امروز شنبه 29 اردیبهشت 1403
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 20 صفحه

بیماری های کبد سیروز کبدی چیست؟ وزن کبد در حالت معمولی در حدود 1/5کیلوگرم و بزرگترین غده بدن می‏باشد. کبد در قسمت ربع فوقانی سمت راست شکم و پشت دنده‏های تحتانی قرار دارد. التهاب شدید کبد از نظر آسیب‌شناسی (پاتولوژی) خصوصیات معینی دارد.
این بیماری حاصل التهاب مزمن بافت کبد می باشد که به دلایل گوناگونی اتفاق می افتد هر گونه التهابی به صورت کم یا زیاد باعث تخریب بافت کبد می شود.سپس بافت های تخریب شده به صورت جبرانی بازسازی می شوند.
ادامه این فرایند به طور مزمن و مکرر، ساختار منظم و یک شکل کبد را در هم میریزدو به تدریج فیبروزو سفتی کبد افزایش می یابد.
علل عمده سیروز کبدی در ایران شامل هپاتیت B،هپاتیت C وهپاتیت اتوایمیون است. ولی داروها و مواد سمی-کبد چرب-بیماری ویلسون –تنگی مجاری صفراوی -مشکلات قلبی و انسداد وریدهای کبدی از علل این بیماری می باشند.
عوارض وعلایم سیروز کبدی 1 از علایم سیروز کبدی آسیت و تجمع مایع در شکم می باشد که به دلیل کاهش میزان آلبومین خون و افزایش سدیم و آب در بدن بوجود می آید. این عارضه باعث تورم پاها و بزرگی شکم می شود.
آنسفالوپاتی کبدی که به دلیل تاثیر مواد سمی از جمله آمونیاک برروی مغز می باشد از علائم دیگر است که با حالت گیجی و منگی و خواب آلودگی، تغییرات خلقی، فراموشی و در حالات پیشرفته­تر با کاهش سطح هوشیاری و حالت اغما خود را نشان می­دهد. در حالت عادی آمونیاک و مواد سمی خون توسط کبد تصفیه می شود و به مغز نمی رسد ولی در کم کاری کبد تصفیه آن توسط سلولهای کبدی مختل می شود.
عوارض وعلایم سیروز کبدی 2 سیروز کبدی می­تواند عوارض دیگری نیز بر روی سیستم قلب و عروق، ریه­ها و کلیه­ها ایجاد نماید که همگی این عوارض در اثر افزایش فشار ورید پورت و سیستم عروق کبدی می باشد.
سیروز کبدی شانس سرطان کبد را افزایش می دهد، هم چنین بیماری باعث تحلیل ماهیچه­ها، لاغری و سوء تغذیه می­شود. پس به طور خلاصه می­توان با دیدن علایم زیر به بیماری سیروز کبدی مشکوک شد. عوارض وعلایم سیروز کبدی 3 بی اشتهایی، ضعف،  بی حالی مفرط ولاغری
بزرگی و برآمدگی شکم
 خونریزی غیر عادی در پوست، لثه­ها
بزرگی طحال
تورم پاها
گیجی، منگی، فراموشی، علایم عصبی و تغییرات خلقی
خارش، زردی
استفراغ خونی، مدفوع قیری شکل،  کم خونی، کاهش پلاکت
تغییرات در زمان قاعدگی و عادت ماهیانه
درد شکم و درد کبدی
سیروز و تغذیه سوء تغذیه یکی از مشکلات سیروز کبدی است.
سوء تغذیه سه عامل عمده دارد
1- کاهش اشتها 2- سوءجذب 3- افزایش نیاز کاهش اشتها بسیاری از بررسی ها نشان داده اند که مبتلایان به سیروز دریافت غذایی کمی دارند؛
کبد نقش مهمی در تنظیم اشتها دارد
بیماری کبد می تواند باعث اختلال در دریافت غذا شود
کاهش کلیرانس واسطه های سیری مثل کوله سیستوکینین
دریافت بیماران و منبع انرژی آنها بیشتر کربوهیدرات هست و منعکس کننده ذخایر پایین گلیکوژن کبدیست و منجر به اکسیده شدن بیشتر چربی ها درزمان گرسنگی در کبد می شود.
کاهش دریافت غذا در سیروز همگام با کاهش نیاز آنهاست که آنهم به دلیل کاهش وزن یا توده عضلانی کم این بیماران و کاهش فعالیت فیزیکی در این بیماران است
مطالعات نشان داده است که مکمل یاری با اسیدهای آمینه شاخه دار باعث بهبود اشتها در این بیماران می شود. سوء جذب اگر مجاری صفراوی در سیروز دچار انسداد شود سوء جذب یک عارضه شایع می

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 53 صفحه

بیماریهای مزمن و کودک بیمار اهداف رفتاری (ویژه)دانشجو در پایان این جلسه درس قادر خواهد بود: مفاهیم مرتبط با نیازهای خاصرا تعریف کند
تعریف کودکان بانیازهای خاص از نظر بخش بهداشت مادر وکودک کودکان راتعریف کند
شیوع بیماریهای مزمن در کودکان رانام ببرد
عوارض بیماریهای مزمن کودکان لیست کند
اهم موارد مراقبت از کودکا با بیماری مزمن راتوضیح دهد اثرات بیماری مزمن در گروههای سنی مختلف را توضیح دهد
مراقبت از خانواده با کودک در حال احتضار را شرح دهد
شیوه گفتگو با کودک درباره مرگ را توضیح دهد
نیازهای خانواده در فرایند مراقبت از کودک محتضر را شرح دهد
نوزاد پرخطر را تعریف کند نوزادان پرخطر برحسب جثه را تقسیم بندی کندمشکلات اساسی نوزادان premature را نام ببرد بهترین شیوه اندازه گیری حجم ادرار را بیان کند
راههای جمع آوری نمونه خون از نوزاد را لیست کندمراقبت از نوزاد ان پرخطر را توضیح دهد
Nonshevering thermorgenesisvh را توضیح دهد
عوارض استرس سرما را نام ببرد
مکانیسم اسیدوزمتابولیک
روشهای حفط گرمای خنثی را نام ببرد
مضرات گرمای زیاد را توضیح دهد
تشخیص های پرستاری شایع در نوزادن پرخطر را لیست کند
استفاده از انکوباتور را توضیح دهد
ظرق از دست دادن حرارت از را ه تبخیر را نام ببرد عوامل خطر برای کاهش ححجم مایعات را لیست کند
راههای کاهش عفونت در بخش را نام ببرد
مشکلات تغذیه ای در نوزادان نارس را نام ببرد
حمایت تغذیه ای از نوزاد را توضیح دهد
مداخلات لمس در NICUرا توضیح دهد
شیوه خوابیدن در نوزادان را توضیح دهد
مراقبت خانواده محور در کودکان با بیماری مزمن:
مفاهیم مرتبط با نیازهای خاص: بیماری مزمن chronic illness:وضعیتی که بیش از 3ماه در کارهای روزمره تداخل داشته به طوری که سبب بستری شدن بیش از 1 ماه در سال شود (هر دو ویا هریک از شرایط فوق)
ناتوانی مادر زادی congenital disabilityبروز ناتوانی از بدو تولد (به شکل ارثی یا اکتسابی)
تاخیر تکاملی developmental delaydتکامل آهسته وغیر عادی وعملکرد کمتر از همسن وسالان
ناتوانی تکاملی developmental disability ناتوانی فیزیکی یا ذهنی که قبل از 22 سالگی ایجادشده وهمچنان ادامه دارد
ناتوانی disability سطح عملکرد پایین کودک در فعالیتهای روزمره (مدرسه رفتن – بازی کردن)به دلیل یک بیماری مزمن
معلول handicap وضعیت یا مانع تحمیلی که توسط محیط،اجتماع یا خود فرد ایجاد شده است (با ناتوانی فرق دارد)
اختلال impairment غیرعادی بودن ساختار یا عملکرد قسمتی از بدن
کودک وابسته به تکنولوژی:کودک با ناتوانی مزمن (تولد تا 21 سالگی)که برای ادامه حیات خود نیاز مداوم به وسایل طبی دارد.
از نظر بخش بهداشت مادر وکودک کودکان با نیازهای خاص "کودکانی هستند که از نظر مسائل مزمن جسمی -رفتاری،تکامل وعاطفی در معرض خطر زیاد بوده یا مبتلا به این قبیل ناراحتی ها بوده ونوع وشکل نیازهای آنان با کودکان سالم فرق دارد "
شیوع بیماریهای مزمن در کودکان: تنفسی (عمدتا آسم)
-اختلالات تکلمی،حسی وذهنی
عوارض بیماریهای مزمن کودکان: اختلال وضعیت وکارکرد سلامتی
غیبت از مدرسه (3 برابر کودکان سالم)
مراجعه به پزشک (2 برابر کودکان سالم)
بستری شدن (5 برابر کودکان سالم)
سوءرفتار جنسی وعاطفی
در گیری اجتماعی
تاثیر من

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 82 صفحه

تاریخچه جوشکاری
چون احتیاجات بشر اتصال و جوش در همه موارد را خواستار بوده لذا مثلاً از رومیهای قدیم فردی به نام پلینی از لحیم به نام آرژانتاریم وترناریم استفاده می کرد که دارای مقداری مساوی قلع و سرب بوده است و ترنایم دارای دو قسمت سرب و یک قسمت قلع می باشد. که هنوز هم با پرکنندگی مورد استفاده قرار می گیرند. دقت و ترکیبات شیمیایی و دستگاههای متداول طلاسازی از قدیم الایام در جواهرات با چسباندن ذرات ریز طلا بر روی سطح آن با استفاده از مخلوط نمک و مس و صمغ آلی که با حرارت صمغ را کربونیزه نموده و نمک مس را به مس احیاء می کنند. و با آلیاژ طلا درست کردن ذرات ریز طلا را جوش می دهند. تاریخچه ای به شرح زیر دارند: برناندوز روسی در 1886 قوس جوشکاری را مورد استفاده قرار داد. موسیان در 1881 قوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار داد. اسلاویانوف الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاری به کار گرفت. ژول در 1856 به فکر جوشکاری مقاومتی افتاد لوشاتلیه در 1895 لوله اکسی استیلن را کشف و معرفی کرد. الیهوتامسون آمریکائی از جوشکاری مقاومتی در سال 7-1876 استفاده کرد. چون علم جوشکاری همراه با گنج تخصصی است یعنی هر جوشکار ماهر در طی تاریخ درآمد زیادی داشته سبب شد که اسرار خود را از یکدیگر مخفی نمایند مثلاً هنوز هم در مورد لحیم آلومینیوم و آلیاژ آن از یکدیگر مخفی نگه می دارند و در جریان جنگهای جهانی اول و دوم جوشکاری پیشرفت زیادی کرد. احتیاجات بشر به اتصالات مدرن – سبک – محکم و مقاوم در سالهای اخیر و مخصوصاً بیست سال اخیر سبب توسعه سریع این فن گردید و سرمایه گذاری های عظیم چه از طرف دولت ها و چه صنایع نظامی و تخصصی در این مورد اعمال گردید و مخصوصاً رقابت های انسان ها در علوم هسته ای (که فقط برای صلح باید باشد) یکی دیگر از علل پیشرفت فوق سریع این فن در چند دهسال اخیر شد که به علم جوشکاری تبدیل گردید گروههای مختلف جوشکاری
لحیم کاری
جوشکاری فشاری و پرسی
جوشکاری ذوبی
جوشکاری زرد چون مواد و فلزات تشکیل دهنده و جوش دهنده و گیرنده از لحاظ متالوژیکی بایستی دارای خصوصیات مناسب باشند بنابراین جوشکاری از لحاظ متالوژیکی بایستی مورد توجه قرار گیرد که آیا: قابلیت متالوژی و فیزیکی جوشکاری دو قطعه مشخص است. پس از قابلیت متالوژی آیا قطعه ای را که ایجاد می کنیم از لحاظ مکانیکی قابل کار برد و سالم است. آیا می توانیم امکانات و وسائل برای نیازها و شرایط مخصوص این جوشکاری را مثلاً گاز و دستگاه را ایجاد نمائیم و فرضاً ایجاد نیرو در درجه حرارت بالا یا ضربه زدن در درجه حرارت پایین ممکن باشد زیرا استانداردهای مکانیکی و مهندسی و صنعتی جوشکاری باید در تمام این موارد رعایت شود تا جوش بدون شکستگی و تخلخل و یا نفوذ سرباره و غیره انجام گیرد. تکرار می شود در جوشکاری تخصصی و اصولاً تمام انواع جوش قابلیت جوش خوردن فلزات را باید دقیقاً دانست. در مورد مواد واسطه و الکترود و پودر جوش باید دقت کافی نمود. محیط لازم قبل و در حین جوشکاری و پس از جوشکاری را مثلاً (در مورد چدن) باید به وجود آورد. گازهای- دستگاههای مناسب و انتخاب فلزات مناسب از لحاظ ذوب در کوره ذوب آهن و بعد در حین جوشکاری از لحاظ جلوگیری از صدمه گاز- آتش و مشعل و برق و هوای محیط و وضعیت جسمانی و زندگی جوشکار خود نکات اساسی دیگر هستند که مشکلات جوشکاری می باشند. مشکلات و گرفتاریهای صنعت جوشکاری جوشکاری در حقیقت ایجاد کارخانه ذوب آهن و فلزات در مساحتی حداکثر 2×2 متر و نقطه حساس جوشکاری چند

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 13,200 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 26 صفحه

تبلیغات اینترنتی و تاثیرات آن در کتب و متون مختلف تعاریف متعددی از تبلیغات آمده است بطور مثال می توان به تعاریف ذیل اشاره کرد. تبلیغات فرآیند روشمند ارایه اطلاعات مناسب در مورد کالاها و خدمات به مشتریان و ترغیب و متقاعد کردن مؤثر مصرف کنندگان به خرید کالاها و خدمات می باشد (متولی 1372) و یا در تعریفی دیگر تبلیغات را، ارائه غیر شخصی اطلاعات که معمولاً برای آن پول پرداخت می شود و اغلب با هدف ترغیب برای خرید کالاها، خدمات و یا ایده از سوی افرادی مشخص و توسط رسانه های مختلف انجام می پذیرد، تعریف نموده اند (تافلینگر 1996)
همان طور که در تعریف بالا اشاره شد، تبلیغات از طریق رسانه های مختلفی انجام می پذیرد که از آن جمله می توان به روزنامه ها، مجلات، رادیو، تلویزیون و... اشاره نمود. چندی است که رسانه ای جدید، یعنی اینترنت، به جمع رسانه های مورد استفاده تبلیغات اضافه شده است. رشد تبلیغ در اینترنت نسبت به تبلیغ در رسانه های سنتی، از سرعت بسیار بیشتری برخوردار بوده است. چرا که پس از گذشت 38 سال از پیدایش رادیو، تعداد استفاده کنندگان آن به 50 میلیون نفر رسید، تلویزیون 13 سال پس از پیدایش این حد نصاب را کسب کرد و اما اینترنت تنها با گذشت 4 سال توانسته به این حد نصاب دست پیدا کند (فاکس 1999). این مقاله به معرفی این نوع از تبلیغات و ویژگی های آن می پردازد. تعریف تبلیغات اینترنتی تبلیغات اینترنتی به استفاده از اینترنت به عنوان یک کانال و وسیله ارتباطی برای ارسال تبلیغات در محیط وب اشاره دارد (گائو و دیگران 2002). در تعریفی دیگر، تبلیغات اینترنتی را اینگونه تعریف نموده اند: نمایش دادن نامها وعلائم تجاری، شعارها و تصاویر تبلیغاتی در سایتهای (پایگاههای) پربیننده اینترنت، به نحوی که به تحقق اهداف تبلیغات کمک نماید (سایت صدا و سیما 2002). در فرایند تهیه و اجرای تبلیغات اینترنتی، شرکتهای تبلیغاتی، ناشران اینترنتی1، تبلیغ دهندگان2 (سازمانها و شرکتهای تولیدی و خدماتی) درگیرند. تاریخچه تبلیغات اینترنتی تبلیغات اینترنتی برای اولین بار و بصورت بنر در 27 اکتبر سال 1994 و در سایت هات وایر3 نمایش داده شد. زمانی که هات وایر متوجه شد که برای تبلیغات می بایست فضای محدودی را در نظر گرفت، بنرهای تبلیغاتی بوجود آمدند.
در آن زمان 14 طراح تبلیغاتی مبلغی معادل 30،000 دلار برای نمایش 12 هفته ای تبلیغات خود پرداختند (کای و مداف 1999). در سال 1995 وب بعنوان رسانه ای عمومی پذیرفته شد. شرکت سان میکروسیستم4 در این سال زبان جاوا را به عموم عرضه کرد. در سال 1996 الدزموبیل5 اولین اتاق گفتگوی تجاری را راه اندازی نمود. در جدول 1 به برخی از اتفاقات مهم صنعت تبلیغات اینترنتی اشاره شده است. روند تبلیغات اینترنتی در دنیا تبلیغات اینترنتی از زمان پیدایش (سال 1994) تا سال 2007 شاهد رشد بسیار زیادی بوده است. بطوریکه حجم درآمد تبلیغات اینترنتی از رقم 267 میلیون دلار در سال 1996 به رقم 13087 میلیون دلار در سال 2007 رسیده است. ولی در بین سالهای 2001 و 2002 این صنعت شاهد رشد منفی بوده است. روند رشد در سال 2003 تغییر جهت داده و دوباره شاهد رشد مثبتی در این صنعت می باشیم. ابعاد تبلیغات اینترنتی تبلیغات اینترنتی ابعاد مختلفی را شامل می شود که در زیر بطور اجمالی به آنها اشاره می شود (گائو و دیگران 2002) مدلهای کسب وکار مدل کسب و کار به یک ایده تجاری و برنامه استراتژیک در مورد نحوه به دست آوردن پول برای یک کسب و کار اشاره دارد. تبلیغ اینترنتی موثر می بایست دارای مدل کسب و کار مناسبی باشد که

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 31 صفحه

تجزیه و تحلیل سیستمها 2 فهرست مطالب مبانی و مفاهیم سیستمها
قوانین تفکر سیستمی و حلقه های علی و معلولی
حالات و ویژگی های سیستم
نحوه ترسیم روابط علی و معلولی و آموزش Vensim
مثالهایی از مدل سازی
مبانی تجزیه و تحلیل سیستمها
مهارتهای تجزیه و تحلیلگران سیستمها
فنون کشف حقایق
ابزارهای تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها
ارائه گزارشهای مرتبط با پروژه ها 3 مقدمه معرفی
منابع:
کتاب تجزیه و تحلیل سیستمها و روشها(نظریه ها، روش ها و کاربردها)، احمد علی یزدان پناه
تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها، شمس السادات زاهدی، دانشگاه علامه طباطبایی
تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم، علی رضاییان، علی اصغر پورعزت، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) (07 اسفند، 1385)
مقدمه ای بر تفکر سیستمی، قاسم مختاری
جزوات درس تحلیل سیستمها در دانشگاه صنعتی شریف، شهرام شادرخ
نحوه ارزیابی: میان ترم4 نمره پایان ترم: 8 نمره پروژه:8 نمره مقاله در مجلات و سمینارهای معتبر +2 نمره
نکاتی که دانشجویان باید رعایت نمایند:
حضور کامل و به موقع در کلاس درس
شرکت در مباحث مطرح شده در کلاس
طرح پرسش در زمان اتمام هر قسمت از درس و نه در بین آن
خاموش نگه داشتن تلفن های همراه در کلاس درس 4 جلسه اول تاریخچه نگرش سیستمی
تعریف سیستم
انواع سیستم ها
مدیریت سیستم گرا و روش سیستماتیک
عناصر سیستم
محیط سیستم
مرزهای سیستم
ورودی/خروجی
اجزاء سیستم
بازخور و حلقه های آن
طبقه بندی سیستمها 5 جلسه اول تاریخچه نگرش سیستمی
کل گرایی اولیه
جزء گرایی
نظریه سیستمها
6 جلسه اول تاریخچه نگرش سیستمی
کل گرایی اولیه
تا رنسانس ادامه دارد
دوران فلاسفه و علامه ها
اعتقاد به زنجیره علتهاست ولی بسیار سریع به خدا میرسد: زلزله، ستارگان 7 جلسه اول تاریخچه نگرش سیستمی
جزء گرایی
از زمان تمدن باستان وجود داشته و آن را به فلاسفه یونان نسبت می دهند
رنه دکارت معتقد به آن است و می گوید اصول زیر در برخورد با پدیده ها برقرار است:
تنها چیزی را بپذیرد که برایش حقیقتی روشن باشد
هر مسئله ای را حتی الامکان به اجزاء و عناصر کوچکتر تجزیه کند
کار خود را با بررسی ساده ترین عنصر آغاز نماید سپس بتدریج و با شیوه ای منظم، به مطالعه عناصر پیچیده تر پردازد تا سرانجام به ویژگی های پدیده اصلی پی ببرد یا دلایل رفتار خاص آن پدیده را دریابد.
به آن تحلیل گویند و چنان فراگیر است که ما در مواجهه با مسائل کمتر راه دیگری را بر می گزینیم(نمودار استخوان ماهی)
تجزیه تا زمانی ادامه می یابد که به Element برسیم اتم، سلول
در فاز سوم جهت درک کل از اجزا اعتقاد به رابطه علی و معلولی بدون توجه به محیط و لازم و کافی بودن علت برای معلول دارد
اشکال در عدم ارتباط رشته ها و دانشمندان آنها با یکدیگر(بدن انسان)
به این نوع تفکر نفکر مکانیستی گویند
سوال در خصوص علوم انسانی مانند روانشناسی Element چه می تواند باشد؟
8 جلسه اول تاریخچه نگرش سیستمی
نظریه سیستمها
راس آشبی: هر مجموعه ای که به سبب پیوند اجزا و عوامل تشکیل دهنده اش به وجود آید از نظر حالت و رفتار از مجموعه ای که اجزاء آن با هم پیوند نداشته باشند بسیار پیچیده تر است. متل مولکول آب
درک هیچنیز: اگر بخواهیم سیستم را تشریح کنیم باید از عبارت فرا رشته استفاده کنیم

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 50 صفحه

Resource Allocation(تخصیص منابع) 1 – افزایش تعداد بیماران قابل درمان
2 – تکنولوژی های جدید و گران قیمت
3 – افزایش انتظارات عمومی
4– محدودیت منابع تعریف تخصیص منابع عبارتست از تقسیم و توزیع خدمات و امکانات بین مردم و برنامه های موجود
علل ضروری بودن تصمیم گیری در خصوص تخصیص منابع سطح کلان سطوح مختلف تخصیص منابع در مراقبتهای بهداشتی درمانی سطح میانی سطح خرد یا پایین عبارت است از تقسیم و توزیع منابع بین بخشهای مختلف جامعه مانند آموزش و دفاع و حمل و نقل و بهداشت و درمان و غیره تصمیم گیری در سطح کلان تصمیم گیری در سطح میانی عبارت است از تقسیم و توزیع منابع بین بیمارستانها و واحدهای بهداشتی درمانی تصمیم گیری در سطح خرد یا پایین عبارت است از تقسیم و توزیع منابع بین بیماران 1- تخصیص منابع محدود از دیدگاه اخلاقی
2- تخصیص منابع محدود از دیدگاه اقتصادی دیدگاههای موجود در خصوص تخصیص منابع محدود انواع محدودیت منابع 1- محدودیت طبیعی که عبارتست از کمبود یا نبود یک کالا یا یا جنس خاص بطور طبیعی مانند کمبود بافت اهدایی در پیوند اعضا
2- محدودیت و مشکلات مادی مانند کمبود تخت ICU تخصیص منابع محدود در سطح خرد یا پایین از دیدگاه اخلاقی تخصیص منابع پزشکی در این سطح از 2 موضوع تبعیت می کند: 1- توجه به خواسته ها و نیازها و حقوق افراد
2- عدالت تبدیل ارتباط پزشک و بیمار از حالت پدرسالاری به ارباب رجوع بودن بیمار
ذی حق بودن بیمار در خصوص طرح خواسته های خود و انتخاب ارجع ترین راه درمانی و یا رد هرنوع درمان
تمایز نیازها و خواسته های بیمار از یکدیگر توسط پزشک
موضوعات مهم در توجه به خواسته ها و نیازها و حقوق افراد
بیمار حق ندارد یک نوع درمان خاص را از پزشک بخواهد یا به عبارتی الزاماً تمام خواسته های بیماران نباید تحقق یابد.
استفاده بهینه از منابع زمانی صورت می پذیرد که ارائه خدمات براساس نیازهای واقعی (needs) بیماران صورت پذیرد نه براساس خواسته های بیماران (desires)
استفاده از روشهای درمانی که بیشترین سود و شانس موفقیت و کمترین ضرر را برای بیمار دارد.
مفاهیم مختلف عدالت Fairness
Equality
Equity- دیدگاههای مختلف موجود در خصوص Fairness 1- Fairness یعنی اینکه ارائه خدمات به افراد باید براساس میزان مشارکت آنها در تامین هزینه ها صورت پذیرد.
2- ارائه خدمات درمانی باید برای تمامی افراد جامعه یکسان باشد.
3- اولویت قائل شدن در ارائه خدمات جهت نیازهای درمانی مرتبط با بیماریهایی که افراد در ایجاد آنها نقش ندارند مانند حوادث، نسبت به نیازهای درمانی مرتبط با بیماریهایی که افراد در ایجاد آنها نقش دارند مانند بیماریهای تنفسی ناشی از سیگار کشیدن Equality تعریف:
باوجود اینکه کلیه بیماران باید از یک حداقل استاندارد خدمات برخوردار باشند. بیماران مشابه باید با استفاده از روشهای یکسان بیماران غیرمشابه از روشهای غیریکسان درمان شوند. In Equality استفاده از روشهای درمانی غیرمشابه برای درمان بیماران مشابه و توجه به جنس و سن و مذهب و غیره در درمان بیماران Equity تعریف:
هر فرد بیمار باید درمان متناسب با بیماری خود را د

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 22 صفحه

تدوین استراتژی های مدیریت منابع انسانی فهرست مطالب 1- چشم­انداز منابع انسانی مرکز کارآفرینی
2- ارزش­های بنیادی مرکز
3- هدف­های بلند مدت منابع انسانی مرکز کارآفرینی
4- تحلیل SWOT جهت دسترسی به استراتژی منابع انسانی
: نقاط قوت موجود برای منابع انسانی مرکز
2 -4: نقاط ضعف موجود برای منابع انسانی مرکز
3-4: فرصت­های موجود برای منابع انسانی در مرکز
4-4: تهدیدهای موجود برای منابع انسانی در مرکز
5-4: رسم ماتریس های داخلی و خارجی فهرست مطالب - ادامه
5- تدوین استراتژی منابع انسانی مرکز
6- هدف­های میان مدت برای منابع انسانی مرکز (پنج ساله 1393-1388)
7- برنامه­های عملیاتی و اجرایی برای تحقق هدف­های برنامه پنج­ساله منابع انسانی
8- معیارهای ارزیابی عملکرد منابع انسانی درمرکزکارآفرینی چشم­انداز منابع انسانی مرکز کارآفرینی
مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران مصمم است با جذب و تربیت منابع انسانی فرهیخته و اثربخش، بهترین مرکز کارآفرینی دانشگاهی کشور و منطقه در زمینه امور پژوهشی، آموزشی، ترویجی و مشاوره ای در زمینه کارآفرینی باشد؛ به گونه­ای که منابع انسانی این مرکز کارآفرین بوده، پذیرای مسؤلیت­های اخلاقی و اجتماعی در جهت توسعه پایدار ملی و جهانی باشند. (منظور از منابع انسانی در اینجا کادر هیئت علمی و کادر اداری در این مرکز می باشند.) ارزش­های بنیادی مرکز مرکز کارآفرینی همواره ارزش­های بنیادی زیر را سرلوحه کار خود قرار می­دهد:
ایده­پردازی عملگرا
ارزش­افزایی
خلاقیت
مشارکت­گرایی
کار بین رشته­ای
یادگیری مستمر
پشتکارکاری
رقابت­پذیری هدف­های بلند مدت منابع انسانی مرکز کارآفرینی
توانمندسازی کارکنان دانشگاه از طریق ارتقاء دانش, مهارت­ها و نگرش­های کارآفرینانه در ده سال آینده
نهادینه­سازی روح و تفکر کارآفرینی در ابعاد مختلف پژوهشی, آموزشی, فرهنگی در منابع انسانی مرکز ده سال آینده
ترویج و گسترش فرهنگ، دانش و مهارت کارآفرینی در منابع انسانی مرکز
عرضه خدمات کارآفرینی به اساتید، مدیران، کارکنان و نهادهای مرتبط با مراکز کارآفرینی تحلیل SWOT جهت دسترسی به استراتژی منابع انسانی
در این قسمت منابع انسانی نیز تحت تاثیر عوامل داخلی (نقاط ضعف و قوت) و عوامل خارجی(فرصت ها و تهدیدها) قرار دارند که به این عوامل اشاره شده و سپس طبق ماتریس عوامل داخلی(IFE) و عوامل ماتریس عوامل خارجی (EFE) نمره نهایی بدست آمده و در نهایت نمره نهایی در ماتریس داخلی و خارجی وارد شده تا موقعیت مرکز سنجیده شده و استراتژی های لازم برای آن تدوین گردد.
(تنظیم ماتریس ها و وزن دهی و رتبه بندی عوامل به صورت فرضی می باشد.) نقاط قوت موجود برای منابع انسانی مرکز
توانایی بالا اعضا هیئت علمی درارائه مقالات علمی در سطح بین المللی در زمینه کارآفرینی
ارائه تسهیلات ویژه به کادر علمی (اعزام به فرصت مطالعاتی)
بهره‌مندی از کارکنان خلاق و مستعد و با تجربه
ارائه تسهیلات مناسب برای کارکنان(وام مسکن، بیمه و...)
آزادی عمل در جذب نیروی انسانی توانمند
وجود نگرش مثبت و استرات‍‍‍‍ژیک مدیریت مرکز نسبت به برنامه­های نوآوری و تفویض اختیار برای کارکنان نقاط ضعف موجود برای منابع انسانی مرکز
کمبود اعضای هیات علمی متخصص در زمینه کارآفرینی در مرکز
نبود تجربه کافی و درک مناسب در زمینه کارآفرینی برای کارکنان 

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 26 صفحه

1/26 تسعیر ارز و استاندارد حسابداری شماره اهداف آموزشی
مرور عملیات ارزش توسط شرکتها
آشنایی با روشهای حسابداری تسعیر
توصیف حسابداری عملیات خارجی
افشا 2/26 معامله ای است که به ارز انجام می شود یامستلزم تسویه به ارز است. از قبیل:
خرید و فروش کالا و خدماتی که بهای آن به ارز دریافت یا پرداخت می شود.
استقراض یا اعطای تسهیلاتی که قرار است تسویه آنها به ارز صورت گیرد. معاملات ارزی 3/26 معاملات ارزی در زمان شناخت اولیه به نرخ ارز در تاریخ معامله تسعیر می شود.
برای تعیین نوع ارز(صادراتی، شناور، واریزنامه ای)، باید با توجه به مقررات حاکم، نرخی انتخاب شود که قرار است مبنای تسویه معامله قرار گیرد.
شناخت اولیه 4/26 اقلام پولی نرخ تسعیر در تاریخ ترازنامه
اقلام غیر پولی نرخ تسعیر در تاریخ انجام معامله
تسعیر اقلام ارزی در تاریخ ترازنامه 5/26 عبارت است از وجه نقد و داراییها و بدهیهایی که قرار است به صورت مبلغ ثابت یا قابل تعیینی از وجه نقد دریافت یا پرداخت شود.
اقلام پولی 6/26 شناخت تفاوت تسعیر معاملات ارزی
شرکتهای دولتی شرکتهای غیر دولتی
طبق ماده 136 قانون محاسبات عمومی حساب سود وزیان دوره 7/26 متن ماده 136: سود و زیان حاصل از تسعیر داراییها و بدهی های ارزی شرکتهای دولتی، درآمد یا هزینه تلقی نمی گردد. مابه التفاوت حاصل از تسعیر داراییها و بدهیهای مذکور باید در حساب ذخیره تسعیر داراییها و بدهی های ارزی منظور شود. در صورتی که در پایان سال مالی، مانده حساب ذخیره بدهکار باشد، این مبلغ به حساب سود و زیان همان سال منظور خواهد شد. 8/26 ج =
نرخ جاری ارز
ت =
نرخ تاریخی ارز
م =
نرخ میانگین ارز
ب =
مبلغ باقیمانده 9/26 10/26 در مواردی ممکن است تفاوت تسعیر در نتیجه کاهش رسمی شدید یا افت قابل ملاحظه در ارزش ریال باشد به نحوی که عملا در مقابل |آن هیچ گونه حفاظی وجود نداشته باشد و کاهش یا افت مزبور بدهی هایی را تحت تآ ثیر قرار دهد که اخیرا و به طور مستقیم در ارتباط با تحصیل داراییهای ارزی در حسابها ایجاد شده است و واحد تجاری قادر به تسویه آنها نیست. این گونه تفاوتهای تسعیر به مبلغ دفتری دارایی اضافه می شود به شرطی که مبلغ دفتری پس از تعدیل، از اقل بهای جایگزینی و مبلع قابل بازیافت ناشی از فروش یا کاربرد آن دارایی تجاوز نکند. شناخت تفاوت تسعیر (رویه مجاز جایگزین) 11/26 روش مورد استفاده برای تسعیر صورتهای مالی عملیات خارجی، به رابطه عملیاتی و تامین مالی بین واحد تجاری گزارشگر و عملیات خارجی بستگی دارد.
عملیات خارجی
عملیات خارجی لاینفک از عملیات تجاری گزارشگر واحد مستقل خارجی صورتهای مالی عملیات خارجی 12/26 نشانه های تشخیص عملیات خارجی مستقل
استقلال فعالیت
پایین بودن حجم معاملات واحد خارجی با واحد گزارشگر
تامین مالی خارجی
پرداخت هزینه ها با استفاده از ارز
فروش بر اساس ارز
استقلال جریانهای نقدی
با این وجود تشخیص عملیات خارجی مستقل مستلزم قضاوت است. 13/26 صورتهای مالی این دسته از عملیات با استفاده از روشهای مورد استفاده برای معاملات ارزی تسعیر می شود. عملیات تسعیر مبتنی بر این فرض است که معاملات انجام شده توسط عملیات خارجی عملا به وسیله واحد تجاری گزارشگر صورت گرفته است. عملیات خارجی لاینفک

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 53 صفحه

بنام خدا تصمیم گیری در مسایل مالی
سیاستهای سرمایه در گردش
استاد ارجمند: آقای
ارائه: سیاست سرمایه در گردش
ماهیت سرمایه در گردش:
سرمایه در گردش یک شرکت مجموعه مبالغی است که در داراییهای جاری سرمایگذاری می شود. اگر بدهیهای جاری از داراییهای جاری یک شرکت کسر گردد سرمایه در گردش خالص به دست می آید.
مدیریت سرمایه در گردش عبارت است از تعیین حجم و ترکیب منابع و مصارف سرمایه در گردش به نحوی که ثروت سهامداران افزایش یابد.
منابع و مصارف سرمایه در گردش مصارف سرمایه در گردش
شامل داراییهای جاری
صندوق و بانک
اوراق بهادار قابل فروش
حسابهای دریافتنی
موجودی کالا و
سایر داراییهای جاری
منابع سرمایه در گردش
شامل بدهی های جاری
حسابهای پرداختنی
اسناد پرداختنی
وامهای کوتاه مدت
چرخش وجه نقد: تولید کالا مستلزم مصرف سرمایه در گردش است. شرکتها برای تولید کالا مجبورند ابتدا مواد اولیه بخرند سپس آنها را تغییر شکل داده بصورت کالای ساخته شده درآورند.
آنگاه با فروش موجودی کالای ساخته شده حسابهای دریافتنی دریافتنی یا اسناد دریافتنی افزایش می یابد و با وصول مطالبات دوره گردش وجه نقد به پایان میرسد.
چرخش وجه نقد از زمانی که شرکت بابت مواد اولیه پول پرداخت می کند شروع می شود و تا هنگامی که مطالبات ناشی از فروش کالا را دریافت می کند ادامه میابد.
طول دوره گردش وجه نقد به شیوه زیر محاسبه می شود:
متوسط دوره ای که پول بصورت موجودی کالاست به اضافه متوسط زمان وصول مطالبات منهای مهلت پرداخت حسابهای پرداختنی.
فروش و سرمایه در گردش شرکت فروش واقعی و پیش بینی شده شرکت بر مقدار سرمایه در گردشی که شرکت به مصرف می رساند (ومجبور است آن را تامین کند) اثر بسیار شدیدی دارد. فروش شرکت بر حجم داراییهای جاری و بدهییهای جاری اثر مستقیمی دارد و باعث می شود که این اقلام خود به خود افزایش یابد، برای مثال خریدها به صورت موجودی کالا و حسابهای پرداختنی در می آید، فروش باعث ایجاد وجه نقد و حسابهای دریافتنی می گردد و تقاضاهای فصلی یا غیر منتظره، گهگاه باعث می شوند که شرکت از وامهای کوتاه مدت استفاده نماید. ریال زمان داراییهای ثابت داراییهای جاری دائمی داراییهای جاری ای که نوسان می یابند ساختار داراییها در طول زمان ریال زمان وامهای بلند مدت بدهیهای جاری دائمی بدهیهای جاری ای که نوسان می یابند ساختار سرمایه در طول زمان سرمایه (حقوق صاحبان سهام) اهمیت مدیریت سرمایه در گردش
دلایل اهمیت مدیریت سرمایه در گردش:
سطوح واقعی و مطلوب داراییهای جاری (باتوجه به تغییرات در فروش واقعی و پیش بینی شده) دستخوش تغییرات دائمی است.
لزوم تجدید نظر در تصمیمات مربوط به تامین مالی با توجه به تغییرات در میزان داراییهای جاری
مشخص کردن میزان منابع و مصارف وجوهی که به سرمایه در گردش تخصیص داده می شود
احتمال کاهش فروش و سود شرکت و ناتوانی در پرداخت به موقع دیون و تعهدات با مدیریت اشتباه و ناصحیح سرمایه در گردش استراتژی سرمایه در گردش و ریسک وبازده شرکتها می توانندبا بکار گیری استراتژی های گوناگون در رابطه با مدیریت سرمایه در گردش، میزان نقدینگی شرکت را تحت تاثیر قرار دهند. این استراتژیها را میزان ریسک و بازده آنها مشخص می کند.
مدیران سرمایه در گردش به دو دسته تقسیم می شوند:
م

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 11,000 تومان
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 18 صفحه

تعهد به تسلیم کالا و ضمانت اجرای آن در کنواسیون وین 1980 فهرست عناوین* مقدمه* مفهوم تسلیم* زمان و مکان تسلیم* قواعد تکمیلی کنواسیون در رابطه با تعیین زمان و مکان تسلیم* تسلیم کالا پیش از موعد* آیا در فرض تسلیم مبیع پیش از موعد،فروشنده هم حق استرداد آن را دارد؟* انواع ضمانت اجراهای تعهدات فروشنده* اجرای عین قرارداد* محدودیتهای راجع به اصل اجرای عین قرارداد* موارد فسخ قرارداد* شرایط کلی اعمال حق فسخ از طرف مشتری* خسارت قابل پرداخت* شرایط مطالبه خسارت* منابع مقدمه وفق بند 1 ماده 19 قانون متحدالشکل بیع بین المللی 1964 لزوم مطابقت کالا از توابع تعهد به تسلیم بشمار امده بود مفهوم تسلیم * تعریف مفهوم تسلیم: هر نوع اقدامی است که به خریدار اجازه دهد کالا را تحت تصرف و سلطه خود را درآورد. به دیگر سخن از ماده 31 بر می اید که تسلیم عبارت از دادن مبیع به تصرف مشتری یا گذاشتن مبیع در اختیار اوست زمان و مکان تسلیم در صورت سکوت قرارداد راجع به مکان و زمان تسلیم،به رویه معمول،بین طرفین و عرف و عادت رجوع می شود
بنده 1 ماده 9: طرفین ملتزم به هر گونه عرف عادت مورد توافق و رویه معمول به فیمابین می باشند قواعد تکمیلی کنواسیون در رابطه با تعیین زمان و مکان تسلیم * قرارداد متضمن حمل باشد: بند الف ماده 31 در این خصوص چنین مقرر می دارد:چنانچه قرارداد بیع متضمن حمل کالا باشد،تعهد به تسلیم عبارت است از تحویل کالا به اولین موسسه حمل و نقل جهت ارسال به مشتری * قرارداد متضمن حمل نباشد: مطابق بند ب ماده 31کنوانسیون: چنانچه قرارداد راجع به کالای معین یا کالای کلی از انبار معین یا کالای کلی که باید ساخته یا تولید شود،بوده و طرفین نیز در زمان انعقاد قرارداد اطلاع داشته اند که کالا در محل معینی قرار دارد یا باید در محل معینی تولید یا ساخته شود تعهد به تسلیم عبارت است از قراردادن کالا در اختیار مشتری در همان محل معین * سایر موارد: بند ج ماده 31 در این خصوص می گوید: در سایر موارد،تعهد به تسلیم عبارت است از اینکه بایع کالا را در محلی که در زمان انعقاد قرارداد محل تجارت او بوده،در اختیار مشتری قراردهد * زمان تسلیم ماده 33 کنوانسیون مقرر می دارد: بایع مکلف است در مواعد زیر کالا را تسلیم کند:
الف- چنانچه در قرارداد تاریخی تعیین شده،یا بر اساس آن تاریخی قابل تعیین باشد،در همان تاریخ
ب- چنانچه در قرارداد،مدتی معیین شده یا بر اساس آن مدتی قابل تعیین باشد،ظرف مدت مزبور،مگر اینکه اوضاع و احوال حاکی از این باشد که تعیین تاریخ مشخص در خلال مدت مزبور با مشتری است
ج- در سایر موارد ظرف مدت معقولی پس از انعقاد قرارداد تسلیم کالا پیش از موعد * بند 2 ماده 86 کنوانسیون در این باره می گوید: چنانچه کالای ارسال شده جهت مشتری در مقصد مورد نظر در اختیار او قرارداده شود و او از حق رد استفاده کند،مکلف است به نیابت از بایع،کالا را در تصرف خود نگاه دارد. به شرط آنکه این امر بتواند بدون پرداخت ثمن و بدون زحمت نامتعارف یا هزینه های نامعقول صورت گیرد.چنانچه بایع یا شخص ماذونی که بتواند به نیابت از او حفظ کالا را بعهده گیرد،در مقصد حاضر باشد،شرط مزبور اعمال نخواهد شد * بند 1 ماده 52 کنواسیون مقرر می دارد در صورتی که بایع کالا را پیش از موعد تعیین شده تسلیم نماید مشتری مخیر است آنرا قبض نماید یا از قبض آن امتناع ورزد آیا

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان