امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
0
در بررسی علل بدخطی دانش آموزان پایه ششم علاوه بر عوامل آموزشی وتربیتی موثر بر دست خط آنان،بایدعوامل مربوط به وضعیت جسمی وروانی کودکان نیز مورد توجه قرار گیرد.چه بسا بد خطی دانش آموزان بدلیل ضایعات استخوانی، عصبی یا حالات عاطفی وروانی نامطلوب باشد.در این صورت آموزشهای معلم در زمینه خوشنویسی کافی نخواهد بودوارجاع به یک متخصص، امری ضروری است.از میان همه مهارتهای تحصیلی، نوشتن ملموسترین آنهاست.زیرا فرد با استفاده از این مهارت سندی از خود به جای می گذارد.به همین دلیل مهارت در خوشنویسی اهمیت بسزایی دارد.

0

اهداف جزئی فصل 1 ریاضی ششم:

کشف روابط موجود در الگوهای خطی و بیان آن ها با عبارات کلامی و نمادی

آشنایی با اعداد زوج و فرد از طریق الگوها

آشنایی و درک مفهوم ضرب

درک الگویی بین ستون های ارزش مکانی

خواندن و نوشتن اعداد تا مرتبه میلیارد

0

تیمز TIMSS (مطالعه بین المللی روند آموزش ریاضیات وعلوم)روندپیشرفت ریاضیات وعلوم را درپایه چهارم ابتدائی وسوم راهنمائی ارزیابی می کند.

تیمز یکی از پروژه های (IEA)است که با یک چرخه ی منظم چهارساله  اجرا می شود که ریاضیات وعلوم رادر سالهای 1995و1999و2003و2007 موردارزیابی قرارداده ودرحال برنامه ریزی برای اجرای این مطالعه درسال 2011 می باشد.

0

انسان امروز، برای تعامل با سایر انسانها در جامعه بزرگ بشری و نیز با جهان آفرینش، نیازمند دانش ها و مهارتهای گوناگونی است. امروزه حدی از دانش و مهارت را در همه حوزه های علمی و معرفتی برای عموم مردم لازم می دانند.

این حد را سواد و محرومیت از آن را بی سوادی می نامند مانند سواد خواندن و نوشتن، سواد قرآنی، سواد ریاضی و سواد علمی و.

0
به طور کلی مبنای آموزش ریاضی در دوره ابتدایی تکیه بر تفکر استدلال قدرت تصمیم گیری و حل مسئله دانش آموزان است. با توجه به این مسئله تدریس به شیوه سنتی کارایی لازم را ندارد و باید به طور جدی از آن پرهیز کرد. فصل 1 ریاضی ششم تلفیقی از آموخته های قبلی دانش آموزان و آموزش مباحث و مفاهیم جدید است. مثال ها فعالیت ها کار در کلاس ها و تمرینات این فصل در بسیاری موارد با ارائه راه حل های پیشنهادی از دانش آموزان می خواهد این راه حل ها را تحلیل و سپس بهترین را انتخاب کنند.

0

هر ساله در آغازین روزهای فصل پاییز و شروع سال تحصیلی جدید شوقی عظیم و خونی تازه در رگهای آموزش و پرورش می دود. بر متولیان آموزش وپرورش است که از این نیروی عظیم و شور ونشاط حاکم بر فضای مدارس سود برده و با رویی گشاده معلمان و دانش آموزان را به انجام فعالیت های بهتر پویاتر و کاراتر تشویق و ترغیب کنند.

اگرچه در بسیاری از موارد تغییر سبک و ساختار آموزش ارزشیابی و. به پویایی علم آموزی کودکان سرزمی نمان کمک کرده است اما گاهی هم با کم لطفی ها و کج سلیقگی هایی مواجه بوده ایم

0
حفاظت از محیط زیست، عبارتست از تلاشی که به منظور حفظ سلامتی محیط و انسان‌ها، در سطوح شخصی، سازمانی یا دولتی، از محیط طبیعی محافظت می‌کند. با توجه به رشد جمعیت و تکنولوژی، محیط بیوفیزیکی گاهی اوقات نادیده گرفته می‌شود. این موضوع باید به رسمیت شناخته شود و دولت‌ها باید محدودیت‌هایی علیه فعالیت‌های تخریب محیط زیست ایجاد کنند. از سال 1960، جنبش‌های فعال زیست محیطی ایجاد شده‌اند که از مسایل مختلفی در این زمینه اطلاع دارند. هیچ توافقی در مورد میزان اثر فعالیت‌های انسانی بر روی محیط زیست وجود ندارد و اقدامات حفاظتی گاهی مورد انتقاد قرار می‌گیرند. موسسات علمی اکنون دوره‌های آموزشی را پیشنهاد می‌دهند، مثل مطالعات زیست محیطی، مدیریت محیط زیست و مهندسی محیط زیست، که تاریخچه و روش‌های حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهند. حفاظت از محیط زیست احتیاج به توجه، به فعالیت‌های مختلف انسانی دارد. تولید زباله، آلودگی هوا و از بین رفتن تنوع زیستی (ناشی از معرفی گونه‌های مهاجم و گونه‌های در حال انقراض)بعضی از موارد مرتبط با حفاظت محیط زیست هستند. حفاظت از محیط زیست تحت تاثیر سه فاکتور در هم آمیخته است: