امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
0

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعهد سازمانی

خصوصیات محصول:

  • منابع فارسی و انگلیسی دارد.
  • ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
  • رفرنس دهی استاندارد دارد.
  • کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در ضمینه تحقیق
  • گارانتی بازگشت وجه دارد.

بخشی از متن:

در مورد تعریف تعهد سازمانی و شاخص های آن توافق همگانی وجود ندارد. با توجه به همین تعاریف متعدد، درباره ی سنجش آن نیز توافق همگانی وجود ندارد (بکر، 1992). اکثر محققان، تعهد سازمانی را یک حالت روانشناختی دانسته­اند که رابطه ی کارمند با سازمان را شرح می دهد (روسیو،1989).

عده­ای آن را تمایل کارکنان برای باقی ماندن در سازمان می دانند (گروکسی، 1996؛ هربی ناک و آلوتو، 1972؛ لی، 1971). تعاریف دیگر شامل دلبستگی به سازمان (مودی و دیگران، 1979)، هماهنگی اهداف شخصی و سازمان (بوچونان، 1974) و بروز رفتارهایی برای پاداش های ارزشمند (مایر و آلن، 1984) است.

کاشمن (1992)، تعهد سازمانی را درجه­ای که یک شخص ارزش ها، اهداف، حس وفاداری و وظیفه شناسی به محل کار خود را درونی می کند، تعریف کرد و بیان کرد که به واسطه­ی تعهد، یک هدف یکسان قوی در بین کارکنان و گروه های کاری شکل می­گیرد.

لوتانز، بک و تایلور (1987) معتقدند که تعهد سازمانی را می­توان در سه ویژگی خلاصه کرد:

  1. اعتقاد قوی فرد نسبت به سازمان و پذیرش اهداف آن
  2. تلاش فراوان و مشتاقانه در جهت دستیابی به اهداف سازمان
  3. تمایل کامل برای باقی ماندن در سازمان

بوت و همکاران (2005، به نقل از دربانیان، 1390)، تعریف دیگری از تعهد سازمانی ارائه می­دهند، بدین ترتیب که پیوند روانشناختی بین کارکنان و سازمان برقرار می­گردد، به نحوی که این پیوند احتمال ترک داوطلبانه سازمان را توسط کارکن به حداقل برساند. در جدول نیز تعاریفی از تعهد سازمانی توسط می­لیانگ و همکاران (2009) ارائه شده است.


خرید و دانلود - 24,200 تومان
0

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تکنولوژی آموزشی درباره هوشمند سازی مدارس

خصوصیات محصول:

  • منابع فارسی و انگلیسی دارد.
  • ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
  • رفرنس دهی استاندارد دارد.
  • کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در ضمینه تحقیق
  • گارانتی بازگشت وجه دارد.

بخشی از متن:

تاریخچه مدارس هوشمند

تفکر استفاده از رایانه­ها و شبکه ­های رایانه ای برای کارهای مدرسه ای و عملی به قرن بیستم و اوائل دهه 1960 بر می­گردد. اینترنت که در دوران جنگ سرد از درون شبکه معروف پا گرفت، بسیار سریع رشد کرد. منشاء مدارس هوشمند به سیستم آموزش از راه دور باز می گردد. مدارس هوشمند طرحی است که اولین بار در سال 1984 توسط دیوید پرکینز و همکارانش در دانشگاه هاروارد ارائه شد. این طرح به تدریج در چند مدرسه اجرا شد و بعدها تا حدودی توسعه یافت، به طوری­که امروزه برخی از کشورهای توسعه یافته در زمینه فناوری اطلاعات، همچون مالزی، از این مدارس جهت تربیت نیروی انسانی در برنامه‌های توسعه خود استفاده می‌کنند. از جمله کشورهایی که در زمینه مدارس هوشمند گام‌های موثری برداشته‌اند، به غیر از مالزی و آمریکا می‌توان به کشورهای کانادا، سوییس، ایرلند و مصر اشاره کرد.(مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش،1390).

آموزش از راه دور سالیان درازی است که در سطح جهان وجود داشته و دارد و از زمانی که فناوری اطلاعات پیدا شد، توسعه یافت و سرعت بیشتری گرفت و توانست به صورت وسیعتری در سطح جهان، به خصوص در کشور های درحال توسعه رشد کند. از سال 1990 میلادی که وب سایت­ها عملا در صحنه حاضر شدند و نرم افزارهایی که توانست با روشهای آسان­تری اطلاعات را بین مخاطب و رایانه رد و بدل کند. در واقع سال 1993 را می توان سال شروع دقیق توسعه­ی مدارس هوشمند بدانیم و همانطور که می بینیم در یک دهه شاهد هستیم که این پدیده در جهان شکل گرفته و در همین مدت کوتاه توانسته به سرعت خود را مطرح کند(جلالی، 1388).

مدارس هوشمند تحولی عظیم را در نظام­های آموزشی به دنبال خواهد داشت، به نحوی که دانش­آموزان قادر خواهند بود فناوری اطلاعات را در تمامی زمینه های آموزشی، از جمله مدیریت و برنامه کلاس درس به کار ببندند. هدف نهایی از فعال نمودن مدارس هوشمند، تربیت نیروی کار مجهز به سواد رایانه­ای است که بتوانند نیازهای قرن بیست و یکم را برآورده کنند. بیشترین موفقیت در این بخش از برنامه هفتم توسعه دولت مالزی پیش­بینی شده است و دولت مالزی امیدوار است تا پایان برنامه، حداقل 750 مدرسه را به سیستم هوشمند مجهز کند. رویکرد مدارس هوشمند، رویکرد جامعه و تلفیقی است. از آن جهت جامعه است که به منظور برآوردن نیازهای دانش­آموزان با روشهای یادگیری متفاوت و استفاده از ابزارهای چندرسانه­ای (بصری،کلامی، شنیداری و عملی) تلاش خواهد داشت تا زمینه رشد همه جانبه استعدادهای دانش آموزان را تدارک ببیند و تلفیق همان­گونه که قبلا بیان شد به جای استفاده ابزاری از فناوری اطلاعات و با ارائه واحد مستقل فناوری در کنار سایر واحدهای درسی تلاش خواهد شد که به صورت تلفیقی ما بین برنامه­های درسی و روشهای و شیوه­های یادگیری نسبت به کارامد و اثربخش نمودن نظام آموزشی اقدام گردد. به علاوه مدلهای آموزشی مدارس هوشمند شرکت فعالانه دانش­آموزان طلب می کند. دانش­آموزانی می توانند از این رویکرد فایده ببرند که دارای تفکر خلاق و نقادانه باشند و از سطح توانایی قابل قبولی برخوردار باشند. مدارس هوشمند محیط همکاری و رقابت هستند و مواد آموزشی و تمرینات جهت بسط این مهارتها در دانش آموزان طراحی شده اند(عبادی، 1383، ص37).

کشور مالزی از اوایل دهه 70 به منظور حرکت به سوی اقتصاد دانش‌محور و رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در میان صنایع دیگر و اشتغال­زایی در حوزه ICT سعی کرد که از قابلیت‌های این حوزه در تمام زمینه‌ها از جمله آموزش و پرورش بهره ببرد. این کشور با ارائه طرح مدارس هوشمند کلاس‌های معمولی را به کلاس‌های الکترونیکی تبدیل کرد که در آن معلم به جای انتقال دانش و اطلاعات، قدرت قضاوت دانش­آموزان در انتخاب اطلاعات از منابع مختلف را افزایش می‌دهد و زمینه‌ یادگیری مادام‌العمر دانش­آموزان و شهروندان مالزی را فراهم می‌آورد. (همان منبع).

طرح راه­اندازی مدارس هوشمند اولین بار در کشور مالزی به اجرا درآمد و قرار شد تا سال 2020 تمامی مدارس این کشور به صورت هوشمند اداره شوند اما در کشور ما این طرح از سال 86 و با راه­اندازی اولین مدرسه هوشمند در مقطع ابتدایی اجریی شد. اگرچه تعدادی مدرسه آن هم درمقطع دبیرستان در تهران طرح کلاس هوشمند را به صورت پایلوت اجرا کرده اند و حتی آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی تفاهم نامه­ای طرح اتصال 50 هزار مدرسه به شبکه رشد را در قالب طرح مدارس هوشمند کلید زدند اما بهره­گیری از فناوری­های نوین در تمامی سطوح مدارس ابتدایی برای اولین بار در کشور از سوی پیشتازان رایانه ایران و با حمایت­های معنوی وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت. (همان منبع).

به طور کلی، از نیمه دوم سال 1380 به بعد، در زمینه آموزش اینترنتی و بهره­گیری از پهنای باند مخابراتی برای ارائه دوره­های آموزشی در گوشه و کنار کشور آغاز شد تا اینکه طبق مصوبات شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات وزرات آموزش و پرورش در سال تحصیلی 1384-1383 پایلوت مدارس هوشمند به سازمان آموزش و پرورش شهر تهران محول گردید. پس از طرح موضوع در شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات تعداد 4 دبیرستان در 4 منطقه تهران انتخاب و از سال تحصیلی بعد اجرای آزمایشی طرح در این مدارس آغاز گردید(همان منبع).

تعریف مدارس هوشمند:

مدرسه­ای است که در آن روند اجرای کلیه فرآیندها اعم از مدیریت، نظارت، کنترل، یاددهی یادگیری، منابع آموزشی و کمک آموزشی، ارزشیابی، اسناد وامور دفتری، ارتباطات و مبانی توسعه آنها، مبتنی بر فاوا و در جهت بهبود نظام آموزشی و تربیتی پژوهش محور طراحی شده است (مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش،1390).


خرید و دانلود - 24,200 تومان
0

مقدمه

تاریخچه بهره­وری

بهره­ وری، اهداف و تعاریف آن

بهره ­وری جزئی

بهره­ وری کل عوامل تولید

بهره ­وری کلی

بهره ­وری و شاخص­های آن

شاخص بهره ­وری جزیی (PFP)

شاخص بهره ­وری کل (TFP)

عوامل مؤثر بر بهره­ وری کل عوامل

الف) سرمایه ­گذاری خارجی

ب) تحقیق و توسعه

ج) سیاست تجاری

د) آموزش و تحصیلات

ه) کارایی و دانش مدیریت

اندازه ­گیری بهره­ وری کل عوامل

روش­ های غیر پارامتری

روش پارامتری

پسماند سولو

ساختار الگو

تعریف متغیرها

روش تحقیق

انواع مدل­های داده­ های ترکیبی سری زمانی (پانل)

آزمون ایستایی در داده ­های ترکیبی

آزمون لوین و لین و چو

آزمون آیم، پسران و شین

آزمون فیشر

آزمون‌های تشخیص

آزمون چاو

آزمون بروش پاگان

آزمون هاسمن


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

مقدمه

مفهوم کار

مفهوم فلسفی کار

مفهوم اخلاقی کار

مفهوم اقتصادی کار

وجدان کاری

وجدان کاری در قرآن

وجدان از دیدگاه اندیشمندان اسلامی

ضمانت اجرای احکام وجدانی

÷ عدم بروز وجدان کاری به صورت یک مسأله و مشکل فراگیر سازمانی

عواملتئوریکوروانیعدموجدانکاردرمیانمسلمین

مفاهیم مشابه یا مرتبط با وجدان کاری

وجدانکاریوانضباط

وجدانکاریوروحیه

وجدانکاریوکارایی

وجدانکاریوانگیزش

وجدانکاریوتعهد

عواملمؤثربروجدانکاری

عوامل روانی در وجدان کاری

وجدان کار و بهره وری

تعهد و وجدان کاری

اخلاقیات

اخلاق کار (رفتار اخلاقی در سازمان)

اخلاق در غرب

پیشینه موضوع

پیشینه مطالعات خارجی

پیشینه مطالعات داخلی

نتیجه گیری


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

مقدمه

تعریف مفاهیم اولیه تحقیق

جهانی ­شدن

ابعاد جهانی­ شدن

شاخص­های جهانی ­شدن

شاخص­های ترکیبی

شاخص­های غیر ترکیبی

نقد شاخص­های جهانی­ شدن

شاخص جهانی ­شدن KOF

شاخص جهانی ­شدن اقتصادی KOF

شاخص جهانی­ شدن اجتماعی KOF

شاخص جهانی ­شدن سیاسی KOF

تعریف تورم

طبقه بندی تورم­­­­­­­­­­­

طبقه بندی تورم بر مبنای درجه شدت

طبقه بندی تورم بر مبنای نسبت افزایش قیمت­ها یا افزایش حجم پول

طبقه بندی تورم بر مبنای متناوب و یا عارضه­ای بودن افزایش قیمت­ها

علل و ریشه­ های تورم

علل عارضی تورم

علل اقتصادی تورم

نظریات مکاتب مختلف در مورد تورم

مبانی نظری جهانی ­شدن اقتصادی و تورم

ساز و کار­های اثر­گذاری فرایند جهانی ­شدن بر تورم داخلی کشور­ها

جهانی­ شدن، انگیزه مقامات پولی و تورم

یکپارچه­شدن نظام تجارت بین ­الملل، کاهش نسبی برخی اقلام تجاری و تورم

اثر جهانی ­شدن بر حساسیت تورم نسبت به نوسانات تولید داخلی

جهانی ­شدن و اثرپذیری تورم داخلی کشورها از شکاف تولید خارجی

مروری بر مطالعات تجربی

پژوهش‏‌های خارجی

پژوهش‏های داخلی


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

مقدمه

مبانی نظری تحقیق

جهانی­ شدن

شدت انرژی

جهانی­ شدن و شدت انرژی

کارایی انرژی و شدت انرژی

قیمت و شدت انرژی

رشد اقتصادی و شدت انرژی

مطالعات تجربی

مطالعات انجام‌گرفته در خارج از کشور

مطالعات انجام‌گرفته در داخل کشور

مقدمه

مرور پایه‌های نظری و تجربی هر تحقیق می‌تواند در تجزیه و تحلیل یافته‌های نهایی حاصل از تحقیق مورد استفاده قرار گیرد لذا در این فصل ادبیات موضوع تحقیق، مورد بررسی قرار می­ گیرد، لذا مطالب این فصل در سه قسمت تنظیم شده است پس از مرور مبانی نظری، در قسمت دوم مطالعات تجربی مرتبط که در داخل و خارج انجام گرفته، بیان شده است در قسمت پایانی نیز جمع‌بندی کلی از این مطالعات و وجه تمایز مطالعه‌ی حاضر نسبت به مطالعات تجربی موجود ارائه شده است

مبانی نظری تحقیق

با توجه به اینکه هدف مطالعه‌ی حاضر بررسی تأثیر جهانی­ شدن بر شدت انرژی است، در ذیل ابتدا به تعاریف و تاریخچه جهانی شدن می­ پردازیم، سپس تعریف شدت انرژی و عوامل موثر بر آن بیان می­ گردد در ادامه تاثیر جهانی­ شدن بر شدت انرژی مورد بررسی قرار می­ گیرد و پس از آن چگونگی اثرگذاری کارایی انرژی، قیمت حامل­ های انرژی و رشد اقتصادی بر مصرف و شدت انرژی مورد بررسی قرار می‌گیرد


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

مقدمه

بازار مالی و انواع آن

بازار پول (بانک)

بازار سرمایه (بورس)

ویژگی های یک سیستم مالی کارا

وظایف سیستم مالی در دستیابی به رشد اقتصادی بالاتر

فراهم نمودن شرایط حقوقی جهت جذب سرمایه گذاران خارجی

تنوع بخشیدن به ابزارهای مالی

بهبود سیستم اطلاعاتی

وجود نهادهای مالی موثر بر کارایی عملکرد

مروری بر شاخص های توسعه مالی

شاخص جامع گلبرایت و لایت

شاخص های توسعه مالی در بخش بانکی

شاخص مالی در بخش غیر بانکی

شاخص توسعه پولی و کیفیت سیاست گذاری پولی

برخی شاخص های توسعه یافتگی بخش مالی و تجاری

معیارهای آزادسازی مالی و تجاری

معیارهای آزادسازی تجاری

معیارهای آزادسازی مالی

رشد اقتصادی

مروری بر مدل های رشد اقتصادی

مدل رشد کلاسیک

مدل رشد هارود و دومار

مدل رشد نئوکلاسیک

مدل رشد سولو

الگوی رشد درون زا

مدل های نسل اول و دوم

نقد مدل هاروددومار و سولو

مروری بر نقش نفت در رشد و توسعه اقتصادی

نقش نفت در توسعه اقتصادی

اهمیت نفت در کشورهای در حال توسعه

نتیجه گیری


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

مقدمه

تعریف بحران  اقتصادی

انواع بحران اقتصادی

بحران مالی  

  بحران بانکی

بحران‌های ناشی از حباب‌های سفته‌بازی و بحران‌های ارزی

بحران های مالی بین المللی

بحران های گسترده ­تر اقتصادی

زمینه های بحران در باراهای مالی

رفتار معامله‌گران در بازارهای مالی و ذهنیت گله‌ای

ریسک‌های اهرمی

عدم تطابق ریسک دارایی ها و بدهی ها

ناتوانی در تنظیم بازارهای مالی

تقلب و فسادهای مالی

  اکوپاتی

  بحران‌های مسری و ریسک‌های سیستمی

نظریه های بحران مالی

نظریه کلاسیکی بحران

نظریه مارکس

مسئله بحران اقتصادی در نظام سرمایه‌داری

نظریه مکتب اطریشی

نظریه مینسکی

نظریه بازی های هماهنگ

مبانی نظری بحران مالی

تاریخ بحران‌های اقتصادی

ورشکستگی بانک‌های اوراند و گرنی () و بحران بانک بارینگز ()

سقوط وال استریت در سال

سقوط بازار سهام آمریکا در سال

بحران موسسات پس‌انداز و وام آمریکا(S&L) در سال

سقوط سهام شرکت‌های اینترنتی dotcom در سال

بحران

تحولات و بحران ‌‌‌‌های مهم اقتصادی در ایران

مروری بر مطالعات پیشین

مطالعات داخلی

مطالعات خارجی

خلاصه فصل


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

 انرژی و اهمیت آن

انواع منابع انرژی

منابع اولیه انرژی و حامل‌های انرژی

انرژی در نظریات اقتصادی

تقاضای انرژی در بخش‌های مختلف اقتصادی

انرژی و سایر شاخص‌های اقتصادی

مصرف سرانه و شدت انرژی

مصرف سرانه انرژی و رشد اقتصادی

شاخص بهره‌وری انرژی

اثرات تورمی افزایش قیمت انرژی

پیشینه تحقیق

تحقیقات داخلی

تحقیقات خارجی


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

مقدمه

مفاهیم کلی جرم پولشویی

تاریخچه پول‌شویی

فرآیند پولشویی

جایگذاری

لایه‌چینی

یکپارچه‌سازی

روش­های پولشویی

پولشویی در بخش مالی

پولشویی در بخش واقعی اقتصاد

سایر راه­های پولشویی

پولشویی در بخش املاک و مستغلات

سوء استفاده احتمالی از بخش املاک و مستغلات

شاخص­ها

آثار پولشویی

آثار اقتصادی پولشویی

تأثیرات پولشویی بر بخش واقعی اقتصاد

تأثیرات پولشویی بر بخش عمومی اقتصاد

تأثیرات پولشویی بر بخش پولی اقتصاد

تأثیرات پولشویی بر بخش مالی اقتصاد

آثار اجتماعی پولشویی

آثار سیاسی پولشویی

تأثیر پولشویی بر مصرف

مبارزه بین ­المللی علیه پولشویی

مبارزه با پولشویی در اسناد بین المللی

پولشویی در ایران

قوانین مبارزه با پولشویی در ایران

مطالعات صورت گرفته در زمینه برآورد حجم پولشویی در اقتصاد

خارج کشور

داخل کشور

مطالعات صورت گرفته در زمینه اثرات پدیده پولشویی بر متغیرهای کلان اقتصادی

خارج کشور

داخل کشور

جمع ­بندی


خرید و دانلود - 33,000 تومان