیازی به استفاده از علف کش ها و سم های شیمیایی مضر نیست.

شرایط کشت نهال انگور رشه:

این نهال قدرت تحمل و سازگاری بالایی دارد و در برابر سرما و گرما و خشکی و کم آبی متفاوت خوبی دارد

به طوری که سرمای منفی 15 درجه را می تواند تحمل کند.

به همین خاطر است که در بیشتر مناطق به صورت دیم کاشته می شود و در زمین هایی کاشته

می شود که 1200 متر از سطح دریا ارتفاع دارد.

دفع گیاهان هرز در باغ انگور به وسیله شخم زدن انجام می شود و نیازی به علف کش ها و سم های

شیمیایی مضر نیست.

طی تحقیقات به عمل آمده این میوه ی پاییزی سرشار از خواص متعددی است و تامین کننده ی مواد موردنیاز

بدن می باشد دانه های انگور سیاه سرشار از انواع ویتامین همچون B و C و مقادیر قابل توجهی کلسیم،

پتاسیم و منیزیوم فسفر و آهن می باشد به همین جهت در امر خون سازی روده و معده اثر فوق العاده ای دارد.

آبیاری نهال انگور رشه

نهال انگور سیاه سردشت در برابر کم آبی و خشکی مقاوم می باشد و در شهرستان سردشت و بیشتر مناطق دیگر به صورت دیم کاشت می شود. البته این به معنی این نیست که این نهال نیاز به آبیاری ندارد زیرا در صورتی که نهال رطوبت کافی را دریافت نکند دانه های انگور ترک بر می دارند. میزان نیاز آبی این نهال به طور تقریبی 5 تا 7 هزار متر مکعب در هر هکتار است.

البته نهال های جوان در سال های ابتدایی کاشت نیاز آبی بیشتری دارند و باید در فصل تابستان 2 یا 3 بار آبیاری شوند. زیرا نهال های جوان برای گسترش ریشه و قوی تر شدن تنه نیاز به آب دارند. البته باید توجه داشته باشیم که از آبیاری بیش از اندازه خودداری کنیم زیرا در این صورت ریشه درخت از بین می رود. مناسب ترین روش آبیاری این نهال آبیاری قطره چکانی است.

باردهی نهال

نهال انگور سیاه سردشت(رشه) از سال دوم کاشت شروع به باردهی می کند. میزان باردهی این نهال بسیار بالا می باشد. انتظار می رود از هر هکتار از زمین زیر کشت این نهال حدود 40 تن انگور برداشت کنیم. علاوه بر میزان باردهی بالا، یکی از مزیت این نهال زمان رسیدن محصولات می باشد. محصولات این نهال در اواخر تابستان و اوایل مهرماه وارد بازار می شود. در این زمان تقریبا زمان اکثر میوه های تابستانی به پایان رسیده و میوه های پاییزی دیگر چندان وارد بازار نشده اند. بنابراین استقبال خوبی از محصول در بازار فراهم می شود.

نهال انگور سیاه سردشت در صورتی که در مکان مناسب کاشت شود و مراقبت های لازم از آن انجام گردد حدود 100 سال عمر مفید دارد. به همین جهت این نهال بسیار مورد توجه و محبوبیت باغداران است زیرا با کاشت این نهال، تا سال های طولانی از میزان باردهی بسیار بالایی برخوردار می شوند.

برای اطلاعات بیشتر به سایت دهوین مراجعه کنید.

0

هر آنچه که باید از انواع نهال انگور بدانید:

پرورش انگور برای مصارف مختلف

آیا می خواهید انگور را در درجه اول برای پوشاندن درختچه پرورش دهید؟ سپس می توانید تقریباً هر گونه انگوری را انتخاب کنید که مقاوم و نسبتاً سالم باشد.

آیا امیدوارید آب انگور و ژله انگور درست کنید؟ چندین نوع مراقبت آسان قابل اعتماد برای این منظور مناسب هستند. آب میوه و ژله انگور به طور سنتی برخی از مقاوم ترین گونه های انگور در زمستان هستند.

نمودار اجزای یک درخت انگور

آشنایی با بخش‌های مختلف درخت انگور به رشد و هرس کمک می‌کند.

آیا برای تازه خوردن انگور بدون هسته می خواهید؟ برخی از گونه های بدون دانه در حال حاضر در مینه سوتا رشد می کنند، اما، به جز در جنوب مینه سوتا، همه این گونه ها به حفاظت زمستانی نیاز دارند. انگورهای رومیزی دانه دار معمولاً نسبت به انواع بدون دانه جدیدتر نسبت به سرما مقاوم تر و قوی تر هستند.

انگور برای آبمیوه

در حال حاضر بسیاری از انواع انگور مقاوم به سرما برای آسازان تجاری و سرگرمی در آب و هوای شمالی موجود است. تعدادی از اینها توسط دانشگاه مینه سوتا به طور خاص برای آب و هوای خشن ما ایجاد شده است.

برای شراب سازی باید با دقت بیشتری در انتخاب نوع شراب با توجه به اینکه چه گونه هایی نوع شراب مورد نظر شما را می سازند و به چه آموزش و هرس نیاز دارند. در حالی که این انگورها را می توان به صورت تازه مصرف کرد، معمولا اسید بالاتر، قند بالاتر، نسبت پوست به تفاله بیشتر و دانه های بیشتری نسبت به انگورهای رومیزی و آب میوه دارند.

چگونه می توان انگور را از درخت ریشه لخت پرورش داد

کسی که تاک انگور بدون ریشه در دست دارد.

سریعترین مسیر برای رشد انگور، کاشت انگورهای خفته و ریشه برهنه در اوایل بهار است. گیاهان ریشه لخت یک ساله معمولاً قوی ترین هستند. برچسب یا برچسب را بخوانید تا مطمئن شوید انگورها فاقد ویروس هستند، سپس یک نوع خود بارور را انتخاب کنید یا حداقل یک گیاه دیگر را برای گرده افشانی پرورش دهید.

قبل از کاشت، ریشه ها را یک یا دو ساعت در آب خیس کنید. آماده باشید تا ظرف 48 ساعت آنها را به زمین برسانید تا خواب خود را از بین نبرند.

روی خاک خود کار کنید تا آن را شل کرده و علف های هرز، ریشه ها، سنگ ها و سایر زباله ها را از بین ببرید. انگورها در خاکی با زهکشی خوب با PH 5.5 تا 7 بهترین رشد را دارند، بنابراین ممکن است بخواهید از خاک سنج برای تعیین PH خود استفاده کنید و هر گونه اصلاح کننده خاک را که نشان می دهد اضافه کنید. در حالت ایده آل، اصلاحات باید یک سال قبل از کاشت به منظور بهبود سلامت خاک اضافه شود.

از یک بیل برای حفر سوراخ هایی به عمق یک فوت و عرض یک فوت استفاده کنید. ریشه های شکسته شده روی گیاهان را ببرید و آنها را در سوراخ ها فرو کنید. سوراخ ها را با شش اینچ خاک پر کنید و آن را به آرامی بکوبید. سپس خاک بیشتری اضافه کنید تا سوراخ پر شود، اما این بار آن را نکوبید.

پس از کاشت انگورهای ریشه برهنه، دو یا سه جوانه بالایی را هرس کنید و آنها را کاملاً آبیاری کنید. در سال اول رشد کود ندهید.

در سال دوم پس از کاشت، در حالی که گیاهان در اوایل بهار هنوز در خواب هستند، دستورالعمل های هرس را در مرحله 2 دنبال کنید. هرس به انگورها کمک می کند تا سیستم ریشه قوی تری تولید کنند و انگور بیشتری تولید کنند.

0

نهال انگور شاهانی یکی از بهترین نهال‌های انگور می باشد که در زیر به توضیح آن‌ پرداخته‌ایم:

مشخصات انگور شاهانی (شانی) و نهال انگور شانی:

شما برای پرورش انگور شانی، باید به خوبی با ویژگی های این نهال انگور شانی، آشنایی داشته باشید تا بهترین نمونه آن را خریداری کنید. انگور شاهانی، دارای حبه قرمز تیره می باشد که درون آن دانه های به نسبت درشتی وجود دارد. درخت انگور شانی، از جمله نهال هایی می باشد که در کشور ایران طرفداران زیادی دارد و به همین دلیل افراد زیادی آن را خریداری کرده و در باغ خود می کارند. ارقام انگور بسیار متنوع می باشد و یکی از این ارقام نوع شانی، است که کشاورزان زیادی آن را می کارند.

یکی از مهمترین ویژگی هایی که انگور شانی، دارد تازه خوری آن می باشد. بسیاری از کشاورزانی که در صنایع تبدیل فعالیت می کنند باید بهترین نهال انگور شانی، را خریداری کرده و اقدام به کاشت آن نمایند. بسیاری از افراد شاید بر این باور باشند که تنها در برخی از مناطق خاص می توانند این انگور را کشت نمایند. ولی در واقع باید بدانید انگور شاهانی، در هر منطقه ای که شما مایل باشید آن را کشت کنید کاشته می شود.

شرایط نگهداری از نهال انگور شاهانی:

ابتدا برای کاشت نهال انگور از اوایل مرداد تا شهریور ماه زمین زیر کشت را آماده کنید. برای آماده سازی زمین باید گودال هایی به عرض و طول 100 سانتی متر و عمق 120 سانتی متر حفر کنید و گودال ها را با پوشال برنج، سوپر جاذب ها، کود دامی و موادی که نفوذپذیری خاک را افزایش بدهند پر کنید. حدود 20 سانتی متر از گودال را با کود دامی، فسفاته و پتاسه و 20 سانتی متر بعدی را با خاک سطحی پر کنید. در نهایت نهال ها ار درون چاله ها قرار دهید به حالتی که سطح چاله ها پایین تر از سطح خاک قرار بگیرد. گودی چاله ها بعد از کاشت باید به صورتی باشد که هنگام بارندگی آب درون چاله ها قرار بگیرد.

درختان انگور را در سال دو نوبت در سال برای فرم دادن به درخت، باردهی بیشتر و با کیفیت تر و افزایش عمر درخت هرس کنید. هرس به موقع و درست باعث افزایش عمر درختان، زیاد شدن مقدار محصول و ایجاد فرم و اسکلت مطلوب درختان می شود.

در سال هایی که خشک و کم آب است، یک یا چند نوبت آبیاری برای درختان کافی است. نهال انگور کشمشی در مقابل کم آبی مقاوت دارد، برای جلوگیری از آفتاب سوختگی تنه درختان از چسب چوب سفید یا رنگ پلاستیک سفید برای پوشش دادن تنه درخت استفاده کنید.

اگر منطقه رشد نهال گرم تر باشد،نهال انگور سیاه سردشت به آب بیشتری نیاز دارد و اینکه اگر خاک نفوذ پذیری بیشتری داشته باشد آب کمتر به درختان بدهید و اگر نفوذ پذیری کمتری داشته باشد آب بیشتری نیاز دارد. در فصل بارندگی هر دو هفته یک بار و در فصول خشک و کم اب هفته ای 3 بار درختان را آبیاری کنید.

برای جلوگیری از بادهای شدید می توانید از قیم استفاده کنید و یا اینکه نهال ها را با شاخ و برگ درختان بپوشانید تا از سرما محافظت شوند.

0

در زیر اطلاعاتی از نهال انگور پیکامی آمده است:

پیکامیس یکی از پرطرفدارترین ارقام انگور در جهان است که در مقیاس های بسیار زیاد در ایران تولید می شود. ایران این انگور سفره ای شگفت انگیز را به کشورهای مختلف دنیا صادر می کند و قیمت عمده فروشی انگور پیکامی ایران با توجه به مقصد متفاوت است.

انگور پیکامی و خواص انگور و آفت انگور یکی از محبوب ترین و سالم ترین ارقام انگور تولید شده در ایران است که یکی از ارقام محبوب بین المللی برای صادرات نیز می باشد. آنها در رنگ های مختلف و طولانی تر و بزرگتر از انگور معمولی بدون هسته هستند. در بسیاری از مناطق ایران تولید می شود، اما با کیفیت بالا در ایالات مرکزی و غربی ایران یافت می شود.

برداشت انگور پیکامی در کاشمر

طرز تهیه رب انگور و کاشمر یکی از بزرگترین شهرهای تولید کننده انگور در ایران است که انگور مرغوب صادراتی را تولید می کند. بیش از 3400 هکتار باغ انگور فعال در شهرستان کاشمر وجود دارد. در این شهرستان بیش از 22 رقم مختلف انگور تولید می شود که رایج ترین آنها انگور عسگری و پیکامی است.

بیش از 30 درصد انگور کاشمر صادراتی است. این انگورها همگی درجه A هستند و برای مصارف تازه به بازارهای خارجی ارسال می شوند. مابقی انگور را نیز در بازارهای محلی کشور توزیع و برای تهیه مرویز خشک می‌کردند.

صادرات انگور از ایران

ایران یکی از تامین کنندگان اصلی انگور در منطقه خاورمیانه است و بخش بزرگی از این بازارها را تامین می کند. روسیه با خرید 70 درصد از محصولات انگور ایران بزرگترین واردکننده انگور ایرانی است. همچنین قطعات زیادی به کشورهای همسایه و خاورمیانه ارسال می شود. برخی از بزرگترین مشتریان همسایه ایران پاکستان و امارات متحده عربی به ترتیب با 13 و 12 درصد هستند.

طبع انگور

برخی از کشورهای اروپایی مانند اسلواکی، بلاروس و سوئیس نیز از مشتریان ایران هستند. ارقام انگور اردیبهشتی که از ایران فرستاده شده اند و برخی مانند انگور پیکامی بسیار معروف هستند.

انگور

انگور پوست نرم و میوه ای آبدار است که از درخت انگور می رسد. همچنین انگور یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که بشر نحوه پرورش آن را آموخته است. به نظر می رسد صادرات انگور در تمام مناطق جهان که دارای میزان متوسطی هستند، رشد می کند. در ایران نیز هر ساله این میوه کشت و صادرات انگور از ایران انجام می‌شود. ارقام صادراتی ماژ یا انگور ایران: بیدانه سفید و قرمز، عسگری، صاحبی، یاقوتی، شاهرودی، شاهانی، پیکامی، خلیلی، فخری و.... صادرات انگور با توجه به این خواص ارزشمند همواره مورد توجه صادرکنندگان در ایران و جهان بوده است

نام محصول: انگور

مناطق اصلی تولید (منشا): همه استان ها

رنگ بیرونی/داخلی: سبز-زرد-قرمز-مشکی

طعم: شیرین

فصل: تابستان

بسته بندی: کارتن 5-10 جعبه چوبی کیلوگرم

برای اطلاعات بیشتر و خرید این نهال به سایت دهوین مراجعه کنید.

0

هدف از برگزاری جشن برداشت انگور سیاه(تره رشه) معرفی انگور دیم رقم رشه بعنوان یک محصول ارگانیک، معرفی روش های صحیح و نوین پرورش، برداشت، درجه بندی، بسته بندی و فرآوری است تا باغداران بتوانند استفاده بهینه ای از براشت مخصول خود داشته باشند و همچنین با تقویت تعاونی ها و تشکل های کشاورزی، بتوان جلوی دلالی این بخش را گرفت تا کشاورزان تاکدار بتوانند بازاریابی انگور سیاه را به بهترین قیمت انجام دهند. طاهر یونسی اظهار داشت: استفاده از انگور سیاه بخاطر طبیعی بدون و داشتن قند مطلوب بصورت رومیزی(تازه خوری)، آب انگور، مویز و همچنین کاربرد آن در صنایع تخمیری بعنوان شاخص های پراهمیت این محصول است به علاوه استفاده آن در زمینه های دوشاب سازی، تهیه سرکه، ژله، مارمالاد، مربا، شیره انگور، آبغوره، تهیه تفاله برای خوراک دام و کاربردهای دیگر، این محصول را متمایز از سایر محصولات در شهرستان سردشت کرده است. یونسی درباره برنامه های کاربردی جهاد کشاورزی برای باغداران نیز گفت: اصلاح سیستم های مدیریت باغات انگور، تغییر ارقام موجود با ارقام تجاری منطبق با کدکس جهانی، توسعه باغات جدید در اراضی مستعد شیب دار و کمبازده، حرکت بسوی کشاورزی پایدار، طرح روان آبی باغات انگور و انجام آبیاری تکمیلی، ایستاده کردن باغات انگور دیم، بررسی روشهای نگهداری انگور رشه در سردخانه، از اقداماتی است که مدیریت جهاد کشاورزی سردشت برای افزایش راندمان این محصول به کشاورزان ارائه داده است. ایشان همچنین مهمترین مشکلات و مسائل تاکستانهای شهرستان را، وجود محدودیت های شدید در نظام بازرگانی و بازاریابی به منظور حفظ و توسعه بازارهای صادراتی انگور و کشمش دانست و کمبود منابع مالی برای عرضه در بازارهای داخلی و خارجی و وجود نارسایی های زیاد درتامین و عرضه کافی و بهنگام نهاده های کشاورزی را ذکر کردند که ابراز امیدواری کرد که با همت مسئولین و کشاورزان بتوان این نقوص را برطرف کرد و بیان داشت که پتانسل 5 هزار هکتاری انگور دیم و تولید 25 هزار تنی برداشت این محصول، با تلاش کشاورزان به دو برابر افزایش پیدا کند.

0

انگور سیاه بعنوان یکی از ارقام بسیار مهم مورد کشت در سردشت بوده و از سابقه بسیار طولانی کشت برخوردار است، به دلیل سازگاری مناسب این نوع انگور به اقلیم منطقه، کشت آن به صورت دیم و بدون استفاده ازسموم و کودهای شیمیایی انجام می شود. با توجه به بالا رفتن فرهنگ عمومی مصرف این محصول، نقش درمانی و تغذیه ‌ای آن در اقتصاد منطقه نیزتاثیر به سزایی دارد.

متوسط عملکرد تاکستان‌های سردشت 5.5 تن در هکتار بوده و بالغ بر 5 هزار و 200 هکتار از ارضی کشاورزی زیر کشت این محصول استراتژیک و ارگانیک رفته است، انگور سیاه سردشت به دلیل داشتن قند مطلوب عمدتا به صورت تازه‌خوری و آب انگور مصرف و در دوشاب‌سازی، تهیه سرکه، ژله، مارمالاد، مربا، شیره انگور و آب‌غوره نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

انگور سیاه سردشت به دلیل رشد و باروری طبیعی و استفاده نکردن از کود و سموم شیمیایی، از ارزش غذایی بالا و شهرت فراوانی فقط در منطقه برخوردار بوده و متاسفانه طی دهه ها مسئولان اهتمامی برای معرفی این طلای سیاه نکرده بودند، موضوعی که طی سالهای اخیر به برگزاری جشن برداشت انگور سیاه با حضور مسئولان محلی ختم می شد.

شهرستان سردشت با داشتن مساحتی بیش از 1411 کیلومتر مربع،از شمال به شهرستان پیرانشهر از شرق به شهرستان های بوکان و  مهاباد، از جنوب به شهرستان بانه واقع در استان کردستان و از غرب به کشور عراق محدود می شود.

شهرستان سردشت از نظر تقسیمات کشوری دارای3 شهر، 2 بخش، 6 دهستان و 271 آبادی می باشد. شهرهای این شهرستان عبارتند از شهر سردشت، شهر ربط و شهر میرآباد. بخش ها شامل بخش وزینه و بخش مرکزی. دهستان ها شامل: آلان، باسک کولسه، بریاجی، گورک سردشت، گورک باشد که در این میان 58168 نفر جمعیت شهری و 50432 نفر جمعیت روستایی را تشکیل می دهند.

تعداد کل بهره برداران بخش کشاورزی این شهرستان نیز بالغ بر 9400 نفر می باشد. 

2. وضعیت منابع آب و شرایط آب و هوایی شهرستان

شهرستان سردشت با داشتن میانگین بارندگی 20 ساله 955 میلی متر یکی از پرباران ترین مناطق کشور بوده که استعداد بالقوه این شهرستان برای تولید انواع محصولات کشاورزی، خصوصاً محصولات دیم را نشان می دهد.

متوسط دمای سالانه آن 1/17 درجه بوده، که بیشترین دمای ثبت شده مربوط به مرداد ماه سال 1387 با 6/38 درجه و کمترین آن مربوط به دی ماه سال 1371 با 4/18- درجه می باشد.

میانگین رطوبت نسبی شهرستان 51% بوده که بیشترین متوسط رطوبت نسبی مربوط به بهمن ماه با 86% و کمترین مربوط به مرداد با 20% می باشد.

حداکثر بارش ثبت شده در یک ماه 114 میلی متر در آذر ماه و متوسط تعداد روزهای یخبندان 66 روز می باشد که بیشترین آن مربوط به بهمن ماه با 25 روز است.

متوسط ارتفاع شهرستان 1500 متر از سطح دریا می باشد که از 860 متر در دهستان آلان تا ارتفاع 2100 متر در دهستان گورک نعلین و بریاجی نوسان دارد.

در این شهرستان 2 رودخانه دائمی زاب و چم وزینه جریان داشته، به علاوه تعداد 1 قنات، 562 عدد چشمه و بیش از 250 حلقه چاه آب نقش مهمی را در تأمین منابع آب کشاورزی این شهرستان به عهده دارد. میزان آب مصرفی بخش کشاورزی در این شهرستان 38 میلیون متر مکعب در سال می باشد.

3. وضعیت منابع طبیعی و اراضی کشاورزی شهرستان

مساحت اراضی منابع طبیعی این شهرستان 112.000 هکتار بوده که از این بین 80000 هکتار آن جنگل و 32000 هکتار آن مرتع می باشد.

مقدار اراضی قابل کشت شهرستان 28094 هکتار بوده که 7500 هکتار آناراضی آبی و 20594 هکتار آناراضی دیم بوده، که از این میزان اراضی، حدود 2375 هکتار به صورت آیش، 18025 هکتار اراضی زراعی و 7696 هکتار اراضی باغی شامل2246 هکتارباغات آبی و5450هکتار باغات دیممی باشند

نگور سیاه سردشت، انسان را جوان نگه می دارد

مواد آبی رنگ خون ساز هستند
فصل انگور از تیرماه تا شهریور است. علاوه بر ویتامین های بسیار، میرتیلین انگور قابل توجه است. فلاون آن به همراه ویتامین C و آهن در امر خون سازی شرکت دارد و باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شود. همچنین از سخت شدن رگهای خونی جلوگیری می کند.

فواید زیاد انگورهای حبه ریز
انگورهای سیاه مقدار زیادی ویتامین C دارند که از سرماخوردگی و سرایت بیماری جلوگیری می کند. علاوه بر این، انگورهای حبه ریز دارای اسید سیب و لیمو و میوه های دیگر، مواد معدنی، بویژه آهن و مواد رنگی است. تانن موجود در انگور سیاه برای ساخت پوشش مخاطی اندامهای میان تهی و پیشگیری از تورم و از بین بردن باکتریها مؤثر است.

انگور سیاه تسکین دهنده اعصاب
آنتوسیانین (ماده رنگی گیاهان) علاوه بر حفاظت سلولهای گیاهی، از سلولهای انسانی نیز محافظت می کند. مواد آلی انگور بسرعت وارد خون می شود و به انسان تحرک، شادابی و جوانی می بخشد. فردی که تحت استرس است، به موادی نیاز دارد که ارزش غذایی آنها بالا باشد. انگور سیاه و همچنین مواد موجود در آن، تسکین دهنده اعصاب هستند.

برگ انگور سیاه
برگ انگور سیاه محتوی جوهر کاتچین، فلاونول ها و اسیدهای مورد نیاز بدن است. در طب سنتی، دم کرده برگهای انگور سیاه را برای افراد دیابتی، توصیه می کنند. ولی هنوز تاثیر آن بر پایین آوردن قند خون ثابت نشده است. شاید دلیل آن کروم موجود در برگهای انگور سیاه است. اما از آنجایی که دم کرده این برگها در بدن حیوانات آزمایشی تولید سم کرده است، استفاده از این برگها توصیه نمی شود.

0

تعداد صفحات: 37 صفحه

مقدمه

در جوامع کنونی معلم به عنوان یکی از عناصر اصلی نظام آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت کودکان را به عهده دارد، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. امروزه اکثر کشورهای پیشرفته دنیا بیشترین سرمایه‌گذاری را در نظام آموزش و پرورش انجام می‌دهند در این راستا سعی و اهتمام رؤسای نظام آموزش و پرورش کشورهای توسعه یافته در این است که معلمان مجرب، متخصص، لایق و شایسته را بکار گیرند با توجه به اهمیت حرفه معلمی در اکثر کشورهای دنیا بخصوص کشورهای اروپایی و چین و ژاپن معلمان از احترام کافی برخوردارند و عموم مردم این کشورها به معلمان بسیار ارج می‌نهند. هم چنین با توجه به این که در این کشورها معلمان از حقوق و مزایای عالی بهره‌مندند لذا بیشتر نیروهای متخصص تمایل دارند تا در این نهاد به کار اشتغال یابند و همین امر باعث گردیده است که امروزه این کشورها از نظر علمی پیشرفت شایانی داشته باشند.

ژان پیازه می‌گوید: زیباترین طرح اصلاح و بازسازی آموزش و پرورش در صورتی که معلم به تعداد کافی و با کیفیت مطلوب در اختیار نباشد با شکست رو به رو خواهد شد.

در آموزش و پرورش به هیچ تحول علمی یا نوآوری مطلوب نمی‌توان دست یافت مگر این که پیشاپیش در شیوه‌های کاری معلمان به عنوان کارگزاران واقعی، تغییرات مناسب بوجود آید رمز سعادت و بالندگی نظام‌های تعلیم و تربیت را باید در سلامت، رشد و بالندگی معلم جستجو کرد.

امروزه کارگزاران اصلی تعلیم و تربیت معلمان‌اند زیرا آن چه دانش‌آموزان کسب می‌کنند متأثر از خصوصیات کیفیات و شایستگی‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی معلمان است و تعامل مستمر و چهره به چهره معلم با دانش‌آموزان وی را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد که هیچ انسان دیگری از چنین موهبتی برخوردار نیست (صافی، 1378، ص 28).

فهرست مطالب

تعریف آموزش و پرورش

ساختار آموزش و پرورش

تاریخچه آموزش ابتدایی در ایران

اهمیت و ضرورت دوره ابتدایی

مسائل و مشکلات دوره ابتدایی

اهمیت و نقش معلم در دوره ابتدایی

معلم موفق و تأثیر آن بر آموزش و پرورش

و...

منابع

خرید و دانلود | 39,000 تومان
1

تعداد صفحات: 33 صفحه

فصل اول: کلیات تحقیق

مقدمه

بیان مسئله

هدف پژوهش

اهمیت موضوع پژوهش

فرضیه های تحقیق

تعاریف عملیاتی

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق

تاریخچه

نظریه ها و تعاریف

تحقیقات داخلی

تحقیقات خارجی

فصل سوم: روش تحقیق

مقدمه

جامعه آماری

نمونه و روش نمونه گیری

ابزار اندازه گیری

روش جمع آوری داده ها

روش آماری

بحث و نتیجه گیری

محدودیتهای پژوهش

پیشنهادات

فهرست منابع

خرید و دانلود | 37,000 تومان