امروز دوشنبه 17 اردیبهشت 1403
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 68 صفحه

فصل 13 تولید مثل


همه ی جاندارانی که پیرامون ما هستند یا تک سلولی و یا پر سلولی هستند هر یک از این جانداران توانایی دارند که هم نوع خود را به وجود آورند.
به عبارت دیگر تولید مثل کنند. اهمیت تولید مثل در میان ویژگیهایی که جانداران را از موجودات بی جان متمایز می کند،‌شاید تولید مثل مهم ترین آنها باشد. زیرا در بین آثار حیات مختلف،‌مانند تغذیه، تنفس و حرکت وهیچکدام به اندازه ی تولید مثل تفاوت موجودات زنده و غیرزنده را نشان نمی دهد. شما ویروس ها را به عنوان گروهی که درمرز میان موجودات بی جان و جاندار قرار دارند می شناسید. ویروس ها نیز به نوعی تولید مثل می کنند. گرچه این عمل آن ها بوسیله ی سلول میزبان (سلولی که به آن وارد شده اند) صورت می گیرد. به هر حال تولید مثل تقریباً مهم ترین شباهتی است که ویروس ها به موجودات زنده دارند. هر جانداری دیر یا زود می میرد. اگرموجودات زنده تولید مثل نکنند، به زودی همه جانداران روی زمین از میان خواهند رفت.بنابراین تولید مثل نقش اصلی را در بقای نسل جاندار به عهده دارد. انواع تولید مثل تولید مثل ویژگی و عملی است که موجب تولید جانداران جدید از همنوعان خود می گردد.
تولید مثل در جانداران به دو روش صورت گیرد:الف – غیرجنسی:روشی که در آن موجود یک فرد برای بوجود آمدن جانداران جدید کافی است.ب - جنسی:روشی که در آن بوجود آمدن جانداران جدید وابسته به وجود «دو جنس» مختلف است که معمولاً از آن ها به عنوان نر و ماده نام می برند.
برخی از موجودات زنده فقط به یک روش و بعضی به هر دو روش تولید مثل می کنند. 1) تولید مثل غیر جنسی تولید مثل غیرجنسی در این روش کار تولید مثل بوسیله یک فرد صورت می گیرد.
در این نوع تولید مثل وقتی جاندار به مرحله ی معینی از رشد برسد می تواند تکثیر یابد و افراد جدیدی را بوجود آورد.
بسیاری از موجودات زنده از جانداران ساده، مثل باکتریها و تک سلولی ها، تا بعضی از گیاهان و جانوران به این روش تولید مثل می کنند انواع تولید مثل غیرجنسی انواع تولید مثل غیرجنسی الف – تولید مثل رویشی:نوعی تولید مثل غیرجنسی است که درآن جاندار اولیه یا قسمتی از پیکرش جاندار مشابه را ایجاد می کند. تولید مثل رویشی به راه های مختلف صورت می گیرد. مثلاً سلول باکتری ها و برخی آغازیان با دو نیم شدن تکثیر می شوند.
در این روش سلول اولیه که ممکن است دارای هسته یا فاقد آن باشد از وسط به دو نیمه تقسیم می گردد. در برخی گیاهان و جانوران قطعه قطعه شدن دیده می شود. مثلآً وقتی خزه رشد می کند ممکن است انشعاب های جدید از گیاه قدیمی جدا شود. در این صورت هر کدام می توانند به گیاه تازه ای تبدیل شوند. انواع تولید مثل رویشی غیرجنسی دونیم شدن:
 در این روش یک جاندار مانند: آمیب تقسیم می شود و به جاندار که از نظر اندازه تقریبا ساده است تبدیل می شود.
جوانه زدن:
 بعضی از جانداران مانند هیدر به این روش زیاد می شوند در این روش برآمدگی کوچکی در بدن جاندار ایجاد می شود و کم کم به جانداری مستقل تبدیل شده و ممکن است از بدن جاندار اولیه جدا شود یا همچنان متصل باقی بماند مانند: هیدر آب شیرین و مخمرنان.
قطعه قطعه شدن:
در این روش بدن جاندار به چندین قطعه تقسیم می شود پس بعضی، یا همه ی آنها به جاندار بالغ تبدیل می شود مثلا جلبک اسپیروژیر با این روش زیاد می شود. این گیاهان نیز با روش تولید مثل غیرجنسی زیاد می شوند.
تولید مثل رویشی در گیاهان به دو طریق طبیعی و مصنوعی صورت می گیرد. تولید مثل در گیاهان انواع تولید مثل غیرجنسی ب - هاگ زدایی:نوعی تولید مثل غیرجنسی است که به کمک هاگ صورت می گیرد. هاگ یک سلول ویژه برای تولید مثل است که توسط جاندار اولیه تولید می شود ولی می تواند به تنهایی و بطور مستقیم جاندار جدید را ایجاد کند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 20,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 106 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم

جعل اسناد و راههای مقابله با آن

تعریف سند درمعناى لغوى:
سند را همان تکیه گاه، آنچه پشت به آن دهند و یا هر چیزى که بتوان به آن استناد جست و قابل اعتماد باشد، گویند.
در فرهنگ ادارى:
به طور کلى، سند، حاصل خدمت و فعالیتى است که افرادو سازمان هاى مختلف، به صورت نوشته یا اشکال مختلف دیگر، با رعایت موازین و مقررات، تهیه و تنظیم کرده ا ند، و براى مراجعات بعدى نگه داشته ا ند.
بنا به تعریف معاون پیشین اسناد ملی:
سند، هرگونه اطلاعاتی است که دردستگاه دولتی تولید شود یا به آن برسد و به طور دائمی در تصرف دولت باشد و از نظر قضائی، سیاسی، اجتماعی،هنری و تاریخی، ارزش نگهداری داشته باشد.
در قوانین مدنی ایران: سند، عبارت است از هر نوشته که در مقام دعوا یا دفاع، قابل استناد و وسیله اثبات باشد.  انواع اسناد سند بر چند نوع است:
1 - سند در وجه حامل: نوشته ا ى که امضاکننده آن تعهدمى کند، وجه یا وجوهى را در موعد معین، به هرکس که آن نوشته را ابراز دارد، بپردازد؛ یعنى دارنده آن،مالک آن شناخته مى شود.
2 - سند رسمى: سندى است که در اداره ثبت اسناد واملاک و یا دفترهای اسناد رسمى یا در نزد مرجعى
ذیصلاح یا سایر مأموران رسمى، در حدود صلاحیت آن ها و بر طبق مقررات قانونى تنظیم شده باشد.
3 - سند عادى: هر سندی که رسمى نباشد، بر مبنای قانون، سند عادى تلقی می گردد. در واقع، سندى که فاقد شرایط سند رسمی باشد، سند عادی است.
قانونگذار، از حیث اعتبار و آثار حقوقى، اسناد را به سه دسته رسمى، عادى و لازم ا لاجرا، تقسیم کرده است. اسناد تجاری اسناد تجاری ازقبیل چک، سفته و برات جزء اسناد عادی محسوب می شوند،که از نظرمقررات تنظیم دارای ضوابط خاصی می باشند.
قانونگذار مزایای خاصی را برای اینگونه اسناد تجاری نسبت به سایر اسناد عادی قائل شده است. مفهوم جعل جعل در معناى لغوى:
به معنی ساختن، قرار دادن،نهادن، وضع کردن، زشتى را نیکو گردانیدن، مبدل ساختن و دیگرگون کردن، آمده است.
در قوانین بیشتر کشورها از جمله ایران، جرم جعل تعریف نشده و صرفاً به ذکر مصادیق، روش های ارتکاب و مجازات مرتکب آن، بسنده شده است
برخی حقوقدانان در تعریف جعل گفته ا ند: جعل عبارت از قلب متقلبانه حقیقت در سند، نوشته یا چیز دیگر است، به قصد اضرار به غیر، به روش های پیش بینی شده در قانون.
  در تعریفی دیگر جعل تغییر دادن آگاهانه نوشته یا سایر چیزهای مذکور در قانون دانسته شده است که به قصد جا زدن آن به عنوان اصل، برای استفاده خود یا دیگری و به ضرر غیر صورت می گیرد.
حقوقدان دیگری نیز، جعل را قلب متقلبانه حقیقت به زیان دیگری در سند،نوشته یا هر چیز دیگر، به یکی از طرق مذکور در قانون نامیده است.
از دیدگاه قانونگذار: جعل عبارت از ساختن نوشته یا سند یا ساختن مهر یا امضای اشخاص رسمی یا غیررسمی،بدون اجازه صاحب آن و نظایر این ها، به قصد تقلب است.
همان گونه که ملاحظه می شود، عنصر اصلی تعاریف ارائه شده قلب متقلبانه حقیقت است. یعنی هر قلب حقیقت، جعل محسوب نمی شود؛ بلکه قلب به قصد تقلب مشمول این عنوان است.
به عنوان مثال، هر حروفنگاردادگستری، ممکن است روزانه مرتکب لغزش های تایپی زیادی شود و منشی یا قاضی، ناچار به تصحیح یا تغییراین لغزش ها باشد؛ اما باتوجه به این که قلب صورت گرفته متقلبانه نمی باشد، آن عمل جرم محسوب نمی شود.در جعل سند، باید توجه داشت که قلب حقیقت وقتی جعل می شود که مربوط به حکم سند یا مربوط به اموری باشد که سند یا نوشته، برای اثبات یا نفی آن تنظیم شده است. باتوجه به تعاریف ارائه شده، می توان گفت منظوراز جعل سند، عبارت ازتغییر یا تحریف متقلبانه حقیقت در نوشته یا سند یا هر چیز دیگر، به قصد زیان رساندن به دیگری است.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 25,300 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 62 صفحه

1 خودروهای هیبریدی

2 حتما برایتان پیش آمده که زمان زیادی را درپمپ بنزین بگذرانید. شاید به خاطر شلوغی و شاید هم به خاطر کند بودن پمپ،این مشکلات بدلیل بنزینی بودن خودروی شماست. البته نه فقط بنزین بلکه کلیه سوخت های فسیلی مشکلات مخصوص به  خود را دارند. یکی از راههایی که خودروسازان به آن رو آورده اند(برای کم شدن مشکلات و آلودگی هوا) ساخت خودروی هیبریدی است.
3 4 تاریخچه خودروی هیبریدی:
یک مهندس آمریکائی به نام H.Piper در 23 نوامبر 1905 یک ماشین هیبریدی ساخت که قادر بود در طی 10 ثانیه تا 25 مایل شتاب بگیرد. موتور این خودرو ترکیبی از موتور بنزینی و موتور الکتریکی بود که امروزه به عنوان موتور هیبریدی شناخته می‌شود. Piper در سه سال و نیم بعد، اختراع خود را ثبت نمود؛ اما پیشرفت سریع موتورهای احتراق داخلی با قدرت و گشتاور بالا در آن دوره، همچنین قابلیت استارت بدون هندل آنها و از همه مهمتر پایین بودن قیمت سوختهای فسیلی و مطرح نبودن آلودگی محیط زیست، سبب عدم توجه به این نوع خودروها شد. در پی بحرانهای نفتی سالهای 1970 دوباره این خودروها مورد توجه قرار گرفتند ولی تا سال 1990 که کار اصولی با مشارکت PNGV Partnership for a New Generation Vehicle)) در آمریکا آغاز گردید، این خودروها به طور جدی پیگیری نشدند. 5 امروزه خودروهای هیبریدی، مورد توجه کمپانیهای بزرگ جهان قرار گرفته اند که از آن جمله می‌توان به شرکتهایی مانند: تویوتا، هندا، میتسوبیشی، فورد، فیات، جنرال موتورز، دایملر کرایسلر، نیسان و پژو و... اشاره نمود. توفیق این محصولات به حدی چشمگیر بوده که از دسامبر سال 1997 تا ابتدای سال 2000 بیش از چهل هزار محصول پریوس کمپانی تویوتا به فروش رسیده است. اولین خودروی هیبریدی طراحی و ساخته شده توسط فردیناند پورشه:
اولین خودروی هیبریدی با نیروی محرکه روی چهار چرخ ساخته شده توسط وود موتور ویکل که با همکاری شرکت های برق ملی امریکا، شرکت رنو، شرکت یوریکا ویلیامز و شرکت هنی کاچ ورک6 ساخته شد. گرچه این خودرو فروش خوبی نداشت، ولی تولید آن نقطه عطفی در طراحی خودروهای الکتریکی مدرن تلقی می شود.کارهای جدید انجام شده توسط ویکتور واک7 یکی از دانشمندان همکار پروژه هنی کیلووات و برادر آقای هرمان واک نویسنده معروف امریکایی، لقب پدرخوانده هیبرید را بین سال های 1960 تا 1970 برای وی به ارمغان آورد. 6 خودروی هیبریدی چیست؟ 7 بطور کلی تمام وسایل نقلیه ای که از ادغام دو و یا چند پیشرانه انتقال نیرو که بطور مستقیم و یا غیر مستقیم به سیستم انتقال قدرت وابسته هستند را ماشینهای هیبریدی گوییم خودروی هیبریدی اصطلاحی است که معمولاً در مورد خودروهای با سوخت فسیلی الکتریکی استفاده می شود. همچنین این نوع خودروها خودروهای برقی هیبریدی 2ال(اچ ای وی) نیز نامیده می شوند که از یک موتور درونسوز و باطری های الکتریکی برای راه اندازی موتور الکتریکی استفاده می کنند خودروهای مدرن هیبریدی که به تولید انبوه رسیده اند نظیر تویوتا پریوس، انرژی سینتیکی ترمزگیری را در باطری ها ذخیره می کنند. هنگامی که موتور توان کمتری مصرف می کند، موتور درونسوز، ژنراتوری را به حرکت در می آورد تا انرژی الکتریکی در باطری ذخیره شود و همزمان یک موتور الکتریکی را به حرکت در می آورد که باعث حرکت خودرو می شود تفاوت خودروهای هیبریدی با خودروهای برقی این است که در خودروهای هیبریدی، سیستم درونسوز انرژی الکتریکی را تأمین می کند، اما در خودروهای برقی، باطری.ها از منابع بیرونی (برق خانگی) شارژ می شوند
در حال حاضر، تقریباً تمام خودروهای هیبریدی از بنزین به عنوان سوخت موتور درونسوز استفاده می کنند. البته تعدادی خودروی هیبریدی با سوخت هیدروژن و یا اتانول نیز تولید شده اند که به تولید انبوه نرسیده اند
اصطلاح هیبرید در خودروها، کاربردهای دیگری هم دارد. در امریکا از واژه هیبرید برای خودروهایی استفاده می شد...

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 20,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 28 صفحه

داروهای ضد قارچ، ضدانگل و ضد ویروس
داروهای ضد قارچ تقسیم بندی از نظر مکانیسم عمل
تغییر نفوذپذیری غشای سلولی (آزول ها، پلی اِن ها و تربینافین)
مهار سنتز اسیدهای نوکلوئید) 5-فلوسایتوزین)
2 داروهای ضد قارچ
3 تغییر در نفوذپذیری غشای سلولی آزول ها
آزول ها شامل: کتوکونازول، کلوتریمازول، فلوکونازول و...
آزول ها با مهار ساخت ارگوسترول نفوذپذیری غشای سلولی را مختل می کنند.
4 فارماکوکنتیک و عوارض آزول ها آزول ها برای جذب گوارشی مناسب نیاز به سطح طبیعی اسید معده دارند.
آزول ها باعث مهار آنزیم CYP 450 کبدی می شوند پس با خیلی از داروها تداخل دارند.
یکی از عوارض آزول ها تهوع و استفراغ است.
5 کاربردهای بالینی آزول ها کاندیدیاز واژینال: فلوکونازول (تک دوز خوراکی)
مننژیت قارچی: فلوکونازول تزریقی
عفونت های سطحی قارچی: کتوکونازول، کلوتریمازول 6 تغییر در نفوذپذیری غشای سلولی پلی اِن ها پلی ان ها شامل: آمفوتریسین B و نیستاتین
پلی ان ها به علت ساختار ویژه خود، بعد از اتصال به ارگسترول منافذ مصنوعی در غشای قارچ بوجود می آورند. 7 فارماکوکنتیک و عوارض پلی ان ها
آمفوتریسین B در انفوزیون سریع باعث تب، لرز و افت فشار خون می شود.
آمفوتریسین B به شدت برای کلیه سمی است پس معمولا نرمال سالین همزمان با آن استفاده می شود.
نوع لیپوزومی آمفوتریسین B دارای سمیت کمتری است.
8 کاربردهای بالینی پلی ان ها آمفوتریسین B مهمترین دارو برای درمان عفونت های سیستمیک قارچی است.
آمفوتریسین B دارای بیشترین طیف اثر ضد قارچی می باشد و داروی انتخابی برای اکثر عفونت های سیستمیک قارچی ناشی از آسپرژیلوس و کاندیدا و... است.
قطره خوراکی نیستاتین برای آفت دهان ناشی از کاندیدا آلبیکنز استفاده می شود. 9 تغییر در نفوذپذیری غشای سلولی تربینافین تربینافین
تربینافین مانع از ساخت ارگسترول می شود.
تربینافین بر روی عفونت های قارچی موضعی موثر است. 10 مهارکننده ساخت اسید نوکلئیک قارچ 5-فلوسایتوزین (5FC)
5-فلوسایتوزین به صورت اختصاصی در سلول قارچ به 5-فلورویوراسیل تبدیل می شود که مانع سنتز تیمیدین می گردد.
5-فلوسایتوزین اکثرا به همراه آمفوتریسین B تجویز می شود.
عارضه مهم 5-فلوسایتوزین، سرکوب مغز استخوان می باشد.
11 داروهای ضد انگل داروهای ضد کرم
داروهای ضد تک یاخته
12 داروهای ضد کرم مبندازول (قرص جویدنی)
آلبندازول (قرص جویدنی)
پیپرازین (قرص و شربت)
نیکلوزامید (قرص)
13 مبندازول مکانیسم عمل: مانع از برداشت گلوکز توسط انگل می شود. همچنین ساخت میکروتوبول ها را در انگل مهار می کند.
کاربرد مبندازول: درمان عفونت ناشی از آسکاریس و کرمک
درمان آلودگی با آسکاریس: 1 قرص (100 mg) 2 بار در روز به مدت 3 روز و 2 هفته بعد تکرار صورت گیرد.
درمان آلودگی با کرمک: 1 قرص (100 mg) و 2 هفته بعد تکرار
تمام اعضای خانواده باید دارو مصرف کنند به استثنای خانم باردار و اطفال زیر 2 سال.
14 آلبندازول
مکانیسم عمل آلبندازول مشابه مبندازول است.
کاربرد آلبندازول:
طیف اثر ضد کرمی وسیعی دارد. یکی از کاربرد های مهم آن درمان کیست هیداتید است

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 32 صفحه

اول دفتر به نام ایزد دانا صانع پروردگار حیّ توانا بانک و بانکداری آیا می دانید...
بانک ها چگونه بوجودآمده اند؟
و
چه فعالیت هایی انجام می دهند؟
پیدایش بانک
1- عاملی که سبب پیدایش صرافی ها شد، بود.
گسترش تجارت
2-در تمدن اسلامی، صرافی ها در فاصله ی سده تا سده هجری روی کار آمدند.
سوم تا هشتم
3-در اروپا،صرافی ها در سده. و..میلادی روی کار آمدند.
شانزدهم تا هفدهم
4-کار اصلی صرافی ها در اروپای قرن 16 و18، بود.
حفظ وتامین امنیت پول تجار
5- صرافی ها در ازای خدمانی که انجام می دادند دریافت می کردند.
حق الزحمه یا کارمزد
6- فعالیت صرافی ها ابتدا تأمین وحفظ امنیت پول برای تجار بود وبه تدریج بهپرداختند.
نقل وانتقال پول از شهری به شهری
7- صرافی ها مورد اعتماد مردم بودند زیرا:
صاحبان آنها بازرگانان معروف و ثروتمند بودند.
8- دو عامل سبب شد که صاحبان صرافی ها پول های موجود در صندوق خود را وام دهند:
عده ای پول خود را به حساب شان واریز می کردند.
سپرده گذاران در هیچ زمانی تمام پول خود را از صندوق خارج نمی کردند.
9- با گسترش هرچه بیشتر تجارت صرافی ها به تدریج نام به خود گرفتند.
بانک
10- بانک های بعد از رنسانس علاوه بر مبالغی که برای نگهداری پول افراد دریافت می کردند مبالغی اضافی نیز بابت وام از وام گیرنده می گرفتند.
این پول اضافی نام داشت.
بهره
11- سیر تاریخی فعالیت اصلی بانک ها به ترتیب عبارتنداز:
حفظ امنیت پول تجار خدمات نقل وانتقال پول تامین اعتبار
12- تاثیربانک ها بر فعالیت های اقتصادی جامعه این است که:
با اعطای وام به افراد وموسسه ها، طرح ها وفعالیت ها اقتصادی آن ها به آسانی به اجرا در می آید.
اعتبار 1- بانکها در صورتی به افراد یا موسسات وام می دهند که:
فعالیت آن ها مطابق شرایط بانک باشد.
توانایی باز پرداخت بدهی خود را داشته باشند.
2- فرد پس از دریافت وام،متناسب با نزد بانک اعتبار کسب می کند.
مبلغ وام
اسناد اعتباری
اسناد اعتباری دیداری
اسناد اعتباری کوتاه مدت
اسناد اعتباری بلندمدت 1- هدف بانک ها از تهیه اسناد اعتباری عبارت از:
ارایه خدمات
دریافت طلب خود از وام گیرنده در کوتاه ترین زمان
2- از مورد1در می یابیم که هیچ بانکی بدون سند اعتباری.
وام نمی دهد.
3- ویژگی های اسناد اعتباری عبارتند از:
قابل انتقال هستند و
صاحبان آن ها می توانند قبل از سررسید،آن ها را به دیگران منتقل کنند. 4- اسنادی که در بانک ها وموسسات اعتباری جریان دارند عبارتند از:
چک
سفته
برات
اوراق قرضه
5- اسناد اعتباری با توجه به زمان پرداخت شان به سه گروه طبقه بندی می شوند:
اسناد اعتباری دیداری(چک)
اسناد اعتباری کوتاه مدت
اسناد اعتباری باند مدت اسناد اعتباری دیداری 1- به اسناد اعتباری دیداری به این دلیل دیداری می گویند که:
به محض رویت بانک وبدون اطلاع قبلی قابل پرداخت اند.
2- به اسناد اعتباری دیدارییا هم گفته می شود.
چک یا پول تحریری
3- چک با پول نقد تفاوت.
ندارد.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 39 صفحه

پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی

چکیده اصطلاح "غذاهای عملی" نوعی از کرنش های باکتریایی و محصولاتی با منشأ گیاهی و حیوانی حاوی اجزای فیزیولوژیکی فعال را که برای سلامتی انسان و کاهش ریسک بیماری های مزمن مفید است در بر می گیرد. پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان نمونه هایی در میان شناخته شده ترین اجزای عملی قرار داشته و می توان این مواد را با روش های بیوتکنولوژی و استخراج از بافت گیاه یا حیوان به دست آورد.
کلید واژگان: پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها، غذاهای عملی ما در دهه اخیر، تغییرات زیادی را در درک نقش غذاها در ارتقای سلامتی انسان مشاهده کرده ایم. نخستین شاهد بازرسی های علمی از نقش اولیه غذا به عنوان منبعی برای انرژی و مواد تشکیل دهنده بدن تا عمل اساسی تر اجزای بیولوژیکی فعال غذایی در سلامتی انسان تکامل یافته است. در دنیای صنعتی، انفجار توجه مشتری به نقش فعال غذاها در سلامتی و افزایش طول عمر و نیز اجتناب از شروع، پیشرفت و توسعه سرطان، بیماری های قلبی- عروقی و استوپروسیس صورت گرفته و درنتیجه، اصطلاح جدیدی به نام غذای عملی ارائه شده است. مطابق با تعریف، غذای عملی بخشی از رژیم روزمره بوده و نشان داده شده که مزایای سلامتی را اارئه کرده و باعث کاهش ریسک بیماری مزمن فراتر از اثرات غذایی گسترده پذیرفته شده می شود. اصطلاح غذاهای عملی در میانه دهه 1980 در ژاپن معرفی شده و این نوع غذاها در بازار ژاپن با عنوان "غذاهایی برای مصرف مختص سلامتی" شناخته می شوند. غذاهای عملی از موارد زیر تشکیل شده اند: (1) غذاهای سنتی حاوی مواد بیواکتیو طبیعی (مانند فیبر رژیمی)، (2) غذاهای غنی شده با مواد بیواکتیو (مانند پروبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها) و (3) مواد غذایی سنتز شده ورودی در غذاهای سنتی (مثل پریبیوتیک ها). در میان اجزای عملی، پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها، فیبر محلول، امگا 3، اسیدهای پلی غیراشباع، اسید لینولئیک مرکب، آنتی اکسیدانت های گیاهی، ویتامین ها و مواد معدنی، برخی از پروتئین ها، پپتیدها و آمینواسیدها و نیز فسفلیپیدها به تناوب ذکر می شوند. این مواد فعال تمرکز علم معاصر تغذیه انسان را تشکیل داده و بازه وسیعی از محصولات غذایی، انواع مختلفی از ترکیبات
فیزیولوژیکی فعال را ارائه کرده و باید غذاهای عملی را به عنوان یک ایده نوین به جای یک محصول تعریف شده تلقی کرد. همچنین باید خاطرنشان کرد که غذاهای عملی، قرص یا کپسول نبوده، بلکه به عنوان قسمتی از رژیم روزمره مصرف می شوند. مطالعات اپیدمیولوژیکی و آزمایش های کلینیکی تصادفی که در کشورهای مختلف انجام شده، اثرات سلامتی متعددی را در ارتباط با مصرف غذای عملی مانند کاهش ریسک های سرطان، ارتقای سلامتی قلب، تحریک سیستم ایمنی، کاهش سمپتوم های منوپاز، ارتقای سلامتی روده، حفظ سلامتی مجرای ادرار و اثرات ضدالتهاب، کاهش فشار خون، حفظ قدرت بینایی، فعالیت های آنتی باکتریال و آنتی ویروس، کاهش استوپوروزیس و اثرات ضدچاقی را نشان داده و یا حداقل پیشنهاد کرده است. می توان این اثرات را بر روی لیبل های مواد غذایی بیان کرد که این عمل بیشتر و بیشتر برای عرضه غذاهای عملی در بازار مواد غذایی معرفی می شود. در حال حاضر، مهم ترین و پرکاربردترین اجزای غذاهای عملی عبارتند از پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها، آنتی اکسیدانت های گیاهی، ویتامین ها و کلسیم. همچنین اولویت زیادی به تولید پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها و استخراج اجزای بیواکتیو از مواد گیاهی به وسیله تکنولوژی آنزیم و تخمیر برای کاهش تلفات این اجزا و نیز به وسیله مهندسی ژنتیک برای تشدید بیوسنتز آن ها داده شده است. هم اکنون بیوتکنولوژی نقش کلیدی را در صنعت غذای عملی ایفا می کند، اما غذاهای ترنسژنیک چندان در اتحادیه اروپا مناسب نبوده و صنعت مواد غذایی ترجیح می دهد از روش های بیوتکنولوژی سنتی استفاده کند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 39 صفحه

پیاده سازی ارگونومی در محیط اداری
Office Ergonomics اولین گام در پیاده سازی ارگونومی در محیط اداری، آنالیز کاری است که انجام می شود.
آنالیز کامل، به یافتن علل دقیق مشکلات و بکار بستن راه حلهای مناسب کمک می کند.
در اکثر موارد، مشکلات موجود به کمک کارکنان و منابع محلی قابل حل خواهد بود.
Office Ergonomics ارگونومی با بسیاری از موضوعات سر و کار دارد. ارگونومی از کارمند و ایستگاه کارش شروع می‌شود و به کل قسمت یا سازمان تسری می یابد.
بسیاری از عوامل سازمانی و محیطی، همچنین انتخاب و خرید مبلمان اداری تحت کنترل مدیریت است.
از طرفی بسیاری از عوامل مرتبط با آرایش محیط کار و عادات کاری در کنترل کارمندان است. تمرکز ارگونومی همیشه بر طراحی برای انسان است.
انسان دارای ویژگیهای منحصر بفردی است که بعضی از این ویژگیها مانند سن و قد قابل تغییر نیستند اما بعضی از این ویژگیها مانند آموزش و تجربه قابل دستکاری اند.
آنالیز محیط کار آنالیز محیط کار اولین گام در جهت حذف علل بالقوه اختلالات اسکلتی عضلانی است.
آنالیز شغل نشان می دهد که هر کارمند روزانه چه کارهایی انجام می دهد. این امر با شرح وظایف شغلی که الزامات را بیان می کند متفاوت است زیرا در آنالیز شغلی اطلاعاتی درباره نحوه انجام کار جمع آوری می‌شود.
لازم است کارمندان در آنالیز شغل دخیل باشند زیرا آنان بهترین منبع اطلاعات در مورد فعالیتهای روزمره و مشکلات ناشی از آن هستند.
آنالیز محیط کار
آنالیز محیط کار آنالیز ایستگاه کار: اجزای فیزیکی ایستگاه کار مثل موقعیت مانیتور، صفحه کلید، سطح کار و صندلی.
آنالیز محیطی: روشنایی، درخشندگی، دما، رطوبت، صدا و سایر عواملی که راحتی افراد را متاثر می سازد.
آنالیز سازمانی: مسئولیتها، برنامه کار، اضافه کاری و سایر جنبه هایی که شرایط کار خوانده می شوند. این عوامل خارج از کنترل کارمندان بوده و دارای بیشترین تاثیر بر ریسک فاکتورهایی از قبیل تکرار، کار استاتیک و زمان مواجهه است. مراحل آنالیز اولیه محیط کار 1-با کارمندان صحبت کنید تا دریابید آیا در کارهایی که انجام می دهند تکرار، کار استاتیک، پوسچرهای نامناسب یا سایر ریسک فاکتورها وجود دارد حتی اگر آنان تجربه ناراحتی یا علائم آسیب را در طول کار ندارند.
2- کارمندان را در حین انجام کار مشاهده کنید تا ریسک فاکتورها و علل آنها مشخص شود. همزمان عوامل موجود در ایستگاه کار، محیط و سازمان که می توانند ریسک فاکتور ایجاد نمایند را ثبت کنید.
3- در صورت وجود ریسک فاکتورها، راه حل های فوری و دراز مدت را با کارمندان در میان بگذارید. تغییرات فوری را در مورد مشکلات ساده مثل ارتفاع مانیتور یا محل قرارگیری ماوس اجراکنید. مراحل آنالیز جامع محیط کار 1-با کارمندان صحبت کنید. دلیل انجام آنالیز را برای آنان توضیح دهید و شرایطی را ایجاد کنید که آنان قادر به پاسخگویی راحت به سوالات باشند. ببینید آنها دقیقا چه کارهایی را انجام می دهند و مشکلات، ناراحتی ها و علائم آسیب را در آنان ثبت نمایید.
2-مدتی نحوه انجام کار آنان را مشاهده کنید تا ایده ای درباره عادات کاری شان بدست آورید. قبل از آنکه از آنان سوال کنید اجازه بدهید آنان کار معمول خود را انجام دهند. روی قسمتهایی از شغل که بیشترین مشکل و ناراحتی در آن اظهار می شود متمرکز شوید زیرا این نقاط اولویت کنترل دارند. در هر شغل ریسک فاکتورها را مشخص و شدت و فرکانس هر ریسک را ثبت نمایید.
3-با توجه به فعالیتهای مختلف شغلی که باید انجام گیرد ایستگاه کار، وسایل و تجهیزات و محیط را آنالیز نمایید. بر تطابق وسایل و محیط بر کارمند متمرکز شوید بجای آنکه انتظار داشته باشید آنان پوسچر و رفتارشان را با کار تطبیق دهند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 18,700 تومان
0

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

1- 2- مقدمه 19

قسمت اول: مبانی نظری پژوهش... 19

الف: 2- 2- استعداد 19

1- 2- 2- مفهوم استعداد 19

3- 2- مدیریت استعداد 22

1- 3- 2- مقدمه 22

- تاریخچه­ ی مدیریت استعداد 22

3- 3- 2- تعاریف مدیریت استعداد 23

4- 3- 2- دلایل توجه به مدیریت استعداد 26

5- 3- 2- اهداف مدیریت استعداد 27

6- 3- 2-  رابطه مدیریت استعداد و مدیریت منابع انسانی. 27

7- 3- 2- صاحب نظران مدیریت استعداد 29

1- 7- 3- 2- مدل پنج عاملی فیلیپس و راپر (2009) 29

2- 7- 3- 2- مدل کالینگز و ملاهی (2009) 32

3- 7- 3- 2- مدل توسعه- بکارگیری- رابطه دلویت 2007. 33

4- 7- 3- 2- مدل جامع سیستمی مدیریت استعداد (رضائیان و سلطانی، 1388) 33

5- 7- 3- 2- سه روند پژوهشی در مدیریت استعداد 35

ب): 2- 2-  یادگیری. 37

1- 4- 2- مقدمه 37

2- 4- 2- تعاریف یادگیری. 37

3- 4- 2- ویژگیهای یادگیری. 38

4- 4- 2- سطوح یادگیری. 39

5- 2- یادگیری سازمانی. 39

1- 5- 2- تاریخچه­ ی یادگیری سازمانی. 39

2- 5- 2- انواع یادگیری در سازمان. 40

3- 5- 2- دسته ­بندی پژوهشهای یادگیری. 42

4- 5- 2- تعاریف یادگیری سازمانی. 43

5- 5- 2- یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده 44

6- 5- 2- مهارتهای یادگیری سازمانی. 45

7- 5- 2- یادگیری سازمانی از دیدگاه صاحبنظران مختلف.. 46

1- 7- 5- 2- هابر و فرایندهای یادگیری. 46

2- 7- 5- 2- قابلیت یادگیری در سطح سازمان از نظر کارل و کنت (1994) 49

3- 7- 5- 2- قابلیت یادگیری سازمانی از دیدگاه ردینگ.. 51

4- 7- 5- 2- قابلیت یادگیری سازمانی از دیدگاه یونگ و پاوید. 52

5- 7- 5- 2- دیدگاه پیتر سنگه درباره ی سازمان یادگیرنده 52

6- 7- 5- 2- ابعاد یادگیری سازمانی از دیدگاه نیفه 54

قسمت دوم 56

6- 2- بررسی تحقیقات مرتبط با موضوع. 56

1- 6- 2- تحقیقات انجام شده در داخل کشور 56

2- 6- 2- تحقیقات انجام شده در کشورهای خارجی. 63


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

) مقدمه. 12

)مبانی نظری پژوهش.. 13

1)دانش.. 13

)طبقه بندی و ابعاد دانش.. 14

-1)دانش اختصاصی، دانش شخصی، دانش عمومی و دانش عرفی.. 14

-2)دانش واقعی، مفهومی، انتظاری و روش شناختی.. 15

-3)دانش محوری، دانش پیشرفته و دانش نوآوری.. 15

-4)دانش انسانی، اجتماعی و ساختاری.. 16

3)مدیریت دانش.. 17

4)سیر تکامل و توسعه مدیریت دانش و چشم اندازها 19

5)مکاتب مدیریت دانش.. 23

6)چرخه های مدیریت دانش.. 24

6-1)چرخه مدیریت دانش ویگ... 25

6-2)چرخه مدیریت دانش مه یر و زاک.. 30

6-3)چرخه مدیریت دانش بیوکویتز و ویلیامز. 31

6-4)چرخه مدیریت دانش یکپارچه دالکر. 34

6-5)فرایندهای مدیریت دانش بس.. 35

7)مدلهای مدیریت دانش.. 41

7-1)مدل ایجاد و کاربرد دانش ویگ... 42

7-2)مدل مارپیچی دانش نوناکا و تاکچی.. 46

8)پیشگامان مدیریت دانش.. 49

8-1)داونپورت و پروساک.. 49

8-2)دراکر. 50

8-3)نوناکا و تاکه اوچی.. 50

9)دلایل اهمیت مدیریت دانش.. 51

10)سرمایه. 54

11)اشکال سرمایه. 55

12)سرمایه  اجتماعی.. 56

13)تعاریف سرمایه اجتماعی.. 57

14)مفهوم سرمایه اجتماعی.. 60

15)اهمیت سرمایه اجتماعی.. 62

16)تاریخچه سرمایه اجتماعی.. 63

17)سیر تاریخی مفهوم سرمایه اجتماعی.. 65

18)تئوری پردازان معروف سرمایه اجتماعی.. 67

18-1)فوکویاما 67

18-2)بوردیو. 70

18-3)کلمن. 73

18-4)رابرت پاتنام. 78

19)مقایسه نظرات بوردیو، کلمن و پاتنام. 81

0)سرمایه انسانی و سرمایه اجتماعی.. 84

1)سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی و یادگیری سازمانی.. 86

2) ابعاد سرمایه اجتماعی.. 87

3)سطوح سرمایه اجتماعی.. 90

)پیشینه تحقیق.. 91

1)پژوهش های داخلی.. 91

2)پژوهش های خارجی.. 95

)جمع بندی.. 98

)بررسی محیط پژوهش    100


خرید و دانلود - 33,000 تومان
0

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

: مقدمه. 11

: پیشینه و مفهوم مصورسازی اطلاعات... 11

: طبقه‌بندی مصورسازی و ابعاد آن. 13

: ارتباط مصورسازی اطلاعات با سواد دیداری.. 15

: گرافیک 16

: گرافیک رایانه ای.. 17

: مصورسازی.. 18

: ارتباط تصویری.. 18

: ارزش بصری تصاویر. 19

: چگونگی استقرار عناصر بصری.. 19

: بهره‌گیری از مصورسازی در فعالیت‌های آموزشی.. 20

: اصول و معیار‌های تصویرگری (مصورسازی) 20

-1: اصل سادگی.. 20

-2: اصل تأکید. 21

-3: اصل تعادل. 21

: رعایت اصل توازن بین زمینه و موضوع. 21

: اصل رابطه تصویر با معیارهای اندازه گیری.. 21

: رابطه تصویر با معیارهای کادربندی.. 22

: اصل فاصله ی مطلوب... 22

: اصل تأثیرات روانی خط ها 22

: اصل تأثیر روانی شکل‌ها و رابطه ی آن‌ها با تصویر آموزشی.. 22

: خواص روانی رنگ‌ها و رابطه ی آن‌ها با تصویر. 23

: پرهیز از تکراری بودن سبک تصویرسازی.. 24

-12: اصل تصویرگری مبتنی بر تحقیق و پژوهش 24

-13: اصل استفاده به جا از تصویر. 24

-14: اصل تطبیق با واقعیات... 24

-15: اصل برجسته سازی موضوع. 25

-16: رعایت تناسب بین سبک هنری و موضوع آموزشی.. 25

-17: اصل تفاوت در فرهنگ های منطقه ای.. 25

-18: اصل به روز بودن تصویر. 25

-19: اصل توازن در تصویرگری جنسیت ها 25

-20: توجه به هویت ملی، اعتقادی و اسلامی.. 26

-21: تحریک حس کنجکاوی و علاقه به کشف... 26

-22: توجه به علایق کودکان به رنگها 26

: مدرسه هوشمند چیست؟. 26

: هدف از ایجاد مدارس هوشمند چیست؟. 27

: مأموریت و چشم‌انداز مدرسه هوشمند. 28

: راهبرد‌های توسعه مدارس هوشمند. 28

: ساختار تشکیلاتی مدرسه هوشمند. 29

: مولفه‌های اصلی و ارکان هوشمند‌سازی مدارس... 30

: تئوری و مبانی نظری.. 32

: چرا مدرسه هوشمند طراحی کنیم؟. 34

: منظور از مدارس ابتدایی هوشمند چیست؟. 35

: مقایسه وجوه اشتراک و افتراق مصورسازی داده و اطلاعات... 36

: طبقه‌بندی مصورسازی انواع داده‌ها 36

: روش‌ها و کاربردهای مصورسازی.. 40

: پیشینه پژوهش 46

-1: پیشینه داخلی.. 46

-2: پیشینه خارجی.. 47


خرید و دانلود - 33,000 تومان